@chah26
Faris24

JDT,25

Posts
36
Last update
2022-09-28 15:31:48

    ATIRAH, HOT WIFE PEMUAS SYAHWAT (Part IV)

    Berkali kali pergi honeymoon, damnnnn hot. Ketat tayang body, memang batang aku takkan berhenti berdiri lah. Memang Atirah spend quality time for quality sex.

    Korang boleh tahan ke tengok tetek bersusu macam ni? Korang sure takkan fapping tengok tetek Atirah? Posing sampai kena air, nampak bra Atirah. Ahhhh shit. Memang baka tetek padu laaaa slut ni.

    Puas main air, Atirah naik kapal. Feeling feeling Titanic. Shit. Posing dia memang maut. Memang buat fappers tak senang duduk.

    Posing lagi. Posing untuk buat partner turn on. Tak payah blowjob pun dah boleh tegang kaw kaw macam ni. Baju & tube kena angin laut. Melekat 1 body dan nampak paling jelas shape tetek Atirah.

    Aku memang paling kalah dengan scene Atirah yang ni. Aku tak tau nak explain. Tapi memang perfect. Ni memang modal paling special Atirah. Dah beratus kali aku lenjan guna modal kapal ni. Batang aku kalah bila dia betulkan baju dia dan belanja sideboobs paling sempurna.

    Fuck, aku dah terpancuttttttt. Kalah untuk kali ke berapa ratus dah entah. Shittttt.

    BINI ORANG TEWAS DENGAN AKU ๐Ÿ˜ˆ

    Aku kenal kt omi betina ni. Umur 32, anak dah 2 tp laki keje kt Terengganu. Aku tgk muka pon aku tau bini org ni aku dpt makan hehe.

    Layan slow2 sampai terjebak dgn fonsex. Aku kalau fonsex mmg pro, bnyk dah betina ketagih fonsex dgn aku. Aku ayat Qila ni sampai la dia bg gmbr bogel dia

    Aku suruh sent gmbr ketiak sbb aku ckp aku mmg fetish ketiak. Lg2 ketiak bini org hehehe

    Next bra merah pulak hehe. Baru la sundal bini org mcm ni steady je payung gmbr dgn budak budak mcm aku

    Aku belanja sikit tetek dia. Masa ni dia baru lps menyusu kn anak dia hehehe. Video vc seks dgn dia pon aku ada. Nanti aku share hehehe. Reblog geng sampai laki dia tau yg bini dia dah jd mangsa aku ๐Ÿ˜ˆ

    I think you'd like this story: "CIKGU SEKOLAH KU" by MysStark on Wattpad https://www.wattpad.com/story/179167902?utm_source=android&utm_medium=com.tumblr&utm_content=share_reading&wp_page=reading&wp_originator=PJ3tu4QYQ%2FakAuwf611XVaSFQAKRmjVxdNmABOno5waJPuSJnLxYkwX5IwlkmPBDSgz5H76ql7412wZaFHYhhoAwROpRDAi1oLVApvsH6GgWyDT0ojgi9J0ytrysPG8j

    closeupface-deactive1

    Little bit special for your guys

    Oilyfacegirlโ„ข - very good healthy skin

    Close up #62

    โญโญโญโญโญ

    strix99

    Aishh nikmat betul la muka mcm nii๐Ÿคค๐Ÿคค

    Skin dia licin gila, memang pandai jaga muka ni๐Ÿ˜ tapi muka mcm ni kalau dibuat pancut lgi sedap hahahah, baru la lagi tegang kulit muka akak ni kalau kene cum๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ

    hentaimalay

    aku nak kumpulkan para pencinta hentai dari malaysia. kalau anda memang hentai lover serta dari malaysia, sila join link group telegram di bawah. jangan lupa fahamkan rules first kalau tak mahu kena ban.

    koleksimelayubertudung

    Helping my Tumblr friend.. Check it out and help reblog.. ๐Ÿ‘†