slejmshow

Míg a "legszemét-szarabbnak" gondolt NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően,

addig a nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem: adásnapon lemondott interjú (nem váratlan élethelyzet, eü okok miatt, hanem mert teleszarta a gatyáját a közélettel kapcsolatban amúgy sarkos, éles megállapításokra bármikor kapható popcsillag) hogy a legjobbat ne is említsem, amikor a legutóbbi alanyom konkrétan meg akarja vágni a már saját igényei szerint (külső helyszínen, sminkese-fodrásza, amit akarsz, berendelve) készített interjúját (!). Ráadásul olyan személyisége a magyar médiának, aki híresen kényes a szakmai integritására - csak épp képtelen ezt az őt kérdező számára is biztosítani, mert azt magasról leszarja.

Eddigi életemben dolgoztam a magyar színházi, filmes, politikai és most a média világában. Ez utóbbi minden kétséget kizáróan a legsúlyosabban fertőzött a poszt-kádárista technokrácia/elit átmentett privilégiumaitól, és fogalmam sincs hogyan kellene ezzel megküzdeni, vagy reagálni rá.

okoselvtars

Most inkább nem lovalnám bele magamat, de elteszem.