Selebriti seks - Uqasha Senrose

    Selesai penggambaran filem terbaru artis terkenal uqasha senrose bersiap2 dan berkemas untuk pulang. Selepas mengambil skrip bagi scene berikutnya dia pun mengucapkan selamat jalan kepada rakan2 krew, mengambil bag dan terus berjalan menuju je tempat letak kereta bawah tanah di bangunan dimana shooting diadakan..Owg  xbiasa park kat situ,,dn kawasannye kerap kosong dn gelap.. Sewaktu berjalan menuju ke parking tanpa uqasha sedari dia diperhatikan oleh seorang produser berbangsa India bernama Mohan yang memang selama ini menaruh dendam terhadap uqasha kerana dia pernah dimarahi oleh uqasha.. Kereta uqasha diletakkan di parkir bawah tanah bangunan itu dan untuk sampai ke parkir perlu melalui beberapa blok dan lengkuk kosong. Apa yang ada hanya relung paip bomba dan pemadam api, boleh dikatakan kawasan itu agak sunyi. Selepas keluar dari lif. Uqasha pun berjalan menelusuri selekoh dan dinding yang ada untuk sampai ke parking. Tanpa dia sedari pergerakannya diekori oleh Mohan yg dah lama menunggu peluang untuk membalas dendam. Niat dihati Mohan mahu merogol uqasha dan mengambil beberapa keping gambar sebagai token dendamnya…Tetapi mohan tahu, klu rogol uqasha kat situ mungkin berbahaya dn x selesa.. Jd die pikir suatu pelan yg elok,utk dptkan sesuatu rakaman aksi xsenonoh si uqasha yg digunakan utk mengugutnye kelak..Mohan siap pakai topeng utk rahsiakn identitinye tu..die menunggu smpai uqasha smpai ke keretanye lalu serbu dr belakang..Mohan pegang erat tubuh uqasha dn mencekup mulutnye kuat,, satu lg tangan memegang sebilah pisau yg digunakan utk mengertak uqasha,.. ‘’dengar baik2,, kalau kau xnak mati di sini,, kau baik dengar ckp aku,,paham???’’ kata mohan kat uqasha..Uqasha yg takot dn panic tu cuba meronta2 melepaskn diri , tp digenggam erat oleh mohan..’’kau nak mati ke???’’ tnye mohan dn uqasha geleng mukanye yg dicekup tgn mohan..sbb dipeluk dr belakang, bahagian konek mohan tepat2 atas punggung uqasha, die dpt merasai kelembutan punggung pejal uqasha dn koneknye mula mengeras.. Mohan meraba2 konek keras die atas punggung uqasha yg hnye di selindungi dgn kain silk lembut.. Uqasha dpt merasai bende keras naik turun celah2 punggungnye dn airmatanye mula menitis..’’sedap punggung mu syg,, soft dn pejal,,mmm’’ kata mohan…

                       Mohan pusingkn badan uqasha dgn tgnnye masih mencekup mulutnye..’’Aku nk lpaskn tgn aku,,kalau kau menjerit,, aku tikam kau terus,,’’ kata mohan sambil menghayun pisau tu… uqasha terlalu takut dn terkaku…badannye mengeletar..mohan melepaskan tgnnye dn uqasha diam sahaja..Mohan letak pisau tu kat pipi uqasha dn gertak lg, uqasha x melawan balik, die risaukn nyawanye yg mungkin hilang hari itu..Mohan tahu die xleh lepak lama di situ, lalu suruh uqasha melutut kat lantai kongkret belakang kereta uqasha..Mohan melucutkan sluar nye dn mengeluarkan koneknye yg mengeras..Uqasha mnjadi takot, geleng2 kepalanye dn bergerak kebelakang cikit..’’tolong…..jgn buat mcm nie…….please!!!’’ rayu uqasha,, mohan mengertak lagi dgn pisaunye, pegang blakang kepala uqasha dn tarik kedepan..’’kulum konek aku, klu tak aku kelar terus leher kau’’ seru mohan.. Uqasha menangis teruk , depan mukanye konek hitam tebal panjang, dn xbersunat lg, perasaan takut dn geli campur aduk dn uqasha xtau ape nak buat..Mohan meraba2 koneknye atas pipi uqasha yg melinang airmata..geseran konek tu menganas2 lg sbb mohan xtahan kecantekan wajah si uqasha yg bertudung itu..dahi, dagu, pipi, hidung mata , mulut dn merata2 mukanye diraba..’ohhh baby,, canteknye kau,,mmmmm’’ mohan melayan stim koneknye kt muka uqasha.. Mekap muka melekat2 pulak kat konek si mohan….’’Bukak mulut kau skrg!!!’’ seru si mohan dn uqasna mmbuka sikit mulutnye,, mohan trus merodok pembukaan itu dn menolak masuk kepala koneknye,, muka uqasha mengerut semacam dgn air mata kuat mengalir..pelir mohan mungkin trase pahit dn masam sbb berpeluh2 td tgh tunggu kt area parking …tp mohan xkisah,, koneknye kini dlm mulut si uqasha…’’oohh yess baby,, suck my cock,,suck it like a whore’’ kata mohan kat uqasha..uqasha xdpt menerima situasi yg die sedang lalui..die berharap agar semua nie Cuma mimpi yg buruk, tp kenyataannye, konek laki  india ni tgh menikmati mulut uqasha.. ‘’ooh yeahh baby,,mulut kau soft dn sedap laa,, nk rse kerongkong kau pulak,,’’ kata mohan sambil gelak.. ‘’ppuan mcm kau pasti xpernah dengar pasal facefuck kan?? Mari aku ajar kau,’’ kata Mohan lalu suruh uqasha letak tangannye kat belakang..’’ready x sayang?? ‘’ tnye mohan lalu mula jolok koneknye jauh kedalam mulut uqasha.. ’’krrrookkk, ,kkkkrrrrooookkk,,krrrrrookkkk’’ bunyi krongkong uqasha di ratah terdengar…Uqasha trus menolak peha mohan kebelakang dn mohan pulak menampar muka Uqasha dgn kuat beberapa kali,, ‘’tangan kat belakang!!!jgn buat aku marah’’ teriak mohan…’’pleaassee,, qasha xleh nafas,, pleaseee’’ rayu uqasha..’’tahan nafas kau, sama mcm maen tahan nafas bawah air,,’’’kata mohan lalu terus facefuck mulut uqasha..muka uqasha yg cntek jelita tu mnjadi tempat jolok laki india nie..

    Mohan mengeluarkan telepon bimbitnye lalu mula merakam aksi berkenaan..Uqasha merayu supaye mohan x berbuat demikian tapi mohan rakam jugak..selama 10 minit aksi mengulum dn facefuck tu dirakam, termasuk aksi muka jelita uqasha tu kne pancut..Mohan trase sungguh puas hati, tetapi pelan die terhadap uqasha tu belum berakhir lagi.. mse uqasha sedang mengelap air mani mohan dr mukanye,, mohan mengertak lagi si uqasha nie.. btau die kalau die laporkan kt polis atau sape2,, klip yg mohan rakam tu die kn sebar2 kan..mohan berani kluarkn klip tu sbb hnye muka uqasha yg kelihatan dlm klip tu,, … pastu mohan bg sebuah handpon modal ;lama berserta charger kat uqasha,.sim kad tu sim yg x diregister, sim hantu..hnye boleh terima panggilan masuk..’’kalau mse aku telepon, kau x jawab,, klip nie aku terus akan sebarkn,,paham tak???’’ tnye mohan..’uqasha mengangguk kepalanye,,mukanye sedih dn pilu..Mohan mengucapkan terimakasih utk service konek yg indah tu dn meninggalkn uqasha kat situ.. Selepas insiden tu, mohan x contact uqasha selama 2minggu..sebenarnya mohan agak cuak jugak, dia takut uqasha kn btau polis dn bile die panggil nombor tu,, polis kn jawab..hari2 check surat khabar, nk tgk ada apa2 laporan pasal kejadian tu…lpas 2minggu mohan berani cikit..orang secara lazim berani membuta tuli ataupon berani kerana benar,, tp si mohan nie  berani kerana dh tak tahan gian dah..kahkahkah…mohan pon menelepon handpon tu dn uqasha menjawab..mohan bersembang2 dgn uqasha, tnye bnyk kali samaada die ada btau polis atau sape2..uqasha btau xcakap apa2 pon kat sape2..mohan xpercaya 100% kata2 uqasha tu.. mmg x salah si mohan tu xpercaya, sbb uqasha mmg dah btau kat seorang..laki tu, En Ramli, berumur 52thun adalah seorang kenalan keluarga uqasya dn die merupakan seorang polis pangkat tinggi..Uqasha btau kat die sahaja sbb en Ramli bagaikn pakciknye sendiri.. En Ramli btol2 nk tangkap laki india nie, dn suruh uqasha menunggu panggilannye..Selain Mohan ,, hnye uqasha dn en ramli je tahu pasal bnde nie…

              Dua minggu seterusnye, mohan kerap memanggil uqasha dn bersembang dgn uqasha..Die terpaksa melayan panggilan mohan tu, nk mohan percayakn uqasha dn ajak uqasha ke mana2 lokasi,, baru pakcik nye boleh menangkapnye..kan uqasha nie seorang pelakon, die gunakan skill lakonannye melalui telepon smpai mohan benar2 percaya yg uqasha tu jatuh hati kat die..bodoh benar india nie, xsangka die tgh memasuki jerat yg dipasang uqasha dn pkciknye.. uqasha benar2 mmpengaruhi minda mohan smpai mamat tu mula pikir pasal nk memeluk islam dn kawen uqasha..sebulan lepas mohan mula bersembang dgn uqasha, die berikan alamat rumahnye kat uqasha..Die menunggu2 kedatangan uqasha siap beli boquet bunge ros bagai hadiah mse melafazkn cintenye kat uqasha.. Sebuah kereta parking depan rumahnye,, dn Mohan dgn gembiranye mmbuka pintu rumahnye untuk mendapati seorang laki mlayu usia 50-an kluar…En Ramli dtg ke rumah mohan…Mohan tutup balik pintu dn terus memanggil handpon yg die bg kat uqasha..Panggiln tu dijawab oleh En ramli,, sbb handpon tu die dah amik dr uqasha mse nk dtg ke situ..’’encik,, boleh buka pintu tak, aku nk tgk muke kamu,,nak sembang cikit’’ kata en.Ramli.. ‘’ahh,, ahhh,,   saya,,,errr,,,saya,,,,,encik,,,,sy…..’’ mohan xtau nk ckp apa,,die dah kantoi…’’sy nie inspector Ramli, nak aku balik stesen pastu pakai uniform aku dn bawak kawan2 aku dn serbu rumah kau?? Cepat bukak’’ kata en Ramli..Gate automatic rumah mohan terbukak dn En Ramli pon masuk..Pintu depan dibukak dn en ramli masuk ke dalam.. ‘’Encik,…tuan,,,,sy….sy……sssaya mmminta maaf,, saya xkn buat lagi ‘’ kata mohan yg sgt2 cuak..’’nama kau sapa??’’tnye en Ramli..Mm…mmm.. mmohan tuan’’ jawab mohan.. Mata en Ramli terpandang bunga ros merah kt atas meja ruang tamu.. ‘’ini utk sapa?? Aku??’’ tnye en Ramli..Mohan yg blur trus ckp ye..En ramli amik bunga tu dn bantai kepala mohan 2-3 kali..’’dah buat bende terkutuk cmtu kat die, pastu kau nk bg bunga skrg??’’ tnye en Ramli dgn nada sarkastik sekali..’’Mintak maaf tuan,, sy dah silap,,sy bersalah ,,tolong laa sy’’ kata mohan kata smbil memegang kaki en Ramli..’’mana klip yg kau rakam tu,, bawak sini!!’’ seru en Ramli,,Mohan pon berikan handponnye dn En Ramli melihat klip tu.. En Ramli menonton klip tu smpai habis, cikit pon x fast forward atau skip..lpas tgk abis, die tnye mohan,, ‘’dah bersedia gi ke penjara ke??’’… ‘’tuan ampun tuan,, tolong laa sy,,tolong tuan’’ rayu mohan.. Nasib mohan terumbang ambing dn masa dpannye nmpak gelap ..

           ‘’bawak bertenang en Mohan, kalau niat aku nk tangkap kamu, kau pasti dah meringkup kat lokap aku,,, skrg kne bantai kaw2’’ kata en ramli.. Mohan agak keliru dn duduk mendengar jer… ‘’sebenarnye, aku pon gian kat si Uqasha nie, dn dh bnyk kali die dn  adek beradeknye jd modal lancap aku…Bile die btau ttg kejadian nie,, aku melihat suatu peluang utk aku menikmati si uqasha nie’’ terang en ramli kat Mohan… Mohan yg bersedia nk melafaz kn cintenye kat uqasya kini sedang mendengar En Ramli melafazkn nafsunye terhadap uqasha….’’Tp sy btol2 cintekan die Tuan, sy sumpah,’’ kata mohan yg masih bodoh terpedaya dgn si uqasha tu..’’sy sumpah uqasha xcintekan kau mohan, sbb kalau die cintekan kau, kenapa aku ada kat sini?? Aku suruh die pura2 lyn kau je smpai kau bg lokasi kau,, nmpaknye bkn saje lokasi,  hati pon kau bg sekali ye??hahaha’’ gelak en Ramli..Baru mohan tersedar, hatinye panas dn mula mendengar pelan En Ramli..’’sy kn pegi balik dn btau lokasi nie lokasi salah, seolah2 kau tipu..pastu bile kau contact die balik,,berikan alamat ini’’ kata en Ramli lalu mmberikan suatu alamat rumah berserta kunci rumah tu..’’Kau pegi tunggu kat situ lpas 2 hari dn aku kn bawak uqasha ke situ..die akan masuk dulu..kau jgn lock pintu sbb 5minit kemudian aku kn masuk dn kau terus dtg bergelut dgn aku, sy kn simpan pistol xberpeluru kat blakang sluar, kau amik pistol tu  dn mula ugut aku dn uqasha ‘’ kata en Ramli smbil btau ape2 yg die nk mohan cakap kat die dn Uqasha..Mohan pon bersetuju lalu buat seperti disuruh..

         En Ramli pastu gi jumpe  uqasha dn btau citer,,,Uqasha mmpercayai pak cik nye tu, dn lpas 2 hari die dtg bersama ke lokasi tu ..Uqasha berani masuk dulu sbb En ramli btau die lpas 5 minit die kn serbu msuk…Uqasha mmbukak pintu depan yg xberkunci  tu dn melihat mohan yg sedang terduduk di ruang tamu, dgn memakai topeng muka yg sama… ‘’xpercayakn qasha lg ke? Kn qasha dh dtg sini,,tnggal je laa topeng tu,’’ kata uqasha..dlm hatinye nk tgk muka laki2 yg mencemarinye,,xsabar2 nk benci muka tu dn nk rse puas melihat muke tu msuk penjara…’’bukak laa syg, qasha rindu sgt kt abg’’ lakonan Oscar award uqasha xhenti2…sperti yg di rancang, en ramli pn serbu masuk, bergelut dn kini pistol xberpeluru tu kat tgn Mohan..dn die mula menggertak uqasha dn en Ramli..

               ‘’’aku btol2 cintekn kau syg,, btol2 percaya,,,nmpaknye kau tipu aku’’ Mohan btau kekecewaannye kpada uqasha..’’kau sape pulak??polis?? dtg seorang cmni tentu nk bunuh aku sbb marah sgt dgn perbuatan aku, klu x tentu dah ada ramai polis luar rumah aku…kau mesti sayangkn uqasha nie sgt2 smpai snggup nk bunuh aku,, kn?’’ kata si mohan,, mengikot skrip yg direka oleh en Ramli.. mohan btau yg die sedih uqasha menipunye dn kini nk lihat en ramli mmbuat bnde2 yg x senonoh kat uqasha..uqasha dn en ramli terkejut,…’’hoi,, die sebaya anak aku tau,, celaka’’ si ramli tu pura2 marah…mohan mula mengertak dgn teruk..kata nk tembak kat kepala smbil mengacu2 kt mrk cm orang giler..mohan mengetok kpale en ramli dgn bahagian blakang pistol dua kali smpai berdarah cikit.. Lakonan depa btol2 dipercayai si uqasya…sikit pon x suspect yg en ramli nie suhabat dgn mohan.. ‘’tolong laaa,, lepaskan kita,, sy xnak mati,, sy ada anak dn bini yg aku syg, tolong laa’’ rayu en ramli..’’’sanggup x buat ape yg aku suruh??’’ tnye mohan,, dn si ramli mengangguk kepalanye..’’maafkan pakcik sgt2 qasha,,pakcik xtau nk buat apa,,pakcik takut sangat laa qasha’’ kat en ramli kat uqasha..uqasha menunduk diam je smbil airmatanye mengalir..die seolah2 menerima hakikat yg die terpaksa buat bnde2 yg xsenonoh utk selamatkan pakcik dn dirinye.. ‘’aku nk kau bogel skrang dpan pakcik kau,,,,tnggal semua kecuali tudung,,,cepat’’ seru mohan.. uqasha berdiri dn smbil menangis tersedu2, menanggalkn pakaiannye..jean dn tshirt yg dipakainye ditanggal dn kini dgn bra dn panties jer..’’kau,, tarik bra kuat2 smpai terlucut,,’’kata mohan kat en ramli..dgn muka sedih ramli memegang bahagian depan bra merah jambu uqasya dn menariknye dgn kuat mededahkn tetek uqasha putih gebu dgn shape yg cntek..en ramli memandang ke arah lain seolah2 die xsanggup nk lihat kebogelan uqasha..’’pandang tetek tu  skrang!!’’ teriak mohan dn dgn lakonan seolah2 berat hati,,, en ramli memandang tetek cantek tu..’’apa kau pkir ttg tetek nie, cantek x??nk isap x??’’ tnye mohan,,. ‘’die nie mcm anak aku, xrse apa2pon kecuali kasih syg seorang bapak kat anaknye,,tolong jgn pkse aku buat apa2 kat die, ‘’ rayu en ramli padahal dlm hati xsabar2 nk nyonyot tetek uqasha tu..’’isap tetek die skarang jugak’’ seru mohan ..’’tolonglaa,, aku merayu kat kau,,pukul laa aku,,,’’ kata ramli..uqasha trase sedih memikir nasib yg menimpanye,.sedh melihat pakcik tu menangis mcmtu..pandang kearah pakciknye dn mengangguk kepala,,seolah2 mmberi kebenaran,,menerima nasib malang tp tetap menghormati pakcik tu,,sbb dlm hatinye die percaya pakcik tu xkn terpikir nk buat cmtu klu bukan dlm situasi tu,,padahal pakcik tu yang buat situasi tersebut..ramli memegang tetek uqasha dgn lembut lalu cium mcm nak xnak jer..’’genggam tetek tu kuat2 ,,nyontot puting tu puas2’’ kata mohan,, lalu ramli menurut,,impian lama ramli termakbul,, tetek tegang berisi uqasha kini dinikmatinye..mohan geram gak,, sbb die blum sentuh tubuh uqasha,, hnye mulut je diratah..mohan suruh ramli bayangkan seolah2 die menyonyot tetek isterinye,,dn jilatan en ramli menjadi semakin rakus.. mohan suruh uqasha mengusap2 kepala dn rambut ramli seolah2 menyukai perbuatan ramli tu..pastu mohan  suruh uqasha tanggal pantiesnye dn suruh die mintak ramli menghidu pantiesnye..uqasha menanggal pantiesnye lalu menghulur kat ramli,.Ramli diam terkaku jer,, lalu mohan seru kat uqasha spye meraba2 panties tu kat muka en ramli,,itulah yg ramli suruh mohan ckp dua hari yg lepas,, dn mse uqasha meraba2 panties nye kt muka ramli, mohan suruh en ramli menghirup2 kuat..en ramli betul2 menikmati bau cipap uqasha kt panties tu..pastu uqasha dibuat terkangkang kat sofa dan ramli disuruh jilat..cipap muda tembam tu sungguh segar didepan mata ramli, dgn rakus sekali lidahnye menerokai  permukaan cipap smpai ke lubang indahnye,,lidah ramli mengentel2 biji kelentit uqasha yg sebaya anaknye…kemutan lidah dgn cipap tu agak memberangsankn uqasha, die memejam mata,,dn bile xtahan menutup mukanye dgn tapak tgnnye…’’pandng die masa die tgh isap cipap kau,, genggam rambut die dn tarik mukanye rapatkn dgn cipap kau..’’ kata2 ramli kluar dr mulut mohan..mohan layan je melihat awek alim bertudung tu menggengam rambut laki tue tu dn menariknye ke arah cipapnye…kaki uqasha di naikkan lagi dn kini ramli mengucup jubo awek muda ini..hati uqasha trase kasihan kt pakciknye yg terpkse menjilat bahagian tubuhnye yg kotor tu,, tp hakikatnye ramli xsabar2 nk jilat lubang jubo uqasha yg comel dn ketat tu..mse jilat die btol2 menikmatinye….

                  Pastu mohan suruh ramli melucutkan pakaiannye semua dn duduk bogel atas sofa…mohan menyuruh uqasha mmbuat bende2 yg ramli pesan..uqasha dipakse cium dn jilat tapak kaki ramli…uqasha dibuat mengulum jari kaki yg besar tu seolah2 mengulum konek smbil memandang muka ramli..mohan suruh ramli melancap melihat perbuatan uqasha itu..awek bertudung mengulum ibu jari kaki,,salah satu idaman ramli..plahan2 jilat kaki dn naik kearah konek ramli..dgn jinak konek ramli dicium, dijilat dn dikulum…’’genggam kepala die dn lajukn lg pergerakanye’ ’ kata mohan dn ramli trus buat demikian,..badan uqasha dlm posisi merangkak dn bontot melentiknye tu sungguh menggiurkn mohan,, sungguh perfect , putih dn pejal..mohan teringin nk menikmati skali tp dlm skrip yg di buat oleh ramli, mmg mohan xde peranan…jd mohan pon terpikir dn menukar skrip ramli..die usik2 handpon die lalu btau uqasha dn ramli bahawa die dah rakam aksi uqasha mengulum kaki dn konek ramli dn dah hantar kt seorang kawan baiknye dgn pesanan jika apa2 terjadi kat mohan,, samaada dibunuh atau ditangkap polis,, terus sebarkn klip itu.. ‘’skrang aku kn join sekali dgn korang,, tp ingat, klu korang nk lawan balik atau bt apa2 kat aku,, klip korang kn tersebar..’’ kata mohan lalu parking pistol atas almari dn mula menanggal pakaiannye kecuali topeng yg dipakainye..ramli xsuke skrip terbaru yg direka mohan, tp xleh nk bantah sbb klu bantah atau lawan,, perbuatan seks die dgn uqasha tentu tergendala..jd ramli terpkse menerima situasi dn teruskn je…Mohan terus melutut belakang uqasha dn maen jilat jubo uqasha dgn rakus,, die menampar2 bontot pejal uqasha dgn kuat smbil lidahnye menjolok2 lubang jubo uqasha…turunkan mukanye dn cipap dijilat sekali…mse yg sama mulut uqasha tetap mengulum konek ramli..pastu mohan mendekatkan konek tebalnye ke arah cipap uqasha lalu menampar dn mengesel cipap dgn konek tu..ramli trase geram sbb die yg nk rasmikn cipap uqasha,, xpuas hati laki india mndapat peluang tu,,dn dpan matanye lg tu.. Mohan ghairah sgt nk ratah dara awk mlayu cun lalu msukkan jarinye kedalam cipap utk test power..Die kecewa sbb selaput dara tu dh xde..Uqasha nie buat alim je dpn orang, tp cipap die tu dah menerima konek sebelum insiden ini..mcm mana pon,,ruang cipapnye masih ketat dn mohan trus menolak koneknye kedalam..’’aaaaaahhhhhhh,,,aaaaauuuuuu…mmmmmmmmm’’ uqasha mengerang knikmatan konek tebal mengesel ruangan dalamnye….’’Sdap ke sayang ,,? (tappp..tappp, tappppp)’’ tanye mohan lalu menampar2 bontot uqasha..’’isap konek die elok2 bitch’’ kata mohan lalu menolak2 muka uqasha , konek ramli mendalam lg krongkong uqasha…tamparan diteruskan dn dgn jari telunjuknye mohan mula mengorek2 jubo uqasha…koneknye meratah cipap, tangannye satu menampar punggung, dn satu lagi tgn buat finger fuck jubo uqasha….Mohan semakin gian lalu menarik muka uqasha kedepan,, masukkan jari tgn kiri dn kanan kt mulut uqasha dn tarik lalu melebarkan lubang mulut uqasha..’’ludah dalam mulut die,’’ seru mohan dn ramli turut jugak..’’nmpak tak muke bitch nie,,cantek tak mulutnye cmnie???’’ tnye  mohan..die suruh ramli berdiri dn maen jolok mulut uqasha..’’fuck her whore mouth,,fuck her filthy mouth like a bitch’’ seru mohan..Tp ramli cm xreti nk facefuck,,cm biasa je keluar msuk…

            ‘’mai aku tunjuk,, kau tukar tmpat dgn aku..’’ kata mohan lalu bergerak kedepan dn ramli gerak ke belakang uqasha..ramli baru nk masuk koneknye kt cipap terdengar bnyi tamparan bertubi2..’’stupid whore, u deserve this,, (Harrrrkkptuihhhh)’’ kata mohan lalu meludah kt muka uqasha…’’lancap konek aku sayang,,dgn dua tgn skali’’ kata mohan yg mmemegang leher uqasha dgn satu tgn manakala tgn lg satu menampar2 muka comeynye tu..uqasha melancap rapi konek india tu dgn rapi tp mukanye ditampar dn diludah teruk oleh laki tu..’’stupid bitch,, skrg kau rse jubo aku pulak..’’ kata mohan lalu menoleh dn merapatkan bontotnye yg hitam kearah muka uqasha..Mohan memegang kepala uqasha dn gesel2kn jubo hitam die kt muke comey uqasha..Ramli agak xpuas jugak melihat laki2 india bt cmnie kt uqasha..’’lick my ass bitch,, rse jubo aku syg,,,sedap takk???hahaha’’ kata mohan yg menyukai perbuatan penghinaan itu..pastu die sambung maen facefuck ..kepala uqasha di tampar kuat smpai tudungnye mula tanggal..mohan tarik kluar tudung tu,, jerut leher uqasha lalu berikan kain tu  kt ramli dn suruh tarik kuat2 smbil tgh jolok… pastu uqasha dibaringkan melentang dgn kakinye luas terbukak..mohan menampar2 cipap tembam tu semata2 nk lihat tubuh uqasha terkejut cm terkene letrik.. mohan dn ramli bertukar2 . selang seli menjolok cipap uqasha dlm posisi tu..mse ramli tgh jolok mohan duduk atas muka uqasha dn suruh die jilat jubonye..’’ooohhh yeeaahhh baby,,, jilat jubo aku elok2’’ kata mohan smbil melancap koneknye….pastu mohan tringin nk fuck jubo ketat uqasha *** ‘’’canteknye jubo awek nie’’ kata mohan smbil meraba2 permukaan jubo uqasha..Jejari mohan menusuk jubo ketat uqasha,,semakin mendalam jejari, bendalir jubo uqasha mnjadi pelincir, dn jejari mohan senang2 kluar masuk…muka uqasha mnjadi masam, jelas xselesa langsung..apa bile tiga jari dimasukkan,, muka uqasha semakin perit, mengeleng kepalanye x tahan sakit…’’’aaauuu,, oohh saakkiitt ,,,, please jangan,, aaaauuuu’’ rintihan uqasha bagaikan petrol bg nafsu mohan yg sdg membakar.. ‘’’Sedap tak sayang cantek dn ketat jubo nie baby’’ kata mohan yg menjolok2 jubo uqasha, ..uqasha xhenti2 menjerit dn mohan suruh ramli menjolok mulut uqasha utk mendiamknnye..jubo dn mulut uqasha kne jolok serentak..rentak mohan semakin menaik sehingga die menghentam jjubo uqasha dgn ganas skali .(…….).’’ooohh sedapnye jubo ketat nie’’ ujar mohan mse mnjolok jubo uqasha..bontot uqasha ditampar2 kuat mse kne jolok.. pastu mrk bertukar posisi,,konek mohan yg diliputi bendalir jubo uqasha tu di tolak dlm mulut uqasha…’’sedap x jubo ko syg??’’ peril mohan smbil facefuck uqasha..ramli yg xbrape minat nk jolok jubo tu maen doggy cipap uqasha je.. lpas di pkse mohan,, ramli pon turut maen jolok jubo tu…Aksi threesome nie x berakhir hari tu,, malah berulang lebih dr 10 kali dlm mse sebulan tu.. Mohan mengugut uqasha dn En ramli utk melakukan activity sexual ini..En rAmli pon berpura2 takut dgn ugutan Mohan dn sedap2 maen henjut si uqasha nie.. Uqasha dh biasa sgt dgn perbuatan sexual depa, muke die masam je tnpe apa2 reaksi..Uqasha hnye mengerang apabila kene doublefuck,,dimana konek ramli dn mohan meratah cipap dn jubonye serentak.. kadang2 mohan ajak uqasha seorang,,,dn kadang2 ramli sekali…Si cantek nie dh kene jolok dlm macam2 posisi dah..sbb uqasha x menunjukkan sebarang emosi mse maen,, si mohan kerap mmberikan uqasha pelbagai pil perangsang ..selepas mengambil semua tu,, reaksi uqasha pon berubah dn melayan aktiviti seks berkenaan.. Lama kelamaan uqasha mnjadi ketagih kpd pil2 berkenaan…Lepas 2 bulan, uqasha dah ketagih sgt kpd pil2 berkenaan dn sanggup lakukan apa2 pon utk mendapatkannye..Mohan terpikir nk gunakan uqasha utk mendapatkan neldia senrose..Mohan mulakn permainan minda dgn uqasha berkenaan dgn adeqnye neldia..btau bertapa alim dn baik neldia mse mohan menghenjut uqasha,,, lama kelamaan uqasha mula membenci adeknye..mindanye kne cuci habis oleh mohan, dn uqasha bersetuju yg neldia pon patut kne mcm mana uqasha diknekan..mohan pon mule bt pelan utk dptkn neldia…..(bersambung - dalam imaginasi anda) kah kah kah

