MY TEACHER SERIES: #3 TEACHER NIA

    Selepas berkali kali digoda teachers secara tak sengaja, aku mula pandai mencari modal sendiri. Means bila ada cikgu baru masuk ke sekolah je, aku tak tunggu modal datang bergolek tapi aku sendiri cari. Fuh dia punya nikmat memang tak dapat dibayangkan. Dapat teachers yg freshie pulak tu.

    Teacher Nia antara cikgu freshie yg aku target. Kali ni bukan lagi teacher yg body skinny, tinggi, slim. Tapi aku dah pandai target yg body montok dan gebu. Masuk Teacher Nia memang mencapai taste aku. Montok, chubby tapi dalam masa sama tetap tayang body dgn dressing ketat.

    Setakat ni tak pernah lagi aku tengok Teacher Nia tak tayang boobs. Memang dia akan pakai tudung yg bidang lebar tapi dia lilit ke belakang. Memang sengaja dia nak teasing students lelaki yg masih virgin ni. Damn. Mencanak bhai terutama kalau terserempak dgn dia waktu vacay kat mana mana. Kalau dekat sekolah, bila dia pakai heels boobs mesti bergoyang goyang. Auto tegang bila aku ingat.

    Bontot dia tak payah cerita. Memang sangat la padu. Lentik gila. Boobs + butt memang pakej utama Teacher Nia. Aku memang nak spanking je butt dia kalau nampak dari belakang. Aku rasa Teacher Nia suka teasing lelaki. Cara dia cakap manja gila, suka sentuh sentuh students, ada eye contact. Fuhhh kalau make love memang aku nak lama lama missionary sebab nak ada eye contact. Lepas tu spooning. Aku nak tengok muka dia react masa dah dapat cumming.

    Tengok la kalau dia berjalan. Memang aku takleh move on dgn tetek besar solid padu dia + bontot power. Bukan senang nak dapatkan cikgu mcm ni masuk sekolah aku. Boobs dia tu memang aku geram nak heret nipples dia, sucking like no tommorow.

    Teacher Nia memang jenis senang wet. Memang kalau focus dekat clit dia boleh orgasm berkali kali. Paha sampai bontot memang besar. Sapa tahan tengok wey. Memang tak tenang study.

    Aku selalu sembang dgn kawan kawan aku dekat sekolah. Asalnya malu malu sebab fapping kan personal & secret. Lepas tu ada sorang kantoi baru aku tau 98% students lancap Teacher Nia. 2% tu tak tau la takde nafsu atau sexual orientation dia lain. Respect je la dorang.

    Kitorang lenjan habis habisan modal Teacher Nia. Sampai la tau yg dia dah ada boyfriend & nak kawin. Mula mula kitorang frust tapi lama lama jadi makin turn on sebab terbayang macam mana dia still sexy even dah kawin. Memang terbukti lepas dia kawin, makin terjojol. Dada makin dia tayang kaw kaw. Pakai kebaya ketat. Fuck! Aku harap dia kawin cepat cepat. Timbul idea nak kawtim dgn laki dia boleh la 3some, 4some atau nak lagi extreme gangbang.

    Dressing dia kat sekolah makin wow. Makin mencanakkan dick semua students lelaki. Cepat la kawin Teacher Nia. Mesti lagi montok habis body.

    Saat ditunggu dah tibaโ€ฆ

    Fuck tetek, body, bontot. Semualah perfecto. OMG. Kitorang dah terbayangkan 1st night dia lost virgin. Mesti sampai ke subuh fucking. Mesti laki dia dah tak tahan sangat.

    Lepas kawin tu yeahhh aku dah cakap, Teacher Nia makin sexy. Body dia dah evolusi jadi makin montok. Boobs dia dah mula ke arah shape MILF slowly. Besar & saggy sikit. Tapi masih tegang. Memang aku idamkan fucking dgn laki dia. 3 some. Damnnn.

    Teacher Nia suka honeymoon tempat nature mcm air terjun, pantai, pulau. So bila dia berenang & mandi, terdedah la body perfect yg diidam-idamkan semua lelaki especially students yg dia ajar. Aku still tunggu bila Teacher Nia nak preggy. Mesti dah tak lama sebab asyik fucking. Setiap malam kalau tak period. Shit.

    RATING

    Face 6/10

    Muka Teacher Nia bukan la taste aku sepenuhnya. Tapi sangat not bad. Cuma aku rasa muka dia sedikit nerd. Nerd tu la yg buat kitorang turn on. Satu lagi, aku tak suka sgt girl pakai braces. Tu je. Tapi mcm aku cakap muka dia sangat not bad. Memang kalau awal fapping, boleh tegang jgk.

    Boobs 10/10

    Perfecto. Sideboobs mcm mana lagi korang nak. Kalau tengok dr tepi, rasa nak titsfuck jugak sekarang. Besar, busty tapi solid. Damn. Rasa nak milking je boobs dia nanti kalau dia dah preggy. Apa lagi kalau dia pakai baju yg nampak tali bra secara tak sengaja. Aku takleh move on sial bila tengok.

    Butt 10/10

    Boobs +butt memang killer Teacher Nia. Kalau time dia pakai kebaya or kebarung, confirm aku akan minta izin pergi tandas dan fapping. Balik sekolah, sambung lagi. Tak tahan gila.

    Body Cutting 8/10

    Very nice. Chubby tapi body cutting lawa. Body dia memang utk dilayan. Gebu, putih. Kalau licking & sucking wajib 1 body. Kalau tak, tak lengkap. Cara dia berjalan & posing kalau ambik gambar buktikan segala galanya. Memang padu.

    Sexual Attractiveness 7/10

    Part ni aku rasa Teacher Nia sedikit nerd. Sebab pernah ada yg bergurau nakal dgn dia, kadang tu dia tak brp faham. Tapi killer Teacher Nia ni sifat dia yg manja, suka goda goda, sentuhan fizikal tu dia suka. So markah dia dapat dekat sini. Sexual attractiveness lain aku rasa dia akan develop lepas kawin ni. Sebab aku perasan aura sex dia dah mula nampak lepas dia honeymoon. +ve for fappers lol.

    Others

    Sesiapa yg turn on dgn girl yg pakai braces, Teacher Nia la orangnya. Dia pun kadang kadang specky. Aku tak turn on sangat part ni tapi kawan aku ada yg obses benda ni. Fetish dorang kot.

    OVERALL RATING

    8/10. Teacher Nia memang cikgu freshie yg lengkap pakej. Please banyakkan lagi teachers macam ni masuk ke sekolah. And please bagi kebebasan utk dorang pakai outfit mcm mana pun. Kat sini la boleh tengok padu ke tak padu. Kalau body padu tapi sorok pun, tak ada sapa la dapat appreciate. Tapi macam Teacher Nia, damnnn memang jadi pujaan semua students.