@abdhadi1972
Untitled
Posts
917
Last update
2020-10-22 01:29:28
    borntofake

    Sex Dgn celebrity

    – MIRA FILZAH-

               Aku merupakan seorang Dato’ yg kaya dn mmpunyai nafsu sex yg tinggi.. Aku kerap maen dgn pelbagai gadis dr merata dunia..baru2 nie aku dpt contact seorang laki, dn die merupakn agen utk selebriti2 tempatan..Duit sebanyak Rm100ribu perlu di masukkan kedalam acc die utk jd ahli, dn pada awalnye aku ragu2 cikit..tp lpas beberapa hari aku bank in jugak dn die mmberikan username dn password bg sebuah website..luaran website tu nmpak biasa,, tp lepas dah masuk username /pass dn login,, semua bertukar..Terdapat imej2 celebrity tempatan dgn harga mrk.. aku nk select fav aku, nora danish tp die dah kne booking utk 2minggu ,,begitu jugak dgn lofa, neldia, fazura, izara dn lain2.. Aku mcm frus gak,, dn tetiba ternampak profil Mira Filzah… Dn die free jer minggu nie..aku klik gmbar die dn sebuah petak kluar kt bawah, ia tnye brape bnyk duit aku sanggup letak utk fuck die.. Aku pon letak 10 ribu..pastu sebuah timer 60 minit bermula kat tepi profil die, di bawahnye nama id aku dn nilai Rm10 ribu.. tetiba nilai tu ubah kpd rm12,500 dn id kt bawah berubah… baru aku tahu yg celeb nie seolah2 kne lelong,, dn dlm 60 minit tu, sape dgn nilai tertinggi kn dpt celeb tu…aku kerap naikkan nilai aku dn brsaing dgn 5-6 owg lain… akhirnye lpas 60 minit, aku lah pemenang dgn harga RM54ribu.. Aku terus menerima panggilan telepon, n laki tu ucapkn tahniah dn mintak bankin duit tu dlm masa 2 jam…dlm 2 minit aku transfer dn aku diberikan masa dn lokasi..

                            10 pagi aku smpai kt lokasi, sebuah area apartment mewah, dn tgh driver aku paking kereta, seorang lelaki menghampiri kereta aku dn berikan 3 kad..Kad entrance apartment, kad pintu elevator, dn kad bilik., berserta arahan2 yg lain, dn lpas tu laki tu blah…smpai mse tu pon aku x konfiden sangat,, hati aku trase cm aku kne tipu jer,, dah bankin lebih 150 ribu kt acc owg,, terpakse mengharap yg terbaik jd aq naik dn tgk jugak..sampai aku kt bilik apartment tu,, mmg cantek dn mewah..tp bukan itu yg aq carik, laki tu ckp mira akan brada dlm bilik tp xde la pulak..trase frus kne tipu aku duduk atas katil,, tetiba terdengar bunyi owg tgh shower..apartmen tu luas smpai aq xperasan yg adenye satu lg bilik..aq masuk dn nmpak pakaian wanita yg terlentang atas katil dn lantai..panties, bra dn kain tudung paling dekat dgn pintu bilik air,,..Pintu itu diperbuat dr kaca dn dgn jelas aq dpt melihat tubuh seorang gadis sedang bermandi.. ‘’mira ke tu??’’ aku tanye diriku sendiri dn hatiku berdengup2..tubuhnye x jelas sbb kabus melekat kt dinding pintu kaca tu..tetiba hp aku mendering dn gadis tu menoleh..Aku trase malu sbb cm tgh intip, lalu berjalan kluar dr bilik tu..’’hi banggggg,,, nk ke mana tu?? Join laa mira nie, boring je mandi sorang’’ kata2 dr gadis tu yg mmbuat aku trangsang..aku menoleh dn lihat mira memegang pintu  dgn kepalanye menjengkuk kluar dn tersenyum…Aku tnggal baju dn sluar aku lalu masukki shower dgn mira..  Aku nk genggam mira dn fuck kat situ tp mira btau die nk mandikn aku dulu,, lpas dah mandi boleh buat yg lain2..die sungguh ayu dn manis aq menggangguk2 je, dn die mandikan aku gunakn tubuhnye.. Konek aku mencanak2 nk jolok, tp aku control jer..Lpas mandi aku keringkan diri dn duduk atas katil…

                                          Mira pon dh keringkn tubuhnye dtg dekat aku… diri tepat depan aku dn aku pegang pinggangnye dn pusing tubuhnye bg nmpak punggung Mira… Punggung Mira mmg punggung yg cntek melentik,, mmg setiap laki pon stim tgk punggungnye..aku maen cium2 gentel dn maen jilat dgn jinak ..selak pipi punggung die dn maen jilat jubo mira yg cute giler tu..’’hehehe geli laarghh abang,, knpe jilat kt situ, kotor,,huhu’’ kata mira smbil ketawa manis…lidah aku dgn lebih rakus menyerang jubo mira dn bibir aku maen French kiss dgn jubonye….muka aq terpacak dalam bontot indahnye,,,trase puas dpt menjilat kaw2.. pastu aku pusingkn badan Mira dn cipap indahnye tu depan mata aku..Aku baringkannye atas katil dgn kakinye naik ke atas.aku melutut depan Mira lalu memegang tapak kaki kanan Mira dn luruskn ke arah muka aku .. satu tangan memeluk peha, satu lagi bahagian atas tapak kaki..lalu maen cium dn jilat kaki Mira..aku trase stim menjilat jejari comey Mira dn  meraba2 tapak kakinye kt muka aku smbil menjilat..Muke Mira mcm geli , die cuba menarik2 kakinye tapi aku pegang erat sekali..kaki kiri pon dijilat dn aku plahan2 menurun smbil menjilat setiap inci.. kakinye cntek, putih dn berbulu sungguh halus..lalu smpai ke kawasan cipap,, dn aq menjilat2 kawasan keliling cipap Mira..

                            Mata Mira mula pejam dn mengigit2 bibirnye,, aku buat Mira sangap, die xleh tunggu2 utk lidah aku sampai ke cipapnye.. Ciuman pertama melanda cipapnye,, dn dadanye terangkat cikit,, mainan lidah aku bermula, dn muka aku dipacak tgh2 kaki Mira…’’AAAHH,,,UUUMMMM,,AAAAHHH,, OOOHHHH,,MMMMM’’’ Mira mula mengerang kuat..lipatan kemas cipap Mira bergelora dlm mulut ku,, biji kelentitnye aku gentel2 dgn lidah dn maen sedut..Cipap Mira kne frencch kiss dgn aku,,..semakin laju mainan lidah aku,, semakin kuat Mira mengerang,, die trase sungguh gian smpai memegang rmbut/kepala aku dn rpatkn lg kat cipapnye..’’aaahhhh,, yesss!! Yesss!!!!mmmmhhhh,, don’t stop,,ahhhhh’’ Mira mengerang…lpas 20minit service cipap, bdn Mira bergeletar cikit lalu terpancut2 air mazinye kat muka aku..Badan Mira bagaikn terkene letrik, dn die pon merapatkn kakinye dgn tgnnye memegang cipap..Aku bukak balik   kakinye, selak tgn nye dn benam lidah aku jauh kedalam lubangnye dn maen tongue-fuck, French kiss cipap basah tu dgn romantic skali.. Mira dah btol2 stim, dn aku naikkan muka aku sedikit,, rapat tapi xbersentuh..Mira yg gian lalu menaik2kn pinggangnye, dn raba2 cipapnye kat muka aku, Mira maen masturbasi gunakan muka aku..oral sex aku kat Mira kira2 sejam…sejurus aku naikkan muka dn badanku, Mira terus memeluk aku sambil French kiss aku,, lidahnye bergelut2 dlm mulutku…aku menggengam rambut Mira dn membalas dgn menciumnye dgn rakus skali, muke kami melekat lebih dr 10 minit,, celah2, tgn ku melancap cipapnye smbil bercium,,dn Mira melancap2 konek aku ..