    Isteri Dan Budak Kampung

    Cuti tahun baru cina yang baru lalu, suamiku mengajak aku bercuti di kampong nenek, aku akui, sejak kami kawin, aku tak pernah menjijakan kaki di kampong nenek suamiku, jumpa pun masa mula mula nikah je dulu, lepas tu tak pernah. Sebenarnya rasa berat di hati nak ke sana, ye la orang bercuti pegi melancung, ni balik kampong. Tambahan bila suami bagi tau kampong nenek tu jauh di pendalaman, tapi untuk menjaga hati suami, aku ikut sahaja kehendaknya. Dalam perjanalanan aku banyak mendiamkan diri, dalam hati dok fikir, cam ne agaknye rumah nenek dia ni, sapa ada kat sana, ishh…mcm mcm bermain diotak fikiranku. Terasa penat juga sebab keadaan jalan yang bengkang bengkok dan tak terurus. Sunyi, kiri kana Jalan hanya ada hutan belukar, sesekali ternampak ladang kelapa sawit. Setelah 5 jam melalui perjalanan yang bagi ku agak sukar, kami sampai ke rumah nenek. Terkejut juga org tua tu bila nampak kami sampai, yela, mereka tak tau pun kami nak datang, nak bagi tau cam ne, rumah nenek bukan ada telefon. Selepas besalaman dan berbual seketika, kami naik ke rumah usang nenek yang kemas dan rapi. Tiada perabut yang menghiasi, tiada tv, tiada bekalan api letrik dan yang paling mengejutkan aku, tiada air paip. “ bang, nak mandi kat mana, kalau nak buang air kat mana?….soalan ku. Suami ku hanya tersenyum, dari jauh terdengar nenek bercakap, Mat….tolong tangkap ayam, kite ada tamu. Sapa nek?…..jawab suara tu….org kolumpor datang kata nenek.. Suami ajak aku mandi bersama dia, dia suruh aku pakai kain batik, utk berkemban, pas tu selimut guna towel. Aku ikut je apa kata suami, tapi dlm hati, ishh…masaalah betul la, mana biasa mandi pakai kemban. Kami turun dari rumah menuju ke perigi di depan rumah. Keliling perigi ditutup daun kelapa, tak de pintu pun makne nye masa kita mandi org lain boleh masuk gitu je. Dekat perigi ada tangga, yang digunakan untuk turun ke dalam parit takungan air parit yg mengalir air nye nampak bersih dan jernih, mula mula suami turun dulu, masa dia turun dan sampai ke dalam, dia buka towel bertelanjang bogel, jadi badan dia kat dalam air, kalau gelap tak nampak apa la tapi kalau waktu tengahari ke sure nampak kote dia. Aku senyum sendirian. Pas tu aku ikut sama tapi tak buka kemban. Suami kata jgn buka kemban takut nanti org nampak. Aku senyum je… dan ikut kata nye.. rimas juga mandi ngan pakai kain.. dan biasa mandi berbogel. Lepas 2 hari di kampong, Aku dah mula rasa selesa dan seronok, udara bersih, sunyi dan tiada kebisingan. Mat yang nenek panggil mintak tolong tangkap ayam rupanya anak jiran sebelah rumah. Baru lepas SPM tapi tak dapat melanjutkan pelajaran sebab tak lulus. Badannye tegap, maklum la kerja kampong, tapi Mat ni peramah dan pandai bergurau, saya dan suami rasa senang bergaul dengan nye.(ceritalucahku.blogspot.com) Sepanjang kat kampong, nenek yang masak. Dia tak bagi aku masak, lagi pun aku mana reti nak masak guna dapor kayu, tapi nak jaga hati nenek, aku ke dapor juga tolong tolong nenek tiup api, pedeh juga la mata bila terkena asap. Pagi tu, nenek demam, suamiku bawa nenek ke Bandar untuk ambil ubat tapi aku tak ikut, saja nak bermalas malas menikmati udara nyaman di kampong. Lebih kurang jam 10 pagi, terdengar macam ada org mandi. Aik…sapa lak yang mandi, kan semua oraang ke Bandar. Dengan hanya berkemban, aku buka daun tingkap yang menghala ke telaga, buka sikit je nak tengok sapa yang mandi, rupanya Mat yang mandi, tapi mata ku terkaku bila melihat mat mandi bogel, mungkin dia fikir tiada siapa di rumah sebab keadaan rumah yang sunyi dan kereta kami tiada. Dia pun tau kami semua ke Bandar. Badan Mat nampak pejal dan sedikit gelap, munkin sebab selalu berpanas. Dadaku berdebar debar menunggu Mat naik dari permukaan air, teringin rasa di hati nak tengok cam ne agaknye kote si Mat budak kampung ni. Tak lama kemudian, Mat naik dan terus mengambil sabun lalu menyabun badannye. Berderau darah I bila nampak kote Mat yang dah tegang, besar. Mat menggosok gosok kote dia sambil memejamkan mata, rupanya Mat sedang melancap .. agak lama juga die melacap… dalam hati I budak na boleh tahan lama gak nye… tak lama kemudian, nampak badan nye mengeliat dan punggung nye bergoyang2 mungkin dah terpancut cecair puteh 2 kot.. Lepas tu mat turun ke kolam dan menyelam. Dadaku terus berdebar bila melihat aksi Mat tadi, secara tak disedari, tanganku menggentel putting susu yang dah mula tegang manakala tangan sebelah lagi mengentel biji kelentitku…emmm….enak sungguh rasanya. Dalam hati mula terasa keinginan untuk menikmati tubuh yang kekar dan sasa dengan kote yang nampak besar 2. Sambil menggentel-gentil. Mataku terpejam, aduhhhh nikmatnya… lazat nye..habis basah cipap ku. Suamiku balik agak lewat hari tu, tapi nenek tiada bersama, dia memberi tahu nenek kena masuk wad, mungkin sehari dua lagi baru keluar. Tak pe laa Bang….. kata ku.., kita tunggu sampai nenek keluar dan benar benar sehat baru balik KL. Suami ku tersenyum gembira. Keesokan paginya, suamiku ke Bandar lagi untuk melihat nenek. Aku tak ikut sebab lebih suka duduk berehat saje dan suamiku tidak membantah. Lebih kurang jam 8.00 pagi, aku menuju ke kolam mandi hanya dengan berkemban tuala mandi yang agak singkat hampir menampakkan pangkal ponggongku yang pejal. Dalam hati berharap agar Mat terlihat diriku. Sampai di perigi, aku membuka ikatan tuala dan menyangkutkan tuala di dinding perigi lalu perlahan lahan menuruni tangga di kolam. Terasa sejuk bila ujung kaki terkena air kolam yang jernih. Dengan perlahan aku terus menuruni anak tangga dan sedikit demi sedikit tubuhku tenggelam dalam air . Lalu aku menyelam beberapa ketika dan timbul semula. Aduh,,,,,sejukdan menyegarkan. Aku hampir terlupa yang ketika suamiku mengajakku balik kampong Nenek, jiwaku memprotes, kini baru ku tahu, betapa indah dan nyamannye kehidupan di desa. Lama juga aku berendam di kolam sambil menggosok dan membelai tubuhku yang gebu. Kemudian aku naik ke atas tangga dan duduk di tangga dengan hanya hujung kakiku sahaja yang mencecah air perigi yang sejuk dan menyegarkan. Ku pejamkan mata sambil tanganku membelai buah dadaku yang mekar, tak la besar sangat, Cuma 34B., lama tangan ku berada di situ sambil mengurut buah susuku. Aku tersentak seketika dalam hayalan bila terdengar saperti ranting kayu patah dipijak orang, Bila ku buka mata, aku ternampak seperti ada seseorang yang memerhatikan diriku dari balik dinding perigi yang hanya diperbuat dari daun kelapa yang di anyam. Aku pasti, aku menjeling dan nampak Mat sedang memerhatikan gerak geriku. Menyedari kehadiran Mat, aku bangun dan berdiri sambil melakukan gerak tubuh (exercise) ada ketikanya aku tunduk membelakangkan Mat hingga kepala ku ke bawah, aku yakin dengan berkedudukan begini Mat akan melihat cipapku dari arah belakang dengan jelas. Kemudian aku berdiri semula dan menghadap ke arah Mat lalu ku lentokan badan ku ke belakang dengan tujuan supaya Mat dapat melihat cipapku dari depan dengan sejelas jelasnya. Aku tau tentu Mat sedang tidak tentuarah bila melihat cipapku yang licin tanpa bulu. Kemudian aku mengurut urut buah susuku dan tangan sebelah lagi mengurut bibir cipapku yang tembam sambil memejamkan mata, tanpa ku sedari, air cipapku mula keluar dan aku mula mengeluarkan bunyi erangan yang halus dan nikmat. Tiba tiba terasa ada orang memeluk ku dari belakang, terasa kote nye yang menengang..menikam punggung ku ..aku tau mesti Mat dan aku buat-buat terperanjat dan menoleh ke belakang. Mat !…apa kamu buat ni? ..Aku mengherdik. Tergamam dia bila aku berbuat demikian,. Lalu segera aku mencapai tuala ku an menutupi tubuhku. Maafkan saya kak,. Saya tak sengaja nak melihat kakak, tapi bila saya melihat, saya tak boleh nak mengawal diri saya. Maaf kan saya..die tunduk .. Kami terdiam seketika….. Tak pe la Mat.., salah akak juga tapi Mat mesti janji tak akan beritahu sesiapa apa yang Mat lihat sebentar tadi. Saya janji kak., kata Mat… tapi nampak nye gementar…aku nampak seluar nye membojol aje.. mesti kote nye masih keras lagi….Lalu aku mempelawa Mat naik ke rumah. Mat mengikut sahaja seperti orang ketakutan. . Mat duduk di lantai ruang tamu ( di rumah nenek memang tak de kerusi pun). Aku terus ke dapor mengambil dua cawan kopi lalu aku hidangkan pada Mat . aku duduk dihadapanya dengan hanya memakai tuala tadi. Mata Mat segera terpaku bila terlihat cipapku tersengeh dihadapannya dan ku lihat dadanya berombak dan nafanya semakin laju. .. aku buat tak perasan aje…yang cipapku tersengih .. Kenapa Mat?…..tanye ku. Ttttak de apa kak……..dengan suara yang gugup… Abis, napa macam orang nak pengsan je.. cakap pun mengeletar.. takut ape…! tanye ku……….. Ohh…! maafkan akak Mat ! tak perasan lak…tuala akak ni pendek, dan benda akak.. terbuka. Mat tak penah tengok ke….selamba aje aku tanye die… tak pernah kak !, …Baru tadi Mat dapat tengok…kata Mat Mat suka ke tengok akak macam tadi, sambil aku menutup cipap ku ngan tangan…. Suka….katanya sambi mula tersenyum, Aku dapat melihat seluar mat dah mengembong .. dan begerak-gerak.. Tadi mat tengok akaknye, sekarang giliran Mat bagi akak tengok Mat punye.. iisssshhh akak.. Mat malu laaaaa. …die tersipu-sipu sambil tunduk.. tapi mata menjeling kat cipap ku..yang terlindung sikit …. Kalau Mat tak kasi tengok…., nanti akak bagi tahu abg, yang Mat ngintai akak mandi… ujar ku. Dengan perlahan Mat bangun dan membuka zip seluarnya dan londeh kebawah.. Aku tergamam bila melihat kote Mat yang tegang dan besar dan berurat, lalu aku pegang perlahan dan ku urut manja. Mat masih dalam keadaan berdiri dan memejamkan matanya apabila aku urut kotenya. Apa Mat rasa? Sedap kak… suara nya agak perhan dan mengeletar. Selama ni …Mat urut sendiri je… ujarnya. Kemudia aku masukan perlahan kote Mat dalam mulut ku dan ku hisap perlahan-lahan sambil lidahku bermain main di kepalanye dan Mat mula menggelinjang. Aku tau pasti tak lama lagi Mat akan terpancut, lalu ku kulum dan sedut kuat .. puas juga ku kulum, sedut dan membelai telor nye yg licin..tapi tak juga air nye terpancut….. kalau hubby aku dah lama terpancut..ni.. kata ku dalam hati.. Kak……, sedap sangat kakkkkk., tak pernah Mat merasa senikmat ini, .. ujar nye. Ok..sekarang giliran Mat , boleh?? kata ku.. Nak buat mcm mana kak .., Mat tak biasa… kata nye.. Ku ceritakan pada Mat apa yang harus dilakukan satu persatu dari membelai buah susuku hingga lah bagaimana hendak memasukan kotenye dalam cipap ku. Aku membaringkan diriku di atas tilam kekabu dan memejamkan mataku, nak merasa cam ne budak kampung ni membelai tubuhku , nak tau dia faham ke tidak apa yang telah aku ajar sebentar tadi. Terasa tangan Mat yang kasar mula mengusap perlahan tetek ku yang dah sedia tegang. Nyata berbeza sebab biasanya tangan halus (tak pernah kerja kasar) yang membelai tetekku. Rasa geli geleman lak tapi sedap.. Mat terus membelai dan mengusap, sesekali dia meletakan jarinya ke atas putingku yang dan tegang. Kemudian Mat mula memicit tetekku perlahan lahan sambil menggentel putingku. Cepat juga Mat belajar ….kata hati ku. Makin lama Mat mengurut, membelai dan menggentel tetekku, semakin nikmat kurasakan dan aku mula mengeluarkan suara halus kenikmatan. Napa kak, sakit ke Mat buat?…..tanye nya…… tak,…!. pandai Mat buat, ..sedap…lazat….kata ku dengan nada lemah. Kemudian Mat meneruskan acara usap dan gentel di tetekku . tetiba aku merasa Mat meniarap di atas tubuh ku, terasa kotenya yang tegang bila terkena cipapku yang dan basah sejak tadi. Aii…..cepatnye dia nak masuk…bisik hati ku….tapi aku mendiamkan diri nak melihat sejauh mana kesabaran Mat dan nak tau dia ikut tak apa yang telah aku ajar sebentar tadi. Mat mengerakan ponggongnya dan dengan gerakannya membuatkan kotenya bermain di alor cipapku. Lepas tu terasa hangat di putting tetek, rupanya Mat mula menghisap tetekku sambil tangannya mengurut dan memicit tetekku yang sebelah lagi…. aduhh….. nikmat sungguh rasanye. Aku tetap mendiamkan diri menikmati apa yang die lakukan ke atas tubuhku sambil kotenye bergerak di alor cipapku yang dah banjir. Lepas tu terasa mat menggerakan lidahnye ke leher….Mat !…jangan sedut, nanti ada kesan Merah ….aku bersuara lemah. Mat meneruskan jilatan di leher dan telingaku..aku terasa geli geleman…tapi nikmat. Kemudian Mat menggerakkan lidahnya ke celah tetekku dan terus ke bawah, memainkan lidah di pusatku dan terus ke bawah. Terasa Mat mencium dan mengigit tundun cipapku yang agak tembam, dan membelek belek cipapku. Lepas tu die meneruskan jilatan dipeha kananku. Di angkat kaki kanan ku ke atas dan die menjilat serta menciumnya. Lepas tu die meneruskan jilatan ke jari jari kaki ku….aduhhhhhhhh…suami ku tak pernah melakukan sedemikian. Kemudian Mat menjilat jejari kaki ku dan mengisap ibu jari kaki ku… Rupanya nikmat juga diperlakukan demikian….pandai pula budak ni..bisik hati ku. Lepas tu Mat menjilat jari jari kaki kiriku dan menghisap ibu jari kaki kiriku pula, seketika kemudian mat meneruskan jilatan ke betis dan peha kiriku. Kemudian terasa Mat mencium cipapku dan terasa lidah die mula mencicah bibir luar dan die memulakan jilatan di situ. Selepas menjilat bibir kiri die menjilat bibir kanan. Kemudian terasa Mat meletakan lidahnye di alor cipapku sebelah atas dan die mula membelah alor cipapku menggunakan lidahnya…dan aku mula mengerang kenikmatan bila hujung lidah die menyentuh biji kelentitku yang sudah lama mengembang. Mat berhenti disitu dan menghisap biji kelentitku emm……sedapppp nye… Matttt.….kataku dengan nada perlahan. Kemudian Mat membuka bibir luar cipapku dan mula menjilat bibir dalam ku yang tersembunyi di balik bibir luar dan seketika kemudian terasa lidah die memasuki liang rongga cipapku , aku semakin tak tahan dengan tindakannye yang perlahan penuh kenikmatan. Aku mula menggelupor dan mengerang, terlalu nikmat dan kemudian aku mencapai climax yang pertama. Lepas tu Mat bangun membuka kaki ku menjadikan aku terkangkang dan die berada di antara kakiku , aku lihat dia tersenyum bila melihat cipapku dan terbuka menanti tikamananya yang padu. Mat meletakkan hujung batang nye di atas biji kelentitku dan menggeselnya perlahan, terasa lembut tapi nikmat. Kemudian die memasukan kepala kotenya perlahan dalam lubang yang dah sedia menanti, perlahan tikamannye dan aku mula merasa senjatanya memasuki liang telaga ku… ooohhh nekmat nye, terasa takuk Kepala kotenya menerjah masuk….terasa urat urat kotenya didinding lubang telaga ku,….aduh,…nikmatnya, terasa seperti baru pertama kali melakukan hubungan sex. Mulutku ternganga dan mataku pejam, aku benar benar menikmati tikaman Mat yang amat perlahan tapi nikmat, makin lama semakin dalam dan akhirnya hujung senjata die sampai ke dasar. Mat mendiamkan kotenye dan aku mula mengemut ngemut dan membuai dan mengahayun kekiri kekanan bagai irama dangdut.. Aku memaut Mat dengan kuat, dan mengepit Mat menggunakan kaki ku, ke dua hujung kakiku bertemu dibelakang badan nye. Lepas tu mulut Mat mencari mulut ku.. kami menekmati kuluman lidah, kulum mengulum .. lepas itu mulut nye ke bawah mencari pangkal buah dada ku dan seterusnye menjilat dan mengulum putting tetek ku dan menghisap perlahan sambil hujung lidahnye bermain-main di situ. Mat mula perlahan-lahan menarik keluar kotenye dan masa tu ku kemut kuat sebab terasa sayang untuk membiarkan kotenye tercabut. Bila hujung kotenya dan nak terkeluar, Mat membenam kembali dengan perlahan. Terasa sekali kenikmatannya, terasa batang yang berurat tu keluar masuk , dan terasa takok kepala kotenye mengasah dinding liang telaga ku.. sungguh nikmat dan lazat… Sunggoh indah rasanye diperlakukan begitu dan secara sepontan terkeluar suara halus dari mulutku sebagai pernyataan kenikmatan dan kelazatan yang tidak terhinggaaku… mengelupor dan mengerang .aduuuhhh lazat nyee Mat menukar rentak tikamannya, dengan menikam laju tetapi semasa menarik keluar dengan perlahan sekali, aduhhhh…kenapa baru kali ini aku merasa benar benar nikmat walau pun aku telah beratus bahkan beribu kali disetubuhi oleh suami dan juga bf ku, kenapa baru kini aku merasa kenikmatan yang luar biasa dari budak kampong ini? Badanku bergetar setiap kali Mat membuat tikaman, dan aku merengek bila dia mencabut senjatanye dengan perlahan, makin lama semakin nikmat dan aku semakin khayal, terasa seperti dibuai mimpi indah dan mengasyikkan. Kemudia aku merasa die mengubah tikamannye pula, memasukan kotenye dengan amat perlahan sehingga aku terasa benar urat urat batangnye yang kekar, dan menariknye dengan laju kemudian menikamnye dengan rentak amat perlahan…..aduhhhh…kat mana lak dia ni belajar , aku tak ajar pun tadi….makin lama aku semakin hamper kepada kekalahan, aku tewas dengan budak kampong ini, bila aku tak dapat mengawal diriku lagi, suaraku semakin kuat mengerang dan badanku semakin bergetar dan menggelupor. Aku peluk mat dengan sekuat kuatnya, ahhh……aku sudah sampai kemuncak kenikmatan ..aku tewas ditangan budak kampung ini. Sungguh nikmat ape yang die berikan pada ku dan aku terasa leteh longlai.. Mat masih meneruskan tikamannye semakin lama semakin laju sedangkan aku telah hilang tenaga… tidak bermaya. Aku biar saja ape yabg die lakukan Kenapa akakk..! akak sakit ke ..Mat wat gini.. tanye die…. Aku tak berdaya nak jawab sambil memeluk nye kuat.. dan mulut ku mencari mulut nya… ku kulum bibir .. lidah nye .. gigit cuping telinga nye..ku jilat tengkoknya.. entah mcm mana, dengan kegairahan ku… aku rasa enak datang lagi bila die membuat tikaman bertubi tubi, aku cuba melawan dengan mengemut dan memeluknye dengan kuat dengan harapan dia akan mengeluarakan cairan nikmat dan hangat dalam liang kenikmatanku, makin lama aku merasa makin hamper Mat akan sampai climaxnya, dan tiba tiba die mendengus dan membuat tikaman dengan kuat dan gagah sehingga tubuhku bergetar dan serentak dengan itu terasa seperti simbahan cairan hangat dan aku juga mengeluarkan suara erangan yang amat kuat dan aku menggelepar kenikmatan. Aku meneruskan kemutan memerah batang senjata yang berdenyut denyut dalam rongga ku sambil mengeluarkan saki baki cairan hangatnye. Mat tertiarap di atas tubuh ku yang telah longlai, aku terasa lemah tetapi penuh kepuasan. Mat membuka mata dan tersenyum memandangku… kotenya masih berendam dalam telaga ku…dan masih tegang.. Terima kasih kak….katanya. inilah pertama kali Mat dapat merasa sesuatu yang sangat indah dan nikmat. Mat hebat, tak sangka Mat begini hebat… kata ku pada nya. Dia tersenyum bila aku memuji. Kami berkucupan bertikam ladah…seketika sambil dia menggoyang goyangkan ponggongnya. Kote nye mula longlai di dalam liang nikmatku. .. ku buat kemutan dan deyutan.. yang terakhir sebelum die mencabut keluar kote nye. Mat nak lagi ke….tanye ku…. Nak kak, tapi bukan masa ni, Emm….terasa sayang nak melepaskannya dari pelukanku. Mat mencabut senjatanya yang dah mula longlai . dia menngambil tuala kecil dan mengelap cipapku. Terasa seperti aku sedang dimanjakan bila dia berbuat demikian. Cantiknye cipap akak. Macam dia senyum je kak. Memang la dia senyum, kan Mat baru bagi dia minum tadi…ujarku.. pada nye. Kami ketawa geli hati… rasa kepuasan.. tidak terhingga…lapang dada..kendur semua urat saraf… Mat baring disebelahku masih berbogel, kemudian dia mengereng ke arah ku yang masih berbogel terlentang keletihan. Tangan nye bergerak membelai buah dada ku. Akak ni cantik la, puteh bersih, …aku senyum bila die memberi pujian begitu. Semua org kata aku cantik suami ku, bf ku, bos pun selalu memuji kata aku cantik kata ku dalam hati. Akak, bila agaknye Mat dapat bersama akak macam ni lagi ye? Emm….entah la Mat, akak pun nak lagi bersama Mat macam tadi., Mat ni handal dan romantic, Mat belajar di mana? .. ujar ku… Kan akak yang ajar Mat tadi, sebelum ni Mat hanya dengar kawan bercerita kenikmatan bersetubuh, tengok wanita bogel pun baru ni kali pertama…kata Mat. Aku bangun dan memegang kote Mat yang lembik, aku lap kotenya, telornya. Besar juga kote budak ni.. bisik hati kecil ku…. Sejurus kemudian aku urut urut kote nye.. telor nye…menunduk kepala ku dan aku mula kulum, mengisap dan lidah ku menjilat kepala kote nya sambil tangan ku membelai telornya… hhuuhhh …. kote nye mula begerak dan mengembang dan menegang ternyata ia bangun semula, makin lama makin keras. Mat pula membelai tetekku semula, menghisap dan menyonyot putting tetekku yang dah mengeras semula. Lama kemudian terasa lidah mat menari nari di setiap rongga cipapku dan akhirnya aku climax lagi sekali Kemudian aku minta mat baring terlentang sebab aku nak naik ke atas nye, posisi kegemaranku, dan dengan perlahan aku masukan kote die dalam lubangku …aduhhh…kenapa kali ini aku lemah sangat, baru sebentar aku dipandu dan memandu terasanye tidak bermaya..dan longlai, tapi aku teruskan ..guna kekuatan yang ade. Aku nak uji budah ni sajauh mana die boleh berenang. .. bisik hati kecil ku…..terasa benar senjatanye masuk jauh kedalam dasar cipapku, terasa benar senjatanye memenuhi liang nikmatku aku guna kan irama dangdut.. turun naik.. kekiri kekanan… oohhh die tidak mengalah..dan aku terkulai kenikmatan di atas tubuh sasa mat. Aku terbaring lesu dan mat bangun mengangkat kakiku tinggi ke atas bahunya. Dan dengan perlahan mat memasukan senjatanye yang gagah ke dalam rongga nikmat yang sedia menanti. Mat menikam dengan penuh kegagahan dan tiba tiba mat mamasukan jarinye dalam lubang dubur ku. …..Mattt……emmm…..kenapa jadi sedap sangat ni….dan rengekan halus tak henti keluar dari bibirku bila mat berbuat demikian. Bijak juga budakni…bisik hatiku. Makin lama dia makin hebat dan gagah dan akhirnye kami terkulai bersama penuh kenikmatan dan keindahan. Mat masih meniarap di atasku, menciumi ku dengan penuh kasih sayang, terasa senjatanya mula mengecil dan akhirnya terkulai layu. Kami sama sama bangun dan membersihkan diri, kerana tak lama lagi suamiku dan nenek tentu akan balik. Hari ini aku mendapat pengalaman yang sangat indah dan tak munkin dapat ku lupakan seumur hidupku… jika suamiku ajak balik ke kampung kerumah Nenek lagi ..aku pasti tidak akan menolak walau pun berjalan jauh.. kerna berbaloi.

