langkahseiringan

    RATE AWEK HIJABSTA VI

    Fuha : 8.5/10

    Speciality : face sitting, face fuck, anal, creampie, tits job, gangbang, doggy, missionary & cowgirl

    Ada org request suruh aku rate dia ni. So aku rate sambil melancap kt gambar dia. Shit aku boleh ckp body dia mmg perfect gila. Tetek dgn bontot mantap habis lps tu suka mendada pulak😩

    Mantap doh badan dia. Geram je tgk peha gebu tu nk je aku ratah sampai ke celah bontot dia 😙

    Muka pun comel je hmm. Aku face fuckk mulut tu lps tu fuck tetek Fuha pulak

    langkahseiringan

    Aku lemah betul bila perempuan pakai ketat mcm mi. Fuckkk nk terpancut sial 😩

    draculamelayu77

    FANTASI LUCAH: BERZINA DENGAN IBU TIRIKU AZLIANA 🤤

    Aku terjaga dari tidur apabila terasa bibir aku dicium dengan rakus.

    “Faiz... pepek mama rasa berdenyut....miang sangat-sangat, tak puas semalam kene batang Faiz…jomlah kongkek...." katanya.

    Perlahan-lahan aku membuka mata. Seorang wanita cantik berusia 40 tahun, iaitu ibu tiri yg kini aku panggil mama, sedang asyik mencium bibirku. Aku turut tercium haruman wangi dari tubuhnya. Mungkin baru lepas mandi.

    "Daddy dah pegi Sabah, 2 malam kat sana. Kita boleh berpesta 2 malam di rumah. ", kata wanita cantik itu sambil melancapkan batang aku yg separuh tegang.

    Tiba-tiba kedengaran suara seorang bayi menangis. Disisi aku terlentang adik ku yang berusia 6 bulan. Wanita cantik itu segera menanggalkan terus tuala yang dipakainya. Bertelanjang bulat dihadapanku, dan terus memasukkan puting tetek kirinya yang coklat kehitaman ke dalam mulut anaknya.

    "Maaa.... Faiz pun nak hisap tetek mama", kataku sambil memicit-micit puting tetek kanan mama sehingga keluar air susu dari puting teteknya.

    "Aloo kesianyaaaa....Faiz pun dah lama tak dapat tetek mama, mama bagi baby minum dulu, lepas tu Faiz menyusu puas-puas kat tetek mama okay” pujuknya.

    Sementara tu Faiz main-main dulu dengan pepek mama okay…buat mcm selalu tu..tolak2 lidah Faiz kt lubang pepek mama" pujuk ibu tiriku dengan suaranya yang lunak dan manja.

    Sejak ibu kandung aku mati, ayah aku kahwin dgn Kak Azliana ni yg muda 10 tahun dari ayah ku. Mula2 aku panggilnya akak namun bila makin mesra, dia suruh aku panggilnya mama. Dan semenjak itu hubungan kami mulai intim.

    Segala-galanya bermula daripada tindakanku yang suka cium bra dgn panties ibu tiriku sambil melancap. Beliau merupaka seorang yg aktif bersukan seperi jogging dan berbasikal. Tujuannya adalah untuk menjaga badanya supaya kekal montok dan menggairahkan.

    Bra dan pantiesnya yg diserap peluh selepas workout tu mmg menjadi bahan lancap utama aku. Nikmatnya tidak dpt digambarkan apabila aku menghidu bau peluh dan bau badannya di coli dan pantiesnya. Aku selalu memancutkan air maniku di pantiesnya hehe.

    Satu hari tu, pintu bilik tu tak rapat. Masa tu aku sedang melancap sambil cium panties mama. Bra basahnya aku tekup di muka dan pantiesnya aku balut di pelir ku yg tegang.

    Tengah syok melancap, mama tiba2 masuk bilik aku dan terkejut dgn tindakan aku. “Ya Allah Faiz buat apa ni hah?!” jeritnya. Aku terdiam ketakutan.

    “Patutlah panties mama ada bekas putih. Mama dh agak mesti air mani!” katanya. “Errr sorry ma..please jgn bgtau daddy” kataku.

    Mama masa tu baru balik berbasikal, baju cyclist ketatnya mmg membuatkn teteknya tersembul. Dia terus capai bra diatas muka aku dan membuka lilitan panties di pelir aku.

