@heri2sblog
Untitled
Posts
7
Last update
2023-04-14 19:49:30

  Adik² Di Rogol Dihadapan Aku

  Pada suatu hari, aku dan dua adik kandung aku Najwa 20 (bukan nama sebenar) Syafiqah 15 (bukan nama sebenar) telah pergi ke suatu kawasan air terjun di perak untuk berkelah.. ketika sampai dikawasan tersebut dan kami telah siapkan tempat untuk kami bermalam disana.. setelah selesai kami telah turun ke dalam sungai tersebut untuk bermandi.. oleh kerana kawasan tersebut sunyi kami buat keputusan untuk mandi berbogel.. aku lihat kearah dada adik² aku dan aku dapati tetek mereka agak sama besar dengan potongan badan yang amat cantik bagiku.. dengan puting yang keras akibat kesejukkan air sungai tersebut menambahkan lagi keindahan.. alat kemaluan mereka agak tembam dengan bulu yang agak jarang mungkin mereka selalu menjaga kemaluan mereka.. aku lihat ke arah kemaluan mereka dan aku dapati terdapat tahi lalat di sebelah kiri yang menambahkan lagi keindahan tersebut..

  Setelah agak kesejukan, kami buat keputusan untuk naik ke atas dan berehat sambil menikmati makanan yang telah kami bawa.. sedang kami nikmati makanan tersebut.. aku telah terdengar seperti ranting patah seolah dipijak oleh seseorang.. ketika aku cuba bangun untuk memeriksa, aku telah dipukuk dibahagian kepala menyebabkan aku telah pingsan.. ketika aku sedar.. aku dapati diriku telah di ikat di pokok.. aku lihat kedua² adik ku telah di kelilingi oleh 10 orang yang tidak aku kenali berbangsa melayu.. daripada 10 orang tersebut mereka telah pecahkan kepada dua kumpulan bermakna setiap sorang adik ku dikelilingi oleh 5 orang yang sedang sibuk menikmati tubuh adik² ku.. aku lihat mulut adik² ku telah di sumbat dengan batang yang agak besar dan kedua² tangan kiri dan kanan adik² ku sedang merocoh batang yang besar itu sambil tetek adik² ku diramas dan dihisap dengan kasar dan rakus manakala yang yang lain sedang menjolok bontot dan pepek adik² ku dari penglihatan ku.. aku dapati terdapat darah di paha adik² ku pada fikiran ku mungkin itu adalah darah dara adik² ku.. para lelaki yang sedang menjolok mulut adik² ku telah memancutkan air mani mereka ke dalam mulut adik² ku dan adik² ku telah menelan cecair tersebut.. aku lihat adik² aku agak menikmati kejadian tersebut.. setelah itu, lelaki yang sedang menjolok bontot dan pepek adik² ku telah memancutkan air mani mereka kedalam tubuh adik² ku dan akibat dari itu telah menyebabkan adik² ku mengalami klimaks keberapa kali aku tidak pasti yang agak panjang.. setelah itu, mereka telah menukar posisi dan telah bergilir² untuk memancutkan air mani mereka ke dalam pepek dan bontot adik² ku.. Aku lihat wajah adik² ku agak keletihan dan puas..

  Setelah hampir setengah hari mereka dijadikan pemuas nafsu 10 lelaki tersebut, mereka telah membaringkan adik² ku didalam khemah buatan kami dan salah seorang dari 10 lelaki tersebut telah mengambil kamera yang diletakkan di suatu penjuru.. rupanya segala aktiviti mereka telah lelaki tersebut rakamkan.. lelaki tersebut telah berjalan ke arah adik² ku yang sedang tertidur dalam keadaan bertelanjang tanpa seurat benang dan keletihan akibat dari permainan mereka tadi.. lelaki tersebut telah mengambil gambar adik² ku yang sedang tidur kepuasan dan kepenatan serta mengatakan kepada ku supaya tidak membuat laporan polis jika tidak rakaman dan gambar tersebut akan di sebarkan sambil menggoyangkan kameranya ke arahku..

  Setelah mereka pergi, aku cuba untuk melepaskan ikatan tersebut namun gagal.. aku berteriak memanggil adik² ku supaya bangun dan salah seorang dari adik² ku bangun iaitu najwa dan terus membuka ikatan tersebut.. aku lihat adik ku telah menangis sambil memeluk ku dalam keadaan berbogel.. nafsuku tiba² bangkit.. aku telah mengangkat wajah adik ku dan telah mencium mulut adik ku dan bermain lidah dengan beliau sambil tangan kanan ku meramas tetek adik ku yang agak kemerahan.. mulut adik ku agak berbau air mani dari lelaki² tadi tapi aku abaikan kerana nafsu ku betul² perlu dipuaskan.. aku telah membaringkan adik ku dan telah menjolok pepeknya yang agak ketat.. adik ku telah mengalami klimaks namun aku tidak berhenti bagi untuk beliau berehat... Aku telah menujah dengan kelajuan maksimum dan telah melepaskan air mani ku didalam pepek adik kandung ku.. aku yang belum puas telah menyuruh adik ku untuk merangsang supaya batang aku kembali bangun.. setelah agak keras aku telah menterbalikkan adik ku dan telah menjolok bontot adik ku dengan kasar kerana nafsu ku sudah tidak tahan.. akibat dari itu adikku telah menjerit kesakitan dengan kuat dan telah meyebabkan adik ku syafiqah telah terbangun dan melihat perlakuan kami dan tersenyum dan kembali tidur.. aku telah menujah bontot adik ku dengan laju dan adikku meminta ku untuk melajukan lagi tujahan ku kerana beliau juga ingin sampai ke garisan penamat.. setelah berhempas pulas menujah kami telah sampai di puncak nikmat bersama... Kami telah berehat sebentar dan mengemas barang² kami untuk pulang ke rumah dan kami bersepakat untuk merahsiakan perkara ini.. namun perlakuan sumbang kami tidak berhenti disitu sahaja.. aktiviti sumbang kami telah berlangsung sehingga ke hari ini.. nikmat hubungan badan sumbang ini kami tidak dapat buang kerana ia terlalu indah..

  Sekian