    unclebuck95-deactivated20170509

    SAYANG ANAK ANAK IBU

    Aku adalah seorang ibu kepada tiga orang anak, ketiga-tiga anakku adalah lelaki iaitu Izra berumur 15 tahun, Izani berumur 13 tahun dan yang bongsu bernama Izie berumur 11 tahun. Namaku Yusna berumur 34 tahun, bekerja di sebuah bank sebagai akauntan dan suamiku Hamzah berumur 39 tahun bekerja di pembantu pengurus di sebuah pelantar minyak. Suamiku hanya bekerja dua minggu dalam sebulan dan dua minggu lagi adalah hari cutinya kerana tempat kerjanya tengah-tengah laut. Selepas melahirkan Izie, salur peranakanku telah di tutup kerana suamiku tidak mahu mempunyai anak lagi. Pada suatu hari itu, aku tidak dapat ke tempat kerja kerana keretaku rosak dan setelah anak-nakku ke sekolah, aku menalifon bengkel kereta yang tidak jauh dari rumahku meminta mereka membaiki keretaku di rumah. Setelah datang ke rumahku dan selepas memeriksa kerosakan keretaku itu, keretaku terpaksa di bawa kebengkelnya untuk di baiki. Petang nanti keretaku akan di hantar kembali ke rumahku setelah siap di baiki. Aku terpaksa mengambil cuti pada hari itu dan kerana kebosanan tinggal seorang di rumah, aku mengambil keputusan untuk tidur kerana malam tadi aku tidak dapar tidur secukupnya. Malam tadi nafsuku terangsang kuat kerana sebelum suamiku berangkat ke tempat kerjanya, aku tidak dapat bersetubuh dengan suamiku disebabkan aku masih dalam hari haidku. Aku yang baru bersih dari haidku merasa nafsuku sungguh terangsang membuatkan aku tidak dapat tidur lena. Aku asyik terbayangkan persetubuhanku dengan suamiku, alangkah indahnya jika suamiku ada di sisi namun suamiku akan pulang dua minggu lagi. Walaupun aku sudah mempunyai tiga orang anak, nafsuku masih kuat dan masih memerlukan satu persetubuhan yang memuaskan. Sedang aku lena di buai mimpi, tiba-tiba aku di kejutkan dengan suara anak-anakku yang baru pulang dari sekolah. Pada mulanya aku ingin memarahi mereka kerana membuat bising tetapi tidak jadi setelah mendengar percakapan mereka. Anak-anakku tidak tahu aku tidak bekerja hari itu, aku menganmati percakapan anakku yang mencurigakan perasaanku itu. “Abang… pasang la vcd tu, Izie nak tengok ni…” Kata Izie. “Sabar la… kita makan dulu, buat apa nak cepat-cepat… ibukan tiada…” Jawab Izra. “Abang nak makan, abang pergi la… kita orang nak tengok dulu…” Kata Izani pula. “Baiklah… jom kita tengok…” Jawab Izra lagi. Aku mula mendengar cerita yang mereka tonton kerana suara dari tv itu agak jalas kedengaran. Aku mendengar bunyi yang selalu keluar dari mulutku ketika aku bersetubuh dengan suamiku. Aku bangun lalu membuka pintu bilikku perlahan-lahan dan alangkah terkejutnya aku apabila melihat cerita yang di tonton anak-anakku. Cerita yang mereka tonton adalah cerita lucah, aku dapat melihatnya kerana tv itu mengadap bilikku. Aku juga dapat melihat Izra sedang mengusap bonjolan batangnya di dalam seluar manakala Izani dan Izie memandang tv tanpa berkelip. Aku tidak dapat bersabar lagi dengan perangai buruk mereka. “Izra… Izani… Izie… apa cerita yang kamu tengok ni…” Marahku setelah keluar dari bilikku, Izra cepat-cepat menutup tv lalu mengeluarkan vcd itu dari lalu di sorok di belakangnya. Aku terus meluru ke arah Izra dan terus merampas vcd itu dari tanganya. Mereka tertunduk dengan muka yang ketakutan, walaupun aku merasa kasihan melihat anak-anak kesanyanganku ketika itu, tetapi aku tidak dapart bersabar lagi. “Kamu bertiga ni apa nak jadi… cerita tidak senonoh itu yang kamu tengok… bukannya mahu membaca buku… kamu siap la nanti… ibu akan bagitahu ayah kamu…” Bebelku panjang lebar, Izra dan Izani ttetap tertunduk tidak memandangku. “Maafkan Izie ibu… jangan bagitahu ayah…” Rayu Izie sambil menangis teresak-esak membuatkan marahku hampir hilang. Izie adalah anak yang manja, Izie paling rapat denganku dan selalu bermanja denganku. “Tahu takut… buat salah tak takut..” Marahku lagi tetapi nada suaraku reda sedikit. “Ibu… maafkam Izra… Izra janji tak buat lagi…” Izra berkata perlahan. “Izani pun sama ibu…” Kata Izani pula. “Baiklah… kali ini ibu maafkan… kalau buat lagi ibu akan bagitahu ayah… faham…” Perasaan marahku kini bertukar menjadi perasaan kasihan melihat ketakutan mereka. Itulah kelemahanku, aku tidak boleh melihat anak-anakku bersedih. “Faham ibu…” Jawab mereka serentak. “Sudah… pergi mandi, lepastu makan dan siapkan kerja sekolah. Ulangkaji pelajaran… jangan ingat nak main saja…” Kataku tegas. Mereka bangun dan terus ke bilik mereka, mereka bertiga tidur sebilik kerana rumahku hanya mempunyai tiga bilik sahaja. Bilik depan adalah bilikku manakala bilik tengah adalah bilik mereka bertida dan satu bilik lagi iaitu bilik belakang di jadikan stor. Setelah anak-anakku menhilang, aku masuk bilik kembali lalu menyimpan vcd itu di dalam laci meja solekku. Malam itu setelah makan malam, ketiga anak-anakku terus masuk tidur ke dalam bilik mereka walaupun masih awal. Tidak seperti biasanya kerana mereka akan menonton tv dahulu sambil berbual dengaku sebelum masuk tidur. Mungkin kerana mereka merasa bersalah dan takut aku memarahi mereka, awal-awal lagi mereka sudah masuk tidur. Malam itu juga aku tidak dapat melelapkan mataku kerana memikirkan perangai buruk anak-anakku dan ditambah pula dengan nafsuku yang masih lagi terangsang. Puas aku cuba melelapkan mataku, tetapi mataku tetap tidak merasa mengantuk dan aku merasa tidak tentu arah kerana nafsuku membuak-buak terangsang. Aku mula teringatkan cerita lucah yang di tonton anak-anakku tadi. Aku bangun lalu menganbil vcd itu dari laci meja solehku lalu melihatnya. Aku melihat gambar yang di tampal di vcd itu, gambar itu menunjukkan dua orang lelaki yang masih remaja sedang bersetubuh serentak dengan seorang wanita yang sudah berumur. Setelah melihat gambar yang ada di vcd itu, nafsuku semakin kuat terangsang dan aku perasaan untuk mengetahui jalan ceritanya membuatkan aku merasa ingin menontonya. Aku keluar dari bilikku dan terus ke bilik anakku untuk memastikan mereka sudah tertidur. Perlahan-lahan aku membuka pintu bilik mereka dan aku melihat mereka sedang nyeyak tidur. Jam di dinding menunjukkan sudah pukul 12.20 pagi, aku kembali ke biliku lalu mengambil vcd itu dan terus ke ruang tamu. Aku memasang tv serta vcd player lalu duduk untuk menonton cerita lucah itu. Inilah kali pertama aku menonton cerita lucah seumur hidupku, selama ini aku hanya mendengar dari mulut kawan-kawanku sahaja. Cerita itu menayangkan dua orang remaja bersetubuh dengan gurunya di dalam sebuah hotel. Apabila melihat aksi persetubuhan itu, nafsuku tidak tertahan lagi. Semakin lama menonton aku tidak dapat mengawal nafsuku lagi dan tanpa aku sedari, tanganku kini berada di celah kangkangku lalu menggosok-gosok cipapku dari luar kain batik yang aku pakai. Seperti selalu, malam itu aku tidak memakai seluar dalam serta tidak memakai coli kerana memang kebiasaanku tidur tanpai memakai pakaian dalam. Aku merasa cipapku mula basah, nafsuku yang terangsang kuat membuatkan aku terus baringkan tubuhku di atas carpet di ruang tamu rumahku. Aku mula menyelakkan kain batikku keatas dan terus mengusap cipapku dan sebelah tanganku lagi meramas-ramas buah dadaku yang sudah menegang. Aku memasukkan dua batang jariku ke dalam cipapku lalu aku gerakkan keluar masuk, ketika atu aku sangat memerlukan batang lelaki untuk menujah cipapku yang berair dengan banyak itu. Kerana diriku sudah dikawal nafsu, aku tidak peduli lagi jika ada batang siapa sekarang, janji batang itu dapat memenuhi cipapku untuk memuaskan nafsuku yang tidak tertahan lagi. Adengan di vcd itu menunjukkan dua remaja sedang menyetubuhi seorang perempuan yang sudah berumur, aku mula membayangkan perempuan itu adalah aku dan dua remaja itu pula adalah anak-anakku. Bayangan itu membuatkan nafsuku bertambah terangsang lagi dan tujahan dua jariku di dalam cipapku semakin laju. Aku membayangkan diriku sekarang sedang di setubuhi anakku sendiri dengan mataku yang terpejam. Kerana kesedapan, aku mengerang dan mengeluh agak kuat, aku tidak peduli lagi keadaan rumahku ketika itu. Tiba-tiba aku merasa pehaku disentuh orang, dengan kelam-kabut aku membuka mata dan terus menurunkan kain batikku yang terselak ke pinggangku itu. Alangkah terperanjatnya aku apabila melihat Izra dan Izani sedang menyentuh pehaku yang putih dan gebu itu. Aku terkedu dan tidak dapat berkata-kata, Izra dengan rakus memegang hujung kain batikku dan terus menyelak ke atas semula. Aku yang masih terangsang itu bagaikan terpukau kerana bayanganku kini benar-benar berlaku di depan mataku. Kerana itu aku membiarkan sahaja Izra dan Izani meraba-raba pehaku dengan penuh bernafsu. Izani menolak tubuhku terbaring di atas carpet dan Izra pula mula merapatkan kepalanya ke celah pangkal pehaku dan terus menjilat pehaku itu dengan rakus. Aku tersentak apabila kurasakan lidah Izra menyentuh celah rekahaan bibir cipapku yang sudah basah itu. Izani pula sedang meramas-ramas kedua buah dadaku berkali-kali dengan agak kuat namun ramasan itu sungguh nikmat. Izani cuba menarik baju t-shirtku keatas dan aku yang seolah-olah mahu diperlakukan begitu mengangkat tubuhku untuk memudahkan Izani menanggalkan bajuku itu. Setelah bajuku terlepas dari tubuhku, terdedahlah kedua buah dadaku dengan puting yang sudah tegang itu di depan Izani. Izani dengan rakus terus menghisap puting buah dadaku sambil diramas-ramasnya. Segalanya berlaku tanpa sebarang kata-kata dariku mahu pun dari ke dua anakku itu dan jilatan lidah Izra semakin dalam menujah rekahaan cipapku. Kepalaku terdongak ke atas apabila Izra menjilat sambil menggigit lembut kelentitku yang sudah mengembang itu.. “Erggghh… Izra….” Erangan kenikmatan mula keluar dari mulutku apabila keletitku di jilat oleh anakku sendiri. Izani masih tetap meramas kedua buah dadaku membuatkan aku mula berada di alam khayalan. Tanpa disuruh aku mengangkangkan lagi kakiku agar Izra mudah mengerjakan cipapku dan Izra mula menurunkan jilatan lidahnya di antara cipap dan duburku. Jilatani lidah Izra menjalar turun ke bawah lagi dan lidahnya kini menyapu bibir duburku lalu di jilatnya. Kenikmatan begini tidak pernah aku alami sehingga punggungku terangkat sedikit menahan kegelian bercampur nikmat di bibir duburku. Kakiku yang terkangkang luas itu menyenangkan lagi Izra menjilat bibir duburku. Izani yang dari tadi menghisap buah dadaku kini berdiri lalu melondehkan seluarnya dan tersembullah batangnya yang tidak berapa besar itu di depan mukaku. Izani menyuakan batangnya ke mulutku sehingga tersentuh bibirku lalu di tekan masuk ke dalam mulutku yang terbuka itu. Izra mula menolak tubuhku menjadi meniarap, mukaku tetap menghadap ke arah Izani yang sedang meujahkan batangnya ke dalam mulutku. Izra menganggkat punggungku ke atas supaya punggungku itu tertonggek tinggi sedikit lalu menjilat kembali lubang duburku dan lidahnya kini di tekan masuk ke dalam lubang duburku. Sambil menjilat lubang duburku, Izra memasukkan dua batang jarinya ke dalam cipapku. Aku merasa sungguh nikmat sambil menggerakkan punggungku kedepan dan belakang manakala mulutku semakin laju menghisap batang Izani. Aku menghisap sehingga kepangkal batangnya dan Izani pula memegan kepalaku melajukan lagi gerakkan kepalaku itu. “Izra… ibu tidak tahan lagi… masukkan batang Izra sekarang…” Aku meminta Izra memasukkan batangnya ke dalam cipapku kerana aku tidak dapat bertahan lagi dengan rangsangan yang aku alami sekarang ini. Tanpa menjawab atau tanpa berkata-kata, Izra terus bangun lalu menanggalkan pakaiannya dan berlutut di belakang tubuhku. Izra menaikkan lagi punggungku sehingga kedudukanku menonggeng dalam keadaan merangkak. Izra meletakkan kepala batangnya di bibir cipapku dan mula menolak masuk ke dalam cipapku. “Ahhhh…” Aku mengerang kenikmatan ketika batang Izra yang agak besar itu masuk ke dalam cipapku, walaupun batangnya tidak sebesar batang suamiku tetapi aku tetap merasa kenikmatannya. Batang Izra lebih besar dari batang Izani yang berada di dalam mulutku dan Izra semakin laju menujah cipapku dari belakang. “Perlahan… perlahan sikit… nanti cepat keluarrrr… eeegggrh…” Tanpa disedari kata-kata itu keluar dari mulutku dan mungkin kerana tidak berpengalaman, Izra tetap menujah cipapku dengan laju. Tiba-tiba Izra merapatkan batangnya sehingga terbenam rapat kepangkal dan aku merasa ada semburan hangat dalam cipapku. Aku tahu Izra sudah sampai ke puncak klimaksnya tetapi aku masih belum merasa puas lagi. Setelah Izra jatuh terduduk di atas lantai, aku terus berbaring lalu menarik tangan Izani agar menindihi tubuhku untuk menggantikan abangnya yang sudah tewas itu. Izani dengan segera merangkak ke atas tubuhku dan menggangkangkan kakiku supaya Izani berada di celah kangkangku. Aku memegan batang Izani lalu aku memasukkan ke dalam cipapku dan Izani pula terus menekan batangnya masuk. Aku mengemutkan cipapku sambil menikmati tujahan batang Izani di dalam cipapku dan aku kini sudah hampir ke puncak klimaksku. Tubuhku mula mengejang dan aku terus menarik pinggang Izani rapat ke tubuhku agar batangnya masuk lebih dalam. Serentak dengan itu, aku sampai ke puncak klimaksku dengan tubuhku tersentak-sentak. Izani yang tidak tertahan dengan kemutan kuat cipapku di batangnya semakin laju menujah batangnya ke dalam cipapku. Selepas beberapa tujahan, Izani mula memancutkan air maninya ke dalam cipapku sambil memeluk kuat tubuhku. Aku yang sudah dapat memuaskan nafsuku mula tersedar dari kesilapanku kerana merelakan Izra dan Izani menyetubuhiku terus menolak tubuh Izani yang masih menindihi tubuhku. “Apa yang kamu berdua lakukan pada ibu…” Aku memarahi mereka dengan suara yang tidak terlalu kuat kerana aku takut di dengari Izie yang sedang tidur di biliknya. Aku terus mengambil bajuku lalu memakainya dan membetulkan kain batikku yang terselak di perutku. Izra dan Izani berlari masuk ke dalam bilik mereka meninggalkan aku yang mula merasa bersalah serta menyesal kerana membiarkan kedua anakku itu menyetubuhiku. Aku masuk ke dalam bilikku dengan fikiran yang bercelaru tetapi perasaan puas juga dirasaiku. Walaupun menyesal dengan apa yang terjadi, aku merasa sungguh puas dan nafsuku sekarang sudah reda. Malam itu aku tertidur dengan perasaan menyesal dan dengan perasaan yang penuh kepuasan. Keesokkan harinya aku terjaga dari tidur agak lewat, ketiga anak-anakku sudah ke sekolah dan aku terus bersiap-siap untuk ke tempat kerja. Hari itu aku merasa sungguh ceria dan bersemangat kerana nafsuku sudah terpuas walaupun masih merasa menyesal. Petang itu aku pulang dengan perasaan malu serta berdebar-debar, aku malu untuk berhadapan dengan Izra dan Izani. Sampai di rumah, aku membuka pintu lalu memerhatikan sekeliling ruang tamu rumahku. Aku melihat anak-anakku tiada di ruang tamu itu lalu aku terus masuk ke dalam bilikku. “Ibu… bila ibu sampai…?” Tiba-tiba Izie menyapaku dari muka pintu bilikku kerana aku lupa menutupnya. “Baru sekejap…” Jawabku sambil menanggalkan tudung yang aku pakai, Izie berdiri di situ agak lama memerhatikanku lalu masuk ke dalam bilikku. Izie menghampiriku lalu memeluk tubuhku dengan agak kasar dan menolakku rapat ke dinding. “Izie… apa ni…” Marahku sambil menolak tubuh kecilnya dari terus memelukku. “Kenapa ibu marah… abang boleh peluk ibu, kenapa Izie tak boleh…?” Tanya Izie dengan agak kuat. “Bila pula abang peluk ibu…?” Tanyaku pula berpura-pura tidak tahu. “Ala ibu… Izie dah tahu apa kita buat malam tadi…” Tiba-tiba Izra muncul di ikuti Izani dan mereka berdua mula menghampiriku. “Apa kamu cakap ni… jangan buat ibu marah…?” Ugutku, Izie dengan pantas memeluk kembali tubuhku yang masih berdiri di tepi dinding bilikku. Aku cuba menolak tubuh Izie yang memeluk kemas tubuhku dan aku agak terperanjat apabila Izra memegang tangan kananku manakala Izani pula memegang tangan kiriku lalu di rapatkan ke dinding. Tubuhku di pusing mendakap dinding membelakangkan anak-anakku dan aku memejamkan mata apabila merasa kain baju kurungku disingkap ke atas. “Apa kamu lakukan pada ibu ni…” Marahku, namun aku tidak terdaya melakukan apa-apa kerana tenaga mereka bertiga lebih kuat dari tenagaku. Aku mula merasa ada tangan-tangan anakku yang sedang meramas-ramas punggungku dari kainku yang tersingkap itu. Buah dadaku juga di ramas-ramas oleh anakku membuatkan rontaanku semakin lemah kerana diriku mula dirangsang nafsu. Walaupun dalam keterpaksaan, aku mula merasa kenikmatan menyelubugi tubuhku dan aku mula menbiarkan sahaja anak-anakku meraba-raba tubuhku. Keadaan menjadi sunyi sepi, aku memejamkan mataku menikmatai ramasan serta rabaan enam tangan di tubuhku. Seluruh tubuhku di raba dan punggung serta buah dadaku diramas serentak. Aku tidak pernah dilakukan begini, kenikmatan yang aku rasakan sungguh berbeza dari bersetubuh bersama suamiku dan aku menikmati denga rangsangan nafsuku yang membuak-buak. Tubuhku tidak lagi dipeluk Izie, tanganku juga sudah bebas dari pegangan Izra dan Izani. Aku kini berdiri dengan penuh kerelaan kerana kenikmatan yang melanda diriku membuatkan aku pasrah. Aku dapat merasakan seluar dalamku di tarik kebawah dan ramasan tangan anakku semakin kuat mencengkam daging pejal di punggungku. Aku tidak tahu tangan itu milik siapa kerana seluruh tubuhku dipenuhi tangan anak-anakku. Pinggangku di tarik kebelakang sambil tanganku masih menahan dinding menjadikan aku separuh menonggeng. Kain baju kurungku yang di selak itu diletakkan pada pinggangku dan aku terasa daging punggungku di jilat serta di gigit lebih dari seorang anakku. Buah dadaku masih menjadi mangsa ramasan ganas anakku dan dari luarbaju kurungku, aku dapat melihat tangan Izie dan Izani merayap menyelinap masuk ke dalam baju kurungku lalu terus ke bawah coliku. Buah dadaku semakin ganas di ramas Izie dan Izani membuatkan buah dadaku itu menjadi tegang. Alur punggungku hingga ke pangkal cipapku di basahi dengan air liur Izra yang kini berada di belakang punggungku. Aku terkemut-kemut sambil menolak punggungku kebelakang agar jilatan Izra sampai ke bibir cipapku. Daging punggungku dikuak dengan agak ganas dan bibir duburku menjadi mangsa jilatan lidah Izra, aku tidak tahu dimana mereka belajar untuk meragsangku sehingga membuatkan aku semakin khayal. Aku tersedar dari khayalanku apabila tubuhku di pusingkan manakala tanganku pula di angkat ke atas oleh Izani dan Izie terus menanggalkan baju kurungku. Aku dapat melihat Izra sedang membuka pengait kain baju kurungku lalu kain itu jatuh ke lantai, kini aku berdiri dalam keadaan bogel dan hanya mendiamkan diri sahaja. Izra menarik tanganku agar bergerak ke atas katil, aku yang diirngi Izani dan Izie hanya menuruti sahaja tarikan tangan Izra lalu dibaringkan telentang tubuhku di atas katil. Izra menggangkangkan kakiku seluas-luasnya dan terus menjilat cipapku, Izani pula sedang berdiri membuka seluarnya Izie kini sedang menghisap buah dadaku. Izie menhisap sambil meramas buah dada dan punggungku dengan ganas di ramas Izra yang sedang menjilat cipapku. “Arrrhhhggghhh… mmmmm…” Tanpa sedar aku mengerang dengan mata terpejam kerana merasa sungguh nikmat dan apabila aku membuka mataku, aku melihat Izani menghulurkan batangnya ke mukaku. Izani terus menujahkan batangnya masuk ke dalam mulutku yang terngangga itu, Izani mula mengerakkan batangnya keluar masuk ke dalam mulutku. Aku merasa sungguh nikmati dengan hisapan serta ramasan Izie di buah dadaku, cipapku yang dijilat Izra terkemut-kemut dan mulutku pula dipenuhi dengan batang Izani membuatkan aku tidak sedar bilakah ketiga anakku itu sudah berbogel. Izra mula menindihi tubuhku lalu menujahkan batangnya masuk ke dalam cipapku dengan ganas sementara Izie masih sibuk meramas buah dadaku dan Izani pula sedang menujah ganas mulutku. “Abang… bagi Izani pulak… Izani dah tak tahan ni…” Kata Izani pada abangnya Izra. Izra mencabut batangnya dari cipapku lalu menonggengkan tubuhku, Izani datang ke belakang punggungku lalu terus menujah cipapku dari arah belakang. Aku kini sedang menghisap batang Izie pula dan Izra mula menjilat serta meramas buah dadaku.Tak lama kemudian, Izani merebahkan tubuhnya lalu menarik tubuhku ke atas tubuhnya dan memasukkan batangnya ke dalam cipapku dari bawah. Aku mencapai puncak klimaksku yang panjang ketika Izani memecut laju menyetubuhiku ketika aku berada di atas tubuhnya. “Izie… sekarang pergi masukkan batang kau kat sini…” Arah Izra pada Izie sambil memasukkan sebang jarinya ke dalam lubang duburku sambil di gerakkan keluar masuk jarinya itu. Aku yang mendengar Izra mengarahkan Izie memasukkan batangnya ke dalam duburku hanya diam sahaja seolah merelakan pula duburku di tujah Izie. Izie dengan cepat ke balakang punggungku lalu batangnya yang tidak beberapa besar itu terus dipacakkan ke duburku. Aku membetulkan batang Izie agar mudah masuk ke lubang duburku. Sekarang Izie dan Izani melakukan tujahan serentak di cipapku serta di duburku, aku hampir menjerit kesedapan tetapi suaraku tidak keluar kerana di sumbat oleh batang Izra. Oleh kerana tidak tahan dengan kemutan yang kuat di dubur, Izie telah memancutkan air maninya di dalam duburku. Setelah batangnya dicabut keluar, Izra terus memasukkan batangnya kedalam duburku. Aku yang sedang menikmati tujahan batang Izra di duburku serta tujahan batang Izani di dalam cipapku menggerakkan punggungku seiring dengan tujahan mereka. Aku sekali lagi telah hampir mencapai puncak klimaksku yang kedua. Aku kemutkan lubang dubur serta cipapku serentak dan Izani tidak dapat bertahan lagi apabila otot cipapku mengemut batangnya lalu memancutkan air maninya di dalam cipapku. Izra masih laju menujah duburku yang mengemut ketat itu dan akhirnya Izra pun memancutkan air maninya ke dalam duburku setelah menujah dengan agak kuat. Aku tertiarap di atas katiku dengan ketiga anakku yang terbaring lemah disisiku. Begitulah kehidupanku bersama ketiga anak-anankku sehingga kini, aku merasa sungguh puas bersetubuh serentak dengan mereka dan aku tidak lagi mencapai kepuasanku ketika bersetubuh dengan suamiku.

    cinta76

    Hahah khayalan semata mata

    mellicker-deactivated20160606

    KAKAK ISTERIKU

    Cerita yang aku paparkan ini bukan niat untuk berbangga diri tetapi sekadar hanya berkongsi pengalaman.. Aku percaya bahawa, nafsu seksual bukan mudah dikawal. Samada kita ni lelaki atau pun perempuan. Sekiranya terdapat situasi yang mendorong untuk bertindak diluar batas, maka nafsu boleh menguasai kita.

    Begini ceritanya, namaku Zam. Aku berumur dalam 28 tahun, mempunyai seorang isteri yang jelita, lemah lembut dan telah ku kahwini tiga tahun yang lalu. Aku dan isteri memang cukup bahagia sepanjang perkahwinan kahwin. Namun kesibukan didalam kerjaya membataskan hubungan seksual kami.Isteriku seorang wanita berkerjaya, dia amat cemerlang dalam bidangnya.

    Namun bukan niatku untuk mencari ‘makan luar ‘ (aku ralat nak sebut curang!). Perkara nie hadir tanpa diminta olehku.

    Dipendekkan cerita, pada suatu hari, aku pulang awal ke rumah. Kira-kira dalam jam 3.00 petang. Mungkin kerana terlupa, aku tidak menelefon isteriku untuk memaklumkan kepulanganku. Sampai sahaja di rumah, ku dapati Perdana V6 milik isteriku berada di perkarangan rumah. Mungkin dia sudah pulang awal. Maklumlah kerjaya isteri sebangai Perunding Pelancongan membuatkan dia pergi dan balik kerja tidak tentu masa. Aku terus memasuki rumahku, dan terus ke tingkat atas rumah untuk menuju ke bilik beradu . Niatku hanya untuk mandi dan tidur sekejap. Maklumlah, semalam aku pulang lewat ke rumah untuk menyiapkan tugasan kerja. Hari itu, boss aku berbaik hati membenarkan aku pulang awal.

    Di tingkat atas , terdapat 3 bilik tidur, 1 bilik utama, 1 bilik kusediakan untuk tetamu dan satu lagi ku biarkan kosong. Semasa ingin membuka bilik tidurku, aku sempat menoleh kearah pintu bilik tamu yang separuh terbuka. Aku menyedari kelibat seseorang di dalam bilik itu. Mungkin isteriku, getus hatiku. Entah macamana aku menuju kearah pintu bilik tersebut. Rupa-rupanya ‘isteriku’ yang berada di dalam bilik itu. Dia membelakangiku. Mungkin dia tidak menyedari kehadiranku. Yang menariknya, ketika itu ‘isteriku’ hanya berkemban kain batik merah yang agak lusuh dan disimpulkan tuala di kepalanya. Tiba-tiba nafsu syahwatku mula memuncak. Maklumlah, dah lebih seminggu aku tidak ‘bersama’ isteriku. Terlintas dibenakku isteri pernah bersetuju saranan aku sekiranya dia berkeinginan melakukan hubungan seks, dia perlu berkemban kain batik. sebenarnya kain yang dipakai oleh ‘isteriku’ ketika itu adalah kain yang dibeli olehku ketika kami belum berkahwin. Kain itu telah diubahsuai olehya menjadi terlalu singkat dan hanya mampu menutupi sebahagian dada dan pahanya apabila dipakai secara berkemban.

    Aku mula merapati ‘isteriku’ dari arah belakang. Kelihatan dia asyik mengemas cadar pada katil bersaiz queen. Perlahan-lahan aku merapati dirinya dan terus memeluk dari arah belakang. Tangan kiriku meraba-raba tetek kirinya, manakala tangan kananku pula menjelajah di perutnya dan seterusnya ke bawah. Bibirku mula menjelajah di sekitar lehernya. Dia menggeliat manja. Aku yang semakin ghairah terus menyerang lehernya, sambil tanganku meraba bahagian depan badannya. Perlahan-lahan teteknya ku raba, sambil kutekapkan batangku yang mengeras ke punggungnya. Kugeselkan perlahan-lahan batangku di punggungnya. Dia memusingkan tubuhnya dan kami berhandapan. Maka barulah aku sedar dia bukanlah isteriku. Rupa-rupanya dia adalah kakak isteriku, Kak Ida. Aku sedikit tergamam…serta merta aku lepaskan pelukkan ku.

    Kak Ida @ Kak Da berumur 30 tahun, belum berkahwin . Dia berkerja sebagai Guru di Sekolah Agama di negeri asalnya, Kelantan. Berkulit putih mulus, betubuh montok dan ramping perwatakan lemah lembut sesuai dengan kerjayanya, sedikit rendah berbanding isteriku yang berketinggian 160cm. Body sedikit chubby berbanding isteriku. Part tubuhnya yang menawan adalah teteknya dan punggungnya yang tonggek. Bermata bulat dan bersinar, bibirnya yang mekar dan cantik pasti menawan hati sang lelaki. Walaupun Kak Ida sering berbaju kurung atau berkebaya longgar, bentuk tubuhnya yang montok pasti akan terserlah. Tidak keterlaluan kukatakan yang rupa Kak Ida sungguh ayu dan menawan disamping perlakuannya yang manja.

    Berbalik kepada situasi itu,

    Aku yang tergamam, berundur sedikit ke belakang. Kak Ida merenungku, wajahnya tergambar seolah-olah terkejut dengan tindakan aku tadi. “saya minta maaf, Kak Da. Saya ingat Ina tadi,” aku bersuara memecah suasana yang hening. Masing-masing terkejut.

    Kak Ida mula tersenyum. “ Ha.. itu la tak tengok orang dulu, main terkam jer,” bibirnya mula menguntum senyuman..

