zaliey

    Ghairah di Tepian Jalan

    Perjalanan ke Genting melalui h/way yg lurus mmg membosankn, kiri kanan pemandangan bukit yang sangat indah dengan airnya terjun kelihatan dr tepi h/way, just ada kabus banyak menghadkan jarak penglihatan.

    Sebelah Zarul adalah bininya iaitu Amira. Zarul decided untuk berhenti skejap bagi

    mghilangkan rasa penat memandu dr KL, sambil menikmati udara sejuk dan nyaman itu di tepian lebuhraya yang pemandangannya menghadap ke gunung2 menghijau. Sambil minum 100plus kegemarannya, Zarul mengeluarkan sebatang rokok kesukaannya dan menyalakannya, sebelum dia menghisap rokok tersebut. Zarul terasa selesa dan bebas dr stress di kota & tempat kerjanya yg sibuk. Mmg jelas terbukti wang bukan segalanya bagi Zarul…dgn Kereta E60 BMW M5 yg

    segak bergaya serta kerjayanya sebagai Senior Exec di sebuah syarikat swasta tidak membahagiakan dirinya yg terasa kosong sejak kebelakangan ini. Sebab itulah dia mengambil cuti tahunan seminggu untuk menghiburkan hatinya dgn isterinya di puncak Genting.

    Amira pula memilih untuk duduk di tempat yang agak redup dibawah pokok2 tepi h/way, sambil turut menikmati panorama hijau dgn deruan enjin kenderaan yg lalu lalang di lebuhraya tue…

    “Penat ke bang?” Tanya Amira..yg sentiasa amik berat kesihatan suaminya itu.

    “Taklah just mata ngantuk kalau drive straight je mcm ni..kan kita biasa jln

    tersangkut-sangkut kat KL dgn jammed yg tak berkesudahan..” kata Zarul dgn nada mengeluh.

    Amira memahami suaminya itu yg mmg sentiasa mengeluh dgn kesesakan di KL…mmg niat nak berpindah tinggal di bahagian selatan…dekat2 area Bangi atau Seremban 2 yg mana kurang

    padat. Lagipun byk perumahan baru dibuka disana…Cuma Zarul rasa tidak perlu duduk rumah besar2 kalau stay dua org je..maybe Zarul x maksud

    apa-apa…tapi bagi seorang wanita dan isteri seperti Amira..kata-kata tersebut menghiris hatinya. Dia sedar sudah 5tahun bkahwin tapi masih belum mempunyai anak hasil perkahwinan

    ini….sekarang dirinya sendiri sudah berumur 29tahun.

    “Cik, mau tumpang tanya buleh ka?..!” tegur seorang lelaki berbangsa india lembut di belakangnya.

    “Owh…yes..?” balas Amira yg jelas terkejut. Tidak disangka ada orang dibelakangnya.

    “You punya kereta rosak ka?” kata lelaki tersebut.

    “Eh…taklah..mana pulak. Saya dgn suami sy berhenti kejap..” sambil jari telunjuknya menunjuk ke arah suaminya. Namun jarak dia dgn Zarul agak jauh. Zarul yg dr tadi kelihatan perlahan berjalan menuruni bukit menuju kesemak-semak. maybe ada sesuatu yg menarik minatnya. Amira hanya melihat, tidak ingin dia menganggu suaminya yg sedang menenangkan diri. matanya

    beralih ke arah india yg menyapanya tadi…tinggi sedikt dr suaminya yg hanya 5'7. maybe dalam 5'8 fikirnya…bdn yg tegap berisi dgn kulit warna gelap kebanyakkan rakyat keturunan India Selatan, bert-shirt & berseluar jeans yg kelihatan ketat akibat padatnya peha lelaki tersebut.

    “Ooo…itu suami ka? apa pasal pergi sana?.” tanya lelaki tersebut.

    “Entah la, buat ape tah” balas Amira.

    “You buat ape sini?” tanya Amira lg bg menghilangkan rasa kekoknya.

    “Oo…berhenti kejap mahu check tayar lori saja…nampak you duduk sini seorng ingat kereta u rosak tadi..” jawab lelaki india itu sambil tersenyum mengusap2 dadanya yg bidang.

    Amira mebalas senyum tersebut dan kembali duduk melihat suami dikejauhan yg leka membelek2

    daun2. Hairan juga dia melihat suaminya leka membelek2 daun didalam semak-semak tersebut.

    Tiba-tiba telinganya terdengar deruan air.. Amira menoleh dan terlihat si lelaki india sedang berdiri tegak buang air kecil di sebelah kirinya…walaupun jaraknya lebih kurang 2 kaki..tapi jelas kelihatan batang kemaluan lelaki india tersebut yang besar mengeluarkan air berwarna jernih…bunyi air menitik kedengaran apabila air kencing itu jatuh menimpa dedaun kering di tepi2 highway tersebut.

    Lelaki india tersebut menoleh ke arah Amira dan dengan berpura-pura terkejut berkata:

    “Eh..sorry sorry…sy tak tahan mahu kencing tak tahu kalu u mahu pusing sini tgok”..sambil tangannya memukul2 btgnya bagi menitiskan air kencing yg terakhir. Kemudiannya dgn slumber dia bergerak ke bahagian sisi lori untuk mengambil air didalam botol untuk membasuh batangnya itu tanpa perlu menyimpan batang tersebut didlm seluar mahupun mencuba untuk melindunginya dgn tapak tgn.

    Amira yakin mmg india ini sengaja berbuat demikian. Ini jelas kerana btg tersebut kelihatan makin membesar dr mulanya. Walaupun agak meluat dgn tindakan tersebut tapi matanya tidak mampu menahan melihat batang yg berwarna hitam besar dan tergangtung-gangtung di tgh2 jeans lusuh.

    Lelaki India itu kemudiannya membasuh btgnya yg semakin menegang itu dgn air dari botol mineralnya sehingga batang hitam dan besar itu kelihatan berkilat-kilat. Kemudian lelaki tersebut menjeling kepada wanita melayu yg berkulit putih gebu dihadapannya yg kelihatan terpana melihat tindakannya.

    Amira tidak pernah menyangka akan melihat permandangan sebegitu di tepi lebuhraya…melihat kemaluan seorang lelaki india yg hanya berdiri disebelah kiri lorinya berselindung di sebalik kesibukan kenderaan yg lalu lalang disebalah kiri lori tersebut. Kini lelaki tersebut merenung tajam ke arah Amira sambil megusap-usap batangnya yg makin membesar dr tadi.

    “Mau?” kata lelaki tersebut.

    Amira semakin blur~~

    “You mahu ini ka?…mari syg..“pelawa lelaki india itu sambil tersenyum sinis melihat Amira yg kaget dgn apa yg dilihatnya.

    Namun entah apa yg menghantui dirinya….bagaikan ingin mengetahui sesuatu, Amira berjalan dari kenderaan suaminya itu menuju ke lori lelaki India tersebut.

    Sampai saja didepan lelaki tersebut, lelaki itu menarik lengan Amira dan dgn pantas mencium mulutnya dgn rakus. Tgn lelaki india itu dgn pantas meramas-ramas buah dadanya yg bersize 34D….

    Amira pula entah mengapa…automatik membalas ciuman dan meramas2 batang yg baginya terlalu besar dan keras. Amira belum pernah curang pada suaminya sebelum ini….dan mengikut rekod peribadinya…suaminya adalah satu-satunya lelaki didunia ini yg menakluk dirinya sehingga ke ranjang.

    Namun kini tidak lagi…..bibirnya yg mungil melekat rakus dgn india bermisai pendek dan berjambang lebat, jejari halusnya pula ghairah mengenggam erat btg lelaki tersebut dan punggungnya pula terangkat-angkat apabila tgn sebelah kiri lelaki india itu khusyuk meramas2 pggungnya. Batang lelaki itu yg keras menusuk ke perutnya.

    Lelaki india itu melepaskan bibir Amira…dan agak terkejut seketika…berdiri dihadapannya

    sejauh 5kaki suami wanita melayu yg sedang ghairah meramas-ramas batangnya. Amira yg

    membelakangi Zarul tidak sedar akan kehadiran suaminya itu. Dia yg semakin ghairah mula mencium-cium pipi lelaki tersebut yg dipenuhi bulu-bulu yg agak kasar. Melihat Zarul hanya terpaku dan Amira pula kegersangan…India itu semakin berani dan bernafsu…Lantas dia menekan kepala Amira kearah btgnya yg mengeras itu. Amira faham dgn kehendak lelaki itu….smbil melutut…itulah pertama kali dia melihat scr langsung kemaluan lelaki india yg besar dan gagah…ditumbuhi bulu yg lebat dgn scrotum yg besar padat.

    Zarul terkaku melihat kerakusan isterinya. Zarul melihat wajah lelaki india yg tersenyum sinis. Tgn berbulu lelaki itu kemas memegang kepala isterinya yg tidak henti-henti menjilat

    dan menghisap2 btg hitam tersebut.

    Setelah lebih kurang bebrapa minit, lelaki itu mengarahkan Amira supaya masuk ke dlm lori tersebut…..Amira yg masih membelakangi suaminya itu seperti dipukau..mengikut sahaja kemahuan lelaki berbadan tegap disisinya.

    Lelaki India itu tersenyum melihat Zarul hanya berdiri kaku merestui hubungan zina yg dilakukan isterinya yg cantik mulus itu. Zarul melihat isterinya mengeluh manja pada saat berciuman dgn india itu. Zarul kini bergerak kearah lori tersebut dan melihat dari luar isterinya ghairah berpelukan sambil terlentang di atas seat penumpang/pemandu. Pintu lori sebelah kiri itu dibiarkan terbuka oleh lelaki tersebut. Sambil berciuman, lelaki itu melepaskan jeans dan menyelak kain isterinya, aksi meraba-raba peha mulus isterinya semakin liar. Dan Amira pula

    mula melebarkan kakinya sehingga Zarul dengan jelas melihat batang hitam itu kontra dgn bagian peha Isterinya yg putih gebu. Zarul berdiri menghampiri lori tersebut dan kaku melihat adegan dihadapan matanya.

    Tiba-tiba Amira tersentak, Rupanya btg hitam yg dilihat Zarul tadi sudah tersepit dirongga kemaluan isterinya. Lelaki itu sudah melepas peha Amira dan menciumi sambil menjilati puting

    teteknya. kini hanya punggung isterinya sahaja yg bergerak-gerak bagai meminta btg itu tengelam sehingga ke dasarnya…

    “Ooooohhh..ahhhhhh…besarnya…….sedap..sedap.” mulut Amira terus merengek-rengek meminta India itu untuk menusuk pantatnya.

    “Ah..yes sayang, u mau ini batang ka….mau?.” tanya india yg kini sudah berbogel 100% dikangkangnya.

    “Yes…lagi,..cepatlah..” smbil cuba mengusap dada bidang berbulu lebat….dan tanpa perlu menunggu rintihan kedua, kelihatan pantat isteri Zarul dengan bulu yang halus nipis dan ditikam kemas dgn btg india yg hitam berkilat, menandakan Amira dgn rasmi sudah menerima zakar kedua dlm hidupnya…yg jauh lebih besar dan berbulu lebat dr Zarul.

    Amira kini sudah tergolek pasrah sementara kakinya mengangkang luas diatas bahu lelaki india tersebut. Lelaki itu menusuk kencang sehingga lori itu kelihatan bergegar2…namun siapa menyedari hakikat ini?….kenderaan lain dgn pantas melalui lebuhraya berbukit itu tanpa menghiraukan sebuah BMW dan lori besar yg berada dibahu jalan.

    “Ohhhhh…. sedapnya btg you …. eahhh ahh..” erang Amira. Isteri Zarul itu mengepit2 btg india yg berada didalam pantatnya berulang kali.

    “Ahhhhh sedapnya puki melayu…..puki bini org melayu mmg sedap” sambil tangannya meramas2 buahdada Amira. Adegan semakin hangat dan cuaca semakin gelap…sudah hampir pukul 6pm. Sambil berdiri…Zarul memasukkan zakarnya yg telah lembik kedlm seluar. Jelas dia sendiri sudah terpancut. Namun pancutannya bukanlah kedasar telaga bunting isterinya yg cuma sesekali disemai sejak 5tahun lalu…tetapi di atas tayar lori yg besar berada dihadapannya. Dari situ la dia menyaksikan adegan panas isterinya.

    “Ahhh..mmm…"suara ciuman mesra mereka sampai kekuping Zarul yg memancing Zarul utk kembali mengintai aksi panas isterinya lagi. Zarul lalu menghampiri mereka. Sambil menaiki seat lori dari belakang, Zarul berdehem….Amira terkejut namun mereka terus berpelukan sambil berciuman dan sementara itu btg india itu masih rancak mengerjakan pantat isterinya itu….

    “Huhhh…mmg sedap bini u. mana mau? dlm mau ka?” kata lelaki itu.

    Tiba-tiba Zarul meluru ke arah lelaki itu dan menekan punggung lelaki itu supaya lebih kedalam. India itu agak terkejut tetapi tersenyum lebar sambil menoleh kebelakang apabila melihat tgn si suami menekan punggungnya kedlm. Amira isterinya pula mengapai2 kepala lelaki itu smbil mulut mereka dgn rakus bertaup rapat

    “Acchhhhhh”, india itu mengerang…. sementara si india meramas dada Amira. Zarul dgn berpeluh kepanasan menekan-nekan belakang india itu dan sekali jari-jarinya mengusap2 celahan kangkangan isterinya dan lelaki india tersebut. Zarul menjilat jari2 nya yg basah berlendir tanpa rasa jijik.

    “Fuck dia cukup2 macha..lagi dlm…dlm lagi macha…” terang Zarul dgn nada nafsu dan geram.

    “Yahhhhh…ini btg sedap utk u punya bini….punya puki….aaaccchhh… ssssssssshhhh..lagi kepit syg…ahh” india itu semakin berani.

    “Ahhh…. laju lagi…… tak tahan lagi……. puaskan Amira bang…maafkan Mira bang…..” rintih Amira yg serba salah diantara kesedapan kini dgn kewarasannya sbg seorg isteri kepada Zarul.

    “Sssshhhh…syg, u tengok…u punya suami suka tengok kita ini mcm hah?..ahhh u kuat lagi i bleh pancut dlm kalu..”..bisik india itu…belum sempat menghabiskan patah perkataannya, Amira teransang sgt hebat apabila terfikir kesan pancutan sperma ke dalam telaga buntingnya yg kosong

    itu…lantas Amira megepit dan membalas dgn lebih hebat, tak semena dia menegang ketika btg india itu menekan btgnya masuk kedalam pantatnya dgn lebih ganas .Tubuh isteri Zarul itu bergetar.

    “Ssshhhhh….. ohhhhhh… bestnyeer….. masukan terus yang dalam oooohhhhh

    hangat…. btg u besar……..“keluh Amira.

    "Yahhh…ahh…ini pancut ah…..ahhhh” erangan kuat dari lelaki india itu.

    Tgn Zarul berhenti dari menekan blkg india itu dan kembali keluar dr lori itu.

    “Bagus…..kau siram rahim sundal tu dengan mani kau…biar bunting anak india!” kata Zarul bagai melepaskan geram bercampur nafsu.

    Zarul duduk ditepi kereta smbil menghisap rokok. Zarul agak kehairanan kerana Isterinya tidak keluar2 lagi dari lori itu. Tak lama lori itu kembali bergegar makin laju..dan barulah muncul isterinya di pintu tetapi dgn btg yg masih terselit dikangkangnya. Sambil mengendong isteri Zarul keluar dari lori itu, batang india itu menusuk2 dgn laju..kini posisi Amira membelakangi si lelaki india dgn btgnya ditusuk dari belakang dan kedua2 pahanya dipegang erat oleh lelaki tersebut supaya kangkangan menjadi lebih luas, kali ini Amira melihat dgn jelas muka suaminya yg jelas tidak berbuat apa2 dan hanya menikmati

    panorama indah dihadapannya. Amira merlemparkan senyuman pada suaminya.

    “Ouhhh….abang suka ke te..tengok Mira mcm ni? Ohh…ahh…ahhhh…seeedap bangggg…."keluh Amira. Zarul hanya tersenyum tidak menjawab kata2 Amira.

    "Mau keluar mana lagi?..” tanya lelaki india yg sedang mengawan bersama isterinya itu kepada Zarul.

    “Mulut ka?”..katanya lagi.

    “Jgn…kasi dlm lubang sana juga…kasi penuh…boleh bikin anak you la.."balas Zarul sambil berjalan merapati dan mencangkung betul2 didepan kangkang Amira. Zarul tekun melihat btg hitam india itu keluar/masuk pantat Amira.

    "Baik boss…you mau sy bikin baby dgn you punya bini lagi bagus boss..” smbil melajukan tusukan padunya.

    “Oh…bang, Ira x tahan bang…. Ira tak tahan…….” isteri Zarul menggelepar-gelepar.

    “Oohhhh… acccchhhh….. saya keluar…. saya keluar lagi….. ahhhhhhhhhhhhhh…. amik ini…ahh.. ahhhh….” india itu menegang, sementara Amira terus menadah dgn rela.

    “Slurpp….slurpp….ohh sedapnya…abang suka puki yg macam ni…dah lama abg nak puki Mira yg macam ni..ohhhh…."Zarul terus menjilat pantat Amira yg terlopong menganga dan mengalirkan airmani sebaik btg india itu terlepas dari pantat Amira.

    "Ohhhh….ahhhh…..abangggg….Mira puas banggg….Ira nk lagi bang….ohhhh…."Mira membiarkan saje Zarul menjilat2 pantatnya.

    "Ermm…nti balik dari Genting abang Kumar terus stay rumah Ira ya…Ira nk puas2 sama abang Kumar…ermmm…muahhhh…."Amira sedang berciuman dengan lelaki india yg dikenali dgn nama Kumar di seat blkg kereta BMW yg dipandu oleh Zarul. Satu2 pakaian yg masih melekat ditubuh Amira hanya baju kurung yg telah tersingkap keatas. Coli dan seluar dalam serta kain baju kurungnya telah ditanggalkan. Kumar pula hanya mengenakan seluar jean yg kini sudah diturunkan separas peha. Hanya Zarul saje yg berpakaian lengkap. Mereka dalam perjalanan ke Genting membawa Kumar bersama atas permintaan Amira yg mahu berseronok bersama Kumar lagi disana nti. Lori Kumar diparking disuatu kawasan RnR. Zarul mengiakan permintaan Amira tanpa membantah sedikit pun.

    "Amboiii…. abis abang ni macamana?"tanya Zarul yg sesekali memerhatikan kegiatan isterinya beromen bersama Kumar melalui cermin pandang belakang keretanya.

    "Alaa…abang kan selalu takde kat rumah….biar la abang Kumar duduk skali dgn kita….temankan Ira” jelas Amira pada Zarul.

    “Kalau abang ada kat rumah pun….kan abang boleh tidur bilik lain yg kosong tu…"sambung Amira lagi menjelaskan.

    "Tengok tu Kumar….saya punya bini suda ketagih sama you punya btg…untung la you dpt puki melayu free hahaha…."Zarul seperti setuju dgn cadangan Amira.

    "Hahaha….nti saya kasi dia puas2….kasi you punya bini ada baby…” jawab Kumar.

    “Bagus….bagusss…. Kumar….sekarang saya punya bini jd you punya sundal…tp you mesti kasi saya tengok you kongkek dan kasi saya jilat dia punya puki lepas you kongkek dia punya puki…” ucap Zarul pada Kumar.

    “Ok boss….baik boss…umpphh….ermmm…” Balas Kumar dan terus kembali memeluk dan berciuman dgn Amira. Zarul memutar lagu di radio sambil menyanyi perlahan. Sungguh seronok dihatinya membayangkan isterinya akan dilanyak Kumar selama seminggu di Genting nti. Percutian yg pada mula dirancang olehnya utk bersama isterinya kini bertukar menjadi percutian utk isterinya Amira berbulan madu bersama Kumar.  Suara erangan isterinya dibelakang tidak dihiraukannya lagi kerana Zarul hanya mahu mereka cepat sampai ke Genting dengan selamat.

    lelak1

    Dilla

    “Nama adik siapa?” tanya Akmal.

    “Saya Dilla” jawab gadis itu.“Oh.. Dilla.. ” sambut Akmal.

    Suasana sepi seketika. Masing-masing melontarkan pandangan kosong ke Taman Herba yang biasanya menjadi tempat pesakit-pesakit beristirehat dan para pelawat menunggu waktu melawat. Bunyi cengkerik menghiasi suasana sunyi pada malam itu.“Dilla sebenarnya temankan siapa kat sini?” tanya Akmal. “Dilla temankan abah Dilla. Dia kena ulser usus. Dah buat operation dan sekarang tengah tunggu doktor bagi kebenaran balik.” jawab Dilla.“Agak-agak bila agaknya abah Dilla boleh keluar hospital?” tanya Akmal ingin tahu.“Tak tahu lah bang. Masih macam tu lagi nampaknya, cuma dia dah tak menanggung sakit macam dulu lagi dah. Doktor kata mungkin lagi seminggu dia kat sini. Abang temankan siapa pulak?” tanya Dilla pula.“Abah abang. Dia kena semput. Kronik sangat sampai dah masuk air dengan oksigen. Katil abah abang selang sekatil dari katil abah Dilla.” terang Akmal.“Ye ke, eh Dilla tak perasan.” kata Dilla sambil tersengih.Suasana sepi kembali. Masing-masing masih berdiri menongkat siku di pagar besi yang memisahkan Taman Herba dengan kaki lima. Lampu kaki lima menerangi suasana. Datang pula seorang pengawal keselamatan bertanyakan status kehadiran mereka berdua di luar wad pada waktu itu kerana waktu melawat sudah lama tamat. Setelah diterangkan mereka adalah waris pesakit di wad, pengawal itu pun pergi ke wad yang lain.“Nama abang siapa?” tanya Dilla. “Panggil saja abang Akmal.” jawab Akmal ringkas.“Abang dah kawin ke belum?” tanya Dilla.“Abang bujang lagi. Nape Dilla?” tanya Akmal pula.“Ah.. saja tanya..” jawab Dilla.“Dilla masih sekolah ke?” tanya Akmal mula memancing agar semakin mesra.“Ha'ah.. belajar kat Kolej bla bla bla bla………..” dan mereka pun berbual mesra saling mengenali sesama mereka. Namun pada masa yang sama Akmal sebenarnya sedang memasang niat untuk merasai tubuh gadis itu. Sambil berbual, Akmal mencuri pandang tubuh Dilla yang ketika itu bertudung putih, berbaju t coklat dan berseluar track. Mata Akmal lebih tertumpu kepada punggung Dilla. Sedikit tonggek dan cantik. Lebih-lebih lagi ketika itu Dilla memakai seluar track yang nampak agak sendat manyarung punggungnya. Sudah tentu bentuk pungguung Dilla yang licin dibaluti seluar track itu merangsang syahwat Akmal. Tubuh Dilla yang slim itu dihiasi sepasang buah dada yang sederhana saiznya, tidak terlalu besar. Lebih dari cukup tapak tangan untuk menampungnya. Tahi lalat kecil kelihatan merata berada di wajah Dilla menambah keserian wajahnya. Lebih-lebih lagi salah satunya berada di dagu kirinya. Akmal menahan geram sahaja. Hatinya seakan hendak melihat wajah gadis yang comel itu menghisap batangnya. Dia ingin batangnya di kolom wajah cantik bertahi lalat di dagu kiri itu. Dan sudah tentu ketika masih bertudung.Akmal mengajak Dilla minum di warung di luar hospital. Dilla setuju dan mereka masuk kembali ke wad untuk melihat keadaan bapa masing-masing sebelum memesan kepada jururawat yang bertugas bahawa mereka keluar sebentar ingin minum malam di warung.Sepanjang perjalanan ke warung, Akmal sengaja berjalan agak rapat dengan Dilla membuatkan bahu mereka sering berlaga. Di warung kopi yang dibuka sehingga 2 pagi itu, mereka berbual kembali tentang perkara-perkara semasa disamping mengenali hati budi masing-masing. Akmal begitu bijak menjadi alim-alim kucing. Dia bertekad ingin menikmati gadis comel itu. Tak dapat masuk, dapat cium bau pun jadilah.Selepas itu, mereka berdua ke jeti tempat orang memancing. Kelihatan ramai pemancing sedang duduk menunggu umpan mereka disambar ikan. Nasib mereka seakan sama dengan nasib Akmal, sedang berusaha memancing mendapatkan ikan segar yang cantik dan seksi berseluar track itu. Berdua mereka duduk di benteng menikmati hembusan angin muara sungai yang dingin. Dilla kelihatan kedinginan. Akmal membuka jaketnya dan meyarungkan ke tubuh genit Dilla. Dilla tersenyum kepada Akmal sambil mengucapkan terima kasih. Dengan selamba Akmal menjawab, “Kasih diterima”. Tersenyum simpul Dilla dibuatnya.Selepas itu, mereka kembali ke hospital. Ketika ingin menyeberangi jalan, Akmal memegang tangan Dilla membuatkan Dilla malu-malu. Walau pun sudah menyeberangi jalan, Akmal masih tidak melepaskan tangan Dilla. Malah dipimpinnya gadis genit itu beriringan menuju ke dalam hospital. Dilla yang serba malu itu serba salah. Hendak lepaskan terasa sayang, hendak di biarkan terasa malu. Dilla terpaksa memendam rasa malunya lantaran dia juga sebenarnya menaruh minat kepada Akmal. Baginya mungkin itu dapat membantunya agar dapat memiliki hati Akmal yang boleh tahan kacaknya. Mereka berjalan berpimpinan dan Akmal membawa Dilla ke Taman Herba yang suasananya gelap itu. Mereka duduk di bangku batu yang beratapkan bumbung berbentuk cendawan. Tangan Akmal masih memegang tangan Dilla. Akmal memandang Dilla yang duduk rapat disebelahnya. Dilla memandang wajah Akmal dalam suasana yang agak gelap itu. Akmal melepaskan tangan Dilla dan memaut dagu Dilla dengan lembut. Seakan dipukau, Dilla menurut menoleh ke wajah Akmal. Dagu runcing Dilla di usap penuh kelembutan. Jari Akmal mengusap pipi Dilla yang lembut. Dilla hanya diam dalam debaran menanti tindakan selanjutnya dari Akmal.Perlahan-lahan wajah Akmal merapati wajah Dilla. Mata Dilla terpejam dan bibirnya sedikit terbuka, seakan memberi isyarat bahawa dia merelakan. Bibir mereka berdua pun akhirnya bertaut dan saling mengucup dan menerima. Akmal mula memainkan lidahnya menguli lidah Dilla. Dilla yang kaku dan tidak berpengalaman di dalam hubungan yang seperti itu hanya mengikut rentak permainan yang jelas dikuasai oleh Akmal. Lidah Akmal lincah meneroka mulut gadis genit itu dengan penuh kelembutan dan penuh perasaan. Lelangit Dilla berkali-kali di jilat Akmal sehingga Dilla seakan lemah dalam gelombang asmara. Dilla menikmati perasaan yang selama ini hanya difikirkan di kotak fikirannya, yang hanya di lihat di kaca-kaca televisyen dan yang kadang-kadang di dalam angannya tatkala sendirian.Akmal memaut tubuh Dilla yang dirasakan semakin longlai dalam keberahian. Tangan Akmal mula mengaktifkan segala suis asmara di seluruh tubuh Dilla. Lengan Dilla di usap-usapnya. Dari bahu hingga ke jari jemari. Naik kembali ke perut Dilla yang ramping dan naik perlahan-lahan ke gunung comel milik gadis itu. Akmal meraba-raba tetek Dilla dengan lembut sambil meramasnya perlahan-lahan. Mulutnya masih lagi enak saling bertukar air liur sesama mereka. Dalam keberahian, Dilla cuba berlaku baik dengan cuba menolak tangan Akmal yang meramas teteknya. Namun tolakkannya setakat ala kadar, sekadar menunjukkan seakan dia tidak rela melakukannya, walhal dia sedang menikmati gelombang nafsu yang mengasyikkan itu. Usapan tangan Akmal turun ke tundun Dilla. Dari luar seluar track yang licin, Akmal mengusap-usap tundun Dilla dan sesekali jarinya mengusik belahan cipap Dilla yang dirasakan semakin lembap dan hangat. Keberahian Akmal semakin membara kerana peha Dilla yang gebu itu dirasakannya licin dan lembut kerana seluar track yang Dilla pakai pada malam itu. Tangannya mengusap penuh perasaan. Malah Akmal juga berusaha membuatkan Dilla membuka kepitan pehanya agar memberinya ruang untuk mengusap ruang terlarang yang sedia diketahuinya sudah semakin berair itu. Usahanya berhasil. Perlahan-lahan, Dilla membuka ruang untuk tangan Akmal mencapai celah saktinya dan membiarkan dirinya menikmati betapa sedapnya lurah kemaluannya diusap dan biji kelentitnya di gentel halus oleh Akmal. Gelora nafsu semakin menguasai Dilla. Dia benar-benar menikmati perasaan itu meskipun perasaan berdebar dan malu masih lagi wujud tersembunyi di kuasai nafsu. Dilla terkangkang bersandar di tubuh Akmal menikmati kelazatan kemaluannya di mainkan tangan nakal Akmal. Seluar track Dilla semakin ditembusi air kemaluannya yang melimpah. Malah, jari jemari Akmal dapat merasakan air cipap Dilla semakin banyak menyelaputi jarinya. Memang nasib Akmal kerjanya menjadi mudah kerana Dilla tidak memakai seluar dalam.Akmal berhenti seketika. Akmal membuka seluar slacknya dan menghunuskan pedang kontot yang keras dan gelap warnanya kepada Dilla. Dilla terpaku melihat konek Akmal yang besar. Akmal menarik tangan Dilla agar memegang koneknya. Tanpa bantahan Dilla memegang konek Akmal. Haba hangat dari konek Akmal serta merta dirasai tapak tangan Dilla yang mula memegangnya. Akmal memegang tangan Dilla yang sedang memegang koneknya dan mengajar Dilla cara melancapkan konek lelaki. Turun naik tangan Dilla yang menggenggam konek Akmal. Tangan comel gadis genit itu melancap konek Akmal dalam suasana gelap di Taman Herba. Akmal mula menikmati kesedapan dilancap Dilla. Akmal kembali menyambung menggentel kelentit Dilla. Mereka berdua saling berada di dalam kenikmatan dan saling melancap sesama mereka.Setelah beberapa minit, mereka berhenti. Akmal meminta Dilla berdiri dihadapannya dan membelakangi dirinya. Dilla hanya mengikut sahaja kata Akmal. Akmal kemudiannya menekup mukanya di celah-celah bontot Dilla.“Eh abang… Kenapa buat macam tu..” kata Dilla sambil mengalihkan badannya ke hadapan mengelakkan bontotnya di cium Akmal.“Please sayang… Abang nak cium bontot Dilla…” kata Akmal menagih simpati sambil tangannya melancap koneknya sendiri.“Abang nak buat apa?….” tanya Dilla serba salah.“Abang nak cium je sayang… Bontot Dilla cantik sayang…. please sayang…. ” pujuk Akmal.Dilla pun menurut dan membiarkan Akmal memekup mukanya di celah bontot Dilla. Akmal menghidu bau bontot Dilla yang memakai seluar track itu sedalamnya. Lidahnya menjilat celah bontot Dilla walau pun Dilla masih memakai seluar track. Perlahan-lahan tangan Akmal meramas bontot Dilla dan mengusap bontot Dilla manja.Akmal bangun dan memeluk Dilla. Koneknya di tembab ke bontot Dilla yang licin dibaluti seluar track itu. Akmal menggeselkan koneknya turuun naik celah bontot Dilla. Semakin lama semakin kuat Akmal menekan koneknya di bontot Dilla.“Dilla… Boleh abang sayang Dilla?” tanya Akmal.“Ermmm… nape?…. ” tanya Dilla ala-ala mengada-ngada.“Sebab abang rasa macam dah jatuuh cinta la…. ” kata Akmal.“Dengan sape?” tanya Dilla sengaja nak tahu.“Dengan Dilla…. ” kata Akmal.Dilla cuma tersenyum sendiri. Dia semakin syok pulak bila bontotnya digesel-gesel konek Akmal yang keras membatu tu. Pertama kali dalam sejarah dia diperlakukan sebegitu. Seronok rupanya berasmara. Dilla teringin nak pegang konek Akmal sekali lagi. Dilla menghulurkan tangannya ke belakang, menuju konek Akmal yang sedang menempel di celah bontotnya. Dilla memegangnya dan melancapkannya. Akmal serta merta tak boleh tahan. Koneknya di lancap di punggung seorang gadis yang sendat dengan seluar track yang licin. Akmal teringin nak memancutkan air maninya di bontot Dilla. Dia mahu bontot Dilla yang sendat dengan seluar track itu dicemari air maninya. Dia mahu lihat air maninya meleleh di bontot gadis cantik itu.“Ohhh…. Dilla…. Dillaaa…. ” Akmal semakin tak boleh handle.“Dilla… Sedapnya Dilla lancapkan abang…. AAAAAAAAHHHHHHH!!! ” Akmal mengerang kenikmatan dengan agak perlahan namun cukup bagi Dilla mengetahui bahawa dirinya sedang klimaks.Memancut-mancut air maninya diperah tangan Dilla yang comel itu. Air mani Akmal mencurah-curah di atas bontot Dilla dan membasahkan seluar tracknya. Sementara Dilla sungguh teruja merasakan bontotnya dihujani air mani yang banyak dan hangat. Tangannya memegang konek Akmal yang berdenyut-denyut mengeluarkan benihnya.Akmal terduduk kembali di pondok cendawan sementara Dilla menoleh-noleh ke bontotnya melihat kesan air mani yang Akmal berikan. Oleh kerana keadaan agak gelap, Dilla hanya dapat melihat seluar tracknya samar-samar dinodai air mani Akmal. Dilla duduk di sebelah Akmal dan diam tak berkata apa-apa.Beberapa minit selepas itu, mereka berdua masuk ke wad menemani bapa masing-masing. Dilla… Dilla….“ bisik Akmal di telinga Dilla.Dengan mata yang kelat Dilla membuka matanya. Wajah Akmal terpandang di hadapannya. Akmal segera menunjuk isyarat supaya senyap kepada Dilla. “Ada apa bang?” tanya Dilla seperti terpinga-pinga. Akmal tidak menjawab. Dia hanya menarik tangan Dilla hingga Dilla bangun dari kerusi malas di sebelah katil ayahnya. Ayahnya kelihatan sedang berdengkur. Tiub air masih melekat di tangannya. Mereka berdua keluar melalui pintu belakang menuju ke tangga tingkat atas. Kemudian mereka masuk lif dan menuju ke tingkat paling atas di bangunan itu. “Kita nak kemana ni bang?” tanya Dilla sambil matanya melihat jam ditangan, baru pukul 12 tengah malam rupanya. “Adalah… Abang ada tempat yang special nak tunjuk kat Dilla.” kata Akmal berahsia. Sebaik lif sampai di tingkat paling atas, mereka pun keluar dari lif dan menaiki tangga menuju ke atas bumbung bangunan 5 tingkat itu. Pemandangan hampir separuh bandar itu dapat dilihat dengan jelas dari tempat mereka berdiri. Akmal segera menutup pintu dan menyendalnya menggunakan sebatang besi. “Cantiknya bang… Macam mana abang tahu ada tempat cantik macam ni?” tanya Dilla. “Tadi abang boring, tak tahu nak buat apa. Jadi abang saja-saja jalan-jalan naik atas ni.” jawab Akmal sambil memaut pinggang Dilla yang berdiri di sisinya. Dilla teruja dengan pemandangan yang cantik itu. Lampu jalan dan bangunan-bangunan menghiasi permukaan bumi disamping cahaya bulan yang menerangi mereka berdua. Mereka berbual mesra dan saling bersentuhan sesama mereka. Tangan Akmal sentiasa mengusap bontot Dilla. Air mani yang tadinya membasahi bontot Dilla sudah kering dan mengeras di atas bontot seluar track Dilla. “Abang ni gatal lah… Asyik pegang bontot Dilla je..” kata Dilla manja. “Abang suka lah kat bontot Dilla…” kata Akmal. “Kenapa?” tanya Dilla. “Sebab seksi…” kata Akmal. “Seksi ke bang? Dilla tak pakai seksi-seksi lah bang, setakat seluar track ni je…” Kata Dilla. “Seluar track tu yang buat Dilla nampak lagi seksi. Licin dan nampak mantap.. Gerammm abang… ” kata Akmal sambil meramas bontot Dilla. “Abang ni… kang terpancut-pancut lagi kang….” kata Dilla. “Kalau Dilla sudi… seluruh bangunan ni abang tadahkan…” kata Akmal. Dilla ketawa kecil. Kemudian tangannya memegang perut Akmal. Matanya melihat wajah Akmal yang samar-samar membelakangi cahaya bulan. Akmal memimpin tangan Dilla memegang koneknya. Dari luar seluar, Dilla mengusap konek Akmal. Akmal semakin stim apabila koneknya di pegang gadis comel yang cantik itu. Akmal membuka zip seluarnya dan mengeluarkan koneknya menjadi tatapan Dilla. “Eeee… tak malu… tayang burung kat perempuan…” kata Dilla. “Memang abang tak malu… asalkan cuma dengan Dilla sorang je…” kata Akmal memancing kepercayaan Dilla. “Abang ni… jahatlah….” kata Dilla sambil jarinya mula menjalar ke konek Akmal yang sedang giat berkembang itu. “Tak jahat… nakal je…. ” kata Akmal tersengih-sengih. Dilla mula melancap konek Akmal. Di usap-usapnya konek yang keras itu berulang-ulang kali. Sementara Akmal pula meraba-raba peha dan bontot Dilla. Tangannya semakin masuk menuju ke kelengkang Dilla. Dilla membiarkan Akmal menggosok cipapnya. Dilla gembira dirinya dicabul sebegitu kerana dia menikmati kesedapannya yang menyeronokkan. Akmal memasukkan tangannya ke dalam seluar track Dilla dan mula menggosok cipap Dilla. Bunyi air berahi Dilla semakin kuat sewaktu Akmal menggentel kelentit Dilla yang semakin banjir itu. Air pekat dan licin semakin banyak keluar dari lubang cipap Dilla membasahi tangan Akmal. “Dilla sayang dah stim ye… ” tanya Akmal selamba. “alah abang niee….” kata Dilla malu-malu. “Dilla hisap konek abang sayang…” pinta Akmal. Dilla terus tunduk menonggeng menghisap konek Akmal. Pertama kali dalam hidupnya menghisap konek lelaki dan dia kelihatan teragak-agak melakukannya meskipun sudah hampir separuh konek Akmal hilang di dalam mulutnya. Akmal melihat kepala Dilla yang bertudung itu bergerak-gerak menghisap koneknya. Akmal melihat punggung Dilla yang sedang menonggeng. Akmal mengusap bontot Dilla dan menarik seluar track Dilla hingga melorot ke bawah bontotnya. Bontot Dilla yang putih dan gebu terpapar seksi. Daging bontotnya yang menggebu meliuk-liuk bersama pergerakan kepala Dilla menghisap konek Akmal. “Sedapnya… Abang tak sangka Dilla hisap sesedap ni.. ” kata Akmal memuji. Dilla berhenti menghisap konek Akmal dan mendongak memandang muka Akmal. “Abang nie… Dilla tak pernah tau buat macam ni…. Abang ni jahatlah… ” kata Dilla. “Ok ok sayang… lepas ni abang pulak hisap Dilla punya.. Barulah adil… ” kata Akmal sambil menarik bahu Dilla agar tegak berdiri. Akmal menyuruh Dilla berdiri berpaut pada dinding tangki air dan Akmal pun berlutut di belakang Dilla. Bontot Dilla yang mana seluar tracknya itu dilondehkan ke bawah bontot memberahikan Akmal. Akmal menghidu bau celah bontot Dilla. Kemudian dia menjilatnya berulang kali. Lubang bontot Dilla dikorek-korek menggunakan hujung lidahnya. “Eeee…. Abanggg… Dilla gelilah….” kata Dilla sambil tubuhnya seakan menggelitik kegelian. Akmal tidak menghiraukan Dilla. Jilatan Akmal semakin jauh ke kelengkang Dilla. Seluar track Dilla di lorotkan lagi ke bawah hingga jatuh tersangkut di lutut. Akmal menjilat kelengkang Dilla. Air masam masin dari lubang perawan gadis itu di jilatdan dihirupnya. Bunyi lucah decupan hasil hisapan dan jilatan Akmal kedengaran menghangatkan suasana. Bontot Dilla melentik-lentik merasakan kesedapan cipapnya dijlat oleh lelaki. Mata Dilla terpejam menghayati keberahian yang mengasyikkan itu. Sedapnya bukan main lagi. Lidah Akmal meneroka lubang cipap Dilla yang masih dara itu. Sedikit demi sedikit lubang Dilla dimasuki lidah Akmal yang liar. Meskipun sedap, tetapi Dilla dapat rasa kepedihan lantaran lubang cipapnya belum pernah dimasuki konek lelaki. Dia masih dara. Dilla menolak kepala Akmal menggunakan bontotnya dengan hanya ditonggekkan ke belakang. Akmal tahu Dilla masih dara, lalu Akmal menumpukan pada biji kelentitnya supaya akal Dilla hilang dalam keberahian. Taktik jahat Akmal berjaya. Dilla merengek sedap seolah hilang langsung rasa malunya kepada Akmal. Akmal terus berdiri di belakang Dilla setelah rahang dan lidahnya lenguh menjilat. Koneknya di lancap berulang kali hingga keras dan Akmal mula membenamkan koneknya ke lubang cipap Dilla dari belakang. Pada mulanya Dilla membiarkan. Namun setelah kepala takuk konek Akmal hilang dalam cipapnya, kepedihan mula dirasa semakin kuat. Dilla tiba-tiba teringat bahawa dia bukan bermimpi. Jika diteruskan daranya yang dijaga selama ini akan hilang begitu sahaja. Dilla menolak tubuh Akmal sambil menarik pinggangnya kehadapan hingga konek Akmal terkeluar dari mulut cipapnya. Hampir-hampir sahaja dia kehilangan keperawanannya kepada Akmal. “Kenapa sayang…” tanya Akmal. “Abang… Dilla tak boleh…” kata Dilla. “Kenapa sayang…? Dilla masih dara ye?” tanya Akmal buat-buat tak tahu, dasar lelaki jahat. Dilla mengangguk-angguk kepala. Akmal terus memeluk Dilla dan menempelkan koneknya di bontot Dilla. Akmal mengucup leher Dilla yang masih bertudung. “Oklah sayang.. maafkan abang… Abang hampir-hampir hilang pertimbangan tadi.. Maafkan abang sayang..” kata Akmal. Akmal memeluk Dilla namun pada masa yang sama Akmal mengusap puting tetek Dilla dan menggentel kelentit Dilla. Tujuannya tak lain adalah untuk merangsang nafsu Dilla. Taktiknya sekali lagi berjaya. Gadis yang lurus itu akhirnya tenggelam dalam nafsunya. “Sayang…. Abang tahu Dilla masih dara. Jadi abang harap sudilah kiranya Dilla berikan abang satu lagi laluan yang selamat untuk Dilla..” kata Akmal lembut di telinga Dilla. Dilla hanya diam. Nafasnya turun naik bersama degupan jantungnya yang kian kencang dimainkan oleh nafsu. Akmal mula menghalakan koneknya ke lurah bontot Dilla. Sedikit demi sedikit kepala konek Akmal di tekan masuk ke lubang bontot Dilla. “Bang… aduh… sakit la bang…” kata Dilla. “Sikit je lagi sayang… jangan kemut.. nanti sakit… buat biasa je… Tonggeng sikit sayang biar lega sikit..” Akmal mengarahkan Dilla. “Tapi sakit la banggg…” rintih Dilla kepedihan. “Sayang please… Ikut depan pun sakit jugak sayang… Biasalah first time… Inilah jalan paling selamat.. Dara selamat dan tak mengandung… please sayang… tonggeng sikit lagi…” pujuk Akmal. Dilla menurut setelah termakan dengan pujukan rayu Akmal. Akhirnya berjaya juga Akmal menjolok koneknya hingga hilang dilahap lubang bontot Dilla. Akmal menyorong koneknya keluar masuk perlahan-lahan. “BAnggg.. slow sikit bangg.. sakit…” kata Dilla sewaktu lubang bontotnya dijolok konek Akmal. Akmal memperlahankan rentak jolokannya. Lama kelamaan lubang bontot Dilla dirasakan seakan mula serasi dengan keadaan itu dan semakin lama hayunan konek Akmal semakin laju menjolok lubang bontot gadis itu. Meskipun pedih, namun Dilla tetap dapat juga merasai sedikit kesedapan bontotnya dijolok konek Akmal. Tertonggeng-tonggeng dirinya menyesuaikan kedudukan agar selesa diliwat Akmal. “Ohhhh… Dilla…Dilla…Dilla……Ohhhhh…… ” Akmal stim tak terkata. Dilla yang menonggeng dihadapannya cukup memberahikan Akmal. Kepalany Dilla yang masih bertudung dan tubuhnya yang masih memakai t-shirt coklat itu sungguh seksi. Bontotnya yang bergegar setiap kali dijolok semakin membuatnya tak tahan. “Sedapnya jolok bontot Dilla… Dilla… Abang cinta Dilla…. Ohhh… Bontot…. sedapnyaaa…. ” Akmal meluahkan perasaan nikmatnya. “Ahhh.. Dillaaa…Ahhhhh…. Abang nak terpancut sayangggg…. AAAHHHHHH!!!!!” Akmal menekan koneknya sedalam mungkin dan menyemburkan air maninya jauh di dalam lubang bontot Dilla. Akmal menggigil kenikmatan. Koneknya mengepam air maninya di dalam bontot Dilla sedalam-dalamnya. Sementara Dilla pula, merasakan lubang bontotnya seakan dipenuhi cairan yang hangat dan konek Akmal yang kuat denyutannya melepaskan air mani jelas dapat dirasai di dalam bontotnya. Dilla pasrah. Dia di liwat oleh lelaki yang baru sahaja dikenali beberapa jam yang lalu. Dilla terasa sebak mengenang nasibnya. Namun siapa yang harus dipersalahkan? Tepuk sebelah tangan takkan berbunyi…..

