Rahsia Lelaki Sejati

Posts
13
Last update
2021-08-10 03:19:55
    mentalpushups

    IS YOUR PENIS HEALTHY?

    Penis health is an important part of your health — and it goes beyond your ability to get and keep an erection, ejaculate, and reproduce.

    Penis problems can be a sign of an underlying health condition. Ongoing health issues affecting your penis also can impact other areas of your life, causing stress, relationship problems or poor self-confidence. Know the signs and symptoms of penis problems and what you can do to protect your penis health.

    You need to have erections regularly to keep your penis in shape. "It has to be essentially exercised." To maintain a healthy tone, the smooth muscle of the penis must be periodically enriched with oxygen by the rush of blood that engorges the penis and makes it erect.

    If men don't do anything to maintain normal erections, they will get shortening of the penis. Without regular erections, penile tissue can become less elastic and shrink, making the penis 1-2 centimeters shorter.

    A device like a vacuum pump, which forces the penis to swell with blood, can help men with physical erection problems maintain a healthy penis.

    The best way to boost penis health? Food.

    We often eat with our hearts and stomachs in mind, but how often do we consider how foods affect extremely specific body parts?

    Instead of eating as if your penis needs special attention, fill your day with foods that optimize your whole body, and in turn, help your blood bring the nutrients, vitamins, and minerals your penis needs to function. (Erectyle Dysfunction in younger men is rising and about 1 in 9 men will develop prostate cancer in their lifetime.) The penis is dependent on testosterone to function properly, and anything that lowers the T can lower the D. The 13 foods and drink below are among the worst cockblockers.

    1.Soy

    A study found that two scoops of pure soy protein powder a day decreased men’s testosterone levels by 19 percent after four weeks.

    2.White Bread and Processed Carbs

    Eating too many simple carbs can lead to weight gain, and increased body flab has been shown to raise a man’s estrogen levels and lower

    justjulyy

    For my fellow Kings 💕

    noname80sworld

    Tackle bini org umur 30an bukan senang der..jangan buat perangai budak2..

    Hello guys. Just nak share and hope beri panduan kepada korang semua.kebanyakan lelaki 20an tak kira bujang atau baru kawen dlm 2-3 tahun masih tidak paham dlm meng"ayat" isteri atau bini org yang umur middle 30an.

    Selalu ingat benda ni mudah. Ingat isteri org akan teruja dengan tgk senjata yg besar dan pamjang.

    Biar aku cerita:

    1. Isteri org pertengahan 30an ni..jangan layan dia org mcm budak2..cara korang tunjuk batang korang yg power tidak akan buat mereka excited lebih. In fact dia org dah biasa dapat.

    2. Level bini org 30an tidak boleh disamakan dengan janda. Dia org sentiasa di sumbat batang suami sendiri dan bila2 dia org nak boleh je dapat… So jgn sembang pasal ajak main.

    3. Untuk tackle bini org berumur 30an kena ada art atau seni tersendiri. Mereka suka.lelaki.MATANG dalam berborak atau chatting. Kalau korang asyik cerita sex jer..memang buat diorg bosan boring.

    4. Cara terbaik layan bini org 30an adalah jadi buddies atau kawan2..amik berat atau take care (jangan lebih2 sgt) sehingga lama2 boleh move forward jadi GF korang. Bila dah sampai level tue, minta apa sahaja semua korang dapat😀. Layan la dia org mcm korang layan GF korang dulu..cakap sopan dan SOUND ROMANTIC.

    5. Satu lagi bila chatting atau borak..jgn sembang lebih atau gebang..dia org x suka lelaki gebang atau cakap besar. Jgn asyik cerita korag hebat main atas katil. Langkah paling silap sebab belum terbukti selagi dia x rasa btg korang.(jangan sembang lebih, sekali main terus tewas..buat malu beb)

    6. Bini org 30an ni ..kalo chatting atau nak tackle..jangan ada budaya pushy..atau paksa2..jgn la korang asyik minta pic breast la..pussy la..minta pic body la..selalunya berakhir 99% bye2..cara dia org berfikir mudah, kenapa nak gelojoh minta mcm2 gambar sedangkan kalo korang okay..nanti dapat main so tgk la puas2..nak gelojoh pergi mane?

    7. Mane2 dah sampai level dapat jumpa..make sure korang layan mcm gf korang..sesekali beli la bunga ke..hadiah ke..walaupun dia x mintak..bukan pasal dia org nak duit korang ke apa.APPRECIATE ATAU HARGAI dia org..bahkan bini org 30an kebanyakan kerjaya dah stabil..kerja lebih 10tahun gaji dia org pun tinggi..dia org x heran pun duit korang..

