SOFEA, THE EXOTIC FACE

    Dulu aku ingat susah nak dapatkan modal best untuk fapping. Terpaksa demand dekat magazine & newspaper. Tapi masa tu heaven tersendiri jgk. Ada Mangga, URTV, Pancaindera, etc. Ada versi daring ala porn.

    Zaman dah berubah. Now medsos era. IG era. Timbul la modal modal nice dr IG. Igfemes ni sometimes turn on dia boleh mengalahkan celebs. Aku terpaksa akui.

    Antara igfemes yang aku selalu follow dari zaman dia teens tentu la Sofea. Aku rasa fappers tegar pun masukkan Sofea dalam list dia. Sofea ni tarikan dia mesti la muka. Susah aku nak explain. Simetri muka dia padu dan exotic. Celebs lain yang level macam dia aku boleh list Sharifah Rose & Elfira Loy. Jenis yang rare. Fuh kalau Sharifah Rose & Elfira Loy guide Sofea dalam scene lessy memang nice do. Bibir dorang memang bonus utama. Aku dapat tau memang Sofea terer sangat BJ. Kalau dia letak lips dekat hujung dick pun, aku rasa dah precum.

    Aku rasa ramai fappers lain dah share muka muka dia yang layak dipancut tu. Dah ramai fappers yg membazir mani sebab muka dia. Tapi kekurangan dia, susah nak jumpa modal modal boobs & sideboobs. Aku rasa dia agak insecure sebab tetek dia tak besar. Memang boobs Sofea sangat kecik. Macam budak sekolah menengah. Tapi sebagai boobs lover, aku bukan saja turn on dengan boobs besar & busty. Aku jgk suka tetek yang kecik tapi solid. Mencanak puting ke atas. Russian ramai macam ni. Sebab tu modal dorang ramai. Model tak perlu tetek besar. Dia kena tetek kecik tapi solid mcm Sofea.

    Sepanjang aku hunting, ada modal sideboobs paling aku favourite. Aku dah lenjan banyak kali guna materials ni. Okay aku belanja korang.

    Fuh muka exotic habis. Bibir & mulut tu kalau deepthroat memang speciality Sofea lah. Damn. Tetek dia memang versi kecik tapi tits mencanak ke atas.

    Please belanja more Sofea like this. Huhhh dah berpuluh kali aku lenjan guna modal ni. Nak licking ur whole body & suck ur boobies please.

    Okay, aku tewas utk kali seterusnya. Fuck u Sofea!

    DAHLIA RIZAL SIDEBOOBS

    Please show me more sweetie. I wanna grab ur boobs.

    Dahlia dah jadi tunang orang. Okay, fine, it's okay.

    Aku tak kisah asal laki Dahlia dapat puaskan nafsu dia. Paling penting aku nak tengok tetek Dahlia kena pam secukupnya. Tetek Dahlia level Mira Filzah jgk. Maksud aku, dulu aku tak expect Mira Filzah tu tetek dia besar. Sekali shit. Gedabak wey. Sama macam Dahlia. Banyak sangat dia cover dada dia. Sekali bila terselak or candid, fuckkk sial. Besar dan layak utk difapping berkali kali. Sebagai boobs lover, itu la yang aku cari selama ni.

    Materials Dahlia yang muka layak dipancut aku rasa dah bersepah. Dah beratus ratus orang cum tribute bitch ni. Tapi sebagai pencinta boobs, dalam banyak modal Dahlia, paling banyak aku lenjan tentunya moment tetek dia terselak lepas dia melompat. Yang ni memang aku rasa dah dekat 50 kali aku lenjan. Kering bhai sperm aku tengok tetek Dahlia bengkak gila babi. Tak sangka dia ada tetek sebesar tu. Puas wey lancap lepas tu. Sampai senak dick baru aku berhenti. Aku belanja korang modal rare ni.

    Nak explain apa lagi? Tengok la sendiri. Memang sideboobs yang sempurna. Perfect do. Tegang sial. Sebelum ni Dahlia selalu cover dengan cardigan ke jacket. Tapi kali ni fuckkkk dapat jgk layan modal tetek besar Dahlia.

    Tak puas lagi? Okay kejap.

    Dah cum ke tu korang? Hahaha. Fuck u Dahlia!

