@encikbraa
KOLEKSI BRA ARTIS DAN KOLEKSI AWEK MELAYU
Posts
60
Last update
2022-08-09 05:58:10

    FREE COLLECTION UNTUK FOLLOWER LAMA MIN 📢📢 (BACA SYARAT BETUL-BETUL DI BAWAH)

    Siti Faliza

    Koleksi awek ni min nak lanje kepada follower tumblr Encikbraa tapi kali ni syarat special sikit, baca betul-betul sebelum claim. (SYARATNYA IALAH MESTI FOLLOW TUMBLR ENCIKBRAA MINIMUM 1 MINGGU, DAN TAWARAN NI HANYA UNTUK 3 HARI DAN AKAN TAMAT PADA 11.8.2022). kalau dah cukup seminggu follow min boleh pm di tumblr sahaja, nanti min bagi full collection Siti Faliza. Yang mana min check tak cukup seminggu min takkan layan.

    Alisya Fazreen

    Awek model tudung muslimah pun tak lari dalam menjadi nakal, malah bila berbogel rupanya sangat besar size tetek dia. Untuk pengetahuan semua koleksi ni free je min nak bagi setelah lama tak belanja koleksi free, DENGAN SYARAT MESTILAH FOLLOW, LIKE DAN REBLOG POST NI DULU, KALAU DAH SETTLE KETIGA-TIGA SYARAT BOLEH PM MIN KAT TUMBLR SAHAJA, NANTI MIN SHARE FILES AWEK NI, SESIAPA YANG PM TANPA CUKUP SYARAT MIN TAK LAYAN DAN TAWARAN NI TAMAT PADA 2/8/2022.

    Qisstiena

    Disebabkan ramai yang tanya bila nak belanja koleksi free lagi..nahh min lanje lagi koleksi awek kecik molek ni..tapi tetek not bad besarnya..macam biasa follow,like dan reblog(UNTUK 3 HARI SAHAJA SELEPAS MIN POST) untuk dapatkan full koleksi awek ni..kalau dah settle semua syarat tu boleh pm kat dm ye..bukan komen kat sini..yang komen kat post ni min tak layan.

    Lyshanazreen

    (Hijab)

    (Freehair)

    (Free show)

    Yang mana satu pilihan yang anda suka?..Bertutup?..Terbuka? atau terbuka semua..Awek yang bertudung ni sumpah hot kalau diorang dah start bukak untuk belanja..lagi-lagi yang nakal macam ni..terus bukak habis..Kalau nak pic bogel dia versi uncensored boleh pm tepi (sebelum min delete)..tapi min belanja pic jela..kalau nak video kena join channel tele.

    p/s: Untuk pic bogel dan video sex dia min dah upload dalam channel tele min..yang dah join boleh la layan koleksi dia..yang belum join kalau berminat boleh pm tepi.

    Misskylienda

    Sempena cukup 2k follower di acc ketiga min ni..min sekali lagi nak belanja koleksi awek cun ni..yang belum pernah tengok boleh pm min dalam masa 3 hari sahaja selepas tarikh min post ni..syarat dia macam biasa..kepada yang belum tahu..syarat dia ialah kena follow..like dan reblog post ni..kalau dah settle boleh pm min kt tumblr atau tele min encik_abc..nanti min kasi full collection yang versi uncensored.

    Ikaa Shakir

    Betul la orang cakap..awek tudung yang nampak innocent dan baik ni sebenarnya lagi nakal time dorang horny..tetek awek bertudung ni pun sebenarnya besar je cuma dorang malas nak tunjuk..sekali tunjuk nahh selambak buah dia..terus geram batang ni mattt..koleksi awek ni min dah upload dalam group tele koleksi min..yang dah join boleh la tengok kemantapan tetek awek bertudung.

    Ani

    Lagi min nak belanja koleksi terbaru yang leaked..kepada yang minat awek chubby memang akan suka punya dengan koleksi ni..macam biasa..follow like dan reblog kemudian pm min ye..bukan comment kat post ni..boleh pm kat tumblr atau tele min Encik_abc..kalau dah settle semua tu baru min akan bagi full collection awek ni.

    p/s: Disebabkan ramai yang terlepas dengan free collection yang sebelum ni..kali ni min open untuk 5 hari start dari hari ni sampai 23.5.22.

    Fafa Segamat

    Ni ke awek yang tengah viral sekarang..boleh tahan nice jugak video awek ni..part handjob dan blowjob dalam kereta pun sedap..muka nampak baik dan innocent je time isap batang bf dia..siap tanya lagi air apa kat batang bf dia tu 🤣🤣..part fuck pun nice..min suka betul kalau ada aksi fuck sambil cium ketiak gf macam ni..awek melayu pulak tu..memang nice teruk..koleksi ni min dah post dalam channel telegram min.. untuk yang dah join tu bole layan puas-puas.

    Wawa Ahmad

    Setelah sekian lama min tak belanja koleksi free disebabkan cuti puasa..kali ni min nak bagi satu lagi koleksi percuma pic dan video vc bogel dia dengan bf dia ni..dengan syarat yang sama..follow..like dan reblog.

    kalau dah settle semua bole pm min kat tumblr atau kat tele

    p/s: tawaran koleksi free ni hanya untuk 2 hari bermula dari tarikh min post ni.