@awekbinigersang
budak sekolah isteri Janda gersang
Posts
382
Last update
2023-01-28 02:02:28
    pemburubetina77

    BONTOT AWEK GYM TERBAIK DI MALAYSIA๐Ÿฅต

    Fuckk lentik siaa. Ni kalau kepit konek celah bontot tu confim terpancut aku๐Ÿ˜ฐ

    Sial la badan fit mcm ni dpt tutuh mmg sedap sial. Mula2 jilat badan dia tu, aku ratah ketiak berpeluh Addy arghh fuck masam sial. Lps tu aku nk Addy duduk atas muka aku biar aku jilat bontot basah dia๐Ÿคค

    Addy i sanggup jd hamba seks u. U balik dari gym biar i jilat satu badan u sampai bersih hehe. Masa u workout, i baring bogel bila u squat je bontot u tekan batang i. Fuckk ๐Ÿ˜ญ

    pemburubetina77

    Dapat liwat bontot Addy Shaqeeraaz ni confirm 2 kali celup je terus pancut ๐Ÿ˜ซ

    ATIRAH, HOT WIFE PEMUAS SYAHWAT (Part I)

    Pelir aku kategori small dick. Masa belum erect 6 cm. Dah erect boleh capai 11 cm je. Maybe kecil sangat untuk batang orang yang dah capai umur 25 tahun. Tapi nafsu aku tak sekecik batang. Nafsu membuak buak sampai routine lancap aku 3 kali minimum dalam sehari. 10-15 kali tu selalu kalau masa aku free tak ada class. Sperm aku kategori banyak dan likat. 1st cum dah banyak, 2nd sampai 9th cum masih memancut laju. 10th ke atas baru makin sikit tapi masih erect. Mungkin sebab pelir aku ni jenis bengkok. Kalau fucking memang senang sentuh G-Spot.

    Preference untuk taste lancap aku antara yang dominan selebriti & igfemes, bonus sangat sangat kalau wife orang. Dari sekolah menengah, aku memang addict dengan wife orang. Tak tau kenapa. Ada something yang sangat nice. Antara hot wife yang aku kalah teruk bila layan pastinya Atirah.

    Muka betina ni bukan kategori yang betul betul nampak notty atau slut tapi tetap nampak aura sex padu. Tetap bila aku tengok muka dia terasa nak cumshot dekat muka laju laju. Biar sperm aku yang jenis banyak dan likat ni meleleh dari dahi sampai bibir Atirah. Atirah ni muka yang ada aura sex. Jenis yang suka make love atau masturbate kalau dah horny. Mesti banyak dildo dalam collection Atirah ni. Paling best dia hijabis yang selalu belanja dada dalam semua keadaan. Tudung singkat nampak dada padu. Boobs dia walaupun tak la terlalu besar, bukan kategori busty kaw kaw tetapi fuhhh solid nak mampus. Sial lah bila tengok dia pakai tali pinggang keledar dalam kereta pun terlekat dekat boobs dia. Power doh.

    Perfect body la bitch ni. Memang suka show off tetek. Memang la nak show off sebab sangat mantap. Sederhana besar tapi tahap solid dia tu sempurna. Boleh buat aku precum bila tengok. Belum lagi gesel dekat situ. Nipples dia mesti tajam. Kalau dapat fuck kau, memang aku balun tetek dulu sampai Atirah dapat boobs orgasm.

    Shit. Pelir kecik aku meronta ronta bila tengok Atirah tayang sideboobs padu dia. Batang aku yang 11 cm, boleh mencecah 12-13 cm masa ni. Memang tegang nak mampus bila tengok hot wife Atirah posing sambil tayang sideboobs. Memang dia nak tunjuk dekat adik adik fappers. Boobs dia memang tegang wei. Aku rasa memang Atirah suka titsfuck. Lepas tu dia akan bagi blowjob terbaik. Bibir dia antara part body yang aku suka. Nampak jenis bibir yang pandai blowjob. Jenis yang tak gopoh. Fokus dekat frenulum dengan kepala pelir, tunggu sampai dick dah meleleh dengan precum. Baru dia pergi next step. Deepthroat sampai pancut. Lepas tu dia swallow semua sperm. Fuckkk!

    FIRA ZHARIF BETINA SUNDAL ๐Ÿ˜ฉ

    Korang dgr voice ex aku ni. Mmg betina sundal. Kalau 2 hari aku tak fuck dia mesti dia cari jantan lain. Sebab Fira ni la aku jd cuckold hehe. Asal aku busy je mesti dia cari jantan lain. Paling best aku dpt tgk Fira memantat dgn kawan aku fuhh mmg stim habis. Aku melancap sambil tgk kawan aku lenjan Fira. Korang nk tgk tak muka Fira ni? 500 reblog aku expose BETINA SUNDAL ni ๐Ÿ˜†

    BETINA SUNDAL MACAM NI BEST BUAT BINI๐Ÿคค

    Korang taknak ke cari bini yg sundal mcm ni? Mmg pro layan batang sbb mmg baka sundal dari muda๐Ÿฅต

    Dapat betina mcm ni mmg aku bg jantan lain main dia hehe

    Baka PELACUR perempuan ni. Kawin dgn betina mcm ni layan dia mcm pelacur. Hari2 aku liwat hehehe lps tu aku bg member2 aku lenjan bini aku ๐Ÿคค