@encikbraa
KOLEKSI BRA ARTIS DAN KOLEKSI AWEK MELAYU
Posts
72
Last update
2022-09-28 06:04:19

  FREE COLLECTION BAGI BULAN SEPTEMBER 📢📢

  Emirah Balqis

  setelah seminggu min buat undian, akhirnya koleksi Emirah Balqis mendapat undian yang paling banyak. So koleksi ni yang akan jadi free collection untuk bulan ni. Syarat untuk claim koleksi ni mudah je

  1. MEMBUAT UNDIAN SEMASA TEMPOH YANG DIBENARKAN (TAK KESAH UNDI KOLEKSI MANA, ASALKAN UNDI)

  2. FOLLOW, LIKE DAN REBLOG POST INI.

  Kalau dah cukup syarat di atas boleh pm min DI TUMBLR SAHAJA. TEMPOH UNTUK CLAIM HANYA 3 HARI DAN AKAN BERAKHIR PADA 30.9.2022

  FREE COLLECTION UNTUK BULAN SEPTEMBER INI 📢📢

  1. TYKA

  2. FATIHA AZMI

  3. EMIRAH BALQIS

  4. AVOCADOS

  MACAM BIASA SEBULAN SEKALI MIN BELANJA KOLEKSI FREE UNTUK FOLLOWER MIN, CUMA KALI NI ADA 4 PILIHAN YANG MIN NAK KORANG UNDI, CARA NAK UNDI MUDAH JE..CUMA PERLU KOMEN NOMBOR KOLEKSI PILIHAN ANDA DI POST NI..UNDI HANYA DIBENARKAN SEORANG SEKALI SAHAJA..KOLEKSI YANG DAPAT PALING BANYAK UNDIAN AKAN MENJADI KOLEKSI YANG AKAN MIN BELANJA PADA HUJUNG BULAN NI.

  Mia Ariana

  saja min korek koleksi lama, jumpa pulak koleksi awek twitter ni, stim pulak tengok, mau tak geram tengok awek yang full pakej macam ni, muka lawa body pun baek, gebu je kulit badan dia, yang paling min geram tengok dia belanja ketiak licin dia tu, memang fav min la awek yang macam ni, untung sape dapat awek nakal yang full pakej macam ni.

  UNTUK FULL KOLEKSI PIC DAN VIDEO DIA MIN DAH UP DALAM CHANNEL BERBAYAR ENCIKBRA.COM, YANG DAH JOIN BOLEH LAYAN, YANG BELUM JOIN TAPI BERMINAT BOLEH PM.

  anonymous

  macam mane join telegram EncikBra com.. pm price

  Disebabkan ramai sangat yang tanya pasal channel EncikBra.com, sekali lagi min terangkan.

  Ramai yang pm min nak join channel ni tanpa baca post min sampai habis, rajinkan membaca ye semua, UNTUK PENGETAHUAN SEMUA, CHANNEL NI BERBAYAR YE BUKAN FREE, YANG FREE HANYA CHANNEL PREVIEW SAHAJA (BOLEH CHECK POST LAMA SYARAT JOIN CHANNEL PREVIEW).. UNTUK DETAILS HARGA CHANNEL NI BOLEH PM MIN KAT TUMBLR ATAU TELEGRAM encik_abc

  👆 GAMBAR ATAS TU CONTOH SS CHANNEL ENCIKBRA.COM, BOLEH TENGOK SENDIRI BERIBU MODAL DALAM TU DAN AKAN DIUPDATE SELALU.

  📢📢FREE COLLECTION SEMPENA KEMERDEKAAN📢📢

  Miss Babe Busty Malay

  Sempena kemerdekaan so min nak belanja koleksi free lagi, kali ni koleksi yang agak berat, files 400 mb lebih, so syarat pun kena la berat jugak.. SYARAT KALI NI IALAH YANG PERTAMA MESTI FOLLOW ACC TUMBLR ENCIKBRAA MINIMUM 1 BULAN, YANG KEDUA KENA LIKE DAN REBLOG POST INI..KALAU DAH CUKUP SYARAT BOLEH PM MIN DI TUMBLR SAHAJA, TAWARAN NI HANYA UNTUK 3 HARI DAN AKAN TAMAT PADA 2.9.2022.

  FREE COLLECTION UNTUK FOLLOWER LAMA MIN 📢📢 (BACA SYARAT BETUL-BETUL DI BAWAH)

  Siti Faliza

  Koleksi awek ni min nak lanje kepada follower tumblr Encikbraa tapi kali ni syarat special sikit, baca betul-betul sebelum claim. (SYARATNYA IALAH MESTI FOLLOW TUMBLR ENCIKBRAA MINIMUM 1 MINGGU, DAN TAWARAN NI HANYA UNTUK 3 HARI DAN AKAN TAMAT PADA 11.8.2022). kalau dah cukup seminggu follow min boleh pm di tumblr sahaja, nanti min bagi full collection Siti Faliza. Yang mana min check tak cukup seminggu min takkan layan.

  Alisya Fazreen

  Awek model tudung muslimah pun tak lari dalam menjadi nakal, malah bila berbogel rupanya sangat besar size tetek dia. Untuk pengetahuan semua koleksi ni free je min nak bagi setelah lama tak belanja koleksi free, DENGAN SYARAT MESTILAH FOLLOW, LIKE DAN REBLOG POST NI DULU, KALAU DAH SETTLE KETIGA-TIGA SYARAT BOLEH PM MIN KAT TUMBLR SAHAJA, NANTI MIN SHARE FILES AWEK NI, SESIAPA YANG PM TANPA CUKUP SYARAT MIN TAK LAYAN DAN TAWARAN NI TAMAT PADA 2/8/2022.