PERHATIAN KEPADA SEMUA FOLLOWER ENCIKBRA ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

  DISEBABKAN RAMAI YANG TANYA PASAL GROUP TELE..MIN PUN START OPEN BALIK KEMASUKKAN BARU KE GROUP MIN..CUMA MIN ADA 2 GROUP JE HARAP BACA BETUL-BETUL.

  1. CELEBLOVER

  YANG NI GROUP ARTIS..MENGHIMPUNKAN MODAL ARTIS DAN INSTAFAMOUS SAHAJA DALAM GROUP NI..SETAKAT NI ADA 31 K MODAL DALAM GROUP NI SETELAH 2 TAHUN LEBIH DITUBUHKAN..GROUP NI UNTUK YANG CUKUP SYARAT SAHAJA BOLEH JOIN.

  2. ENCIKBRA.COM

  YANG NI CHANNEL LEAKED AWEK MELAYU..BERLAMBAK KOLEKSI LUCAH AWEK MELAYU YANG DIUPDATE HARI-HARI..CHANNEL NI BERBAYAR UNTUK SESIAPA YANG NAK JOIN.

  3. GOOGLE DRIVE KOLEKSI ARTIS DAN INSTAFAMOUS

  YANG NI BUKAN GROUP TAPI KOLEKSI ARTIS DAN INSTAFAMOUS DI GOOGLE DRIVE..ADA 180+ ARTIS SETAKAT NI DAN KOLEKSI DIUPDATE HARI-HARI..HANYA YANG SUBCRIBE SAHAJA YANG DAPAT AKSES PENUH.

  KALAU ADA SESIAPA YANG BERMINAT NAK JOIN MANA-MANA GROUP ATAU GOOGLE DRIVE NI BOLE PM MIN KAT TUMBLR ATAU DI TELE ENCIK_ABC

  Mia Ariana

  saja min korek koleksi lama, jumpa pulak koleksi awek twitter ni, stim pulak tengok, mau tak geram tengok awek yang full pakej macam ni, muka lawa body pun baek, gebu je kulit badan dia, yang paling min geram tengok dia belanja ketiak licin dia tu, memang fav min la awek yang macam ni, untung sape dapat awek nakal yang full pakej macam ni.

  UNTUK FULL KOLEKSI PIC DAN VIDEO DIA MIN DAH UP DALAM CHANNEL BERBAYAR ENCIKBRA.COM, YANG DAH JOIN BOLEH LAYAN, YANG BELUM JOIN TAPI BERMINAT BOLEH PM.

  ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขFREE COLLECTION SEMPENA KEMERDEKAAN๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

  Miss Babe Busty Malay

  Sempena kemerdekaan so min nak belanja koleksi free lagi, kali ni koleksi yang agak berat, files 400 mb lebih, so syarat pun kena la berat jugak.. SYARAT KALI NI IALAH YANG PERTAMA MESTI FOLLOW ACC TUMBLR ENCIKBRAA MINIMUM 1 BULAN, YANG KEDUA KENA LIKE DAN REBLOG POST INI..KALAU DAH CUKUP SYARAT BOLEH PM MIN DI TUMBLR SAHAJA, TAWARAN NI HANYA UNTUK 3 HARI DAN AKAN TAMAT PADA 2.9.2022.