cha-ainsha

    Group MEWE

    ni antara LINK group yg cha join kt mewe.. klau nak search kt sna da agak susah dah. memang Tak akan jumpa..dan ada group yg dah kena banned. korng boleh cuba.. CARANYA : copy link & past to browser URL. di group.. click join group.. siap.

    KEBANYAKAN SEMUA AKTIF:

    1. HENTAI MALAY

    https://mewe.com/join/hentaije

    https://mewe.com/join/hentaiforall

    https://mewe.com/join/grouphentaimalay

    2. AWEK IMPIAN

    https://mewe.com/join/awekimpian

    3.MELAYU UNTK SEMUA

    https://mewe.com/join/groupmelayuutksemua

    4.EX THUMBLER FOR MELAYU

    https://mewe.com/join/extumblrformalay

    5.CHA AINSHA (Cha hanya ada stu group ni je)

    https://mewe.com/join/chaainsha

    6.RED HOUSE MALAY

    https://mewe.com/join/redhousemalay

    7.MALAYSIAN

    https://mewe.com/join/kelabmencaripasangan

    8.SEMBANG PORN PORN

    https://mewe.com/join/sembangpornporn

    9.SWAP/SWING WIFE , SCANDAL

    https://mewe.com/join/tukargambarwifebogelmalaysia

    10.AWEK MELAYU TERBAIK

    https://mewe.com/join/awekmelayuterbaik

    11.FANTASI KONGSI BINI

    https://mewe.com/join/fantasikongsibini

    12.EX TUMBLR MALAY

    https://mewe.com/join/extumblrmalay

    13.HIJABITCH

    https://mewe.com/join/hijabitch

    14.SEKS MELAYU

    https://mewe.com/join/groupmelayu2018201

    cha-ainsha

    ada msa cha akn update group2 bru tuk korang join.. πŸ˜‰

    anak-susah-nak-eja

    Tak blh join la

    Bayangkan satu hari korang dapat culik iman kemudian korang bawak dekat satu rumah kosong. Bila dah sampai korang koyakkan baju iman sampai terbogel tinggal pakaian dalam. Lepastu korang ambik gambar untuk buat ugutan untuk mintak segalanya dari iman. Mcm mintak VC bogel video iman menari bogel,video iman mandi, nak sex dengan iman dll. Lepas dh tangkap gambar tu apa lagi rogol ah start tarik bra iman kemudian ramas tetek iman bagi iman teransang sikit. Dah tengok muka iman tengah syok nikmat kena raba tetek. Slow ii tarik spenda iman kemudia fingering sambil hidu spenda iman yang ada bau air mazi iman πŸ’¦πŸ’¦. Dah basah pussy iman jolok pussy iman ganas ii kemudian pancut dalam pussy iman biar dia mengandung. Kemudian suruh iman blowjob batang kasi bersihπŸ†. Kemudian buat style doggie pastu liwat pulak iman biar iman menjerit kuat ii. Pastu pancut dalam lubang bontot iman biar kenyang lebih. Pastu ambik bra dengan spenda iman buat kenangan. Pastu tangkap gambar iman terbaring dengan air mani terkeluar dari pussy dengan asshole biar buat untuk bahan lancap. Pastu dah siap pakai baju semula. Tinggalkan iman dekat rumah kosong sambil terikat esok sambung jolok lagi. Lepasni kita target mira filzah pulak πŸ˜œπŸ‘.

    Pada suatu hari aku tengah jalan ii dekat kampung sambil naik kereta. Tengah jalan ii nampak susuk tubuh seksi sedang jalan kaki dalam panas terik ni. So aku decide nak tumpangkan dia bila aku mendekat tengok ii nabila razali. Pastu aku tanya nak tumpang tak. Laju aja dia masuk kete panas lah tu nampak nabila berpeluh gila melekat baju dekat badan dia. Aku dah start ah stim time tu iman kata dia nak balik rumah tapi jauh aku pelik tul sanggup dia jaln kaki untuk beli barang dah ah rumah jauh. Tengah otw ke rumah dia tu nabila tertidur. Aku apa lagi chance untuk culik dia aku masuk simpang lain terus ke rumah aku. Bila dah sampai rumah aku aku gi ambik barang dekat belakang seat aku. Aku ambik racun untuk buat nabila tak bangun sementara aku nak bawak dia naik ke rumah aku. Rumah aku ni terpencil sikit dekat hujung kampung so tak ramai yang duduk situ sebab jauh dari pekan. Bila nak tekup muka iman dengan kain nabila terjaga. Nabila bangun ii nampak muka aku dengan senyuman perogol lalu nabila jerit tapi aku sempat tutup mulut dia lama ii nabila makin senyap. Fuhh nasib baik ak uji sempat tidurkan nabila. Lepas nabila dah senyap aku dukung dia bawak masuk rumah. Aku bawak masuk bilik bukak pakaian nabila biar tinggal pakaian dalam je memang cantik pakaian dalam nabila

