New Collection

    Si cantik bertudung ๐Ÿ˜

    Bertudung pon bikin geram je kan ๐Ÿคค๐Ÿคค

    Yg berminat nk join grp tele saya boleh pm, BAYARAN SEKALI SEUMUR HIDUP ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜. Harga cuma bawah 100 sahaja.

    Benefits : Dapat semua collection yg terdahulu, terkini dan yg akan dtg, vid boleh save and share, free group backup ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ.

    Sangat recommended kepada yg minat collection local dan indo

    Harga promo utk 10 terawal shj ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ

    HIJABSTA CUMTRIBUTE: SARAH AMIR ๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ

    Aku tak sangka sial aku boleh ketagih pancut kt hijabsta. Tahun 2020 aku start cumtribute, antara modal aku ialah Sarah Amir. Fuck sampai skrg sial aku ketagih. Bibir Sarah memang senjata utama. Aku dapat tau memang Sarah mmg power sangat layan batang. Kalau dia letak lips dekat hujung batang pun, aku rasa dah precum.

    Aku suka Sarah ni sbb dia ada vibes bad girl. Mulut mmg bising sial dia. Aku perati je TikTok dia. Sumbat konek dlm mulut kau baru tau diam. Mmg layak mulut kau untuk kena face fuck dgn aku. Tak rehat sial batang aku lenjan mulut kau.

    Bibir dia mmg champion hisap batang pelir. Tak lepas mulut betina ni bila dpt batang. Fuhh muka lawa sial ada kacuk Pakistan. Kau jd bini aku mmg lunyai make up kau kene dgn batang aku. Tepuk2 batang atas muka lps tu ludah muka Sarah.

    Aku kangkang kau jilat jubo aku Sarah. Tekan muka kau kt celah bontot aku. Fuck pandai sial betina ni rimjob hehe. Jahat lidah kau eh tolak2 dlm lubang jubo aku. Pukimak aku nk terpancut sial layan muka kau!

    modal-lancap-malay-collection

    Comey ๐Ÿ’ง๐Ÿ˜

    rimmingtudung

    Dina gadis solehah..

    batang stim bile tengok muka putih dia.. nikmatnye duduk mencangkung kt muka Dina pastu gesel batang keras aku atas muka suci dia, ahhhh ahhhh sedap nye..

    rase teringin jubo kene jilat, terus aku rapatkan jubo kt muka Dina dan paksa dia jilat .. ahhhh ahhh aku kegelian bila lidah Dina menjilat lubang jubo aku... Tengah Dina menjilat jubo aku, tangan aku mengurut lembut batang keras yang dh hampir tewas.. ahhhhh ahhh nikmat aku rasekan bile lidah gadis solehah menjilat jubo...

    Aku yg dh x tahan terus halakan batang kt muka halal Dina, dan berdasยฒ air mani keluar memancut ke muka putih suci Dina

    Sambungan fantasi keluarga tiri (Part 12)

    Pagi tu kami masih berpelukan...tetek mira masih dalam genggaman aku...kote aku pun seperti biasa keras pagi2...biasa kakak aisyah yang tolong aku...mira masih nyenyak tidur...comel je mira tidur...bau mira pun sedap dan stim...kote aku keras dan betul2 terletak dekat celah bontot mira...aku cari2 lubang dekat celah kangkang mira...jumpa dah lubang pussy mira...berair dah lubang pussy mira ni...mimpi basah ke apa mira ni...aku try lah cucuk kote aku dekat pussy mira...puting mira pun mula keras...dah stim lah tu mira ni...aku pun mula lah cucuk masuk kote aku dalam pussy mira...suara mira dah mula mendesah...aku ramas tetek mira...aku henjut pussy mira...akhirnya mira tersedar dari tidur...mira baru sedar diri dia sedang dijolok aku...

    Mira pandang aku dan ucap selamat pagi sambil tersenyum...aku balas selamat pagi...sambil mira mendesah dia tanya aku morning wood ke...aku jawab ya...mira kata lagi romantiknya morning wood guna mira...aku pun jawab morning wood ni yang cari lubang terbaik didunia...sekali jumpa atas katil ni...mira gelak saja sambil kawal bunyi nak mengerang...aku mula alih selimut dan terdedah lah semua badan mira...aku suruh mira tonggeng dan aku nak doggy mira...pemandangan dari bilik ni yang menghadap laut...best betul doggy mira sambil tengok laut pagi2...mira kata dia nak tengok juga pemandangan tu...aku naikkan kepala mira atas kepala katil...indah sungguh pemandangan...aku balas dengan lagi indah tubuh mira...mira tersenyum...aku hayun laju2 sambil ramas tetek mira...

