DEWI REMAJA ACADEMY GANGBANG & SEX PARTY (Part 1)

    Bila negara open minded lagi senang libido masing masing dipuaskan. Kalau tengok porn, dah banyak series yg tv show dia jadi porn reality. Antara yg best bila Rocco Siffredi dr Italy jadi director. Terkenal dgn hardcore & rough sex, anal, fisting, BDSM. Semua yg extreme. Dan yg best banyak newbie try masuk academy dia ni. Bonus kalau Rocco sendiri turn on dekat salah sorang tu, lepas tu fucking like no tommorow. Damn hot.

    Kalau dekat Malaysia, dah ada tv show yang ala ala softcore ni. Macam Pencuri Hati yg Dr Say & Zul Ariffin layan tu. Memang kalau makin lama, jadi makin best. Dewi Remaja pun nice sebab kalau kumpul semua dia boleh jadi mcm Rocco Academy dah. Cuma kena ada mentor & host yg power. Sebab semua girls masuk kategori teens atau newbie dalam porn industry.

    Aku review 16 finalist Dewi Remaja. Semua ni tak dalam 21, 22 age dorang. Ada yg 18, 19. Memang freshie.

    1. AUNI

    Girl yang ni muda lagi. Paling best Auni ni bagi aku muka dia nampak horny & wild. Maksud aku bukan yang notty gila tapi dia ke arah tu. Means Auni baru tau keindahan dunia sexual. Baru belajar tengok porn & baru explore body sendiri through masturbation. Auni dah lost virgin menyebabkan dia lagi addicted dgn sex. Muka dia memang nice. Tetek dia dah membesar & membulat. Kalau lama lama Auni layan nafsu dia, memang body dia akan jadi perfect. Dressing Auni pun makin sexy. Sengaja dia pakai baju yg tali halus sbb nak bagi nampak tali bra dia tu. Bra hitam tu memang mengundang sial. Memang Auni nak tunjukkan je boobs dia yg baru tengah nak tumbuh tu.

    2. FIFI

    Fifi ni bagi aku tak menyerlah sangat aura dia dalam sex. Muka pun very nerd. Jenis yg tak expose kepada dunia nafsu & sexual. Tapi body dia agak padu jgk bagi aku. Jenis yg tak skinny walaupun dia masih muda. Tetek ada, bontot dah solid. Girl macam Fifi ni memang kena handle dgn skillful sebab dia sangat baru dalam dunia sex. Cara nak perkenalkan sex kepada dia mesti step by step. Contoh kena bagi dia pegang dulu dick jantan dalam boxer. Bagi dia rasa macam mana dick kalau start mengeras dan rasa pre cum jantan. Pastu slowly bukak dan rubbing dick dekat body dia. Slowly usap tits dia. Sampai dia dah dapat detect nafsu dia mcm mana. Masa tu la baru masa sesuai nak bagi dia lost virgin. Bagi dia blowjob, explore mcm mana sucking cock. Memang best gila. Bila dah jalan, memang dia akan addict. Damn. Nice Fifi, antara finalist yg nerd bagi aku. Ada kelebihan tersendiri. Kalau polish maybe boleh jadi lagi baik dr yg lain bila fucking.

    3. KEERAN

    Antara girl yg dah matured dalam ramai ramai. Boleh cakap melepasi teens. Dah jadi adult. Dah banyak explore pasal dunia darkside ni. Paling best libido & nafsu Keeran very strong. Bukan semua jantan boleh satisfy dia. Semua position, techniques ada dalam kepala Keeran. Antara factor mempengaruhi sebab dia Punjabi. Memang semua tau Punjab ni very high libido. Bukan tu je, body dia pun bagi aku perfect gila. Dah macam Bollywood style. Muka, skin, boobs, butt. Memang aku rasa turn on gila. Shape tetek dia tu memang kalau korang tisfuck aku rasa tak sampai 5 saat dah cum. Sapa boleh tahan tetek besar, shape mencanak ke atas, pastu skin pulak jenis flawless gebu montok. Fuck Keeran. I wanna ur body so bad. Memang Keeran tak layan kalau position yg basic mcm missionary. Paling basic pun Keeran suka drive on top. Memang dekat 45 minit Keeran boleh drive sampai dia cum berkali kali. Sapa jadi partner kena betulbetul ada skill. Kena jolok pastu fingering sampai Keeran squirt. Shit.

    4. REEZLYN

    Baru habis SPM tapi aku dah tau character dia lebih dr seorang slut. Sial la. Muka dia buruk bagi aku. Aku tak turn on tengok muka dia. Tapi gaya wild dia dgn body dia memang fucking shit. Tetek dia natural besar gila. Tak balance dgn body dia yg tak chubby. Tetek memang aset Reezlyn. Besar nak mampus. Kalau dia pakai dressing ketat, memang menonjol habis boobs paling solid dia. Fuck. Lepas tu cara dia dressing pun memang mengundang jantan. Memang teaser yg baik. Muka dia yg tak lawa tu boleh tutup dgn cara hardcore ramai ramai. Double penetration, double pussy, double anal. Lepas tu kotorkan je muka tak lawa dia tu dgn sperm. Mulut, gigi dia pun tak cantik sgt bagi aku so, layak utk dia dilayan mcm bitch. Lenjan kaw kaw. Buat extreme sex. Macam pakai tali anjing kat neck dia. Lepas tu belasah cukup cukup pussy ketat dia dgn batang. Tak cukup dgn tu, guna machine. Boobs dia tu slap ke. Bontot spank sampai merah. Sampai dia orgasm betul betul. Reezlyn memang jenis susah nak orgasm. Tapi bila force mcm ni, dia mmg akan orgasm tahap ultimate sampai squirt jgk walaupun tak banyak. Damn. Notty sial Reezlyn. Dia tayang tali bra dia selalu tu pun dah mencanakkan dick utk fappers yg bra fetish. Fuck. Boobs & bontot memang aset dia luar biasa. Walaupun body dia keding je kalau tengok sekali lalu. Memang lentik sial nak nak kalau dia pakai heels.

    bersambung

    DEWI REMAJA ACADEMY GANGBANG & SEX PARTY (Part 4)

    13. ALYSSA

    Alyssa ni actually dari segi body tak ada apa sangat boleh highlight sebab dia still very young. Body dia masih sekeping. Tapi bagi boobs lover macam aku, imagine dia baru habis sekolah dan dah ada boobs yg size mcm tu. Aku dah sangat impress. Personally aku rasa boobs dia dah kira sangat besar utk umur & body mcm Alyssa. So yeahhh, tetap aku daya penarik yg sangat nice. Bonus bagi Alyssa ni,dia kategori rare. Ada curly hair, body jenis tinggi, tetek solid dan besar dgn size body dia. Kadang kadang bila natural kat luar dia specky. Kalau photoshoot pulak, dia try benda benda yg exotic. Mcm experiment dekat make up. Aku rasa kalau dia make up gothic style semua hitam, mesti nice gila. Alyssa ni dah explore banyak pasal sexual. Dia ada circle kawan kawan rapat yg jenis gila gila dan open. Majority kawan dia dah biasa fucking. So Alyssa banyak learning kat situ. So macam macam style Alyssa dah try dgn bf. Alyssa ni paling pentingkan foreplay. Sebab body dia kurus dan biasa orang kurus mmg kena cari betul betul zone yg buat dia terangsang. So foreplay lama tu antara cara yg the best. Alyssa sangat suka partner dia jilat 1 body. Dan lepas tu dia pulak do oral dekat partner. Kalau make love Alyssa masih buat basic one sebab dia mmg cepat cum. Bukan dia jenis air banyak tapi sbb pussy dia sangat ketat. So kalau dick panjang besar masuk dalam, dia dah ada feeling yg very very sensual. So banyak kali dia dapat orgasm sampai shaking legs & mata putih terbeliak sbb kesedapan.

    14. TRACIE

    Lagi sumandak beraksi sebagai finalist. Memang meriah porn academy ni sebab saingan semua power power. Tracie ni bagi aku memang perfect dari segi beautiness. Memang pakar kecantikan dan tubuh manusia akan cakap Tracie sangat cantik. Walaupun masih muda sangat, tapi dia dah nampak matured dari semua segi. Cara bercakap, berjalan… semualah. Semua smooth je. Body dia pun tak macam orang muda 20 an. Sangat matured. Boobs dia tu dah macam adult. Terletak elok. Bontot pun dah start melentik. Cuma kekurangan Tracie bagi aku dia masih mentah dalam dunia sexual. Aura sex dia tu belum nampak. Dia nampak nerdy sangat. So memang kena ada buddy lain yg guide dia sex for the 1st time. Muka stok cumtribute ni kalau masa scene pecah dara mesti reaksi muka dia priceless. Damnnn Tracie. Mesti scene pecah dara tu kena 2 g vs 1 m. Kena ada girl yg rangsang nafsu dia 1st. Catbath dulu 1 body sampai puting tetek dia terangkat. Sampai clit dia terserlah lepas 20 tahun terselindung. OMG aku dah bayangkan bulu bulu halus Tracie dan saat utk dia hilang virgin. Mesti ada jantan yg dick paling keras tujah pussy dia. Tak mesti besar. Tapi keras. Sebab pussy Tracie sangat ketat. Tracie jenis yg lembut & romantic. So kena buat slowly. Position sesuai mcm spooning atau classic missionary. Slow sampai bleeding lepas tu makin laju sampai la Tracie rasa dick tu masuk penuh dalam pussy. OMG dua tiga kali make love mesti Tracie dah start addict. Masa ni aura sex dia akan menyerlah.

    15. RASYIQAH

    Fuhhhh memang padu kali ni sebab finalist banyak gila ethinicity ada. Rasyiqah wakil anak mami yg nice from Penang. Sial lah Rasyiqah. Baru habis sekolah tapi tetek dah macam MILF. Fuckkkk. Tetek padu sial. Memang Indian or Pakistani blood ni bab body tak boleh lawan la wey. Body dia aku rasa very perfect. Tubuh model cutting, tinggi & tak gemuk. Tapi tetek & bontot perfecto. Sapa yg tahan bila tengok? Damnnn. Jenis Rasyiqah ni takkan fucking slow motion punya. Dgn Rasyiqah foreplay tu bukan mcm yg biasa kita faham. Mesti nak yg sakit sakit mcm kena tampar, kena ludah, bontot tu nak kena spank sampai merah merah. Nipples besar dia tu aku nak cubit sampai dia rasa sakit. Lepas tu mesti terjojol keras puting tu. Fuckkkk. Boobs dia memang aku nak layan sampai 1 jam. Shitttt. Memang layak utk double penetration Rasyiqah ni. 2 girls vs 2 men pun very nice. Clit dia pun jenis yg panjang dan mengeras gila kalau dah terangsang. Make love dgn Rasyiqah menuntut perjuangan sbb kena banyak round. Dia cepat cum tapi masih tak cukup. Nak lagi round seterusnya. So kalau jantan yg tak ada stamina memang kena reject awal awal. Memang misi aku utk fingering Rasyiqah sampai dia dapat squirt. Mungkin tak banyak or light tapi tetap squirt. Biar dia rasa ultimate orgasm mcm mana. Kalau round last tu, biar Rasyiqah cum berkali kali sampai la dia request suruh aku cum. Dan aku akan creampie, pancut dlm pussy dia. Sampai Rasyiqah tertidur kesedapan.

    16. JANANI

    Kali ni Janani wakil pure Indian pulak. Fuhhh syahdu bhai bila semua race berkumpul dalam 1 bumbung. Kalau fuck, boleh rasa perbezaan antara races. Semua ada kelebihan tersendiri. Janani ni memang ada perfect body jugak. Tapi aset dia paling padu for sure, ass! Memang bontot dia tersangat padu bagi aku. Memang layak utk kena doggy kaw kaw. Lepas tu anal or even double anal. Sangat sangat sexy. Lentik gila. Shit. Sapa yg bukan butt lover pun boleh tegak bila tengok bontot dia. Body dia sangat curved. Aku boleh nampak body dia ke arah hour glass. Memang type paling perfect utk modelling. Indian sapa tak tau, memang libido tahap tertinggi. So memang kena yg high stamina utk pairing dgn Janani ni. Janani ni nafsu dia tinggi sampai lepas make love pun dia akan masturbate lagi utk bagi puas. Dildo memang wajib dia bawak ke mana mana. Sebab cepat trigger. Bila trigger je dia akan touch herself. Memang dia suka tengok body sendiri depan mirror lepas tu naked. Janani taste dia suka Malay. Dia tak suka sangat Indian dick, tapi kalau Malay dick mmg taste paling besar dia. Dia akan guide Malay boy utk fucking cara yg advanced. Janani akan ajar mcm mana nak hit best point dekat pussy. Lepas tu try anal sex. Utk Malay boy, paling best Janani bila explore 1 body dia. Dekat rambut je, boleh explore berjam jam. Rambut panjang curly Indian style, wangi dengan sexy perfume melekat dekat body. Fucking shit… tegang sial cock. Kalau dah puas lenjan beround round, muka Janani layak kena basahkan dgn sperm. Biar meleleh. Kalau sperm banyak separuh lagi Janani swallow sampai kering. Fuck!

    Selesai ulasan aku utk 16 finalist Dewi Remaja porn academy Malaysia. What do you think? Okay tak academy mcm ni diwujudkan di Malaysia? Post akan datang aku akan pilih pemenang berdasarkan kategori. Stay tuned.

