@dekety
Untitled
Posts
900
Last update
2022-10-02 03:45:22

    Req dri dm,fuh awek askar sial,dah la muka sedap.Ni klau dapat kat aku memang aku tarik dia masuk dalam hutan lepastu sruh dia bukak baju askar dia HAHAAHAH biar dia berkhidmat untk aku pegang kepala dia lepastu paksa dia bj aku guna bibir sedap dia dh nak pancut aku cum kat muka dia sembur air mani kat muka dia HAAHHAAH raba2 tetek solid dia lepastu isap tetek pink dia.biar dia merengek and stim.tonggengkan dia lepastu doggy dia biar dia menangis sebb dara dia pecah angkat dia lepastu fuck dia sambil angkat biar kote dia masuk sedalam2 nya HAHAHAAHA lepastu pancut dalam dia biar pregnant and then lastly acara penutup kencing kat muka manis dia HAAHAHAHAH biar nampak murah.

    Ketika kamu sedang gencar -gencarnya memohon kepada Allah agar segera dipertemukan dengan seseorang, di saat yang sama ada banyak istri di luar sana yang sedang merana karena rumah tangganya yang tidak bahagia.

    Aku bukan ingin membanding-bandingkan derita. Hanya saja aku ingin kau menyadari, bahwa hidup ini sejatinya adalah ujian.

    Belum menikah adalah ujian, sudah menikah pun ujian. Maka siapkanlah hati yang lapang untuk menerima setiap episode takdir dalam hidupmu.

    Bukan Pada Masalahnya

    Kenapa ada orang yang masalahnya terlihat sederhana, bahkan sepele, tetapi gelisahnya tiada tara? Sedang dilain sisi, ada yang ditimpa masalah bertubi-tubi, silih berganti, tetapi tiada satupun kegusaran nampak dari raut mukanya? Perangainya begitu luwes, anggun seakan tidak terjadi apa?

    Tahukah kamu bahwa bukan pada masalahnya, melainkan dari kelapangan dada yang dimilikinya. Yap, itu adalah kuncinya. Ketika dada terasa lapang, masalah sebesar apapun akan begitu kecil baginya. Dia kemudian optimis, yakin, bahwa tiada persoalan yang tidak menghadirkan solusi bersamanya.

    Itulah kenapa kita diajarkan sebuah do'a :

    رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي. َيَسِّرْ لِي أَمْرِي.

    Artinya :

    “Ya Rabbku, lapangkanlah untukku dadaku, dan mudahkanlah untukku urusanku..."

    Semoga Allah senantiasa memberi kita kelapangan dada, agar darinya semua persoalan yang dihadapkan begitu mudah dan lepas untuk diselesaikan. Yah, meskipun itu semua tidak lepas dari izin-Nya.

    Tempat kerja ku (kesah benar)

    Aku Azlan bekerja di Kerajaan. Mmg byk kerenah nak pewatakan ibu² muda dan tak kurangnya berumur. Di jabatan aku hanya ada 6 orang sahaja pejabat yg besar tetapi staf yg tak ramai pengarah aku seorg wanita berusia dlm 40an. Aku dibawah selianya dan 4 org lagi wanita. Aku je harapan dorg nak minta tolong, angkat barang, gantung barang dan mcm² kerja mereka suruh.

    2 org staf telah berusia dlm 50an manakala 1 belum kawin dan 1 baru kawin. Siti seorg yg bujang tetapi selalu sibuk tanya tentang rumah tangga dan Ain baru sahaja berkahwin dan mengandung 7 bulan. Kami duduk sama tempat berempat mana 2 lagi makcik duduk menghadap boss aku. Ain dan siti selalu cerita pasal hubungan seks sebab siti sibuk nak kawin asik tanya cerita mlm sahaja dgn si ain aku pun memdengar perbualan mereka.

    Kisahnya bermula ditahun ini, aku menjaga pakaian dipejabat untuk staf di jabatan, semasa ukuran di ambil aku tugaskan didalam bilik mesyuarat set baju lelaki dan wanita telah disediakan oleh pembekal hanya cutting dibadan sahaja. Jam 2 petang semua bergilir-gilir mencuba, makcik dipejabat ini telah ukur awal-awal dan giliran ain dan siti mencuba didalam bilik tersebut. Aku sebagai pencatit ukuran berada didalam bilik tersebut sambil menanya mereka berdua.

