@amoiboob
Untitled
Posts
18351
Last update
2022-10-06 01:37:04

    BADAN PADAT MCM NI MMG BUAT BATANG AKU TERPANCUT AWAL SIAL 😭

    Yg mana kata konek dia tahan lama tu korang try memantat dgn awek badan padu mcm ni. Aku boleh jamin korang terpancut awal. Ni pepek confirm tundun tembam gila sial mmg kemut batang tak bg chance😩

    Jilat badan dia sampai puas lps tu tekan muka kt celah kelengkang dia. Argh sedap sial bau🥺

    Cium pepek lps tu naik kiss perut dia. Menyusu tetek puas2 sampai tegang puting dia. Ludah tetek lps tu kepit batang celah tetek arghh aku henjut gila2🤤

    Jadi bini aku mmg aku bg kwn2 aku hisap tetek dia. Aku nk melancap sambil tgk jantan lain ratah bini aku. Lubang bontot je jantan lain tak boleh bedal sbb tu special untuk puaskn batang aku 🥵

    Ramai2 hulur batang kt muka dia biar bini aku ni layan batang korang. Dia hisap kantung telur kuat2 lps tu ludah batang puihh. Shit tak tahan sial 😭