strix99

    Antara member yang menyebabkan banyak kali aku masuk tandas masa kt kolej😁😁 penah sekali dia tanya buat apa kt tandas banyak kali, dia tk thu yang aku pakai gmbar dia utk lancap on the spot🤤🤤 dah la bau wangi sia minah nii😫tak tahan siot tengok bibir dia, lips dia ni kalau buat gesel kote memang memancut mancut sampai kt muka dia🤤bayangkan cum kene betul2 dekat spek diaa, fuhh sedapp

    Ahhh fuck yaya, kalau dpt kau memang aku jilat habis satu badan kau, nk comolot ngan jilat bibir kau yang seksi tu🤤🤤 muka dia yang innocent tu buat aku stim je manjang setiap kali jumpa dia, geram aku nk fuck si yaya nii, pepek dia mesti tembam mcm bibir dia gak🤤🤤

    Sorry wei tapi bibir kau memang mintak blowjob😫😫🤤 kalau dia bj memang 3 kali isap dh terpancut dlm mulut diaa💦💦 dalam banyak2 member yang aku buat modal, si yaya ni paling aku sangap sampai pernah keluar precum sebab tenung muka seksi diaa💦💦 arhhh kalau dpt pancut seluruh muka yaya nii sumpah best siot😫😫🤤

    penjaraenigma1511

    Ahh sedap sia...muke fxxkable💦💦💦😘

    langkahseiringan

    Aku dapat betina sundal ni mmg tak rehat batang aku menutut puki dia. Biar je dia pakai kebaya ketat ni, aku tutuh puki lps tu balun jubo di. Melentik badan kau kene pelir aku sial😈

    Fuck lentik sial

    Fuck dari belakang sambil usap2 badan dia

    Aku mmg aim bontot bulat mcmni 😋

    Henjut laju2 pepek tak pakai kondom. Bunting anak aku nanti kau betina

    langkahseiringan

    Puas hati aku dapat bunting kn betina sundal mcm ni 😈

    lemmes-stuff-deactivated2022022

    sedap jolok dari belakang sambil diri sebab tonggek sangat hehe

    misticman83

    😍🤤💦💦💦

    Kakak-kakak aku ni nampak mcm bidadari kan? Bertudung labuh, baju pun tak ketat, tak pernah nak sembang dirty depan orang, selalu menghormati orang, memang kira perempuan idaman semua laki2.

    Tapi disebalik semua itu, kakak kakak aku ni mempunyai nafsu serakah yang tidak dapat dibendung. Acapkali aku akan ditinggalkan dibawah penjagaan mereka dan aku akan disuruh melakukan banyak aktiviti yang memuaskan nafsu mereka. Oleh sebab mereka lebih tua sekurang-kurang 10 hingga 15 tahun dari aku, aku terpaksa akur sahaja.

    Aku ingat lagi masa aku sedang mengulang kaji pelajaran untuk peperiksaan PMR, kedua-dua kakak aku datang untuk "menemani" aku belajar. Dalam sejam, aku disuruh berbogel dan melancap sambil melihat bahan lucah. Selepas aku terpancut, kakak2 aku mula memberikan aku bl*wjob untuk melihat berapa lama aku tahan untuk pancutan kali kedua.

    Selain itu, aku juga akan kerap disuruh menjilat cipap2 kakak2 aku sampai mereka puas. Pada awalnya, aku tak biasa dengan rasa cipap dan jus cipap mereka, tapi selepas dipaksa berkali-kali, aku dapat biasakan diri dan dapat memuaskan nafsu mereka.

    Threes*me? Benda biasa bagi aku, kerap kali, seorang kakak aku akan duduk di muka dan face ride aku dan seorang lagi kakak aku akan menunggang batang aku. Aku akan dipaksa menservis mereka sehingga mereka puas, selagi mereka tak puas selagi tu mereka akan terus menerus menggunakan aku sebagai boy t*y mereka.

    Aku juga akan dipaksa mandi bersama mereka, semasa mandi aku akan dilancap, bl*wjob, dan an*l rimming oleh kakak2 aku. Aku juga akan dipaksa menjilat dan menghirup air cipap kakak aku. Kekadang, sengaja kakak2 aku akan kencing atas aku dan suruh aku membersihkan cipap mereka.

    Aku pun tak pasti lagi berapa lama aku perlu berkhidmat untuk kakak2 aku ni tapi yang aku pasti, kakak2 aku memang gilakan seks dan mempunyai nafsu serakah tinggi terhadap aku.