*I tinggal KL. Jadi nak ke Seremban ke Melaka ke JB ke tu semua amatlah jauh.*

    *Bila i berkenalan dengan girl dekat MeWe ni lepas tu baru tahu lokasi depa seperti di atas, i terpaksa KIV dulu lah nak jumpa.*

    *I kena fikir banyak faktor juga seperti masa, tenaga dan kos. Kena buat planning.*

    *Tapi ada pulak girl yang tak sabar (nak rasa batang i) terus marah dan unfriend. Ada yang block juga. Agaknya dah horny sangat dan tak larat tunggu.*

    *Rileks lah girl. U masukkan je i dalam KIV list u. Yang u unfriend ke block tu buat apa lah. Nanti i ke sana nak contact balik pun dah susah.*

    *Last month ada je i ke Melaka sambil keje sambil check-in main dengan sorang girl di sana. Itu pun plan sebulan lebih.*

    *Sabar lah sikit.*

    romantic-deviant

    Grrffff. That tongue..

    bushwoman

    ๐Ÿ˜ˆ

    liketowatchyouplay

    I crave your tongue on me. You tantalize my aching throbbing hard delicious cock like no other. You just know every spotโ€ฆ Where to pauseโ€ฆ Where to flickโ€ฆ Where to lickโ€ฆ Up and around and back down. And I know you can keep me on the edge for what seems like hours. Oh how I crave your tongue on me ๐Ÿ–ค๐Ÿค—๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ–ค

    thesirone

    I appreciate a skilled linguist

    casadosquerendosexo

    Aรญ, como eu preciso dissoโ€ฆ

    exploring-vixen

    One of my favorite things. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’‹

    feltditarf28

    ๐Ÿ†๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