penjilatkelentit8

    Isteri org ni staff syarikat boss aku.. baru di naikkan pangkat.. abam mat tau tak boss naik kan pangkat sy sb boss takut sy report dgn suami sy perangai boss yg selalu menyentuh buah dada dan sentuh kemaluan sy dlm pejabat katanya.. abam mat jgn bgtau suami sy pula.. nt sy akan bermalam di rumah abam mat besok..kita bersetubuh sampai puas..jgn pancut dlm tau katanya..

    penjilatkelentit8

    Abam mat mlm ni sy nak tumpang bermalam rumah abam mat sb suami sy tak ade.. biring tidur sorg2 katanya..

    Thank you abam mat sb sudi tumpangkan sy bermalam di rumah abam mat.. best sgt2 tidur dgn abam mat.. puas sy menikmati layanan abam mat.. pandai jilat biji kelentit..suami sy tak pernah jilat kemalian sy katanya..

    penjilatkelentit8

    Abam mat sy rindu sgt2 nak tidur bersama abam mat katanya..

    Tgu suami sy outstation nt sy dtg rumah abam mat ok.. katanya..

    meklaasworld

    Wau!!! Tetek puting dia