    mellicker-deactivated20160606

    AKU CINTAKAN SUAMIKU

    Kehidupan aku mula berubah sejak Din mula pindah ke rumah sebelah menjadi jiran baru aku. Dia tinggal membujang seorang diri. Bekerja sebagai mekanik kereta. Oleh kerana kami duduk di rumah flat, maka selalu juga kami terserempak dan berbual mesra. Kadangkala di dalam lif dan kadangkala di kaki lima. Aku rasa senang dan gembira ketika berdua berbual dengannya. Tak tahulah kenapa, mungkin cara dan kelakuannya yang menyenangkan diri ku. Usianya amat muda. Ketika itu baru berusia 28 tahun. Orangnya sedang-sedang sahaja. Tak kurus, tidak pula gemuk. Tingginya lebih kurang setengah kaki lebih tinggi dari ku. Wajahnya yang boleh tahan juga tampannya seringkali memikat perhatian gadis-gadis yang lalu-lalang atau ketika kami sedang berdua berbual di dalam lif. Malah, kadangkala hati aku terdetik sendiri. Jika aku belum kahwin dan juga sebaya dengannya, mungkin aku juga akan menjadi salah seorang peminatnya. Tapi hakikatnya, aku sudah berumah tangga, malah dah ada seorang anak lelaki yang dah besar. Sekarang sedang bekerja di salah sebuah bank dan tinggal di hostel yang disediakan. Jadi tinggallah aku berdua bersama suami di rumah yang kami diami. Lagi pun, nak ke Din kat aku yang dah semakin gemuk ni. Perut makin buncit dengan lemak. Peha makin besar dan bontot makin lebar. Malah semakin bulat dan tonggek, hasil dari lemak yang semakin mengisi tubuh wanita berisi ini, yang berusia 42 tahun ketika itu. Banyak baju-baju dan kain-kain aku yang sudah tidak muat untuk ku pakai. Pakaian sewaktu bujang memang dah lama aku berikan kepada anak-anak yatim. Sayang, dari terbuang lebih baik aku dermakan. Manakala tetek aku pula semakin melayut, namun aku sedar, ianya lebih besar berbanding dahulu. Lebih-lebih lagi sewaktu di zaman kemuncaknya dahulu, ketika anak ku masih bayi dan menyusu, ketika itulah tetek ku yang besar membusung ini sering menjadi tumpuan mata-mata lelaki. Malah, sejak aku mula berpindah ke rumah flat ini, aku dapati, tiada seorang pun perempuan yang mempunyai tetek sebesar aku tinggal di sini. Malahan sewaktu aku bekerja dahulu, memang akulah seorang yang memiliki tetek sebesar ini di tempat kerja. Jika tidak, masakan aku sering melihat lelaki-lelaki menelan air liur menatap tetek ku yang membuai di dalam baju ini. Punggung ku juga sering menjadi objek yang menjadi perhatian lelaki-lelaki yang memandang penuh geram setiap kali ianya berayun di dalam kain. Pernah sekali ketika aku pulang dari membeli sedikit barang dapur di kedai runcit di tingkat bawah, aku menjadi bahan seorang budak lelaki melancap di dalam lif. Ketika itu aku bersendirian di dalam lif. Kemudian masuk seorang budak lelaki, aku rasa dalam tingkatan 2 agaknya, masuk ke lif dan berdiri di belakang aku. Aku yang tidak syak apa-apa biarkan lah. Tetapi, sedang lif bergerak naik ke tingkat yang ku diami, tiba-tiba aku merasakan ada sesuatu menyentuh punggung ku. Mula-mula aku biarkan, tetapi lama-lama makin kuat rasanya. Aku toleh kebelakang dan punyalah terkejut bila aku tengok, budak lelaki tu tengah tekan balak dia yang tengah keras kat punggung aku sambil tangannya merocoh balaknya tak henti. Belum sempat aku nak marah, berdas-das air mani budak lelaki tu memancut atas bontot aku. Habis basah kain batik yang aku pakai. Aku seolah terpukau melihat balak budak lelaki tu memancutkan air maninya yang putih dan kental serta banyak melimpah atas bontot ku. Aku biarkan dia puas memancutkan air maninya dan lepas dah habis, dia yang tersipu-sipu malu minta maaf. Aku pun seolah macam dikejutkan, terus je aku marah budak tu. Lepas dah tiba di tingkat yang aku diami, aku pun cuba tutup kesan basah di kain batik yang aku pakai dengan cuba menurunkan baju t aku agar ianya menutupi punggung ku, namun ternyata saiz punggung ku yang besar itu tidak mampu untuk diselindungkan. Baju yang aku turunkan itu akan kembali ternaik ke pinggang mendedahkan punggung aku yang sendat berkain batik yang basah dengan kesan air mani di bahagian punggung. Aku menjeling tajam kepada budak lelaki itu. Dia kelihatan sedikit ketakutan dan aku pun terus pulang menuju ke rumah dengan kain batik di bahagian punggung yang jelas kelihatan bertompok basah dengan air mani budak lelaki tadi. Sejak dari hari tu, aku dah jarang nampak budak lelaki tu. Bila kami terserempak, pasti dia akan ikut jalan lain. Malu lah tu. Alah, budak-budak. Tapi sekurang-kurangnya bangga juga aku, masih laku lagi rupanya body aku yang makin gemuk ni. Sebenarnya itu bukan kali pertama aku mengalami peristiwa sebegitu. Sebenarnya aku pernah mengalami peristiwa yang begitu sewaktu mula-mula berpindah ke rumah flat. Masa tu hari dah malam. Anak aku yang sorang tu kat rumah tengah buat kerja sekolah, dia masih sekolah masa tu. Suami aku pulak belum balik kerja. Aku yang risau pasal dia belum balik tu pun terus terniat hendak menelifon ke tempat kerjanya. Dengan hanya berbaju t dan berkain batik, aku turun ke tingkat bawah menuju ke pondon telefon. Pondok telefon banyak yang dah rosak, yang masih elok cuma satu je, itu pun tengah dikerumun oleh beberapa orang bangla. Dah lah tempat tu gelap sikit, aku tak kira, aku selamba je. Lama jugak menunggu budak-budak bangla tu siap guna telefon. Lepas tu mereka pandang-pandang aku atas bawah pulak. Aku yang dah biasa macam tu biar je lah sampailah salah seorang dari mereka mempelawa aku untuk menggunakan dahulu telefon itu. Aku pun tampil la ke depan menuju ke pondok telefon sementara dia orang beralih ke belakang beramai-ramai. Aku tak perasan, rupa-rupanya mereka tengah mengerumuni aku. Walau pun tak rapat, tetapi aku dapat merasa bahang tubuh mereka yang agak ramai tu. Aku sedar bila aku toleh kebelakang selepas mendail dan menunggu panggilan ku dijawab. Aku lihat mereka tertarik melihat punggung aku yang sendat berkain batik ni. Punggung aku yang besar dan lebar ni di tatap mata mereka macam nak telan je. Cuak juga aku masa tu. Aku nekad, kalau dia orang apa-apakan aku, aku nak jerit je. Aku pun biar je lah. Paling aku tak boleh lupa, aku menunggu lama untuk panggilan dijawab. Macam tak ada sesiapa yang nak jawab panggilan. Macam semua orang dah balik. Aku pun ambik keputusan mendail sekali lagi. Sedang aku khusyuk mendail, tiba-tiba aku rasa punggung aku macam disiram sesuatu yang hangat. Bila aku toleh, aku tengok salah seorang bangla tu tengah melancap memancutkan air maninya ke punggung aku. Dengan mukanya yang berkerut kenikmatan, tangannya merocoh balaknya yang tengah memancutkan air mani ke punggung aku. Aku cuba mengelak dengan beralih sedikit ke tepi, tetapi sekali lagi aku disirami oleh pancutan air mani bangla yang berdiri di tepi ku. Pancutan mereka amat kuat. Walau pun jarak kami tidak rapat, ada lah lebih kurang 2 setengah kaki, tapi air mani yang mereka lepaskan betul-betul padu dan banyak.

    Bangla yang seorang lagi tu, yang baru je memancutkan air maninya tu aku lihat menggigil melancap sambil membiarkan air maninya memancut ke tepi punggung ku. Aku dah tidak dapat bersabar, aku tengking mereka semua. Tapi masing-masing cuma tersengih sambil sebahagian lagi yang masih tak pancutkan air mani masih melancap sambil menatap seluruh tubuh ku yang montok. Aku pun cuba keluar dari kerumunan mereka tetapi cara mereka berdiri seolah tidak membenarkan aku keluar dari kepungan itu. Aku nekad, aku mesti keluar sebelum sesuatu yang buruk terjadi. Aku pun berjalan sambil merempuh tubuh mereka. Aku berjaya tetapi seluruh tubuh ku menjadi mangsa rabaan mereka. Terutamanya tetek aku yang besar melayut ini dan punggung ku yang besar dan tonggek. Paling yang aku geram ialah salah seorang dari mereka meramas tetek ku dengan agak kuat membuatkan tetek ku terkeluar dari coli yang aku pakai. Malah, kain batik aku juga terlucut ikatannya. Terlondeh kain aku, nasib baik aku sempat tarik ke atas, kalau tidak, alamatnya separuh bogellah aku malam tu. Cuma punggung je lah yang aku tak dapat selamatkan, kain yang terlondeh itu mendedahkan punggung aku yang tidak memakai seluar dalam. Akibatnya,, salah seorang dari mereka mengambil kesempatan menjolok balaknya ke lurah punggung aku yang dalam. Walau pun sekejap, tetapi aku dapat merasakan kehangatan balaknya yang terbenam ke lurah punggung aku yang tonggek dan besar ni. Aku berlari anak menyelamatkan diri sambil membetulkan kain dan selepas itu membetulkan balutan coli di dalam baju. Sejak dari malam tu, aku tak lagi keluar sorang-sorang ke tempat yang ramai lelaki macam tu, lebih-lebih lagi dalam keadaan gelap. Aku bukannya perempuan murahan yang boleh disentuh dan diraba sesuka hati. Memang aku marah betul dengan kejadian-kejadian yang telah berlaku. Memang, aku akui bahawa aku sebenarnya pernah curang kepada suami ku. Ianya terjadi sewaktu aku masih bekerja di kilang sebagai operator sewaktu anak ku masih bersekolah menengah. Hubungan sulit ku dengan Encik Adnan bermula selepas aku bekerja satu syif dengannya. Sikapnya yang sangat baik kepada ku akhirnya memerangkap diri ku hingga aku akhirnya menjadi isteri part-time kepadanya. Berbagai teknik-teknik kotor dalam persetubuhan dapat ku nikmati sewaktu bersama dengannya. Dari menghisap balaknya hingga air maninya ku telan hinggalah kepada tergadainya keperawanan lubang bontot ku kepadanya. Semua itu tidak pernah ku kecapi sewaktu bersama suami ku. Walau pun pada mulanya aku berasa jijik dan kepedihan, namun, akhirnya ia menjadi satu kenikmatan baru kepada ku. Terus terang aku katakan, semakin lama aku menjalinkan hubungan dengannya, semakin aku ketagih punggung ku diliwat olehnya. Bagi wanita yang masih berfikiran negatif tentang seks memalui dubur ini, anda sebenarnya silap. Mula-mula memang sakit, macam biasa lah. Tetapi setelah dah biasa, kenikmatannya memang sukar hendak digambarkan. Lebih-lebih lagi di saat lubang bontot ku di sembur air mani yang hangat dan pekat. Pernah juga aku meminta suami ku melakukannya tetapi permintaan ku di tolak. Hubungan ku dengan Encik Adnan berakhir setelah aku berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Sehingga kini, aku masih merahsiakan perkara ini hinggalah hari ini aku dedahkannya untuk tatapan anda semua lantaran inilah medan yang sesuai untuk ku menceritakan segala pekung yang selama ini memenuhi fikiran ku dengan selamat. Terima kasih kaki3gp.com kerana menyediakan medan celoteh yang cukup berkesan ini.. Baiklah, dah terlalu panjang pengenalan rasanya. Baik aku ceritakan kisah antara aku dan Din yang terus mengubah haluan hidup aku selepas aku berkenalan dengannya. Kadang-kala, ketika berbual dengan Din, aku dapat perhatikan dia gemar mencuri pandang tetek aku yang sering terbuai-buai setiap kali aku bergerak. Matanya juga gemar menatap perut dan tundun ku yang membuncit gebu di balik kain batik yang ku pakai. Aku yang merupakan suri rumah sepenuh masa, meluangkan masa yang banyak di rumah. Aku berhenti kerja selepas anak ku mengambil keputusan untuk bekerja selepas sekolah dan juga atas saranan suami ku. Jadi boleh katakan setiap petang aku dan Din akan berbual di kaki lima sambil memandang pemandangan yang saujana mata memandang di bawah sana. Aku akui, kadangkala aku juga nakal kepada Din. Sengaja aku biarkan dia menatap tubuh aku ketika aku melemparkan pandangan ke arah pemandangan yang menyerikan perbualan kami. Biasanya aku akan berdiri mengiringinya dan sudah tentu aku membenarkan mata Din menatap tubuh gebu ku ini dari sisi. Sesekali aku lentikkan punggung ku membuatkan bontot besar ku yang tonggek ini semakin tonggek. Malah kain batik yang sendat itu seakan nak terkoyak membaluti punggung ku. Aku tak tahu kenapa aku berkelakuan begitu. Terus terang aku katakan, aku bukan perempuan gatal. Tetapi, perasaan aku yang semakin hari semakin meminati Din mendorong aku untuk sengaja memancing nafsunya. Kena pulak tu Din melayan aku tidak seperti seorang kakak, tetapi seperti melayan seseorang yang amat istimewa. Hanya perkataan kak atau kakak sahajalah yang menjadi perantara antara aku dan dia dan mungkin juga menjadi satu benteng kepada perhubungan dan pergaulan antara aku dan Din seharian. Tibalah satu hari, seperti biasa, selepas Din pulang dari kerja, dia biasanya akan masuk ke rumahnya dahulu, mandi dan selepas itu dia akan keluar ke kaki lima menikmati pemandangan kota sambil berbual bersama aku. Aku yang seperti biasa, seperti menanti kehadirannya berdiri di kaki lima sambil berbual dengannya. Kemudian terlintas di fikiran aku untuk mempelawanya masuk ke rumah. Din pun menurut sahaja.