    Memang buat aku geram ah dah ah dengan bau peluh nabila lagi bertambah ghairah aku. Kemudian aku selfie dengan susuk tubuh bogel nabila dan aku banyak ah tangkap gambar dengan nabila sebagai kenangan. Nasib baiklah nabila duduk bujang dekat kampung ni best sikit aku nak main tanpa ada gangguan. Bila aku dah selesai tangkap gambar. Aku pum bogellah sekali dengan nabila. Dalam bilik kami berdua saling berbogel. Aku dengan tak sabarnya menjilat pussy nabila yang tembam tu sampai banjir pussy nabila. Aku pun malas nak tunggu lama aku terus jolok tengok lancar je takde ketat sangat nampak macam ada orang dah rogol dia sebelum ni. Tapi aku tak kesah asalkan masih sedap dimain. Dalam 30 minit aku terpancut dalam rahim nabila dalam hati aku lantaklah asalkan aku puas. Bila aku punya batang dah tegang balik aku cium nabila dulu kemudian aku terbalikkan nabila dalam bentuk doggie. And liwat ah dia sampai terpancut. Kemudian aku buat style katak henjut ii pussy nabila. Betapa nikmatnya time tu sebab dah lama tak rasa pussy awek dekat kampung ni. Kemudian aku tercum dalam rahim nabila lagi. Memang kalau tanggal batang dari pussy nabila nampak macam hentai banyak gila keluar air mani. Malam tu aku tido bogel dengan nabila fuhh indah sungguh malam tu. Bangun ii aku tengok nabila tidur lagi maybe aku terpakai banyak sangat racun tu. Lalu aku henjut nabila lagi. And aku terpancut lagi dalam rahim nabila. Kemudian aku buat facefuck dekat nabila tibe ii nabila terjaga maybe aku jolok dalam sangat sampai terjaga nabila. Nabila pum macam tak duduk diam sekali aku tampar muka dia suruh duduk diam. Iman terdiam selepas tamparan aku. Sampailah aku cum dalam mulut nabila kemudian aku kurung nabila dalam bilik tu dalam keadaan terikat dekat atas katil. Lalu aku kencing dekat badan nabila. Sejak saat itu kalau aku nak kencing je aku tak gi toilet aku gi dekat nabila kencing dekat badan or mulut dia dekat muka ke. Memang nikmag dia lain macam pastu lap dekat tudung dia. end