    CUM TRIBUTE CHALLENGE

    BOLEH KOMEN OR DM AKU UNTUK JOIN THIS CHALLENGE

    Pertandingan cum tribute aku buat sebelum ni dapat sambutan luar biasa daripada fappers. Tak sangka ramai fappers into benda ni. Ramai yang minta aku teruskan challenge ni. Tapi sebab ada yang tertanya tanya apa kriteria pilih winners, aku akan listkan:

    • POSITIONING / ANGLE. Ni benda paling basic dalam cum tribute. Paling penting subject (modal) mesti nampak jelas. Banyak yang aku terima tak nampak clear. Kadang tu nampak sofa, tilam, etc. Aku suggest korang jangan pegang phone guna tangan. Memang auto bergegar masa nak cum tu. Better guna tripod.
    • LIGHTING. Lighting mesti padu. Tak perlu la nak pakai equipment yang canggih pun. Kalau ada lagi power. Tapi cukup bagi nampak movement sperm tu. Kalau dah light off lepas tu bergegar pulak memang susah nak bagi marks. Paling best, kalau lampu terang semuanya.
    • CUMSHOT. Sebab cum tribute ni memang focus dekat cum, so memang focus utama jugak dekat cum korang. Benda yang diambil kira tu jumlah cum. Lagi banyak korang dapat cum, lagi tinggi merit. Lepas tu kepekatan sperm. Last, kelajuan korang cum tu. Pastikan target korang tak tersasar.

    Bonus part:

    • CUM TRIBUTE SUBJECT. Part ni bonus kalau korang tak guna 1 modal fix. Maksudnya, 1 tu je statik sampai cum. Lagi baik kalau buat macam slide. Bergerak gerak. Sampai modal paling korang favourite hujung tu, baru lepaskan sperm. Kalau ada selit video lagi bonus.
    • DICK. Bonus kalau korang boleh tunjukkan keseluruhan dick korang. Sangat bonus sebab dia lebih classic, macam POV kalau porn. Maybe ramai insecure sebab dick kecik. No hal. Aku pun tak besar haha. Ramai winners yg dick kecik. Tapi sebab cara dia layan subject tu best. Macam kadang kadang bila geram dia tipping atau ketuk modal dengan dick dia. Atau dia parking static dekat boobs tu. Very nice. Size doesn' t matter at all. Lagi satu, markah banyak dapat dekat teknik korang fapping. Ni memang credit besar. Cara pegang dick, ada adds on macam lubricant ke. Tak semestinya kena ada adds on. Aku bagitau contoh. Markah dekat kreativiti.
    • SOUND REFLEX. Kalau cum tribute korang mute atau senyap terus, macam fake bagi aku. Paling bonus kalau korang jadi urself je. Moaning naturally. Korang moaning je tanpa dibuat buat. Dan best kalau ada dirty talk sepanjang korang fapping. Memang sangat padu. Dah hujung dekat nak cum, boleh sebut nama subject (modal). Fuh aku pernah tengok yang korang submit. Benda ni bila tengok dengan aku aku turn on. Terus rasa nak fapping.
    • PREFERENCE. Cum tribute ni sinonim dengan muka lawa. Aku tahu konsep tu. Tapi aku ada personal preference. Kalau la dalam banyak banyak yang korang slide tu, bukan muka je, tapi ada boobs or sideboobs, memang ni bonus besar.

    That's all fappers. Selamat mencuba.

    HIJABSTA FACE FUCK IV : SYURA 🥺

    Aku tak dpt bayangkan mcm mana stim kalau Syura ni layan pelir aku. Aku terkangkang, Syura dkt celah peha aku tgh ratah konek aku. Dia kiss kepala pelir aku lps tu ludah 😢

    Sial la muka you Syura. Mmg mintak betul kene lenjan dgn batang i. Aku nk train Syura sampai dia power kene face fuck. Tekan konek aku sampai bulu pelir aku cecah bibir dia. Fuckk thats my bitch😮‍💨

    Badan petite mcm ni mmg fav aku dukung. Biar terbenam pelir aku dlm puki sempit kau. Fuckk kuat sial Syura kemut😩

    Berkerut muka Syura bila aku santak pelir aku dlm puki dia hehee. Shit lencun sial pepek kau. Puihh aku ludah lubang bontot tu. Meh i celup pelir dlm bontot you Syura😋

    Bella tetek besar🥵 saja je kan gelek mcm tu nk buat batang abg keras. Lepas berbuka abg terus melancap kt bella argh fuckk sedap sial kau bini org 😿

    Padat sial badan bini org ni. Mmg betina baka baek si bella ni😋

    Abg tak kuat tgk Bella😩

    Nk fuckk bella depan laki bella. Biar dia tgk bini mantap dia kene lenjan sampai lunyai 😎

    Fuck melentik badan dia

    Shit terpancut sial aku 😢