    Kami berdua menyambung perbualan di dapur rumah ku, sementara aku membuatkan air untuknya dan Din duduk di kerusi meja makan. Ketika itulah terpacul pertanyaan dari mulutku kepada Din. Ianya berbunyi lebih kurang macam ini. “Din bila nak berumah tangga?” Tanya ku. “Belum ada calon lah kak. Tengoklah nanti.. kalau ada saya akan jemput akak..” jawab Din sambil membiarkan aku membancuh air di dalam kole untuknya. “Kalau ada nanti mesti cantik kan.. Tak lah gemuk macam akak ni.. Hi hi hi… ” kata ku sambil ketawa kecil. “Alah akak ni… akak cantiklah.. ” kata Din memuji sambil matanya menatap tetek ku yang berayun ketika aku menapak menuju ke meja makan. “Akak dah gemuk Din, tak macam dulu. Lagi pun, orang kata dah second hand.. ” kata ku sambil di iringi gelak ketawa kami berdua. “Second hand yang mahal tu kak.. Yang mahal tu lah yang saya nak…” kata Din. Aku terdiam sejenak mendengar kata-katanya. Terasa seperti ianya terkena batang hidung ku sendiri. Nak aku betah balik kata-katanya takut dia kata aku perasan pulak. Aku biarkan saja perasaan ku itu berkecamuk sendiri di fikiran. “Din nanti nak bakal isteri yang macam mana?” Tanya ku cuba mengalih perhatiannya. “Saya nak kata pun malu lah kak… takut akak tak percaya je nanti.. ” jawab Din. Matanya masih mencuri pandang tetek ku yang berayun sewaktu aku sengaja mengikat rambut ke belakang. “Ehh.. nak malu apa.. bagi tahulah akak.. akak pun nak tahu jugak..” aku cuba mengorek jawapan darinya. Din terdiam sejenak. Matanya dilemparkan ke arah tingkap, memerhati pemandangan awan yang jauh nun di sana. Aku tahu, dia tengah mengatur ayat untuk menerangkan sesuatu yang malu untuk diucapkan kepada ku. Keadaan sepi sekejap. “Kak.. jangan marah ye… Kalau boleh, saya nak calon isteri yang sama dengan akak. Baik rupanya, baik suaranya, baik tubuhnya… semualah…. ” kata Din mengejutkan ku. Aku seperti terpukul dengan kata-katanya. Rasa malu yang amat sangat tiba-tiba timbul dalam diri aku. Rasa macam tebal sangat muka aku ketika itu. Tetapi tidak dinafikan, perasaan bangga semakin menyerlah di sanubari. Aku terdiam setelah mendengar kata-katanya. Mata Din merenung dalam biji mata ku. Aku seperti terpaku dengan renungan matanya yang seakan sejuk itu. Din aku lihat tiba-tiba bangkit dari kerusi dan berdiri lalu menapak ke belakang ku. Bahu ku terasa di sentuh tapak tangannya perlahan-lahan. Jari jemarinya kemas memaut bahu ku sambil mengurutnya perlahan. Aku kaget, namun perasaan ku untuk menghalang perbuatannya itu seolah terhalang oleh perasaan yang sukar untuk aku ucapkan. Aku membiarkan sahaja perbuatan Din. Kemudian aku dapat rasakan hembusan nafasnya di telinga ku, serta merta menaikkan bulu roma ku. Pipi ku terasa menyentuh pipinya. Tangan Din semakin turun dari bahu ke lengan ku sambil memijat-mijat lengan ku yang gebu berlemak ini. “Kak…” Din berbisik halus ke telinga ku. Aku seolah terpanggil dengan bisikannya itu perlahan-lahan memalingkan muka ke arahnya. Wajahnya yang menyejukkan hati ku itu berada hampir dengan wajah ku. Senyuman di bibirnya mengukir senyuman di bibir ku. Semakin hampir wajahnya ke wajah ku, semakin berat mata ku rasakan. Akhirnya mata ku terpejam, menandakan aku merelakan segala tindakan yang ingin Din lakukan kepada ku. Bibir kami bersatu, penuh mesra dan kerelaan. Meski pun aku masih terkeliru dengan tindakan ku itu, namun naluri ku untuk merasainya begitu kuat hingga tanpa ku sedari, seluruh tubuh ku dijamah tangan Din sepuas hatinya. Apa yang aku ingat, sedang aku berkucupan penuh perasaan dengannya, tetek ku merasai ramasan yang lembut dari tangannya. Kulit tetek ku yang lembut dan gebu itu jelas merasakan tapak tangan Din meramas dan bermain dengan puting ku yang semakin mengeras. Nafas ku semakin tidak teratur akibat perbuatan Din. Tetapi aku masih membiarkannya, kerana aku selesa dan suka dengan apa yang aku alami itu. Tiba-tiba Din melepaskan mulutnya dari bibir ku. Dia menarik tubuh ku agar sama-sama berdiri dan kemudian kami kembali berkucupan penuh mesra. Aku membiarkan tubuh ku di peluk dan diraba oleh Din. Aku hanya merasakan seperti berada di awang-awangan di dalam dakapan seorang lelaki. Tangan Din tak melepaskan peluang meraba-raba punggung ku sambil dia semakin menekan tubuhnya ke tubuh ku. Dapat aku rasakan balaknya yang semakin keras di dalam seluar pendeknya itu menekan rapat ke perut ku. Kehangatan yang aku rasa dari balaknya mendorong aku untuk menekan perut ku agar rapat menghimpit balaknya. Tangan ku pula tanpa disuruh memeluk tubuh Din. Kami berkucupan sambil berpelukan erat di dapur. Agak lama juga kami berkeadaan begitu. Kemudian kucupan Din turun ke leher ku. Aku menjadi khayal dengan kucupannya. Misainya yang menyapu kulit leher ku seolah memberikan perasaan yang sukar untuk ku gambarkan. Geli ada, sedap pun ada. Aku sedar, nafsu gatal ku semakin meningkat. Kelengkang ku terasa semakin licin dengan air nafsu ku. Sambil mengucup dan menggigit halus leher ku, tangan Din menyelak baju t ku ke atas. Coli yang masih membalut tetek ku, malah semakin longgar akibat dari rabaannya tadi disingkap ke bawah dan daging kembar ku itu kembali menjadi sasaran nakal tangan Din. Kucupan di leher ku pun turun ke dada ku. Sedikit demi sedikit bibir nakalnya mengucupi dada ku hingga ianya sampai ke puncak bukit yang besar membusung. Puting dada ku dihisap lembut. Sungguh sedap puting ku di hisap sebegitu rupa. Suami ku pun tidak pernah menghisapnya selembut dan sesedap itu. Aku semakin ghairah, membiarkan tetek ku dihisap lelaki semuda itu. Sambil menghisap tetek ku, tangan Din mula menjalar ke punggung dan peha ku. Kain batik lusuh ku yang sendat membalut tubuh sedikit demi sedikit di naikkan hingga aku dapat merasakan sentuhan tapak tangannya di peha ku tidak lagi terhalang oleh kain batik ku. Tangan Din merayap menuju lubuk kewanitaan ku yang semakin licin dengan air nafsu ku sendiri. Dalam keadaan masih berdiri, aku melebarkan kelengkang, memudahkan tangan Din menyentuh bibir cipap ku. Aku lemas akibat setiap perbuatan Din. Dalam keadaan berdiri, Din menghisap tetek ku dan tangannya menggosok cipap ku sambil sesekali menggentel biji kelentit ku yang ku rasakan semakin keras menegang. Aku mendengus kesedapan tanpa kawalan, merelakan tubuh ku dijamah Din tanpa bantahan dan halangan. Kemudian Din memegang tangan ku dan menghalakannya ke sebatang daging yang hangat dan keras serta yang cukup aku kenali. Balak Din yang sudah keras aku pegang. Entah bila dia keluarkan dari seluarnya aku pun tak pasti, kerana aku khayal dalam keghairahan yang semakin menakluki diri ku. Aku rocoh balak Din dan aku usap-usap kepala takuknya yang mengembang pesat. Dapat aku rasakan urat-urat yang timbul di balaknya semakin galak mengembang, seiring dengan kerasnya balaknya yang ku pegang itu. Din berhenti menghisap tetek ku, begitu juga tangannya yang bermain di cipap ku. Dia menolak bahu ku lembut hingga aku terduduk di kerusi. Balaknya yang masih dalam genggaman ku itu ku tatap penuh asyik. Warnanya yang kemerahan kembang berkilat, serta merta air liur ku telan. Din tersenyum sambil melihat aku merocoh balaknya. Kemudian dia mengusap rambut ku. “Saya suka akak… tapi… akak suka tak kat saya?” Tanya Din dalam nada yang cukup romantik kepada ku. Aku masih ingat, aku tak mampu untuk berkata apa-apa ketika itu. Aku hanya tersenyum kepadanya walau pun hati ku meronta-ronta untuk mengatakan bahawa aku juga menyukainya. Malah, agak malu juga untuk aku katakan, bahawa aku juga sebenarnya secara tidak sedar telah menyintainya. Mungkin kerana umur kami jauh berbeza dan lantaran tubuh ku yang semakin gempal ini melemahkan naluri ingin mencintai dirinya, walau pun di hati ku ini, kemaruknya bukan kepalang. Tanpa di pinta, aku mula menyentuh kepala cendawan Din yang kembang berkilat itu dengan lidah ku. Aku menjilat seluruh kepala cendawannya penuh perasaan hingga air liur ku yang jatuh berciciran ke peha ku tidak ku sedari. Kemudian aku mula menghisap balak Din semakin dalam. Semakin dalam balaknya tenggelam di dalam mulut ku, semakin keras otot balaknya ku rasakan. Malah nadinya dapat ku rasakan berdenyut-denyut di lelangit mulut ku. Kekerasan balak Din membuatkan aku merasa geram. Sambil aku mengulum balaknya, sambil itu aku mengunyah perlahan kepala cendawannya di gigi geraham ku. Din ku lihat terjingkit-jingkit, mungkin akibat kesedapan hasil sentuhan gigi ku di kepala cendawannya yang kembang berkilat itu. Din menarik balaknya keluar dari mulut ku. Tangannya menarik kembali tangan ku agar aku kembali berdiri di hadapannya. Din kemudiannya memusingkan tubuh ku agar membelakanginya dan selepas itu dia menolak tubuh ku supaya direbahkan di atas meja makan. Aku yang mengerti kehendaknya terus menunduk merebahkan tubuh ku di atas meja makan, membiarkan punggung ku yang kembali ditutupi oleh kain batik lusuh ku kepada Din. “Cantik betul bontot akak… Besar… tonggek… saya tak tahan la kak… ” kata Din di belakang ku. Kemudian Din menyelak kain batik ku ke pinggang. Punggung ku yang besar berlemak itu di usap-usap tangannya. Kemudian aku merasakan ada sesuatu yang bermain-main di lurah punggung ku. Aku menoleh dan aku lihat, Din sudah menyangkung di belakang ku sambil berselera menjilat-jilat lurah punggung ku. Lidahnya yang basah itu sesekali bermain-main di lubang bontot ku dan kemudian turun ke cipap ku berkali-kali. Aku benar-benar kegelian dan kesedapan diperlakukan begitu. Air liurnya yang menyelaputi lurah punggung ku semakin banyak, mungkin Din mahu melanyak lubang bontot ku. Aku melentikkan punggung ku membuatkan muka Din semakin rapat dan tenggelam di lurah punggung ku. Berkali-kali aku mendesah nikmat ketika lidahnya menusuk masuk dan keluar lubang cipap ku. Din menghentikan jilatannya. Aku lihat, dia kembali berdiri di belakang ku sambil tangannya merocoh balaknya ke arah lurah punggung ku. Balaknya di lalukan berkali-kali di celah punggung ku dan akhirnya dia menenggelamkan balaknya ke lubang cipap ku yang licin itu. Sekali tekan sahaja, terjerlus balaknya terperosok jauh ke dalam cipap ku hingga dapat ku rasakan dinding dasar faraj ku ditekan sedikit kesenakkan ku rasakan. Perlahan-lahan Din mula menompa lubang cipap ku keluar masuk. Berdecup-decup bunyi cipap ku yang banjir di jolok balak Din yang keas tu. Memang sedap aku rasakan di perlakukan begitu. Lebih-lebih lagi, perasaan cinta yang memang tidak dapat aku hakis terhadap Din semakin menghilangkan pertimbangan akal fikiran ku sebagai isteri orang, malah sudah mempunyai anak yang sudah besar. Aku benar-benar lupa semua itu, kenikmatan yang disulami perasaan cinta yang berbunga di hati membuatkan aku lupa diri. Lama juga aku menerima tusukan balak Din yang semakin laju keluar masuk cipap ku. Kemudian Din mengeluarkan balaknya dan dia mengajak ku untuk menyambung permainan di bilik ku. Aku hanya menuruti kemahuannya tanpa sepatah kata. Di bilik, Din meminta ku supaya terlentang di atas katil. Aku yang sudah kerasukan cinta dan nafsu kepada anak muda itu hanya menurut sahaja, asalkan aku dan dia sama-sama seronok menikmati permainan yang sungguh terlarang itu. Din membuka baju dan coli ku lalu di campakkan ke lantai. Tubuh ku yang hanya tinggal berkain batik ditatap Din penuh minat. “Besarnya tetek akak…. Sumpah saya tak cari lain…. ” kata Din sambil dia memegang tetek ku dan meramasnya. Kemudian Din meletakkan balaknya yang berlumuran dengan air nafsu dari cipap ku itu di celah antara tetek ku. Aku yang tahu kemahuannya terus mengepit balaknya di tetek ku dan Din pun terus menghenjut balaknya di celah tetek ku. Kepala cendawan Din yang kembang kemerahan itu ku lihat tenggelam timbul dari celah tetek ku yang mengepitnya. Aku dapat menghisap kepala cendawannya sewaktu ianya timbul naik. Wajah Din ku lihat menahan keberahian melihat mulut ku menghisap kepala balaknya yang dikepit di celah tetek ku. “Kak… sudikah akak menjadi isteri saya?” Secara tiba-tiba pertanyaan yang sukar untuk ku jawab itu terpacul keluar dari mulut Din. Aku tiba-tiba terhenti menghisap dan menghayun tetek ku. Aku hanya tersenyum melihat bola matanya yang redup memerhati wajah ku. “Tak apa kak… saya faham perasaan akak… mungkin susah untuk akak buat keputusan di saat-saat macam ni,” kata Din sambil menarik balaknya keluar dari kepitan celah tetek ku. Din kemudian memukul-mukul kelentit ku menggunakan balaknya. Aku semakin terangsang dengan perbuatannya itu. Tangan ku segera menarik balak Din agar rapat ke pintu lubuk penuh kenikmatan milik ku. Sekali lagi balak Din terendam di dalam cipap ku. Jika tadi aku berada di dalam keadaan menonggeng di meja makan, kini aku terbaring terkangkang di atas katil yang selama ini menjadi tempat aku dan suami ku bertarung. Kain batik yang di selakkan ke atas menutupi perut ku yang membuncit dan berlemak. Din kembali menghayun balaknya keluar masuk cipap ku. Malah semakin kuat, hingga membuai tetek ku yang besar melayut. Sesekali Din menghisap tetek ku membuatkan aku semakin tidak keruan. “Kakk… oohhhh… sedapnya body akakk…. Akak tak gemuk kakk…. Akak sedappp…” kata Din yang sedang sedap melanyak tubuh ku yang terkangkang di atas katil. “Sedap Dinn…. ” pertama kali mulut ku berbicara setelah dari tadi aku bermadu asmara dengannya. “Sedap kakkk…. ” Jawab Din sambil terus menghayun balaknya keluar masuk tubuh gempal ku. Aku semakin hilang arah. Tujahan balak Din yang keras dan jitu semakin menaikkan syahwat ku dan akhirnya aku terkujat-kujat kenikmatan sambil menikmati balak Din yang ditekan kuat sedalam-dalamnya. Din membiarkan aku khayal melayani perasaan kenikmatan yang aku kecapi sambil dia terus menekan seluruh batangnya agar tenggelam sedalam-dalamnya di dalam cipap ku. Setelah aku reda dari kenikmatan yang jarang sekali ku kecapi itu, kami berkucupan penuh perasaan. Balak Din yang masih utuh dan masih terendam di dasar cipap ku kemut-kemut kuat agar Din benar-benar menikmati persetubuhan yang di kecapi bersama ku. “Kak… boleh saya minta sesuatu?” Tanya Din dalam nada yang sungguh romantik. “Apa dia sayangg… ” jawab ku kepadanya. “Selama ni saya tak tahan dengan tubuh akak yang sedap ni…” Din menghentikan kata-katanya. “Tetek akak yang besar ni buat saya selalu kepuasan sendirian di bilik air… ” sambungnya lagi, balaknya semakin di tekan kuat ke dasar cipap ku membuatkan aku sedikit kegelinjangan. “Peha akak… perut akak…. Tapi… Cuma satu je yang saya nak lepas ni… saya harappp sangat akak boleh bagi….” Katanya yang tersekat-sekat. Mungkin akibat gelora yang sedang melanda dirinya. “Apa dia sayangg… cakap lah kat akak….” Aku memintanya agar meluahkan sahaja apa yang terbuku di hatinya. “Kak… saya suka bontot akak…. Bontot akak tonggek…. Besar kakkk… ” katanya tersekat-sekat lagi. “Dinnn…. Din nak main bontot akak yeI?” Tanya ku tanpa segan silu lagi memandangkan Din kelihatan seperti terlalu malu untuk meluahkan isi hatinya. Din hanya mengangguk sambil tersenyum kepada ku. Terus sahaja aku tolak tubuhnya hingga terkeluar balaknya dari cipap ku. Kemudian tanpa diminta, aku menonggeng di atas katil. Bontot ku yang kembali tertutup oleh kain batik yang semakin renyuk ku halakan ke arah Din. Tanpa menyelak kain batik ku, Din menyembamkan mukanya ke celah bontot ku. Dapat aku dengar bunyi nafasnya menghidu bontot ku agak dalam. Kemudian Din menyelak kembali kain batik lusuh ku ke pinggang. Sekali lagi bontot ku terdedah kepada pandangan mata Din tanpa di tutupi seurat benang. Din melalukan balaknya di cipap ku, menyapu balaknya dengan cairan yang berlendir dan licin, mungkin sebagai pelincir. Boleh tahan jugak mamat ni. Mesti pengaruh cerita lucah ni. Kemudian dia mula mengunjurkan kepala balaknya ke lubang bontot ku. Aku yang sebelum ini memang sudah biasa di setubuhi melalui bontot mudah menerima tusukan balak Din. Lebih-lebih lagi balaknya sudah licin diselaputi lendir dari cipap ku. Dengan beberapa kali tusukan sahaja, separuh balaknya sudah terbenam ke dalam lubang bontot ku. “Ohh.. Dinn.. Tekan lagi sayangg… ” pinta ku agar Din menjolok bontot ku lebih dalam. Din menekan lebih dalam hingga akhirnya, keseluruhan balaknya terbenam di lubang bontot ku yang sudah lama tidak merasa dijolok balak lelaki. Belum sempat Din memulakan hayunan keluar masuk lubang bontot ku, aku sudah terlebih dahulu memulakan permainan. Dengan pinggang yang semakin ku lentikkan dan bontot yang semakin menonggek, aku gerakkan tubuh gempal ku ke depan dan ke belakang membuatkan balak lelaki pujaan ku itu keluar masuk lubang bontot ku perlahan-lahan. Buat pertama kalinya aku mendengar keluh kesah Din yang agak kuat menahan gelora kenikmatan sejak dari saat pertama kami bersetubuh tadi. Din memang betul-betul tak tahan diperlakukan begitu.

