@coucounout
unsung activities
Posts
260
Last update
2021-07-28 01:57:29

    Kalau jumpa Zulaikha pakai macam ni kat luar memang terus tarik dia masuk toilet. Kangkangkan dia atas mangkuk tandas, selak skirt & panties dia lepastu henjut sampai dia meraung. Sambil tu jilat betis putih dia bagi Zulaikha makin stim. Dah puas macam tu suruh Zulaikha tonggeng kat mangkuk tandas pulak. Doggie laju laju sambil ramas tetek Zulaikha sampai dia klimaks. Bila rasa nak pancut tu selit kote dekat celah bontot & tarik tudung bagi badan dia makin melentik. Ramas bontot pejal Zulaikha & pancut kat atas belakang dia. Sambil tunggu air mani kering kat baju tu cium Zulaikha sambil raba satu badan dia. Sebelum keluar toilet tu Zulaikha senyum cakap terima kasih sambil kenyit mata dia

    coucounout

    Persoalannya, pakai bra ke tak? Atau pakai bra jenis kain nipis takde padding? Dulu awalΒ² kawin aku tak kasi wife pakai bra camtu. Sekarang pegi manaΒ² memang aku suruh wife pakai bra tu. Tetek tak besar mana tapi putingnya menonjol. Lagi best pegi tesco, econsave, aeon big tak pakai bra. Senang. Bangga + steam bila jantan lain curiΒ² tengok bahagian tetek wife aku. Taou wife aku masih ada rasa malu. Dia cover dengan ekor tudung dia..