    Ain, pakai saiz apa pertanya aku... ain nak saiz L la bang badan nak naik ini asik dikerjakan je kata ain sambil ketawa, haaa itu la ko bagi laki ko ratah aje, sampuk siti.

    Ala... benda sedap memang la, balas ain pada siti, ko apa tahu ko kawin pun belum...kata ain lagi pada siti... kan bang lan, org dah kawin ink sentuh sikit pun jadi, sambil ain menyarung baju kemeja yang aku bagi. Aah... aku angguk je...

    Ketika itu, ain memakai baju mengandung yang mempunya tali dibawa dadanya menampakkan buah dada yang sedang membesar akibat proses susu untuk bayi, perut nampak kehadapan sikit tetapi masih nampak seksi sebab mempunya punggung yang besar. Aku memerhatikan ain menyarung baju tersebut sehinggakan terlihat butang baju terbuka sedikit kerana dadanya yg besar itu terselak. Fuhhhh... kelihatan alur teteknya yang putih dan bra berwarna krim kelihatan secara automatik btg aku mengeras.

    Tiba-tiba siti berkata, bang nak saiz M, segera aku menoleh kepada siti, dan mengambil baju saiz M kepadanya... alah potong stim, aku berkata dalam hati, baru nak tengok tetek si ain ni. Siti juga mencuba baju kemeja itu, siti memakai baju kurung kain licin menampakan buah dadanya yg comel.

    Sementara itu, Ain mengeluh panjang... habis la saiz L pun dah muat, Ain cuba butangkan baju sehingga bawah kelihatan tersembul buah dada yg ranum menutup dada ain, ketat dah dada aku ni siti, tetek aku membesar la... kata ain kepada siti. Itu la akak asik kena ratah je dengan suami la tu... aku memandang dada ain ketat tu, bang lan, boleh tak nak saiz L tapi besarkan belah dada ni, kata ain kat aku. Boleh je kata aku sambil mengeluarkan pita ukur ke atas meja, ain memgambil pita tersebut lalu melilit dadanya ke ukuran hadapan. Ala xnampak la, kata ain, kerana buah dadanya yang besar itu. Macam mana nak ukur kata ain lagi, apa lagi ain, tolong la tengokkan akak ko ni, sambil aku meminta siti ukurkan. Dengan cepat siti menjawab abg lan je la ukur, kata dah biasa. Aku pun menjawab, takan abg nak ukur.. sambil menunduk.. ala bang ukur jelah, kata ain lagi... takpe ain xkesah.. aku pun segera memegang pita ukuran lalu tergesel sedikit dipermukaan dada ain, terasa jendola. didada ain, mungkin terkena puting susunya menjadi tegang..

    Itu la akak, bagi suami akak susu, kan dah besar, kata siti pada ain dengan dada gurau... aku pun terus fokus pada ukuran sepatutnya. Nak buat mcm mana benda sedapkan bang... kata ain lalu menjawab sinis kepada siti, ko apa tahu siti, kamu tak kawin lagi... betul tak bang, tanya ain kepadaku... aah aku jawab. Agaknya kan bang kalau siti dapat mesti hari² nak kan... kata ain lagi sambil menarik pita ukuran. 40 ok siti kata aku, sambil menunjukkan pita ukur itu, ok la bang, sedang elok ni. Dulu belum kawin 36 sekarang dah 38. Segera ain melepaskan butang bajunya itu.

    Kemudian siti berdiri dihadapan aku, sambil berposing²... ok tak bang tanya siti, ok je janji xketat. Nak besarkan sikit bahu dan dada ni boleh, kata siti kerana siti mempunya bahu bidang dan tinggi sedikit dari ain. Boleh siti, lalu aku mengukur di bahagian bahu belakanhnya, kemudian siti mengangkat tangan supaya diukur bahagian dadanya pulak. Cepat bang ukur kat bawah ni pulak kata siti. Aku segera melilit meter pengukur didada siti. Hurmmmm besar gak dada siti ni dlm 36C cup yg besar. Dia pun sama seperti ain meminta aku ukurkan saiz dada berapa nak ditambah dengan sengaja aku menyapa tanganku dibahagian tepi buah dadanya sambil menarik pita pengukur dengan lembut... hurmmm 38 boleh siti aku menyapa. Boleh la bang.. longgar sangat pun tak cantik. Betul tu... kata aku. Lalu Siti dan Ain keluar dari bilik mesyuarat dan menyatakan terima kasih.