    Aku juga tidak tahu kenapa aku begitu berani berkelakuan sebegitu. Mungkin akibat desakan nafsu ku yang semakin membara kerana rasa cinta yang semakin sukar untuk dibendung, dan mungkin juga kerana lubang bontot ku dah rindu sangat hendak menikmati diliwat balak lelaki yang keras menujah lubang bontot ku. Sambil memegang pinggang ku yang masih terikat kemas lilitan kain batik lusuh yang ku pakai, Din mula menompa bontot ku semahu hatinya. Makin lama makin laju balaknya keluar masuk lubang bontot ku. Kepedihan sedikit demi sedikit semakin terasa, mungkin sebab dah lama tak kena jolok. Namun, kenikmatan yang aku nikmati benar-benar membuatkan aku lupa akan kepedihan yang aku alami. “Oooohhhh Kakkkkk…. Sedapnya bontot akakkk…. ” Din seperti separuh menjerit sambil menjolok bontot ku. “Sedap sayanggg…. Sedapkan bontot akakkk… ” aku menggodanya dengan kata-kata lucah agar dia semakin terangsang. “Ohhh… sedapnyaaa…. Kakkk… pleaseee kakkk…. Kawin dengan saya kakkk….” Din merintih kesedapan sambil memujuk ku agar menjadi permaisuri hidupnya. “Din nak ke kawin dengan akak? Akak gemuk, bontot lebar…” aku cuba melayan karenahnya. “Kakk…. Tak gemukk.. ohhh… kakk… saya suka bontot akakkk.. saya cintakan akakk…” rintih Din semakin bernafsu dan semakin laju menjolok bontot ku. “Ohh.. Dinn… Suka bontot akak yee…” aku bertanya lagi dalam kenikmatan yang semakin aku sendiri tak tahan. “Suka kakk…. Bontot akak tonggek kakkk… tetek besarrr.. kakkk… saya tak tahan kakkk….” Din semakin kuat mengerang penuh nafsu, hayunannya juga semakin kuat. “Jolok bontot akak Dinnnn…. Ahhhh… Dinnn… Lepaskan dalam bontot akak sayangggg…. “Aku merengek semakin kesedapan sambil menikmati balak Din yang semakin kekar berkembang memenuhi lubang bontot ku. “Kakkkk…. Saya cinta akakkk… Sumpahhhh!!!! AHHHHH!!!!!” Serentak itu, Din menghenyak balaknya sedalam-dalamnya dan memancutkan air maninya memenuhi lubang bontot ku. Lubang bontot ku dapat merasakan disembur air mani Din yang hangat yang memancut-mancut keluar dari balaknya yang tak henti berdenyut-denyut di dalam bontot ku. Aku menggelek-gelekkan punggung ku seperti penari dangdut membuatkan Din menggigil. Tangannya meramas pinggulku sementara yang sebelah lagi menarik kain batik yang masih terikat dipinggang ku yang menonggeng di atas katil. Aku akhirnya tertiarap di atas katil dengan balak Din masih terendam di lubang bontot ku. Sebaik dia mencabut balaknya keluar, meleleh air maninya keluar dari lubang bontot ku bersama-sama bunyi yang benar-benar lucah. Kami ketawa seketika. Sejak dari hari tu, hubungan sulit antara aku dan Din semakin membara. Boleh di katakan setiap petang selepas dia pulang dari kerja, pasti kami akan bersetubuh bersama-sama tanpa sebarang halangan. Lantaran keadaan diri ku yang sudah tidak mampu lagi untuk mengandung (menurut kata doktor), maka setiap benihnya yang kadang kala dilepaskan di dalam rahim ku memang tidak menjadi. Jika ketika aku sedang datang haid, hisapan dan kuluman menjadi pengganti. Pertama kali aku menerima pancutan air maninya di dalam mulut, aku tersedak-sedak hingga hampir termuntah kerana air maninya terlalu banyak hingga sukar untuk ku telan kesemuanya. Namun setelah aku biasa, lama-kelamaan tiada masalah lagi bagi tekak ku untuk meneguk setiap pancutan yang dilepaskannya. Puncak kepada perhubungan kami bermula semakin serius dan teruk selepas aku diceraikan suami ku. Suami ku yang tidak disangka-sangka pulang awal terkejut melihat aku yang sedang berdiri di sinki dapur, menonggeng dengan kain batik ku yang terselak ke pinggang menerima tusukan padu dan penuh berahi dari Din. Baju dan coli yang bersepah di atas lantai menandakan bahawa sudah lama perbuatan kami itu berlaku. Seingat ku, itu adalah round kedua pada petang yang sama. Yang pertama kami lakukannya di ruang tamu dalam keadaan bertelanjang bulat dengan di akhiri pancutan air mani Din yang memenuhi lubang cipap ku. Namun belum sempat kami ingin menikmati puncak kepada persetubuhan yang kedua itu, kami tertangkap oleh suami ku. Lebam-lebam Din di belasah suami ku, nasib baik tak mati. Aku hanya mampu menangis melihat kekasih ku itu di belasah dengan teruk di hadapan mata ku. Aku tak mampu berbuat apa-apa kerana aku juga takut di apa-apakan oleh suami ku. Dan pada petang itu jugalah jatuhnya talak tiga ke atas diri ku. Beberapa bulan selepas itu, aku dan Din selamat diijab kabulkan. Tiada bunga manggar, tiada majlis kenduri besar-besaran, hanya majlis pernikahan sahaja menjadi memori hidup antara aku dan Din. Aku tahu, walau pun keluarga Din tidak menyukai aku, tetapi aku tetap sayang Din kerana dia adalah suami ku yang terlalu ku cintai. Pernah juga aku mengujinya dengan memintanya untuk berkahwin seorang lagi, namun jawapannya adalah, “Langkah mayat awak dulu sayanggg…” Kini, sudah 11 tahun perkahwinan antara aku dan Din. Umur ku kini yang sudah menjangkau 53 tahun masih tetap memuaskan batin lelaki yang ku cintai itu. Umur Din yang kini 39 tahun masih tetap berahi kepada ku. Aku tahu, cintanya kepada ku bukan main-main. Bak kata pepatah ‘hilang sedara, hilang kawan, kerana kekasih aku turutkan’ memang sesuai dengan dirinya. Meskipun umur ku semakin meningkat, namun demi kasihnya, Din banyak berhabis wang ringgit demi mengekalkan kecantikan diri ku. Walau pun sudah 11 tahun menjadi isteri Din, namun tidak banyak pebezaan dari susuk tubuh ku. Hanya perut ku sahaja yang sedikit berbeza, semakin bertambah ‘tayar spare’ namun masih ada bentuk yang menggiurkan suami kesayangan ku itu. Punggung masih lagi kekal menyelerakan nafsunya, masih besar dan tonggek, malah semakin lebar. Tak hairanlah sejak dua tahun kebelakangan ni, lubang cipap ku di penuhi air maninya boleh dikira dengan jari kekerapannya. Selebihnya, lubang bontot ku lah yang menjadi tempat yang setia dipenuhi air maninya. Mungkin agak melampau apa yang ku ceritakan ini, tetapi itulah hakikatnya. Tetek ku yang besar dan kadang kala menjadi tempat pencutan air maninya ini masih lagi besar dan mengghairahkan walau pun sudah sedikit melayut. Kadang kala Din meminta ku agar tidak memaki coli ketika keluar rumah bersamanya, aku yang hanya menurut sahaja pada mulanya tidak memahami apakah niat sebenarnya. Namun setelah beberapa tahun barulah aku tahu. Rupa-rupanya dia suka melihat lelaki-lelaki di luar sana tu menelan air liur melihat tetek aku yang memang akan membuai-buai di dalam baju yang ku pakai. Malahan, putingnya yang tersembul di permukaan baju yang ku pakai seringkali menambah keberahian lelaki-lelaki yang melihatnya. Kebiasaannya apabila aku menyedari tetek ku menjadi perhatian, aku akan mula memeluk lengan Din dan meletakkan tetek ku di lengannya untuk melindungi dari di tatap oleh lelaki lain. Secara tak langsung, dapat juga aku berjalan bersama Din dengan keadaan yang amat romantik.

    Jika Din terlalu jauh dari ku, barulah aku akan menurunkan tudung ku menutupi dada ku agar dapat ku sembunyikan tetek ku yang memang masih mampu membuatkan lelaki-lelaki hilang kewarasan demi kerananya. Din yang masih lagi seorang mekanik kini sudah tidak lagi bekerja di bawah orang. Dia sudah mempunyai bengkelnya sendiri dan perniagaannya semakin berkembang maju. Aku kagum dengan usaha gigihnya. Kami juga sudah tinggal di rumah yang kami beli sendiri. Hingga kini, tiada apa yang dapat memisahkan antara aku dan suami ku, Din. Walau pun jarak umur kami 14 tahun jaraknya, namun itu sama sekali menjejaskan cinta kami yang masih kekal utuh seperti dahulu. Aku tetap cintakannya, sebagaimana dia mencintai aku sepenuh hatinya. Aku cintakan suami ku.

    cicakrosfans

    @cicakroscrew

    jubodijilat

    Fantasi dengan awek nie.. body gebu mesti banyak air nie 💦💦

    Group MEWE

    ni antara LINK group yg cha join kt mewe.. klau nak search kt sna da agak susah dah. memang Tak akan jumpa..dan ada group yg dah kena banned. korng boleh cuba.. CARANYA : copy link & past to browser URL. di group.. click join group.. siap.

    KEBANYAKAN SEMUA AKTIF:

    1. HENTAI MALAY

    https://mewe.com/join/grouphentaimalay

    2. AWEK IMPIAN

    https://mewe.com/join/awekimpian

    3.MELAYU UNTK SEMUA

    https://mewe.com/join/groupmelayuutksemua

    4.EX THUMBLER FOR MELAYU

    https://mewe.com/join/extumblrformalay

    5.CHA AINSHA

    https://mewe.com/join/chaainsha

    6.RED HOUSE MALAY

    https://mewe.com/join/redhousemalay

    7.MALAYSIAN

    https://mewe.com/join/kelabmencaripasangan

    8.SEMBANG PORN PORN

    https://mewe.com/join/sembangpornporn

    9.SWAP/SWING WIFE , SCANDAL

    https://mewe.com/join/tukargambarwifebogelmalaysia

    10.AWEK MELAYU TERBAIK

    https://mewe.com/join/awekmelayuterbaik

    11.FANTASI KONGSI BINI

    https://mewe.com/join/fantasikongsibini

    12.EX TUMBLR MALAY

    https://mewe.com/join/extumblrmalay

    13.HIJABITCH

    https://mewe.com/join/hijabitch

    14.SEKS MELAYU

    https://mewe.com/join/groupmelayu2018201

    lelak1

    Dua Lubang 1 Malam

    Aku Rizal, 24 tahun, jatuh cinta dengan seorang janda, Rubiah, 34, tak ada anak - seorang setiausaha di pejabat sama blok dengan aku ni. Kami bercinta dan setelah mengenal hati budinya, dan kisah silammnya, setelah dekat setahun aku pun melamarnya. Bukan main suka lagi Ruby. Keluargaku pun bersetuju setelah ada bantahan sebelum itu - maklum lah aku ni ‘bujang teruna’ kata mereka dan tak patut aku cari janda pulak. Tapi janda pilihan aku tu macam anak dara… mereka tak kenal dan belum berjumpa lagi dgn Ruby…

    Walaupun majlis itu sederhana, ramai juga ahli keluarga kami yang datang, tambhan lagi keluarga Ruby sendiri dah besar - 6 adik beradik, aku ni 3 beradik saja… Ruby, kakak yang tua dan yang lain semua perempuan, cantik2 belakan macam Kak Long mereka, kecuali yang bongsu saja lelaki - masih di tingkatan 3. Yg lainnya dah bekerja dan di kolej inst pengajian tinggi. Adik Ruby, yang nombor dua Lisa juga seorang janda, 32 tahun, tapi dah ada dua orang anak….kami semuanya mesra belaka… meriah lah malam tu… usik mengusik dan bergurau senda mereka adik beradik, dan saudara sepupu yang lain…. mengusik usik kami masa makan malam tu… pendek kata meriah lah di rumah Mak Ruby di kampung tu.

    Malam pertama tu, setelah tamat majlis yang sederhana di rumah maknya, pada jam 11mlm, kamipun beredar ke bilik pengantin. Bilik yang paling besar di rumah kampung tu, satu je bilik di sebelah atas tu, bilik2 lain di belah bawah.

    Bilik Pengantin tu cantik berhias, dengan bunga, wangi2an… perabot baru, cadar baru, carpet baru, semua baru lah. Aku yang masih teruna ni, tak lah teruna tulen, dah ada yg lain memegang dan hisap konek aku ni dulu (tapi tu cerita lain)….bagiku teruja lah sangat, kami semasa becinta, ada juga pegang2 dan kissing, tapi setakat had 20km se jam je, tak sampai terbabas pun…. malah nampak pun belum lagi di bahagian dalam nya.

    Aku melangkah masuk dahulu, lepas Ruby masuk je, aku pun menutup pintu… kami pernah bergurau yang Dia akan aku dukung masuk dan letakkan atas katil.. macam ala ala filem star Hollywood pulak… hehehhe… tapi, tak kesampaian begitu … kami masuk dan aku lihat Ruby renang tersenyum…

    Aku pulak tak lah gementar sangat, agak tenang dan teratur langkahku. Aku tahu, dia pun tahu, malam tu lah kali pertamanya kami akan mengadakan hubungan sex, dan memadu pernikahan kami ini. Aku tahu, yang Ruby ada pengalaman, walaupun dah menjanda 5 tahun, suami menceraikannya setelah dia ke luar negara menyambung pelajarannya. kata Ruby, sebab jauh dan lama sangat ditinggalkan… begitu lah.

    Aku terus ke meja, membuka baju melayuku, ada singlet lah, dan Rubi pula di almari baju mencari baju tidur.

    “Abang… ” mula Ruby.

    “Ye Bi…” aku jawab. Memang ‘Bi’ utk ‘baby’ juga tu. Menoleh ke belakangku.

    First time aku nampak belakang Ruby. Bajunya dah ditanggalkan, cuma bra saja…. bra hitam… belakangnya putih melepak, lagi putih dari kulit tangan dan mukanya. Aku perhatikan sambil aku menanggalkan seluar…bernafsu horny aku ni….