    Tangan lembutnya memegang pelir aku sambil membuka lilitan panties di konek aku. Ketika tu jugak lah air mazi aku meleleh deras kerana asakan nafsu yg dahsyat.

    Tangan mama seolah tknk lepaskan batang aku. Dia genggam kuat pelir aku. Melentik lentik batang aku ketika digenggam mama. “Hmmm kenapa air mazi Faiz meleleh ni?” soalnya sambil menggosok kepala konek aku.

    “Sebab tangan mama sedap sgt hmm” jawabku.

    Azliana mulai tekun melurut batang anak tirinya itu dengan genggaman telapak tangannya. Mata mama semakin khusyuk menatap kemaluan batang aku itu yang tidak henti-henti berdenyut dan tersengguk-sengguk bersama alunan tangannya.

    Aku tgk mama mula mengetap bibir tanpa disedari tatkala melihat betapa gagah pelir muda aku.

    Nafsu mama mula menaik secara perlahan-lahan. Dengusan dan rengekan aku yang kenikmatan apabila pelirku disentuh dan ketebalan serta kekerasan pelir anak tirinya itu membangkitkan berahinya.

    “Emm bengkok pelir Faiz ni, kepala besar, lps tu tebal” katanya. “Dah berapa bnyk pepek kene tebuk dgn batang ni? tanya mama. “Hehe mana ada ma, Faiz budak baik la” jawabku gatal.

    “Kalau budak baik, dia takkan guna panties mama dia buat melancap” sindir mama.

    Mama turunkan mukanya ke batang aku dan perlahan dia cium kepala konek ku. Lidahnya menjilat jilat air mazi aku yg meleleh. Berkilat kepala batang aku dikerjakn ibu tiri aku. “Arghh fuckk sedapnyaa ma” rengek aku.

    Dia ludah batang aku dan mulakan blowjob. Aku tgk mama sungguh pro melayan batang lelaki. Kepalanya turun naik menghisap batang melengkung aku sambil tangannya mengurut kantung telur aku.

    (Plopp plopp) bunyi berdecit mulut mama menghisap batang aku. Tiba2 dia lepaskn batang dari mulutnya dan bangun. “Arghh kenapa mama stop? kata ku kecewa.

    “Mama saja je tease Faiz..you’re bad boy…kalau nk mama buat mcm tu Faiz kene dgr ckp mama..be a good boy” katanya sambil terus meninggalkan aku.

    Sejak hari tu la nafsu aku makin menggila dkt mama aku dan aku nekad untuk jadi anak yg baik kepadanya.

    draculamelayu77

    "Hoi!!! Mengigau apa ni?", Mama menampar kepala aku.

    "Tak der apa-apa. Cuma teringat kali pertama mama tease Faiz je. Mama hisap batang lps tu mama tinggal kn Faiz" kataku.

    “Hehe tulah siapa suruh jd pervet..suka2 je curi panties mama buat melancap” katanya.

    Semakin diusap semakin mengembang kelopak puki dan bijik kelentit mama. Aku cium dan jilat pepeknya, sekali aku ratah celah kelengkangnya.

    Sekejap saja dah mula basah puki dia. Puki mama memang cepat terangsang. Aku pernah dgr mama dan daddy bergaduh kerana daddy cepat pancut. Aku tau mama kecewa kerana tidak puas dengan daddy.

    Air mazi dia pula cukup banyak setiap kali keluar. Dalam beberapa minit saja jari-jari aku habis basah dengan air mazi dia. Aku jilat air mazi mama yg meleleh sampai ke lubang bontotnya.

    Selepas itu aku terus menerkam dia. Mama terus kangkang kaki seluas yang boleh apabila aku menghala batang aku ke arah pepek dia.

    Aku gesel batang aku celah pepek nya. Aku tekan2 kepala batang dkt lubang pepek nya untuk tease dia.

    “Arghh fuckk cepat laa Faiz..jgn buat mama mcm ni” rengeknya.

    Aku merodok terus batang bengkok aku ke dalam lubang pepek mama yang sudah sedia ternganga.

    “Urghh fuckk sedap nya” rengek mama sambil aku rasakn dinding pepek nya mengemut kuat batang aku.

    Aku kiss mama, usap2 kepala nya sambil menghenjut pepek nya.

    Mama menjeling manja ke arahku dan membalas ciuman. Dia perempuan tercantik bagiaku. Segala-galanya begitu sempurna. Dari rupa paras hinggalah kepada tubuh badan.