    “saya tak sengaja tadi” Kak Ida tersenyum lagi dan dia bergerak merapati katil dan terus duduk menghadapku. Kak Ida masih lagi berkemban.Mataku meliar melihat pangkal dadanya yang putih melepak yang masih diselimuti kain batik. Dia mula menyilang kaki sambil tangannya membetulkan simpulan tuala berwarna merah jambu di kepalanya. Kedudukan Kak Ila sedemikian membangkit ghairahku. Ditambah pula, kedua belah pahanya yang gebu dan putih melepak menjadi santapan mataku. “Kak Da, sampai bila dari Kelantan?” soal untuk berbicara lanjut. “Kak Da dah seminggu ada di KL ni, ada kursus. Lusa balikla, lagipun hari ini Kak Ila free itu yang datang sini” “Ina tak bagitau ker yang Kak Da datang,” sambungnya lagi “ Takla pulak,” jawabku. “takperla Kak Da buat la apa yang patut, sorry la bilik ni berselerak sikit,” ujar ku lagi. Dia tersenyum sambil menjeling padaku. Walaupun berat langkah kaki untukku beredar dari situ, tetapi aku teruskan jua. Sempat aku menjeling kea rah Kak Da yang membetulkan simpulan kain batik di dadanya. Mungkin ia longgar akibat rangkulan ku tadi. Aku memasuki bilik tidurku, lantas membuka kemeja ku. Fikiran ku mula menerawang liar, alangkah sedap kalau permainan tadi diteruskan. Hati ku meronta-ronta ingin ke bilik Kak da lagi Selang beberapa minit, aku terdengar jeritan Kak Ila. Tanpa berbaju aku bergegas menuju ke biliknya. Ku lihat Kak ida sedang berdiri sambil tangannya seolah menguis sesuatu di bahagian pahanya. Kelihatan kain batik yang dipakainya disingkap ke pangkal pahanya. Rambutnya kelihatan mengurai melepasi paras bahunya. Dalam keadaan sedemikian, Kak Ida sungguh menawan.Aku menahan nafas. “Kenapa Kak Da?” soal ku “Umm, lipas ni masuk dalam kain,” jawab Kak Ida selamba. Aku tergelak sedikit.. “Eh, zam ni, orang takut lipas la,” balas Kak Ida sambil memuncung bibirnya. “gatal lipas tu masuk dalam kain orang yee,” aku tergelak lagi. Dia menjeling padaku dan kemudian matanya melihat disekitar lantai. “Mana lipas ?” “dah ilang kot,” balas Kak Ida.

    Aku memerhatikan tindak tanduknya yang masih mencari lipas dan tangan kirinya memegang simpulan kain batiknya yang terlerai.

    “ Kak da, tadi Zam minta maaf betul-betul tak sengaja,” “Alaa, Zam tadi kan kira accident” balas Kak Ida sambil mengemas ikatan kain batiknya “Accident” balasku “Kalau betul-betul, zam lakukan..macamana?” aku bersuara lagi “Hah, kalau berani cubalah” balas Kak Ida perlahan seperti mengejekku. Kemudan bola mata kami bertatutan.Aku merenung wajahnya yang ayu lantas membuatkan nafsuku mula memuncak, dadaku berdebar kuat. Fikirku Kak Ida seolah-olah memberi respond padaku untuk bertindak lanjut. Aku merapati tubuhnya yang duduk di birai katil. Pahanya yang putih dan gebu membuatkan aku semakin tidak menentu

    “Kak da..” aku menarik nafas dan terus aku memeluknya. Tubuhnya rebah ke katil, separuh badanku menindihnya. Bibirku mula mencari pipinya yang mulus. Kak da mengelengkan kepala mengelak perlakuan aku. Aku tidak berputus asa, lantas ku cari bibir mungilnya. Dia melarikan bibirnya. Tangan kanan ku meramas teteknya. Dia meronta perlahan. Serelah beberapa percubaan untuk meragut bibirnya gagal akhirnya bibirnya betautan dengan bibirku, kami berkucupan dengan rakus sekali. Kugigit bibirnya perlahan-lahan, kak ida mula terdiam, tubuhnya tidak lagi meronta-ronta, dia mula beri reaksi positif. Kak Ida pandai bermain lidah. Dia merebahkan badannya ke katil. Sambil itu aku bergerak menindih tubuh pejalnya. Kak Ida membuka kangkangnya. Kain batik masih menyelimuti badannya yang montok.

    “Zam, jangan..uhhh “ rengus Kak Ida sambil menggeliat kenikmatan. Tanganku meraba-raba di kawasan dadanya yang montok dan pejal

    Perlahan-lahan aku mengusap teteknya yang masih dibaluti dengan kain batik, pada mulanya Kak Ida menepis tanganku tetapi ramasan tanganku semakin padu membuatkan dia berbaring terlentang menahan getaran nafsunya.

    Tanpa berlengah dengan perlahan aku melucutkan kain batik yang dipakainya sehingga melurut ke kakinya. Kak Da mengangkat tubuhnya untuk memudahkan aku melucutkan kain batiknya Sekujur tubuh yang mulus betelanjang di hadapanku. Kak Ida terlentang di katil, kakinya dirapatkan. Wajahnya mula kemerah-merahan menahan ghairah. Matanya sekejap terbuka dan sekejap dipejamnya. Bibirnya sekejap terbuka apabila aku mencium teteknya. Teteknya yang bulat dan mekar ku isap dengan rakus.

    Aku mula menjilat di sekitar perutnya, Kak Ida merengek manja. Sambil itu, Kak Ida mengeselkan burit Kak Ila pada dada ku yang berada di celah kangkangnya. Aku membuka kangkangnya , ternampakla burit Kak Ida yang temban dan mulai basah dek kerana air mazinya. Kak Ila betul-betul ghairah ketika aku menjilat di sekitar alur buritnya. Dia mengerang dan merengek apabila kuteruskan jilatan ke dalam lubang buritnya.

    “Zam, sedap..sedap ..lagi,” dia mengomel beberapa kali, suaranya tersekat-sekat.

    Zakarku yang menegang keras dibelai oleh tangannya. Ku pusingkan tubuhku supaya zakarku dihala kemukanya, tanpa dipinta Kak Ida memasukkan zakarku ke dalam mulutnya, Kak Ida seperti sudah ada pengalaman, mengulum zakarku. Kemudian dia menjilat disekitar testis. Kulumannya semakin menggahairahkan aku. Seperti kali pertama kurasakan zakarku dikulum oleh seorang wanita. Bibir Kak Ida yang mekar itu menjelejah perut dan dada ku .

    Aku bergerak ke celah kangkang Kak Ida, kuhalakan zakarku ke bibir farajnya. Kulihat tubuh Kak Ida bergerak sedikit memberi keselesaan kepadanya untuk menerima tujahan zakarku ke buritnya.

    Perlahan-lahan aku tekan zakarku kedalam burit Kak Ida, dia mengerang kuat.. burit kak da mengeluarkan cecair likat tandanya sedang berahi. Terasa sedikit ketat, apabila kepala zakarku menembusi farajnya. Aku teruskan dorongan hingga keseluruhan zakarku ke dalam buritnya. Mmm.. Kak Ida seperti pernah melakukan seks sebelum ini. Aku mencabut separuh zakarku membiarkan kepala zakar terbenam didalam buritnya. Kak Ida memegang zakarku dengan tanggannya dan menolak-nolak zakarku ke dalam buritnya. Dia seperti tak keruan apabila ku henjutkan zakarku kedalam buritnya “Kak Ida pernah ke…?” aku sempat bertanya padanya.

    Dalam keadaan mengerang Kak Ida menjawab, muka nya comel mula kemerah-merahan, matanya yang bulat semakin kuyu menahan penahan asmaraku.

    “Alaa..Zam, kiter pernah la.. uhhh, Zam kuat lagi arghhh..arghh,”

    Aku mempercapatkan dayunganku, terasa burit Kak Ida mengemut zakarku. Dia pandai melayan permainan, sekejap punggungnya digoyangkan. Aku semakin ghairah menghenjut Kak da yang terlentang. Sesekali jari-jemari lembut menahan dadaku

    Kak Ida mengerang kemudian tubuhnya mula mengejang.. ku teruskan henjutan sehinggakan aku mulai klimaks. Kupancutkan air azimat ke dadanya yang bulat dan mekar itu. Nafasnya semakin mengendur, dadanya yang tadi berombak kuat mulai perlahan. Kak Ida terbaring kelesuan.

    Kak Ida tersenyum, manik-manik peluh membasahi muka dan sebahagian dadanya. Aku kelihatan, seperti pertama kali bertarung dengan wanita. Aku merebahkan diri disebelahnya.

    “ Kak Ida puas?” Dia mengangguk dan tersenyum manis. Dia menghadiahkan ku kucucupan di pipiku. “Zam, Kak da betul-betul puas, tapi rasa nak sekali lagi,” aku memeluknya erat. “Kak da, pernah main ker?,”

    Barulah aku tahu bahawa Kak Ida selalu mengadakan hubungan seks, dia telah kehilangan dara ketika umurnya 21 tahun.

    Hubungan dengan Kak da tidak berakhir disitu, kami sekali lagi bersetubuh pada Jam 8.00 malam itu. Sekali lagi Kak Ida beraksi dengan lebih hebat. Isteriku memaklumkan bahawa dia pulang lewat kerana menghadiri dinner bersama clientnya. Kali ini, kami seolah-olah lebih bersedia untuk melakukanya. Aku meminta Kak Da menggayakan fesyen kebaya nyonya merahnya dan bertudung seperti yang selalu dipakainya. Memang menjadi idaman ku untuk merogol kak da dengan berpakaian begitu. Mendengar cadanganku, kak da tersenyum manja, dia mula menyoal ku dan berkata aku mempunyai keinginan yang pelik. Aku terus memujuknya dan akhirnya dia bersetuju.

    Memandangkan kami hanya berdua di rumah itu, aku menunggu di ruang tamu sambil hanya bertuala sahaja, manakala Kak Ida bersiap di bilik tamu. Kemudian hamper setengah jam menunggu dengan penuh debaran. Kak da muncul dengan kebaya nyonya berwarna merah dan kain batik jawanya dan betudung sedondon. Dia merapati diriku dan duduk disebelahku. Kak Da sungguh menarik sekali. Aku beberapa kali memhamburkan pujian kepadanya menyebabkan dia tersenyum tersipu-sipu. Aku memegang jari-jemarinya dan kemudian terus member ciuman mesra ke pipinya. Dia tidak mengelak dan seolah menanti perlakuan aku lagi. Kak da tersenyum manis, kemudian memberi ciuman mulut kepadaku. Batang zakarku mula berdiri menegakkan. Perubahan itu disedari olehnya, lantas tangan mulusnya membelai zakarku yang mula timbul disebalik tuala yang dipakai ku. Tanpa dipinta Kak Da menundukkan kepalanya dan memasukkan zakar ku ke dalam mulutnya. Dia menngulum zakarku dengan asyik sekali. Sungguh enak kurasakan sehingga badanku terangkat dari dudukku. Sesekali Kak Da menyapu bibirnya yang dengan kain tudung yang dipakainya dek kerana air mazi telah bercampur dengan air liurnya. Kak da masih mengulum sambil tangannya mengocok kuat zakarku sesekali dia menjilat kepala zakarku yang bersinar kemerahan. Aku bersandar ke sofa manakala, Kak Ida melutut di kangkangku sambil mengulum zakarku. Aku mula hilang kawalan, tubuhku mula diresapi kenikmatan dan akhirnya tanpa sedar aku melepaskan pancutan cecair maniku ke rongga mulutnya. Kak Da terkejut setelah merasakan cecair pekat menerjah di segenap mulutnya, lantas mengeluarkan zakarku dari mulutnya, terdapat lelehan mani di sekitar biibirnya yang merah. “kenapa tak cakap, nak keluar,” mata Kak Da merenungku sambil tangannya mengelap lelehan air mani dibibirnya. “kak da kulum best sangat, tak boleh nak tahan,” jawabku selamba. Dia beralih duduk disebelahku serentak mencubit pinggangku. “Nakal,” katanya Aku tersengih.. “Macamana nak main, dah game nie?” soalnya sambil bibirnya memuncung manja. “Kejap lagi , kita relax dulu” Sementara menunggu tenaga batinku kembali pulih, Kak Da menghidangkan air tongkat ali kepada ku, kami berbual-bual tentang pengalaman seks masing-masing.

    Kak da mengaku bahawa kali terakhir dia melakukan hubungan kira-kira enam bulan lepas dengan kawan seuniversitinya. Dia mengaku yang dia terlalu berkeinginan dan kesempatan bersamaku dia gunakan untuk memuaskan nafsu batinnya.

    Seambil itu Kak Da terus menggodaku dengan membelai lembut zakarku yang lembik..sesekali kami berciuman dengan hangat. Aku mengajak Kak Ida ke bilik, namun dia enggan. Katanya ingin melakukan seks di ruang tamu. Aku merebahkan tubuh Kak Da yang masih lengkap bepakaian di permaidani. Ku mulakan aksi dengan menindih tubuhnya. Tubuh bogelku diraba oleh Kak Da dengan penuh berahi. Sengaja ku suruh Kak Da tidak melucutkan pakaiannya, kerana menjadi idaman ku untuk bersetubuh dengan Guru yang berkebaya ini. Perlahan-lahan kusingkap kain batiknya ke atas dan menampakkan seluar dalam merah jambu. Terdapat tompokan cecair putih di seluar dalamnya. “Kak Da dah basah yer..” Dia menggeliat sambil tersenyum manja. Tanpa berlengah kulucutkan seluar dalamnya dan terlihat belahan burit Kak Da yang sedikit terbuka seolah-olah menunggu jolokan zakarku. Aku merapatkan tubuhku ke tubuhnya. Kak Da bertindak memegang zakarku menghala ke buritnya. Perlahan-lahan kujolok masuk ke dalam buritnya. Dia tersentak nikmat. Henjutan zakarku yang perlahan mulai laju. Keringat mula membasahi tubuhku.

    Kemudian, kami bertukar posisi. Kini giliran Kak Da berada di atasku. Zakarku masih melekat didalam buritnya. Masih ampuh dan tegang. Kak Da bertindak memulakakan rentak permainan. Daripada henjutan perlahan, Kak Da mempercepatkan henjutan. Sesekali dia menjerit manja. Buah dadanya bergegar disebalik kebaya ketatnya. Sesekali dia memegang dadaku. Setelah hamper 20 minit, kami bertarung akhirnya, zakarku memuntahkan air nikmat ke dalam lubang buritnya dan serentak dengan itu, tubuh Kak Da mulai lemah dan menindih tubuhku. Kami sempat berkucupan sementara zakarku masih berada di dalam buritnya. Perlahan-lahan zakarku mulai mengecil dan kukeluarkan dari burit Kak Da. Kak Da merengus perlahan dan kelihatan agak keletihan. Setelah beberapa ketika kami masih berciuman, kak da masih memeluk diriku. Kemudian, kedengaran deruan enjin kereta berhenti dihadapan rumahku. Kami tergesa-gesa melepaskan pelukan, Kak Da pantas berlari ke bahagian atas rumah. Isteriku terpancul di pintu rumah..Nasib baik sempat ku sarungkan baju dan seluar ke tubuhku. Isteriku kelihatan amat keletihan, namun sempat menyapaku dan terus berlalu ke tingkat atas rumahku.. aku tersenyum..

    sexmalaya

    USTAZAH NOR

    Hari ahad berlalu pergi seawal pagi ustazah Nor Azilawatie @ Nur bangun memyucikan dirinya selesai Mandi ustazah turun kedapur menyediakan sarapan untuk suaminya Dan memandikan anaknya yang berumur tiga tahun itu untuk dihantar di pusat asuhan yang tidak jauh Dari rumahnya.

    “Selamat pagi sayang” “selamat pagi abang awal bangun hari ni” “sayang dah lupa ke hari ni abang Ada mesyuarat penting” “ohh ya lupa saya jadi hari ini abang balik lambat la ya” “mungkin juga dalam pukul 8malam abang sampai” “ohh.. Lambat juga ya” “empphh sayang tunggu abang ya” “baiklah”

    Suami ustazah nur bekerja sebagai pengurus syarikat ternama di bandar yang agak jauh Dari kediamannya, setelah selesai semuanya mereka keluar untuk bekerja ustazah nur merupakan guru di sekolah menegah di tempatnya cuma 15 minit sampai kesekolahnya tidak terlalu jauh Jarak antara sekolah Dan rumahnya, hari makin tua ustazah nur mengemas mejanya banyak kerja perlu disiapkannya sebelum balik kerumahnya dia merenung jam didinding bilik guru masa berbaki 2jam sebelum dia balik sempat dia meyemak buku2 latihan anak muridnya, sedang Leka dia menyemak buku baru ustazah teringat yang gas masak rumahnya telah habis pagi tadi ustazah nur mengeluh sendirian, kebetulan raju lalu depan bilik guru bergegas ustazah nur meluru kearah raju

    “heiii raju Mari sini” “ya ustazah Ada apa saya boleh Bantu ka” “bapa Kamu jual gas masak kan” “ya ustazah, ustazah mau gas masak ka” “tala raju ni saya punya alamat nanti suruh bapa kamu hantar ya” “baik nanti saya bagi tahu sama saya punya bapa”

    Sesi persekolahan telah tamat ustazah nur bergegas pulang kerana berjanji dengan bapa raju untuk menghantar gas memasak kerumahnya ustazah terus balik kerumahnya Tampa mengambil anaknya dirumah pengasuh sampai di rumah dilihatnya bapa raju masih belom tiba sudah kebiasaan ustazah nur bila sampai dirumah dia Mandi tidak Kira balik sekolah mahupun keluar kemana2 ustazah nur Mandi Dan mencukur sedikit rambut yang menutupi permatanya, walaupun ustazah nur berumur 30an tetapi badannya seperti anak Dara putih mulus orangnya, selesai Mandi ustazah menyarung seluar track Dan tshirt putih yang agak jarang sikit fikirnya tiada sapa yang nampak, kedengaran enjin Lori diluar rumahnya

    “en Kumar ye” “ya saya bapa raju, tadi dia Ada pesan sama saya suruh hantar ini barang” “ya saya memang mintak silalah masuk”

    Kumar membelakangi ustazah nur matanya tejegil keluar melihat bontot montok ustazah nur yang bergoyang begitu kuat sekali ke kiri Dan kekanan melirik matanya ke atas ternampaknya Dari belakang kesan tali baju dalam ustazah berwarna merah walaupun ternampak sikit kerana dilindungi oleh tudung tapi cukup membuatkan koneknya keras didalam seluarnya,Kumar mula memasang angan untuk merogol ustazah nur yang juga cikgu sekolah anaknya fikiranya ligat memikir macam mana dia ingin meratah tubuh montok ustazah setelah sampai kedapur baru Kumar teringat yang kawannya Ada meminta dia membeli ubat perangsang ketika dia ke pekan tadi otaknya ligat bagaimana dia ingin memberi ustazah pil tersebut ternampaknya berdekatan meja makan terhidang segelas air teh panas fikirnya itu mungkin ustazah punya.

    “Ustazah boleh tolong saya ka” “Ada apa Kumar?” “ini hos mau tukar la sudah lama” “jadi Kena tukar ka??” “mesti mau tukar ini barang kalau tak tukar nanti terbakar ustazah pegi ambil ini hos dalam saya punya Lori”

    Ustazah nur yang begitu lurus bendul itu terus kelori Kumar megambil hos yang di suruh Kumar sementara Kumar mencari Akal untuk melatakkan ubat perangsang Kumar terlihat secawan air diatas meja makan ustazah nur lalu diletakkannya 4biji ubat tersebut memang dia sengaja meletakkan lebih supaya ianya cepat kalau ustazah nur meminumnya nanti di kacaunya air supaya ubat tersebut sebati dengan air tu.

    “hos inikah Kumar” “terima kasih ustazah sekejap saya mau Pasang ni hos ya nanti saya sekali cek semua”

    Sambil Kumar membelek hos dan tong gas tersebut ustazah nur kembali ke meja makannya Dan menghirup air yang telah dicampur oleh pil perangsang tadi hampir setengah air dihirup Kumar hanya terseyum melihatnya memang sengaja Kumar melambatkan tugasannya pil telah memberi kesan kepada ustazah nur dia mula tidak keruan dia menghirup lagi air tadi tapi kini sehingga habis semuanya diminum Kumar bangun Dari tempatnya Dan dia kini membelakangi ustazah nur yang duduk di kerusinya perlahan Lahan Kumar meletakkan tanganya di bahu ustazah Tampa di sedarinya Kumar mengosok bahu ustazah, kini ustazah nur memberi respon dia mula sedikit ghairah tetapi dia sedar Akan perlakuan Kumar di tepisnya tangan Kumar tapi tepisannya lemah Kumar semakin berani tangan kirinya telah menekap ke payudara ustazah sebelah kiri di ramasnya perlahan lahan ustazah tidak mampu bertahan lagi walaupun Ramasan hanya diluar bajunya tetapi cukup untuk mrangsang nafsunya kini Kumar semakin berani terus menyelak baju ustazah keatas Dan menampakkan baju dalamnya yang berwarna merah itu Kumar dengan rakus merentap baju dalam maka tersembullah mahkota gunung kembar ustazah Kumar menjilat dengan rakusnya dia tahu dia tak punyai masa yang lama kumar mengasak payudara ustazah nur dengan kepakaran yang Ada ustazah nur sudah tidak berkata lagi dia telah menyerah kan bukit idaman para cikgu-cikgu lelaki di sekolahnya yang selama ini memang geram Akan nya. Suara ustazah nur sudah mula mengeluarkan bunyi berahi kumar tidak dapat menahan gelora nafsunya di bukanya kaki ustazah seluasnya di Tarik seluar track yang di pakai oleh ustazah nur dengan rakusnya Kumar merentap seluar dalam ustazah nur terpegun Kumar melihat puki melayu yang cukup bersih itu hanya sedikit sahaja rambut lembut yang menutupi bahagian atas

    “sudah Kumar saya cikgu anak kamu sanggup kamu lakukan ini terhadap saya” “cikgu punya body banyak cantik la saya suka” “tolong lah Kumar saya rayu dekat kamu jangan lakukannya”

    Rayuan ustazah hanya sia-sia Kumar semakin rakus menjilat puki ustazah nur sungguh selera Kumar melahap puki ustazah sambil tangan kanan Kumar membuka zip seluarnya Dan mengeluarkan batang jatannya yang sememangnya Dari tadi mengganas di dalam seluarnya dibaringkan ustazah nur di atas meja makan di bukanya seluas2 kaki ustazah Kumar sudah hilang pertimbangan dia melihat puki melayu terdedah untuk santapannya puki melayu yang selama ini bertudung labuh menutupi semua auratnya kini puki tersebut menjadi habuannya perlahan lahan Kumar menolak batang legamnya ke dalam puki melayu yang kecik lagi comel itu

    “uuhhh iiss kkuummarr ssaakkkiittt” “rileks cikgu sikit saja”

    Sepantas Kumar menghentak sehingga kedasarnya ustazah menjerit kesakitan perit dia menahan asakan Kumar acara Tarik menarik telah bermula Kumar bermain dengan rentak perlahan mulanya semakin lama semakin laju ustazah nur mula menerima batang Kumar

    “Emmpphhh.. Ahh.. Empphh lajuu lagi kumar…” “Ustazah suka…” “Suka Kumar.. Ssangat sukaa.. Emmpphhh…” “Kalau saya mintak hari-hari ustazah boleh bagi…” “Boleh Kumar asalkan kamu puaskan saya hari ini…”

    Serentak persetujuan antara ustazah Dan Kumar janji memakan diri ustazah kini Kumar melajukan hentakannya Ustazah nur tidah terdaya lagi meraung kesedapan yang tidak terhingga suami beliau tidak sehebat Kumar 10 minit pasti Akan pancut Dan terus Tidur membiarkan ustazah nur terkapai sendirian

    “Uuhhh… Kkuumaarr lagii ahhh.. Ahhh…” “Ahhh.. Ahhh.. Kumaarr saya tak tahan lagii…”

    Sepantas kilat Kumar mencabut batangnya ini menyebabkan ustazah nur Bagai naik gila seperti perigi kehausan air

    “Kumar tolong lah saya perlukannya tolong lahh kumarr…” “Saya boleh tolong ustazah tapi apa jaminannya..” “Saya sudah janji sama kamu saya Akan bersama kamu Jika kamu perlukannya” “Betul semua itu.. Kalau ustazah tipu saya, saya Akan sebarkan perihal ini…” “Betul Kumar saya janji…” “sekarang saya mau ustazah layan saya pula”

    Serentak Kumar merebahkan badannya di Lantai dapur Ustazah nur tidak menunggu lama terus memanjat ke badan Kumar dengan penuh nafsu dibuka baju tshirt yang dipakainya tapi Kumar melarang ustazah nur membuka tudungnya kerana dia inggin sekali melihat seorang perempuan melayu Dan juga ustazah disekolah anaknya menunggang batang India yang sememangnya gagah ustazah mula meyorong lubang pukinya laju bagai nak gila tangannya meramas ramas dada Kumar Dan sesekali beralih kepada gunungnya

    “Ahhh… Ahh… Emmphh.. Kumaar… Kamu suka..” “Yaaa.. Saya suka ustazah laju lagii…” “Ahhh.. Emmphh.. Kumar batang kamu besar padat dalam puki saya ” “suami saya tak sehebat ini dia bodoh perempuan secantik saya tidak dilayan sebaiknya ahhh.. Ahhh…” “ia betul rugi sahaja…”

    Kata- kata yang terbuku di hati ustazah nur kini henjutan makin laju makin ghairah ustazah nur tidak menghiraukan keadaan sekelilingnya meraung kesedapan yang tak terhingga kesedapan yang velum pernah dia alami

    “Ahhhh… Ahhhh… Kumar saya dah nak saaammpaaaii…” “Saya juga… Ahhhh… Ahhhh…..”

