Pengganti TUMBLR Review By PapaNakkals-CicakrosMalaysia

Tumblr Melarang Semua Kandungan Dewasa Bermula 17 Disember

Tumblr telah memperbaharui syarat perkhidmatan mereka dan akan melarang semua blog dewasa bermula 17 Disember. Ini bermakna blog ini dan semua blog yang berkaitan akan dilumpuhkan dan dikeluarkan dari akses awam tidak lama lagi.

Alternatif untuk Tumblr

Bdsmlr
https://www.bdsmlr.com/
Ini adalah klon Tumblr yang dicipta dengan jelas untuk kandungan dewasa. Ia seolah-olah masih berada di peringkat awal dan masih sedikit clunky, tetapi mempunyai potensi. Ia juga tidak mempunyai pengguna, pada masa ini, tetapi saya pasti akan berubah lama!

Sharesome
https://sharesome.com
Platform orang dewasa untuk menyiarkan dan berkongsi kandungan. Ini mempunyai ciri-ciri seperti Tumblr, membenarkan penyiaran semula kandungan, penambahan komen dan kapsyen anda sendiri, dan pengumpulan topik khusus. Tidak muncul untuk menyokong giliran.

Swarmr
https://www.swarmr.com
Klon Tumblr yang membolehkan kandungan NSFW dan menyokong beberapa blog untuk setiap akaun. Tidak ada banyak pilihan lagi, dan nampaknya tidak mempunyai banyak kandungan, tetapi itu boleh berubah dengan cepat jika orang bergabung.

Minds
https://www.minds.com
Platform blockchain / crypto berasaskan yang membolehkan pengeposan dan penandaan kandungan dewasa. Seolah-olah mempunyai masalah dengan mencari tag dewasa, bagaimanapun, dan tidak mempunyai baris gilir.

By PapaNakkals - Cicakros Malaysia
https://worldofcicakros.blogspot.com/

             CoMe To PaPa SaYaNg!!!