    8. HORMAT..RESPECT dia org.. ingat dia org bukan budak2..tukar mind set korang..bila dapat scandal atau main..bukan korang dah berjaya main pussy dia org..tapi dia org yg berjaya meng" ANAK IKAN" kan korang atau bahasa lain dia org dah berjaya cari TOY BOY!

    Tak percaya dengan teori aku ni? Buktinya dia org boleh reject korang bila2 masa..and actually korang yg merayu bagai nak tackle dia kan?

    9. Muka hensem korang bukan jaminan korang boleh dapat tackle dia org..kalo ada maybe bonus skit je kot..

    Ok la.akhir kalam..yg muda2 umur 20an atau setakat baru kawen 2-3 tahun jangan sembang lebih. Kalo korang gagal buat no 1-8 di atas aku pasti 99% gagal utk takle bini org 30an dan paling sedih yg baru kawen 2-3 tahun..ini la QUALITY KORANG LAYAN WIFE KORANG SENDIRi

    Nak percaya ke tidak lantak korang la..aku tak rugi apa !

    P/s: Mohon suami2 yang ada isteri 30an tue untuk.komen sekali..setuju ke tidak..at least boleh la jadi endorsement apa yg aku tulis..kalo tak kang 20an ni kata aku gebang..😁😁

    Ok chow

    Zam

    zalinakina

    Ini mmg btl…

    i-am-notty-wife

    Tu la pasal nye, chat² je terus ajak main…🤣🤣🤣

    bitchhunter0077

    Ilmu yg baik kite patut kongsi bersama

    5 cara di bawah ini mampu membantu anda dalam isu cara membesarkan zakar. 

    Cara membesarkan zakar #1: Rendam dengan air panas

    Ini merupakan langkah pertama cara membesarkan zakar yang anda perlu cuba. Caranya adalah dengan merendamkan kain ke dalam air panas.

    Selepas itu, balut kain terbabit menutupi zakar. Ia dijalankan sebagaiwarm up untuk menggalakkan pengaliran darah. 

    Cara urut zakar #2: Teknik urutan Jelqing

    Kredit: The Stallion Style

    Teknik cara urut zakar melalui Jelqing adalah satu gerakan yang dilakukan di bahagian zakar seolah-olah memeras susu. Teknik kuno ini sudah lama dilakukan oleh bangsa Arab. 

    Untuk melakukan cara besarkan zakar ini mudah saja. Anda perlu:

    1.Merangsang zakar dahulu. Pastikan anda mencapai semi-ereksi (antara ½ atau ¾) ereksi saja)

    2. Ambil masa untuk perlahan-lahanwarm-up.

    3. Letak minyak pelincir pada kedua-dua tangan

    4. Buatgriptangan kanan dalam bentuk “Okay” dan letakkan ia di hujung zakar (berdekatan perut)

    5. Ketatkangrip tangan dan anda akan merasa darah semakin mengalir

    6. Perlahan-lahan gerakkangriptangan anda tadi ke bahagian atas kepala zakar. Pastikan anda memberi tekanan yang mencukupi untuk melancarkan pengaliran darah.

    7. Sebelum sampai kepala zakar, berhenti. Ini dikira sebagai satu Jelq. 

    8. Sementaragrip tangan kanan masih di zakar, buat grip tangan kiri dan letakkan ia dipangkal zakar sama macam langkah 4.

    9. Lepaskan tangan kanan anda, dan mula teknik urutanjelqing dengan tangan kiri pula.

    10. Ulang langkah 6.

    Kredit: The Stallion Style

    Jangan sesekali mengurut kepala zakar. Ia cara urut zakar yang salah kerana ia mampu hilang sensitiviti. Jangan urut zakar yang sudah 100% mencapai ereksi kerana ia mampu merosakkan tisu dan urat saraf.

    Cara membesarkan zakar #3: Makan lebih banyak makanan ini

    Apa yang ramai orang tidak sedar adalah zakar juga boleh membesar jika anda menjaga diet pemakanan anda. Makan kuaci dikatakan mampu meningkatkan pengaliran darah.

    Malah, makanan yang banyak benda ini juga dikatakan bagus untuk kesihatan anda. Antaranya ialah:

    1. Phosphorous– Nutrien ini mampu meningkatkan keinginan syahwat anda. 

    2. Zink – Nutrien ini membolehkan pengeluaran sperma dan ejakulasi yang lebih sihat. 

    3.Magnesium – Nutrien ini mampu meningkatkan pengaliran dan peredaran darah. 