    pastu aku pon berdiri lalu minta Mira lutut depan aku.konek aku letak atas mukanye, dn Mira meraba2 mukanye lalu menjilat2 dn mencium konek aku..Aku menampar2 muke Mira guna konek aku dgn manja..bibir Mira mengesel2 kat batang konek aku..bahagian atas dn bawah lidahnye menekan batang konek aku tepi seolah mengurut konek aku..pastu die menjilat2 dn maen mmenelan telor aku smbil melancap konek ku dgn tangannye..mmg stim sgt.. aku lalu naikkan satu kaki atas meja dn menunjuk jari ku kat jubo aku.. Mira mengeleng2 tersenyum..’’eee geli laaa, xpernah buat laa,, huhuhu’’ senyum Mira..’’tadi aku jilat jubo kau kn??boleh aaa..’’ ujar aku.. matanye nmpak mcm die tgh geli,,tp tersenyum nakal..die meletak hujung lidahnye kat jubo aku lalu tarik cepat2 dn gelak ketawa.. tp nafsunye menepis rasa geli buat sementara dn die mula menjilat2 jubo aku..’’french kiss arr’’ kata aku kat Mira lalu die bercumbu dgn jubo aku dgn romantic..itulah kali pertama die menjilat jubo laki2..’’dah, dah cukup laa tu, huhuuhu, kau first laki yg aku bt cmni tau’’ katanye lalu bergelak..Ku turunkan kaki lalu menjolok mulut Mira dgn plahan2, Mira mengetatkn bibirnye utk mmberangsangkn lg konek aku..teringin sgt nk memacak celeb cantek nie,, bt die berdiri,pusing bdn die dn bt tunduk dgn kedua2 tapak tgnnye rapat kat dinding,,bontot melentik Mira tepat2 depan konek ku,,..maen raba pipi pejal tu dgn konek aku,, raba konek aku celah2 bontot ketat Mira..pastu mengetuk2 pintu cipap Mira dgn konek aku,, mengesel naik turun permukaan cipap Mira dgn rapat,,’’oowwhhh,, fuck me baby’’ ujar Mira  dgn suara yg sungguh gatal..kepala konek aku ditekan masuk plahan2,, nk rse cipap ketat yg Mira miliki..’’ooohhh,,sedapnye bang,,’’kata Mira smbil mngigit bibirnye..

                     jolokan aku bermula dgn gentle, plahan2 tingkatkn rentak, dgn konek aku menusuk mendalam lg, bile rentak mula laju terdengar bunyi yg terhasil dr petembungan peha aku dgn punggung Mira..sexy sungguh tubuh  celeb ini,,aku menggengam pinggangnye dn mula jolok laju…,,’’aaaahhhh,,yessss,, ,aaaaaahhhh,,yesssss,,ooohhhhhh baby ahhhhh’’ Mira mengerang kepuasan..  lpas puas bt doggy aku tarik konek ku kluar dn sblm nk ckp apa2 Mira gi duduk kat sofa kt tepi dgn mmbukak kakinye luas.. smbil meraba2 cipapnye, Mira senyum nakal kat aku..aku terus memacak cipap tembam tu dlm posisi missionary,, rentak aku sederhana smbil French kiss bibirnye dgn slow dn romantis.. pastu die duduk atas meja ,dgn aku dihadapannye dn kakinye mengcangkuk pinggang aku,, kami berpeluk dn bercumbu smbil konek aku merodok cipapnye…meja tu bergegar liar dgn henjutan liar aku, lalu aku memeluk dn mengangkat tubuh Mira , rebah kn atas katil dn maen missionary yg romantic.. Aku menukar2 posisi berbeza, dn btol2 nikmati fuck bersama Mira..Dah nk smpai kemuncak mira mintak aku pancut kt dalam,, btau aku die dh makan ubat pencegah hamil,, dn dgn puas hati giler aku memancut benih aku kedalam rahim Mira..konek aku kekal kt dalam selepas memancut…kita berpeluk dn bercumbu bagaikan pasangan kekasih yg lama bercinta..pastu aku pon tarik kluar konek aku,, dn air mani aku meleleh sekitar kawasan cipapnye,,. Selesai round pertama dn Mira nmpak sungguh letih dn terbaring cmtu jer…Aku pon penat, lalu baring kt tepi mira.. Kite bersembang2 cikit dn aku call laki agen berkenaan dn order kfc dgn pizzahut…lpas sejam smpai jugak kt pintu bilik dn aku hidangkn atas meja dn mira masuk tndas nk bersihkn diri cikit.. Pastu aku dn mira duduk bogel dn nikmati lunch bersama2.. smbil makan kami berdua berbual2 dn aku tnye cikit ttg keje yg die buat nie.. Die btau aku nie laki yg ke tiga yg die maen sejak masuk syndiket sex selebrity dn aku lahh feveret die banding dgn laki2 lain.. Bile ditanye knpe dn cmner die join syndiket nie die diam jer, cm muke sedih dn muram..Aku pon tukar topic dn ckp psl bnde2 lain,,,..