    Keadaan semakin berahi...kami berdua hendak klimaks...tiba2 pintu kami diketuk dan dibuka oleh seseorang...kami terkejut dan berpaling ke belakang bersama...rupa ye hannah delisha yang masuk dalam bilik kami...dari posisi doggy dah bertukar posisi reverse cowgirl....hannah tak bercakap banyak...cuma kata best ye view bilik ni...mira tersenyum je sambil perlahan2 henjut aku...hannah kata best tengok view ni sambil kena jolok...aku tengok keadaan ni hannah tak kisah pun kami main...aku pun terus ubah balik ke posisi doggy...aku henjut mira balik...hannah pun join sebelah mira...hannah macam nak doggy juga je...hannah pandang aku...lepas mira doggy hannah tau...aku senyum je...hannah cakap lagi kejap lagi elizad naik...lepas hannah elizad pula...

    Hannah buka seluar dia untuk sedia di doggy aku...lepas je hannah buka seluar dan panties...hannah terus tonggeng sebelah mira...aku perlahankan henjutan mira...perlahan2 aku keluarkan kote aku...aku tukar pussy hannah pula...hannah kata pada aku...mira tak selesai lagi dah jolok hannah...aku cakap lah nak bagi mira rest kejap...mira pandang aku...suruh aku urut2 pussy dia...aku usap2 pussy mira sambil jolok kote dalam pussy hannah...sekali elizad datang dari belakang...elizad kata...wah pagi2 dah threesome korang ye...elizad peluk aku dari belakang...elizad cium aku dari leher hingga belakang badan aku...elizad pun buka baju satu per satu sampai tinggal tudung...elizad bisik pada aku...kalau nak foursome boleh...aku balas dengan ciuman sahaj tanda aku setuju...

    Aku pun buka baju hannah...akhirnya aku berbogel dan mira, hannah dan elizad berbogel tapi bertudung...elizad cium mulut aku dari belakang....hannah aku henjut lagi laju dan mira jadi semakin stim bila tengok hannah merengek...mira cium hannah untuk senyapkan hannah yang merengek kesedapan...elizad beralih ke sebelah aku dan bagi aku ramas tetek dia...mira pun merengek sekali bila aku jolok mira pakai jari aku...aku tolak elizad ke posisi sebelah hannah...aku keluar kote dari pussy hannah dan jolok pussy elizad...tangan aku pun beralih gosok pussy hannah pula...mira pula datang dekat aku dan cium aku...hannah pula tolak aku sampai terbaring...elizad kekal aku jolok atas aku...tangan aku pula dua2 usap pussy hannah dan mira...tetek elizad bergoyang2 depan aku...

    Tetek mira dan hannah memeluk tangan aku yang sedang usap pussy diorang...mira dan hannah bertukar ciuman dengan aku dan sesama mereka...setelah mira dan hannah puas bercium...mira pula ambil peranan elizad untuk dijolok...pussy mira lebih sedap berbanding hannah dan elizad...tapi aku cuma kata dalam hati...elizad banyak cium aku dan pandai buat aku lebih stim...tetek hannah yang bergesel dengan tangan aku rasa cukup lembut dan buat aku tambah stim...sekarang hannah pula yang ambil tempat mira untuk dijolok...buaian tetek hannah bila dijolok aku sungguh cantik...mira kembali berciuman bersama elizad...mira sempat tanya aku bila nak pancut...aku kata tunggu korang klimaks dulu...elizad puji aku sebab gentleman...aku ramas tetek elizad tanda aku berterima kasih atas pujian dia...

    Aku susun balik posisi diorang...aku suruh elizad tonggeng dengan kepala kebawah...lepas tu hannah pula tonggeng atas elizad dan mira atas hannah...wah kata aku melihat pussy elizad, hannah dan mira bertindan atas sesama mereka...aku boleh pilih nak jolok sesiapa saja sekarang ni..aku jolok pussy elizad dulu dan gosok pussy mira dan hannah...tak lama lepas aku jolok...elizad pun klimaks...aku terus tukar ke pussy hannah tanpa henti henjut kerana pussy mereka dekat2 je...hannah pun capai klimaks dan tinggal mira je...tak lama juga mira lepas tu pun klimaks...tiga pussy sekali tewas dalam 1 henjutan...mereka masing bertindan dan aku alihkan mereka bersebelahan...aku tanya kenapa cepat klimaks...mereka kata tak pernah kena tindan macam tu...

