pembuli-kucing

Kat dalam sekolah, cikgu. Kat luar sekolah, kawan. Lawa body atas bawah cikgu Nurul ni. Bahan melancap abg angkat.

heroinmuslimah

Kali ni fokus part belakang lak.

Gambar yg 1st tu, lentik betul.

Mcm ustazah Habibah.

heroinmuslimah

Cutting body Cikgu Nurul ni, lelaki minat ker…?

Part mana yer…?

Tengok banyak yang like.

Hurm….

heroinmuslimah

Erm….lelaki tgk yg mcm ni, suka sangat la tu.

Bergegar2 aset Cikgu Nurul, kata abang angkat.

heroinmuslimah

1st time Cikgu Nurul pose mcm ni.

Nampak jelas part yg lelaki suka, kan…?

heroinmuslimah

Uish…..korang suka dengan body Cikgu Nurul ni…?

Nak Cikgu Nurul pose mcmana lak pasni…?

Mungkin permintaan korang akan dimakbulkan.

heroinmuslimah

Kalau sisi ni, lelaki lebih suka tgk part pinggang @ punggung Cikgu Nurul…?

heroinmuslimah

Bukan senang nak tgk part belakang cikgu Nurul ni. Lawa x cutting dari belakang…?

Jarang2 dia belanja (untung anak murid dia).

heroinmuslimah

Majoriti kata body cikgu Nurul ni kecik comel tapi padu.

Komen sikit.

heroinmuslimah

Lebar & lentik cutting Cikgu Nurul ni.

Korang suka part atas @ part bawah…?

heroinmuslimah

Kalau korang keluar dating dengan.Cikgu Nurul, korang tengok wayang @ buat wayang…?

captjack2013

Wow… Bestnya dapat cikgu mcm ni.. Hari2 semangat belajar…

pembuli-kucing

Saper dapat teka cutting body Cikgu Nurul, dapat gambar special kat DM dia.

seluk-selak-kain

dpt meraba pn jdi la.suka baju kurung

pembuli-kucing

Suka ke Cikgu Nurul pose lebih kat part punggung…? Nak lagi…?

lelakidapatsemua

Wehhh.. Cikgu Azwa kn nie? Aku kenal n still contact ckgu nie dlm wechat.. Huhu..rezeki nie.. Haha.. Bru planning nk ajak kluar hujung bulan nie layan polis evo.. Single, pnah tunang tpi putus.. Huhu.. Yg pasti cikgu azwa nie pnah main dgn ex tunang dia.. Navy.. Dia dh fobia dgn geng2 askar skrang.. Huhu