                         Lpas makan,, Mira bersiap sedia nk kluar..dr 2pm – 4pm die ada shooting iklan utk produk2 kecantikan dn sebuah interview majalah tempatan… walaupon aku dpt booking mira utk 2 hari, aku terpaksa akur dgn timing dn komitment mira sbg seorang selebrity.. ini adalah peraturan Sindiket tersebut agar orang x syaki yg selebrity tempatan terlibat dlm aktiviti ini.. Mira mandi dn bersalin baju dn bersolek depan aku..Bra dn panties brwarna unggu muda begitu cntek memeluk bontot dn tetek mira..Baju kurung yg dipakainye begitu ketat mmeluk tubuhnye. Dh siap sedia, aku stim giler tgk Mira yg alim bertudung tu…teringin nk fuck die lg,, tp xleh…. 1.40pm ada ketukan di pintu,, seorang laki2 pakaian smart mengajak Mira, dn bawak mira ke keretanye dn drive ke tempat2 yg mira kne pegi..Aku pon tunggu je selama 2 jam…Tunggu2 bile nk pukul 4, dn dh 4.30 mira xsampai2 lg…5.15 baru ada ketukan di pintu,,aku pon bukak dn Mira tersenyum dn btau kt aku ‘’jam teruk laa bang,, sorry ye’’… aku memeluk Mira dn bercumbu2 smbil memegang bontotnye.. ‘’banggg,, mira kotor,, dh peluh2 lg,,, bg mira mandi dulu eh??’’ kata mira…Aku btau xpayah,, dn aku lebih suke klau die kotor , berpeluh dn berbau…Mira tersenyum dn mula menanggalkn pakaiannye …aku btau jangan tnggal tudung, bra dn panties..dn mira berbuat demikian.. Pastu aku suruh die menari2 depan aku,, dn Mira pon buat tarian sexy mengelek2 bontotnye dpn aku…Pasang music kt handpon aku dn aku pon join menari2 dgn mira smpai kite berdua berpeluh…peluk mira dn bercumbu2 dgn die dgn ganas…jilat2 area leher dn ketiak mira,,trase stim giler dgn bau tubuh gadis cntek nie,,..Mira trase gelid n tergelak2 cube elak,,tp aku pacak muke aku kt ketiaknye…pastu aku baring atas carpet tebal kt ruang tamu dn suruh mira duduk atas muke aku dn maen raba cipapnye tnpe menanggal panties..Mira pon duduk dn menunggang muke aku cm menunggang kuda…Mira melancap cipapnye menggunakan muke aku…lidah aku pon dgn ganas menjilat2 area cipap mira…pastu panties die ditanggal dn mira merapatkn cipapnye kt muke aku,, aku geleng2 kepala aku dgn laju smbil lidah aku hulur kt dlm cipapnye…mira genggam rambut aku dn maen raba laju2 naik turun muke aku..tgn aku genggam pinggangnye rapat dn mainan lidah aku xhenti2…’’’AAAHHHH,,AAAAAHHHHHHHH,AAAHHHHHHHHHHHHHH’’ jerit mira lalu terpancut2 lg mira kt muke aku..Mira pastu bawak area jubonye kt mulut aku… die jelas dah gian dgn jilatan aku pagi tadi..dr bawah aku French kiss jubonye..jari mira melancap2 cipapnye smbil lidah aku menjilat2 jubonye,, mira sungguh2 melayan rangsangan tersebut.. Pastu aku btau die aku nk jd hamba sex mira dn nk mira layan aku mcm hamba selama sejam yg seterusnye..ape2 yg die suruh aku kne buat..Mira agak baru dlm permainan hamba jd aku mengajarnye.Aku suruh mira berhenti dr masa ke masa utk meludah kat muke aku..’’ermmmm,,mira xpernah bt cmtu laa bang ‘’ katanye…Aku galak die bt cmtu dn mira pon ludah atas muke aku dn raba2 bontotnye kt muke aku.. Tgn aku diikat kt belakang dn aku trpkse merayu kt mira utk melancap konek aku,,perasaan ghairah yg aku rasai mse die melancap konek aku mmg giler babi bes..Mira menghenjut2 atas konek aku smbil menampar2 muke aku dgn kuat..dada aku ditampar dn puting aku di cubit.. Mula2 die trase smacam melayan seorang laki cmtu, tp lama kelamaan die semakin menyukai aksi2nye…ble die lyn aku cmtu,, nafsu sexualnye mencanak2…aku pon stim giler dilayan cm hamba…hampir 2 jam aku main sex dgn Mira selaku hamba…Aku biar je Mira lakukan bnde2 yg menghinakn aku,,spt menampar2 kemaluan aku,, kencing kt muke aku, pukul aku merata2 dgn tali pinggang dn lain2.. sbb tu adalah salah satu fantasy aku, dilayan seolah hamba oleh gadis cntek bertudung..

            Malam tu kiter order Mcd,,lpas mandi kite duduk makan dinner smbil menonton tv..Mira xhnti2 btau kt aku cmner hebat die trase mse maen sex melayan aku sbg hamba,, xpernah rse cmtu katanye,, dn mse tu je die trase cm sering kali capai kemuncak nafsu.. die berterima kasoih kt aku sbb mmberikn peluang bg die merasai kenikmatan ini….die tnye cmner aku trase bile dilayan cmtu,, dn aku btau mmg stim giler..Pastu aku btau tiba masanye Mira dilayan cm hamba aku dn die pon bersetuju dn bersedia…suruh mira yg bogel spye memakai tudungnye sahaja dn aku mengikat tgnnye kt belakang gunakan tali leher aku..baringkan die atas katil dn duduk atas mukenye,, suruh Mira menjilat dn maen cium romantis jubo aku smbil tgn aku melancap konek aku..Kakinye aku bukak luas2 dn maen raba cipapnye dgn tgn aq smbil jubo aq dijilat rapi oleh mira…Aku  mnampar2 tetek dn cipap Mira,, cubit2 putingnye smbil mnekan punggung aku kt mukenye…pastu aku bt die melutut dn berdiri depannye.. aku menampar2 kuat muke alim bertudung tu dgn konek aku..Kerap meludah kt mukenye dn raba air liur aku kt mukenye gunakan konek aku,..masukkan konek aku kt mulutnye dn buat mira kulum konek aku plahan2 smbil memandang ke atas, ke arah muke aku..Dgn konek aku msuk kluar mulut sicantek nie,, aku meludah2 smbil memandang nye,,,..Pegang tengkuknye dn mulakn facefuck yg ganas,, mira xtahan keganasan dn menutup mulutnye cikit,, menyebabkn konek aku digigit ckit…Aku hentikan perbuatan tu dn menampar2 muke mira dgn kuat..btau kt die spy bukak mulutnye luas2,,klu x,, kne tmpar lagi dn teruskn facefuck aku yg ganas,,,…Mcd yg dimakannye termuntah2 kluar atas konek aku dn aku trase stim giler…amik muntah die dn raba sekitar tudung dn mukenye,,, bg die baring atas katil telangkup dgn bontotnye dinaikkan ke atas,,, amik tali pinggang aku dn maen bantai bontot sicantek tu dgn brutal…die menangis2 merayu agar aku hentikan perbuatan tu, tp aku sumbat mulutnye dgn panties nye sendiri dn maen bantai lagi smpai bontotnye kemerahan,,, pastu aku ludah kt jubonye dn maen jolok lubang ketat tu  dgn jari hantu aku smbil konek aku menjolok cipapnye dgn ganas,,.punggung nye kne tampar kuat dgn tgn aku yg lg satu… plahan2 aku guna 2 jari utk fuck jubonye yg ketat tu, pastu masukkn konek aku dn assfuck mira dgn ganas,,, tarik tudungnye ke belakang dn maen rough doggystyle…Maen tukar2 posisi dn buat sex BDSM ganas dgn mira selama lebih 1 jam..pastu tanggal ikatan kt tgnnye,, jerut tali kt leher dn bwk die berjalan2 merangkak cm anjing ke tandas,, dn aku maen kencing kt muke sweet mira smbil facefuck ganas,,..mandikan tubuhnye dgn air kencing aku dn akhiri sex hamba tersebut dgn memancut kt mukenye.. Mira mcm xhappy langsung dgn apa yg berlaku kt dirinye,, mendiamkan diri dn menangis jer,,.. Aku pujuk die balik dn kite mandi bersama2…lpas tu aku dn mira kluar naik kete aku sementara cleaners masuk dn bersihkn bilik itu..tapau mcd lg dn makan smbil meronda2 dlm kete, dipandu oleh driver aku.pujuk mira lg dn mule bercium romantic dgnnye..kereta aku jenis mpv BMW yg diubah suai spt limousine, ada ruang yg besar kt belakang,,,.. tutup tingkap yg ada kt tengah2 spye driver x nmpak lalu maen fuck gentel dgn mira,,plahan2 dn romantis,, bg die happy balik sbb sex ganas BDSM dh btol2 bt die hilang  mood…Lpas berhenjut dlm kete,, kite pon balik ke apartment tu dn mira trus tido., xckp apa2… Pagi aku bangun dn tgk mira xde kt situ..Tunggu sepanjang hari pon xdtg2 dn panggil nombor agent tu pon xdapat…Cuba login balik website,, kne block pulak..baru aku sedar yg aku kne ban dr syndiket tu akibat perbuatan ganas BDSM aku kt Mira,,..Apa2 pon,,, aku puas hati dpt maen dgn Mira tu..

