FANTASI LUCAH: IBU TIRI KU AZLIANA 🤤

    Aku terjaga dari tidur apabila terasa bibir aku dicium dengan rakus.

    “Faiz... pepek mama rasa berdenyut....miang sangat-sangat, tak puas semalam kene batang Faiz…jomlah kongkek...." katanya.

    Perlahan-lahan aku membuka mata. Seorang wanita cantik berusia 40 tahun, iaitu ibu tiri yg kini aku panggil mama, sedang asyik mencium bibirku. Aku turut tercium haruman wangi dari tubuhnya. Mungkin baru lepas mandi.

    "Daddy dah pegi Sabah, 2 malam kat sana. Kita boleh berpesta 2 malam di rumah. ", kata wanita cantik itu sambil melancapkan batang aku yg separuh tegang.

    Tiba-tiba kedengaran suara seorang bayi menangis. Disisi aku terlentang adik ku yang berusia 6 bulan. Wanita cantik itu segera menanggalkan terus tuala yang dipakainya. Bertelanjang bulat dihadapanku, dan terus memasukkan puting tetek kirinya yang coklat kehitaman ke dalam mulut anaknya.

    "Maaa.... Faiz pun nak hisap tetek mama", kataku sambil memicit-micit puting tetek kanan mama sehingga keluar air susu dari puting teteknya.

    "Aloo kesianyaaaa....Faiz pun dah lama tak dapat tetek mama, mama bagi baby minum dulu, lepas tu Faiz menyusu puas-puas kat tetek mama okay” pujuknya.

    Sementara tu Faiz main-main dulu dengan pepek mama okay…buat mcm selalu tu..tolak2 lidah Faiz kt lubang pepek mama" pujuk ibu tiriku dengan suaranya yang lunak dan manja.

    Sejak ibu kandung aku mati, ayah aku kahwin dgn Kak Azliana ni yg muda 10 tahun dari ayah ku. Mula2 aku panggilnya akak namun bila makin mesra, dia suruh aku panggilnya mama. Dan semenjak itu hubungan kami mulai intim.

    Segala-galanya bermula daripada tindakanku yang suka cium bra dgn panties ibu tiriku sambil melancap. Beliau merupaka seorang yg aktif bersukan seperi jogging dan berbasikal. Tujuannya adalah untuk menjaga badanya supaya kekal montok dan menggairahkan.

    Bra dan pantiesnya yg diserap peluh selepas workout tu mmg menjadi bahan lancap utama aku. Nikmatnya tidak dpt digambarkan apabila aku menghidu bau peluh dan bau badannya di coli dan pantiesnya. Aku selalu memancutkan air maniku di pantiesnya hehe.

    Satu hari tu, pintu bilik tu tak rapat. Masa tu aku sedang melancap sambil cium panties mama. Bra basahnya aku tekup di muka dan pantiesnya aku balut di pelir ku yg tegang.

    Tengah syok melancap, mama tiba2 masuk bilik aku dan terkejut dgn tindakan aku. “Ya Allah Faiz buat apa ni hah?!” jeritnya. Aku terdiam ketakutan.

    “Patutlah panties mama ada bekas putih. Mama dh agak mesti air mani!” katanya. “Errr sorry ma..please jgn bgtau daddy” kataku.

    Mama masa tu baru balik berbasikal, baju cyclist ketatnya mmg membuatkn teteknya tersembul. Dia terus capai bra diatas muka aku dan membuka lilitan panties di pelir aku.

    Tangan lembutnya memegang pelir aku sambil membuka lilitan panties di konek aku. Ketika tu jugak lah air mazi aku meleleh deras kerana asakan nafsu yg dahsyat.

    Tangan mama seolah tknk lepaskan batang aku. Dia genggam kuat pelir aku. Melentik lentik batang aku ketika digenggam mama. “Hmmm kenapa air mazi Faiz meleleh ni?” soalnya sambil menggosok kepala konek aku.

    “Sebab tangan mama sedap sgt hmm” jawabku.

    I just published "Part 3 Nikmat Dalam Lori" of my story "Hajah Halisa ". https://www.wattpad.com/1270777530?utm_source=android&utm_medium=com.tumblr&utm_content=share_published&wp_page=create_on_publish&wp_uname=RizuanSyaz&wp_originator=h5uTsLKHBQKrYpjSAZ%2F8UvUR9Wh5nwGGFQcemc3SXVt0lBLqdmlKmx9brVKgGi5z3K3aIC2Gs4%2FVZEMwSq5w6rVo%2FKxIIg%2BatH%2Fv1mtJbppN5Se3LtJHfcuR5r7wMb1z

    New Story For Today

    pemburubetina77

    BATANG AKU NAK MEMANTAT DGN BINI ORANG NI SIAL😭

    Mmg sial la kau ni betina. Kau buat video belanja mcm nk mmg nk buat jantan lain sangap tgk kau kn? Berdenyut sial pelir aku tgk kau pakai tudung satin lps tu baju sendat. Laki kau mesti suka kn bini dia jd modal melancap dkt tumblr ni. Meh aku bg kau famous 😈

    Muka tu dah tadah nk kene face fuckk kn? Pegang kepala kau yg bertudung satin tu terus aku sumbat pelir dlm mulut kau. Aku face fuckk kau ganas2 sampai meleleh air liur kau

    Fuhh side boob kau tu stim aku tgk.

    Peluk dari belakang lps tu terus gesel batang celah bontot kau. Argh fuckk sedap sial. Tekan muka kt celah bontot tu aku nk jilat jubo kau

    Kau ni mmg bitch la sial

    Jilat kaki kau tu sampai ke peha lps tu ratah celah kelengkang tu. Argh masam sial bau

    Fuckk nyaris sial aku nk terpancut 🥵

    pemburubetina77

    Ni kalau aku jumpa dia dkt public mmg aku keluar kn batang lps tu melancap depan dia. Apa nk jd pegi mampos laa

    Kepit batang celah peha dia lps tu henjut. Fuckk sedap sial bila kepala batang aku gesel dgn bulu pepek betina ni

    Paling aku tak tahan dgn tundun pepek dia la. Putih bersih lps tu bulu halus. Betina ni kemut batang confirm kuat gila siaa

    Baring atas riba kau lps tu aku hisap tetek kau. Urghh yess tetek bersusu mmg favorite aku. Sambil menyusu tu kau lancap kn konek aku. Argh shit

    Muka mcm ni mmg nice rimjob jubo aku. Aku kangkang, kau terus tekan muka kt bontot aku jilat jubo aku. Puihh betina ni ludah jubo aku lps tu tolak2 lidah dia. Fuckk nk terpancut sial betina tudung satin ni jilat jubo aku 😭

    sangaptetekmuda

    Ahhh efa. Mesti dia layan kalu kene rogol

    Part 1

    insanbeshebeshe-deactivated2021

    Tgk gmbr2 efa ni smbl tgk video dia kne henjut.sedap pulak

    sngaptetek

    Dengar citer dh jadi single mom.. Sangap la dia takde batang

    awek-melayu-fantasi

    Sape nk vedio die main? Dm aku