    next day aku datang balik dekat rumah kosong sambil bawak makanan sarapan untuk iman takut mati kelaparan pulak. Sampai je rumah kosong iman tengah tido kepenatan dengan keadaan berbogel yang sexy. Lalu aku menyapa iman dan ingin menyuruh iman makan tapi aku takkan bagi dia makan dalam keadaan selesa. Aku buat bila makan pakai sudu 1 suap nasi kena air mani aku. Pastu minum air kencing aku (tpi lepastu aku bagi ah air kosong kasi lega sikit tekak iman). Kemudian aku bukak ikatan iman and letak dia dalam keadaan doggie dulu and rogol dia lagi. Iman menangis nangis sebab asyik kena rogol dengan aku je. Kemudian aku rasa nak terpancut so aku lepaskan je dalam rahim iman sampai habis akunya air mani. Pastu aku rehat jap sementara iman dalam position doggie dengan memperlihatkan air mani keluar dari pussy iman. Lepas aku dah ada tenaga balik aku liwat iman kalini aku tak buat slow aku terus jolok asshole iman laju ii betapa kuatnya iman jerit kesakitan dijolok laju ii dekat asshole iman. Kalini aku tak lepas air mani aku lepaskan air kencing aku. Lepas aku pancut air kencing aku aku tarik keluar tengok bertakung air kencing aku dalam asshole iman dah macam tangki minyak. Kemudian batang aku tegak balik aku jolok balik pussy iman sambil jolok pussy iman sambil terkeluar air kencing aku dari asshole iman. Kemudian aku pancut kali kedua dalam rahim iman. Iman terdiam kepenatan tak mampu nak jerit. Lepas habis aku kerjakan iman aku panggil kawan aku 2 orang ckp "ada barang super baik". Dalam 30 minit kawan aku sampai 2 org bila diorang ternampak pompuan terbogel dekat atas lantai diorang dah tak sabar sambil cakap "sapa pompuan ni" aku cakap "imantroye" diorang terkejut bila aku cakap 'imantroye'laju ii diorang tengok nak pastikan betul ke tak. Sekali tengok betul ii 'imantroye' dengan lajunya diorang tanggalkan seluar baju semua sampai terbogel bulat dua ii. Lalu diorang start lah projek gangbang imantroye. Nak dekat 1 jam diorang gangbang si iman tu memang kaw ii tenaga iman pakai. Akhir sekali aku dengan kawan aku mintak iman buka mulut untuk terima pancutan air kencing kitorang. Bila dah habis kencing iman tak telan itu membuatkan aku geram terus pegang kepala iman terus jolok mulut iman kawan ii aku terkejut dengan kelakuan aku. Aku paksa dia telan air kencing tu sampi terbatuk iman tak henti ii dengan lagi tercekik sebab batang aku dekat tekak dia tak bernafas sampai iman terpukul pukul kaki aku. Aku pun tampar muka iman sambil fuckface. Dlm 1 minit camtu aku lepaskan batang aku dari iman. Termuntah iman depan aku sampai menangis iman dibuatnya. Last ii aku bawak dia balik rumah untuk bersihkan diri tapi iman tak boleh balik. Sebab aku ada gambar bogel dia kalau tak nak viral jangan lari. Akhirnya iman duduk juga dengan aku and aku fuck dia everyday and anytime bila aku nak. Kitorang main atas katil tido sama ii da dah macam suami istri lah kiranya fuck dalam tandas kencing dalam mulut iman. End.

    Lepasni korang nak aku buat cerita tentang artis/instafemes mana pulak. Target untuk diculik πŸ˜œπŸ‘

    Culik Dan rogol Fazura

    Ali dah lame Geram & sangap dngn kecantikan Dan body sedap Fazura , pada 1 Hari , Ali ikut Fazura Dari rumah die , Ali langgar sikit kereta die Dan die berhenti keluar Dari kereta Dan nak marah , time Tu jalan sunyi takde orang sangat , time fazura pusing belakang Ali Pon ambik peluang tutup mulut Fazura dengan Kain dicampur chloroform , Fazura : hmmmmmmmmm , Fazura meronta Ali : shhh tidur sayang , Fazura : hmmmmm Fazura Makin lemah Dan pengsan . Ali dukung Fazura bawak masuk kereta Ali . Sampai rumah Ali , Fazura sedar , Ali chloroform Fazura sambil ramas2 tetek Fazura , Fazura Pon pengsan . Ali dukung Fazura pastu campak kat katil , bondage ikat tangan Dan kaki , Ali cium puas2 bibir Fazura , ramas2 Dan jilat tetek Fazura disaluti baju satin fazura yg lembut Tu pastu Ali titsfuck tetek Fazura yg gebu berlapik baju satin lembut Tu sampai terpancut dan nampak bra fazura . Ali bokak seluar Fazura , tinggal spender je , Ali cium jilat2 pepek Fazura berlapik spender masam Fazura 🀀 , Fazura merengek Dan nangis Ali jadi bertambah ghairah bile dengar suare Fazura merengek die ramas dan jilat cipap fazura sampai Fazura cum , last sekali Ali bokak spender Fazura cuma tinggal baju satin lembut Tu je , ali masukkan konek die Dalam cipap fazura fuck sampai pancut Dalam πŸ’¦ sambil ramas2 tetek Fazura Dan cium ketiak Fazura , Ali meratah Dan rogol Fazura 1 Malam sampai die puas Dan Fazura lunyai .