    Sawo matang kulitnya tetapi begitu gebu dan cantik sekali kulitnya. Agak berisi dan tinggi tetapi buah dada dan punggungnya montok berisi dan sentiasa melentik. Muka mama yg ada vibe bad milf dgn bibirnya yg seksi cukup menaikkn nafsu remaja ku.

    Dah puas cara meniarap, aku pusingkan mama buat cara doggy style. Mama angkat punggung menaik tinggi sikit.

    (Pap!!!) aku tampar bontot mama yg melentik tu. Aku jilat keliling bontotnya, aku cium dan aku sedut2 daging bontot mama.

    “Arghh yess..lick mommy ass sayang” arah mama sambil menarik kepala aku ke celah bontotnya.

    Aku ludah lubang bontot mama dan mula menjilat lubang bontotnya. Lidah aku ditolak tolak ke jubo nya. Terkemut kemut lubang bontot mama menahan nikmat diratah anak tirinya.

    “Faiz nk fuck bontot mama” pinta ku. “Eleh berani ke?..kalau setakat 2 kali celup dah pancut mcm daddy buat apa” kata mama mencabar aku.

    Aku tau mama dah biasa di anal kerana aku pernah dgr masa dia dgn daddy bersetubuh. Mama merengek mcm betina sundal mintak lubang jubo nya di henjut daddy. Namun, mama kecewa sbb batang daddy tak tahan bila di kemut lubang bontot nya.

    Aku tekan kepala batang aku masuk dalam bontot mama. Tenggelam kepala batang aku. Menggigil aku bila dikemut lubang bontot mama. Baru separuh batang aku tenggelam, nikmatnya mcm nk tercabut nyawa aku.

    “Fuckkk ketat gila bontot mama..urghh fuckk” erangku. “Kan mama dh kata..daddy pon terpancut awal heheh” jawabnya.

    Aku tak pernah lagi main bontot. Buat begini rasa macam bergigi-gigi dinding bontot mama. Itu yg menambahkan rasa ngilu lagi kepala butuh aku.

    “Arghh shit sedap sayang..tekan dalam lg batang Faiz tu biar rendam dlm bontot mama” pintanya.

    Aku pun hayun dengan lebih laju lagi sampai berbunyi cuppp cuppp cuppp….!!! Peha aku belaga dengan punggung mama… Aku tengok mama meramas tetek kanannya… Semakin membengkaklah tetek tu dan dah mula mengeluarkan susu semula.

    Batang pelir aku betul2 diasak ganas boleh bontot mama. Setiap tujah aku semakin kuat bontot nya mengemut. Aku cuba kawal henjutan dan nafas aku supaya tak pancut awal.

    “Arghh fuckk sedap nya maaa…Faiz tak pernah lg rasa sedap mcm ni..urghh bontot mama sedap!!” rengek aku.

    Aku lajukan henjutan, batang aku meneroka lubang bontot mama. Aku tekan batang dalam2 lps tu aku keluar kn balik.

    “Erghh shit sayang tease mama” rengeknya.

    Aku pegang pinggang mama dan menutuh bontotnya dgn gila. Perzinaan ni dh mcm film porno adegan anak tiri meliwat ibu tiri.

    Aku nekad nk buat mama klimaks. Aku urut pepek nya sambil menutuh bontot dgn laju.

    “Arghh fuckk im gonna cum sayang..jgn stop sayang mama nk pancut urghhh” rengek mama.

    Batang aku dikemut sekuat kuatnya apabila mama klimaks. Lalu aku rendamkn pelir dalam bontotnya.

    Selepas seketika meliwat bontot. Mama cabut batang aku dan mula hisap batang aku.

    (Slurp! Slurp! Slurp! Slurp! Slurp!)

    Mama sudah mula hanyut dalam keasyikan menjilat batang aku.

    “Huu.. Seksinya muka mama tengah hisap batang..”, racau aku sambil memegang erat kepala nya.

    Aku tepuk2 batang atas muka mama hingga meleleh air mazi aku atas mukanya.

    (Plop! Plop! Plop! Plop! Plop! Plop!)

    Aku menghenjut mulut mama sedalam-dalamnya dengan rakus. Aku mendongak kenikmatan ketika melempiaskan nafsu serakahnya dengan facefuck yang deras terhadap mama. Bibir mama tertutup rapat menambahkan lg nikmat.