    “Malam ni… kali pertama kita ni, ” dia menoleh padaku seketika. Menjeling sikit. Manja …. Baju dipegangnya di dada. Ruby pusing dan “Ruby nak rasa nikmatnya bersama abang.” dia senyum malu2… aduhhh memang aku dah keras dah ni… malam pertama!

    Aku pun memakai kain, dan duduk di birai katil. Memandang isteriku menyalin pakaian, pakaian yang akan aku buka nanti… Dia senyum memandangku. Diletaknya pakaian tidurnya itu, aku ingat baju tu, aku yang beli, ‘utk malam pertama’ kataku. Dia pun melorotkan zip di tepi kainnya, mennanggalkan dengan perlahan lahan…. melepaskan jatuh terus ke lantai. Peha kakinya sungguh seksi… berisi sikit …ermmm… panties merah! aku kena sabar… ini mlm pertama… jgn gelojoh, tak lari pantat ni… isyy!

    “Abang…. Bi nak rasa malam pertamakita ni suatu keseronokkan bang…. bagi kita.” Rubi mengadap aku… hanya dengan bra dan panties seksinya …. berdiri depan aku, tak ada lain yg melindungi body seksi Rubi… dia senyum manja… membuat aku keras saja… normal la aku ni.

    “Ye Bi, abang pun nak begitu… nak merasa nikmatnya kali pertama ni…” kataku, walaupun aku tahu dia janda, dan bukan anak dara, tak akan berlaku lah ‘pecah dara’ dan ada kesan darah, ‘reaksi terkejut melihat batang lelaki tu boleh membesar dan lembek mengecil’ dan lain lainnya… (reaksi ni memang ada - ada perempuan yang tak tahu batang tu kecil dan boleh membesar!!!)

    Rubi tersenyum, nampak kegembiraan di mukanya… lalu dia menanggalkan bra dan pantiesnya perlahan lahan depan aku. Aku perhatikan tetek Bi yang akan aku ramas dan hisap… nyonyot… aduhh pantatnya di trim cantik… nampak liang pantatnya. “Abang suka?” manja menjeling…

    “Suka sangat Bi… suka sangat.” aku kata… dan mengurut urut batang keras aku.

    “Bi pun suka batang keras abg tu… hihihi!” dia memuncung pada batang aku yg dah keras ni.

    “Bi nak batang ni masuk dalam pantat Bi malam ni kan?”

    “Ermmm… nak bang… dan nak hisap sekali… dalam mulut Bi ni bang…” jawabnya manja. Aku bertambah stim dan keras… kalau nak cepat2 la mandi… aku dah tak tahan ni!

    “Kat sini bang…. tengok ni bang!: kata Rubi menggosok gosok tundun dan liang pantatnya… pantat bini aku, pantat aku la…

    “Ermmm… Bi… mari lah sini …. ” aku dah tak tahan…

    “Bagi lah Bi mandi dan wangi2 dulu bang…. baru best abang nanti….” jawab isteri aku ni… manja dan cukup sabar… pandai buat aku nak kan dia… “Bi bau masam la bang… berpeluh tadi…” katanya lagi lalu mencapai tuala mandi, dan melangkah ke bilik mandi. Aku stim.

    Isteri baru ku tu masuk ke dlm bilik mandi… berkemban, “Bang.. lepas mandi ni, abang nak Bi pakai yang mana? ada dua yg abg belikan ni… hitam? atau merah?” katanya senyum , nampak manja… ada sikit sundal… semua ada lah… dan aku suka semuanya yg ada pada Bi.

    “Pilih lah Bi, bagi abg surprise… hehehe!” aku tawa kecil , ada bunyi nakal sikit! Terdengar air shower di buka… “Bi nak bersih2 dan wangi2 dulu, abang.” katanya senyum. Aku tahu dia nak cuci sikit badannya tu, mungkin nak letak wangian… atau cuci cipap dia tu… hehehehe!!

    Aku pun baring, dengan membantalkan lenganku, memandang ke siling… teringat akan satu malam dulu, masa ber dating. Keras tegang konek aku masa tu, baru saja dapat kucupan sikit di bibir… malam tu aku teringat yang Ruby meraba pehaku, dan aku pula dapat menyentuh buah dadanya, tapi da pakai baju dan bra lah… isyyy! itu pun dah tegang keras dah… ini kan pula, kejap lagi… dapat aku sentuh semuanya, dalam keadaan telanjang bogel tanpa 'seurat benang pun’… isyyy!!!

    Konekku bergerak gerak dalam kain pelekat ni, menanti isteriku yang akan aku tiduri buat kali pertamanya…yang akan aku masukkan konek keras aku ni ke dalam lubang cipapnya tu…apa rasanya ye? Betul ke sedap sangat macam err… macam… yang ditonton dalam vcd2 lucah tu?

    Terbayang pulak aku, akan vcd dan clip video porno yang aku tonton… dan mms gambar2 video clip budak2 Felda dan minah2 rempit yang entah sesiapa yg hantar padaku tu! Bukan aku yang beli vcd2 tu, tengok kawan punya lah… itu pun ramai ramai tengok! Nak stim pun kena usik! Pegang konek pun kena usik! Kena sorak! Kena kutuk! Macam2 lah kawan2 di rumah bujang dulu! hehehehe!

    Aku pasti yang body isteriku ni, memang macam pelakon2 porno tu, aku tengok memang mantap sangat… buah dadanya masih tegang, dan agak besar juga… tapi memang baka kot, semua dalam family dia ni, macam tu je bentuk badan mereka, berisi sikit… tak gempal lah…

    Hmm… dan cipapnya… hai cipap, aku pun tak tahu nak kata apa ni…nak bayangkan macam mana pun tak reti… dah tengok dia mengangkang nanti baru lah tahu, kan? ye tak? Macam pantat ratu2 porno tu ke? Hehehehe!!! stim jugak menunggu ni… mesti sexy Ruby bila dia pakai salah satu baju tidur yang aku belikan tu, khas utk malam pertama begini lah… ada dua pasang aku belikan, siap dengan panties yang tali tu… dan yg satu tu ada lace… Hmm… memang stim dah ni, menunggu je dah stim, belum kena sentuh lagi, atau kena hisap! Tanganku merayap ke batangku… dah tegak! Hmmm… nak selindung apa pulak, bukannya ada orang lain lagi dalam bilik ni…

    Baru saja Bi keluar, pintu biilik diketuk. Dengar suara. “Bang? Bang?” aku pun bangun membuka pintu, tanganku menutup ketegangan di celah kangkangku ni.

    “Ohh Lisa?” Lisa ni adik Rubi yang janda tu. “apa hal?” aku tengok Lisa, dia, er, dia sexy nak mampus! Pakai pulak baju tidur yang aku belikan utk Kakak dia? Isteriku? kenapa pulak dia yang pakai? atau dia ada yg sama?

    “Mak bagi ni hah… utk abang dan akak.” kata Lisa…terseipu sipu Lisa.

    “Oh air mineral! terima kasih Lisa… ada rasanya dalam bilik ni..” aku jawab, memandang pada Lisa, tetek macam nak terkeluar dari baju tu… ternganga juga aku dibuatnya.

    “Yang ni lain bang, kata Mak…” senyum menawan Lisa padaku.

    “Ye lah… lain apa nye ye?” aku mengambil dari tangannya, tapi masih memandang dia dari atas ke bawah… peha nampak gebu… oleh kerana baju tu nipis, aku nampaklah panties yang dipakainya.

    “Entah Lisa pun tak tahu, mungkin utk abang dan kakak malam ni lah… hihihi..” ketawa Lisa.

    “Errr….Lisa ni…” aku teringin nak bertanya kenapa dia memakai baju tidur pink Kakaknya tu?

    “Lisa tahu, abang nak tanya pasal baju teddy ni kan?” nampak hilang senyuman Lisa, berganti dengan muka masam sikit. “abang jangan marah lah…”

    “Ye lah… cakap lah…” aku nak tahu sangat, kenapa Lisa pulak yang pakai baju ni khas utk Ruby!

    “Biar Lisa masuk jap…” lalu dia masuk dan duduk di katil. “Macam ni Bang… dua hari lalu Kak Bi datang ke bilik Lisa, dia nak pandangan Lisa je… yang mana lebih sexy.” Lisa senyum padaku, dia duduk, tapi oleh kerana baju tidur tu pendek sangat, maka aku nampak lah apa yang di celah kangkang Lisa tu… aku memang dah keras…

    “Hmmm… ” aku tak tahu nak respond macamana bila berdepan dengan seorang pompuan yang berpakaian sexy di depan aku ni, duduk di katilku, pada malam pengantinku, dan pompuan ni bukan isteriku! adik iparku! (Kau org yang baca ni , tahu ke nak cakap apa?)

    “Tapi bang, panties ni…” dia menunjukkan pantiesnya padaku pulak?

    “Err?” aku nampak, Lisa mengangkangkan pehanya… panties berenda, yang brwarna biru dan ada riben putih di tengah2 tundunnya tu dan di tepi.

    “Ini bukan panties yang abang belikan Kak Bi tu… cuma baju je yang Lisa pakai ni sama dengan apa yg kakak ada, juga panties macam ni.. yang tali kat tepi pinggang ni…” Lisa sengaja je menunjukkan apa yang ada di bawah pinggangnya… Lisa menarik baju tu ke atas… nampak pantiesnya… budak ni! Seksi lagi dari wife aku!! aduhh!

    “Orrrrr…” aku nampak macam tatu 'kupu kupu’ kecik sepasang, di pangkal peha kanannya…. betul2 di tepi tundunnya yang tembam tu…

    “Tapi cantik lah bang, pandai abang pilih, sexy giler utk Kak Rubi… mesti best lah abang… Lisa nampak pun memang abang dah sedia sangat tu…” jarinya menunjuk pada depan kan aku tu… Oh? Tegang menegak macam khemah kawin depan aku. Aku capat2 tutup dengan tangan. Lisa senyum nakal …

    “Eh? Lisa niii!” aku kata. dgn nada sedikit marah.

    “Lisa pergi dulu bang ye… anak2 Bi dah tidur dah tu, akak tunggu dalam bilik mandi tu kan? Selamat malam bang… enjoy yourself puas puas bang!” Lisa datang memeluk ku dan mencium pipiku. “Lisa suka la akak dah kawin balik!”

    Dia memandang pada ku, dia pakai contact lens coklat, sama dengan warna rambutnya yang di dye nya. “Buat baik2 bang eh? Kak Bi tu dah lama sangat tak kena tu…hihihihi!!” kata Lisa yang terus menyentuh batang keras aku! Terperanjat aku! Lisa bangun senyum. “Wow! Keras mcm kayu jati bang!” Dia bangun, melangkah keluar… punggungnya yang nampak nak koyak panties tu… macam mengamit gamit aku pulak… “Lisa rasa abang dah selalu buat ni… tapi dia tu dah lama la bang… bertahun dah tu.” kata LIsa.

    “Apa?”

    “Kak Bi tu… dah lama tak dapat tu bang! Mesti bagi dia puas bang!” dia ketawa kecil dan aku perhatikan adik ipar seksi aku keluar… “err.. selamat malam Lisa…” itu saja yang dapat aku katakan. Dan Lisa pun keluar bilik. “Buat baik baik bang… Kak Bi dah nak sangat tu… dah lama tunggu…” Dia senyum dan mengenyit mata pada ku, semasa dia di pintu!

    Keliru dan confused aku sekejap. Apa yang baru berlaku 5 minit tadi tu? Lisa, adik iparku, juga janda, masuk bilik bawak mineral water dan dia pakai baju tidur sexy yang sama mcm aku belikan utk kakaknya… dan tayang body! Bukan tu saja, tayang cipap dia lagi, dan tetek dia yang menggunung besar tu? Tegang aku dibuatnya, tapi aku keliru! Stim juga… tapi masa dia masuk tu, aku mmg dah stim pun, tapi kenapa pulak aku rasa stim sangat ni?

    Lima minit kemudian, Rubi isteriku keluar dari bilik mandi …tiba2 hilang bayangan dan imej Lisa yang sexy tadi tu….. tumpuanku kini pada isteri ku yang sah… “Jangan padam lampu Bi.” aku kata. Aku nak puas2 pandang tubuh sexy isteriku ini. aku tengok dia pakai baju tidur yang hitam… mana mana pun memang sexy pada ku…

    “Malu la bang… ” kata Rubi senyum….

    “Nakal eh? Apa nak malu kan….memang kita kan tengok body masing2 malam ni… dan kita akan madu asmara sayang Bi.” kataku. Terperanjat jugak aku boleh kata maccam tu… entah mana datangnya ayat puitis tu!

    “Hihihihi!!!! ” ketawa Rubi dan dia datang rapat padaku… aku duduk di katil , dan dia betul2 di depanku… aku cium perutnya dulu… dia ketwa kecil kegelian. Tanganku di sisinya, dan tangan Rubi di bahu dan di tengkokku… menarik kepalaku ke depan… dia nak aku kucup cium dulu tubuhnya sebelum yang lain. Aku cium dan jilat seluruh perut dan naik ke dada teteknya…. Rubi mendesah….bibirku bergerak dari tetek ke pusat dan ke sisi pula… di pinggang…. tanganku dah bergerak ke buah dadanya… aku ramas2 manja…. memang best, boleh tahan lagi tegangnya… “Ohhh bannnggg!!!” keluh Rubi isteriku.

    aku ramas lah… apa lagi kan, memang ini yang aku tunggu lama ni… hanya kain nipis saja yang menghalang kulit kami bertemu… aku gesekkan tapak tanganku ke puting kanannya dulu….. “Hmm….Ohhh!!!” mengeluh kesah Ruby. Gesek, gosok dan ramas puas… ramas manja… memang tak rugi aku ni.. kenyal dan puting tegang… panjang sikit, takkecik… ye lah, tak pernah kena hisap… Lepas ni aku nak hisap puting kau, isteriku…

    “Ohhh banggg.. lemah lutut Bi bang….” kelohan Ruby…

    “baring sini… mai…” kata ku. Mata kami bertentangan… dia yang menarik dulu pandangannya… aku tahu dia sedikit malu lagi. Betul kata Lisa, dah lama tak dapat… eh? apa pulak aku teringatkan si Lisa ni? ada yang baik depan aku ni…?

    Ruby baring… pehanya yang gebu tu naik sebelah… tersingkap kain baju nitie tu … aku di sebelah, aku pandang dari atas, lagi mata kami bertentangan… tangan ku menguapkan helaianrambut nya. Rambut Rubi pangan melepasi bahu… tapi semua adik2nya pun macam tu… Lisa pun macam tu juga… aiks? apa pulak yang imej Lisa yg sexy tadi tu masuk dalam secene ni?

    Aku sapu2 kan mukanya… dahinya… mengngetepikan helaian rambut yang menutup sedikit dahi dan mata Rubi… “Hihihi… malu la bang… abang pandang macam tu…” kata Rubi. Pangkal dadanya macam nak selambak terkeluar dari top nitie tu. Kembung… best… memang ini lah sebabnya aku belikan baju ni…

    “Tak perlu malu dengan abang Bi… kan abang akan punyai tubuh mu ni… selama nya…” kata ku berbisik.. dan aku tunduk… rapat … tanganku di sebelah lengannya… kami kucup. Batang aku keras melintang terhimpit dengan body isteriku. “Hmm…” bunyi suara Ruby. Kami kissed memang bernafsu… lidah kami bertemu… lamanya kami tak kissing macam ni… sejak bertunang dulu, tak pernah kiss mcm ni lagi… 3 bulan…

    “Ohhh!!! Banggg… basah abang buat Rubi..” kata katanya yang pertama selepas kami berkucupan tadi. tangan aku kembali ke buah dada nya… aku ramas… batang aku yang keras tu menyondol nyondol pinggang Ruby.