    muhamadsyamsul

    Like it…

    borntofake

    Selebriti seks - Uqasha Senrose

    Selesai penggambaran filem terbaru artis terkenal uqasha senrose bersiap2 dan berkemas untuk pulang. Selepas mengambil skrip bagi scene berikutnya dia pun mengucapkan selamat jalan kepada rakan2 krew, mengambil bag dan terus berjalan menuju je tempat letak kereta bawah tanah di bangunan dimana shooting diadakan..Owg  xbiasa park kat situ,,dn kawasannye kerap kosong dn gelap.. Sewaktu berjalan menuju ke parking tanpa uqasha sedari dia diperhatikan oleh seorang produser berbangsa India bernama Mohan yang memang selama ini menaruh dendam terhadap uqasha kerana dia pernah dimarahi oleh uqasha.. Kereta uqasha diletakkan di parkir bawah tanah bangunan itu dan untuk sampai ke parkir perlu melalui beberapa blok dan lengkuk kosong. Apa yang ada hanya relung paip bomba dan pemadam api, boleh dikatakan kawasan itu agak sunyi. Selepas keluar dari lif. Uqasha pun berjalan menelusuri selekoh dan dinding yang ada untuk sampai ke parking. Tanpa dia sedari pergerakannya diekori oleh Mohan yg dah lama menunggu peluang untuk membalas dendam. Niat dihati Mohan mahu merogol uqasha dan mengambil beberapa keping gambar sebagai token dendamnya…Tetapi mohan tahu, klu rogol uqasha kat situ mungkin berbahaya dn x selesa.. Jd die pikir suatu pelan yg elok,utk dptkan sesuatu rakaman aksi xsenonoh si uqasha yg digunakan utk mengugutnye kelak..Mohan siap pakai topeng utk rahsiakn identitinye tu..die menunggu smpai uqasha smpai ke keretanye lalu serbu dr belakang..Mohan pegang erat tubuh uqasha dn mencekup mulutnye kuat,, satu lg tangan memegang sebilah pisau yg digunakan utk mengertak uqasha,.. ‘’dengar baik2,, kalau kau xnak mati di sini,, kau baik dengar ckp aku,,paham???’’ kata mohan kat uqasha..Uqasha yg takot dn panic tu cuba meronta2 melepaskn diri , tp digenggam erat oleh mohan..’’kau nak mati ke???’’ tnye mohan dn uqasha geleng mukanye yg dicekup tgn mohan..sbb dipeluk dr belakang, bahagian konek mohan tepat2 atas punggung uqasha, die dpt merasai kelembutan punggung pejal uqasha dn koneknye mula mengeras.. Mohan meraba2 konek keras die atas punggung uqasha yg hnye di selindungi dgn kain silk lembut.. Uqasha dpt merasai bende keras naik turun celah2 punggungnye dn airmatanye mula menitis..’’sedap punggung mu syg,, soft dn pejal,,mmm’’ kata mohan…

                       Mohan pusingkn badan uqasha dgn tgnnye masih mencekup mulutnye..’’Aku nk lpaskn tgn aku,,kalau kau menjerit,, aku tikam kau terus,,’’ kata mohan sambil menghayun pisau tu… uqasha terlalu takut dn terkaku…badannye mengeletar..mohan melepaskan tgnnye dn uqasha diam sahaja..Mohan letak pisau tu kat pipi uqasha dn gertak lg, uqasha x melawan balik, die risaukn nyawanye yg mungkin hilang hari itu..Mohan tahu die xleh lepak lama di situ, lalu suruh uqasha melutut kat lantai kongkret belakang kereta uqasha..Mohan melucutkan sluar nye dn mengeluarkan koneknye yg mengeras..Uqasha mnjadi takot, geleng2 kepalanye dn bergerak kebelakang cikit..’’tolong…..jgn buat mcm nie…….please!!!’’ rayu uqasha,, mohan mengertak lagi dgn pisaunye, pegang blakang kepala uqasha dn tarik kedepan..’’kulum konek aku, klu tak aku kelar terus leher kau’’ seru mohan.. Uqasha menangis teruk , depan mukanye konek hitam tebal panjang, dn xbersunat lg, perasaan takut dn geli campur aduk dn uqasha xtau ape nak buat..Mohan meraba2 koneknye atas pipi uqasha yg melinang airmata..geseran konek tu menganas2 lg sbb mohan xtahan kecantekan wajah si uqasha yg bertudung itu..dahi, dagu, pipi, hidung mata , mulut dn merata2 mukanye diraba..’ohhh baby,, canteknye kau,,mmmmm’’ mohan melayan stim koneknye kt muka uqasha.. Mekap muka melekat2 pulak kat konek si mohan….’’Bukak mulut kau skrg!!!’’ seru si mohan dn uqasna mmbuka sikit mulutnye,, mohan trus merodok pembukaan itu dn menolak masuk kepala koneknye,, muka uqasha mengerut semacam dgn air mata kuat mengalir..pelir mohan mungkin trase pahit dn masam sbb berpeluh2 td tgh tunggu kt area parking …tp mohan xkisah,, koneknye kini dlm mulut si uqasha…’’oohh yess baby,, suck my cock,,suck it like a whore’’ kata mohan kat uqasha..uqasha xdpt menerima situasi yg die sedang lalui..die berharap agar semua nie Cuma mimpi yg buruk, tp kenyataannye, konek laki  india ni tgh menikmati mulut uqasha.. ‘’ooh yeahh baby,,mulut kau soft dn sedap laa,, nk rse kerongkong kau pulak,,’’ kata mohan sambil gelak.. ‘’ppuan mcm kau pasti xpernah dengar pasal facefuck kan?? Mari aku ajar kau,’’ kata Mohan lalu suruh uqasha letak tangannye kat belakang..’’ready x sayang?? ‘’ tnye mohan lalu mula jolok koneknye jauh kedalam mulut uqasha.. ’’krrrookkk, ,kkkkrrrrooookkk,,krrrrrookkkk’’ bunyi krongkong uqasha di ratah terdengar…Uqasha trus menolak peha mohan kebelakang dn mohan pulak menampar muka Uqasha dgn kuat beberapa kali,, ‘’tangan kat belakang!!!jgn buat aku marah’’ teriak mohan…’’pleaassee,, qasha xleh nafas,, pleaseee’’ rayu uqasha..’’tahan nafas kau, sama mcm maen tahan nafas bawah air,,’’’kata mohan lalu terus facefuck mulut uqasha..muka uqasha yg cntek jelita tu mnjadi tempat jolok laki india nie..