    “Perghh! Sedap giler henjut mulut mama..”, puji aku sambil memandang mama. Lalu aku cium bibir mama.

    “Huu, mama.. Sedap maa.. Untung daddy dapat bini macam mama..”, racau aku sambil memaut erat kepala mama dan facefuck mulut mama dengan deras dan laju.

    Lps tu mama terus menyedut kantung telur aku sambil melancap kn batang aku dgn laju. Bibir tebal mama menyedut nyedut telur aku dgn ganas dan aku hanya mampu melihat dan menahan nikmat.

    Hampir 30 minit batang aku diasak mama. Kantung telur aku semakin bengkak dan memandakan aku akan terpancut.

    Kini mama diatas ku, perlahan dia naik atas badan aku dan mencapai batang aku lalu ditekan badannya.

    Tenggelam batang aku dlm lubang pepek mama.

    Mama ride batang aku mcm pelakon lucah. Tangannya mengurut bijik kelentit dan aku hanya terbaring menikmati.

    Tiba-tiba mama mengerang dan aku rasa badan mama mengejang sekali lagi. Kali ini nafasnya juga kencang. Pepek mama semakin becak dan melengas. Matanya pejam rapat dan mukanya berkerut seperti menahan suatu keperitan. Sah mama klimaks lg sekali.

    Aku bangun dan peluk mama. Tangannya paut leher aku dan aku terus dukung mama. Aku nak buktikn pd nya aku adalah anak yg baik dan mampu memuaskan nafsunya.

    Dalam posisi dukung “carry fuck”, henjutan ku semakin hebat. Seluruh tubuh mama aku peluk kuat……sambil kakinya memeluk kuat pinggang aku. Badan aku yg sasa memudahkan aku mendukung mama dan menujah pepek nya sambil berdiri.

    Kemudian tiba-tiba mama menggelepar seperti ayam liar dipegang…!! Aku tahu dia sedang mencapai klimaksnya. Aku masih bertahan, walaupun cuma sedikit lagi. Secara tiba desakan air mani ku hampir bersemburan.

    Tambahan pula mama menggeliat dan punggungnya bergoyang ke kiri ke kanan. Kami saling berpautan. Waktu itu aku henjut dan tusuk seluruh batang aku habis, berdecit-decit pukinya.

    Lendirnya banyak dan seluruh tenaga ku merangkul tubuh Mimi. Aku terus tekan dan tekan dalam-dalam. Air mani ku pun rasa nak memancut. Aku terus menghenjut.

    “Arghh fuckk Faiz nk pancut maaaa!!” rengek aku.

    Aku pun dah tak tahan juga. Aku pun memancut semua air mani aku ke dalam cipapnya. Dia hanya berdesis kesedapan apabila air mani aku bertakung didalam pepeknya. Aku menghembuskan nafas kelegaan.

    Kami sama-sama mencapai klimaks. Mama makin sayang pd aku. Bila daddy tkde, kami ibarat pasangan kekasih, boleh juga dikatakan sepereti pelakon lucah sebab mama sering suruh aku rakam adegan zina ni.

    Mama suka bila dirinya dirakam. Aku juga suka tgk reaction followers kami yg mengatakan aku bertuah ada ibu tiri seperti ini.

    I love you Azliana, my mom😘

    draculamelayu77

    REVIEW BINI ORANG : NATASHAHRAN 😮‍💨

    Sebelum review or buat fantasy aku akan make sure batang aku tegang. So senang untuk aku rate betina2 ni. Untuk review kali ni aku bawak korang layan Natasha. Bini org, baru kawin and belum ada anak lg. Pussy still fresh and untung gila laki dia dpt lenjan bini mantap mcm ni🤤

    Natasha ni ada mix Arab sbb tulah muka dia exotic gila. Serius doh muka ni mmg perfect. Aku boleh layan berjam face fuckk Natasha ni. Siapa je sial taknak letak batang atas muka dia. Fuhh balik kerja terus suruh Natasha melutut, keluar kn batang biar je atas muka dia. Tau2 air mazi meleleh lps tu Natasha kiss kepala batang fuckk sedap sial.