    “Abang dari tadi dah keras dah…” aku kata memberi senyuman. Hmm… masa Lisa masuk tadi pundah keras… Oh? Lagi imej Lisa masuk dalam kepala aku ni!!!

    Tangan aku turun ke bawah, kami masa bertentang mata… ke bawah, ke cipap Rubi…yang masih ditutupi panties hitam string… “bang… jilat Bi kat situ, bang…Ohhh!!!” kata Rubi yang dahbasah tadi. Jari2 ku turun di situ dulu, di alornya… memang dah basah alor ni…

    “kejap lagi lah, abang nak puas puas tengok Bi dulu… dari sini… dan raba raba Bi…” kataku.

    “Hmmm…. banggg… air Bi dah kuar banggg!!!” Rubi terketar ketar sedikit danpehanya mengepit jari2 ku… “Ohhhh banngggg!!! Ohhh!!!” mendesah Rubi… dan dia mengalami klimaks kecilnya dulu…

    aku tahu pompuan akan basah kat situ… dan akan selalu capai klimaks dulu. jari2ku mula bergerak kembali ke alor cipap Rubi. masa tu lah aku merasa kali pertama tangan Ruby menyentuh konek aku… “Ohhh Bi…” aku pulak bersuara .

    Dia tersenyum dan bergerak gerak sepanjang konek aku yang terpacak tu… dia kemudian menggenggam dengan perlahan. “Penuh tapak tangan Bi bang… gemok batang abang ni…” kata Rubi pertama kali menyentuh konek aku, dia kata batang? Ye lah, bantang la tu… dah keras macam batang, kalau kecik lembek, konek je… ok lah tu. Tapi gemuk? Hmm… dia dah mula buat perbandingan tu… dengan batang suaminya dulu ke? Ye lah dia janda, sama macam Lisa… Isssyyy!!! Lagi lagi imej Lisa masuk ke dalam minda aku ni…. ganggu je lah..!

    “Ohhhh Bii… pandai Bi gosok dan buat macam tu lagi Bii…” aku pulak merasa nikmatnya bila kali pertama 'batang’ aku digenggam dan diurut urut macam dia buat tu. Tak apa lah, aku dahtahu isteriku ada pengalaman, seorang janda, aku tahu tu, awal lagi aku dah tahu… dia jujur… walaupun macam anak dara, dia bagii tahu aku dulu… takkan lah dia tak tahu nak buat macam tu, nak bagi 'suaminya’ dulu tu kenikmatan sex? kan? aku pun terasa nikmatnya… aduhhh best betul biii…macam Lisa juga, seorg janda juga… itu sebab dia nakal semacam je denganabang iparnya, dia boleh kangkang macam tu… di atas katil pengantin ni? belum kakak dia kangkang, Lisa dah buat dulu… alamak! balik2 imej Lisa yang masuk kepala aku ni, imej Lisa terkangkang pulak tu…isyyy!

    Jari2 ku masuh lagi di alor cipapnya… 'kat situ’ kata Bi. Memang aku nak jilat kat situ… nak jilat puas puas…. kata geng kat pejabat yang dah kawin tu, ada byk pengalaman tu, 'kau jilat je Zal… mesti dia lemah punyer.’ Macam2 aku diusik mereka minggu lepas… sebelum aku ambik cuti panjang. 'Lepas tu kau masukkan je…’ Aku ingat lagi apa kata mereka tu.

    'kau nak kawin dengan Ruby tingkat 11 tu? Untungnya kau Zal!!! Body mantap montok tu… janda lagi! Untung kau Zal!’ , 'tahniah Zal! Kau dapat jugak dia eh. Puas aku mengorat dulu tak dapat!’ kata kawan2 di pejabat. jari2 ku masih di alor basah Ruby… dia mendesah sepanjangan… sedap lah tu.

    Aku cium lagi bibir isteriku dan aku alihkan posisiku. Kini aku di celah pehanya… aku tolak kain nitie tu dari pinggangnya ke atas… Rubi mengetap bibir menunggu aku membogelkannya… dia senyum… aku pun balas senyuman isteriku yang sexy ni, di bawah aku ni… kain dah aku tanggalkan, Rubi nampak batangku kali pertama… “Hmm… betul teka Bi bang, batang abang gemuk! Dia senyum…”

    “Hehehehe!! Batang Rubi juga tu… ” Rubi tersenyum…..

    “Rubi punya kan bang? Dan bukan orang lan punya kan?” kata Rubi menggatal dengan suaminya, aku. Aku senyum dan bergerak nak menanggalkan pantiesnya. Dan dengan kerjasama Rubi yang mengangkat punggunnya sedikit aku melorotkan panties nya….aku terbau wangian di tundunnya… tundun Rubi di cukur di sebelah tepi.. tapi di tengah2 ada satu garisan bulunya yang saja ditinggalkannya… “Cantiknya tundun Rubi ni…” aku puji jagaan Rubi. Memang cantik pun, macam ratu2 porno dalam vcd2 tu lah… aku jatuhkan panties hitam tu ke bawah.

    “Hmm…cantik ke bang… pantat Bi tu?” dia senyum lagi, menarik sangat padaku… Pantat? Pantat katanya… ok lah, pantat lah…

    “cantik sayang…. memang macam ni Bi jaga dari dulu?” aku letakkan tapak tanganku di atas tundunnya dan aku tekan sedikit dan aku lorotkan ke bawah… mengikut alor cipapnya….. alor pantatnya yang dah lama basah.

    “Ye bang… macam ni lah pantat Rubi, tapi malam ni specialla sikit, Rubi …Ohhhh banggg!!!” keloh Rubi sebelum diahabis menjawab… sebab aku melorotkan jari2ku kebawah… menggesel alor pantatnya.

    “Ohhh abangggg!!! sensitif kat situ bangg…” kata Rubi mendesah. dan aku mula menjolok jariku masuk.. sebelah tangan lagi meramas ramas buah dadanya…dengan jari telunjukkyu aku menjentik jentik puting Rubi sebelah kiri… jari tangan sebelah kanan dah masuk… basah lecin dan panas… aku jolok… “Ohhh banggg… ahhhh!!!” aku teruskan menjolok dan setiap kali aku tolak masuk, ibu jariku mengena bijik kelentit Rubi. lama jugaaku buat begitu, dari satu jari dah menjadi dua… sambil melutut di celah kangkangnya , aku meraba meramas buah dadanya dengan tangan kiri, dan menjolok2 dengan jari2 tangan kanan.

    “Ohhh banggg kat situ banggg!!! Laju lagiii!!” aku mengikut kehendak Rubi, aku nak bagi dia puas dulu… sebelum batang gemuk aku ni masuk… Rubi menggigil dan kedua duatangannya meramas buah dadanya… diramasnya kuat, takut aku menlihatnya, diramasnya kuat betul… dia klimaks tu… aku teruskan menjolok dua jariku… ke dalam lubang pantat isteriku.,… sampai dia klimaks. aku perhatikan Lisa dengan pejammata mengerang dan mengerang, lebih kuat pulak tu suara dia mengerang…pasti ada yang mendengarnya, maklum je lah, dinding katu papan!

    Aku tarik jari2 ku keluar sebaik saja dia menggigil mencapai klimaks tadi… dan saja aku perhatikan, ini kali pertama padaku. Setelah aku lihat Ruby tersenyum memndang aku…buka matanya, aku pun rapat dan mengucupnya. “Terima kasih bang…”

    Selepas tu aku pun memberi salam dan terus masuk ke dalam lubang pantat Rubi, memang dia tak dara lagi, sama macam Lisa, alamak!! aku ni kena fokus lah!!! dan aku terus saja masuk, Bi mengerang dan aku masuk sampai ke tahap maksimum batang aku boleh masuk, “Ohhhhh bvanggg!!!”

    “Ohhh Rubi…ketat nya… sayang !!!” aku tujah keluar masuk dan masuk keluar, aku angkat kaki Ruby dan aku masuk dengan pantas dan lebih dalam lagi. Ini semua membuat Rubi mengerang tak henti henti. “Ketat pantat kau ni Rubyyy!!!” aku ulang dan ulang. Sensasinya tak boleh nak aku bayangkan.. ini kali pertama aku masuk ke dalam panta seorg pompuan…. dan dia isteriku Ruby.

    Kali pertama tu tak lama, aku tak tahan dikemut dan dikepit begitu… dan aku pun pancutkan kat dalam “Ohhhhh!!! Rubiii!!!” aku mengerang masa aku lepaskan maniku ke dlam lubuk pantat isteriku…

    “Banggg!! panasnyaa…” balas Rubi… “banyaknya banggg!!! cepat kita dapat anak ni…” senyum puas Ruby ku. Aku biarkan batangku di dalam, nak rasa kemutan pantat isteriku tu….

    “Ohhhh Bi… puas abang, Bi… Ohhh!!!” kataku dan aku rasa batangku dikemut2 Ruby.

    “Banyak mani abang… cepat kita mengandung ni bang….” kata Rubi manja… kami kissed….

    Aku tunduk dan rapat pada Rubi, masa aku tunduk tu, aku terampak lampu kecik merah berkelip kelip, aku pandang lagi…. dan ke depan lagi, batang aku menjolok dalam lagi… Rubi mengerang sedap… “Ohhh banggg dalammnya…”

    Aku tengok? Eh? Ada camera video di kepala katil…? lampu merah yang berkedipan tu, merakam tu? tadi aku tak perasan… lampu pun terang… tak nampak lah… memang sah itu kamera video… dan aku boleh agak yang itu adalah kepunyaan Lisa. tak kan ada org lain masuk, selain kami berdua saja….

    Kami kissed dan aku baring di sebelah Rubi memikirkan Lisa yang sexy tadi , adik iparku, dah letak kan Vcam… dan mindaku berfikir utk apa dia rakam aku dan kakaknya mengadakan sex? nanti aku akan cari jawapannya. “Bang… best tak bang?”

    “Abang puas Bi, best! Sedap betul body Bi ni…” kataku… tangan ku masih di body sexy Ruby… bermain main, janganlah nak aku jemu kat body sexy isteriku ini…aku berdoa perlahan lahan dalam hati.

    “Hmmm… I love u bang…” kata Rubi memeluk aku, kemudian dia terus ke batang aku yang masih lagi tegang tu, dihisapnya… aku mengerang dan mainkan buah dadanya… “Ohhh biii…. ” aku mengerang bila batang aku di kolom dan dijilat Ruby.

    Ruby menghisap dan menjilat… pandai mahir isteriku ni… Ada kawan kata, 'janda mesti best lah… pandai semua, hisap batang lagi pandai!’ aku pernah dengar kata2 salah seorg dari kawan2 di pejabat.

    Semua janda mahir ke menghisap batang ni? Lisa mahir juga tu? Teringat lagi aku pada Lisa, sedang isteriku menghisap dan menjilat batabngku ni, aku boleh terkenangkan imej adiknya? Tak betul aku ni!!!

    Telor aku dimain mainkannya, ramas2 manja… aduhhh best betul dia menghsiap… dilepaskan kepala takok ku, “bang… nanti Rubi trim bulu abang ni ye… ” jari2nya bermain main di situ… “kat sini panjang la bang… ” dia menggunakan jari2nya menyentuh kawasan yang nak ditrimnya itu. Hmmm isteriku nak trim bulu aku…. hihihi… dan terus aku menikmati blow job darinya.

    “ye sayang….” aku jawab, dan Rubi meneruskan menghisap batang ku sehingga la aku terlena. Pandai isteriku menghisap batang. “semua janda pandai hisap batang lah’ kata2 kawanku terngiyang ngiyang di teligaku… aku ngantok… aku mimpi malam tu yang Lisa datang masuk bilik, masa kami dah lena, dihisapnya batang aku… sampai keras sangat dan terpancut aku… kami tidur bogel malam tu…

    Aku tak sedar yang aku dah terlena… aku terasa batang aku dihisap dan dijilat… ermmm memang sedap - pandai Rubi menghisap batang pelir aku… Hisap lagi Bi… Masa aku rasa nak terpancut tu aku buka mata, aku tersedar dari tidur, alamak! Bukannya aku bermimpi, memang betul batang aku dihisap, tapi oleh Lisa, adik Rubi, Dia tersenyum mengolom kepala takok aku… sedang menghisap batang aku dari tepi katil. “Syyy bang!!” katanya… memberi isyarat supaya aku diam… Lampu utama dah dipadamkan, Rubi yang padamkan kot, aku tak sedar bila aku terlena, dan bila pula dia tidur… aku terlopong sekejap. Aku raba di sebelah, aku terasa peha Rubi. “Hmm… tidur bang, esok k?” suara Rubi… dan dia lena semula…kepenatan.

    Lisa langsung tak lepaskan batang aku, dia terus menghisap dan menghisap… tak peduli dia yg kakaknya ada tidur di sebelah aku… aku pulak, serba salah… membiarkan saja!!! salah aku ke ni?

    “Banggg syyyy! bagi la Lisa air mani abang sikit..” bisiknya, dia naik ke atas dan bisik ke telinga ku. Aku nampak dia tak pakai baju… topless je… aku main2 kan tetek besarnya… eh apa aku ni? apa aku buat ni? raba tetek dia pulak ni? tetek adik ipar aku yg baru ni?

    Lisa senyum nakal. “best kan bang… tetek Lisa… besar sikit dari kakak punya.” katanya mengodaku… aku takdapat nak kata apa apa…

    Aku duduk, dan dia menyambung menghisap aku… “Abang nak ke toilet lah…” aku kata. Aku bangun dan Lisa mengikut ku dari belaakang. “Eh? Lisaaa… dah lah, pergi balik bilik Lisa lah… tidur ok?” aku bisik! aku takut Rubi terjaga. Aku pandang ke arah Rubi yang bogel masih lena… kepenatan kena seks dan kepenatan hari pernikahan…

    “Bang… bagi lah Lisa rasa sikit, Lisa jealous lah… dengar kakak dapat malam tadi…” adik iparku mengikut ke bilik mandi…

    “abang nak buang air lah…” aku kata. Dia masih rapat… dah bogel pun… memang dia se cantik dan se seksi Rubi… cuma dia lebih muda, tapi masih lagi tua dari aku dari segi umur… aku 24 dan Lisa 29.

    “Biar Lisa tolong bang…” kata Lisa. Dipegangnya batang aku yang masih besar tegang tu dan dihalakan ke toilet bowl. Aku perhatikan yang dia ni, gian sangat dah ni? “Abang… ini rahsia kita, ye?” kata Lisa… mtanya ke batang aku mengacukan ke mangkok toilet…

    “Lisa? Ni malam pengantin abang dan kakak kau. tak baik tahu kau datang macam ni… bogel…lagi?” aku kata…

    “Dan hisap batang suami baru akak Lisa lagi…hhihihi!! dan abang pun diam jer tadi masa Lisa hisap …hihihihi!” kata Lisa , celaka betul Lisa ni. Sudah je aku kencing, Lisa yang melalukan air ke batang aku… dicucinya batang aku… digenggam dan dibelek beleknya… dia curahkan air mencuci kepala takok aku… aku kembali keras… tak dapat aku kawal lagi dah masa tu…

    “Lisa dah lah….. ok? abg nak tidur lah, kau pergi tidur ye, nnt pagi esok kita buat tak tahu je ye? Buat seperti yg perkara ni tak berlaku langsung? ok?” aku cuba nak rasionalkan pada Lisa. Mampus aku kalau insiden ni diketahui. Ini skandal serious ni!

