@daneey69
Untitled
Posts
126
Last update
2019-04-19 02:36:21

    Adik dekat rumah

    Dua tiga bulan lepas dah ni. Abang on grindr macam biasa. Nampaklah seorang budak ni. Cute. Dalam 18 ke 19 tahun. Kadang2 abg malas sikit layan yg muka-muka cute ni sebab byk sgt yg lembut. Abg tak berapa taste kat yg lembut2 ni.

    Tapi time tu dah dekat 11 malam. Abg pun dh mula keras semacam jer. Dia kata nk dtg rumah. Abg kata, dtg jer la, tapi abg taknak buat apa2. Lepak2 sembang2 dh la.

    Dia pun kata okay jer.

    Dlm 20 minit dia smpi. Dia mesej abg bila dia smpi depan rumah abg. Abg time tu pakai jeans dan singlet. Walaupun maybe tak main ngan dia, kena gak pakai bagi nmpk sexy sikit. Kurang2 biar basah underwear dia… Hehehe.

    Abg buka pintu dn dia pun masuk ngan helmet dia.

    Rupanya abg yg basah dulu sebab hensem dia ni. Dalam gambar nmpk jambu semacam. Kat luar jantan giler. Suara pun deep jer.

    Batang abg dh keras dh waktu tu. Dia duduk jap atas sofa. Abg gi amik air bg kat dia. Abg gi balik kt ruang tamu, dia dh tak pakai baju dh. Panas dia kata. Ni time el nino yg tak hujan tu. Memang panas sikit rumah abg walaupun mlm.

    Abg tengok badan dia. Memang best. Kurus jer tapi ada shape. Abg bg air kt dia. Dia kata terima kasih. Lepas tu tangan dia menepuk abg punya seluar jeans bhgn crotch, Mmg tgh keras giler waktu tu, takleh nk sembunyi pun.

    Abg sengih jer. Dia dengan tak segan silu buka butang seluar abg dan londehkan. Ada boxer pulak dengan batang abg yg mencanak2 nk keluar.

    Dia tarik boxer abg dan batang abg pun menampar2 pipi dia. Perlahan2 dia jilat kepala batang abg.

    Memang terangsang abis abg time tu. Abg tanggalkan singlet dan nmpkn dia excited, Dia mula raba2 abg punya tetek dan dia berdiri dan jilat tetek abg. Abg gosok belakang kepala dia sambil tgn abg raba punggung dia.

    Lepas tu, dia berlutut dan start hisap abg punya batang. Best! Tak pro sangat tp sbb budak cute hisap, jadi stim gak la.

    Dia bangun dan tanggalkan seluar dia dan bogel bersama abg. Batang dia kecik sikit dari abg. Dia sambung hisap dan abg bongkok sikit dn lancapkn batang dia.

    Tangan abg mula merayap kat lubang punggung dia. Nampak tight jer ni.

    ‘Abg nk fuck boleh?’ abg Tanya dia.

    ‘Dia berhenti hisap. Dia kata. ‘Amin tak pernah kena fuck’. Amin tu bukan nama sebenar la.

    ‘abg nk fuck boleh?’

    ‘tak berani… sakit nanti’.

    ‘amin top ke?’

    Dia malu nk jwb. Lepas tu dia bgtau yg dia tak pernah fuck atau difuck. Pernah lancap ngan kwn jer.

    ‘amin nk fuck abg?’ abg pun tanya dia.

    Dia tk jawab. Tak sure la tu.

    Abg pun bg dia baring atas sofa dan hisap dia. Nmpk mcm dia nk pancut, abg berhenti. Lepas tu abg hisap lg.

    Lepas tu abg tindih dia dan peluk sambil kiss dia. Memang suka betul dia bila abg kiss. Batang dia keras betul.

    Abg pun letak punggung abg dekat batang dia. Mula-mula abg bg bergesel. Lepas tu abg masukkan kepala btg dia dlm lubang punggung abg.

    Lama sikit, tak masuk semua pun lagi, dia dh mula mengerang. Best la tu. Abg tarik keluar takmau dia pancut.

    ‘nk cuba fuck abg?’

    Dia angguk. Cute giler muka time tu.

    Abg pergi ambil kondom dan lube. Muka dia mmg blur giler. Abg sarungkn kondom pada btg dia dn mula letak lube. Dia buat muka stim lg.

    Dah cukup keras, abg pun panjat sofa dan masukkn batang dia dlm punggung abg.

    .

    Kecik2 pun best gak rasanya. Muka dia mmg stim abis.

    ‘abang…. Amin nk….’ Dia jerit.

    Lepas tu abg tau la dia pancut sebab muka dia tengah meneran kepuasan.

    Abg pun terus lancap btg abg sementara batang dia still dlm punggung abg dan abg pun pancut kt bdn dia.

    ‘banyaknya’, kata dia. Abg pancut kt dagu dia sikit, so abg pun jilat dan kiss dia. Dia mmg lemah abis dh.

    Abg keluarkn batang dia dan buang kondom. Dia terbaring keletihan dan abg pun join sambil peluk dia….