@arimizan2001
My Chubby Wife
Posts
2863
Last update
2023-05-31 05:26:23

    Nurse Ika

    Korang pernah berfantasi main dengan nurse pakai full uniform?l Tak pernah? Lemahhh.πŸ˜‚ .Sebagai seorang yang mula tengok cerita blue dekat CC, sanggup ambik pc hujung sekali lepastu sanggup sengetkan screen untuk taknak bagi orang tengok punya pasal.Aku pernah.

    Cerita dia berlaku tak lama,tahun 2018. Hari kejadian yang membuatkan aku duduk hospital bahu aku kena operate sebab jatuh main basikal offroad.Ala offroad yang main kat kawasan dalam hutan siap ada lompat lompat tu. Tak dapat imagine nanti korang google ah.

    Aku masuk hospital swasta dekat area kuala lumpur. Mana boleh bagi nama hospital, nanti ramai pulak terkehel bahu hahah!

    Macam biasa ah, sebelum aku register masuk ward, aku duduk dekat wheelchair sambil tampung bahu aku yang dah jatuh tu, nasib baik ada geng basikal yang tau selok belok nak buat anduh. Aku pun pakai la anduh tu sampai hospital.

    Sesampainya dekat hospital dah register semua,aku tunggu turn aku untuk dipanggil masuk ward,tunggu punya tunggu datang la 2 orang nurse nak tolak wheelchair aku untuk masuk ward,sebenarnya boleh je jalan, tapi aku malas,bukan selalu ada orang layan.

    Agak terkejut jugak la, salah sorang nurse yang tolak tu rupanya budak sekolah aku. Nama dia Ika,flashback sikit. Ika ni masa sekolah dulu kira dia paling montok ah, badan chubby tak gemuk,tetek besar, jalan kalau kat kaki lima sekolah tu memang mendada je dia,budak budak laki mesti usha punya tak kira la kelas belakang or kelas depan. Kira kalau dia pakai tudung sekolah, memang terangkat jugak tudung tu penangan dada dia yang mekar.

    Ika :Oi Radhi!, apsal doh bahu kau?

    Aku : Oi Ika! Bertugas kat sini ke? Aku jatuh basikal doh.haha

    Ika : hahah macam mana la main basikal sampai dislocate bahu kau.

    Aku : Tak tau la Ika benda nak jadi.

    Lepas je kitorang borak, dia pon tolak aku pergi masuk ward dengan lagi sorang nurse.

    Ika : Weyh pape roger aku, aku shift malam hari ni.Kau nak apa apa bagitau.

    Aku :Nak roger macam mana, no phone pon takde. Hahah

    Ika pon bg la no phone dia kat aku,aku pon lepak la dekat hospital tu sambil main hp n berwhatsapp dengan Ika.Rupanya dia baru setahun kerja dekat hospital tu. Aku punye operation pagi esokknya, malam tu aku habiskan masa whatsapp dengan Ika cerita pasal zaman sekolah semua.

    Aku :Untungla dulu kau hot stuff en dekat sekolah, ramai orang usha, kau dah ade bf ke? Or dah kawin?.

    Ika : Ye ke orang usha? Ke kau sorang je? Hahah, bf xde,tapi tunang ade.haha

    Aku : See! Tunang tak jemput. Senyap senyap je dah tunang.

    Ika : Aku tak bgtau orang sangat pon pasal tunang ni. Kan lagi elok dirahsiakan.

    Aku : Hahah alasan la kau. Kau berapa lama shift malam?

    Ika : Malam ni dengan malam esok je dhi,apsal?

    Aku : Takdelah, saje je tanye. Ngam lah tu ade kau, boleh teman aku kat hospital ni.

    Ika : Boleh je, takdehal ahh.