    Mereka puji skill aku henjut mereka...aku yang masih tak pancut lagi ni...aku lancap depan mereka...aku pun tak ambil masa lama sebelum pancut...aku pancut ke muka elizad ditengah...hannah dikiri dan mira dikanan...air mani aku dibahagi secara sama rata...tudung mereka juga kena tapi sekejap saja dah hilang kesan air mani...aku pun terbaring kepuasan...mereka pun duduk hadap aku...mira kata jom mandi...aku kata tak larat nak bangun...mira kata mereka angkat aku bawa masuk bilik air...kuat juga mereka bertiga ni bawa aku masuk ke bilik air...mereka letak aku dalam bathtub...air ditadah...mira pun cuci aku...hannah dan elizad mandi bersama...aku tanya mira tak mandi sekali ke dengan diorang...mira jawab mira mandi dengan aku sambil sabun kote aku...

    Tegang kote aku bila tengok muka mira yang tersenyum sabun kote aku...mira kata sekarang tak boleh pancut lagi sebab dah nak mula shooting...mira pun bilas lah sabun dibadan aku...hannah dan elizad pun jenguk aku...mereka puji aku boleh tegang balik lepas pancut tadi...hannah tarik aku keluar dan pergi ke bilik...elizad lap badan aku...mira pun keluar dari bilik air selesai mandi...hannah pun tarik beg dia dan banyak tudung dalam tu...mereka ni ada brand tudung masing2...hannah dan elizad nampak ye sedang setup kamera...aku tanya mira dah start shooting ke...aku tak pakai baju lagi ni...mira kata tak payah pakai baju...mira pun setup kamera sendiri...mereka pakai tudung masing2...aku pun duduk lah dekat katil...mereka hanya pakai tudung je shooting...aku pelik juga...

    Mereka dah mula shooting...rupa ye mereka buat live...orang tak nampak ke mereka ni tak pakai baju...cuma pakai tudung je...aku check phone aku tak ada pula live diorang...diorang ni live dengan siapa...mira panggil aku...aku pergi je lah sebelah mira...mira tahan aku...aku baru perasan yang kote aku nak masuk kamera mira...fuh bahaya kata aku...mira pun kata lah dalam live tu...hari ni mira nak demo sikit tudung ni...mira guna batang betul tau...mira pegang kote aku dan tarik dalam live dia...nampak ni batang betul tau mira pegang kata mira pada audiennya...mira ambil kain tudung dia dan mula gosok batang aku...aku yang masih tak tau apa terjadi cuma layan je apa mira buat...hannah dan elizad pun bawa kamera sendiri dan halakan kamera mereka pada aku...hanya badan bawah pusat saja nampak...

    Mereka join live yang sama...kote aku dilancap bergilir oleh mira, hannah dan elizad...masing2 kata tu bukan batang suami mereka pada audiens...aku biar je mereka lancapkan aku depan kamera...ada aku nampak audiens yang beri komen memuji kote aku...bila tiba masa untuk aku pancut...mereka bertiga rapatkan muka untuk tadah air mani aku...aku pancut terus dekat muka mereka bertiga...mereka cepat2 review tudung mereka meresap air mani...hannah pun cakap kalau ada isteri2 yang ada skandal datang rumah masa suami ada...jangan risau tudung ni tak tinggal kesan kalau skandal pancut dekat tudung kita....elizad pula cakap kalau pergi dating dan terjumpa lelaki hensem...jangan segan2 nak minta blowjob dan pancut muka sebab tudung ni tak tinggal kesan...

    Mira pula cakap kalau dekat office boss minta lancapkan dia...jangan tolak dan lancapkan boss supaya dapat jadi pekerja terbaik...aku kata dalam hati...diorang jual produk untuk perempuan jalang ke apa...mereka pun tamatkan live masing2...mereka duduk sebelah aku dan tanya aku puas ke...aku angguk dan tanya kembali pada mereka...apa yang mereka buat sebenarnya...mira pun cerita lah...mereka jual tudung ni dekat dalam aplikasi special...aplikasi ni tak ada dekat malaysia...aku tanya habis tu siapa yang beli tudung tu...orang malaysia juga cuma mereka ni trusted sebab tu tak pernah kantoi...baru aku tau ada aplikasi macam ni...hannah bagitau lagi yang mereka ni jual tudung je...ada artis lain jual barang lain...elizad kata macam ibu fiza...

    Ibu fiza jual ubat kuat untuk lelaki...mira tunjukkan yang ibu fiza masih online lagi...aku cakap nak tengok live ibu fiza...tapi hannah kata get ready kalau nak tengok...aku tanya kenapa...sebab ibu fiza mungkin kena gangbang dalam live tu...aku terkejut juga...aku pun cakap je aku ok...mira pun buka lah live ibu fiza...aku nampak ibu fiza sedang gosok 2 kote bersebelahan sambil promote ubat kuat...ibu fiza juga buat live hanya bertudung...hannah kata zaman sekarang ramai suka perempuan bertudung...aku pun iya kan sebab perempuan bertudung ni lebih stim melihatnya...sebab tu juga ramai artis2 mula bertudung...ibu fiza mula kena ramas sebelum di doggy kote ketiga sambil masih memegang dua kote tadi...ibu fiza walaupun kena gangbang tetap promote ubat kuat tu...

