charliebravosworldcharliebravosworld.tumblr.com

Untitled
Tags ()

    nuraini44:

    Ok guyssss geng2 tumbrl seperti di janji kan pkol 11 ad video baru nahhhhjh kasiiii layannzzzzzz

    Ps/:lebih baik korang play video ni lpstu ambik handfree pastu dngr la illusi aini melancp sepuas2 nya,,, bru fell huhuhu, layanzzz Misti smbil tngk pegang konek kan, Lps siap tngk, jngn lupa tekan ♥️ Lpstu tekan reblong 🔁 and share aini punya video, thanks geng tumbrl…love you alll 😘😘😘 ike ike kimochiii

    Klu i ade kt situ. U just baring je. Biar i yg gentel biji2 tu

    gulagulagetah97:

    charliebravosworld:

    gulagulagetah97:

    suamiorangsepi:

    gulagulagetah97:

    suamiorangsepi:

    somic42:

    gulagulagetah97:

    Aku dekat KL, org kedah n penang tanya bila nak open.. Yg org kl diam. Bila aku nak open kt utara org kl sbuk tnya bila ehh nk open kl? Org utara plk diam. Bila kita xda niat nak open, berpusu2 chat msuk tnya bila nk open? Ehhh nak apa sebenarnya ni??

    Dia org tu semua poyo la awak… Buka cerita kandang vavi pun boleh terbang.

    Aku ada msk ko x reply pon

    Ohh yeke? Aku kalau nak reply pun aku akan tgk jugak cara org tu tegur aku k

    Aku dh tegur cara elok bertahun hg kan jwb

    Lol, btw bukan hg sorang jaa yg chat aku ok

    Hang dtg kl. Aku dok add wechat hang. X accept pon.

    Selalunya TAKDAK PASSWORD aku tak approve. Lol

    Dah bg pasword la. Lol

    gulagulagetah97:

    suamiorangsepi:

    gulagulagetah97:

    suamiorangsepi:

    somic42:

    gulagulagetah97:

    Aku dekat KL, org kedah n penang tanya bila nak open.. Yg org kl diam. Bila aku nak open kt utara org kl sbuk tnya bila ehh nk open kl? Org utara plk diam. Bila kita xda niat nak open, berpusu2 chat msuk tnya bila nk open? Ehhh nak apa sebenarnya ni??

    Dia org tu semua poyo la awak… Buka cerita kandang vavi pun boleh terbang.

    Aku ada msk ko x reply pon

    Ohh yeke? Aku kalau nak reply pun aku akan tgk jugak cara org tu tegur aku k

    Aku dh tegur cara elok bertahun hg kan jwb

    Lol, btw bukan hg sorang jaa yg chat aku ok

    Hang dtg kl. Aku dok add wechat hang. X accept pon.

    aidahotwife:

    Dia manfaatkan sepenuhnya apa yang ada pada tubuh aida. Dia pancut air maninya terus ke dalam lubang bontot aida. Rasa suam2 tapi best. Dia mengikut saranan aida supaya air itu tidak di sia2 kan di lepaskan keluar. Next time cust ni akan repeat booking lagi dengan aida.

    Dia kata lubang bontot aida ketat. Aida kata hubby tak pernah main bontot aida. Yang main cuma lelaki lain selain suami. Jadi rugi datang pada suami untung pada lelaki lain. Kepuasan aida dapat lebih dari sekali.

    Pancut dlm bontot yg best skli. Kemut keliling brader. Lg sedap dr pancut dlm mulut.