    Mohan mengeluarkan telepon bimbitnye lalu mula merakam aksi berkenaan..Uqasha merayu supaye mohan x berbuat demikian tapi mohan rakam jugak..selama 10 minit aksi mengulum dn facefuck tu dirakam, termasuk aksi muka jelita uqasha tu kne pancut..Mohan trase sungguh puas hati, tetapi pelan die terhadap uqasha tu belum berakhir lagi.. mse uqasha sedang mengelap air mani mohan dr mukanye,, mohan mengertak lagi si uqasha nie.. btau die kalau die laporkan kt polis atau sape2,, klip yg mohan rakam tu die kn sebar2 kan..mohan berani kluarkn klip tu sbb hnye muka uqasha yg kelihatan dlm klip tu,, … pastu mohan bg sebuah handpon modal ;lama berserta charger kat uqasha,.sim kad tu sim yg x diregister, sim hantu..hnye boleh terima panggilan masuk..’’kalau mse aku telepon, kau x jawab,, klip nie aku terus akan sebarkn,,paham tak???’’ tnye mohan..’uqasha mengangguk kepalanye,,mukanye sedih dn pilu..Mohan mengucapkan terimakasih utk service konek yg indah tu dn meninggalkn uqasha kat situ.. Selepas insiden tu, mohan x contact uqasha selama 2minggu..sebenarnya mohan agak cuak jugak, dia takut uqasha kn btau polis dn bile die panggil nombor tu,, polis kn jawab..hari2 check surat khabar, nk tgk ada apa2 laporan pasal kejadian tu…lpas 2minggu mohan berani cikit..orang secara lazim berani membuta tuli ataupon berani kerana benar,, tp si mohan nie  berani kerana dh tak tahan gian dah..kahkahkah…mohan pon menelepon handpon tu dn uqasha menjawab..mohan bersembang2 dgn uqasha, tnye bnyk kali samaada die ada btau polis atau sape2..uqasha btau xcakap apa2 pon kat sape2..mohan xpercaya 100% kata2 uqasha tu.. mmg x salah si mohan tu xpercaya, sbb uqasha mmg dah btau kat seorang..laki tu, En Ramli, berumur 52thun adalah seorang kenalan keluarga uqasya dn die merupakan seorang polis pangkat tinggi..Uqasha btau kat die sahaja sbb en Ramli bagaikn pakciknye sendiri.. En Ramli btol2 nk tangkap laki india nie, dn suruh uqasha menunggu panggilannye..Selain Mohan ,, hnye uqasha dn en ramli je tahu pasal bnde nie…

              Dua minggu seterusnye, mohan kerap memanggil uqasha dn bersembang dgn uqasha..Die terpaksa melayan panggilan mohan tu, nk mohan percayakn uqasha dn ajak uqasha ke mana2 lokasi,, baru pakcik nye boleh menangkapnye..kan uqasha nie seorang pelakon, die gunakan skill lakonannye melalui telepon smpai mohan benar2 percaya yg uqasha tu jatuh hati kat die..bodoh benar india nie, xsangka die tgh memasuki jerat yg dipasang uqasha dn pkciknye.. uqasha benar2 mmpengaruhi minda mohan smpai mamat tu mula pikir pasal nk memeluk islam dn kawen uqasha..sebulan lepas mohan mula bersembang dgn uqasha, die berikan alamat rumahnye kat uqasha..Die menunggu2 kedatangan uqasha siap beli boquet bunge ros bagai hadiah mse melafazkn cintenye kat uqasha.. Sebuah kereta parking depan rumahnye,, dn Mohan dgn gembiranye mmbuka pintu rumahnye untuk mendapati seorang laki mlayu usia 50-an kluar…En Ramli dtg ke rumah mohan…Mohan tutup balik pintu dn terus memanggil handpon yg die bg kat uqasha..Panggiln tu dijawab oleh En ramli,, sbb handpon tu die dah amik dr uqasha mse nk dtg ke situ..’’encik,, boleh buka pintu tak, aku nk tgk muke kamu,,nak sembang cikit’’ kata en.Ramli.. ‘’ahh,, ahhh,,   saya,,,errr,,,saya,,,,,encik,,,,sy…..’’ mohan xtau nk ckp apa,,die dah kantoi…’’sy nie inspector Ramli, nak aku balik stesen pastu pakai uniform aku dn bawak kawan2 aku dn serbu rumah kau?? Cepat bukak’’ kata en Ramli..Gate automatic rumah mohan terbukak dn En Ramli pon masuk..Pintu depan dibukak dn en ramli masuk ke dalam.. ‘’Encik,…tuan,,,,sy….sy……sssaya mmminta maaf,, saya xkn buat lagi ‘’ kata mohan yg sgt2 cuak..’’nama kau sapa??’’tnye en Ramli..Mm…mmm.. mmohan tuan’’ jawab mohan.. Mata en Ramli terpandang bunga ros merah kt atas meja ruang tamu.. ‘’ini utk sapa?? Aku??’’ tnye en Ramli..Mohan yg blur trus ckp ye..En ramli amik bunga tu dn bantai kepala mohan 2-3 kali..’’dah buat bende terkutuk cmtu kat die, pastu kau nk bg bunga skrg??’’ tnye en Ramli dgn nada sarkastik sekali..’’Mintak maaf tuan,, sy dah silap,,sy bersalah ,,tolong laa sy’’ kata mohan kata smbil memegang kaki en Ramli..’’mana klip yg kau rakam tu,, bawak sini!!’’ seru en Ramli,,Mohan pon berikan handponnye dn En Ramli melihat klip tu.. En Ramli menonton klip tu smpai habis, cikit pon x fast forward atau skip..lpas tgk abis, die tnye mohan,, ‘’dah bersedia gi ke penjara ke??’’… ‘’tuan ampun tuan,, tolong laa sy,,tolong tuan’’ rayu mohan.. Nasib mohan terumbang ambing dn masa dpannye nmpak gelap ..

