@baruda123
Untitled
Posts
2
Last update
2022-09-24 15:29:44
    draculamelayu77

    FANTASI LUCAH: BERZINA DENGAN IBU TIRIKU AZLIANA 🤤

    Aku terjaga dari tidur apabila terasa bibir aku dicium dengan rakus.

    “Faiz... pepek mama rasa berdenyut....miang sangat-sangat, tak puas semalam kene batang Faiz…jomlah kongkek...." katanya.

    Perlahan-lahan aku membuka mata. Seorang wanita cantik berusia 40 tahun, iaitu ibu tiri yg kini aku panggil mama, sedang asyik mencium bibirku. Aku turut tercium haruman wangi dari tubuhnya. Mungkin baru lepas mandi.

    "Daddy dah pegi Sabah, 2 malam kat sana. Kita boleh berpesta 2 malam di rumah. ", kata wanita cantik itu sambil melancapkan batang aku yg separuh tegang.

    Tiba-tiba kedengaran suara seorang bayi menangis. Disisi aku terlentang adik ku yang berusia 6 bulan. Wanita cantik itu segera menanggalkan terus tuala yang dipakainya. Bertelanjang bulat dihadapanku, dan terus memasukkan puting tetek kirinya yang coklat kehitaman ke dalam mulut anaknya.

    "Maaa.... Faiz pun nak hisap tetek mama", kataku sambil memicit-micit puting tetek kanan mama sehingga keluar air susu dari puting teteknya.

    "Aloo kesianyaaaa....Faiz pun dah lama tak dapat tetek mama, mama bagi baby minum dulu, lepas tu Faiz menyusu puas-puas kat tetek mama okay” pujuknya.

    Sementara tu Faiz main-main dulu dengan pepek mama okay…buat mcm selalu tu..tolak2 lidah Faiz kt lubang pepek mama" pujuk ibu tiriku dengan suaranya yang lunak dan manja.

    Sejak ibu kandung aku mati, ayah aku kahwin dgn Kak Azliana ni yg muda 10 tahun dari ayah ku. Mula2 aku panggilnya akak namun bila makin mesra, dia suruh aku panggilnya mama. Dan semenjak itu hubungan kami mulai intim.

    Segala-galanya bermula daripada tindakanku yang suka cium bra dgn panties ibu tiriku sambil melancap. Beliau merupaka seorang yg aktif bersukan seperi jogging dan berbasikal. Tujuannya adalah untuk menjaga badanya supaya kekal montok dan menggairahkan.

    Bra dan pantiesnya yg diserap peluh selepas workout tu mmg menjadi bahan lancap utama aku. Nikmatnya tidak dpt digambarkan apabila aku menghidu bau peluh dan bau badannya di coli dan pantiesnya. Aku selalu memancutkan air maniku di pantiesnya hehe.

    Satu hari tu, pintu bilik tu tak rapat. Masa tu aku sedang melancap sambil cium panties mama. Bra basahnya aku tekup di muka dan pantiesnya aku balut di pelir ku yg tegang.

    Tengah syok melancap, mama tiba2 masuk bilik aku dan terkejut dgn tindakan aku. “Ya Allah Faiz buat apa ni hah?!” jeritnya. Aku terdiam ketakutan.

    “Patutlah panties mama ada bekas putih. Mama dh agak mesti air mani!” katanya. “Errr sorry ma..please jgn bgtau daddy” kataku.

    Mama masa tu baru balik berbasikal, baju cyclist ketatnya mmg membuatkn teteknya tersembul. Dia terus capai bra diatas muka aku dan membuka lilitan panties di pelir aku.

    Tangan lembutnya memegang pelir aku sambil membuka lilitan panties di konek aku. Ketika tu jugak lah air mazi aku meleleh deras kerana asakan nafsu yg dahsyat.

    Tangan mama seolah tknk lepaskan batang aku. Dia genggam kuat pelir aku. Melentik lentik batang aku ketika digenggam mama. “Hmmm kenapa air mazi Faiz meleleh ni?” soalnya sambil menggosok kepala konek aku.

    “Sebab tangan mama sedap sgt hmm” jawabku.

