@gilabontot
"💞Bontot💕"
Posts
34
Last update
2022-06-28 01:15:11

    Ini Jeskawa..dia aku kenal dia maaa dia belom femes kt ig lagi..Ak panggil dia Buaya Betina,,Ak je kwn dia yg dpt henjut dia..tgk je mcm ni si Buaya betina ni..igt senang ke nok dpt main puki dia..

    Dia ni Jinak2 merpati mat..xsemudh nya laki nk dpt tido ngn dia...kalau tak pecaya cuba2 la try Dm dia kt IG mna tau rwzeki korg dpt main Buaya betina ni ke..Apa lagi ngap la,tp kalau dpt main ngm dia korg akn rasa main dgn the real pornstar yg dlm blue tu..

    Sampai bila2 la korg akn igt dia ni punya penangan....klau ak2 dh xda rasa ap2 ngn dia sbb dh selalu.lebih 8thn ak bkwn ngn dia..