           ‘’bawak bertenang en Mohan, kalau niat aku nk tangkap kamu, kau pasti dah meringkup kat lokap aku,,, skrg kne bantai kaw2’’ kata en ramli.. Mohan agak keliru dn duduk mendengar jer… ‘’sebenarnye, aku pon gian kat si Uqasha nie, dn dh bnyk kali die dn  adek beradeknye jd modal lancap aku…Bile die btau ttg kejadian nie,, aku melihat suatu peluang utk aku menikmati si uqasha nie’’ terang en ramli kat Mohan… Mohan yg bersedia nk melafaz kn cintenye kat uqasya kini sedang mendengar En Ramli melafazkn nafsunye terhadap uqasha….’’Tp sy btol2 cintekan die Tuan, sy sumpah,’’ kata mohan yg masih bodoh terpedaya dgn si uqasha tu..’’sy sumpah uqasha xcintekan kau mohan, sbb kalau die cintekan kau, kenapa aku ada kat sini?? Aku suruh die pura2 lyn kau je smpai kau bg lokasi kau,, nmpaknye bkn saje lokasi,  hati pon kau bg sekali ye??hahaha’’ gelak en Ramli..Baru mohan tersedar, hatinye panas dn mula mendengar pelan En Ramli..’’sy kn pegi balik dn btau lokasi nie lokasi salah, seolah2 kau tipu..pastu bile kau contact die balik,,berikan alamat ini’’ kata en Ramli lalu mmberikan suatu alamat rumah berserta kunci rumah tu..’’Kau pegi tunggu kat situ lpas 2 hari dn aku kn bawak uqasha ke situ..die akan masuk dulu..kau jgn lock pintu sbb 5minit kemudian aku kn masuk dn kau terus dtg bergelut dgn aku, sy kn simpan pistol xberpeluru kat blakang sluar, kau amik pistol tu  dn mula ugut aku dn uqasha ‘’ kata en Ramli smbil btau ape2 yg die nk mohan cakap kat die dn Uqasha..Mohan pon bersetuju lalu buat seperti disuruh..

         En Ramli pastu gi jumpe  uqasha dn btau citer,,,Uqasha mmpercayai pak cik nye tu, dn lpas 2 hari die dtg bersama ke lokasi tu ..Uqasha berani masuk dulu sbb En ramli btau die lpas 5 minit die kn serbu msuk…Uqasha mmbukak pintu depan yg xberkunci  tu dn melihat mohan yg sedang terduduk di ruang tamu, dgn memakai topeng muka yg sama… ‘’xpercayakn qasha lg ke? Kn qasha dh dtg sini,,tnggal je laa topeng tu,’’ kata uqasha..dlm hatinye nk tgk muka laki2 yg mencemarinye,,xsabar2 nk benci muka tu dn nk rse puas melihat muke tu msuk penjara…’’bukak laa syg, qasha rindu sgt kt abg’’ lakonan Oscar award uqasha xhenti2…sperti yg di rancang, en ramli pn serbu masuk, bergelut dn kini pistol xberpeluru tu kat tgn Mohan..dn die mula menggertak uqasha dn en Ramli..

               ‘’’aku btol2 cintekn kau syg,, btol2 percaya,,,nmpaknye kau tipu aku’’ Mohan btau kekecewaannye kpada uqasha..’’kau sape pulak??polis?? dtg seorang cmni tentu nk bunuh aku sbb marah sgt dgn perbuatan aku, klu x tentu dah ada ramai polis luar rumah aku…kau mesti sayangkn uqasha nie sgt2 smpai snggup nk bunuh aku,, kn?’’ kata si mohan,, mengikot skrip yg direka oleh en Ramli.. mohan btau yg die sedih uqasha menipunye dn kini nk lihat en ramli mmbuat bnde2 yg x senonoh kat uqasha..uqasha dn en ramli terkejut,…’’hoi,, die sebaya anak aku tau,, celaka’’ si ramli tu pura2 marah…mohan mula mengertak dgn teruk..kata nk tembak kat kepala smbil mengacu2 kt mrk cm orang giler..mohan mengetok kpale en ramli dgn bahagian blakang pistol dua kali smpai berdarah cikit.. Lakonan depa btol2 dipercayai si uqasya…sikit pon x suspect yg en ramli nie suhabat dgn mohan.. ‘’tolong laaa,, lepaskan kita,, sy xnak mati,, sy ada anak dn bini yg aku syg, tolong laa’’ rayu en ramli..’’’sanggup x buat ape yg aku suruh??’’ tnye mohan,, dn si ramli mengangguk kepalanye..’’maafkan pakcik sgt2 qasha,,pakcik xtau nk buat apa,,pakcik takut sangat laa qasha’’ kat en ramli kat uqasha..uqasha menunduk diam je smbil airmatanye mengalir..die seolah2 menerima hakikat yg die terpaksa buat bnde2 yg xsenonoh utk selamatkan pakcik dn dirinye.. ‘’aku nk kau bogel skrang dpan pakcik kau,,,,tnggal semua kecuali tudung,,,cepat’’ seru mohan.. uqasha berdiri dn smbil menangis tersedu2, menanggalkn pakaiannye..jean dn tshirt yg dipakainye ditanggal dn kini dgn bra dn panties jer..’’kau,, tarik bra kuat2 smpai terlucut,,’’kata mohan kat en ramli..dgn muka sedih ramli memegang bahagian depan bra merah jambu uqasya dn menariknye dgn kuat mededahkn tetek uqasha putih gebu dgn shape yg cntek..en ramli memandang ke arah lain seolah2 die xsanggup nk lihat kebogelan uqasha..’’pandang tetek tu  skrang!!’’ teriak mohan dn dgn lakonan seolah2 berat hati,,, en ramli memandang tetek cantek tu..’’apa kau pkir ttg tetek nie, cantek x??nk isap x??’’ tnye mohan,,. ‘’die nie mcm anak aku, xrse apa2pon kecuali kasih syg seorang bapak kat anaknye,,tolong jgn pkse aku buat apa2 kat die, ‘’ rayu en ramli padahal dlm hati xsabar2 nk nyonyot tetek uqasha tu..’’isap tetek die skarang jugak’’ seru mohan ..’’tolonglaa,, aku merayu kat kau,,pukul laa aku,,,’’ kata ramli..uqasha trase sedih memikir nasib yg menimpanye,.sedh melihat pakcik tu menangis mcmtu..pandang kearah pakciknye dn mengangguk kepala,,seolah2 mmberi kebenaran,,menerima nasib malang tp tetap menghormati pakcik tu,,sbb dlm hatinye die percaya pakcik tu xkn terpikir nk buat cmtu klu bukan dlm situasi tu,,padahal pakcik tu yang buat situasi tersebut..ramli memegang tetek uqasha dgn lembut lalu cium mcm nak xnak jer..’’genggam tetek tu kuat2 ,,nyontot puting tu puas2’’ kata mohan,, lalu ramli menurut,,impian lama ramli termakbul,, tetek tegang berisi uqasha kini dinikmatinye..mohan geram gak,, sbb die blum sentuh tubuh uqasha,, hnye mulut je diratah..mohan suruh ramli bayangkan seolah2 die menyonyot tetek isterinye,,dn jilatan en ramli menjadi semakin rakus.. mohan suruh uqasha mengusap2 kepala dn rambut ramli seolah2 menyukai perbuatan ramli tu..pastu mohan  suruh uqasha tanggal pantiesnye dn suruh die mintak ramli menghidu pantiesnye..uqasha menanggal pantiesnye lalu menghulur kat ramli,.Ramli diam terkaku jer,, lalu mohan seru kat uqasha spye meraba2 panties tu kat muka en ramli,,itulah yg ramli suruh mohan ckp dua hari yg lepas,, dn mse uqasha meraba2 panties nye kt muka ramli, mohan suruh en ramli menghirup2 kuat..en ramli betul2 menikmati bau cipap uqasha kt panties tu..pastu uqasha dibuat terkangkang kat sofa dan ramli disuruh jilat..cipap muda tembam tu sungguh segar didepan mata ramli, dgn rakus sekali lidahnye menerokai  permukaan cipap smpai ke lubang indahnye,,lidah ramli mengentel2 biji kelentit uqasha yg sebaya anaknye…kemutan lidah dgn cipap tu agak memberangsankn uqasha, die memejam mata,,dn bile xtahan menutup mukanye dgn tapak tgnnye…’’pandng die masa die tgh isap cipap kau,, genggam rambut die dn tarik mukanye rapatkn dgn cipap kau..’’ kata2 ramli kluar dr mulut mohan..mohan layan je melihat awek alim bertudung tu menggengam rambut laki tue tu dn menariknye ke arah cipapnye…kaki uqasha di naikkan lagi dn kini ramli mengucup jubo awek muda ini..hati uqasha trase kasihan kt pakciknye yg terpkse menjilat bahagian tubuhnye yg kotor tu,, tp hakikatnye ramli xsabar2 nk jilat lubang jubo uqasha yg comel dn ketat tu..mse jilat die btol2 menikmatinye….