    4. Selenium – Selenium mampu meningkatkan pengeluaran dan kualiti sperma. 

    Jom memperbanyakkan makanan-makanan dengan nutrien ini dalam diet anda, ya!

    Cara urut zakar #4: Urutan regangan dengan ibu jari

    Kredit: The Stallion Style

    Cara urut zakar ini berbeza daripada cara urut zakar teknikjelqing, tapi ia sangat ideal sebagai cara memanjangkan zakar. Caranya mudah saja. Anda perlu:

    1. Ambil masa untukwarm up.

    2. Cuba capai ereksi hanya pada kadar tidak melebihi 30%

    3. Tarik kulit zakar anda perlahan-lahan dan genggam zakar anda (jangan genggam kepala penis)

    4. Tekan ibu jari tangan kiri anda pada pangkal zakar yang berhampiran buah zakar.

    5. Sambil tekan ibu jari, tangan kanan anda harus menarik dan merenggang zakar ke hadapan

    Cara membesarkan zakar #5: Makan herba tradisional seperti Tongkat Ali dan ginseng

    Terdapat beberapa herba di luar sana yang mampu meningkatkan pengaliran darah ke zakar anda. Sambil melakukan urutan yang kami sediakan di atas, anda boleh cuba amalkan herba tradisional ini.

    Antara herba yang terbukti bagus ialah:

    Tongkat ali(long jack) – mampu meningkatkan hormon testosterone dan membebaskan hormon ini. 

    Ginseng merah Korea – mampu meningkatkan pengaliran darah dan fungsi seksual (ia mungkin berbahaya jika diambil dengan ubat tertentu)

    Herba entengo – mampu meningkatkan pengaliran darah di penis khususnya

    Ginkgo biloba – boleh meningkatkan nafsu seks

    Beri Hawthorn – mengandungi agen penguat saluran darah iaitu bioflavonoids

    Ha… bagaimana? Ada kaedah dan cara membesarkan zakar yang anda ingin cuba? Kami mengharapkan agar maklumat yang tersedia ini berguna buat anda.

    Petua org tua..

    Terlalu ramai yg pm mngenai pembesaran zakar..terlalu byk soalan yg ditanyer. Sehinggakan tak tertaib soalan2 yg ditamyer..mmg penat..terpaksa aku mngulang dn mngulas segala bentuk soalan td.

    STAMINA

    Seblm cerita mngenai pembesaran zakar aku terpaksa mnceritakan hal stamina.. stamina dn senaman amat perlu dn seiring..dn berikutnyer baru cerita pembesaran zakar yg bersangkutan dgn senaman jugak..

    Nak kah rakan follower mnjd spt lelaki di atas..?? Wife tewas diatas ranjang.. dan folliwers lelaki dgn bangganyer mndabit dada..good katenyer.. utk mnjadi jaguh diatas ranjang bkn mudah. Followers perlu byk bersabar dn belajar..ingat aku dh ingatkan..practice make u perfect.

    Pertama lakukan spt dlm gambar..temukan kedua2 tapak kaki..lakukan setiap pg lepas smbahyang subuh..mase ni urat madih lembut dn mudah direnggang..lskukan setiap 3kali seminggu..

    Kemudian tekan kiri kanan lutut spt digambar atas. Tekan kepala lutut hingga mncecah lantai..dn mase mnekan followers akan terase ketegangan urat dicelah kamgkang..biarkan selama 2/3 mnt atau kiraan 1hingga50…

    Kemudian urut dari lutut ke pangkal paha berkali2..klu boleh biar hanya berseluar dalam..tekan urat dari lutut dgn kuat hingga ke celah kangkang.. klu terase pedih itu bermakna urat2 tersebut dh msk angin..lakukan sebyk 15 kali..

    Kemudian tarik kedua2 ibu jari kaki rapatkan ke ari2..( atas pangkal zakar ) tahan selama 2/3 mnt atau kiraan 1hingga50.

    Selepas tu..gosok kepala zakar dikiri kanan tapak kaki..sebelah kira 25 kali dn sebelah kanan 25 kali..perlu ingat..senaman nie dilakukan seblm mkn atau minum..lakukan senaman2 ini sbyk 3 kali seminggu. Rajin bt anda sendiri yg akan rase bagaimn keputusannyer…nk stop dulu..jb g sambung..

    mamahenna

    Makcik Mila Karmila

    Pakar Urut Batin Area Banting Sahaja.

    Sape berjaya ajak sy keluar dating.. sy bg free gift!!

    0193192254..

    @aweksharingpadu @papanakkalsofficials @salinagambir