@bukulatihan
buku latihan
Posts
4676
Last update
2022-10-06 17:53:20
    draculamelayu77

    HENJUT BONTOT BINI ORANG SAMPAI PANCUT 🥵

    Fantasi Lucah

    Kyra terbaring atas katil menghilangkan penat setelah ditutuh hebat oleh aku iaitu kwn kpd suaminya berusia 20 tahun. Berkilat badan Kyra berjurai peluh dan aku pula tgh melancapkan batangnya supaya tegang kembali.

    Aku memeluk erat Kyra yang meniarap di katil itu sambil menekan kuat batangku pada celah bontot bini org ni. Ciuman aku singgah di bibir Kyra dan dibalas oleh bini org tu.

    “Faiz nak celup batang dalam bontot akak..”, bisik aku.

    “Faiz nak main bontot akak ke?”, luah Kyra dengan mata yang terbeliak sedikit.

    Sepanjang Kyra menikmati hubungan seks dengan suaminya, lubang bontotnya tidak pernah diterokai oleh sesiapa termasuk skandal2 nya di OMI, Tinder atau Wechat.

    “Akak tak pernah kene main bontot. Akak takut nanti sakit sangat. Dah la batang ni tebal. Td masuk dalam pepek pun akak dah menjerit separuh gila, lagi pulak kalau masuk dalam bontot?

    Makin merengek akak mcm betina sundal kalau kena”, tutur Kyra sambil memegang dan meramas batang anak sedaranya.

    Kyra dan aku beromen lagi di atas katil. Kali ini lebih rakus dan ghairah mcm video porno.

    “Akak.. Boleh tak Faiz nak main belakang ni.. Yang depan, Abang Alang dah rasmi dulu.. Bagi la kita pecahkan dara bontot akak ni..”, rayu aku sambil menjilat lubang bontotnya.

    “Arghh fuckk..akak bagi.. Tapi slow2 tau..akak tak pernah kena kat bontot..” balas Kyra.

    Kyra melentikkan bontot nya tinggi di dalam posisi doggy dan menyebabkan aku semakin tidak keruan. Dengan bentuk bontot Kyra yang sempurna dalam tonggengan hebat, lubang dubur bini org ni seakan menggoda aku untuk menjelajah segenap ruang yang ada.

    (Puihhh!!) aku ludah lubang bontot Kyra. Aku slow2 tekan batang masuk lubang bontot dia sambil Kyra menguak lubang bontotnya biar lebih mudah batang aku masuk.

    “Urghh fuckk..akak.. Sedap la bontot akak kemut batang Faiz..”, puji aku.

    “Arghh yess..padat gila batang Faiz tutuh bontot akak Arghh..”, balas Kyra.

    Aku kemudian memaut bontot Kyra dan menekan hebat pelir pada alur bontot bini org ni. “Fuhh.. Ketatnya..”, luah aku kenikmatan kerana pertama kali meliwat punggung perempuan.

    Aku membiarkan seketika pelir di dalam bontot Kya dan mengusap lembut bontotnya dan lalu menampar. (Pappp!!) satu tamparan hinggap di bontot lentik Kyra.

    “Arghh fuckkk sedap siall kene liwat!!!” Kyra merengek.

    Aku menghenjut laju jubo Kyra. Kepalanya terdongak, matanya terpejam, dan mulutnya ternganga kenikmatan bila bontotnya diliwat kawan suaminya. Kemutan jubo bini org ni menjerut pelir aku amat mengasyikkan dan membakar lagi nafsu aku.

    (Pap pap pap!!) bunyi batang aku mengentak lubang bontot Kyra.

    Raungan bini org ni kedengaran amat sundal sekali. Aku memandang ke bawah dan melihat bagaimana pelir bengkok aku menujah bontot pejal Kyra.

    Jubo Kyra membaham pelir yang tenggelam timbul menghenjut bontot nya. “Urghh fuckk sedap nya akak kemut” rengek aku.

    Aku menghenjut laju bontot Kyra yang karam dalam kenikmatan diliwat. Melengkung tubuhnya dalam menonggeng kerana menahan asakan batang aku yang membedal rakus bontotnya.

    Lentikan Kyra jelas menaikkan lagi bontot yang pejal dan merangsang aku dengan lebih berahi. Aku tarik tudung dia sampai betina ni terdongak dan meliwat bini org dengan lebih deras.

    draculamelayu77

    Kyra terpandang gmbr rayanya bersama suami di dinding. Dia tak sangka akan jd mcm ni lebih2 lg dgn aku yg dianggap sebagai adiknya sendiri.

    “Arghh fuckk sedapnyaa batang Faiz lenjan jubo akak!!” racau dan raung Kyra. “Erghh yess ckp kak batang siapa lg sedap!! Batang Faiz ke batang Abg Alang?!!” soal aku.