                  Pastu mohan suruh ramli melucutkan pakaiannye semua dn duduk bogel atas sofa…mohan menyuruh uqasha mmbuat bende2 yg ramli pesan..uqasha dipakse cium dn jilat tapak kaki ramli…uqasha dibuat mengulum jari kaki yg besar tu seolah2 mengulum konek smbil memandang muka ramli..mohan suruh ramli melancap melihat perbuatan uqasha itu..awek bertudung mengulum ibu jari kaki,,salah satu idaman ramli..plahan2 jilat kaki dn naik kearah konek ramli..dgn jinak konek ramli dicium, dijilat dn dikulum…’’genggam kepala die dn lajukn lg pergerakanye’ ’ kata mohan dn ramli trus buat demikian,..badan uqasha dlm posisi merangkak dn bontot melentiknye tu sungguh menggiurkn mohan,, sungguh perfect , putih dn pejal..mohan teringin nk menikmati skali tp dlm skrip yg di buat oleh ramli, mmg mohan xde peranan…jd mohan pon terpikir dn menukar skrip ramli..die usik2 handpon die lalu btau uqasha dn ramli bahawa die dah rakam aksi uqasha mengulum kaki dn konek ramli dn dah hantar kt seorang kawan baiknye dgn pesanan jika apa2 terjadi kat mohan,, samaada dibunuh atau ditangkap polis,, terus sebarkn klip itu.. ‘’skrang aku kn join sekali dgn korang,, tp ingat, klu korang nk lawan balik atau bt apa2 kat aku,, klip korang kn tersebar..’’ kata mohan lalu parking pistol atas almari dn mula menanggal pakaiannye kecuali topeng yg dipakainye..ramli xsuke skrip terbaru yg direka mohan, tp xleh nk bantah sbb klu bantah atau lawan,, perbuatan seks die dgn uqasha tentu tergendala..jd ramli terpkse menerima situasi dn teruskn je…Mohan terus melutut belakang uqasha dn maen jilat jubo uqasha dgn rakus,, die menampar2 bontot pejal uqasha dgn kuat smbil lidahnye menjolok2 lubang jubo uqasha…turunkan mukanye dn cipap dijilat sekali…mse yg sama mulut uqasha tetap mengulum konek ramli..pastu mohan mendekatkan konek tebalnye ke arah cipap uqasha lalu menampar dn mengesel cipap dgn konek tu..ramli trase geram sbb die yg nk rasmikn cipap uqasha,, xpuas hati laki india mndapat peluang tu,,dn dpan matanye lg tu.. Mohan ghairah sgt nk ratah dara awk mlayu cun lalu msukkan jarinye kedalam cipap utk test power..Die kecewa sbb selaput dara tu dh xde..Uqasha nie buat alim je dpn orang, tp cipap die tu dah menerima konek sebelum insiden ini..mcm mana pon,,ruang cipapnye masih ketat dn mohan trus menolak koneknye kedalam..’’aaaaaahhhhhhh,,,aaaaauuuuuu…mmmmmmmmm’’ uqasha mengerang knikmatan konek tebal mengesel ruangan dalamnye….’’Sdap ke sayang ,,? (tappp..tappp, tappppp)’’ tanye mohan lalu menampar2 bontot uqasha..’’isap konek die elok2 bitch’’ kata mohan lalu menolak2 muka uqasha , konek ramli mendalam lg krongkong uqasha…tamparan diteruskan dn dgn jari telunjuknye mohan mula mengorek2 jubo uqasha…koneknye meratah cipap, tangannye satu menampar punggung, dn satu lagi tgn buat finger fuck jubo uqasha….Mohan semakin gian lalu menarik muka uqasha kedepan,, masukkan jari tgn kiri dn kanan kt mulut uqasha dn tarik lalu melebarkan lubang mulut uqasha..’’ludah dalam mulut die,’’ seru mohan dn ramli turut jugak..’’nmpak tak muke bitch nie,,cantek tak mulutnye cmnie???’’ tnye  mohan..die suruh ramli berdiri dn maen jolok mulut uqasha..’’fuck her whore mouth,,fuck her filthy mouth like a bitch’’ seru mohan..Tp ramli cm xreti nk facefuck,,cm biasa je keluar msuk…