    Sepantas Kumar menolak ustazah nur ketepi lantai dipanjatnya dada ustazah nur

    “ahhhh…. Aaaaahhhhhh……..” uhh… Ustazah nur memaang sedapp… Ahh…“

    Bertaburan air keramat Kumar di muka ustazah nur penuh dimukanya,muka yang mana di luarnya alim tapi kini telah menduakan suaminya bukan dengan pasangan melayu tetApi India penjual gas memasak di muka ustazah nur riak wajahnya puas melayan bahtera seyumannya semanis gula tak pernah dia memgalami klimaks yang begitu asyik

    “sayang esok abang kena out station selama satu minggu ke langkawi” “empphh lamanya abang macam mana dengan Nur” “abang dah telifon mak suruh jaga anak kita untuk satu minggu ni mak kata ok dia pun suka boleh teman- temankan dia” “kalau abang sudah kata begitu takpelah Nur setuju sahaja”

    Malam itu ustazah nur melayan suaminya di atas ranjang tapi fikirannya asyik teringat kekasihnya kumar dimana dua minggu lepas melayan bahtera bersama, selepas kejadian tersebut Kumar seringkali bertandang kerumahnya melayan bahtera mereka semua bilik telah dicuba ruang tamu,bilik utama,dapur, namun dibilik Mandi juga mereka pernah Mandi Dan bermain sama, jikalau ustazah nur datang bulan Kumar tetap kerumahnya memenuhi kehendak nafsunya walaupun tidak mendapat puki ustazah nur blowjob sudah memadai bagi Kumar, pernah juga Kumar memancut kan air nikmatnya kedalam mulut ustazah mula-mula ustazah nur agak geli tetapi lama kelamaan ustazah nur makin suka sehingga kini ustazah nur terus menelan kesemuanya sehingga titisan terakhir

    “bye sayang jaga diri jangan nakal2 okey” “ye kan abang Ada isteri yang cantik macam ayang ni takkab Abang nak carik yang lain” “alah kalau lelaki dah berkenan apa pun boleh”

    Suami ustazah nur cuma gelak sinis sahaja selepas siap semuanya ustazah nur mengucup tangan suaminya sebagai tanda perpisahan sementara, mukanya agak sedih tapi hatinya agak gembira kerana dapat bersetubuh dengan burung Hitam yang gagah

    “hello… Kumar… Ada dimana???” “saya baru habis hantar gas la ustazah Ada apa” “heii Mari sini la saya punya rumah” “apasal gas sudah habis ka??” “ya ini gas dalam kain sudah habis mau kasi isi baru la” “ooo… Ini hari takda sekolah ka” “saya amik cuti la 3hari ” “ooo… Ok2 nanti saya balik dulu mau Mandi” “ok2 kasi hensem2 ha” “sama la ustazah kasi pakai itu baju kebaya ketat punya ha” “ok2 Kumar warna merah punya kasi sama you la” “waaa… Tudung jangan lupa baru itu gas lagi syiok” “you punya pasal saya ok”

    Ustazah nur belari lari anak naik ketingkat atas untuk menyiapkan dirinya khas untuk kekasih gelapnya 20 minit berlalu ustazah nur telah pun siap memakai baju kebaya ketat merahnya di tenungnya kecermin didepannya memang seksi habis dengan punggungnya keatas menampakkan keseksiannya dipadankan pula dengan Gstring baru dibelinya semalam di pekan berhampiran khas untuk Kumar menunggangnya

    Ustazah nur mengemas rumahnya langsir di tutup rapat2 tinggkap rumahnya habis berkunci takut2 jirannya terdengar raungan manjanya nanti ustazah nur sudah sedia sepenuhnya Hanya menunggu Kumar sahaja baru sahaja ustazah nur menghirup air minumannya loceng rumahnnya berbunyi nampaknnya Kumar telah sampai di muka pintu rumahnnya Tampa Lori memang ustazah nur memesan tidak meletakkan Lori didepannya rumahnya takut takut jirannya syak mereka

    “masuk Kumar ” “waaa… Banyak cantik la ustazah ini hari” “isshhh… Nantilah Kumar kita minum2 dulu ya” “ok… Ustazah punya pasal saya mesti ok punya”

    Mereka berjalan berpimpin tangan kedapur seperti kekasih Kumar sempat meramas punggung ustazah nur, ustazah cuma senyum manja dia tahu dia tidak perlu terburu buru kerana mereka Akan honey mon didalam rumah selama 3 hari 2 malam, ustazah nur kebilik air Kumar seperti biasa memasukkan ubat perangsang kedalam air ustazah nur Kali ini kuantitinya banyak sehingga 6biji, ustazah nur keluar dengan haruman semerbak kasturi Kumar hanya senyum sahaja mereka berbual panjang tentang pelbagai isu kemudian kedepan menonton televisyen Kumar duduk disebelah ustazah nur tangannya merangkul leher ustazah nur di main2nya telingga ustazah nur

    “empphh Kumar” “sayang suka… Saya buat macam ini” “suka sangat suka…” “suami tidak buat macam inikah” “Ada tapi tak cukup.. Kumar boleh saya isap ini” “silalah memang kamu punya hari ini”

    Ustazah nur sudah tiada nilai malu dimukanya di tariknya zip seluar slack Kumar kebawah maka terpacul lah burung Hitam Kumar yang belum cukup keras itu ditariknya kulit kebawah dihirup hirupnya bau Dari batang Kumar, kini mulut manis ustazah nur mengulum batang Kumar, perlahan lembut Dan penuh kasih sayang Kumar tidak keruan bila ustazah nur mula menyedut bola gantungnnya tangan Kumar pantas mencari tempat yang boleh mengghairahkan ustazah nur

    “emmmphhh Kumar cepat sayang masukkannya” “empphh wanginya” “sshhh… Ahhh… Kumar pelahan lahan sakit”

    Kumar mula menghenjut ustazah nur, kaki ustazah nur diletakkanya di kedua2 belah bahunnya ditekannya kaki ustazah rapat ke perutnya Kumar mula melajukan rentak ustazah nur mula meraung kesedapan kini Kumar mula menukar posisi Kumar di bawah Dan kini ustazah nur di atas,ustazah nur melajukan hentakan kini Kumar memeluk Erat ustazah nur yang kini posisinya punggungnya agak sedikit terjungkit Kumar dengan erat memeluk, kini ustazah nur terasa sesuatu di belakangnnya seakan2 tujahan di duburnya ustazah nur Cuba melihat tetapi Kumar memeluk erat dengan sekali hentakkan separuh batang menyelami dubur ustazah nur Laungan kepedihan ustazah nur Bergema dirumahnya air mata mula menitis Kumar mula menghentikan henjutannya ustazah nur meletakkan kepalanya dibahu Kumar perlahan2 ustazah nur lihat kebelakang siapakah yang baru meliwatnya sebentar tadi perlahan ustazah nur melihatnya dengan perasaan terkejut haji Ismail tokey kedai kebiasaan ustazah nur mengambil barang bersama suaminya terkejut bukan kepalang ustazah nur bila masa haji Ismail datang

    “nur lubang dubur kau memang dah lama aku idamkan” “mail amacam sedapka” “memang betul la Kumar sedap la” “Aku sudah cakap ini ustazah banyak syok” “yela kau dah makan dulu memang la” “itu lubang belum makan la dey” “haji Ismail lepaskan dubur saya tu saya tak sanggup kat situ” “nur aku memang dah lama idamkan ni” “tapi sakit haji lepaskan la dulu” “sakit kejap ja… Jap lagi sedap la betol ka Kumar” “yerla ustazah sekejap Aja”

    Ustazah tidak berkata apa kesan ubat perangsang telah menyerap keseluruh tubuhnya Kumar mula menghenjut lubang puki ustazah nur haji Ismail memainkan peranannya du belakang ustazah nur kini sudah dapat menyesuaikan dirinya dengan kehadiran dua batang didalam lubangnya

    “arrgghhhh… Haji kuat lagi” “ahhh… Ahhh… Nur lubang kau memang sedap” “memang la tak Ada orang lagi main kat situ” “dey haji hantam la ini ustazah kita sudah bok 3 hari tau” “ahhh… Ahhh.. Ahh… Betul ke nurr urrhhh… “yelah haji… Ummpphh.. Ahh.. khas untuk haji Dan Kumar” “tapi nanti bila saya nak barang dengan gas bagi free ok” “ok ”

    Jawab mereka serentak Kumar keletihan kini duduk dikerusi,haji Ismail mengambil alih tempat Kumar bermain dengan puki ustazah nur secara doggy muka ustazah nur kemerah merahan menerima asakan haji Ismail Kumar tidak menunggu lama kini duduk di depan ustazah nur menyuakan batangnya ke mulut ustazah nur

    “mail amacam sudah ka” “dey Macha rileks la aku dah lama tak main la” “hai bini Ada tak bleh main ka?” “bini aku expired la dah boleh kemut da tak macam nur ahhh…” “emmpphhh.. Ahhh.. Betul ke kak jah tak layan haji emphh..” “ahhh.. Umphh.. Betul nur kenkadang aku pegi kerumah Kumar la” “ahhh.. Emphh.. Rumah Kumar buat apa” “dia main sama saya punya bini la ustazah” “emmpphh.. Tak sedar tua ahh.. Ahhh… Umphh.. Gatal latu..” “ahhh… Kau diam la nur kau pun sama ja mengajar ustazah konon” “eemmpphh… Ahh.. Kita .. Ahh.. Sama ja haji… Gilaa… Ahh.. Nafsu…

    Haji Ismail sampai kemuncaknya terus mencabut batangnnya Dan terus menghala ke mulut ustazah nur.Kumar mengambil alih tempat haji Ismail terus merodok batangnya kedalam puki ustazah sementara air nikmat haji Ismail habis di telan oleh ustazah nur kini Kumar menghenjut laju puki ustazah nur haji duduk didepan ustazah nur melihat muka stim ustazah nur bertudung ala-ala wardina haji ismail mengurut2 batangnya yang lembik kadang2 di ulinya tetek ustazah nur membuatkan ustazah nur menjerit kesedapan ustazah nur tidak berdiamkan diri terus dicapai batang haji dikulumnya dalam2 terangkat2 punggung haji ismail Kumar sampai kemuncaknya terus menghala ke muka ustazah nur terpancut kesemua air nikmat termasuk haji juga puas mereka bertiga melayan bahtera penuh muka ustazah nur dengan air mereka berdua ustazah nur puas sepuasnya Kumar dan haji Ismail terduduk disofa ustazah nur bangun kebilik Mandi membersihkan diri Sekembalinya ustazah nur kedepan dia sudahpun Mandi Dan memakai baju kurung bewarna biru Dan tidak tinggal tudung Memang sengaja ustazah nur tidak memakai apa2 didalam baju kurung itu dia tahu malam ni pasti mereka inginkan tubuhnya lagi

    “haji,Kumar ni air panas minum la dulu” “kamu da Mandi nur” “yela haji rehatkan badan dulu jap lagi haji nak lagi kan” “haa… Mana kamu tau..” “tu tengok konek tu dah naik.. Haji taknak bukak ke kopiah tu” “alah kalau ko pakai tudung boleh” “ni si Kumar suka ” “betul la haji saya banyak suka la” “ok… Kumar ko rehat dulu aku nak main dengan nur dulu” “ayoo.. Banyak cepat.. Baru pukul 2petang la” “ye la haji awal lagi” “jap lagi mencarik pulak kak jah kau dah cepat”

    Ustazah nur cuma senyum dia terus menongeng dibirai kerusi menyelak kain baju kurungnya keatas haji Ismail menalan air liur sahaja di cium2ny punggung ustazah nur sempat juga dia membuatk love bite

    “haji nak terus ke?” “iyalah cepat nur aku dah tak tahan ni” “taknak hisap dulu” “tak payah malam nanti aku datang lagi”

    Haji terus menyula puki ustazah nur laju hentakkannya ustazah nur menahan penuh nafsu haji Ismail mencapai buah dada nur di gentel2nya buah nur sesekali ustazah nur mengemut kuat batang haji Ismail membuatkan haji Ismail hilang Arah kuat tujahan haji Kali ini membuatkan ustazah nur senak perut

    “ahhh… Ahhh.. Laju lagi haji” “uuhhh… Rugi Laki kau nur kemut kau keliling” “ahhh… Ahh.. Kak jah tak kemut ke” “emmphh… Kak jah kau tak payahla” “ahhh… Ahh… Kak Liza Ada asal tak main dengan dia emphh” “ahhh.. Kau gila nur dia ahhh.. Dia kan anak aku” “emphh.. Ahh… Anak ke tak janji boleh ahh.. Empphh.. Kemut haji”

    Haji terus melantak lubang puki ustazah, dia tak ambik pusing pasal Liza anak Dara suntinnya yang baru habis spm tetapi ustazah nur ingin membalas dendam terhadap haji Ismail Akan perbuatannya sebentar tadi meliwatnya secara senyap.

    “emmpphhh… Aahhh… Nur aku nak pancut” “nur sekali haji” “eerrrggghhhhhhh….. Arggghhhh…….”

    Mereka berdua terkapai Kumar memerhatikan sahaja Aksi mereka nur kembali membersihkan lebihan air Dari haji ismail dilapnya pakai tisu haji Ismail mengenakan bajunya Dan meminta diri ustazah nur kembali kepada Kumar sambil kembelai batang Kumar

    “macam kana haji boleh ikut” “dia Ada cakap dia banyak geram sama u” “oo.. Kiranya sekarang Kumar jual saya la” “bukan la ustazh” “ok kalau macam tu saya Ada satu pertolongan boleh ka? Atau lepas ni takde main saya punya puki lagi” “apa cakap la” “ini malam haji datang mesti punya betul ka” “betul…” “sekarang saya mau Kumar bawak dia punya anak Liza Mari sini kasi tengok dia punya bapa main sama saya” “ok small maters la”

    Tepat 10 malam haji Ismail datang menuntut lubang puki Dari ustazah tetapi Kali ini dia membawa rakannya untuk menjamu ustazah nur iaitu sudin ketua kampung Dan pak Ali Ustazah nur keluar menjemput mereka masuk ustazah nur memakai baju kurung kedah berwarna hijau terbeliak mata sudin Dan pak Ali melihat ustazah nur berjalan masuk mereka terus dibawa kebilik utama rumah tersebut ustazah nur terus duduk di atas katil

    “emmmphhh… Nampaknya malam ni haji Ismail bawak kawan” “yer mereka sahaja yang tahu perkara ni” “kalau begitu baik kita mulakan ”

    Ustazah nur seperti pelacur murahan menarik haji Ismail Dan terus menghisap batangnya pak Ali terus berbogel begitu juga sudin, pak Ali terus menyingkap kain Dan terus menjilat puki ustazah nur sudin bermain dengan tetek, tidak lama sebab ustazah nur Ada agenda lain terus di tarik tangan haji Ismail ustazah nur terus menarik batang haji ismain kedalam pukinya ustazah nur saja berlakon untuk stim habis supaya biar Liza tahu Bahawa bapanya haji Ismail kaki burit

    “emmpphhh.. Ahhh.. Laju lagi haji…” “ahhh… Uhh.. Sudin kau tengok ustazah ni gian batang” “uhhh… Yerla aku macam dalam mimpi” “Ali amacam best ka?” “best aku suka”

    Sedang mereka asyik melayan ustazah nur Liza muncul Dari belakang Liza mula menitiskan air mata melihat bapanya bias seperti seekor harimau membaham daging pak Ali Dan sudin terkaku sebentar melihat Liza beada disitu tapi haji ismail terus menghentak batangnya ke puki ustazah sehingga sudin menegur haji Ismail.

    “mail kau tengok tu” “kenapa??” “kau kenal budak tu Tanya sudin”

    Haji Ismail melihat kebelakang tekejut dia kerana Liza di belakangny dia yang berbogel berada di celah kangkang ustazah nur cepat2 menutup kemaluannya

    “kau buat apa sini Liza” “saja nak tengok ” “dah kau pergi balik”

    Liza menghampiri katil dimana ustazah nur berada sudin dan pak Ali terpaku melihat Liza

    “kalau ayah boleh Liza pun boleh” “pak sudin Dan pak Ali Mari sink puaskan Liza macam mana Ayah puas layan ustazah” “betul ke Liza aku pun dah lama ngidam badan kau ni” “betul tu sudin orang dah sorong bantal apa lagi” “Liza kau balik ” “dah terlambat ayah”

    Ustazah nur tersenyum puas kini anak haji Ismail menjadi ganti tubuhnya Liza terus membogelkan dirinya terbeliak mata sudin Dan pak Ali mereka Tampa membuang masa terus mengomol Liza yang terbaring walaupun airmatanya mengalir ustazah nur meninggalkan bilik Dan memberi ruang kepada Kumar dan kawannya yang berada diluar seramai 3 orang termasuk Kumar jadi keseluruham didalam bilik tersebut Ada 7 orang termasuk haji Ismail membaham Liza sorang ustazah nur menguncikan dirinya dibilik bawah dia puas dendamnya tercapai sudah Dan malam ini dia boleh berehat kerana Ada Orang mengantikannya

    cinta76

    Hahaha

    sexmalaya

    USTAZAH NOR

    Hari ahad berlalu pergi seawal pagi ustazah Nor Azilawatie @ Nur bangun memyucikan dirinya selesai Mandi ustazah turun kedapur menyediakan sarapan untuk suaminya Dan memandikan anaknya yang berumur tiga tahun itu untuk dihantar di pusat asuhan yang tidak jauh Dari rumahnya.

    “Selamat pagi sayang” “selamat pagi abang awal bangun hari ni” “sayang dah lupa ke hari ni abang Ada mesyuarat penting” “ohh ya lupa saya jadi hari ini abang balik lambat la ya” “mungkin juga dalam pukul 8malam abang sampai” “ohh.. Lambat juga ya” “empphh sayang tunggu abang ya” “baiklah”

    Suami ustazah nur bekerja sebagai pengurus syarikat ternama di bandar yang agak jauh Dari kediamannya, setelah selesai semuanya mereka keluar untuk bekerja ustazah nur merupakan guru di sekolah menegah di tempatnya cuma 15 minit sampai kesekolahnya tidak terlalu jauh Jarak antara sekolah Dan rumahnya, hari makin tua ustazah nur mengemas mejanya banyak kerja perlu disiapkannya sebelum balik kerumahnya dia merenung jam didinding bilik guru masa berbaki 2jam sebelum dia balik sempat dia meyemak buku2 latihan anak muridnya, sedang Leka dia menyemak buku baru ustazah teringat yang gas masak rumahnya telah habis pagi tadi ustazah nur mengeluh sendirian, kebetulan raju lalu depan bilik guru bergegas ustazah nur meluru kearah raju

    “heiii raju Mari sini” “ya ustazah Ada apa saya boleh Bantu ka” “bapa Kamu jual gas masak kan” “ya ustazah, ustazah mau gas masak ka” “tala raju ni saya punya alamat nanti suruh bapa kamu hantar ya” “baik nanti saya bagi tahu sama saya punya bapa”

    Sesi persekolahan telah tamat ustazah nur bergegas pulang kerana berjanji dengan bapa raju untuk menghantar gas memasak kerumahnya ustazah terus balik kerumahnya Tampa mengambil anaknya dirumah pengasuh sampai di rumah dilihatnya bapa raju masih belom tiba sudah kebiasaan ustazah nur bila sampai dirumah dia Mandi tidak Kira balik sekolah mahupun keluar kemana2 ustazah nur Mandi Dan mencukur sedikit rambut yang menutupi permatanya, walaupun ustazah nur berumur 30an tetapi badannya seperti anak Dara putih mulus orangnya, selesai Mandi ustazah menyarung seluar track Dan tshirt putih yang agak jarang sikit fikirnya tiada sapa yang nampak, kedengaran enjin Lori diluar rumahnya

    “en Kumar ye” “ya saya bapa raju, tadi dia Ada pesan sama saya suruh hantar ini barang” “ya saya memang mintak silalah masuk”

    Kumar membelakangi ustazah nur matanya tejegil keluar melihat bontot montok ustazah nur yang bergoyang begitu kuat sekali ke kiri Dan kekanan melirik matanya ke atas ternampaknya Dari belakang kesan tali baju dalam ustazah berwarna merah walaupun ternampak sikit kerana dilindungi oleh tudung tapi cukup membuatkan koneknya keras didalam seluarnya,Kumar mula memasang angan untuk merogol ustazah nur yang juga cikgu sekolah anaknya fikiranya ligat memikir macam mana dia ingin meratah tubuh montok ustazah setelah sampai kedapur baru Kumar teringat yang kawannya Ada meminta dia membeli ubat perangsang ketika dia ke pekan tadi otaknya ligat bagaimana dia ingin memberi ustazah pil tersebut ternampaknya berdekatan meja makan terhidang segelas air teh panas fikirnya itu mungkin ustazah punya.

    “Ustazah boleh tolong saya ka” “Ada apa Kumar?” “ini hos mau tukar la sudah lama” “jadi Kena tukar ka??” “mesti mau tukar ini barang kalau tak tukar nanti terbakar ustazah pegi ambil ini hos dalam saya punya Lori”

    Ustazah nur yang begitu lurus bendul itu terus kelori Kumar megambil hos yang di suruh Kumar sementara Kumar mencari Akal untuk melatakkan ubat perangsang Kumar terlihat secawan air diatas meja makan ustazah nur lalu diletakkannya 4biji ubat tersebut memang dia sengaja meletakkan lebih supaya ianya cepat kalau ustazah nur meminumnya nanti di kacaunya air supaya ubat tersebut sebati dengan air tu.

    “hos inikah Kumar” “terima kasih ustazah sekejap saya mau Pasang ni hos ya nanti saya sekali cek semua”

    Sambil Kumar membelek hos dan tong gas tersebut ustazah nur kembali ke meja makannya Dan menghirup air yang telah dicampur oleh pil perangsang tadi hampir setengah air dihirup Kumar hanya terseyum melihatnya memang sengaja Kumar melambatkan tugasannya pil telah memberi kesan kepada ustazah nur dia mula tidak keruan dia menghirup lagi air tadi tapi kini sehingga habis semuanya diminum Kumar bangun Dari tempatnya Dan dia kini membelakangi ustazah nur yang duduk di kerusinya perlahan Lahan Kumar meletakkan tanganya di bahu ustazah Tampa di sedarinya Kumar mengosok bahu ustazah, kini ustazah nur memberi respon dia mula sedikit ghairah tetapi dia sedar Akan perlakuan Kumar di tepisnya tangan Kumar tapi tepisannya lemah Kumar semakin berani tangan kirinya telah menekap ke payudara ustazah sebelah kiri di ramasnya perlahan lahan ustazah tidak mampu bertahan lagi walaupun Ramasan hanya diluar bajunya tetapi cukup untuk mrangsang nafsunya kini Kumar semakin berani terus menyelak baju ustazah keatas Dan menampakkan baju dalamnya yang berwarna merah itu Kumar dengan rakus merentap baju dalam maka tersembullah mahkota gunung kembar ustazah Kumar menjilat dengan rakusnya dia tahu dia tak punyai masa yang lama kumar mengasak payudara ustazah nur dengan kepakaran yang Ada ustazah nur sudah tidak berkata lagi dia telah menyerah kan bukit idaman para cikgu-cikgu lelaki di sekolahnya yang selama ini memang geram Akan nya. Suara ustazah nur sudah mula mengeluarkan bunyi berahi kumar tidak dapat menahan gelora nafsunya di bukanya kaki ustazah seluasnya di Tarik seluar track yang di pakai oleh ustazah nur dengan rakusnya Kumar merentap seluar dalam ustazah nur terpegun Kumar melihat puki melayu yang cukup bersih itu hanya sedikit sahaja rambut lembut yang menutupi bahagian atas

    “sudah Kumar saya cikgu anak kamu sanggup kamu lakukan ini terhadap saya” “cikgu punya body banyak cantik la saya suka” “tolong lah Kumar saya rayu dekat kamu jangan lakukannya”

    Rayuan ustazah hanya sia-sia Kumar semakin rakus menjilat puki ustazah nur sungguh selera Kumar melahap puki ustazah sambil tangan kanan Kumar membuka zip seluarnya Dan mengeluarkan batang jatannya yang sememangnya Dari tadi mengganas di dalam seluarnya dibaringkan ustazah nur di atas meja makan di bukanya seluas2 kaki ustazah Kumar sudah hilang pertimbangan dia melihat puki melayu terdedah untuk santapannya puki melayu yang selama ini bertudung labuh menutupi semua auratnya kini puki tersebut menjadi habuannya perlahan lahan Kumar menolak batang legamnya ke dalam puki melayu yang kecik lagi comel itu

    “uuhhh iiss kkuummarr ssaakkkiittt” “rileks cikgu sikit saja”

    Sepantas Kumar menghentak sehingga kedasarnya ustazah menjerit kesakitan perit dia menahan asakan Kumar acara Tarik menarik telah bermula Kumar bermain dengan rentak perlahan mulanya semakin lama semakin laju ustazah nur mula menerima batang Kumar

    “Emmpphhh.. Ahh.. Empphh lajuu lagi kumar…” “Ustazah suka…” “Suka Kumar.. Ssangat sukaa.. Emmpphhh…” “Kalau saya mintak hari-hari ustazah boleh bagi…” “Boleh Kumar asalkan kamu puaskan saya hari ini…”

    Serentak persetujuan antara ustazah Dan Kumar janji memakan diri ustazah kini Kumar melajukan hentakannya Ustazah nur tidah terdaya lagi meraung kesedapan yang tidak terhingga suami beliau tidak sehebat Kumar 10 minit pasti Akan pancut Dan terus Tidur membiarkan ustazah nur terkapai sendirian

    “Uuhhh… Kkuumaarr lagii ahhh.. Ahhh…” “Ahhh.. Ahhh.. Kumaarr saya tak tahan lagii…”

    Sepantas kilat Kumar mencabut batangnya ini menyebabkan ustazah nur Bagai naik gila seperti perigi kehausan air

    “Kumar tolong lah saya perlukannya tolong lahh kumarr…” “Saya boleh tolong ustazah tapi apa jaminannya..” “Saya sudah janji sama kamu saya Akan bersama kamu Jika kamu perlukannya” “Betul semua itu.. Kalau ustazah tipu saya, saya Akan sebarkan perihal ini…” “Betul Kumar saya janji…” “sekarang saya mau ustazah layan saya pula”

    Serentak Kumar merebahkan badannya di Lantai dapur Ustazah nur tidak menunggu lama terus memanjat ke badan Kumar dengan penuh nafsu dibuka baju tshirt yang dipakainya tapi Kumar melarang ustazah nur membuka tudungnya kerana dia inggin sekali melihat seorang perempuan melayu Dan juga ustazah disekolah anaknya menunggang batang India yang sememangnya gagah ustazah mula meyorong lubang pukinya laju bagai nak gila tangannya meramas ramas dada Kumar Dan sesekali beralih kepada gunungnya

    “Ahhh… Ahh… Emmphh.. Kumaar… Kamu suka..” “Yaaa.. Saya suka ustazah laju lagii…” “Ahhh.. Emmphh.. Kumar batang kamu besar padat dalam puki saya ” “suami saya tak sehebat ini dia bodoh perempuan secantik saya tidak dilayan sebaiknya ahhh.. Ahhh…” “ia betul rugi sahaja…”

    Kata- kata yang terbuku di hati ustazah nur kini henjutan makin laju makin ghairah ustazah nur tidak menghiraukan keadaan sekelilingnya meraung kesedapan yang tak terhingga kesedapan yang velum pernah dia alami

    “Ahhhh… Ahhhh… Kumar saya dah nak saaammpaaaii…” “Saya juga… Ahhhh… Ahhhh…..”

    Sepantas Kumar menolak ustazah nur ketepi lantai dipanjatnya dada ustazah nur

    “ahhhh…. Aaaaahhhhhh……..” uhh… Ustazah nur memaang sedapp… Ahh…“

    Bertaburan air keramat Kumar di muka ustazah nur penuh dimukanya,muka yang mana di luarnya alim tapi kini telah menduakan suaminya bukan dengan pasangan melayu tetApi India penjual gas memasak di muka ustazah nur riak wajahnya puas melayan bahtera seyumannya semanis gula tak pernah dia memgalami klimaks yang begitu asyik

    “sayang esok abang kena out station selama satu minggu ke langkawi” “empphh lamanya abang macam mana dengan Nur” “abang dah telifon mak suruh jaga anak kita untuk satu minggu ni mak kata ok dia pun suka boleh teman- temankan dia” “kalau abang sudah kata begitu takpelah Nur setuju sahaja”

    Malam itu ustazah nur melayan suaminya di atas ranjang tapi fikirannya asyik teringat kekasihnya kumar dimana dua minggu lepas melayan bahtera bersama, selepas kejadian tersebut Kumar seringkali bertandang kerumahnya melayan bahtera mereka semua bilik telah dicuba ruang tamu,bilik utama,dapur, namun dibilik Mandi juga mereka pernah Mandi Dan bermain sama, jikalau ustazah nur datang bulan Kumar tetap kerumahnya memenuhi kehendak nafsunya walaupun tidak mendapat puki ustazah nur blowjob sudah memadai bagi Kumar, pernah juga Kumar memancut kan air nikmatnya kedalam mulut ustazah mula-mula ustazah nur agak geli tetapi lama kelamaan ustazah nur makin suka sehingga kini ustazah nur terus menelan kesemuanya sehingga titisan terakhir

    “bye sayang jaga diri jangan nakal2 okey” “ye kan abang Ada isteri yang cantik macam ayang ni takkab Abang nak carik yang lain” “alah kalau lelaki dah berkenan apa pun boleh”

    Suami ustazah nur cuma gelak sinis sahaja selepas siap semuanya ustazah nur mengucup tangan suaminya sebagai tanda perpisahan sementara, mukanya agak sedih tapi hatinya agak gembira kerana dapat bersetubuh dengan burung Hitam yang gagah

    “hello… Kumar… Ada dimana???” “saya baru habis hantar gas la ustazah Ada apa” “heii Mari sini la saya punya rumah” “apasal gas sudah habis ka??” “ya ini gas dalam kain sudah habis mau kasi isi baru la” “ooo… Ini hari takda sekolah ka” “saya amik cuti la 3hari ” “ooo… Ok2 nanti saya balik dulu mau Mandi” “ok2 kasi hensem2 ha” “sama la ustazah kasi pakai itu baju kebaya ketat punya ha” “ok2 Kumar warna merah punya kasi sama you la” “waaa… Tudung jangan lupa baru itu gas lagi syiok” “you punya pasal saya ok”

    Ustazah nur belari lari anak naik ketingkat atas untuk menyiapkan dirinya khas untuk kekasih gelapnya 20 minit berlalu ustazah nur telah pun siap memakai baju kebaya ketat merahnya di tenungnya kecermin didepannya memang seksi habis dengan punggungnya keatas menampakkan keseksiannya dipadankan pula dengan Gstring baru dibelinya semalam di pekan berhampiran khas untuk Kumar menunggangnya

    Ustazah nur mengemas rumahnya langsir di tutup rapat2 tinggkap rumahnya habis berkunci takut2 jirannya terdengar raungan manjanya nanti ustazah nur sudah sedia sepenuhnya Hanya menunggu Kumar sahaja baru sahaja ustazah nur menghirup air minumannya loceng rumahnnya berbunyi nampaknnya Kumar telah sampai di muka pintu rumahnnya Tampa Lori memang ustazah nur memesan tidak meletakkan Lori didepannya rumahnya takut takut jirannya syak mereka

    “masuk Kumar ” “waaa… Banyak cantik la ustazah ini hari” “isshhh… Nantilah Kumar kita minum2 dulu ya” “ok… Ustazah punya pasal saya mesti ok punya”

    Mereka berjalan berpimpin tangan kedapur seperti kekasih Kumar sempat meramas punggung ustazah nur, ustazah cuma senyum manja dia tahu dia tidak perlu terburu buru kerana mereka Akan honey mon didalam rumah selama 3 hari 2 malam, ustazah nur kebilik air Kumar seperti biasa memasukkan ubat perangsang kedalam air ustazah nur Kali ini kuantitinya banyak sehingga 6biji, ustazah nur keluar dengan haruman semerbak kasturi Kumar hanya senyum sahaja mereka berbual panjang tentang pelbagai isu kemudian kedepan menonton televisyen Kumar duduk disebelah ustazah nur tangannya merangkul leher ustazah nur di main2nya telingga ustazah nur

    “empphh Kumar” “sayang suka… Saya buat macam ini” “suka sangat suka…” “suami tidak buat macam inikah” “Ada tapi tak cukup.. Kumar boleh saya isap ini” “silalah memang kamu punya hari ini”