    Mira tutup live ibu fiza...mira kata niat mereka bukan nak tipu aku tapi tak nak aku salah faham nanti...mereka guna aku sebab tak selesa dengan individu sebelum ni yang sekadar pervert saja...aku mereka lebih kenal dengan rapat dan selesa bekerjasama...jadi mereka tak begitu kekok bila live...aku kata tak apa tapi dengan syarat aku nak akses aplikasi tu...mereka kata boleh tapi dengan syarat jadi model lancap diorang secara tetap...aku setuju je...mereka akan live setiap bulan...jadi aku kena ke sini setiap bulan...aku tanya yang gangbang ibu fiza siapa...adakah mereka kenal...mira berat nak jawab tapi mira kata orang terdekat juga...aku tanya siapa...jiran2 situ juga...patut lah bila aku beriadah dekat taman...ramai juga tanya khabar ibu fiza...bagi aku tak kisah sangat sebab ibu fiza ialah orang dewasa...

    Ibu fiza bileh buat keputusan sendiri...aku pun dapat jadi model lancap mira, hannah dan elizad secara tetap setiap bulan...mira tanya nombor akaun aku untuk transfer duit...aku beritau mira dan mira transfer...aku periksa baki akaun aku...banyak juga aku dapat dalam RM20k...aku cakap betul ke ni mira...mira kata itu baru bahagian mira...hannah dan elizad belum kira...banyak ye duit... boleh kaya aku macam ni...tapi mira pesan yang duit tu jangan boros...kena tetap habiskan belajar...aku angguk tanda faham...hannah dan elizad pula transfer dekat aku...jumlah aku dapat hari ni dalam RM50k...cukup nak beli kereta ni...mira suruh aku siap2 kemas sebab nak balik...aku pun siap2 lah...hannah dan elizad pun ikut tumpang...mira pandu kereta...

    Aku duduk depan mulanya tapi hannah ajak duduk belakang dengan elizad...aku duduk tengah2...aku kata pada hannah tak sempit ke...hannah kata bukan sebab sempit ke tak sambil raba kote aku dalam seluar...hannah dan elizad rapatkan muka dekat aku...kami nak nikmati kote ni sebelum pulang dekat ibu fiza...kote aku pun tegang dan hannah buka zip untuk keluarkan...elizad suruh aku ramas tetek sambil cium aku dekat leher...hannah pun sama suruh aku ramas tetek sambil cium aku dipipi...mira yang pandu kereta cuma jeling2 saja dekat belakang...kote aku bergilir2 kena gosok dengan hannah dan elizad...muka aku dah penuh dengan kesan lipstick mereka...elizad pun mula tunduk dan blowjob kote aku...jadi tangan aku dua2 ramas tetek hannah sambil cium mulut...elizad bangun dan cium hannah dulu sebelum cium aku...

    Hannah pula tunduk dan blowjob aku...aku ramas dua2 tetek elizad...sedap hannah blowjob aku...tetek elizad pun sama sedap diramas dari luar baju...sekarang mereka berdua bergilir2 blowjob kote aku...hannah keluar kote aku...elizad masuk...elizad keluar kote aku...hannah masuk...mereka memang pandai blowjob kote aku serentak...hannah dan elizad pun jilat kote aku serentak...mereka bercium atas kepala kote aku sebelum mereka rendahkan sambil jilat kote aku...dalam masa sama...aku pandang mira...mira hanya senyum2 pada aku...tanpa aku sedar....aku terpancut terus...air mani aku terpancut sampai kena syiling kereta mira dan merenjis muka hannah dan elizad...mira ketawa melihat aku yang terpancut...kote aku pun penuh lipstick mereka...merah2 dah kote aku...

    Mereka bersihkan kote aku...air mani dekat muka mereka tak bersihkan...mira hantar mereka ke rumah masing2...aku yang terakhir mira hantar...mira ucap terima kasih sebab sudi layan mira...aku pun ucap terima kasih sebab beri peluang ni...mira kata tak apa...aku pun turun dari kereta mira dan mira pun berlalu pergi...aku berjalan nak masuk ke rumah...rasa ye tak ada sesiapa dalam rumah ni sebab berkunci...aku ambil kunci dekat tempat biasa dan masuk dalam rumah...aku masuk bilik dan rehatkan diri...

    Part 11: