masih budak2 lgi

Posts
1424
Last update
2021-06-23 18:23:14

    PKP DAY 2 : Crazy old man dominates naughty girl

    Featuring : Almiera

    Sejak pkp balik,almiera dikehendaki utk dtng tmpt photoshoot,bila almiera nk kluar and gi tmpt photoshoot,dia nk amik gmbar ootd kejap,tpi almiera tknk pkai mask,Tiba2 almiera ternampak lelaki tua sedang baring kat lantai tapi almiera terus kan ambil gambar ootd tempat tu,mse tgh laki tua tu tgh baring,dia usha body almiera yg mantap tu dgn berpakaian ketat dan blen nmpak bentuk bontot almiera,btng laki tua tu makin stim bila almiera wat pose yg mengancam

    bila laki tua tu tk tahan,dia bngun terus marah kat almiera dan tanya mana mask,

    almiera wat bodo je bila dia perasaan btng laki tua tu makin naik,sekali org tua tu terus jalan ke almiera,almiera cuba lari utk jauhkan diri,org tua tu terus kejar almiera dan tangkap pstu heret bawak ke lorong tangga dkt situ yg tk orng,dri blakang laki tua tu cucuk2 btng kerasnya dkt bontot almiera

    lpstu dia bisik kt telinga almiera,laki tua tu ckp yg dia bleh report kt polis yg almiera tk pkai mask,pstu laki tua tu tolak almiera,

    dlm ketakutan,almiera tk tahu nk wat apa,laki tua tu plk dh usap2 btng smbil tngok almiera yg terbaring,dgn kasar,laki tu koyakkan baju kemaja almiera dan tarik skirtnya,pstu dia ramas2 tetek almiera dan picit2 puting almiera smbil gosok2 pepek almiera guna btng stimnya,almiera terpaksa bertahan dgn bau busuk mulut laki tua tu,dh puas meraba almiera,laki tua tu sumbat btngnya dlm mulut almiera tapi almiera kemam bibirnya

    jdi laki tua tu gosok2 btngnya dkt bibir almiera,tetibe laki tua tu terus lempang muka almiera,trus bukak mulut almiera,bila line clear,btng laki tu berkali2 kluar msuk mulut almiera,smpai almiera terbantuk2,dh puas bru,laki tu sumbat btng basahnya dlm pepek almiera dan henjut almiera tk ingt dunia,dri posisi missionary smpailah doggy,laki tua tu jolok dgn laju tnpa bgi almiera berehat,mse sex,almiera terasa nikmat btg laki tua tu terus terbukak luas mata nya dan mulut nya sekali plus almiera moan kuat2 sampai terkluar ayat mencarut,bila laki tua tu ckp yg dia nk lpskan benih dlm pepek almiera, almiera mula cuak dan dia cuba nego dgn laki tua tu sbb tknk mengandung,sekali lelaki tu terus marah sebab almiera tak kasi laki tua tu pancut dalam sbb nk kasi almiera tk ready utk aksi setrusnya,laki tua tu pun setuju tpi bila laki tua tu kluarkan btngnya,dia trus sumbat balik mulut almiera,pstu berdenyut2 btng laki tua tu dlm mulut almiera melpskan air mani yg byk dan laki tua tu sapu2 sisa air mani btngnya dkt tetek almiera,disbbkan air mani laki tua tu terlampau hanyir,almiera tkleh telan,selesai sex dgn almiera,laki tua tu bgi mask bru dkt almiera sbgai hadiah,akhirnya,almiera terpaksa tahan air mani laki tua tu smpailah hbis photoshoot.

    @weepingbandit-fantasy , @nuisancewide-fantasy

    Hebat PKP ni πŸ₯΅πŸ₯΅

    Aku nk cari bini mcm Jannah ni. Boleh pakai sopan bila nk jumpa parents aku. Tp bila dgn aku mmg aku bg dia peluang menyundal. Aku suka dia pakai seksi biar jantan lain geram tgk tetek dgn bontot bini aku. Pehh bangga kita. Dpt bini mcm ni best sbb dia dh sosial so setakat nk ajak 3some tu senang. Aku bg dia main dgn mana2 jantan tp aku mesti kene ada sekali. Aku dpt kau Jannah mmg aku 3some kau syg. Aku fuck bontot padu kau lps tu ex bf kau tu tutuh pepek kau. Arghh sedap nya dpt ratah kau betina🀀🀀🀀