    “Arghh batang Faiz sedap..bengkok..urghh yess” rengek Kyra mcm betina sundal.

    “Arghh! Sedapnya dapat lenjan bontot akak ni!!!”, racau aku yang mendongak kenikmatan meliwat Kyra.

    Lalu aku cabut batang dan terus tekan muka kt bontotnya. Aku jilat lubang bontot Kyra puas2 dan hisap simpulan jubonya. Terkemut kemut lubang bontot bini org ni kene asak dgn lidah aku.

    Aku makin horny tgk wajah Kyra yang kemerahan menahan asakan batang pada jubo. “Sini kak peluk adik dari depan.” ucapku. Kyra memeluk aku dan aku pun paut peha nya dan dukung Kyra.

    Tangan Kyra membantu batang aku masuk dlm pepeknya. Dalam keadaan bogel tp masih bertudung, Kyra dukung aku dan batang aku mula keluar masuk lubang pepek nya.

    Aku memeluk kuat badannya dan menujah laju pepek basahnya.

    “Arghh adik jgn pancut dalam!! Akak tgh subur!!” rayunya. Aku turunkan Kyra dan kiss bibir nya. “Adik pancut dalam bontot akak okay” ucapku sambil mengusap dahinya yg berpeluh.

    Aku tekan batang masuk lubang bontot Kyra dan menghenjut dgn galak. Kyra dalam keadaan terbaring memeluk erat aku yang sedang meliwatnya dan mencium pipi aku berkali-kali.

    Aku makin laju menghenjut jubo Kyra. Aku dapat merasa eratnya pelukan bini org ni, rakus gila ciuman dia, ketatnya pautan kaki betina ni, dan kuatnya kemutan jubo Kyra.

    Aku di dalam kenikmatan dan nafsu syahwat serta rasa sayangnya pada Kyra makin membara.

    Aku berterusan meliwat Kyra dengan rakus sehingga..

    “Arghh fuckkk adik nak pancut!!!” erangku.

    Aku memancutkan benihnya dengan deras ke dalam bontot Kyra. Bontot bini org ni terkemut-kemut menerima pancutan itu. Aku membenamkan pelir di dalam jubonya sedalam-dalamnya dan membiarkannya.

    Aku memeluk erat Kyra dan mencium pipinya. Kyra pula memaut tangan aku yang melingkari tubuh mantapnya. Kitaorg berdua kepuasan di atas katil itu dan saling berbaring, berpelukan, serta berciuman selama beberapa minit.

    “Sedap laa main dgn akak hehehe” kata aku.

    “Berdenyut-denyut lagi tau bontot akak ni”, balas Kyra dan menjeling manja aku.

    PART 2 HIDUP SI SUNDAL TAUBAT

    Okey geng for part 2 ni aku cerita mcm mana aku ratah body budak pelacur ni HAHAAHHHAH.Fuhhh aku masuk bilik dia bila2 masa je sebb aku boleh ugut dia.aku londeh seluar dia lepastu aku bukak baju dia biar tinggal bra ngan panties dia.dia menjerit dia x mau HAHAHAHAH aku koyakkan panties dia lepastu letak dalam mulut dia bagi senyap.aku tampar2 muka dia biar dia jinak sikit.cabut bra dia lepastu aku isap tetek solid dia shit sial body dia memang lembut sial gebu.Tetek dia pun gebu sial puting lembut.aku main2 kan puting dia biar dia stim and aku tease2 dia sikit sampai betul2 dia jadi pelacur.Dia mintakkan aku msuk kote dlm lubang dia HAHAAHHAHA sapa sundal skrng ni.Aku fuck dia ganas2 aku pegang badan dia lepastu fuck dia dara dia pecah.pepek dia darah and dia nangis but kesah apa aku memang aku buat dia mcm slave sial.aku spank bontot dia aku paksa dia ride aku shit sedap sial bontot dia.aku anal dia sambil tgk muka dia kesedapan babi arh SEDAP BODO dia kata jangan pancut dalam HAHAAHAHAA aku nak pancut tu aku pegang badan dia kuat "Abang jangan pancut dalam bang saya x nak pregnant" HAHAHAHAHA aku sembur dalam2 sampai dia nangis.lepastu aku blah.

    And then time mandi sungai dgn mmber2 aku dia ada.jadi aku plan nak gangbang dia HAHAHAAH.kitorang ramai2 dtng dekt dia semua bukak seluar and dia takut kami tampar muka dia guna kote lepastu dia bj and facefuck kami semua semua pancut kat muka dia biar dia jadi pelacur kami pulak.koyakkan baju dia angkat dia ramai2 semua lubang kami jolok double penetrate dia biar dia menangis.Ramai2 pancut dalam dia lepastu semua pancut kat badan pelacur dia tinggalkan dia dengan x berbaju.biar dia balik x berbaju and kena rogol lagi HAAHAHAHHAAH