    areyus85

    Sedap nye

    Main dengan sepupu

    Kerana Nafsu ( kisah benar ) 2

    Samb…

    Penat yang ku alami setelah bersama dengan lan masih lagi ku terasa…seperti biasa,tepat jam 6.00 pagi aku akan bangun untuk menyiapkan diri sebelum kerja…

    Dengan langkah yang longlai..aku mengambil baju kurung moden di dalam almari..baju kurung moden yang mempunyai zip di bahagian belakang ku gosok…setelah selesai,ku gantung kan baju itu..ku capai towel..perlahan2 ku buka pintu bilik..di ruang tamu masih lagi ku lihat ibuku masih lagi tido dengan nyenyak.mungkin terlalu penat..aku biarkan dan terus menuruni anak tangga untuk ke bilik air..

    Pintu bilik air ku tutup..sambil 2,sempat jugak aku menjeling di bahagian lubang yang semakin besar..memang jelas ada mata jalang walaupun waktu baru pkul 6.30 pagi..dengan keadaan menghadap lubang 2,aku terus menanggalkan baju t-shirt..ku angkat ke atas..apa lagi..begegar la payudara ku bila hujung baju tersangkut sebelum terlepas…tompokan merah makin jelas kelihatan di bahagian payudara dan leher..aku tersenyum…simpulan batik yang kemas terikat,ku lucutkan…ikatan rambut ku lepaskan…aku memegang puting susuku..terasa pedih..mungkin luka akibat daripada susuan lan yang terlalu rakus semalam..kulepaskan putingku dan mencapai gayung..kemudian aku mngambil berus gigi..ku gosok gigi sambil mencangkung ke arah lubang puaka…berdesir bunyi air kencingku..pedih..mungkin akibat tujahan lan semalam…terdengar suara mengerang halus di luar rumah..mungkin dah klimaks kot..bisikku.setelah selesai,aku bangun dan mandi seperti biasa…biasala,aksi2 hebat ketika mandi aku lakukan..untuk menambahkan lagi ransangan mata jalang,aku mengangkat kaki kiriku dan diletakkan di atas bibir kolah..tangan ku mula menggosok alur kemaluanku..jari tengahku ku masukkan ke dalam lubang nikmat smbil memejamkan mata…ahh!!! Keluhan ku mula terpacul dari mulut ku sdri..sdah terasa agak lame,aku mngambil towel..ku lapkan badan ku dan keluar dari bilik air…

    Jam menunjukkan 6.45pagi..setelah mengenakan baju kurung sendat berwarna coklat cerah dan berkain kan songket..aku pun turun untuk memanaskan enjin kereta..ketika itu la ku lihat kelibat manusia lari dari arah bilik tidur ke dalam semak berhampiran..aku buat tak tau je dan terus membuka lock kereta dan panaskan enjin kereta..kutinggalkan sementara dan masuk kebilik semula untuk mengenakan tudung..

    Pukul 7.00 pagi..aku mengejutkan ibu ku dan meminta izin untuk pergi bertugas…

    Dalam perjalanan ke sekolah,aku teringatkan sesuatu…aku lupe bahawa lan telah menyemai benih di dalam rahim wanita ku yang sedang subur…kerana,kalau dulu selepas xboy ku menyemai benih,aku akan terus menelan panadol 2 biji bersama coke..aku terus memandu kereta kesayangan ku ke tempat kerja..sebelum memasuki perkarangan sekolah,terdapat sebuah kiosk di mana tempat pelajar sekolah menunggu ibu bapa mereka dan bus.di situ la aku berhenti dan membeli coke.panadol xkisah sgt sebab stok kat klinik sekolah memang ada..aku masuk ke sekolah dan terus menuju ke klinik..di situla aku di tempat kan skrang sebelum di tukarkan ke tempat lain.xkira la makmal sains ke..pejabat..or pusat sumber…biasa la..orang bawahan..memg kena cmpak mane2 je la..di klinik,aku memulakan sarapan ku dengan coke dan panadol..terpaksa la..kalau x,dua minggu lagi memg ada la tanda2 aku kandungkan anak lan..tak nak aku..

    Aku tak puas lagi..hehe

    Di pendekkan cerita..

    Tepat pada pukul 3.15 ptg..aku mendapat panggilan dari no yang tak  aku kenali..dengan pelik,aku pun menjawab…

    “ assalamualaikum….”

    “ waalaikumussalam…sape yer..?”

    “ saya zul…ni cik izan kan..?”

    “ yer saya..ada ape en zul call saya yer..?”

    “ macam ni cik izan…saya cume nak bagitau cik izan yang saya bawak mak cik izan pergi ke kuantan..mungkin 2 3 hari jugak sebab isteri saya baru bersalin..jadi,isteri saya nak mak cik izan urutkan die..no cik izan pon mak cik yang bagi..die suruh saya bagtau cik..”

    “ yeke..? Habis,bila en zul nak bawak mak saya pegi..?”

    “ skarang la cik izan..takut lambat pulak sampai nati…mak cik takut cik risau bila balik nti die xda…”

    “ Oo..kalau mcm tu xpela…nti en zul hantar mak saya smula ke..?”

    “ yer cik izan..nanti bila da selesai semua,saya sendiri yang hantar mak cik…”

    “ macam 2 xpela..jangan lupe pesan kat mak sya suruh die bawak ubat..nti tertinggal pulak..”

    “ baik cik izan..nti sya bgtau die..terima kasih yer cik izan..maaf mengganggu..”

    “Sama2…jage mak saya baik2…”

    Zul nenamatkan panggilan..aku mengeluh panjang..bosan jugak bila mak takde..

    Waktu pulang pun tiba..jam menunjukkan 4.45 ptg…aku pulang ke rumah..seperti biasa,aku akan mngelilingi rumah..mcm biasa la..mesti ada tompokan baru..aku tinggalkan dan membuka kunci rumah..maklum la mak xda…2 3 hari jugak baru blik..dengan kain yang sendat,aku melangkah masuk..ku tanggalkan tudung di ruang tamu dan terus menuju ke dapur..selesai sahaja minum,aku pun mengambil pakaian yang telah ku pakai 2 hari lepas di dalam bakul,kecuali kebaya yang telah di ambil oleh zul..aku memasukkan pakaian itu ke dalam washing machine…ku tinggalkan dan terus menuju ke pintu depan..hari masih cerah..dengan brkurung lengkap..aku mngambil pnyapu dan terus menyapu…sedang asyik aku menyapu,tiba2 aku di sape oleh kamis..

    “ izan…”

    kamis adalah sepupu ku..rumahnya di hujung kampung..pjalanan nak ke rumahnya ambil mase 20 minit jgak la kalau naik kereta…aku menoleh ke arahnya…kamis ni tua dari aku 6 taun..pnah brumahtangga..tapi dah bercerai…sekarang duda la dan tinggal sorang..sebab adik bradik die yang lain tinggal ngan famly masing2…aku membalas sapaan kamis..

    “ ha kamis..kau nak ke mane..?”

    “ tak kemane…saje dtg jalan sini..lame dah x dtg jenguk mak ude..”

    “ mak takda..pergi kuantan..2 3 hari baru balik…”

    “ izan x ikut ke..?”

    “ xlah..esok nak kerja lagi..cuti dah tinggal skit 2..jemput la naik ke rumah dulu..”