    Aku suka muka dia ni sbb bitch gila. Natasha tenung jedg berdenyut batang. Aku tau betina mcm ni kalau dpt batang mmg dia servis terbaik. Silap2 mcm pornstar layan batang. Paling favorite aku bila natasha tease kepala konek gila lidah, slow2 dia kiss lps tu dia ludah batang. Fuckk sedap doh. Aku kangkang biar Natasha sedut telur aku sambil tu dia usap2 lubang bontot aku. Fuckkk!!

    Badan pon padat bro. Look at peha tu. Fuckk sedap sial dpt ratah. Kiss peha lps tu jilat kelengkang dia. Lps tu pepek pulak dh wax fuckk terus aku jilat sial. Aku nk kepit batang celah peha Natasha lps tu henjut fuckk padu gila siaa.

    draculamelayu77

    Now kita admire body bini org ni pulak hehe

    Fuck sendat sial baju Natasha. Mmg confirm tetek dia ni besar, bulat and tegang. Barang tgh fresh lg and puting pon pink lg. Before tits fuck, aku nk worship tetek dia. Aku slow2 kiss tetek dia sambil gentel puting lps tu main2 lidah bg puting Natasha keras. Then terus aku hisap tetek dia. Tak lepas mulut aku hisap tetek bini org ni.

    Holy shit tetek dia mmg besar doh. Tenggelam batang aku fuck tetek dia. Natasha ludah batang aku suruh henjut laju2 tetek dia. Argh fuckk aku tolak batang biar mulut dia sedut2 kepala konek aku.

    REVIEW

    FACE : 9/10

    Antara bini org yg paling teruk buat aku horny. Aku nyaris nk terpancut masa buat review ni. Shit precum aky meleleh teruk layan muka Natasha ni. Muka hot sbb ada mix Arab lps tu bibir dia tu mmg sexy. Perfect for sucking and kissing cocks. Aku rasa ramai yg tewas awal kalau kena blowjob dgn Natasha ni. Baru bibir dia cecah kepala batang mesti ada yg dh cum. Muka dia ni bitch gila, suka tenung mcm memintak jantan letak batang atas muka. If aku dpt Natasha ni, paling aku nk buat is face fuck dia. Aku nk face fuck ganas2, tekan batang aku sampai tenggelam lps tu masuk kn dua2 telur dlm mulut Natasha.

    BODY : 9/10

    Aku mmg pentingkn body dlm setiap modal aku. For Natasha ni body dia mmg A+ sial, confirm subur gila and senang pregnant. And body mcm dia ni for sure pepek tembam gila fuhh lps tu Natasha selalu wax pepek pulak. Shit mmg delicious gila. Aku gerenti pepek dia ketat gila. Batang kene kuat doh nk fuck betina body padat mcm ni. Pepek dia ni bila dh kene celup dgn konek mmg menyedut kuat sial.

    ASSET (LIPS,TITS) : 10/10

    Aku rasa ni la 2 asset Natasha yg buat dia ni hot. Aku tak sabar nk tgk dia pregnant. Tetek confirm makin besar sbb penuh susu. Aku terbayang masa blowjob batang tu Natasha picit puting bg susu memancut kt batang aku lps tu dia jilat balik susu dia. Fuckkkk.

    OVERALL REVIEW: 9.5/10

    Ni antara modal yg kalau aku dpt henjut mmg aku fuck sampai dia pregnant. Setiap pancut air mani mmg aku nk tembak dlm lubang Natasha. Shit aku nk tgk betul tak dia ni subur hehe. And of course aku fuck rough dgn Natasha but still aku manja dgn dia. Aku nk doggy berdiri Natasha. Batang aku hentam pepek dia laju2, tangan dia aku pegang dari belakang. Fuckk kuatnya pepek dia kemut aku. Aku usap2 asshole Natasha, after creampie pepek dia aku nk fuck bontot dia. Aku nk test batang aku boleh tahan tak dgn asshole virgin bini org ni.

