@fizzizo
Untitled
Posts
311
Last update
2020-05-20 03:58:13
    seleranusantara2

    Yang ni nak? dengar kata instafamous tapi ada kebocoran gambar baru baru ni

    seleranusantara2
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image

    aku pulak yang berdebar

    walauun tengok dia macam kurus… ranum yang bawah baju tu..

    seleranusantara2

    dapat koleksi macam ni aku memang sayang sangat. dia manja tunjuk sikit sikit waktu bermesej mesej

    klafterdarknew

    Tak boring reblog

    insanbeshebeshe

    Brpe ramai dh terpancut ni

    Merah buat abg marahh

    “Susah la sejak guna Badwolf ni, wife aku asyik melekat je…susah lak nk jmpe lepak dgn member. Die pun makin kuat jeles skrang. Selalu igt aku nk gi keluar jmpe awek, nak tgk bola je pun.

    Tapi memang prestasi mlm2 memang power bhai..nyesal tak guna awal. Ko nnti jgn amik gmbar muke, kantoi karang.”

    Apa yang membuatkan Badwolf Perfume luar biasa berbeza dengan produk wangian pheromone yang ada di pasaran sekarang?

    Menghairahkan wanita Wangian Menggoda Wanita Beri Aura Bau “Jantan” yg unik Senang nak dapat dating aweks Customers mudah nak close Seperti MAGNET, orang sekeliling menyukai anda Minda bawah sedar orang sekeliling jadi positif Rasa dominan bila bercakap

    Nak tengok banyak lagi testimoni..?

    Terus klik link wasap di bawah

    http://perfumepikatawek.wasap.my/

    Mana 1 cikgu2 ni yang jadi kesayangan korang?

    —–

    “Baru 2 hari rasa dah macam playboy..hehe. gi dating dengan tunang asyik nak mengepit je, rimas saya. dia bgtau sedap bau perfume ni..”

    “today kt office, bole lak ada sorang awek office ni ajak teman lunch..adehh, dah la dulu admire kat dia ni..fikir nak kawen je ni, kalau tak…ngappp..haha”

    MAKIN BAHAYA SEKARANG BILA DAH START GUNA BADWOLF PERFUME.

    AWEK SEMUA NAK MELEKAT.

    Info terus klik link wasap di bawah:

    https://perfumepikatawek.wasap.my/