    Ustazah nur sudah tiada nilai malu dimukanya di tariknya zip seluar slack Kumar kebawah maka terpacul lah burung Hitam Kumar yang belum cukup keras itu ditariknya kulit kebawah dihirup hirupnya bau Dari batang Kumar, kini mulut manis ustazah nur mengulum batang Kumar, perlahan lembut Dan penuh kasih sayang Kumar tidak keruan bila ustazah nur mula menyedut bola gantungnnya tangan Kumar pantas mencari tempat yang boleh mengghairahkan ustazah nur

    “emmmphhh Kumar cepat sayang masukkannya” “empphh wanginya” “sshhh… Ahhh… Kumar pelahan lahan sakit”

    Kumar mula menghenjut ustazah nur, kaki ustazah nur diletakkanya di kedua2 belah bahunnya ditekannya kaki ustazah rapat ke perutnya Kumar mula melajukan rentak ustazah nur mula meraung kesedapan kini Kumar mula menukar posisi Kumar di bawah Dan kini ustazah nur di atas,ustazah nur melajukan hentakan kini Kumar memeluk Erat ustazah nur yang kini posisinya punggungnya agak sedikit terjungkit Kumar dengan erat memeluk, kini ustazah nur terasa sesuatu di belakangnnya seakan2 tujahan di duburnya ustazah nur Cuba melihat tetapi Kumar memeluk erat dengan sekali hentakkan separuh batang menyelami dubur ustazah nur Laungan kepedihan ustazah nur Bergema dirumahnya air mata mula menitis Kumar mula menghentikan henjutannya ustazah nur meletakkan kepalanya dibahu Kumar perlahan2 ustazah nur lihat kebelakang siapakah yang baru meliwatnya sebentar tadi perlahan ustazah nur melihatnya dengan perasaan terkejut haji Ismail tokey kedai kebiasaan ustazah nur mengambil barang bersama suaminya terkejut bukan kepalang ustazah nur bila masa haji Ismail datang

    “nur lubang dubur kau memang dah lama aku idamkan” “mail amacam sedapka” “memang betul la Kumar sedap la” “Aku sudah cakap ini ustazah banyak syok” “yela kau dah makan dulu memang la” “itu lubang belum makan la dey” “haji Ismail lepaskan dubur saya tu saya tak sanggup kat situ” “nur aku memang dah lama idamkan ni” “tapi sakit haji lepaskan la dulu” “sakit kejap ja… Jap lagi sedap la betol ka Kumar” “yerla ustazah sekejap Aja”

    Ustazah tidak berkata apa kesan ubat perangsang telah menyerap keseluruh tubuhnya Kumar mula menghenjut lubang puki ustazah nur haji Ismail memainkan peranannya du belakang ustazah nur kini sudah dapat menyesuaikan dirinya dengan kehadiran dua batang didalam lubangnya

    “arrgghhhh… Haji kuat lagi” “ahhh… Ahhh… Nur lubang kau memang sedap” “memang la tak Ada orang lagi main kat situ” “dey haji hantam la ini ustazah kita sudah bok 3 hari tau” “ahhh… Ahhh.. Ahh… Betul ke nurr urrhhh… “yelah haji… Ummpphh.. Ahh.. khas untuk haji Dan Kumar” “tapi nanti bila saya nak barang dengan gas bagi free ok” “ok ”

    Jawab mereka serentak Kumar keletihan kini duduk dikerusi,haji Ismail mengambil alih tempat Kumar bermain dengan puki ustazah nur secara doggy muka ustazah nur kemerah merahan menerima asakan haji Ismail Kumar tidak menunggu lama kini duduk di depan ustazah nur menyuakan batangnya ke mulut ustazah nur

    “mail amacam sudah ka” “dey Macha rileks la aku dah lama tak main la” “hai bini Ada tak bleh main ka?” “bini aku expired la dah boleh kemut da tak macam nur ahhh…” “emmpphhh.. Ahhh.. Betul ke kak jah tak layan haji emphh..” “ahhh.. Umphh.. Betul nur kenkadang aku pegi kerumah Kumar la” “ahhh.. Emphh.. Rumah Kumar buat apa” “dia main sama saya punya bini la ustazah” “emmpphh.. Tak sedar tua ahh.. Ahhh… Umphh.. Gatal latu..” “ahhh… Kau diam la nur kau pun sama ja mengajar ustazah konon” “eemmpphh… Ahh.. Kita .. Ahh.. Sama ja haji… Gilaa… Ahh.. Nafsu…

    Haji Ismail sampai kemuncaknya terus mencabut batangnnya Dan terus menghala ke mulut ustazah nur.Kumar mengambil alih tempat haji Ismail terus merodok batangnya kedalam puki ustazah sementara air nikmat haji Ismail habis di telan oleh ustazah nur kini Kumar menghenjut laju puki ustazah nur haji duduk didepan ustazah nur melihat muka stim ustazah nur bertudung ala-ala wardina haji ismail mengurut2 batangnya yang lembik kadang2 di ulinya tetek ustazah nur membuatkan ustazah nur menjerit kesedapan ustazah nur tidak berdiamkan diri terus dicapai batang haji dikulumnya dalam2 terangkat2 punggung haji ismail Kumar sampai kemuncaknya terus menghala ke muka ustazah nur terpancut kesemua air nikmat termasuk haji juga puas mereka bertiga melayan bahtera penuh muka ustazah nur dengan air mereka berdua ustazah nur puas sepuasnya Kumar dan haji Ismail terduduk disofa ustazah nur bangun kebilik Mandi membersihkan diri Sekembalinya ustazah nur kedepan dia sudahpun Mandi Dan memakai baju kurung bewarna biru Dan tidak tinggal tudung Memang sengaja ustazah nur tidak memakai apa2 didalam baju kurung itu dia tahu malam ni pasti mereka inginkan tubuhnya lagi

    “haji,Kumar ni air panas minum la dulu” “kamu da Mandi nur” “yela haji rehatkan badan dulu jap lagi haji nak lagi kan” “haa… Mana kamu tau..” “tu tengok konek tu dah naik.. Haji taknak bukak ke kopiah tu” “alah kalau ko pakai tudung boleh” “ni si Kumar suka ” “betul la haji saya banyak suka la” “ok… Kumar ko rehat dulu aku nak main dengan nur dulu” “ayoo.. Banyak cepat.. Baru pukul 2petang la” “ye la haji awal lagi” “jap lagi mencarik pulak kak jah kau dah cepat”

    Ustazah nur cuma senyum dia terus menongeng dibirai kerusi menyelak kain baju kurungnya keatas haji Ismail menalan air liur sahaja di cium2ny punggung ustazah nur sempat juga dia membuatk love bite

    “haji nak terus ke?” “iyalah cepat nur aku dah tak tahan ni” “taknak hisap dulu” “tak payah malam nanti aku datang lagi”

    Haji terus menyula puki ustazah nur laju hentakkannya ustazah nur menahan penuh nafsu haji Ismail mencapai buah dada nur di gentel2nya buah nur sesekali ustazah nur mengemut kuat batang haji Ismail membuatkan haji Ismail hilang Arah kuat tujahan haji Kali ini membuatkan ustazah nur senak perut

    “ahhh… Ahhh.. Laju lagi haji” “uuhhh… Rugi Laki kau nur kemut kau keliling” “ahhh… Ahh.. Kak jah tak kemut ke” “emmphh… Kak jah kau tak payahla” “ahhh… Ahh… Kak Liza Ada asal tak main dengan dia emphh” “ahhh.. Kau gila nur dia ahhh.. Dia kan anak aku” “emphh.. Ahh… Anak ke tak janji boleh ahh.. Empphh.. Kemut haji”

    Haji terus melantak lubang puki ustazah, dia tak ambik pusing pasal Liza anak Dara suntinnya yang baru habis spm tetapi ustazah nur ingin membalas dendam terhadap haji Ismail Akan perbuatannya sebentar tadi meliwatnya secara senyap.

    “emmpphhh… Aahhh… Nur aku nak pancut” “nur sekali haji” “eerrrggghhhhhhh….. Arggghhhh…….”

    Mereka berdua terkapai Kumar memerhatikan sahaja Aksi mereka nur kembali membersihkan lebihan air Dari haji ismail dilapnya pakai tisu haji Ismail mengenakan bajunya Dan meminta diri ustazah nur kembali kepada Kumar sambil kembelai batang Kumar

    “macam kana haji boleh ikut” “dia Ada cakap dia banyak geram sama u” “oo.. Kiranya sekarang Kumar jual saya la” “bukan la ustazh” “ok kalau macam tu saya Ada satu pertolongan boleh ka? Atau lepas ni takde main saya punya puki lagi” “apa cakap la” “ini malam haji datang mesti punya betul ka” “betul…” “sekarang saya mau Kumar bawak dia punya anak Liza Mari sini kasi tengok dia punya bapa main sama saya” “ok small maters la”

    Tepat 10 malam haji Ismail datang menuntut lubang puki Dari ustazah tetapi Kali ini dia membawa rakannya untuk menjamu ustazah nur iaitu sudin ketua kampung Dan pak Ali Ustazah nur keluar menjemput mereka masuk ustazah nur memakai baju kurung kedah berwarna hijau terbeliak mata sudin Dan pak Ali melihat ustazah nur berjalan masuk mereka terus dibawa kebilik utama rumah tersebut ustazah nur terus duduk di atas katil

    “emmmphhh… Nampaknya malam ni haji Ismail bawak kawan” “yer mereka sahaja yang tahu perkara ni” “kalau begitu baik kita mulakan ”

    Ustazah nur seperti pelacur murahan menarik haji Ismail Dan terus menghisap batangnya pak Ali terus berbogel begitu juga sudin, pak Ali terus menyingkap kain Dan terus menjilat puki ustazah nur sudin bermain dengan tetek, tidak lama sebab ustazah nur Ada agenda lain terus di tarik tangan haji Ismail ustazah nur terus menarik batang haji ismain kedalam pukinya ustazah nur saja berlakon untuk stim habis supaya biar Liza tahu Bahawa bapanya haji Ismail kaki burit

    “emmpphhh.. Ahhh.. Laju lagi haji…” “ahhh… Uhh.. Sudin kau tengok ustazah ni gian batang” “uhhh… Yerla aku macam dalam mimpi” “Ali amacam best ka?” “best aku suka”

    Sedang mereka asyik melayan ustazah nur Liza muncul Dari belakang Liza mula menitiskan air mata melihat bapanya bias seperti seekor harimau membaham daging pak Ali Dan sudin terkaku sebentar melihat Liza beada disitu tapi haji ismail terus menghentak batangnya ke puki ustazah sehingga sudin menegur haji Ismail.

    “mail kau tengok tu” “kenapa??” “kau kenal budak tu Tanya sudin”

    Haji Ismail melihat kebelakang tekejut dia kerana Liza di belakangny dia yang berbogel berada di celah kangkang ustazah nur cepat2 menutup kemaluannya

    “kau buat apa sini Liza” “saja nak tengok ” “dah kau pergi balik”

    Liza menghampiri katil dimana ustazah nur berada sudin dan pak Ali terpaku melihat Liza

    “kalau ayah boleh Liza pun boleh” “pak sudin Dan pak Ali Mari sink puaskan Liza macam mana Ayah puas layan ustazah” “betul ke Liza aku pun dah lama ngidam badan kau ni” “betul tu sudin orang dah sorong bantal apa lagi” “Liza kau balik ” “dah terlambat ayah”

    Ustazah nur tersenyum puas kini anak haji Ismail menjadi ganti tubuhnya Liza terus membogelkan dirinya terbeliak mata sudin Dan pak Ali mereka Tampa membuang masa terus mengomol Liza yang terbaring walaupun airmatanya mengalir ustazah nur meninggalkan bilik Dan memberi ruang kepada Kumar dan kawannya yang berada diluar seramai 3 orang termasuk Kumar jadi keseluruham didalam bilik tersebut Ada 7 orang termasuk haji Ismail membaham Liza sorang ustazah nur menguncikan dirinya dibilik bawah dia puas dendamnya tercapai sudah Dan malam ini dia boleh berehat kerana Ada Orang mengantikannya

    cinta76

    Hahaha

    sexmalaya

    USTAZAH NOR

    Hari ahad berlalu pergi seawal pagi ustazah Nor Azilawatie @ Nur bangun memyucikan dirinya selesai Mandi ustazah turun kedapur menyediakan sarapan untuk suaminya Dan memandikan anaknya yang berumur tiga tahun itu untuk dihantar di pusat asuhan yang tidak jauh Dari rumahnya.

    “Selamat pagi sayang” “selamat pagi abang awal bangun hari ni” “sayang dah lupa ke hari ni abang Ada mesyuarat penting” “ohh ya lupa saya jadi hari ini abang balik lambat la ya” “mungkin juga dalam pukul 8malam abang sampai” “ohh.. Lambat juga ya” “empphh sayang tunggu abang ya” “baiklah”

    Suami ustazah nur bekerja sebagai pengurus syarikat ternama di bandar yang agak jauh Dari kediamannya, setelah selesai semuanya mereka keluar untuk bekerja ustazah nur merupakan guru di sekolah menegah di tempatnya cuma 15 minit sampai kesekolahnya tidak terlalu jauh Jarak antara sekolah Dan rumahnya, hari makin tua ustazah nur mengemas mejanya banyak kerja perlu disiapkannya sebelum balik kerumahnya dia merenung jam didinding bilik guru masa berbaki 2jam sebelum dia balik sempat dia meyemak buku2 latihan anak muridnya, sedang Leka dia menyemak buku baru ustazah teringat yang gas masak rumahnya telah habis pagi tadi ustazah nur mengeluh sendirian, kebetulan raju lalu depan bilik guru bergegas ustazah nur meluru kearah raju

    “heiii raju Mari sini” “ya ustazah Ada apa saya boleh Bantu ka” “bapa Kamu jual gas masak kan” “ya ustazah, ustazah mau gas masak ka” “tala raju ni saya punya alamat nanti suruh bapa kamu hantar ya” “baik nanti saya bagi tahu sama saya punya bapa”

    Sesi persekolahan telah tamat ustazah nur bergegas pulang kerana berjanji dengan bapa raju untuk menghantar gas memasak kerumahnya ustazah terus balik kerumahnya Tampa mengambil anaknya dirumah pengasuh sampai di rumah dilihatnya bapa raju masih belom tiba sudah kebiasaan ustazah nur bila sampai dirumah dia Mandi tidak Kira balik sekolah mahupun keluar kemana2 ustazah nur Mandi Dan mencukur sedikit rambut yang menutupi permatanya, walaupun ustazah nur berumur 30an tetapi badannya seperti anak Dara putih mulus orangnya, selesai Mandi ustazah menyarung seluar track Dan tshirt putih yang agak jarang sikit fikirnya tiada sapa yang nampak, kedengaran enjin Lori diluar rumahnya

    “en Kumar ye” “ya saya bapa raju, tadi dia Ada pesan sama saya suruh hantar ini barang” “ya saya memang mintak silalah masuk”

    Kumar membelakangi ustazah nur matanya tejegil keluar melihat bontot montok ustazah nur yang bergoyang begitu kuat sekali ke kiri Dan kekanan melirik matanya ke atas ternampaknya Dari belakang kesan tali baju dalam ustazah berwarna merah walaupun ternampak sikit kerana dilindungi oleh tudung tapi cukup membuatkan koneknya keras didalam seluarnya,Kumar mula memasang angan untuk merogol ustazah nur yang juga cikgu sekolah anaknya fikiranya ligat memikir macam mana dia ingin meratah tubuh montok ustazah setelah sampai kedapur baru Kumar teringat yang kawannya Ada meminta dia membeli ubat perangsang ketika dia ke pekan tadi otaknya ligat bagaimana dia ingin memberi ustazah pil tersebut ternampaknya berdekatan meja makan terhidang segelas air teh panas fikirnya itu mungkin ustazah punya.

    “Ustazah boleh tolong saya ka” “Ada apa Kumar?” “ini hos mau tukar la sudah lama” “jadi Kena tukar ka??” “mesti mau tukar ini barang kalau tak tukar nanti terbakar ustazah pegi ambil ini hos dalam saya punya Lori”

    Ustazah nur yang begitu lurus bendul itu terus kelori Kumar megambil hos yang di suruh Kumar sementara Kumar mencari Akal untuk melatakkan ubat perangsang Kumar terlihat secawan air diatas meja makan ustazah nur lalu diletakkannya 4biji ubat tersebut memang dia sengaja meletakkan lebih supaya ianya cepat kalau ustazah nur meminumnya nanti di kacaunya air supaya ubat tersebut sebati dengan air tu.

    “hos inikah Kumar” “terima kasih ustazah sekejap saya mau Pasang ni hos ya nanti saya sekali cek semua”

    Sambil Kumar membelek hos dan tong gas tersebut ustazah nur kembali ke meja makannya Dan menghirup air yang telah dicampur oleh pil perangsang tadi hampir setengah air dihirup Kumar hanya terseyum melihatnya memang sengaja Kumar melambatkan tugasannya pil telah memberi kesan kepada ustazah nur dia mula tidak keruan dia menghirup lagi air tadi tapi kini sehingga habis semuanya diminum Kumar bangun Dari tempatnya Dan dia kini membelakangi ustazah nur yang duduk di kerusinya perlahan Lahan Kumar meletakkan tanganya di bahu ustazah Tampa di sedarinya Kumar mengosok bahu ustazah, kini ustazah nur memberi respon dia mula sedikit ghairah tetapi dia sedar Akan perlakuan Kumar di tepisnya tangan Kumar tapi tepisannya lemah Kumar semakin berani tangan kirinya telah menekap ke payudara ustazah sebelah kiri di ramasnya perlahan lahan ustazah tidak mampu bertahan lagi walaupun Ramasan hanya diluar bajunya tetapi cukup untuk mrangsang nafsunya kini Kumar semakin berani terus menyelak baju ustazah keatas Dan menampakkan baju dalamnya yang berwarna merah itu Kumar dengan rakus merentap baju dalam maka tersembullah mahkota gunung kembar ustazah Kumar menjilat dengan rakusnya dia tahu dia tak punyai masa yang lama kumar mengasak payudara ustazah nur dengan kepakaran yang Ada ustazah nur sudah tidak berkata lagi dia telah menyerah kan bukit idaman para cikgu-cikgu lelaki di sekolahnya yang selama ini memang geram Akan nya. Suara ustazah nur sudah mula mengeluarkan bunyi berahi kumar tidak dapat menahan gelora nafsunya di bukanya kaki ustazah seluasnya di Tarik seluar track yang di pakai oleh ustazah nur dengan rakusnya Kumar merentap seluar dalam ustazah nur terpegun Kumar melihat puki melayu yang cukup bersih itu hanya sedikit sahaja rambut lembut yang menutupi bahagian atas

    “sudah Kumar saya cikgu anak kamu sanggup kamu lakukan ini terhadap saya” “cikgu punya body banyak cantik la saya suka” “tolong lah Kumar saya rayu dekat kamu jangan lakukannya”

    Rayuan ustazah hanya sia-sia Kumar semakin rakus menjilat puki ustazah nur sungguh selera Kumar melahap puki ustazah sambil tangan kanan Kumar membuka zip seluarnya Dan mengeluarkan batang jatannya yang sememangnya Dari tadi mengganas di dalam seluarnya dibaringkan ustazah nur di atas meja makan di bukanya seluas2 kaki ustazah Kumar sudah hilang pertimbangan dia melihat puki melayu terdedah untuk santapannya puki melayu yang selama ini bertudung labuh menutupi semua auratnya kini puki tersebut menjadi habuannya perlahan lahan Kumar menolak batang legamnya ke dalam puki melayu yang kecik lagi comel itu

    “uuhhh iiss kkuummarr ssaakkkiittt” “rileks cikgu sikit saja”

    Sepantas Kumar menghentak sehingga kedasarnya ustazah menjerit kesakitan perit dia menahan asakan Kumar acara Tarik menarik telah bermula Kumar bermain dengan rentak perlahan mulanya semakin lama semakin laju ustazah nur mula menerima batang Kumar

    “Emmpphhh.. Ahh.. Empphh lajuu lagi kumar…” “Ustazah suka…” “Suka Kumar.. Ssangat sukaa.. Emmpphhh…” “Kalau saya mintak hari-hari ustazah boleh bagi…” “Boleh Kumar asalkan kamu puaskan saya hari ini…”

    Serentak persetujuan antara ustazah Dan Kumar janji memakan diri ustazah kini Kumar melajukan hentakannya Ustazah nur tidah terdaya lagi meraung kesedapan yang tidak terhingga suami beliau tidak sehebat Kumar 10 minit pasti Akan pancut Dan terus Tidur membiarkan ustazah nur terkapai sendirian

    “Uuhhh… Kkuumaarr lagii ahhh.. Ahhh…” “Ahhh.. Ahhh.. Kumaarr saya tak tahan lagii…”

    Sepantas kilat Kumar mencabut batangnya ini menyebabkan ustazah nur Bagai naik gila seperti perigi kehausan air

    “Kumar tolong lah saya perlukannya tolong lahh kumarr…” “Saya boleh tolong ustazah tapi apa jaminannya..” “Saya sudah janji sama kamu saya Akan bersama kamu Jika kamu perlukannya” “Betul semua itu.. Kalau ustazah tipu saya, saya Akan sebarkan perihal ini…” “Betul Kumar saya janji…” “sekarang saya mau ustazah layan saya pula”

    Serentak Kumar merebahkan badannya di Lantai dapur Ustazah nur tidak menunggu lama terus memanjat ke badan Kumar dengan penuh nafsu dibuka baju tshirt yang dipakainya tapi Kumar melarang ustazah nur membuka tudungnya kerana dia inggin sekali melihat seorang perempuan melayu Dan juga ustazah disekolah anaknya menunggang batang India yang sememangnya gagah ustazah mula meyorong lubang pukinya laju bagai nak gila tangannya meramas ramas dada Kumar Dan sesekali beralih kepada gunungnya

    “Ahhh… Ahh… Emmphh.. Kumaar… Kamu suka..” “Yaaa.. Saya suka ustazah laju lagii…” “Ahhh.. Emmphh.. Kumar batang kamu besar padat dalam puki saya ” “suami saya tak sehebat ini dia bodoh perempuan secantik saya tidak dilayan sebaiknya ahhh.. Ahhh…” “ia betul rugi sahaja…”

    Kata- kata yang terbuku di hati ustazah nur kini henjutan makin laju makin ghairah ustazah nur tidak menghiraukan keadaan sekelilingnya meraung kesedapan yang tak terhingga kesedapan yang velum pernah dia alami

    “Ahhhh… Ahhhh… Kumar saya dah nak saaammpaaaii…” “Saya juga… Ahhhh… Ahhhh…..”

    Sepantas Kumar menolak ustazah nur ketepi lantai dipanjatnya dada ustazah nur

    “ahhhh…. Aaaaahhhhhh……..” uhh… Ustazah nur memaang sedapp… Ahh…“

    Bertaburan air keramat Kumar di muka ustazah nur penuh dimukanya,muka yang mana di luarnya alim tapi kini telah menduakan suaminya bukan dengan pasangan melayu tetApi India penjual gas memasak di muka ustazah nur riak wajahnya puas melayan bahtera seyumannya semanis gula tak pernah dia memgalami klimaks yang begitu asyik

    “sayang esok abang kena out station selama satu minggu ke langkawi” “empphh lamanya abang macam mana dengan Nur” “abang dah telifon mak suruh jaga anak kita untuk satu minggu ni mak kata ok dia pun suka boleh teman- temankan dia” “kalau abang sudah kata begitu takpelah Nur setuju sahaja”

    Malam itu ustazah nur melayan suaminya di atas ranjang tapi fikirannya asyik teringat kekasihnya kumar dimana dua minggu lepas melayan bahtera bersama, selepas kejadian tersebut Kumar seringkali bertandang kerumahnya melayan bahtera mereka semua bilik telah dicuba ruang tamu,bilik utama,dapur, namun dibilik Mandi juga mereka pernah Mandi Dan bermain sama, jikalau ustazah nur datang bulan Kumar tetap kerumahnya memenuhi kehendak nafsunya walaupun tidak mendapat puki ustazah nur blowjob sudah memadai bagi Kumar, pernah juga Kumar memancut kan air nikmatnya kedalam mulut ustazah mula-mula ustazah nur agak geli tetapi lama kelamaan ustazah nur makin suka sehingga kini ustazah nur terus menelan kesemuanya sehingga titisan terakhir

    “bye sayang jaga diri jangan nakal2 okey” “ye kan abang Ada isteri yang cantik macam ayang ni takkab Abang nak carik yang lain” “alah kalau lelaki dah berkenan apa pun boleh”

    Suami ustazah nur cuma gelak sinis sahaja selepas siap semuanya ustazah nur mengucup tangan suaminya sebagai tanda perpisahan sementara, mukanya agak sedih tapi hatinya agak gembira kerana dapat bersetubuh dengan burung Hitam yang gagah

    “hello… Kumar… Ada dimana???” “saya baru habis hantar gas la ustazah Ada apa” “heii Mari sini la saya punya rumah” “apasal gas sudah habis ka??” “ya ini gas dalam kain sudah habis mau kasi isi baru la” “ooo… Ini hari takda sekolah ka” “saya amik cuti la 3hari ” “ooo… Ok2 nanti saya balik dulu mau Mandi” “ok2 kasi hensem2 ha” “sama la ustazah kasi pakai itu baju kebaya ketat punya ha” “ok2 Kumar warna merah punya kasi sama you la” “waaa… Tudung jangan lupa baru itu gas lagi syiok” “you punya pasal saya ok”

    Ustazah nur belari lari anak naik ketingkat atas untuk menyiapkan dirinya khas untuk kekasih gelapnya 20 minit berlalu ustazah nur telah pun siap memakai baju kebaya ketat merahnya di tenungnya kecermin didepannya memang seksi habis dengan punggungnya keatas menampakkan keseksiannya dipadankan pula dengan Gstring baru dibelinya semalam di pekan berhampiran khas untuk Kumar menunggangnya

    Ustazah nur mengemas rumahnya langsir di tutup rapat2 tinggkap rumahnya habis berkunci takut2 jirannya terdengar raungan manjanya nanti ustazah nur sudah sedia sepenuhnya Hanya menunggu Kumar sahaja baru sahaja ustazah nur menghirup air minumannya loceng rumahnnya berbunyi nampaknnya Kumar telah sampai di muka pintu rumahnnya Tampa Lori memang ustazah nur memesan tidak meletakkan Lori didepannya rumahnya takut takut jirannya syak mereka

    “masuk Kumar ” “waaa… Banyak cantik la ustazah ini hari” “isshhh… Nantilah Kumar kita minum2 dulu ya” “ok… Ustazah punya pasal saya mesti ok punya”

    Mereka berjalan berpimpin tangan kedapur seperti kekasih Kumar sempat meramas punggung ustazah nur, ustazah cuma senyum manja dia tahu dia tidak perlu terburu buru kerana mereka Akan honey mon didalam rumah selama 3 hari 2 malam, ustazah nur kebilik air Kumar seperti biasa memasukkan ubat perangsang kedalam air ustazah nur Kali ini kuantitinya banyak sehingga 6biji, ustazah nur keluar dengan haruman semerbak kasturi Kumar hanya senyum sahaja mereka berbual panjang tentang pelbagai isu kemudian kedepan menonton televisyen Kumar duduk disebelah ustazah nur tangannya merangkul leher ustazah nur di main2nya telingga ustazah nur

    “empphh Kumar” “sayang suka… Saya buat macam ini” “suka sangat suka…” “suami tidak buat macam inikah” “Ada tapi tak cukup.. Kumar boleh saya isap ini” “silalah memang kamu punya hari ini”

    Ustazah nur sudah tiada nilai malu dimukanya di tariknya zip seluar slack Kumar kebawah maka terpacul lah burung Hitam Kumar yang belum cukup keras itu ditariknya kulit kebawah dihirup hirupnya bau Dari batang Kumar, kini mulut manis ustazah nur mengulum batang Kumar, perlahan lembut Dan penuh kasih sayang Kumar tidak keruan bila ustazah nur mula menyedut bola gantungnnya tangan Kumar pantas mencari tempat yang boleh mengghairahkan ustazah nur

    “emmmphhh Kumar cepat sayang masukkannya” “empphh wanginya” “sshhh… Ahhh… Kumar pelahan lahan sakit”

    Kumar mula menghenjut ustazah nur, kaki ustazah nur diletakkanya di kedua2 belah bahunnya ditekannya kaki ustazah rapat ke perutnya Kumar mula melajukan rentak ustazah nur mula meraung kesedapan kini Kumar mula menukar posisi Kumar di bawah Dan kini ustazah nur di atas,ustazah nur melajukan hentakan kini Kumar memeluk Erat ustazah nur yang kini posisinya punggungnya agak sedikit terjungkit Kumar dengan erat memeluk, kini ustazah nur terasa sesuatu di belakangnnya seakan2 tujahan di duburnya ustazah nur Cuba melihat tetapi Kumar memeluk erat dengan sekali hentakkan separuh batang menyelami dubur ustazah nur Laungan kepedihan ustazah nur Bergema dirumahnya air mata mula menitis Kumar mula menghentikan henjutannya ustazah nur meletakkan kepalanya dibahu Kumar perlahan2 ustazah nur lihat kebelakang siapakah yang baru meliwatnya sebentar tadi perlahan ustazah nur melihatnya dengan perasaan terkejut haji Ismail tokey kedai kebiasaan ustazah nur mengambil barang bersama suaminya terkejut bukan kepalang ustazah nur bila masa haji Ismail datang