    BRUNEI SLUT: NATALIE SIA 😫

    REVIEW

    FACE : 7/10

    Muka dia bg aku biasa je tp still ada vibes bad bitch tu. Tgk tgk pun dh tau dia ni jenis kuat melancap. Confirm guna dildo or vibrator. Still young and so much potential. Natalie ni boleh jd Onlyfans creator. Berebut org putih or negro nk rasa puki melayu brunei ni hehehe

    BODY : 9/10

    Body mmg boek. Budak2 skrg ni umur baru 17 tp body dh mantap. Serius sial Natalie ni jenis subur, tgk body pon dh tau senang bunting. Paling best fuck betina ni masa berdiri, batang aku tutuh pepek dia dari belakang fuckk melentik je betina ni. Aku usap2 lubang bontot dia, mmg lps pancut dalam pepek aku nk rasa asshole Natalie ni. Tgk mcm mana padu jubo awek 17 tahun dari Brunei ni

    ASSET (TITS) : 9.5/10

    Fuhh tetek dia la attraction utama. Barang tgh fresh sial, umur baru 17 tp tetek dh mantap. Confirm tetek jenis pejal lps tu puting halus je. Mmg tak lepas mulut aku menetek Natalie ni. Kepit batang celah tetek pastu henjut laju2 biar kepala batang aku kene mulut dia.

    OVERALL REVIEW

    Aku dpt peluang main dgn Natalie ni mmg aku pasti kn dia bunting. Mmg aku pancut dalam pepek je. Aku nk test tahap kesuburan betina hehe. Bila kau dh bunting anak aku, kau tak boleh lari mana, Natalie kene jd bini aku. Fuh masa tu mmg hari2 memantat je aku. Aku mmg suruh dia layan jantan lain depan mata aku. Fuckk bangga sial tgk hot wife mcm Natalie ni kene henjut dgn batang lain. Mcm pornstar sial.

    draculamelayu77

    HIJABSTA FACE FUCK V : ASYALLIEE AHMAD 😋

    Berkilat kepala konek aku kene hisap dgn Asyalliee. Fuckk mmg sundal kau ni. Taknak lepas mulut betina ni hisap kepala konek aku fuckk sial kau betina

    Asyalliee make up lawa2 mmg untuk jantan lenjan batang kt mulut dia. Fuckk sedap sial. Tepuk2 batang atas muka kau lps tu aku ludah mulut kau. Tekan dalam2 konek sampai tekak Asyalliee

    Aku kangkang luas2, suruh Asyalliee jilat jubo aku fuckk sedap sial. Dia ludah jubo aku lps tu dia tolak lidah dkt lubang bontot. Sundal sial betina ni. Paling best Asyalliee sedut kantung telur aku sambil lancap kn batang aku fuckkk

    draculamelayu77

    Kau tgh bunting pon aku henjut pepek kau. Fuck makin ketat pepek Asyalliee ni. Tekan dalam2 batang aku. Fuh rasa sial pepek Asyalliee ni menyedut batang aku. Dh puas pancut dalam pepek, aku tekan batang masuk lubang bontot dia. Melentik kau betina kene liwat dgn aku fuhh ketat siaa jubo betina ni🤤

    AKAK JANDA MINTAK PELIR MUDA HENJUT JUBO DIA😮‍💨

    Fuckk janda ni betul2 mantap sial. Aku sanggup hari2 jilat badan dia, isap celah bontot dia lps tu aku ratah celah kelengkang sampai peha dia. Fuckk sial mantap babi janda sundal ni😿

    Adik kangkang ni akak terus jilat jubo adik. Arghh fuckk tak pernah sial rasa sedap mcm ni. Shit lidah janda ni tolak2 dkt jubo aku sambil dia lancapkan konek 🤤

    Akak berdiri mcm tu adik terus henjut dari belakang. Fuckk makin melentik betina ni. Tampar bontot akak😥

    Besar sial tetek. Mmg aku lepas dalam benih aku bg akak bunting lg biar anak akak dpt adik. Kau mencabar aku kn betina sundal?🥺

    Lentik siall sumpah konek muda aku tak tahan. Kuat sial janda ni kemut. Tau la lama tak dpt pelir kan kak? 😭

    Ketiak pon dh berpeluh tu mmg adik isap ketiak akak hehe. Ni jubo bg konek adik celupkan? Adik slow2 liwat bontot akak. Fuckk ketat siall 😩

    Jubo ni mmg jahat sial. Baru 2 kali henjut aku dh terpancut. Kimak sial kau janda. Aku henjut laju2 lg boar kering air mani aku pon takpe asal jubo kau penuh dgn benih aku. Fuckkk terpancut lagi siallll😭

    Memang sengaja kan ambik gambar tayang tetek macam ni 🤤🤤

    Tetek dah lah mantap 🤤🤤 dapat hisap tetek dia tu 🤤🤤 jangan kasi lepas puting dia aaaaarrrrrhhhhh🤤🤤

