HIJABSTA FACE FUCK IV : SYURA 🥺

    Aku tak dpt bayangkan mcm mana stim kalau Syura ni layan pelir aku. Aku terkangkang, Syura dkt celah peha aku tgh ratah konek aku. Dia kiss kepala pelir aku lps tu ludah 😢

    Sial la muka you Syura. Mmg mintak betul kene lenjan dgn batang i. Aku nk train Syura sampai dia power kene face fuck. Tekan konek aku sampai bulu pelir aku cecah bibir dia. Fuckk thats my bitch😮‍💨

    Badan petite mcm ni mmg fav aku dukung. Biar terbenam pelir aku dlm puki sempit kau. Fuckk kuat sial Syura kemut😩

    Berkerut muka Syura bila aku santak pelir aku dlm puki dia hehee. Shit lencun sial pepek kau. Puihh aku ludah lubang bontot tu. Meh i celup pelir dlm bontot you Syura😋

    ATIRAH, HOT WIFE PEMUAS SYAHWAT (Part I)

    Pelir aku kategori small dick. Masa belum erect 6 cm. Dah erect boleh capai 11 cm je. Maybe kecil sangat untuk batang orang yang dah capai umur 25 tahun. Tapi nafsu aku tak sekecik batang. Nafsu membuak buak sampai routine lancap aku 3 kali minimum dalam sehari. 10-15 kali tu selalu kalau masa aku free tak ada class. Sperm aku kategori banyak dan likat. 1st cum dah banyak, 2nd sampai 9th cum masih memancut laju. 10th ke atas baru makin sikit tapi masih erect. Mungkin sebab pelir aku ni jenis bengkok. Kalau fucking memang senang sentuh G-Spot.

    Preference untuk taste lancap aku antara yang dominan selebriti & igfemes, bonus sangat sangat kalau wife orang. Dari sekolah menengah, aku memang addict dengan wife orang. Tak tau kenapa. Ada something yang sangat nice. Antara hot wife yang aku kalah teruk bila layan pastinya Atirah.

    Muka betina ni bukan kategori yang betul betul nampak notty atau slut tapi tetap nampak aura sex padu. Tetap bila aku tengok muka dia terasa nak cumshot dekat muka laju laju. Biar sperm aku yang jenis banyak dan likat ni meleleh dari dahi sampai bibir Atirah. Atirah ni muka yang ada aura sex. Jenis yang suka make love atau masturbate kalau dah horny. Mesti banyak dildo dalam collection Atirah ni. Paling best dia hijabis yang selalu belanja dada dalam semua keadaan. Tudung singkat nampak dada padu. Boobs dia walaupun tak la terlalu besar, bukan kategori busty kaw kaw tetapi fuhhh solid nak mampus. Sial lah bila tengok dia pakai tali pinggang keledar dalam kereta pun terlekat dekat boobs dia. Power doh.

    Perfect body la bitch ni. Memang suka show off tetek. Memang la nak show off sebab sangat mantap. Sederhana besar tapi tahap solid dia tu sempurna. Boleh buat aku precum bila tengok. Belum lagi gesel dekat situ. Nipples dia mesti tajam. Kalau dapat fuck kau, memang aku balun tetek dulu sampai Atirah dapat boobs orgasm.

    Shit. Pelir kecik aku meronta ronta bila tengok Atirah tayang sideboobs padu dia. Batang aku yang 11 cm, boleh mencecah 12-13 cm masa ni. Memang tegang nak mampus bila tengok hot wife Atirah posing sambil tayang sideboobs. Memang dia nak tunjuk dekat adik adik fappers. Boobs dia memang tegang wei. Aku rasa memang Atirah suka titsfuck. Lepas tu dia akan bagi blowjob terbaik. Bibir dia antara part body yang aku suka. Nampak jenis bibir yang pandai blowjob. Jenis yang tak gopoh. Fokus dekat frenulum dengan kepala pelir, tunggu sampai dick dah meleleh dengan precum. Baru dia pergi next step. Deepthroat sampai pancut. Lepas tu dia swallow semua sperm. Fuckkk!

    VIVY, THE ULTIMATE FAPPING MATERIAL (Part I)

    Membayangkan muka dia pun boleh buat dick aku tegang sepanjang hari. Itulah penangan aura sex Vivy yang aku anggap slutty hijabista. Susah aku nak describe obsesi aku yang satu ni. Semalam aku dapat wet dream. Vivy masuk dalam mimpi aku tutorial tudung mcm biasa. Mendada tayang boobs dia yang perfect. Shit.

    Aku rasa ramai fappers yang terlepas pandang hidden gem ni termasuk aku dulu dulu. Package betina ni sangat lengkap. Perfect gila utk tumpahkan sperm setiap hari. Paling bodoh, dulu aku selalu ingat boobs Datin ni kecik. Tapi aku silap besar. Rupanya sangat besar & solid. Tinggal dia pilih utk belanja atau tak je. Shit!

    Dengan luxury lifestyle yang dia ada, memang Vivy jenis yang open minded termasuk hal hal sexual. Into kinky. Dan dalam circle yang dia ada, semua pun ada high sex drive. Bila bila masa boleh bagi corperation demi kepuasan. Leading by herself. OMG fucking hot!

    Kekuatan paling utama Vivy utk turn on pelir tentunya aura sex dia. Aura sex ni susah nak ukur tapi siapa yang faham akan faham. Macam aku boobs lover punya type. Aku akan pandang boobs betul betul. Tapi dalam kes Vivy, tengok muka atau dengar suara dia je pun dah boleh buat aku jadi horny teruk. Tu maksud aura sex.

    Muka dia, gedik dia, bibir, body. Shit hampir semua padu. Paling best, dia dianggap hot mommy. Jenis subur gila. Hampir setiap tahun preggy. Memang sangat active fucking. Boobies tak payah cakap. Memang solid sial untuk body kecik macam dia. Kalau titsfuck aku rasa tak sampai 5 saat aku dah precum.

    Sapa yang layan dari era dia freehair pasti akan setuju dengan apa yang aku cakap. Sangat worth it untuk sajian batang batang.

    Betina Vivy ni memang sundal, slut, bitchy, notty. Fucking shit. Memang dick aku boleh tegang 24 jam tengok Vivy tak kisah masa dia freehair or hijab. Layan sexy baby bump & tetek penuh susu tu. Memang precum aku meleleh habis.

    Besar tetek kau mommy Vivy sayang. I wanna licking & sucking ur tits. Roughly! I wanna hear u moaning loudly. Talking dirty to me. U choose either I creampie into ur pussy or I cum at ur fucking sexy face. U choose, slut!

    Lepas habis 1 round, Vivy akan guide aku untuk fuck her bff as well. Damnnnnn.