    Tengah tengah whatsapp dia, aku pon terbayang betapa montoknya badan ika dengan pakai baju nurse yang x berapa nak ketat tu tapi masih lagi menyerlahkan bentuk dada dan punggung dia.Nafsu syaitan aku membuak buak masa dekat hospital tu, kalau dapat ayat ni makan besar aku malam ni.Aku pon mula mengayat Ika kat whatsapp.

    Aku :Ika, kau maintain je en dari dulu, x berubah langsung. Mantap dan anggun hahaha

    Ika : Hahah kau ade ade je. Mana ada mantap,makin berisi ade la.

    Aku : Ye doh, mantap sama macam dekat sekolah, tak berubah.haihhh

    Ika : Apa yang haihh? Geram ke? Hahaha

    Aku :Gila tak geram,idaman semua budak lelaki kot.

    Ika : Hahaha ade ade je kau ni.Pergi tido lah esok pagi nak operate.

    Aku : haha lek dulu,tapi serious ah aku geram doh tengok kau, teringat zaman sekolah dulu,setiap kali kau lalu je mesti aku dengan budak budak laki usha.

    Ika : hahah apa yang kau tengok sampai geram sangat dekat aku? Sama je semua perempuan dekat sekolah.

    Aku : Tak sama Ika, kau lain banyak. Kau montok dan mampat. Hahaha

    Panjang aku gelak, pastu agak lama jugak Ika tak reply aku ingat dia marah kat aku. Sebab whatsapp yang aku hantar dia bluetick je.

    Dalam 15 minit macam tu baru dia reply, dia kata dia pergi check patient lain punye BP.

    Ika : weyh dhi sorry, aku pg check BP patient tadi. Apa yang mantap n montoknya.

    Aku : Ada lah mana boleh bgtau, hahaha

    Ika :Bagitau jelah. Kau tak bgtau aku malas nak whatsapp dengan kau dah.

    Ika mula ugut aku dengan ngada ngada dia.Aku tanpa segan silu dan confident terus cakap.

    Aku :Tetek kau. Hahahaha

    Ika :Hahahaha nakal doh kau.

    Aku : Hahaha betul ah,memang lain macam la tetek kau,paling menyerlah dari budak budak perempuan sekolah. Dah la mantap,geram aku tengok.

    Ika : Hahaha tengok jer lah, nak bagi pegang, bahu kau dah terkehel. Hahahah

    Berderau darah aku dia reply macam tu, aku rasa masa ni paling jackpot aku kat hospital ni. Kira kalau ayat sikit lagi,memang makan besar aku.

    Aku : Ala, terkehel bahu kiri,kanan okay lagi. Aku tangan kanan kot. Hahaha

    Ika : hahah asal boleh je kau kan? Ngada ah dhi. Dah dah pergi tido, aku nak sambung kerja.

    Aku : hahaha serious ah weyh, aku takleh tido la kalau tak dapat pegang tetek kau,terbayang bayang aku. Adik bawah ni pon dah keras terbayangkan kau.

    Ika : hahaha serious lah dah keras? Gatal jugak kau ni kan? Muka baik tapi gatal. Hahaha

    Aku : Serious ah doh, dah keras. Nak tengok ke? Hahahah

    Ika :Tak nak aku tengok,benda sama je macam tunang aku punye.

    Makin nakal Ika ni, nampak sangat dah bermacam macam dengan tunang dia.Kalau tak takkan dia boleh reply macam tu kan? Hahaha. Memang makan besar aku malam tu.

    Aku : Ika,meh la sini jap.Aku nak pegang. Hahaha

    Ika : Aku ade kerja laaa dhi. Kau tido ah.

    Aku : Kejap je. Janji.

    Ika terus tak reply lepas tu, aku agak dia dah nampak aku punye gatal dah lain macam n mungkin dia malas layan dah. Aku pon rasa macam menyesal ah reply macam tu. Jam masa tu dah pukul 12am, aku pon dah nak tido, sebab esok paginya nak operate.Baru je nak lelap mata, pintu ward aku kena ketuk β€œtokk tokk”, Radhi aku nak check blood pressure kau.Ika rupanya yang datang dengan sorang lagi nurse bawak mesin untuk cek blood pressure aku.