    “Abang, abang fuck saya di sini… kalau tak saya jerit!” Lisa memegang bahuku. Tapi dia tak lah nampak garang dan marah… sebab aku tahu yang dia gian sangat nak kan aku.

    “Ok…macam ni, Lisa. Kali ni je ok? dan abg tak janji akan pancut malam ni… abg baru je tadi dgn Kak Rubi…” aku mengalah… bukan lah sebab sey sangat sebab tak mahu ada masalah masa tu, bayangkan akalu ada yang terjumpa kami dalam bilik mandi tu? atau Rubi masuk dan terserempak dengan kami yang dah bogel ni? mampus aku!

    “Lisa, Janji tahu? Malam ni je…ok?” aku tengok muka Lisa, sexy menarik…

    “Terima kasih bang. Baik bang…. Lisa janji. Tapi…” LIsa memeluk aku. Buah dadanya melempap di antara body kami… berisi best je… macam 36C je ?

    “Tak ada tapi tapinya lagi lah…” aku bertegas, walaupun aku tahu aku akan dapat pantat Lisa bila bila masa je …

    “Kalau LIsa gian lagi bang… abang je tempat Lisa mintak tolong.” Lisa manja berbisik pada telinga ku. tanganku meraba punggungnya… macam isteriku je…

    “Lisa, kita ni sama sama dah dewasa ok? waras kan? Kita nak tengok kakak Rubi dankeluarga ni aman dan bahagia kan?” aku rasionalkan padanya lagi.

    “Ok lah bang… Lisa mengalah… abang menang.” bunyi macamnak merajuk je. “Tapi abang fuck Lisa dua kali ye? Lisa nak dua kali pancut!” katanya.

    Aku buka shower dan aku tanggalkan seluar dalam Lisa. Pussy cukur… “tak ada lagi la… sekali je malam ni…”

    “Hmm… abang , fuck LIsa bang… masukkan bang… LIsa nak rasa bang…” aku pun tonggengkan Lisa di bawah shower tu, air suam panas. Lisa memang cantik, bulat punggung berisinya… dan aku pun masukkan batangku , terus masuk ke dalam. Aku tewas dengan godaan manjanya… Lisa memang penggoda licik dan lucah sekali! “Ohhh!!! Banggg!!! Besar gemuk abang punya …ohhh!!!” keloh Lisa.

    Aku paut pada pinggang ramping Lisa, aku tarik, dan aku tujah. Padu masuk batang aku… memang pantat Lisa ketat, dah lama tak kena batang…. Dia menonggeng, dan tetek nya yang besar yang aku geram kan tu, berbuai buai… Tetek yang besar tu aku ramas ramas bila dia tegak berdiri…

    “Ohh bang! Dalamnyer? Ahhhh!!!” aku tujah dalam dalam, membuat Lisa lagi mengerang. Lisa mengerang dengan menutup mulut…. menonggeng, sebelah tangan di mulut dan sebelah lagi menapak ke dinding… menahan tujahan aku.

    “Perlahan lah mengerang tu Lisa…” aku henti menujah pantat kecik Lisa. Walaupun punggung besar dan dah ada dua org anak, pantatnya masih legi ketat, 'under used’ lah ni… Kenapa lah cantik2 dan sexy2 macam ni dah jadi janda… buta ke suami mereka ni?

    “Sedap bang… lama dah tak dapat banggg!!! Abang tak sayang ke adik ipar abang ni… ?” kata Lisa . Celaka punya adik ipar! Tadi gertak aku, sekarang ni nak 'sayang-sayang’ pulak? Bila dah masuk batang aku baru lah nak 'sayang sayang’? Alahai… sedap pantat kau Lisaa oi! Aku tujah je la…

    Lisa menonggeng lebih rendah lagi, tangannya mencapai lantai… aku terasa batang aku masuk menlengkung…. aku tujah juga … “Ohhh bangg!!” keluh Lisa… aku paut pinggangnya kuat dan aku tarik, berlepak lepak bunyi punggungnya berlaga dengan peha aku…. memang padu aku bagi Lisa ni…. dia yang nak… aku kasi jer lah.

    Lagi Lisa mengerang lain macam jer, aku tahu dia klimaks. “Ohhhhh mmmphhhh!! Banggg!!” erangan Lisa tenggelam sikit bila dia menutup mulutnya sendiri… aku terasa kemutan kemas sekali dari pantat Lisa ni… adik ipar janda aku ni.

    Aku cabut batang aku dari pantatnya, aku pusingkan Lisa, dan aku tegakkan dia, aku sandarkan Lisa ke dinding tiles bilik mandi kami tu… aku nampak mukanya, wajahnya memang sedang menikmati klimaks…. aku kucup bibir Lisa…. aku sedut lidahnya… tangan aku meramas ramas tetek besarnya… memang tegang puting Lisa masa aku gentel2 …. dia mengeluh… dalam suaranya… aku tahu air birahnya sedang meleleh keluar…

    “Ohh banggg!! Sedappnyer banggg!!! Puasss nyer Lisaa bangg!!” keluh Lisa… aku stim dengar keluhan manja macam tu… lama aku bujang tak dapat aku jumpa macam peristiwa malam ni… malam pengantin aku ni… dua pantat adik beradik yg seksi cantik dah aku fuck… aduhh …

    Aku rapatkan muka aku ke mukanya…. “abang belum puas lagi Lisa…” aku jawab… dan aku nampak sedikit senyuman dengan matanya yang kuyu tu.

    “Puaskan diri abanggg… fuck me banggg! Buat Lisa apa yg abg sukaaa…” keluh Lisa macam sundal betul….

    Aku angkat kakinya sebelah dan letakkan atas kolah… tangan aku ke pantatnya…. kami masih bertentangan lagi… aku tahu bibir pantatnya terbuka… kaki sebelah naik… aku rapatkan batang aku…. “Bagi Lisa masukkan banggg….” dan Lisa memegang batang aku dan dimasukkan ke bibir pantatnya… aku tolak.. nampak matanya terbeliak dan mulutnya ternganga… seksi sungguh Lisa masa tu….

    “Ermm… banggg!!” keluhnya bila aku masuk sikit… telur aku diramas manja… dibelai dengan batang aku masuk dan masuk… mulutnya terbuka lagi… dan bila seluruh batang aku dah masuk… aku terasa dia melepaskan nafasnya…. “Ohhh bangggg!!! Sedapppnyerrr… sedap bang…. Lisa nak batang abang selalu bangggg arghh!!” aku dengar tu… aku buat tak tahu jer… Lisa dah mula nak mungkir janji , kami janji tadi , hanya sekali saja malam ni…. aku pun keliru juga… kepala kata jangan, hati dan batang aku kata… fuck je pantat Lisa ni… dia yang nak bagi!

    Aku sodok dan tujah ke atas sikit… terangkat punggung Lisa… dan aku pun terus saja tujah dan tarik… memang sedap… pantatnya masih basah licin… batang aku entah macam mana malam ni…. keras benar… besar keras… dan aku pun tujah kuat2… teteknya bergegar gegar… memang tumpuan aku masa tu, aku ramas kasar dan aku hisap satu satu puting tegangnya….. warna coklat… aku hisap dan sedut… Lisa mengemut ngemut…. aku tujah dan tarik….

    Lisa mengerang kuat lagi… aku tutup mulutnya… dan dia klimaks lagi,aku tak peduli, aku tujah juga.. dan kami berkucupan…. kami berdakapan… teteknya penyek dicelah kami berdua… terasa aku puting2 tegangnya di dada aku… aku ramas punggungnya… Lisa berdengus masa tu, kami kiss dan kiss…

    Harap Rubi tak dengar erangan Lisa. Aku fuck dengan baik dan laju tadi, dah pandai sikit sebab dah ada pengalaman tadi bersama Rubi. dalam 10 minit saja aku pun pancut! “Ohh Lisa… abang nak pancut dah niii…!!” aku bisik!!

    LIsa cepat2 dia menoleh dan melutut “Kat muka Lisa banggg!!” dia mendongak dan menganga menunggu mani aku. Matanya pejam….panjang bulu mata palsunya… makeup masa kenduri pun tak tanggallagi… terasa macam aktres cerita porno pulak Lisa ni. Dan aku pun pancut! Tak lah banyak sangat tak macam pertama kali tadi… kali kedua aku pancut dengan Lisa… melebihi dari isteri baru aku! Tewas aku…! Tewas pada godaan adik ipar baru aku ni!!

    Lisa senyum… “Ermmmm!! Terima kasih bang… ada lagi air mani abang… hehehe!” Dia menghisap batang ku selepas das terakhir aku lepaskan… lidahnya menjilat jilat batang aku. Amat nikmat betul dapat pancut kali kedua malam tu…. satu di dalam pantat si Kakak, satu lagi di muka si adik! Kalau kawan2 di office tahu ni, ada yang pengsan ni!!!!

    “Lemak masin bang…hehehe!” Lisa membersihkan batang aku yg masih tegang keras tu.. dan mukanya… habis bersih mani di mukanya. Dicolek2nya dengan jari dan dimasukkan ke dalam mulutnya… mengicap jari si janda muda ni! Dia senyum, memangnya cantik sexy… tapi tak ada yang nak.

    Lisa berdiri… senyum kepuasan jelas di mukanya. Kami berpelukan, “Abang tak nak Lisa datang malam2 macam ni lagi!” aku kata, tegas… ada bunyi marah sikit.

    “Ye bang…Lisa tak akan buat lagi dtg malam2… abg tak suka ke body Lisa ni…?” tanya Lisa. Senyum sundal nya menyerlah… dia memberi isyarat lah tu yang dia nak lagi! Berapa hari aku di sini? di rumah kampung Rubi ni?

    “Errr… suka… suka.” aku jawab. “Memang la suka, body macam artis… ” aku kata. “…tapi ni salah Lisa! Faham tak? Ini last tahu?” aku tegas kembali. Batang aku masih dalam tangannya - membelek belek batang aku yang masih keras tu…

    Senyum Lisa, “Lisa sayang lah kat abang. Abang ipar Lisa yang baru ni…. Lisa faham bang…” Lisa mengucup aku.

    “Kalau nak selalu, Lisa cepat2 nikah, tahu?” aku nasihat. Dia menghadap pintu, aku tepuk punggung nya…pejal kenyal… aduhh! Apa yg dah aku lakukan ni? Aku dah lepaskan monster seks maniac yang mungkin akan meruntuhkan perkahwinan aku ni!! Aku dah mula fikir yg bukan bukan…

    “Aww! bangg! Nakal eh?” disapu2nya punggung bulatnya itu…. dia berseloroh dengan aku.

    “Cepat2 kawin tau?” aku ulang nasihat aku lagi… memang untung dapat dua pantat seksi ni… kalau la kawan2 ofis aku tahu ni… mesti ada yg takpercaya ni!

    “Alaaa, abang kan ada… ni…” dia memegang batang aku. “Ni Lisa nak pinjam kakak punya ni. Bukan selalu bang…Ermm!” dia mengoda aku lagi… manjanya Lisa ni…. batang aku ni, kakaknya punya, dia nak pinjam? aduhhh!!! “Sesekali je bang… please ok?” manja dia merayu aku.

    “tak boleh la Lisa…. pergi tidur, ok?” Lisa nampak masam muka… dia perlahan lahan memakai panties, nampak rekahan pantatnya… licin tak ada bulu! aduhh! Teteknya berbuai buai masa dia bongkok menyarung panties seksi nya tu…. dan kemudian mengenakan tuala , menutup body dia yang sexy tu…berkemban.

    “Dan satu lagi, video cam tu? Tape nya abg nak. Tak leh tengok tau?” aku kata.

    “Apa bang? Video cam mana pulak ni bang? Bukan Lisa punya lah… ” balas Lisa berbisik dan dia pun keluar dari bilik kami tu. Aku pandang ke arah isteriku, melihat agar Rubi tak terjaga. Diamasih lena, dalam posisi seperti tadi juga. Reda sikit hati aku… dia tak perlu tahu semua ni… mampus aku nanti!

    Aku cuci badan sikit… dan naik semula ke katil…aku capai video cam kecil tu, aku OFF kan. Tape 3 jam? Hmm… siapa lah punya ni.. kalau bukan Lisa punyer, siapa pulak?

    Gw

    1) Jom Noty2 :

    https://chat.whatsapp.com/C7ztVNURt38EdrNvI7uhVI

    2) Blue 24hours :

    https://chat.whatsapp.com/3fwvPOwI2yOHtpNILo38Wa

    3) Kaki Video :

    https://chat.whatsapp.com/56OmGwjiWCP5S9SuIpakok

    4) Lady Sex :

    https://chat.whatsapp.com/ESSctvYEdZMHoJ6VyqebiB

    5) Hotel 69 :

    https://chat.whatsapp.com/G8Vvnqr9KqJAKP2SR5PrPj

    6) Payung Video Saja :

    https://chat.whatsapp.com/KKwuPTDaYFl8Zy2BanCxRD

    7) papa mama :

    https://chat.whatsapp.com/8oYTpmDrqGw4Gi2gFyaGTe

    8) sporting2 jak kita

    https://chat.whatsapp.com/0bcXoCtyonR5YLZz3Wvshe

    9) sxjapan saja share video

    https://chat.whatsapp.com/AI8tVsBkWzH01Fp909WHhm

    10) budak insane

    https://chat.whatsapp.com/Hn6sI6vG0BTJklhHiaEiNQ

    11) just porn only

    https://chat.whatsapp.com/Hn6sI6vG0BTJklhHiaEiNQ

    12) di kocok2

    https://chat.whatsapp.com/4w76j6mflz5HJNB4Bcyab6

    13) free sex69

    https://chat.whatsapp.com/LbtO6AtGJkSA12lPmPDLrd

    14) sexxx

    https://chat.whatsapp.com/GK48I4EV2km7vR2QCh749I

    15) Sembang Less Video

    https://chat.whatsapp.com/B0X5uME1td38j1gOvRDSET

    16) Video Panas

    https://chat.whatsapp.com/9L1o4Lgpdy30Np5uPKnyic

    17) Video Pic Chat

    https://chat.whatsapp.com/L3ImlJzkFc5EBCIgp4JEsU

    18) sexxxxxx

    https://chat.whatsapp.com/60PrStJINgeLcexyH1aSSh

    19) video mercikk

    https://chat.whatsapp.com/ByHesf3vgvZEFFdma9L78d

    20) Sporting club

    https://chat.whatsapp.com/3iC4hf4gjtG91fR4QMNJtg

    21) XXX Club

    https://chat.whatsapp.com/1ME1WhFinfb8LGFLv2v3Dw

    22) Cam siall

    https://chat.whatsapp.com/1JouC7yFESD3oJCn7Cu0b6

    23) Jgn ckp Abg xpayung

    https://chat.whatsapp.com/C1f01xNtjnlI9vbM4egD7b

    24) 💀💀💀

    https://chat.whatsapp.com/JeX2iTaWF9oEoOvHQTuD2V

    25) Videos

    https://chat.whatsapp.com/6XKJE3DltgH22ClFoJRHKf

    26) Xtahu/Baby sexx

    https://chat.whatsapp.com/3rlMu4CvU374L6loBDMB43

    27) Info xxx

    https://chat.whatsapp.com/14Mth7wOyEiEv4H2lv1ohK

    28) 4 My super hot sexy bom

    https://chat.whatsapp.com/L79phEnh3H35oK7WLf3x3T

    29) sexx xxx enak merancit

    https://chat.whatsapp.com/0y95zm8L9Os9V3Wd32RPYc

    30) share things

    https://chat.whatsapp.com/1Ud46aFAn6S8bL0pxES72v

    31) Panas Di Ranjang SX

    https://chat.whatsapp.com/5Y6huIRrNXkIKkncKG3ls8

    32) Novel 🔞

    https://chat.whatsapp.com/KUyh6j2qqOf2M8eTLxUGPt

    33) Payung Video Blue Club

    https://chat.whatsapp.com/E7edUJvrhM78uRxdKZqWXJ

    34) (Only Video Sex)