    “nur lubang dubur kau memang dah lama aku idamkan” “mail amacam sedapka” “memang betul la Kumar sedap la” “Aku sudah cakap ini ustazah banyak syok” “yela kau dah makan dulu memang la” “itu lubang belum makan la dey” “haji Ismail lepaskan dubur saya tu saya tak sanggup kat situ” “nur aku memang dah lama idamkan ni” “tapi sakit haji lepaskan la dulu” “sakit kejap ja… Jap lagi sedap la betol ka Kumar” “yerla ustazah sekejap Aja”

    Ustazah tidak berkata apa kesan ubat perangsang telah menyerap keseluruh tubuhnya Kumar mula menghenjut lubang puki ustazah nur haji Ismail memainkan peranannya du belakang ustazah nur kini sudah dapat menyesuaikan dirinya dengan kehadiran dua batang didalam lubangnya

    “arrgghhhh… Haji kuat lagi” “ahhh… Ahhh… Nur lubang kau memang sedap” “memang la tak Ada orang lagi main kat situ” “dey haji hantam la ini ustazah kita sudah bok 3 hari tau” “ahhh… Ahhh.. Ahh… Betul ke nurr urrhhh… “yelah haji… Ummpphh.. Ahh.. khas untuk haji Dan Kumar” “tapi nanti bila saya nak barang dengan gas bagi free ok” “ok ”

    Jawab mereka serentak Kumar keletihan kini duduk dikerusi,haji Ismail mengambil alih tempat Kumar bermain dengan puki ustazah nur secara doggy muka ustazah nur kemerah merahan menerima asakan haji Ismail Kumar tidak menunggu lama kini duduk di depan ustazah nur menyuakan batangnya ke mulut ustazah nur

    “mail amacam sudah ka” “dey Macha rileks la aku dah lama tak main la” “hai bini Ada tak bleh main ka?” “bini aku expired la dah boleh kemut da tak macam nur ahhh…” “emmpphhh.. Ahhh.. Betul ke kak jah tak layan haji emphh..” “ahhh.. Umphh.. Betul nur kenkadang aku pegi kerumah Kumar la” “ahhh.. Emphh.. Rumah Kumar buat apa” “dia main sama saya punya bini la ustazah” “emmpphh.. Tak sedar tua ahh.. Ahhh… Umphh.. Gatal latu..” “ahhh… Kau diam la nur kau pun sama ja mengajar ustazah konon” “eemmpphh… Ahh.. Kita .. Ahh.. Sama ja haji… Gilaa… Ahh.. Nafsu…

    Haji Ismail sampai kemuncaknya terus mencabut batangnnya Dan terus menghala ke mulut ustazah nur.Kumar mengambil alih tempat haji Ismail terus merodok batangnya kedalam puki ustazah sementara air nikmat haji Ismail habis di telan oleh ustazah nur kini Kumar menghenjut laju puki ustazah nur haji duduk didepan ustazah nur melihat muka stim ustazah nur bertudung ala-ala wardina haji ismail mengurut2 batangnya yang lembik kadang2 di ulinya tetek ustazah nur membuatkan ustazah nur menjerit kesedapan ustazah nur tidak berdiamkan diri terus dicapai batang haji dikulumnya dalam2 terangkat2 punggung haji ismail Kumar sampai kemuncaknya terus menghala ke muka ustazah nur terpancut kesemua air nikmat termasuk haji juga puas mereka bertiga melayan bahtera penuh muka ustazah nur dengan air mereka berdua ustazah nur puas sepuasnya Kumar dan haji Ismail terduduk disofa ustazah nur bangun kebilik Mandi membersihkan diri Sekembalinya ustazah nur kedepan dia sudahpun Mandi Dan memakai baju kurung bewarna biru Dan tidak tinggal tudung Memang sengaja ustazah nur tidak memakai apa2 didalam baju kurung itu dia tahu malam ni pasti mereka inginkan tubuhnya lagi

    “haji,Kumar ni air panas minum la dulu” “kamu da Mandi nur” “yela haji rehatkan badan dulu jap lagi haji nak lagi kan” “haa… Mana kamu tau..” “tu tengok konek tu dah naik.. Haji taknak bukak ke kopiah tu” “alah kalau ko pakai tudung boleh” “ni si Kumar suka ” “betul la haji saya banyak suka la” “ok… Kumar ko rehat dulu aku nak main dengan nur dulu” “ayoo.. Banyak cepat.. Baru pukul 2petang la” “ye la haji awal lagi” “jap lagi mencarik pulak kak jah kau dah cepat”

    Ustazah nur cuma senyum dia terus menongeng dibirai kerusi menyelak kain baju kurungnya keatas haji Ismail menalan air liur sahaja di cium2ny punggung ustazah nur sempat juga dia membuatk love bite

    “haji nak terus ke?” “iyalah cepat nur aku dah tak tahan ni” “taknak hisap dulu” “tak payah malam nanti aku datang lagi”

    Haji terus menyula puki ustazah nur laju hentakkannya ustazah nur menahan penuh nafsu haji Ismail mencapai buah dada nur di gentel2nya buah nur sesekali ustazah nur mengemut kuat batang haji Ismail membuatkan haji Ismail hilang Arah kuat tujahan haji Kali ini membuatkan ustazah nur senak perut

    “ahhh… Ahhh.. Laju lagi haji” “uuhhh… Rugi Laki kau nur kemut kau keliling” “ahhh… Ahh.. Kak jah tak kemut ke” “emmphh… Kak jah kau tak payahla” “ahhh… Ahh… Kak Liza Ada asal tak main dengan dia emphh” “ahhh.. Kau gila nur dia ahhh.. Dia kan anak aku” “emphh.. Ahh… Anak ke tak janji boleh ahh.. Empphh.. Kemut haji”

    Haji terus melantak lubang puki ustazah, dia tak ambik pusing pasal Liza anak Dara suntinnya yang baru habis spm tetapi ustazah nur ingin membalas dendam terhadap haji Ismail Akan perbuatannya sebentar tadi meliwatnya secara senyap.

    “emmpphhh… Aahhh… Nur aku nak pancut” “nur sekali haji” “eerrrggghhhhhhh….. Arggghhhh…….”

    Mereka berdua terkapai Kumar memerhatikan sahaja Aksi mereka nur kembali membersihkan lebihan air Dari haji ismail dilapnya pakai tisu haji Ismail mengenakan bajunya Dan meminta diri ustazah nur kembali kepada Kumar sambil kembelai batang Kumar

    “macam kana haji boleh ikut” “dia Ada cakap dia banyak geram sama u” “oo.. Kiranya sekarang Kumar jual saya la” “bukan la ustazh” “ok kalau macam tu saya Ada satu pertolongan boleh ka? Atau lepas ni takde main saya punya puki lagi” “apa cakap la” “ini malam haji datang mesti punya betul ka” “betul…” “sekarang saya mau Kumar bawak dia punya anak Liza Mari sini kasi tengok dia punya bapa main sama saya” “ok small maters la”

    Tepat 10 malam haji Ismail datang menuntut lubang puki Dari ustazah tetapi Kali ini dia membawa rakannya untuk menjamu ustazah nur iaitu sudin ketua kampung Dan pak Ali Ustazah nur keluar menjemput mereka masuk ustazah nur memakai baju kurung kedah berwarna hijau terbeliak mata sudin Dan pak Ali melihat ustazah nur berjalan masuk mereka terus dibawa kebilik utama rumah tersebut ustazah nur terus duduk di atas katil

    “emmmphhh… Nampaknya malam ni haji Ismail bawak kawan” “yer mereka sahaja yang tahu perkara ni” “kalau begitu baik kita mulakan ”

    Ustazah nur seperti pelacur murahan menarik haji Ismail Dan terus menghisap batangnya pak Ali terus berbogel begitu juga sudin, pak Ali terus menyingkap kain Dan terus menjilat puki ustazah nur sudin bermain dengan tetek, tidak lama sebab ustazah nur Ada agenda lain terus di tarik tangan haji Ismail ustazah nur terus menarik batang haji ismain kedalam pukinya ustazah nur saja berlakon untuk stim habis supaya biar Liza tahu Bahawa bapanya haji Ismail kaki burit

    “emmpphhh.. Ahhh.. Laju lagi haji…” “ahhh… Uhh.. Sudin kau tengok ustazah ni gian batang” “uhhh… Yerla aku macam dalam mimpi” “Ali amacam best ka?” “best aku suka”

    Sedang mereka asyik melayan ustazah nur Liza muncul Dari belakang Liza mula menitiskan air mata melihat bapanya bias seperti seekor harimau membaham daging pak Ali Dan sudin terkaku sebentar melihat Liza beada disitu tapi haji ismail terus menghentak batangnya ke puki ustazah sehingga sudin menegur haji Ismail.

    “mail kau tengok tu” “kenapa??” “kau kenal budak tu Tanya sudin”

    Haji Ismail melihat kebelakang tekejut dia kerana Liza di belakangny dia yang berbogel berada di celah kangkang ustazah nur cepat2 menutup kemaluannya

    “kau buat apa sini Liza” “saja nak tengok ” “dah kau pergi balik”

    Liza menghampiri katil dimana ustazah nur berada sudin dan pak Ali terpaku melihat Liza

    “kalau ayah boleh Liza pun boleh” “pak sudin Dan pak Ali Mari sink puaskan Liza macam mana Ayah puas layan ustazah” “betul ke Liza aku pun dah lama ngidam badan kau ni” “betul tu sudin orang dah sorong bantal apa lagi” “Liza kau balik ” “dah terlambat ayah”

    Ustazah nur tersenyum puas kini anak haji Ismail menjadi ganti tubuhnya Liza terus membogelkan dirinya terbeliak mata sudin Dan pak Ali mereka Tampa membuang masa terus mengomol Liza yang terbaring walaupun airmatanya mengalir ustazah nur meninggalkan bilik Dan memberi ruang kepada Kumar dan kawannya yang berada diluar seramai 3 orang termasuk Kumar jadi keseluruham didalam bilik tersebut Ada 7 orang termasuk haji Ismail membaham Liza sorang ustazah nur menguncikan dirinya dibilik bawah dia puas dendamnya tercapai sudah Dan malam ini dia boleh berehat kerana Ada Orang mengantikannya

    cinta76

    Hahaha

    mellicker-deactivated20160606

    Cikgu Aku Makcik Aku

    Aku masih ingat lagi….masa tu aku cuti sekolah. Jadi aku dan kawan-kawan sama sama berkhatan. Takut juga aku. Lepas berkhatan luka kote aku kena dirawat. Seminggu, lukanya kote aku masih belum sembuh betul lagi. Baru 7 hari tak boleh baik. Tiap hari kena basuh lukanya. Mujur Mak Cik Mah, adik mak aku, ada menolong membasuh luka aku. Malu juga aku rasanya. Tau lah, nak tunjuk kote, kan? “Tak apalah sebab Apit budak lagi. Baru umur 10 tahun”, Mak Cik Mah kata. Mak Cik Mah dah 30 tahun. Tiap-tiap pagi dia tolong cuci luka aku, bubuh ubat dan balut. Tak kesah. Kata Mak aku, aku tak boleh malu. Dia Mak Cik aku. Aku ni badan aja yang besar. Macam murid umor lebih 12 tahun. Aku suka main bola. Main sukan. Jadi, badan aku kuat. Aku ketua murid kat sekolah. Terer gak aku.

    Mak Cik Mah aku kerani Pejabat Tanah di Kucing. Aku dapat tahu Mak Cik aku ni baru saja dicerai oleh suaminya. Rupanya, suaminya dah kawin sebelum kawin dengan dia. Dia tak tahan dimadu, katanya. Jadi dia minta cerai setelah kawin baru 6 bulan. Kesian dia.

    Dulu dia datang ke rumah dengan deraian airmata. Mak dan abah kesihan melihatnya. Sebab rumah kami Flat saja, bilik kosong tak ada, jadi mak suruh aku tidur sebilik dengan Mak Cik Mah. Apa nak kisahkan, dia Mak Cik aku. Lagi pun aku anak saudaranya. Lagipun aku budak-budak lagi. Badan saja besar, tapi umor aku rendah. Tak tau apa benda. Lagi pun Mak Cik Mah boleh ajar aku mathematik.

    Sekarang aku tak suka tengok TV lagi. Bila malam lepas makan, aku masuk bilik baca buku. Mak aku suruh aku belajar, Mak Cik Mah boleh tunjukkan, katanya. Mak suka aku belajar dengan Mak Cik Mah. Dulu Mak Cik Mah nak jadi Cikgu, tapi dia suka jadi kerani.

    Mak Cik Mah memang lawa. Sekali pandang macam bintang filem Krisdayanti. Paling kurang macam Erra Fazira. Tinggi lampai, bidang dada luas, punggung lebar. Padat. Dadanya muntuk dan berisi. Lenggangnya gemalai dan rambutnya mayang mengurai. Suaranya lembut dan pandai memujuk dan memanjakan. Dulu dia ratu cantik kat ofisnya. Lepas tu ada boss yang suka kat dia. Tu sebab dia kawin. Tapi boss tu dah kawin ada anak. Jadi Mak Cik Mah tak suka. Itu sebab dia minta cerai.

    Mak Cik Mah ni bila tidur, dia suka dakap bantal peluk celah pehanya. Kadang-kadang aku nampak kainnya terselak. Putih saja pehanya. Aku tak kesah. Dia Mak Cik Mah aku. Memang kulitnya putih melepak. Tak macam mak aku. Hitam sikit. Bapak Mak Cik aku tu dulu keturunan Cina. Nenek aku keturunan Melanau. Nenek kawin selepas ayah mak aku meninggal sebaik saja mak aku lahir. Jadi Mak Cik Mah muda 3 tahun dari mak aku lah.

    Lat 2 munggu, luka kote aku pun baiklah. Cuti sekolah aku pun dah tamat. Aku mesti pergi sekolah. Tiap pagi Mak Cik Mah bangunkan aku. Dia pun kena bangun pagi juga. Dia nak kerja. Pagi-pagi dia selalu tolong mandikan aku. Dia sabun badan aku, gosok daki kat badan. Dia pun mandi sama-sama. Sebab aku budak kecil lagi, aku mandi telanjang aja. Mak Cik Mah berkemban aja bila mandi. Dia pakai kain basah yang dah lusuh saja. Kain itu diikat dari atas dada sampai ke pangkal peha atas lutut. Putih kulit pehanya. Tak kesahlah, aku masih budak. Dia Mak Cik aku.

    Selalunya, lepas tu dia tolong aku pakai baju sekolah aku. Dia pun pakai bajunya. Dia tanggal kain depan aku dan sarung pakaian kerja. Masa tu aku tengok dia bersolek. Memang dia lawa. Jadi aku selalu tengok pakai coli belakang skrin. Tapi aku tak nampak apa-apa. Tak kesahlah sebab aku budak lagi. Lama-lama aku dah lali tengok badannya. Aku tau, dia bertelanjang bogel dari belakang skrin. Pun aku tak kesah. Kadang-kadang aku khayal juga, camana agaknya Mak Cik Mah kalau telanjang. Tentu seksi badannya.

    Satu malam aku tidur awal. Dekat nak tengah malam aku rasa panas. Memang dalam bilik aku tak ada kipas. Lagipun cuaca masa itu musim panas. Malam-malam pun panas. Aku dengar Mak Cik Mah menggelisah. Panas. Pas tu dia bangun. Aku buat-buat tidor. Mata aku tutop buat-buat tidor. Aku tengok dia bukak bajunya. Lepas tu dia buka coli dan seluar dalamnya. Dia longgok tepi sudut bilik. Kemudian dia berkemban. Dia naik ke katil dan tidur dekat sebelah aku.

    Kali ini dia tidur lain macam pulak. Dia tidur menyonsang. Kepalanya hujung kakinya, dan kaki aku dekat mukanya. Bila dah sejuk cuaca malam, baru rasa mengantuk. Hampir aku nak terlena, tiba-tiba aku rasa punggung aku kena peluk. Aku terjaga. Rupanya Mak Cik Mah peluk punggung aku. Dia tak sedar. Dah tu kepala aku rasa macam kena kepit celah pehanya. Dia sangka aku ni bantal peluk agaknya. Bantal peluk ada kat belakang dia. Boleh jadi dia tak sedar betul.

    Dari cahaya lampu di beranda luar yang masuk ke dalam bilik tidur aku tu, aku nampak peha Mak Cik Mah. Putih aja. Aku tak kesah sebab dah biasa. Aku tutup mata nak tidur balik semula. Agak-agak aku nak tertidur, Mak Cik Mah menggelisah. Masa tu dia rapatkan kepala aku di bawah perutnya.

    Prrrggghhhhh..!! Aku terbau lain macam, datang dari celah kangkang pehanya. Tak pernah aku bau macam itu. Ada macam bau tengik macam belacan bercampur dengan bau telur asin. Makin lama makin kuat bau itu masuk hidung aku. Aku agak tentu kainnya yang dia pakai terduduk benda kotor apa, entahlah. Bila aku gerakkan kepala aku, dia lagi kuat kepit. Bagi aku, bau tu busuk. Yuuueeekkk…..!! Nak termuntah aku. Dalam keadaan itu aku tertidur sampai pagi.

    Esok pagi dia bangunkan aku. Macam biasa, kami mandi sama-sama lagi. Kejadian malam tadi, macam kami tak ingat aja. Buat macam biasa. Dia mandikan aku. Dia gosok kote aku. “Dah baik lukanya dah”, kata Mak Cik Mah. “Tak payah bubuh ubat lagi” katanya. Dipicitnya hujung konek aku. Dia tanya, “sakit tak?” Aku geleng kepala, “tak” kata aku. Dia pun senyum pandang muka aku.

    “Apit kena sabun tiap hari macam ini.” katanya. Diambilnya sabun, digosok ke tapak tangannya; langsung diusapnya kat batang kote aku. Sekali dua tak apa, bila dia gosok banyak kali aku rasa lain macam. Kote aku tegang macam rasa nak kencing. Aku cakap kat dia, “nanti dulu Mak Cik Mah, Apit nak kencing jap”. Dia pegang batang aku. Aku pun kencinglah. Sudah tu dia basuh. Tak kesahlah, aku masih budak.

    Sudah dia mandikan aku, dia pulak mandi. Dia gosok badannya, ketiaknya, teteknya dan celah kangkangnyadengan sabun. Sampai naik buih sabun badannya. Baru aku nampak macamana rupa tetek orang perempuan. Aku ada tengok tetek mak aku masa susukan adik, tapi lembik aja. Tetek Mak Cik Mah tidak. Cantik. Padat. Aku tengok masa dia gosok. Aku tengok ketiaknya ada bulu sikit.

    Tapi kadang-kadang kain basahnya terlucut masa dia gosok. Aku tengok kat bawah perutnya ada bulu. Banyak. Lebat. Dia pandang kat aku. Aku buat-buat tak pandang aja. Macam tak nampak. Dia senyum. Aku pun senyum. Mak Cik Mah tak marah. Aku tak pandang lama. Aku malu tengok. Sebab aku budak. Lagi pun aku rasa lain macam.

    Dah tu dia siram badannya. Kemudian dia mencangkung. Dia selak kainnya sampai nampak punggung. Putih melepak. Dia kencing membelakangkan aku. Berdesir bunyinya. Aku tak kisah. Memang selalu gitu. Aku tanya, apa sebab orang perempauan kencing bunyi lain? Dia jawap, “esok Mah Cik boleh tunjuk apa pasal”. Aku tanya, bila? Dia jawab, nantilah. Bila aku dengar dia kencing hari tu, aku rasa sikit lain macam. Lepas cebok dia bangun. Kami masuk bilik. Dia pakaikan baju dan seluar aku. Dah tu dia pulak. Macam tu lah tiap hari.

    Malam esoknya, sekali lagi cuaca panas. Mah Cik Mah bangun tengah malam. Dia buka baju lagi. Tinggal kain saja. Bila dia tidur, dia pun kepit kepala aku macam malam dulu. Bau tengik tu sekali lagi masuk lubang hidung aku. Tapi rasa lain sikit malam ini. Masa dia peluk punggung aku, aku rasa kote aku macam kena kat bibir mulutnya. Kemudian aku rasa hujung kote aku macam kena jilat. Geli betul. Aku kepitkan peha aku supaya kote aku terkepit. Tapi tak boleh sebab kepala Mah Cik Mah hadang peha aku. Lama-lama aku biarkan.

    Aku rasa mula-mula dia jilat, lepas tu rasa macam kepala kotek masuk dalam mulutnya. Masa tu aku rasa lidahnya jilat kuit-kuit kepala kote aku. Uhh…gelinya, bukan main lagi. Aku rasa kote aku tegang. Aku mengerang. Tahan geli. Aku dengar dia macam hisap hujung kote aku, ada bunyi..Crup…ceruppp… bunyi Mah Cik Mah sedut air liurnya. Aku tak leh buat apa-apa. Aku tahan aja. Aku rasa macam nak kencing.

    Lama juga dia buat gitu. Tapi aku tahan. Sebab terlampau geli, punggung aku menggelisah. Tapi Mak Cik peluk punggung aku kuat-kuat. Aku tak dapat bergerak. Terpaksa aku biarkan saja. Bila aku tak tahan aku kencing dalam mulutnya…. Crup..crupp..banyak kali. Aku rasa sedap kencing dalam mulut Mah Cik. Masa kencing tu aku rasa macam hayal. Aku tutup mata aku. Dalam gelap itu, aku tak nampak apa-apa. Masa tu juga aku bau busuk celah peha Mah Cik Mah tambah kuat. Rasa aku nak temuntah, tapi tak muntah. Lepas tu, aku rasa letih betul. Lama-lama aku tertidur sampai pagi.

    Esok paginya dia bangunkan aku. Macam biasa, kami mandi sama-sama lagi. Apa yang berlaku malam tadi, macam kami tak ingat aja. Buat macam biasa. Dia mandikan aku. Dia gosok kote aku. Aku tanya, apa pasal malam tadi aku nak kencing tapi rasa lain macam, Mak Cik? Dia jawab, itu tanda aku dah jadi orang bujang. Dipicitnya hujung konek aku. Dia tanya, “sakit tak”? Aku geleng kepala, “tak” kata aku. Dia pun senyum pandang muka aku. Katanya, “lain kali Mak Cik ajar macamana Apit nak kencing sedap..” Aku angguk kepala. Macam tulah tiap malam. Aku tak kisah. Sebab dia Mak Cik aku. Dia sayang kat aku. Lagi pun dia macam Cikgu.

    Hari Sabtu cukup bulan, pagi hujung minggu depannya, bapak dan mak aku balik kampung dengan adik-adik yang belum sekolah. Mak kata, “Mak ngan abah dan adik-adik nak balik kampung. Satu minggu. Jadi, sebab Apit nak sekolah, kena tinggal dengan Mak Cik. Lagipun Mak Cik Mah nak kerja. Dia tak cuti.” Aku kata, tak apalah. Lagi pun Mak Cik Mah ada temankan. Dia pun pandai masak.

    Petang tu Mak Cik Mah ajak aku tengok wayang cerita hindustan kat town. Dia dapat gaji. Loaded. Pas tu makan satey. Pas tu kami jalan-jalan. Dia beli baju untuk aku dan seluar dalam. Dia beli coli warna merah kusam dengan seluar dalam warna hijau pucat. Dia beli losyen badan dan sabun wangi Acme. Minyak wangi satu botol. Tak kesahlah dia punya duit. Lagi pun dia baru dapat gaji. Komdian dah petang sikit kami pulang. Dia beli kipas angin Sanwa. Hari memang panas. Bas Mini lambat datang. Kat perhentian bus dia beli rojak 2 bungkus besar.

    Sampai kat rumah Mak Cik Mah siapkan makanan atas meja. Kami makan sama-sama. Lepas makan, Mak Cik Mah kata dia nak mandi sebab panas. Aku pun nak mandi juga sebab badan aku peluh banyak sebab balik berjalan. Melekit satu badan. Kami masuk bilik bilik mandi. Macam biasa aku bukak baju. Dia sabun badan aku. Kali ini dia pakai losyen beli tadi. Dia pun pakai juga. Buihnya banyak. Dia suruh aku duduk cangkong tepi kolam simen tadah air dalam bilik mandi tu.

    Komdian dia curah losyen tu kat tapak tangannya. Dia gosok semua badan aku. Wangi baunya. Banyak buih. Bila dia gosok kelengkang aku, aku rasa geli. “Kalau Apit geli tutup mata, ya” kata Mak Cik. Lembut saja suaranya. Aku tutup mata. Aku rasa batang kotek aku tegang. Lain macam rasanya. Tak kesahlah. Sebab dia dah biasa ubat kote aku lepas berkhatan dulu. Pun dia pegang masa ubat lukanya. Tak apa.

    Masa dia gosok batang kote aku, aku rasa seronok. Geli. Siok. Aku rasa lemah. Lutut aku gigi rasa macam nak tumbang. Takut jatuh, aku pegang kain kemban kat badan Mak Cik. Entah macamana kainnya terlucut. Tanggal. Melorot sampai ke pusatnya. Dia kata, “Tak apa. Biarkan.. Mak Cik pun nak sabun badan juga”. Mak Cik Mah biarkan. Dia cuma ikat kain basahnya kat bawah perutnya. Bawah pusat. Perutnya nampak. Longgar aja ikatnya. Nampak pusat dan teteknya. Terbuai depan mata aku. Bergoyang-goyang. Aku pandang. Sebab betul-betul depan aku.

    Fulamak, besar jugak tetek Mak Cik Mah ….wooiii…!! Macam kepala tempurung kelapa. Tengah-tengahnya ada puting besar jari kelenggeng. Kelilingnya macam bulan. Besar duit siling 20 sen bila aku jeling. Warna coklat. Kulit Mak Cik Mah memang putih melepak. Jadi nampaklah beza antara coklat dengan putih. Ihhsyyyyy… seram aku. Dulu tak pernah tengok tetek orang pompuan depan mata aku macam itu. Emak aku pun susukan adik, dia tak tunjuk. Dia pegi bilik susukan adik. Mak Cik Mah macam bagi aku tengok pulak. Heran ye?

    Tengah aku memikir dalam hati, Mak Cik Mah ambil losyen lalu dicurahnya ke dalam tapak tangan aku. “Buat apa Mak Cik?” aku tanya. Dia suruh aku gosok badannya. Disuruh aku gasok teteknya. Kemudian gosok perutnya, pusatnya. Komdian teteknya balik semula, sampai ke ketiak-ketiaknya. Aku tengok ketiak Mak Cik tak ada bulu sangat. Halus aja. Sambil tu, dia terus gosok peha dan kote aku. Aku rasa geli betul. Isssyyy…. Memang. Kok tak caya… cubalah!

    Komdian dia buka kainnya. Tanggalkan semua. Isssyyy… aku lagi seram. Aku tak pernah tengok orang perempaun bertelanjang. Adik aku pun aku tak pernah tengok telanjang. Mak Cik suruh aku gosok bawah perutnya. Mula-mula aku rasa tak mau. Malu. Aku pandang mukanya.

    Dia kata, “Gosoklah kat bawah tu. Tak apa. Mak Cik tak marah”. Aku pun gosoklah. Dia suruh. Tapi aku tak pandang kat situ. Malu. Aku tak nampak apa-apa pun. Tangan aku gigil bila aku raba. Rasanya kesat aja. Aku agak bulu cipapnya. Mak Cik Mah rapatkan dadanya ke muka aku. Muka aku betul antara dua teteknya. Puting teteknya merah kehitaman. Aku tak berani pandang bawah sebab aku malu tengok cipapnya. Aku tau ada bulu banyak. Ihhh…seram aku. Lagi pun takut dia marah.

    Mak Cik gosok aku, aku gosok dia. Dia suruh aku ramas-ramas teteknya. Lembut-lembut keras kenyal macam spanj. Aku tengok Mak Cik Mah tutup mata. Dadanya macam orang mengah lepas berlari aja. Kotek aku makin kuat dipegangnya. Dia sorong tarik batang kote aku. Bila aku gosok cipapnya, dan ramas teteknya, hisap putingnya, aku rasanya macam geli-geli sedap pulak. Aku biarkan. Aku terus buat apa dia suruh. Gasaklah. Aku budak. Dia Mak Cik aku. Aku tak kesah.

    Tak lama lepas tu, dia tarik tangan aku diletaknya ke bawah pusatnya. Disuruhnya usik macam ada satu daging seketul, keras besar hujung kacang tanah. Dia suruh aku gentel. Aku pun buatlah. Tapi aku tak tengok kat bawah. Mah Cik Mah kata, kalau tak mau tengok, aku boleh tutup mata. Mah Cik suruh aku gentel benda tu dengan jari tangan kiri aku. Mulut aku pulak dia suruh hisap puting teteknya. Jari tangan kanan aku disuruhnya ramas teteknya sebelah kanan. Aku pun buatlah. Sambil tu dia urut-urut batang kote aku. Lama juga macam itu. Aku rasa sedap gak.