    Muka macam sedap dikasi batang untuk dikulum 🤤🤤 pancut dekat muka sekali 🤤🤤

    Main dengan dia kalau boleh , jangan bukak tudung 🤤🤤

    Kalau aq dapat dia ni , aq hisap & jilat tetek dia sampai aq puas 🤤🤤 dah puas ratah tetek dia , jilat ketiak wangi & masam dia sampai aq puas 🤤🤤 sambil tu jolok pepek dia sampai basah 🤤🤤

    draculamelayu77

    REVIEW BINI ORANG : NANA XEN 🥵

    Aku dah melancap kt Nana ni since 2018 lg. Masa tu dia belum kawin lg. Skrg dh jd bini org lg bernafsu aku. Nana ni bole di kategori hotwife or trophy wife. Mmg jd tumpuan jantan bila keluar. Bg aku body dia mmg A la sial. Serius doh pelir aku mmg tewas kalau berzina dgn Nana ni🤤

    Aku mmg peminat tetek mcm @lancapseiringan hehe. Boobs Nana ni mmg tegang doh tkde layut punya. Tetek dh mcm pornstar lps tu puting pink fuhh mmg aku menyusu tak lepas la hehe.

    Aku bole imagine mcm mana horny setiap jantan yg tgk Nana dkt Bali ni. Masing2 mencanak batang tgk bini irg mcm ni. For sure org putih pon geram tgk dia, kalau laki dia layan cuckold or 3some confirm Nana ni merasa batang BWC or BBC hehe. Mmg dh mcm scene film lucah tgk Nana ni melentik kene tujah dgn batang negro dlm asshole dia lps tu batang org putih tgk tits fuck Nana. Laki dia tgh melancap sambil tgk hotwife dis kena fuck

    Serius aku kalau dpt bini mcm Nana aku open 3some dgn cuckold. Gangbang pon aku sanggup. Wife perfect mcm ni mmg patut bg lelaki lain rasa untuk release her true potential. Mmg akan jealous but kau akan lg horny bila tgk wife kau yg hot mcm ni kena lenjang dgn jantan lain fuhhh

    Bonus sbb muka Nana ni serius cute gila. Ada mix Chinese hehe. Mmg nice untuk face fuck dgn rimjob

    Korang nilai la sendiri tetek Nana. Fuhh perfect bro. Body pon subur confirm senang bunting

    draculamelayu77

    Satu lg sexual attraction dkt Nana ni is dia manja gila. Kau dgr suara dia pon dh boleh tegang batang kau.

    Side boobs dia tu buat aku geram. Actually masa tgh taip ni aku melancap sekali. Fuck meleleh doh air mazi aku layan Nana ni

    Kalau aku jd laki dia lps salam2 masa raya tu terus aku terkam Nana ni. Angkat kain batik dia terus aku ratah bontot dia. Gesel2 pelir tegang aku ni kt celah bontot putih dia lps tu aku spank. Pagi raya je dh memantat hehe

    REVIEW

    FACE : 8/10

    Sebab aku suka muka mcm amoi ni. Cute je bila merengek time aku tekan batang masuk pepek dia. Muka Nana pon ada bitch sikit so mmg lg fav aku.

    BODY : 10/10

    Aku bg full marks untuk body Nana. Laki dia mmg untung dpt hot wife mcm Nana. Aset paling padu dia dkt tetek. Now bontot pon dh makin padu bila Nana dh mula pegi gym. Aku kalau nmpk Nana ni dkt public pon aku akan horny gila. Confirm aku masuk public toilet untuk melancap.

    ASSET (TITS) : 10/0

    Tetek perfect habis mcm pornstar but better sbb natural tetek Nana ni. Mmg puas hati bila tits fuck. Too bad tetek dia tkde susu lg sbb Nana ni tak pregnant lg. Aku jamin dia buat family planning sbb laki dia tak puas nk lenjan dia hehee.

    OVERALL REVIEW:

    Korang bukak la sendiri TikTok dia (Nanaxen). Confirm batang korang terpacak tgk video dia. Nana suka belanja tetek dia pakai baju sendat. Aku rasa laki dia suka jantan lain melancap tgk wife dia. Thanks bro hehe. Jujur aku ckp batang aku confirm tewas awal bila memantat dgn Nana, dh mcm main dgn pornstar doh.