    Tanpa segan,kamis pun terus melngkah masuk…memang slalu mcm 2 la…dah biasa kan…aku meninggalkan kamis di ruangtamu bersama siaran tv di astro citra..pintu di bhagian depan ku tutup rapat..takut jugak kalau2 ada org nmpak kamis berada bersama dengan ku sedang kan ibuku tiada..

    Aku terus melngkah turun kerana pakaian yg ku cuci td telah siap…aku mengambil baju2 tersebut dan terus menyidai di bahagian parkir kereta..yela,kalau tak nati berbau pulak…aku meminta kamis untuk menemankan aku..maklum la dah gelap..kalau ada ape2 nti senang la sebab kamis ada bersama..ku tinggal kan baju kurung bercorak abstrak dan kebaya pink di luar berserta bra ku yang ku pakai sebelum ini..

    Setelah semuanya selesai,aku mngajak kamis masuk ke rumah semula sebelum org lain nmpak..

    Kamis ku tinggalkan skali lagi..aku pun terus masuk ke dalam bilik..tanpa menutup pintu dengan rapat,aku menanggalkan pakaian ku satu persatu sehinggalah semuanya terlucut..kini tubuhku bogel tanpa seurat benang..mujur jugak aku membelakangkan pintu bilik..kalau x,mesti kamis nmpak..aku tinggal kan pakaian td di atas tilam..aku mencapai towel..dan terus membalut tubuhku sebaik mungkin..aku melangkah keluar dan sempat memerhati kan kamis..die seolah2 sedang membetulkan seauatu di sebalik sluar track yang dipakainya..aku mnyapa kamis..

    “ best tengok citer 2 kamis..?”

    “ best jugak…”

    Jawab kamis dengan slamber..

    “ ko duduk la yer..aku nak mndi jap..dah belengas ni…”

    Aku terus menuju ke bilik air….

    Hampir 20 minit,aku pun keluar…

    Aku melangkah menuju ke bilik..mcm biasa la…pintu memg ditutup..tapi tak rapat la macam td…towel yg membalut tubuh,terus ku lepaskan…aku bogel buat kali ke3 semasa kamis berada di rumah..aku tau kamis memerhatikan dari luar..tapi aku buat tak tau je..bukan luak pon…namun aku perasan pakaian yg aku tinggalkan di atas tilam td tak same kdudukannya seperti mula2 aku tinggalkan..xpela,mungkin angin kipas kot..aku memusingkan badan ke arah meja solek ku..kalau kamis btul2 memandang,die akan nmpak payudara ku sbelah kanan..sbab pintu bilik yg tak ku tutup dengan rapat td betul2 sebaris dengan payudara kananku..aku lantas menyarung t-shirt putih yg jarang bersama batik dan mnyimpul rambut ku separas bahu..memang nmpakla tompok hitam yg melekat kat hujung payudara ku…memg kompom la tcacak btg kamis bla aku duduk kat die nti..towel ku jemur..kemudian kurung yg ku tinggalkan td aku ambil untuk di campakkan ke dalam bakul…

    Alangkah terkejutnya aku bila jari jemari ku terpegang sesuatu pd baju tersebut..sejenis cecair yg melekit dan penah aku kenali…aku ambil baju tu,aku dekat kan hidung aku kat cecair td…kompom!!! Air mani…pekat jugak…aku tersenyum…tak semena2 lidah ku terkeluar dari mulut…dan terus menjilat cairan tersebut sampai habis…

    “Sedap jugak air kamis ni….”

    Aku tesengih cam kerang busuk…

    Cecair kat celah kangkang aku cam dah kluar skit….aku abaikan dan trus mcmpakan baju td ke dalam bakul..aku terus meluru keluar..duduk brhampiran kamis..kamis memandangku..automatik mata die terus melekat kat dada aku…haha..aku bertanyakan kamis..

    “ nak balik naik ape..?”

    “ ko hntar la izan..aku tumpang org je..”

    “ nak blik pukul bape..?”

    “ jom la kalau nak hantar..”

    Jawab kamis dengan nada terketar2…

    “ jom la..aku ambil knci kereta jap..”

    Jam menunjukkan pukul 9.30 mlm…dengan pakaian yg same tnpa menambah ape2,aku keluar rumah di ikuti kamis…pintu rumah aku kunci..dan terus masuk ke dalam kereta..bila kamis masuk je,aku terus tanye..

    “ ko dah mkan belum..”

    “ belum lagi…lapar jugak ni..”

    “ nak singgah makan dulu ke..?”

    “ boleh jugak..”

    “ alamak..aku tak pakai bra ni kamis..nti bulat mata org kat kdai tengok dada aku…hehe”

    Aku tergelak kecil diikuti kamis…

    “ ala..malam kot,bukan orng nmpak sgt…kalau nmpak pon,ape salahnyer..x luakkan…tetek ko pon cantik..takkan xnak bagi org lain tengok kot…hehe”

    Kamis memanjangkan ceritanya lagi…

    “ td mase ko mndi,aku masuk blik ko Zan…xtahan la tengok ko pkai baju 2 td…nmpak semua bonjol2 yang Ada…”

    “ aku tau..sebab 2 ko pancut kat baju 2 kan..?”

    “ eh!! Ko tau ke..? Alamak…aku x than sgt tadi…lagi2 bila bau badan ko melekat kat baju 2…maafkan aku yer zan…aku xthak sgt td…jangan marah aku yer…”

    Kamis memohon maaf…dan aku terus memandu kereta ku menuju kdai makn sbelum mnghantar kamis pulang…dalam prjalanan,aku hanya mbisu seribu bahasa…ape tak nye..kpale tengah trbayang ape yg akan jadi selepas ni…tba2 kamis bersuara…

    “ ko marah aku ke zan…? Sori la…aku x than sgt td…”

    “ xla kamis…aku maafkan ko..tp nape buang kat baju 2..wat rugi je…”

    Kamis tersentap dengan soalan ku..lalu die menjawab…

    “ yg 2 je aku dpt buat zan…nak buat btol2 blom tntu lagi ko nak bagi…”

    Kamis menundukkan muke nya dan aku pulak memandang tepat ke arahnya…kedai yang di tuju kini sudah smpai…aku mematikan enjin kereta dan terus melngkah keluar…sbelum 2,sempat jgak ku capai sweater di blakang kereta..nak tutup susu la..takkan senang2 je nak bg orang lain tengok kot..

    Setelah semuanya selesai…kami pon menuju ke kereta..aku meminta agar kamis yg bawak..sebab aku dah x larat…aku masuk ke dalam kereta dan terus menanggalkan sweater yang aku pakai td..kami pon berlalu…ku lihat mate kamis kdg2 menjeling ke arah payudara ku yang mempunyai tompok hitam kemerah2an di hujung nya..ape lagi,aku pon mmbetulkan kdudukan agar kamis boleh nmpak ape yg aku miliki..cume chaya bulan je la yg mnyuluh mlm 2…ntah macam mane aku boleh pulak terlelap..mungkin pnat sgt kot…dalam sedar tak sedar,aku perasan kamis sedang memegang btg nya yg telah keluar dr seluar track..tgn yg lagi 1 pgang stering…aku hanya membiarkan nya…sampai di suatu tempat,kamis mberhentikan kereta…nmpak ku seperti jalan tanah merah yg dah lame org tak lalu…kamis memadamkan lampu…

    “ nape benti kat sini kamis..?”

    “ aku tak tahan la izan…aku nak rase tetek ko…boleh…?”

    Aku terdiam…tiba2 tgn kamis singgah di atas payudara ku..aku menepis..dan terus bersuara…

    “ kalau nak,kta blik rumah aku..ko tido rumah aku…" Pagi esok ko blik la…”

    Aku mnyuarakan pandangan…

    Kamis mengangguk…dengan pntas die terus mngundurkan kereta..tp tangan nya tetap pada btg hitam yg dah x sabar nak bahan lubang sepupu nya sndri…aku menepis tgn kamis yang memegang batangnya td..plahan2 aku membetulkan kedudukan….tshirt yg ku pakai terus ku tanggal kan..maka,tersembul la tetek ku yang kmerah2an td ..aku menarik tgn kamis dan mbawa tgn nya ke arah payudara ku…kamis jd tak menentu…aku hanya tersenyum…ketika kamis memandu kereta…aku bangun mlutut di atas seat..dan terus mlepaskan ikatan kain batik ku…kini aku bogel di dalam kereta…rmbut separas bahu kulepas kan..aku mendekatkan diri ku ke badan kamis..dan terus mencium pipi kamis smbil mgosokkan payudara ku ke lengan kamis..aku memegang tgn kamis dan mmbawa tgn itu terus ke celah kangkang ku..kamis bersuara…

    “ dah basah…”

    “Erm….”