    Ika pon datang lilit benda tu kat lengan kanan aku, masa dia lilit tu, jari aku kena dekat tetek dia,aku saje la gerakkn jari aku kat situ, aku tengok dia pon tak kisah je,lagi dia rapatkan tetek dia kat tangan aku ade ah. Aku baru je nak genggam tetek dia, dia pon berhenti cek blood pressure aku dan dia cakap, okay BP kau okay. Ngam dah esok boleh operate.Lepastu Ika pon keluar dengan nurse lagi sorang. Tak lama lepas tu HP aku bunyi ade whatsapp masuk.

    Ika : Best tak rasa tetek aku? Nak sangatkan? Sikit cukup ahh. Hahaha

    Besar dia gelak, siot betul bergurau dengan aku pasal tetek. Aku pon cakap la, tak puas ah. Nak pegang lagi. Dapat usik sikit je.Aku bgtau dia batang aku keras masa cek darah tadi sebab dapat pegang tetek.

    Aku : batang aku dah keras dohhh. Siot la kau, gesel tetek kat tangan aku.

    Ika : hahaha habis tu kau nak aku buat apa?kau goncang je lah sendiri. Nanti keluar aku bersihkan.

    Aku : Hahaha taknak la sendiri, kau tolongla keluarkan. Boleh en en? Kau kan mantap dan baik hati.

    Pancing aku kat Ika, aku memang confident memang dapat punya.

    Ika : hahah gatal. Kalau aku tolong, aku dapat apa?

    Aku : Kau nak apa? Aku bagi. Hahaha

    Ika : Hahaha takdelah. Aku main main je. Kejap lah aku datang.

    Aku : Yes!!!

    Tak lama lepas tu betul betul dia datang,dia datang dia terus tarik tirai kat bilik aku tak nak bagi nurse lain lalu n nampak dia kat situ.Aku punye batang yang dah keras macam nak meletup nampk jelas dari selimut hospital yang aku pakai. Ika pon masa tu senyum senyum je tengok batang aku disebalik selimut tu.

    Ika : ha cepatlah, aku tak boleh lama ni. Kang akak nurse tu carik aku.

    Aku : Okay nah.

    Aku bukak selimut dan keluarkan batang aku yang mengeras macam nak meletup tu. Ika pon muka macam tergamam tengok batang yang keras dan agak padat tu.

    Ika : Uish panjang jugak batang kau dhi. Tunang aku punya pon tak macam ni.

    Aku :Takdelah panjang mana. Normal je lah.

    Ika pun datang dekat aku, tanpa disuruh, dia lancapkan batang aku yang tegang tu.Mula mula slow, lama lama makin laju,dari satu tangan dia pakai 2 tangan. Aku punye tangan pon mana boleh duduk diam, terus aku ramas tetek dia yang besar tu, tak puas ramas dari luar, aku suruh Ika keluarkan tetek dia, macam kena guna-guna dia mengikut je apa aku cakap, terus dia bukak butang uniform dia dan keluarkan tetek dia. Perghhh memang besar baii,ranum tetek dia ni.

    Tengah dia leka lancapkan batang aku,aku terus tarik kepala dia dekatkan dengan batang aku. Dia pon jeling dekat aku lepastu dia senyum.Terus dia blowjob aku, lain macam terer Ika ni blowjob,sampai ke telur aku basah dia jilat. Baik punya blowjob, mat salleh panggil sloppy blowjob. Memang macam dalam porn movie, dia siap ludah lepastu sambung blowjob.Sambil tangan aku ramas tetek dia,kepala dia pon turun naik turun naik kat batang aku. Sesekali dia tukar pergi dekat telur.

    Dalam 10 minit macam tu dia tekun dalam tugas dia mengulum batang aku, ika pon cakap,

    Ika :Dhi lama lagi ke nak pancut? Cepat ah. Kang nurse carik aku.

