@cvmtrbtr
Modal lancap korang

pm je kalau nak share2 modal

Posts
236
Last update
2022-09-30 19:44:19
    draculamelayu77

    NAK FUCK ERIN ADLINA SAMPAI PREGNANT ๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ

    Tgk Erin ni jantan mana je yg teringin nk pancut dalam pepek dia. Bg aku body Erin mmg holy grail sial. Perfect nk mampos. Body solid lps tu tetek besar dgn bontot bulat fuhh mmg idaman setiap jantan. Jujur aku ckp aku rasa konek aku tak boleh tahan lama bila henjut pepek Erin๐Ÿ˜ฉ

    Muka pulak exotic fuhh dgn bibir perfect dia tu. Bibir Erin kiss kepala batang aku, lidah dia main kt lubang kencing aku lps terus Erin blowjob batang aku fuckk sedap sial. Paling tak tahan bila bibir Erin sedut2 kantung telur aku shit lps tu dia jilat jubo aku fuckk๐Ÿ˜ญ

    Aku tak boleh imagine sial muka cantik mcm ni hisap batang aku. Slow2 face fuckk Erin argh fuck. Aku usap2 kepala dia. Dgn Erin tak boleh ganas2 sbb dia manja hehe. Bg dia horny betul2 baru aku lenjan gila2 pepek dia ๐Ÿ˜ฉ

    Aku kiss satu badan Erin, jilat leher dia sampai ketiak fuckk sedap sial bau badan you๐Ÿ˜ฟ

    draculamelayu77

    Fuckk sedapnya peha Erin. Hari2 nk ratah peha you sampai celah kelengkang aku jilat. Gesel batang celah peha Erin fuckk lembut je sial. Memancut air mazi aku ๐Ÿ˜ข

    Sumpah sial mmg aku pancut awal kene kemut dgn pepek Erin. Tgk peha je dh tau pepek mesti tembam lps tu Erin rajin wax pepek fuckk lg berselera aku jilat ๐Ÿ˜ญ

    Shit dia punya melentik tu mmg mencabar konek bila henjut dari belakang. Arghh aku mmg henjut je sampai terpancut air mani. Dh pancut pon aku sambung tutuh pepek dia. Biar bunting terus pepek subur Erin ni๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ

    TEGANG WEH BATANG TGK BINI ORANG NI ๐Ÿ˜ญ

    Mencanak sial konek aku tgk bini org ni. Badan mmg padu sial mmg ketagih jantan kalau memantat. Kalah betul aku tgk tetek besar ni. Aku menyusu tak lepas sial mulut๐Ÿ˜ฉ

    Face fuckk mulut akak ni lps tu dia terus jilat jubo aku fuckk tegang gila batang aku ๐Ÿฅบ

    Akak mmg idaman setiap jantan ๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ

    Baring atas riba akak lps tu menyusu tetek akak. Mulut adik tak lepas urgh memancut susu tetek akak. Lps tu akak ludah batang adik ๐Ÿฅต

    Terpaksa melancap lagi weh malam ni๐Ÿ˜ญ

    FUUUCCKKKK BAPAK BULAT SIAL tetek sabrina sundal ni ughhhh ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค sumpah aku nak raba and ramas ramas tetek besar dia macam orang gila pastu rogol sampai lunyai ๐Ÿ‘… nak letak kote aku celah tetek dia pastu titfuck sampai pancut ๐Ÿคค๐Ÿ†๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ fuck sumpah nikmat babi melancap kat gambar sabrina ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ

    ATIRAH, HOT WIFE PEMUAS SYAHWAT (Part IV)

    Berkali kali pergi honeymoon, damnnnn hot. Ketat tayang body, memang batang aku takkan berhenti berdiri lah. Memang Atirah spend quality time for quality sex.

    Korang boleh tahan ke tengok tetek bersusu macam ni? Korang sure takkan fapping tengok tetek Atirah? Posing sampai kena air, nampak bra Atirah. Ahhhh shit. Memang baka tetek padu laaaa slut ni.

    Puas main air, Atirah naik kapal. Feeling feeling Titanic. Shit. Posing dia memang maut. Memang buat fappers tak senang duduk.

    Posing lagi. Posing untuk buat partner turn on. Tak payah blowjob pun dah boleh tegang kaw kaw macam ni. Baju & tube kena angin laut. Melekat 1 body dan nampak paling jelas shape tetek Atirah.

    Aku memang paling kalah dengan scene Atirah yang ni. Aku tak tau nak explain. Tapi memang perfect. Ni memang modal paling special Atirah. Dah beratus kali aku lenjan guna modal kapal ni. Batang aku kalah bila dia betulkan baju dia dan belanja sideboobs paling sempurna.

    Fuck, aku dah terpancuttttttt. Kalah untuk kali ke berapa ratus dah entah. Shittttt.