    Aku mngeluh….perlahan2 aku menundukkan kepala ku sehingga la bibir ku singgah pada btang kemaluan kamis…kamis mendesah…aku terus memenuhkan ruang yg ada dalam mulut ku dengan btg kamis…lubang burit ku terus digosok oleh kamis…aku terus mgulum btang kamis smpai la kamis mletakkan kereta ku di rumah…aku smakin tak tahan..begitu jugak dengan kamis…dengan keadaan yg bogel dan hanya menutup dengan tshirt di bahagian atas dadaku…aku terus keluar dr kereta dan membuka pintu rumah…itulah kali pertama aku bogel ketika berada di luar rumah….kamis hanya menyaksikan aksi ku smbil tersenyum..batang nya yg tercacak di seblik seluar yg ingin di puaskan hanya menunggu tindakan susulan dari ku..setelah kamis masuk ke dalam rumah,aku terus menguncikan pintu..ku tarik tangan kamis yg lengkap berpakaian dan menyuruhnya duduk…manakala aku tanpa seurat benang terus duduk si atas peha kamis…

    “ nah..tengok puas2…”

    “ erm..cantiknya…tapi,sape yang buat tompok merah ni….?”

    Aku tersenyum…tanpa di duga..kamis terus menyusui payudara ku…aku seolah2 lemas dengan mainan lidah kamis di puncak gunung ku…tangan ku pula sibuk mencari btg kemaluan kamis dengan penuh semangat…untuk memudahkan  kerja ku..kamis melurutkan seluar track nya ke bawah sedikit..maka,tekeluar lah btg hitam yg hanya samar2 ku lihat di dalam kereta td…kamis terus sibuk mengerjakan payudara ku..terasa gigitan2 kecil di lepaskan oleh kamis…aku pula sibuk menggosok batg kamis ketika aku sedang slesa duduk di atas kamis…ketika kamis sedang asyik mengerjakan payudara ku..aku pula sedang berusaha untuk memasukkan btg kamis ke dlam lubang nikmat ku…aku mengangkatkan punggung ku..sambil menghalakan btg kamis ke arah lubangku..sdar dengan tindakan yang aku laku kan..kamis menurun kan badan nya sedikit..ketika itu lah btg kamis terus meluncur masuk ke dalam lubang nikmat ku…aku terus memeluk kamis dengan pelukan yg kuat..kamis memeluk ku dengan erat…

    Aku melepaskan pelukan..dan prlahan2 menghenjut btg hitam kamis..peluh halus mula keluar dari liang roma ku..smbil memegang penyandar kerusi..aku teruskan henjutan…kamis hanya memandang ke arah btag nya yg kadang2 tenggelam di dalam lubang nikmat ku…lebih kurang 15 minit menghenjut kamis,kamis mula mengangkat ku..di bawa nyer aku ke dalam bilik dan terus membaring kan aku..kamis menanggal kan pakaian nya satu persatu…susuk tubuh seorang petani berdiri tegap dihadapan ku..inilah kali pertama aku melihat tubuh bogel kamis setelah die sewasa..memang gagah..kamis mula bercelapak di celah kangkanganku..dengan kangkangan yg luas…kamis memsukkan semula zakar hitam nyer ke dalam lubang pantat ku yg tadi nya sudah basah..lubang pantat ku merah dan agak sdikit lebam akibat dr tujahan lelaki yg aku knal sebelum ini..kamis menekan sdikit semi sdikit dan akhirnya btg hitam kami tenggelam penuh di dalam lubang nikmat ku..kamis terus memulakan dayungan…berayun2 tetek ku ketika kamis menghejut…tiba2,handfone ku berbunyi…kamis terus rebah di atas badan ku..ku lihat no zul yg timbul…

    “ hello…”

    “Yer en Zul…nape call sya yer..?”

    “Mak awak nak ckp ngn awak..sbentar yer…”

    Zul mnyerahkan phone nyer kpd ibuku…smbil 2,sempat jugak kamis menyorong tarik batg nya..ape lagi..mendengus la aku bila kamis mnyorong dengan lembut…

    “ hello…izan,mak ni…”

    “ hello..nape mak..?”

    “ mak nak bgtau izan ni..mak mungkin duduk kat sni dlam sminggu..nti izan ajak la kwan tdo kat rumah yer..pintu jgn lupe kunci..”

    “ yer mak…nanti mak nak blik mak bgtau la yer…izan masak lauk td..takut hangus plak…”

    “ yela…jga dri baik2…”

    “ yer mak…Assalamualaikum…”

    “ waalaikumussalam…”

    Talian  ku putuskan….

    “Arghhhhhh!!!!!”

    Aku mngerang bla kamis mengembangkan kepala tkuk nya di dalm lubang cipap ku…kamis memulakan semula ayakan…tanganku hanya mampu memegang cadar tilam yg dah mula kusut…kepala ku pula terpusing ke kiri dan kanan akibat terlalu senak…mulut ku ternganga sejak mula kamis menghenjut lubang pantat ku…aku pun dah tak tau brape kali aku dah klimaks…yg pasti,bahu kamis klihatan btompok merah akibat gigitan ku mnahan klimaks..kini kamis memusingkan badan ku…di angkatkan punggungku agar die mudah untuk menyantap aku dri blakang…kamis terus menghenjut aku dengan kddukan doggie style..bergegar katil ku..seolah2 ia nya nak roboh…lame jugak kamis menikmati tubuhku dengan cara itu sehingga kan lutut ku tak bdaya lagi nak mnahan…akhirnya aku rebah…kamis menghentikan dayungan…kamis meminta supaya aku pula yg menjalankan tugas…kamis mula merebahkan badannya..aku merangkak naik..aku mencangkung diatas badan kamis..batang nya ku pegang…prlhan2 aku mmbenamkan btg kamis…ku ayak kedepan dan belakang smbil mengemut btg kamis…sungguh nikmat…ku lihat kamis hnya memejamkan mata sambil memegang pinggangku…hampir sejam aku dan kamis bersetubuh secra haram…dan kini aku mula rasakan kepala tkuk kamis mula mengembang di dalam lubang pantat ku..aku melajukan henjutan dan kamis mula bngun dan menyusu buah dada ku…gigitan2 kecil di bahagian puting membuatkan aku smakin ghairah…tiba2 kamis memeluk ku dengan kemas…begitu jugak aku..muka nya di sembam kan ke tetek ku dengn penuh nikmat..akhir nya kamis menyatakan yg die akan klimaks..aku menghentikan henjutan dan terus mbenamkan  btg kamis smbil mengayak kedepan dan blakang..

    Dan….cruttt!! Cruttt!!! Cruttt!!

    Berdas2 pancutan hangat ku rasakan di dalm lubang pantat ku dan singgah di pangkal rahim ku…tubuh badan ku pula tiba2 mlentik ke belakang akibat terlalu nikmat…aku longlai..begitu jugak kamis..dengan keadaan btg kamis yang masih lagi berada di dalam lubang pantatku,kami terus terbaring di atas katil untuk bakal suami ku di malam pertama nti…

    “ time kasih izan…aku dah lame nak rase tubuh bdan ko..sejak aku ternampak tetek ko mase ko nak hidang air raye taun lpas..cantik..putih gebu….”

    Kamis mula membuka cerita..aku hanya terdiam kerana dah terlalu penat..tak lame kemudian,aku pun tertido..begitu jugak kamis.sehinggalah jam henset yg ku set seawal 6.00 pg berbunyi…dalam pada mase yg same,aku mengejut kamis supaya bangun..

    “ kamis,bangun la..hari dah pagi..aku nak keje pulak ne…”

    “ ermmm…”

    Dengan bukaan mata yg amat kecil,kamis pun bangun…dan aku terus menuju ke bilik air..aku mandi seperti biasa..sesudah selesai aku membalut tubuhku dengan towel..pintu bilik air ku buka..alangkah terkejutnya apabila aku melihat kamis sudah tercegat di depan pintu tnpa pakaian dan btg gagahnya mencanak naik…dengan keadaan spontan,aku terus mghisap batang kamis smbil berlutut…tanpa membuang masa,aku menarik tgn kamis masuk ke dalam bilik air…towel yg membalut tubuh ku tanggalkan…dengan spontan,aku terus menonggeng sambil tangan ku memegang bibir kolah..kedua2 kaki aku kangkang kan untuk memudahkan kamis memsukkan btg balak nya..kamis mula mgosok pantat ku dengan kepala takuk yg tak berkulup miliknya..tak lame kmudian…cecair ghairah mula terbit dr pantat ku..kamis menolak sedikt demi sdikit..dan akhirnya,btg kami tenggelam hingga ke pngkal seolah2 telur nya juga ingin turut serta..kamis memulakan hayunan..aku hanya mengerang..

    “ arghh!!! Arghh!!! Arghhh!!!…cpt kamis…!!!! Aku nak kerja pulak ni!!!!

    Arghhhhhhhhh!!!!!”

    Kamis melajukan henjutan…dan akhrnya…..

    Cruttt!!! Cruttt!!! Crutt!!!

    Berdas2 pancutan kamis masuk ke dalam rahim ku…kaki ku menggeletar…kamis hanya tersenyum..aku tinggalkan kamis dan terus berjalan dalam keadaan bogel menuju ke bilik..benih kamis ku biar kan meleleh di peha ku…tanpa mbuang masa,aku memakai bra dan menyarung baju kurung pink tnpa memakai panties…aku meneruskan aktiviti harian ku sebelum bertolak ke tempat kerja…dalam kegelapan pagi..kamis mengatur langkah untuk pulang ke rumah nya…dan aku bertolak ke sekolah……

    Sekian…..