    Tiba-tiba aku dengar Mak Cik Mah tarik nafas dalam-dalam. Panjangggg. Dia pegang kepada aku. Ditekan kat tetek dia. Aku rasa macam nak lemas. Aku rasa badannya keras. Dia merengek kuat macam orang sakit kepada. Uhhhhh…. ssssttt…..” mulutnya berdesis macam orang pedih luka kena asam limau. Masa tu dia suruh aku gentel benda dalam cipapnya itu cepat-cepat. Aku pun buat. Aku angkat muka aku. Tapi ditekannya lagi kuat. Digosok-gosoknya muka aku kat tetek dia. Aku rasa macam nak lemas. Betul. Sumpah. Aku pun hisap kuat teteknya. Tangan aku sebelah lagi terus meramas teteknya macam dia suruh. Tak lama lepas tu aku dengar Mak Cik Mah kata …. arrrrhhhhgggg… bunyi macam orang lega. Letih saja nampaknya.

    Pas tu, dia pun mandi. Sudah tu dia ramas kain basahnya dan sidai kata dawa ampai kain dalam bilik mandi tu. Dia keluar pakai towel. Dia masuk dulu dalam bilik. Berkemban aja. Aku tinggal dalam bilik mandi sebab siram badan aku bagi hilang sabun. Aku tengok kotek aku tegang. Merah, sebab kena gosok dek Mak Cik Mah tadi. Tak kesahlah. Biasa aja.

    Mak Cik Mah terus masuk dalam bilik. Tak cakap apa dengan aku. Aku lepas mandi terus lap badan. Masuk dalam bilik nak pakai baju baru Mah Cik Mah beli tadi.

    Bila aku masuk dalam bilik aku tengok Mak Cik Mah bersandar kat dinding katil. Masa tu dia masihih pakai towel lagi. Matanya pejam. Macam orang letih aja. Diam aja bila aku masuk tadi. Aku rasa takut juga. Boleh jadi apa yang aku buat tadi Mah Cik tak suka. Dia marahkah? Aku tanya dalam hati.

    Aku pun naik atas katil, duduk dekatnya. Aku tanya, “Mak Cik marah tadi?”. Dia buka mata. Pandang aku. Dia senyum. Rambutnya bau wangi. “Takkkkk….” Katanya. Dipeluknya aku dekat-dekat. Muka aku letak kat leher dia. Digosoknya belakang aku. Macam sayang betul. Aku rasa suka hati.

    Mak Cik Mah tanya, “luka Apit dah baik dah?”. Aku ngangguk.

    Aku tanya, “Tadi apasal Mak Cik macam orang sakit?” aku tanya dia. “Mak Cik sakit ke?”. Dia geleng kepala. Katanya, “Kalau tak ada orang buatkan Mak Cik macam Apit buat tadi, Mak Cik rasa sakit kepala. Badan Mah Cik rasa lemah-lemah”. Katanya.

    “Apa Apit boleh tolong sama Mak Cik?” aku tanya.

    Dia jawab, “Entahlah. Kalau Apit tak cerita sama orang, Apit boleh tolong ubatkan sakit kepala Mak Cik.” katanya.

    Aku jawab. “Apit boleh tolong Mak Cik. Apit sumpah tak mau bagitau kat sesiapa. Apit sumpah. Betul”

    “Ya ke ni?” Mak Cik pandang kat muka aku. Dia senyum. Macam tak percaya. Aku kesian tengok dia. Aku ngangguk.

    Komdian dia kata, “Mak Cik nak suruh Apit urut badan Mak Cik boleh tak. Penat jalan tadi. Apit kuat jalan.” Katanya. Aku ngangguk.

    Mak Cik Mah pun telentang. Kat belakangnya letak satu bantal. Kat punggungnya satu lagi. Di suruhnya aku duduk cangkung sebelah kanannya. Komdian dia suruh aku ambil minyak dalam botol kat tepi katil. Dituangnya kat tapak tangannya. Bau wangi. Dia suruh aku buka kain towel kat dadanya. Aku buat. Aku nampak teteknya macam gunung. Putingnnya merah coklat. Dia suruh aku urut macam dalam bilik air tadi. Aku buat. Dia suruh aku ramas-ramas, gentel putingnya. Lama-lama jadi keras. Mata Mak Cik Mah pejam macam tidur. Lama aku buat gitu. Aku tak kata apa-apa.

    Komdian dia selak towel aku. Dia pegang kote aku. Diurut-urutnya. Aku rasa sedap. A ku rasa kote aku tegang. Minyak itu dipakai sekali untuk urut kotek aku. Aku rasa kote aku tegang, panjang. Kepalnya rasa macam kembang. Tak kesahlah, Mak Cik Mah dulu yang ubat luka aku. Takkan aku nak malu. Aku biarkan.

    Pas tu, dia suruh aku urut perut dia. Perutnya sedikit gebu. Ouuuhh… macam kusyin kereta. Suruh aku pusing-pusing jari aku kat pusatnya dengan jari telunjuk dengan jari hantu tangan kanan. Tangan kiri aku ramas-ramas teteknya. kadang-kadang suruh aku gentel puting teteknya. Aku buat, sebab aku tak mau Mak Cik Mah sakit kepala. Lagi pun dia baik hati. Kami pun tinggal 2 orang saja. Kalau dia sakit kat siapa nak minta tolong hantar hospital? Semua itu aku kena fikir, ya tak?

    Pas tu, Mak Cik Mah suruh aku selak towelnya lagi. “Apit tolong urut peha Mak Cik, yaaaaa..” Lembut suaranya. Masa dia selak towelnya, aku nampak bulu hitam pantat Mak Cik Mah. Uhhhh…seram aku. Tak pernah tengok bulu pantat pompuan dulu pun. Aku pandang mukanya. Dia pandang muka aku.

    “Apit urut peha Mak Cik, ya.” Lalu dia bagi kat aku minyak dalam boktol tadi. Aku tengok, peha Mak Cik gebu. Menarik. Betisnya padat, licin dan putih. Macam kapas. Aku buat-buat tak pandang aja kat bulu pantat dia. Lebat. Hitam. Banyak di bawah perutnya, macam jambang. Aku raba sikit. Halus. Lembut. Cipapnya terlindung disebali bulunya. Maluuuu…. Aku nak tengok.

    Komdian Mak Cik Mah buka kangkangnya. Pun aku tak pandang. Mak Cik kata, “Apit tengoklah.. ada belahnya kan?” Aku tak jawab. Lagi malu aku. Aku tah pernah tengok puki orang pompuan. Aku pandang siling. Tengadah aja.

    Masa tu Mak Cik ramas-ramas kote aku. Aku rasa mengah. Dia suruh aku urut pangkal pehanya. Aku buat. Masa tu tangan Mak Cik Mah urut-urut batang kote aku. Kadang-kadang diramasnya batang aku pelan-pelan. Sedap juga rasanya. Geli bila kena kepala kote aku kat jarinya.

    “Apit tengok tak celah bulu puki Mak Cik, ada air tak?” kata Mak Cik. Jadi sekarang aku terpaksa tengok dekat-dekat. Dia suruh. Aku selak bulu pukinya. Aku nampak ada jalur panjang, dari atas ke bawah. Di celah retak itu ada macam ada air. Aku angguk.

    “Apit selak, bukak celah tu, tengok sebelah atas ada macam daging sebesar kacang goreng, ada tak?” dia tanya aku. Huuuuuhhh.. aku seram. Selama hidup aku tak pernah tengok puki orang perempuan yang dewasa macam Mak Cik Mah. Tapi sekarang Mak Cik suruh tengok dia punya pulak. Aku tak tau nak buat macamana. Tak pernah tengok dulu.

    Sebelum aku selak kulit yang dia cakap tu, aku pandang betul-betul. Memang aku nampak. Bila aku selak bulunya, aku nampak puki Mak Cik macam terbelah. Dari atas memanjang ke bawah. Berjalur. Panjang. Macam mulut budak. Pembam. Macam bukit kecik. Tapi jalur belah tu tertutup rapat. Tak nampak apa-apa. Aku cakap, “Tak ada Mak Cik. Tak jumpa”.

    Mak Cik Mah ketawa. Dia kata dengan suara lemah lembut, “Apit tengok dekat-dekat, komdian selak kulit tu kiri-kanan, terbukaklah dia. Tentu nampak”, katanya. Menggigil jugak tangan aku bila nak usik cipapnya macam dia suruh. Aku pun bukak dengan hujung jari. Prgghhhhhh… bila terbuka aja, aku terperanjat besar. Rupanya, dalam kulit luar ada kelopak lagi. Nampak merah aja. Memang ada air. Baunya satu macam. Aku tak biasa terbau macam itu.

    Aku cuit-cuit selak macam selak kertas buku. Aku rasa berlendir. Melekit kat jari aku. Rupanya, dalamnya ada lidah, kiri dan kanan. Aku selak lagi. Nampak kat bawah macam ada lubang. Kecik aja. Dalamnya lembik. Macam ketul daging, aku tanya, “Ini Mak Chik?”. Dia jawab, “Bukan. Bukan bawah. Atassss…”.

    Aku tengok sebelah atas. Aku selak. Aku tekan baru nampak menonjol. “Hahhaaa.. tu lah..!” kata Mak Mak Cik. “pandai pun Apit..” katanya lagi.

    Aku suka kerana berjaya mencarinya. Aku pun tekan sikit dengan dua ibu jari. Kulit luarnya masuk ke dalam. Tertonjol macam kote kucing. Luarnya dibalut dengan kulit. Pendek aja tapi nampak. Macam keras. Memang ada daging besar bijik kacang goreng tu. Aku angguk lagi, “Ada Mah Cik”, kata aku.

    “Ha, itu kepala bawah Mak Cik lah. Namanya kelentit. Apit gentel macam gentel puting dada Mak Cik tadi, ya… Nanti dia keras. Gentel pelahan-lahan ya. Nanti kurang sakit kepala Mak Cik. Apit buat laaa yaaaa…” Mak Cik Mah macam minta tolong kepada ku. Aku pun buat. Masa tu aku rasa ada bau datang dari puki Mak Cik Mah. Lagi aku gentel lagi kuat baunya. Tengit betul. Macam bau belacan dengan telur asin campur mentega. Tapi tak kesahlah. Asalkan Mak Cik Mah hilang sakit kepalanya, tak apa aku boleh buat.

    “Ada keluar air liur kat bibirnya, Mah Cik” aku kata. Mah Cik jawab, “Tak apa, Apit gentellah sampai Mah Cik dah puas” katanya lagi. Masa aku buat tu aku tengok Mak Cik Mah relek aja. Matanya tutup rapat. Nafasnya kuat. Tangannya pegang cadar. Di ramasnya.

    “Sakit Mak Cik?” aku tanya dia. Dia jawab geleng kepala. “Taaaaakkkkk…” katanya perlahan. “Apit buat lagi sampai Mak Cik kata berenti” katanya lagi. Aku terus buat. Lama-lama aku rasa peha Mak Cik Mah macam tegang. Betisnya keras lurus. Jari kakinya macam cengkot. Dia mengerang..uuhhhh… hhhmmmm… issss… isshhh… “Sedap Piiittt…..” dia kata. “Gentel laju-laju Apit…” katanya. Aku pun buatlah.

    Aku pun ingat dulu. Mak suruh picit kepalanya. Aku pun dia suruh gentel, tapi kat dahinya. Pun dia cakap sedap jugak. Tapi Mak Cik Mah ni lain sikit. Dia suruh aku gentel kepala kecik dalam cipapnya. Kelentit dia. Tapi aku tak kesah. Dia suruh aku buat, aku buatlah. Dia Mak Cik aku.

    Masa tu, aku dengar nafas dia mengah, kepalanya golek kiri kanan. Dia suruh aku ramas buah dadanya. Kuat-kuat. Aku buat. Tak berapa lama aku tengok dia lega sikit. Komdian dia buka mata. Senyum sikit kat aku. Aku pun senyum juga.

    “Dah baik sakit kepala Mak Cik?” aku tanya. Dia jawab, “belum berapa. Apit baring atas Mak Cik Mah, boleh?” katanya.

    Aku tanya, “Baring camana Mak Cik?” kata aku. Mak Cik Mah pun pegang punggung aku. Baring terbalik. Dia tanggalkan towel aku. Aku pun bogel. Pas tu dia suruh aku meniarap kat dada dia. Kepala aku betul kena kat cipap dia.

    Perrgghhhh… bau cipapnya lagi kuat. Lagi kuat baunya sebab muka aku kena betul kat muka cipapnya. Aku tak kesah. Komdian Mak Cik Mah suruh aku bongkok, melutut atas mukanya. Aku buat. Aku kangkang lebar atas muka dia. Dah tu dia pun buka kangkangnya luas-luas. Cipapnya tertonjol sebab punggungnya dialas dengan bantal. Dia suruh aku selebek celah cipapnya dengan jari aku. Aku buat.

    “Ada air tak, Pit?” Mak Cik Mah tanya. Aku kata ada. “Apit tengok kat bawah sekali ada lubang, kan?” dia tanya lagi. Aku jawab, “Ya”.

    Pas tu, Mak Cik suruh aku letak lidah kat celah cipap dia tu. Dia suruh aku urut-urut dengan lidah aku. Sambil itu dia suruh aku masukkan jari hantu aku dalam lubang kat bawah tu. Sorong tarik pelan-pelan. Aku pun buat.

    Perrggghhh… bau air cipap Mak Cik Mah memang kuat tendang hidung aku. Rasa macam sampai kat otak. Tengit nombor satu. Satu macam punya bau. Kalau Mak Cik Mah bukan Mak Cik aku, memang aku rasa nak termuntah. Lama-lama hidung aku dah serasi dengan bau itu. Aku rasa syiok pulak.

    Masa tu, Mak Cik Mah pegang kote aku yang dah mula tegang sikit. Aku rasa macam dia jilat. Macam malam dulu. Aku biarkan. Tak kesah. Dah tu aku rasa macam dia kulum kepala kote aku. Dia main dengan lidah. Aku rasa kote aku macam kena kat bibir mulutnya. Kemudian aku rasa hujung kote aku macam kena jilat dalam mulutnya. Geli betul. Aku kepitkan peha aku. Tapi tak boleh sebab kepala Mah Cik Mah hadang peha aku. Aku terpaksa tahan. Badan aku geli geman. Seram-seram.

    Lama-lama aku biarkan. Aku rasa mula-mula dia jilat, lepas tu rasa macam kepala kotek masuk dalam mulutnya. Habis batang aku. Kadang-kadang dia keluarkan kote aku, dia jilat buah pelir aku. Aku biarkan. Aku tak kesah. Gelinya makin bertambah. Dia Mak Cik aku. Dia pening kepala. Aku tolong ubatkan dia.

    Masa tu aku rasa lidahnya kuit-kuit kepala kote aku. Uhh…gelinya, bukan main lagi. Aku rasa kote aku tegang. Aku mengerang menahan geli. Aku dengar dia macam hisap kuat-kuat hujung kote aku. Crup… ceruppp… bunyi air liurnya. Aku tak leh buat apa-apa. Aku tahan aja. Aku rasa macam nak kencing. Bau tengik dari puki Mak Cik Mah sekali lagi masuk lubang hidung aku. Mengaum baunya. Tapi lain sikit, lama-lama aku rasa bau tu menyeramkan bulu roma tengokok aku. Masa dia peluk punggung aku.

    Aku terus jilat pukinya macam dia suruh. Jari aku sorong tarik dari dalam lubangnya. Berlendir. Banyak. Meleleh sampai pangkal jari aku. Aku tak kesah. Bulu nonoknya aku tengok basah kuyup. Air liur aku bercampur lendir. Mulut aku pun sememeh macam adik aku makan bubur tepung. Aku terus buat. Aku dengan Mak Cik Mah mengerang macam orang sakit kepala. Aku mula rasa khayal. Peluh aku keluar kat dahi. Tapi tak kesahlah. Aku urut mak aku pun sampai aku naik peluh juga.

    Tiba-tiba Mak Cik Mah suruh aku bangun. Dia suruh aku pergi bilik air. Suruh aku kencing dulu. Memang betullah. Aku kencing. Banyak. Langsung aku basuh muka sekali, kumur-kumur. Pas tu bila aku masuk dia suruh aku telentang. Dia naik atas dada aku. Aku di bawah. Aku diam aja. Aku tak tau apa dia nak buat. Aku biarkan saja sebab dia lagi tau. Dia suruh aku ramas-ramas dadanya macam mula tadi. Aku buat. Kote aku memang dah keras.

    Dipegangnya batang kote aku. Disorong tariknya macam dalam bilik air tadi. Bila dah keras, Mak Cik suruh aku pejam mata. Aku rasa pelahan-lahan dia arahkan kepala kotek aku kat lubang nonok dia, tempat aku jilat tadi. Diusap-usapnya sampai kepala kote aku berselumur kena lendir. Aku rasa berlendiran semacam. Basah. Lencun.

    Komdian dia tekan pelan-pelan. Aku rasa konek aku masuk kat dalam lubang pantatnya. Panas rasanya. Macam tersepit. Ditekannya dalam-dalam. Komdian Mak Cik Mah berhenti. Dia tarik nafas panjang. Masa berhenti tu akan rasa kepala kotek aku macam kena urut dalam nonoknya. Kemut-kemut. Mak Cik Mah rapatkan dadanya kat muka aku. Aku paham. Aku pegang teteknya, ramas-ramas sambil aku nyonyot putingnya. “Pandai Apit buat yaaaaa…” Katanya. Suaranya macam menggelatar. Aku terus buat.

    Aku terus raba-raba buah dadanya. Aku rasa panas sebab badan Mak Cik Mah tadipun dah berpeluh. Aku ramas buah dadanya bertalu-talu. Aku ikut macam katanya. Sesekali aku dengar Mak Cik Mah menarik nafas panjang. Bunyi nafasnya juga bertambah kuat. Nafas aku juga begitu. Mak Cik Mah suruh aku gentel biji kacang kat celah pukinya.

    Dia bantu tangan aku dengan membongkok badannya. Senanglah tangan aku buat kerja menggentel itu. Masa tu Mak Cik Mah henjut punggung yang lebar itu. Ke atas ke bawa. Pelan-pelan aja. Aku rasa perasaan aku menjalar kat batang konek aku. Mak Cik Mah godak lubang pukinya dengan kote aku. Macam orang kacau dodol. Dia buat goyang-goyang kiri kanan. Sambil tu dia henjut gitu. Aku rasa sedap satu macam. Sambil itu jari hantu Mak Cik Mah meraba lubang jubur aku. Bulu puki Mak Cik Mah kena kat pangkal kote aku. Macam kusyin. Geli. Bunyi nafasnya bertambah kuat.

    “Sedap tak Piitttt…?” tanya Mak Cik Mah. Aku jawab…hhhhmmmmm.. mata aku tak dapat buka. Badan aku rasa macam melayang. Batang kote aku makin tegang. Lagi keras. Aku agak sebab dia dihenjut. Cepat-cepat. Diusap-usapnya belakang aku perlahan-lahan. Lembut aja. Mak Cik Mah cukup pandai usik tempat yang jadikan aku khayal. Sedap.

    Mak Cik Mah terus henjut. Henjut…. Henjut dan terus henjut. Sesekali dirapatnya mukanya kat muka aku. Diletakkannya mulutnya kat mulutaku. Aku buka mulut. Dia hisap lidah aku. Macam orang kat TV cerita orang putih. Aku pun balas. Aku hisap lidahnya macam dia ajar aku tadi.

    Mak Cik Mah macam bertenggong di atas kote aku. Sedikit demi sedikit batang kote ku terpacak keras, terbenam masuk ke dalam pukinya. Dia menghenjut dari atas. Aku tahan dibawah. Dia peluk aku kuat rasa susah aku nak bernafas. Kami macam adu tenaga. Memang Mak Cik Mah senang masukkan batang kote aku tadi sebab lubang pukinya banyak lendir. Kote aku rasa licin bila disorong tarik di dalam lubangnya.

    “Errrrggggh ! ” Mak Cik Mah merengek setiap kali dia henjut. “Mak Cik Mah sedap niii..Piittttt…” katanya kat aku. Aku mula naik geram. Sesekali sebab geli, aku terjah kote aku ke dalam puki Mak Cik Mah. Semakin laju dia tojah, semakin kerap dia merengek, “Eh eh es eh eh esssss.” Sambil dia menghenjut dari atas, tangan ku mengusap-usap buah dadanya. Puting teteknya ku gentel. Ada masanya, aku angkat kepala ku biar dapat aku nyonyot teteknya.

    Puas menyonyot aku gentel. Puas gentel aku usap pula. Teteknya Mak Cik Mah jadi tegang. Mulutnya mendengus, “Us us us us us”. Mak Cik Mah biarkan aku buat suka hati aku. Makin aku ramas dia makin merengus. Kuat. Henjutnya pun makin kuat juga. Kemut puki Mak Cik Mah memang power. Lama-lama aku rasa macam nak kencing. Aku tak tahan nak kencing.

    Aku bagi tahu Mak Cik Mah “Mak Cik, Apit rasa nak kencing dah ni..”.

    Mak Cik Mah jawab, “Tak apa kencinglah dalam lubang Mak Cikkkkkk….” Sambil tu dia henjut macam orang pam basikal. Lagi cepat pulak. Lama-lama aku dah tak boleh tahan lagi. Tengok aku makin tak tahan, Mak Cik Mah peluk bahu aku. Masa itulah aku nak terpancut kencing tu, aku memekik…” Mak Cikkkkk….Apit… dah nakkkk….. pancuttt… arrrggghhhh…” Aku dah tak tahan. Mak Cik Mah pun tekan habis-habis. Dihenjut, angkat, henjut. Cepat. Banyak kali. Tekaknya pun ada bunyi dari dalam… ”arrrrggg…. Apittt…… aaaarrrrggghhh…!”.

    “Apit dah terpancut Mak Cik.” kata ku sambil pelok pinggang Mak Cik erat erat. Aku buat macam tu biar kotek aku boleh terbenam dalam-dalam puki dia. Muka Mak Cik nampak berkerut. Aku tak tau, sakitkah kepalanya lagi. Lemah lembut dia gelekkan punggung aku sebab nak keluarkan kote aku yang tertanam dalam pukinya. Mak Cik Mah masih lagi dakap aku. Lubang puki Mak Cik Mah masih tak lepaskan kote aku. Entah berapa kali aku pancutkan ke dalam perut Mak Cik Mah. Aku rasa kencing aku banyak. Kencing aku memancut tak putus putus. Pekat, likat rasanya.

    Aku tengok biji mata Mak Cik Mah terbeliak bila aku kencing dalam perutnya. Hangat pancutan air kencing aku itu dapat aku rasa mengalir kat buah pelir aku. Agaknya dalam puki Mak Cik Mah dah penuh air kencing aku tadi. Aku tak kesah. Aku diam aja. Mak Cik Mah terdiam aja. Macam kaku. Dia peluk aku.

    Peluh Mak Cik Mah mengalir kat dahinya. Bau peluhnya sedap-sedap tengik. Ketiaknya kena kat hidung aku. Batang aku mula rasa macam lemah. Kendur. Beransur-ansur kecut.

    Lama Mak Cik Mah biarkan kote aku dalam lubang pukinya. Masa tu perasaan aku bangga sebab aku puas hati bagi sakit kepala Mak Cik Mah lega. Puki Mak Cik Mah memang sedap jadi tempat kencing aku. Memang pandai dia buat aku kencing. Sedap. Lubang puki Mak Cik Mah pun kuat mengemut. Kemutnya saja boleh buatkan aku khayal lupa diri. Aku harap dia puas hati aku tolong urut sakit kepalanya. Aku tak sangka, orang jantan macam aku boleh kencing dalam pantat orang perempuan. Sedap pulak. Arrrrgggghhhh….!!

    Lebih kurang ada sepuluh minit Mak Cik Mah peluk aku. Dia macam tidur. Mulut aku kulum teteknya. Mak Cik biarkan saja. Aku ramas, aku gentel, aku hisap putingnya. Bila dia bangun, baru dia cabut kote aku dari lubang pukinya. Diciumnya pipi aku.

    “Sakit lagi kepala Mak Cik?” Aku tanya. Dia jawab, “Tidaaaakkkk… sayang. Dah baik. Kan tadi Apit dah simbah sama air dalam kepala bawah Mak Cik?” dia senyum. “Masa Apit kencing tadi ke”: Aku tanya.

    “Hisyyyyy…..itu bukan kencing. Air mani namanya. Dia ajar aku namanya. Lepas tu kami terus tidur. Mak Cik Mah peluk aku. Masa nak tidur tu dia urut-urut batang kote aku. Aku ramas-ramas teteknya. Mulutnya hisap lidah aku. Aku pun gitu juga.

    cinta76

    Sakan cerita panjang

    luckyboy420s

    Customer review by wan klang

    Saya cust tetap sis fara ni dah 2x saya dapat book. dia yg ajar saya mcm2 . waktu saya form 4 saya dah dapat sis fara time tu dia 19 tahun . Saya ada 2 pengalaman dengan sis fara tapi saya cerita satu jelah sebab tu yg paling manis gila . Dulu sis fara ni tak active sgt dlm tumblr dia active dkt fb , kik dgn wechat .. Saya deal dgn dia waktu cuti sekolah 2014 .. So dia ambil saya dekat rumah .. Haha dalam kete tu saya gelabah je duduk tak diam , takut silap orang kang kena lempang but Sis fara notice me nervous . Dekat traffic light merah kami duduk row depan sekali . Then sis cium lips saya and buat muka comel duck face hahaha tu yg paling terkejut . pastu saya pon nak try lah pegang2 or apa2 but tangan menggeleter hahaha . Lagi skali sis fara notice so dia ambil tangan saya dan letak tengah paha then kepit . Dalam hati waktu tu gilaa excited berpeluh muka merah habis haha dah lah time tu sis fara just pakai mini skirt yg amoi suka pakai tu . Then tetiba hujan  lebat , sis ada cakap dahaga tak ? Ingatkan nak singgah mana petrol pam . Saya pon sebut dahaga lah nak cakap lebih saya memang maluu. Dengan tengah jam elok time tu maklum lah waktu org balik keje kan . Sis selak dia punya baju perh tersembul 2 biji nangka 34c time tu hahaha , sis baringkan kan saya atas paha then dia suruh isap while dia driving . So isap jela , dalam hati cakap konek aku berdenyut dah ni . dah lah tido atas paha yg mini skirt time sis break or apa2 mesti tersentuh pussy tembam sis haha. This scene baru tak segan sgt dgn sis . cuba bayang tgh jem kete dia selak baju dalam hujan lebat . nasib pakai tinted gelap hahah . So after setengah jam asyik main puting je , sis pegang kepala saya and start kiss main lidah . time tu rasa cuckold gile memang takde experience while lidah sis memang noty gile hahaha . Nak tahu apa lagi sedap ? Tengah main lidah dgn sis . Boobs sis ha apa lagi menyembam dkt muka tu . Tak sedar2 tangan kiri sis dah unzip seluar . macam ular je masuk lama jean saya haha .Dah habis jem and dah sampai tempat tu . Sis tanya nak cara baik atau jahat ? Dalam otak pikir mende lah sis nk buat ni . kalau pilih jahat kang kena tinggal kat situ . So pilih baik je la haha. Sis turunkan tempat seat and make our comfort time tu memang hujan lebat lagi . Sis start gave kiss and bg blowjob .  selalu tengok video porn je ni real lagi sedapp . lagi lain dari video porn . cara sis kulum kepala tu main dgn lidah and lick dari atas ke bawah masuk keluar masuk keluar memang rasa nak terpancut dah . Then sis unshirt sndiri baju dia . Dia bagi titsjob pulak bergoyang kereta weh hahaa . panas Boobs sis paling sedap . dah selesai blowjob titsjob sis baring and pegang konek . memula sis kankang dah masuk konek tu sis kepit kuat2 perh rasa lubang tu memang nikmat ketat weh . konek saya yg kecik tu rasa mcm besar pulak hahaha . so tgh ride sis , sis angkat both tangan saya then ltak atas boob , ish sambil ride tu boobs memang bergoyang naik turun naik turun hahaha . Dah habis ride sis , sis buat position doggie . ni yg paling sedap and saya tumpas , badan lentok naik ke bontot pergh . lobang bontot boleh tengok kecik je hahaha . pussy pulak berair , tangan sis sendiri yg setting konek masuk pussy and sis ride sendiri. memula slow memang sedap then sis makin lama makin laju . dia punya pussy bunyi cap cap cap bila konek tarik sorong . Yang tu tak boleh lupa sampai bebila . Bontot sis tu dah la tak jatuh bontot lentik bila terkena badan fuhhh sedappp  sampai terpncut dlm pussy. memang tak cukup tangan kalau pegang. So lepas sis service 5 minit doggie tu memang tak tahan . Service doggie paling sedap .   Dah habis tu sis hantar balik , time driving tu dia lex je tak pakai skirt dia . so dia bg saya fingering sampai puas main clit ke ikut suka . Dah smpai rumah dia bg lagi hadiah , main lidah  and bgi isap puting lagi hahaha . Pastu dapat souvenir panties bekas cum dalam pussy tadi . Ni first Experience dgn sis sbbtu manis gile . Thanks sis for the best service . Im looking forward for booking you next time @farahmiaww

    farahmiaww

    Aip wan looking forward ? kasi can dekat org lain same . diorang pon nak jugak kau dah 2 kali hahah . Hamboi banyak eh “saye” cam budak nerd lak hahahaha . just joking ! stay happy hahahah