stingray1001-deactivated2019041

GUYS… ada benda aku REMIND kat sini.

Aku tak kisah kau nk ada affair ke apa ke, atau mmg rezeki kau main dgn ramai perempuan. Tapi satu je. Keep privacy as private collection. Tak payah kita nak expose muka2 scandal korang.

Aku pun tk berminat nk ambil tahu korang punya scandals. Muka diaorg merupakan bahagian yg paling sensitif. Org boleh kenal. Kalau korang nk share their body part without face tu aku tak kisah lg.

What will happen if let show your own pic or your beloved pic has been viral? Korang rasa mcmana? For sure korang pun lompat kan.

So, keep to your privacy je. That’s show respect to the others.

Ok GUYS…. happy fucking around. Hahahaa….

mama3some

Treat people how you want to be treated.…RESPECT others..