    Aku :Okay okay aku pancut, laju lagi Ika.

    Makin laju kepala dia blowjob aku, atas bawah atas bawah. Tak keruan dah aku masa tu. Dengan pengalaman yang ade, aku tahan kaw kaw dari pancut. Kepala Ika makin lama makin laju blowjob batang aku. Slurp!!! Slurpp!! Slurpp!! Bunyi dia sedut hujung batang aku.

    Aku : Ika, aku nak pancut dahhh

    Ika : mmphh mmpphh

    Ika tak jawab, dia just buat bunyi je. Laju laju dia blowjob sambil tangan aku leka meramas dan menggentel tetek dia yg ranum bak betik tu.

    Aku : Ika, seriouh weyhh aku nak pancut. Arghhh

    Dia buat tak tau dan makin laju dia mengulum batang aku.Bila kegelian dah memuncak, dengan segala air mani yang lama terkumpul aku pon terus pancut tepat dalam mulut dia.

    Terperanjat aku dia terus kulum batang aku yang baru sahaja memuntahkan air mani yang likat dan pekat,tak cukup dengan tu,dia terus telan semua tanpa ade sedikit pon air mani,habis dia telan,dia sambung jilat dari telur sampai ke hujung batang aku tanpa disuruh.

    Ika : Banyaknyaa. Berapa lama kau simpan ni? Hihi (Sambil dia tergelak kecil)

    Aku : Takdelah lama. Baru seminggu hahaha. Single kan mana ada tempat nak buang. Pakai tangan je la.πŸ˜‚

    Ika :Membazir la pakai tangan, lain kali nak bagitau laa. Nanti aku dah kahwin tak dapat dah.( sambil dia lap batang aku perlahan lahan nak tumbang tu pakai tisu)

    Aku : Kau serious la? Hahaha nottynye (slumber aku picit puting dia)

    Ika : Hahah serious la, sorry bj je boleh. Lain tak boleh ye.

    Aku :Hahaha cukup la tu bj, nak lebih apanya kann. Kau pun dah tunang, tak lama lagi nak kawin.

    Ika :Tau pun kau. Dah boleh tidur kan? Aku nak sambung kerja.

    Aku : Hahaha mestilah boleh, terima kasih dohh. Lain level la bj kau.Keras badan aku nak pancut tadi.

    Ika : hahah practice make perfect πŸ˜‰. Aku gerak dulu ah. Esok lepas operate roger ah. Nak apa apa bgtau.

    Aku : Boleh mintak lagi sekali ke? Hahahah

    Ika : Tengok la macam mana.Gerak dulu weyh.

    Ika pon jalan ke pintu keluar ward sambil melambai dan buat muka cute dia kat aku. Hahaha. Satu pengalaman indah dekat ward yang tak aku sangka sangka. Lepas je aku operate hari tu,aku whatsapp dia mintak dia teman datang kat ward aku. Hampeh, dia cakap dia tak masuk kerja sebab emergency kereta dia rosak tapi dia bagi gambar tetek dia suruh aku melancap. Hahaha gila.

    Lepas je dari tu, ada dalam 2 kali aku jumpa dengan Ika, memang dia seorang yg berpegang teguh pada kata kata dia. Dia just bagi aku blowjob dan titfuck dia je dalam kereta. Pussy dia memang dia tak bagi usik,tangan aku baru nak merayap dalam seluar dia,terus dia tepis. Hahahaha

    Ika pon dah kahwin sekarang n ada anak sorang, aku dengan dia just berbalas komen dekat instagram dan facebook macam kawan kawan biasa.Pengalaman ni akan kekal dalam ingatan aku dengan dia sampai bila bila.Lain macam nurse punya penangan.Putih mata kena blowjob.

    Tamat, penat taip. Next story roger ah nanti.πŸ‘πŸΌπŸ˜‚