pembuli-kucing

    Kat dalam sekolah, cikgu. Kat luar sekolah, kawan. Lawa body atas bawah cikgu Nurul ni. Bahan melancap abg angkat.

    heroinmuslimah

    Kali ni fokus part belakang lak.

    Gambar yg 1st tu, lentik betul.

    Mcm ustazah Habibah.

    heroinmuslimah

    Cutting body Cikgu Nurul ni, lelaki minat ker…?

    Part mana yer…?

    Tengok banyak yang like.

    Hurm….

    heroinmuslimah

    Erm….lelaki tgk yg mcm ni, suka sangat la tu.

    Bergegar2 aset Cikgu Nurul, kata abang angkat.

    heroinmuslimah

    1st time Cikgu Nurul pose mcm ni.

    Nampak jelas part yg lelaki suka, kan…?

    heroinmuslimah

    Uish…..korang suka dengan body Cikgu Nurul ni…?

    Nak Cikgu Nurul pose mcmana lak pasni…?

    Mungkin permintaan korang akan dimakbulkan.

    heroinmuslimah

    Kalau sisi ni, lelaki lebih suka tgk part pinggang @ punggung Cikgu Nurul…?

    heroinmuslimah

    Bukan senang nak tgk part belakang cikgu Nurul ni. Lawa x cutting dari belakang…?

    Jarang2 dia belanja (untung anak murid dia).

    heroinmuslimah

    Majoriti kata body cikgu Nurul ni kecik comel tapi padu.

    Komen sikit.

    heroinmuslimah

    Lebar & lentik cutting Cikgu Nurul ni.

    Korang suka part atas @ part bawah…?

    heroinmuslimah

    Kalau korang keluar dating dengan.Cikgu Nurul, korang tengok wayang @ buat wayang…?

    captjack2013

    Wow… Bestnya dapat cikgu mcm ni.. Hari2 semangat belajar…

    pembuli-kucing

    Saper dapat teka cutting body Cikgu Nurul, dapat gambar special kat DM dia.

    seluk-selak-kain

    dpt meraba pn jdi la.suka baju kurung

    pembuli-kucing

    Suka ke Cikgu Nurul pose lebih kat part punggung…? Nak lagi…?

    lelakidapatsemua

    Wehhh.. Cikgu Azwa kn nie? Aku kenal n still contact ckgu nie dlm wechat.. Huhu..rezeki nie.. Haha.. Bru planning nk ajak kluar hujung bulan nie layan polis evo.. Single, pnah tunang tpi putus.. Huhu.. Yg pasti cikgu azwa nie pnah main dgn ex tunang dia.. Navy.. Dia dh fobia dgn geng2 askar skrang.. Huhu

    penjilatkelentit8

    Bekas tunang member sekerja aku ni dlu masa selalu ikut tunangnya lepak rumah sewa aku.. lps mereka putus tunang.. dia contact aku pula nak tumpang rumah sewa aku.. abam mat tlg tumpangkan sy sementara sb sy tak dpt rumah lagi.. klu abam mat nak menikmati tubuh sy abam mat setubuhi je sy setiap hari..sy janji akan layan abam mat dgn penuh kepuasan..janji abam mat jgn paksa sy buat aksi ANAL sex tau katanya..