    Azliana mulai tekun melurut batang anak tirinya itu dengan genggaman telapak tangannya. Mata mama semakin khusyuk menatap kemaluan batang aku itu yang tidak henti-henti berdenyut dan tersengguk-sengguk bersama alunan tangannya.

    Aku tgk mama mula mengetap bibir tanpa disedari tatkala melihat betapa gagah pelir muda aku.

    Nafsu mama mula menaik secara perlahan-lahan. Dengusan dan rengekan aku yang kenikmatan apabila pelirku disentuh dan ketebalan serta kekerasan pelir anak tirinya itu membangkitkan berahinya.

    “Emm bengkok pelir Faiz ni, kepala besar, lps tu tebal” katanya. “Dah berapa bnyk pepek kene tebuk dgn batang ni? tanya mama. “Hehe mana ada ma, Faiz budak baik la” jawabku gatal.

    “Kalau budak baik, dia takkan guna panties mama dia buat melancap” sindir mama.

    Mama turunkan mukanya ke batang aku dan perlahan dia cium kepala konek ku. Lidahnya menjilat jilat air mazi aku yg meleleh. Berkilat kepala batang aku dikerjakn ibu tiri aku. “Arghh fuckk sedapnyaa ma” rengek aku.

    Dia ludah batang aku dan mulakan blowjob. Aku tgk mama sungguh pro melayan batang lelaki. Kepalanya turun naik menghisap batang melengkung aku sambil tangannya mengurut kantung telur aku.

    (Plopp plopp) bunyi berdecit mulut mama menghisap batang aku. Tiba2 dia lepaskn batang dari mulutnya dan bangun. “Arghh kenapa mama stop? kata ku kecewa.

    “Mama saja je tease Faiz..you’re bad boy…kalau nk mama buat mcm tu Faiz kene dgr ckp mama..be a good boy” katanya sambil terus meninggalkan aku.

    Sejak hari tu la nafsu aku makin menggila dkt mama aku dan aku nekad untuk jadi anak yg baik kepadanya.

    draculamelayu77

    "Hoi!!! Mengigau apa ni?", Mama menampar kepala aku.

    "Tak der apa-apa. Cuma teringat kali pertama mama tease Faiz je. Mama hisap batang lps tu mama tinggal kn Faiz" kataku.

    “Hehe tulah siapa suruh jd pervet..suka2 je curi panties mama buat melancap” katanya.

    Semakin diusap semakin mengembang kelopak puki dan bijik kelentit mama. Aku cium dan jilat pepeknya, sekali aku ratah celah kelengkangnya.

    Sekejap saja dah mula basah puki dia. Puki mama memang cepat terangsang. Aku pernah dgr mama dan daddy bergaduh kerana daddy cepat pancut. Aku tau mama kecewa kerana tidak puas dengan daddy.

    Air mazi dia pula cukup banyak setiap kali keluar. Dalam beberapa minit saja jari-jari aku habis basah dengan air mazi dia. Aku jilat air mazi mama yg meleleh sampai ke lubang bontotnya.

    Selepas itu aku terus menerkam dia. Mama terus kangkang kaki seluas yang boleh apabila aku menghala batang aku ke arah pepek dia.

    Aku gesel batang aku celah pepek nya. Aku tekan2 kepala batang dkt lubang pepek nya untuk tease dia.

    “Arghh fuckk cepat laa Faiz..jgn buat mama mcm ni” rengeknya.

    Aku merodok terus batang bengkok aku ke dalam lubang pepek mama yang sudah sedia ternganga.

    “Urghh fuckk sedap nya” rengek mama sambil aku rasakn dinding pepek nya mengemut kuat batang aku.

    Aku kiss mama, usap2 kepala nya sambil menghenjut pepek nya.

    Mama menjeling manja ke arahku dan membalas ciuman. Dia perempuan tercantik bagiaku. Segala-galanya begitu sempurna. Dari rupa paras hinggalah kepada tubuh badan.

    Sawo matang kulitnya tetapi begitu gebu dan cantik sekali kulitnya. Agak berisi dan tinggi tetapi buah dada dan punggungnya montok berisi dan sentiasa melentik. Muka mama yg ada vibe bad milf dgn bibirnya yg seksi cukup menaikkn nafsu remaja ku.