    Jam 5 menunjukan waktu pulang, aku masih didalam bilik mesyuarat mengemas baju² contoh yg bersepah, diruang cermin kelihatan makcik² keluar meninggalkan pejabat. Tiba² Ain masuk ke dalam bilik mesyuarat, abg lan jap kejap jgn kemas dulu, aku terkedu yg ain masuk tanpa diduga, kenapa ain tanya aku... Ain nak cuba baju tu tadi takut longgar sebab pakai baju 2 lapis, aku nak cuba boleh... hurmmm boleh kata aku, abg tunggu kat luar ain cuba try la.. aku pun keluar dan tutup pintu mesyuarat. Tanpa diduga ada ruang cermin dipintu itu aku terlihat ain sedang membuka bajunya, satu persatu butang baju ditanggalnya, terlihat la tetek ibu mengandung 5 bulan yg sedang elok membesar... wow rezeki aku dpt tengok tetek ain ni.. dibahagian atas bra kelihatan coklat tompok puting susunya, dia segera memakai baju korporat itu lalu membutangnya, dan menuju ke pintu menyapa aku, bang lan... ok kan baju ini... aku pun menjawab... ok ain.. cantik terletak je... sambil aku memandang dadanya.. Ok la bang ain pilih ni harap tak sempit la time dapat... dah la dada ni makin membesar katanya... aku pun terdiam... Eh, abg bukan hari tu abg pernah citer pasal susu isteri abg xkeluar, tanya ain padaku, ye ain... masa tu anak first sebab wife xtahu mcm mana nak keluarkan... haa lepas tu wife abg buat apa... kata ain lagi, tanda kerisauan kelihatan wajahnya... Abg lan urut tetek wife abg... bagi keluar susunya... dan lancar susunya keluar... kata aku pada ain... Owhhh... kira abg ni pandai urut la ye... ain memuji. Boleh la ain, sikit-sikit... Nanti ain nak bersalin boleh la minta abg urutkan ain hehehe gelak sinis ain membuat btgku mengeras... ok la bang ain nak tukar baju ni, aku pun segera keluar bilik. Lantas ain membuka baju itu sehingga bra yg dipakainya terkeluar bonjolan puting susunya (nipple slip) lalu membentukan balik kedudukan teteknya didalam bra dan memakai semula bajunya tadi. Aku terkedu seketika melihat puting susunya terkeluar td... sedapnya kalaua dapat sedut.. puting yg kurang panjang berwarna coklat terbayang dimataku.

    Ini Ain, jika aku terlihatnya terbayang puting coklat dihadapanku.. korang tengok pun mesti tak tahan...

    Req dri dm,Fuck sial betina ni memang ada package sial jadi pelacur gred A.HAAHAAHAHHAH sial la badan dia padu muka lawa senang cum.Klau mcmni aku x leh handle sorang.Aku bawak geng dlm 10 orang cmtu ramai2 pegi culik dia bawak dia satu bilik kosong.koyakkan baju dia biar dia bogel nampak tetek body and bontot dia yg besar tu.Fuck sial badan dia sumpah baek sial.semua kote dah tegang ramai2 tala kote kat muka dia.biar muka dia takut HAHAHAHHAHH ramai2 sumbat kote kat mulut dia.Even muka dia innocent sial ramai cum babi kat muka dia ARGHHH shit dia isap konek aku slow lepastu isp telo aku.tangan dia kiri kana lancap batang orng lain.ramai2 tampar konek kat muka dia.Angkat dia ramai2 double penetrate dia trus fuck dia dengan tudung dia x bukak HAAHAHHAHAHHA.oh ya lupa bf dia pun ada skli tapi kena ikat ah HAHAHAHAHA mcmni kami nak ajar cmna nak fuck gf dia.jolok dia depan bf dia biar merengek and mintak tolong.klau dia bising aku sruh mmber india aku tutup mulut guna kote hitam dia biar dia senyap and suck HAHAHAHAH.lepastu ramai2 pancut dalam pepek and bontot dia sampai bunting sial.pancut kat badan and muka dia ramai2 biar dia mandi air mani kami.kasi kat bf dia sruh bawak balik and tanggung.Time dia pregnant pun kami gangbang dia lagi HAHAHAHAHAH badan sedap sial ngan muka pelacur lagi memang jadi cumdump la