            ‘’mai aku tunjuk,, kau tukar tmpat dgn aku..’’ kata mohan lalu bergerak kedepan dn ramli gerak ke belakang uqasha..ramli baru nk masuk koneknye kt cipap terdengar bnyi tamparan bertubi2..’’stupid whore, u deserve this,, (Harrrrkkptuihhhh)’’ kata mohan lalu meludah kt muka uqasha…’’lancap konek aku sayang,,dgn dua tgn skali’’ kata mohan yg mmemegang leher uqasha dgn satu tgn manakala tgn lg satu menampar2 muka comeynye tu..uqasha melancap rapi konek india tu dgn rapi tp mukanye ditampar dn diludah teruk oleh laki tu..’’stupid bitch,, skrg kau rse jubo aku pulak..’’ kata mohan lalu menoleh dn merapatkan bontotnye yg hitam kearah muka uqasha..Mohan memegang kepala uqasha dn gesel2kn jubo hitam die kt muke comey uqasha..Ramli agak xpuas jugak melihat laki2 india bt cmnie kt uqasha..’’lick my ass bitch,, rse jubo aku syg,,,sedap takk???hahaha’’ kata mohan yg menyukai perbuatan penghinaan itu..pastu die sambung maen facefuck ..kepala uqasha di tampar kuat smpai tudungnye mula tanggal..mohan tarik kluar tudung tu,, jerut leher uqasha lalu berikan kain tu  kt ramli dn suruh tarik kuat2 smbil tgh jolok… pastu uqasha dibaringkan melentang dgn kakinye luas terbukak..mohan menampar2 cipap tembam tu semata2 nk lihat tubuh uqasha terkejut cm terkene letrik.. mohan dn ramli bertukar2 . selang seli menjolok cipap uqasha dlm posisi tu..mse ramli tgh jolok mohan duduk atas muka uqasha dn suruh die jilat jubonye..’’ooohhh yeeaahhh baby,,, jilat jubo aku elok2’’ kata mohan smbil melancap koneknye….pastu mohan tringin nk fuck jubo ketat uqasha *** ‘’’canteknye jubo awek nie’’ kata mohan smbil meraba2 permukaan jubo uqasha..Jejari mohan menusuk jubo ketat uqasha,,semakin mendalam jejari, bendalir jubo uqasha mnjadi pelincir, dn jejari mohan senang2 kluar masuk…muka uqasha mnjadi masam, jelas xselesa langsung..apa bile tiga jari dimasukkan,, muka uqasha semakin perit, mengeleng kepalanye x tahan sakit…’’’aaauuu,, oohh saakkiitt ,,,, please jangan,, aaaauuuu’’ rintihan uqasha bagaikan petrol bg nafsu mohan yg sdg membakar.. ‘’’Sedap tak sayang cantek dn ketat jubo nie baby’’ kata mohan yg menjolok2 jubo uqasha, ..uqasha xhenti2 menjerit dn mohan suruh ramli menjolok mulut uqasha utk mendiamknnye..jubo dn mulut uqasha kne jolok serentak..rentak mohan semakin menaik sehingga die menghentam jjubo uqasha dgn ganas skali .(…….).’’ooohh sedapnye jubo ketat nie’’ ujar mohan mse mnjolok jubo uqasha..bontot uqasha ditampar2 kuat mse kne jolok.. pastu mrk bertukar posisi,,konek mohan yg diliputi bendalir jubo uqasha tu di tolak dlm mulut uqasha…’’sedap x jubo ko syg??’’ peril mohan smbil facefuck uqasha..ramli yg xbrape minat nk jolok jubo tu maen doggy cipap uqasha je.. lpas di pkse mohan,, ramli pon turut maen jolok jubo tu…Aksi threesome nie x berakhir hari tu,, malah berulang lebih dr 10 kali dlm mse sebulan tu.. Mohan mengugut uqasha dn En ramli utk melakukan activity sexual ini..En rAmli pon berpura2 takut dgn ugutan Mohan dn sedap2 maen henjut si uqasha nie.. Uqasha dh biasa sgt dgn perbuatan sexual depa, muke die masam je tnpe apa2 reaksi..Uqasha hnye mengerang apabila kene doublefuck,,dimana konek ramli dn mohan meratah cipap dn jubonye serentak.. kadang2 mohan ajak uqasha seorang,,,dn kadang2 ramli sekali…Si cantek nie dh kene jolok dlm macam2 posisi dah..sbb uqasha x menunjukkan sebarang emosi mse maen,, si mohan kerap mmberikan uqasha pelbagai pil perangsang ..selepas mengambil semua tu,, reaksi uqasha pon berubah dn melayan aktiviti seks berkenaan.. Lama kelamaan uqasha mnjadi ketagih kpd pil2 berkenaan…Lepas 2 bulan, uqasha dah ketagih sgt kpd pil2 berkenaan dn sanggup lakukan apa2 pon utk mendapatkannye..Mohan terpikir nk gunakan uqasha utk mendapatkan neldia senrose..Mohan mulakn permainan minda dgn uqasha berkenaan dgn adeqnye neldia..btau bertapa alim dn baik neldia mse mohan menghenjut uqasha,,, lama kelamaan uqasha mula membenci adeknye..mindanye kne cuci habis oleh mohan, dn uqasha bersetuju yg neldia pon patut kne mcm mana uqasha diknekan..mohan pon mule bt pelan utk dptkn neldia…..(bersambung - dalam imaginasi anda) kah kah kah

    Kak long berkerja di PERKIM Larkin Johor.

    Jangan tanya lagi ye. Penat nak jawab yang sama. Haa dah tau kan. Ahad hingga khamis kak long kerja. Malam kak long part time paruna spa. Blog ini hubby and kak long yang pantau.

    Nama kak long - Siti Nurul haryanti suryaningsih.

    Umur - 1984 -2019 = 35tahun sekarang ni.

    Status - berkahwin / married.

    Kak long ada seorang adik, siti baizura.

    Lagi 5 orang tu adik tiri lain bapak.

    Adik tiri kak long yang lain nama dia orang sama, Roha semua.

    Kak long orang Pontian. Rumah di taman saujana , parit semerah.

    Berat kak long 73kg.

    Bra 38E,38D,40D. Semua tu kak boleh pakai.

    Kak long dah buat Anal and Dp.

    Susah - susah sangat datang je perkim jumpa kak long time office hour. 8.30am - at least 5pm.

    Kak long berkerja di PERKIM Larkin Johor.

    Jangan tanya lagi ye. Penat nak jawab yang sama. Haa dah tau kan. Ahad hingga khamis kak long kerja. Malam kak long part time paruna spa. Blog ini hubby and kak long yang pantau.

    Nama kak long - Siti Nurul haryanti suryaningsih.

    Umur - 1984 -2019 = 35tahun sekarang ni.

    Status - berkahwin / married.

    Kak long ada seorang adik, siti baizura.

    Lagi 5 orang tu adik tiri lain bapak.

    Adik tiri kak long yang lain nama dia orang sama, Roha semua.

    Kak long orang Pontian. Rumah di taman saujana , parit semerah.

    Berat kak long 73kg.

    Bra 38E,38D,40D. Semua tu kak boleh pakai.

    Kak long dah buat Anal and Dp.

    Susah - susah sangat datang je perkim jumpa kak long time office hour. 8.30am - at least 5pm.

    zackryzack6677

    Hanya untuk wanita sahaja. Penat stress sakit sakit badan nak Real urut traditional dan sensual. Area KL Putrajaya Cyberjaya Serdang Sri Kembangan Bangi Kajang Balakong Cheras Semenyih. Kepada husband yang wife nak urut pun boleh dgn izin. Sila Pm untuk keterangan lanjut atau Add wechat id zackry-zack.

    zackryzack6677

    Untuk KL utara Sg Buluh Rawang Serendah Sri Damansara Kepong Jinjang Sentul Gombak boleh pm @m4lemasseur

    penjilatkelentit8

    My husband fucking me herder yesterday so maybe tomorrow will freez any booking service she said..

    penjilatkelentit8

    She said im back.. now available for booking service.. in have rest a few days coz my pussy too hurt.. but this week im available for sex booking..include for anal sex action she said…

    munahgeboksmvi

    Honeyh, u really make my duck stand on end, wanna tastw yr sweet pussy, plissss…. wanna lick it till uncum, no end.

    zuluone6

    🔥🔥👍

    gataibelakang

    amoi tmpt kije 😜😜😜👍

    mamatkembalimenyedap

    Lama x dpt amoi

    largestgirlscolection

    Awek banting . Nk lebih dri ni , siap video . Self collection boss . Reblog 4k kome ingat kn gue . Gue payung habis habisan ye

    largestgirlscolection

    Nah , sebab geng sbelah pun ade dpt nude dia . So aku pun lepas kn je . Reblog kalau nk ig dia .

    koleksimelayu

    Denyut2 totey aku

    stranger8618

    Ahhhh..pancut kt dada n dlm burit

    mek-laa

    Padu Dik…

    timurbarat73

    Paduuuuuuu

    manmj70

    dik sbang nak