    Dah puas cara meniarap, aku pusingkan mama buat cara doggy style. Mama angkat punggung menaik tinggi sikit.

    (Pap!!!) aku tampar bontot mama yg melentik tu. Aku jilat keliling bontotnya, aku cium dan aku sedut2 daging bontot mama.

    “Arghh yess..lick mommy ass sayang” arah mama sambil menarik kepala aku ke celah bontotnya.

    Aku ludah lubang bontot mama dan mula menjilat lubang bontotnya. Lidah aku ditolak tolak ke jubo nya. Terkemut kemut lubang bontot mama menahan nikmat diratah anak tirinya.

    “Faiz nk fuck bontot mama” pinta ku. “Eleh berani ke?..kalau setakat 2 kali celup dah pancut mcm daddy buat apa” kata mama mencabar aku.

    Aku tau mama dah biasa di anal kerana aku pernah dgr masa dia dgn daddy bersetubuh. Mama merengek mcm betina sundal mintak lubang jubo nya di henjut daddy. Namun, mama kecewa sbb batang daddy tak tahan bila di kemut lubang bontot nya.

    Aku tekan kepala batang aku masuk dalam bontot mama. Tenggelam kepala batang aku. Menggigil aku bila dikemut lubang bontot mama. Baru separuh batang aku tenggelam, nikmatnya mcm nk tercabut nyawa aku.

    “Fuckkk ketat gila bontot mama..urghh fuckk” erangku. “Kan mama dh kata..daddy pon terpancut awal heheh” jawabnya.

    Aku tak pernah lagi main bontot. Buat begini rasa macam bergigi-gigi dinding bontot mama. Itu yg menambahkan rasa ngilu lagi kepala butuh aku.

    “Arghh shit sedap sayang..tekan dalam lg batang Faiz tu biar rendam dlm bontot mama” pintanya.

    Aku pun hayun dengan lebih laju lagi sampai berbunyi cuppp cuppp cuppp….!!! Peha aku belaga dengan punggung mama… Aku tengok mama meramas tetek kanannya… Semakin membengkaklah tetek tu dan dah mula mengeluarkan susu semula.

    Batang pelir aku betul2 diasak ganas boleh bontot mama. Setiap tujah aku semakin kuat bontot nya mengemut. Aku cuba kawal henjutan dan nafas aku supaya tak pancut awal.

    “Arghh fuckk sedap nya maaa…Faiz tak pernah lg rasa sedap mcm ni..urghh bontot mama sedap!!” rengek aku.

    Aku lajukan henjutan, batang aku meneroka lubang bontot mama. Aku tekan batang dalam2 lps tu aku keluar kn balik.

    “Erghh shit sayang tease mama” rengeknya.

    Aku pegang pinggang mama dan menutuh bontotnya dgn gila. Perzinaan ni dh mcm film porno adegan anak tiri meliwat ibu tiri.

    Aku nekad nk buat mama klimaks. Aku urut pepek nya sambil menutuh bontot dgn laju.

    “Arghh fuckk im gonna cum sayang..jgn stop sayang mama nk pancut urghhh” rengek mama.

    Batang aku dikemut sekuat kuatnya apabila mama klimaks. Lalu aku rendamkn pelir dalam bontotnya.

    Selepas seketika meliwat bontot. Mama cabut batang aku dan mula hisap batang aku.

    (Slurp! Slurp! Slurp! Slurp! Slurp!)

    Mama sudah mula hanyut dalam keasyikan menjilat batang aku.

    “Huu.. Seksinya muka mama tengah hisap batang..”, racau aku sambil memegang erat kepala nya.

    Aku tepuk2 batang atas muka mama hingga meleleh air mazi aku atas mukanya.

    (Plop! Plop! Plop! Plop! Plop! Plop!)

    Aku menghenjut mulut mama sedalam-dalamnya dengan rakus. Aku mendongak kenikmatan ketika melempiaskan nafsu serakahnya dengan facefuck yang deras terhadap mama. Bibir mama tertutup rapat menambahkan lg nikmat.

    “Perghh! Sedap giler henjut mulut mama..”, puji aku sambil memandang mama. Lalu aku cium bibir mama.