    https://chat.whatsapp.com/FOp8xmQtW82IgYDd2VX3Fi

    35) (VVIP Video Blue Club)

    https://chat.whatsapp.com/4c3lMHKdIRtFFZY1ctJdu2

    36) Video Blue Only

    https://chat.whatsapp.com/89KqndpQmHZIsOSr29obKQ

    37) VIDEO SEX

    https://chat.whatsapp.com/JFahcJZf2421BGOVNWuAGi

    38) Share Video Blue & Pic

    https://chat.whatsapp.com/20dCSi7q76A3KF33vkqp4r

    39) SPORTING GROUP

    https://chat.whatsapp.com/0hQwKMNGBlc7TmshiIRtBt

    40) Girl Sporting Group

    https://chat.whatsapp.com/0ssKxNPxLxCAGbfY5QrgCP

    41) Movies

    https://chat.whatsapp.com/K9xY0Yrlh7p6duX6AahSAF

    42) Payung Video Blue

    https://chat.whatsapp.com/6F7J64bD7vnJNjRGFOWTM7

    43) Sexy

    https://chat.whatsapp.com/45u4j74RiRuADedVImGy0F

    44) Sporting Club

    https://chat.whatsapp.com/0FJ1S6FYhyg3rFAklBzxBY

    45) Payung Video Blue & Pic

    https://chat.whatsapp.com/IBU4D8kE2KmGX6cE7WH3K4

    46) Jom Notty2

    https://chat.whatsapp.com/0DfYvKTto5u2V0T4ZWx1VG

    47) Dak - Dak otak pink

    https://chat.whatsapp.com/CB6vrX4UTqA9Z9NxRvZkoP

    48) secretx xx

    https://chat.whatsapp.com/DOTuHo6OK0AJZnFHqZl53v

    49) video melayu

    https://chat.whatsapp.com/EfA5W0Z0RnSD80Txs2IUea

    50) Notty Video

    https://chat.whatsapp.com/KDqfL5sU5KfL4IM4ZrHStY

    51) I Want Brutal Only

    https://chat.whatsapp.com/KMy27RtoDJp8MNwK2bFASo

    52) Wow Power

    https://chat.whatsapp.com/DzUQxSo1eJz9fYX9PBadQM

    53) wokyoh samad saed

    https://chat.whatsapp.com/B9yc1EbhsUK1rfICP05KOc

    54) share video melayu

    https://chat.whatsapp.com/J6RroiAFKsNF8dyLintak3

    Hypno Sub Etiquette and You

    Those of you that have followed me for a long time know that I put out some guidelines for hypnotists and subs about what you should and should not do as a hypnotist, as well as what they should and should not do with subs. The idea was to give clear guidelines for everyone, especially new people, but I never did it from the other side, mostly because I got busy and distracted as you do. But given I’ve had a few bad run ins lately, and I’ve been talking with a lot of people who’ve had the same, it’s motivated me to finally get around to this. So, without further ado…

    Hello and welcome to the wild, unregulated hellscape that is the online hypnotism community! I say that only slightly in jest; for those of you familiar with my other how-to posts, you’ll know there are plenty of things to watch out for. But that’s not what this one is about. No, this is about how you, the subject, can in fact make both your own, and your hypnotist’s life easier and ensure your time with them is both fun and productive. We’ve already covered what to look for in a hypnotist, and what warning signs should keep you away from bad ones, but now it’s time to talk about you, and what you can do in order to ensure that now that you’ve found someone you’d like to work with, that everything goes smoothly. 

    1. Communicate what you want out of the relationship. I feel like a broken record sometimes, but communication is important. In fact, it’s perhaps one of the most important parts of it. A lot of people simply want to be subjects and go out into the wilderness to find any and all hypnotists, and that is a huge mistake. Often, this leads to conflicting ideas about what is going to happen, mostly because there isn’t communication about what both parties are thinking about. This brings us too…

    2. Don’t treat all hypnotists as interchangeable. There are as many kinds of hypnotists as there are subjects. Not all of them are going to be into what you are. If you go in with the idea that hypnotists all like the same thing, or are all into what you are, you’re going to spend a lot of time unhappy, and you’ll waste both your time and theirs, and time’s too precious to waste. Thus it’s important to…

    3. Be open about your kinks and fetishes. Look, we all have kinks and fetishes. Some we feel confident about, others we don’t. We all have those kinks we don’t like to talk about, and those we fly loud and proud. When working with a hypnotist and seeking one, especially for kinkplay, tell them what you are and are not into ahead of time. This will save you a lot of problems later on, especially if one or both of you are weirded out by something the other wants to do or is into. But this also brings us to…

    4. Be clear about whether or not you want real hypnosis or roleplay only hypnosis. Look, I love roleplay. I enjoy incorporating it into hypnosis, because it brings a lot of ideas to the table. However, there is a large amount of people who are not interested in actually hypnotizing anyone. You may be a subject who doesn’t actually want to be hypnotized! And thats fine. There’s nothing wrong with that. But be sure that you communicate this clearly. Nothing is worse than one or both parties spending hours, possibly days setting something up, only to find out one side wasn’t actually interested in what the other one was. Again, no one wants to have their time wasted, so it’s good to clarify what you want first. Speaking of…

    5. Make clear what your triggers and boundaries are beforehand. You know what’s really awful for both parties? When someone doesn’t say that they have a trigger or some horrible reaction to something in advance, and then you stumble upon it during a session entirely by accident, because you didn’t tell your hypnotist that this certain thing should be avoided. I’m not just talking sexual things either; anyone who actually has a trigger and has been triggered understands that it can literally be even the most innocuous of things. If you don’t inform your hypnotist that you have them in advance, then you’re both going to feel awful after the fact because of it. No hypnotist who is worth interacting with will intentionally trigger you, so working with the assumption that the hypnotist you’ve chosen isn’t a bad person, you should be up front about what bothers you in advance. Speaking about what the equal and opposite of this is…

    6. Don’t ask your hypnotist to do things you’re not actually interested in. Some people go in with the idea that it won’t actually be what the hypnotist claims to be, which is a terrible idea overall. A common problem are people who tell their hypnotist that they want to be made into a slave or made obedient or made submissive, figuring that’s what they are supposed to do, only to spend the entire time resisting because they never wanted it in the first place! If you don’t want to do something, don’t tell your hypnotist that you do want to do it, because it’s a waste of everyone’s time, included yours. Worse still, is when you ask for one thing, but then say that’s not what you wanted. I don’t mean you asked for something and it was the wrong kind of something, I mean if you ask to be made into a mindless and obedient servant, you probably shouldn’t complain when that happens and are asked to do something. A hypnotist can only go off what they’re told, and more often than not I’ve found people who just say do whatever you like’ when they don’t mean that. If you don’t mean something, don’t say you do. Which brings us to…

    7. Respect your hypnotist’s boundaries. I’ve talked plenty before about hypnotists respecting the boundaries of the subject, but this goes both ways. I often encounter this idea that, in conjunction with point number two, all hypnotists are into all things, and that means you can just go up to any of them and treat them however you want. Hypnotists are people too, and aren’t just there to satisfy your kinks. Which means like you, most hypnotists are not interested in kink 24/7. This also means that you need to treat them with respect, and not say, approach them for the first time by sending them a picture of your dick in a cock cage when you’ve never talked to them before. Actually, don’t send them pictures of your genitals as a greeting for the first time in general. If your idea of how to approach someone you’ve never worked with before is to send them pictures of you naked, then you’re not really mature enough to be working with people. Speaking of people you’ve never talked with before…

    8. Ask yourself if you really want to work with someone on the internet. Look, one of the most frustrating things about being a hypnotist online are subjects who refuse to give out any basic information about themselves, like their name, age, or even show a picture of themselves. Any good, reasonable hypnotist will want these things, because we’re in the business of making sure our interactions are legal in every sense of the world. First, refusing to share anything about yourself is shady as hell, but more than that, it’s confusing and backwards. It’s logical to want to protect yourself. It’s important to do so. But if you’re saying that you’re more comfortable with a stranger you don’t know reprogramming your mind than you are with giving basic information, then what youre looking for isn’t an online hypnotist. If you’re not willing to confirm that you are who you say you are, as you would expect of the hypnotist you’re working with, then you’re not ready for being hypnotized by someone you don’t know. A good hypnotist will keep things confidential, but refusing to let them know that you’re of age or that you’re not some fifty year old man posing as a twenty something woman shows that you’re really not someone anyone is going to want to work with.

    And there you have it. Eight simple rules for making sure your experience is a safe and fun one online, I’m sure other hypnotists have stories about the problems that occur when these rules aren’t followed, or may have some of their own. Every hypnotist is different, just like every subject is different. Hopefully this helps people fine the kind of interactions they’re looking for. 

    Gw

    1) Jom Noty2 :

    https://chat.whatsapp.com/C7ztVNURt38EdrNvI7uhVI

    2) Blue 24hours :

    https://chat.whatsapp.com/3fwvPOwI2yOHtpNILo38Wa

    3) Kaki Video :

    https://chat.whatsapp.com/56OmGwjiWCP5S9SuIpakok

    4) Lady Sex :

    https://chat.whatsapp.com/ESSctvYEdZMHoJ6VyqebiB

    5) Hotel 69 :

    https://chat.whatsapp.com/G8Vvnqr9KqJAKP2SR5PrPj

    6) Payung Video Saja :

    https://chat.whatsapp.com/KKwuPTDaYFl8Zy2BanCxRD

    7) papa mama :

    https://chat.whatsapp.com/8oYTpmDrqGw4Gi2gFyaGTe

    8) sporting2 jak kita

    https://chat.whatsapp.com/0bcXoCtyonR5YLZz3Wvshe

    9) sxjapan saja share video

    https://chat.whatsapp.com/AI8tVsBkWzH01Fp909WHhm

    10) budak insane

    https://chat.whatsapp.com/Hn6sI6vG0BTJklhHiaEiNQ

    11) just porn only

    https://chat.whatsapp.com/Hn6sI6vG0BTJklhHiaEiNQ

    12) di kocok2

    https://chat.whatsapp.com/4w76j6mflz5HJNB4Bcyab6

    13) free sex69

    https://chat.whatsapp.com/LbtO6AtGJkSA12lPmPDLrd

    14) sexxx

    https://chat.whatsapp.com/GK48I4EV2km7vR2QCh749I

    15) Sembang Less Video

    https://chat.whatsapp.com/B0X5uME1td38j1gOvRDSET

    16) Video Panas

    https://chat.whatsapp.com/9L1o4Lgpdy30Np5uPKnyic

    17) Video Pic Chat

    https://chat.whatsapp.com/L3ImlJzkFc5EBCIgp4JEsU

    18) sexxxxxx

    https://chat.whatsapp.com/60PrStJINgeLcexyH1aSSh

    19) video mercikk

    https://chat.whatsapp.com/ByHesf3vgvZEFFdma9L78d

    20) Sporting club

    https://chat.whatsapp.com/3iC4hf4gjtG91fR4QMNJtg

    21) XXX Club

    https://chat.whatsapp.com/1ME1WhFinfb8LGFLv2v3Dw

    22) Cam siall

    https://chat.whatsapp.com/1JouC7yFESD3oJCn7Cu0b6

    23) Jgn ckp Abg xpayung

    https://chat.whatsapp.com/C1f01xNtjnlI9vbM4egD7b

    24) 💀💀💀

    https://chat.whatsapp.com/JeX2iTaWF9oEoOvHQTuD2V

    25) Videos

    https://chat.whatsapp.com/6XKJE3DltgH22ClFoJRHKf

    26) Xtahu/Baby sexx

    https://chat.whatsapp.com/3rlMu4CvU374L6loBDMB43

    27) Info xxx

    https://chat.whatsapp.com/14Mth7wOyEiEv4H2lv1ohK

    28) 4 My super hot sexy bom

    https://chat.whatsapp.com/L79phEnh3H35oK7WLf3x3T

    29) sexx xxx enak merancit

    https://chat.whatsapp.com/0y95zm8L9Os9V3Wd32RPYc

    30) share things

    https://chat.whatsapp.com/1Ud46aFAn6S8bL0pxES72v

    31) Panas Di Ranjang SX

    https://chat.whatsapp.com/5Y6huIRrNXkIKkncKG3ls8

    32) Novel 🔞

    https://chat.whatsapp.com/KUyh6j2qqOf2M8eTLxUGPt

    33) Payung Video Blue Club

    https://chat.whatsapp.com/E7edUJvrhM78uRxdKZqWXJ

    34) (Only Video Sex)

    https://chat.whatsapp.com/FOp8xmQtW82IgYDd2VX3Fi

    35) (VVIP Video Blue Club)

    https://chat.whatsapp.com/4c3lMHKdIRtFFZY1ctJdu2

    36) Video Blue Only

    https://chat.whatsapp.com/89KqndpQmHZIsOSr29obKQ

    37) VIDEO SEX

    https://chat.whatsapp.com/JFahcJZf2421BGOVNWuAGi

    38) Share Video Blue & Pic

    https://chat.whatsapp.com/20dCSi7q76A3KF33vkqp4r

    39) SPORTING GROUP

    https://chat.whatsapp.com/0hQwKMNGBlc7TmshiIRtBt

    40) Girl Sporting Group

    https://chat.whatsapp.com/0ssKxNPxLxCAGbfY5QrgCP

    41) Movies

    https://chat.whatsapp.com/K9xY0Yrlh7p6duX6AahSAF

    42) Payung Video Blue

    https://chat.whatsapp.com/6F7J64bD7vnJNjRGFOWTM7

    43) Sexy

    https://chat.whatsapp.com/45u4j74RiRuADedVImGy0F

    44) Sporting Club

    https://chat.whatsapp.com/0FJ1S6FYhyg3rFAklBzxBY

    45) Payung Video Blue & Pic

    https://chat.whatsapp.com/IBU4D8kE2KmGX6cE7WH3K4

    46) Jom Notty2

    https://chat.whatsapp.com/0DfYvKTto5u2V0T4ZWx1VG

    47) Dak - Dak otak pink

    https://chat.whatsapp.com/CB6vrX4UTqA9Z9NxRvZkoP

    48) secretx xx

    https://chat.whatsapp.com/DOTuHo6OK0AJZnFHqZl53v

    49) video melayu

    https://chat.whatsapp.com/EfA5W0Z0RnSD80Txs2IUea

    50) Notty Video

    https://chat.whatsapp.com/KDqfL5sU5KfL4IM4ZrHStY

    51) I Want Brutal Only

    https://chat.whatsapp.com/KMy27RtoDJp8MNwK2bFASo

    52) Wow Power

    https://chat.whatsapp.com/DzUQxSo1eJz9fYX9PBadQM

    53) wokyoh samad saed

    https://chat.whatsapp.com/B9yc1EbhsUK1rfICP05KOc

    54) share video melayu

    https://chat.whatsapp.com/J6RroiAFKsNF8dyLintak3