Req dri dm,Klau muka and badan cmni aku x leh makan sorang.fuhh muka dia ni memang layak kena pancut ramai2 and be a cumdump.Aku bawak member2 aku rompak and culik rumah dia ramai2.lepastu masuk dalam bilik dia ramai dlm 10 orang cmtu HAHAAHAHHAHHH biar jadi gangbang.ramai2 angkat dia koyakkan baju dia biar sampai nampak panties ngan bra dia pakai warna hitam.pergh mesti semua dlm bilik tu stim and kote semua dah tegang.semua hala kote kat dia klau dia x nak isap tampar muka dia yg lembut tu guna kote ramai2.biar dia isap semua kote lepastu sorang2 pancut dalam mulut dia and telan HAHAHAHHHAA.lepastu angkat badan dia fuck semua lubang yg dia ada.Damn this girl still virgin kami jolok ganas2 biar sampai dia x de dara sikit pun jolok semua lubang yg dia ada.anal dia sampai lubang punggung dia melecet and tercirit HAHAHAHAHAH.lepastu ramai2 cum kat muka and pancut dalam dia ramai2 biar dia pregnant tak tahu anak siapa HAHAHHAHAHHAHAH.FUCK YOU!

    BIG TITS BITCH : NANASHIEE

    Kau ni mmg bitch sial. Aku dpt kau mmg tak lepas mulut aku menyusu tetek kau tu. Lps tu kepit konek kt celah tetek aku ludah then henjut fuckk lembut siaa

    Kau ni mmg layak jd sex toy aku. Kau jd bini aku keje kau puaskn nafsu aku je. Mmg tak rehat konek aku balun pepek kau tu

    Kau baring je atas katil tu nanti balik aku bawak kau jantan lain untuk tutuh pepek kau😈

    Kami menyarung mask kami sebelum memotong pagar belakang rumah target kami. Target kami adalah bini seorang askar yang tidak berada di rumah untuk beberapa bulan akan datang. Kami berlima dah lama target sundal ni. Walaupun pakaian dia selalu tertutup, badan dia yang tinggi dan slim memang mebuatkan kami stim bila tengok.

    Kami menyelinap masuk dalam rumah sundal tu senyap-senyap. Kami berkumpul di luar bilik dia, dan membuat bunyi sedikit supaya dia keluar dari bilik.

    Sebaik sahaja dia buka pintu bilik dia, salah sorang kawan aku cekup mulut dia dari belakang dan tarik betina tu masuk bilik. aku dan kawan2 yang lain segera masuk bilik dan mengekang pergerakan betina tu.

    Seorang lagi kawan aku menanggalkan seluar betina tersebut dan mula menjilat dan finger cipap betina tu. Aku mengambil peluang untuk mengoyakkan baju betina tu and mula hisap and ramas tetek dia. Walaupun betina ni struggle banyak, tapi kami berlima dah cukup untuk hold dia dan stop dia dari bergerak.

    Kami semua dah betul-betul stim, batang masing2 dah tak tahan. Kami pun ikat betina ni kat katil dia. Betina ni mula bising and kawan aku mula face f*ck dia untuk senyapkan dia. Aku pulak mula f*ck betina tu tanpa kondom.

    Kawan2 lain tunggu turn masing2. Bila sorang dah habis pancut, lagi sorang ambil alih tempat dia. Betina tu meronta kata jangan pancut dalam cipap dia, tapi kami gelakkan saja. Puas hati aku pancut dalam lubang cipap dia, air mani aku overflow sampai ke luar!

    Kami berlima lepas tu ubah position. dari missionary ke doggy, bila dah mula doggy, tiga orang sekaligus henjut betina tu. Lubang @ss dia pulak kami gunakan untuk pancut.

    Lepas puas doggy, kami f*ck dia melalui standing position. Time ni dia dah letih meronta(mungkin kenyang sebab telan banyak mani sekali haha). Air mani pun menitik tak henti dari lubang2 dia, tapi kami tak henti sampai kami puas. Berdiri pun dia lemah, so kami pegang dia and f*ck dia, memang rasa syok bila boleh pancut raw dalam cipap dia.

    Bila session g*ngb*ng dia dah settle, kami beralih pulak ke solo session. Setiap seorang ambik masa untuk f*ck dia solo.Bila dah turn aku, dia dah hampir lunyai, aku cubit and tampar punggung dia, paksa dia c*wgirl atas aku. Dia akur saja tapi aku rasa tak puas sebab dia slow, so aku pun lajukan henjutan pinggul aku and pancut dalam cipap dia sekali lagi.

    By the time kami semua dah settle dengan dia, dah pagi dah. Betina tu dah lunyai and letih. Puting and tetek dia merah akibat daripada gigitan kami. Ada cop "lovebite" kami semua kat badan dia. Air mani overflow dari cipap,mulut and @ss dia. Kami rakam and tangakap gambar dia untuk kegunaan masa depan and tinggalkan betina tu untuk pergi breakfast