    “Huu, mama.. Sedap maa.. Untung daddy dapat bini macam mama..”, racau aku sambil memaut erat kepala mama dan facefuck mulut mama dengan deras dan laju.

    Lps tu mama terus menyedut kantung telur aku sambil melancap kn batang aku dgn laju. Bibir tebal mama menyedut nyedut telur aku dgn ganas dan aku hanya mampu melihat dan menahan nikmat.

    Hampir 30 minit batang aku diasak mama. Kantung telur aku semakin bengkak dan memandakan aku akan terpancut.

    Kini mama diatas ku, perlahan dia naik atas badan aku dan mencapai batang aku lalu ditekan badannya.

    Tenggelam batang aku dlm lubang pepek mama.

    Mama ride batang aku mcm pelakon lucah. Tangannya mengurut bijik kelentit dan aku hanya terbaring menikmati.

    Tiba-tiba mama mengerang dan aku rasa badan mama mengejang sekali lagi. Kali ini nafasnya juga kencang. Pepek mama semakin becak dan melengas. Matanya pejam rapat dan mukanya berkerut seperti menahan suatu keperitan. Sah mama klimaks lg sekali.

    Aku bangun dan peluk mama. Tangannya paut leher aku dan aku terus dukung mama. Aku nak buktikn pd nya aku adalah anak yg baik dan mampu memuaskan nafsunya.

    Dalam posisi dukung “carry fuck”, henjutan ku semakin hebat. Seluruh tubuh mama aku peluk kuat……sambil kakinya memeluk kuat pinggang aku. Badan aku yg sasa memudahkan aku mendukung mama dan menujah pepek nya sambil berdiri.

    Kemudian tiba-tiba mama menggelepar seperti ayam liar dipegang…!! Aku tahu dia sedang mencapai klimaksnya. Aku masih bertahan, walaupun cuma sedikit lagi. Secara tiba desakan air mani ku hampir bersemburan.

    Tambahan pula mama menggeliat dan punggungnya bergoyang ke kiri ke kanan. Kami saling berpautan. Waktu itu aku henjut dan tusuk seluruh batang aku habis, berdecit-decit pukinya.

    Lendirnya banyak dan seluruh tenaga ku merangkul tubuh Mimi. Aku terus tekan dan tekan dalam-dalam. Air mani ku pun rasa nak memancut. Aku terus menghenjut.

    “Arghh fuckk Faiz nk pancut maaaa!!” rengek aku.

    Aku pun dah tak tahan juga. Aku pun memancut semua air mani aku ke dalam cipapnya. Dia hanya berdesis kesedapan apabila air mani aku bertakung didalam pepeknya. Aku menghembuskan nafas kelegaan.

    Kami sama-sama mencapai klimaks. Mama makin sayang pd aku. Bila daddy tkde, kami ibarat pasangan kekasih, boleh juga dikatakan sepereti pelakon lucah sebab mama sering suruh aku rakam adegan zina ni.

    Mama suka bila dirinya dirakam. Aku juga suka tgk reaction followers kami yg mengatakan aku bertuah ada ibu tiri seperti ini.

    I love you Azliana, my mom😘

    langkahseiringan

    Sara ni jd bini aku mmg hari2 aku suruh gelek sampai bogel hehe. Aku nk baring sambil melancap tgk bini aku gelek hehehe 🤭

    Tekan muka kt celah ketiak tu slrupppp jilat ketiak sara. Argh fuckk bersih nya ketiak syg bau pon sedap hmm

    Fuck keras je sial batang tgk wife hot mcm ni

    Paling best aku nk ajar sara into 3some, cuckold and gangbang. Fuck horny gila sial tgk bini lawa mcm ni kene henjut dgn jantan lain😭

    Aku nk tgk sara ni layan batang lain dpn mata aku. Muka cantik tu kene face fuckk lps tu jantan lain tgh tutuh pepek dia. Lg sorang tgh hisap tetek. Fuck hot gila sial 🥺

    Jd bini aku mmg aku suruh pakai sexy je biar jantan lain tgk stim je hehehehe

    langkahseiringan

    Paling tak tahan tgk pusat syg bertindik tu. Shit mmg mcm bad bitch sial 🥺