Posts
352
Last update
2022-09-15 11:20:46

    BETINA BADAN PADAT๐Ÿ˜ฉ

    1. Hanee

    Bg aku badan Hanee ni jenis subur and senang bunting. Pepek pon confirm tembam gila lps tu ada bulu halus nipis. Nak fuck Hanee make sure batang kau panjang and tahan lama sebab pepek dia kuat kemut. Paling aku tak tahan tgk peha dia la sial. Aku dpt mmg aku ratah peha betina ni๐Ÿ˜ฉ

    2. Heyynah

    Aku tau Heyynah ni pon modal melancap favorite jantan2. Ramai geram dgn badan dia lps tu muka pulak cute. Kalau kau dpt Heyynah mesti face fuckk mulut betina ni. Dia mmg power layan batang ๐Ÿฅบ

    3. Adila

    Bitch ni pun favorite aku sebab tinggi lps tu suka melentik. Position paling best nk fuck Adila is doggy berdiri dari belakang lps tu usap2 asshole dia. Bila dh puas fuckk pussy, kasi celup batang dlm bontot lentik dia tu. Fuckk so tight ๐Ÿคค

    4. Alissa

    Betina ni paling famous dlm kategori badan padat hehe. Aku pon ketagih melancap dkt Alissa. Muka dia tu mmg sesuai jilat jubo aku sambil lancap kn batang aku sial. Lps tu aku nk fuck lubang bontot Alissa sampai terpancut ๐Ÿ˜ˆ

    5. Sabrina

    Ni bitch yg baru jd modal melancap aku hehe. Fuhh dia ni mmg tinggi betul lps tu suka payung bontot dgn peha padat tu. Dpt kau mmg aku henjut pepek kau sampai bunting anak aku๐Ÿ˜‹

    Korang pilih betina yg mana satu untuk lenjan? Komen kt bawah and bagitau sekali sebab apa korang pilih ๐Ÿ˜˜