KENANGANKU D BULAN PUASA

    Kisah ku bermula pada thun lepas, puasa ke 15, aku menduakan suami ku, cerita nya bermula mase aku bazar bersame adik ipar ku, sbb suami ku ad kerusus ketika itu, d sltn tnah air, sebelom aku lanjutkan cerita ku, name ku IQA, dri banda ipoh, berumur 40, ank ku 3, yg tua berumur 16, no 2 brumur 13 dan yg no 3 berumur 10, dan skrg aku sedang hamil 7bln ank luar ningkah, tpi suami tu x tahu hal ini, sbb aku rahsiakan.

    Bermula pada puasa yg ke 15, aku g bazar bersame adik ipar ku, membonceng moto ex5, cuaca agak redup, ank2 ketika itu d sklh smua, jadik aku pergi berdua, adik ipar ku memang duduk d rumah yg suami beli, umah kami boleh d kate d kwasan mewah, kebayakan jiran ku cina slang 6,7 rumah bru la rumah melayu, aku pun tahu lau naik keta akan jem, so aku mengajar ipar pergi menungang moto saje lg senang nak selet2 katenya

    Sesampai d bazar ku berjalan berasame ipar, aku tunjuk n bayar ipar yg memegang mknan minuman yg aku tunjuk, sdang asik melihat mknan n minuman n sesak org2 ramai, dgn tibe2 hujan turun kami pun berlari ank menujuk ke moto, mule2 kami pikir nak rehat je lu, tpi ku teringat pakaian d ampaian belom pun ku angkat, so mengajak ipar ku pulang dlm hujan belom lebat itu, smpi d trafik light hujan pun turun ngan lebat, nak geral lampu masih merah, jadik tungu je la, dlm pejalan tu mate kami memandang bastop, tpi semua pnuh, dlm mase yg same ketika itu baju yg ku pakai tu baju kemeja putih sbb ku bru balik kerja, jadik abis lah nmpk jelas bra hitam yg ku pakai, kebetulan dlm box moto ex5 ipar tu ad baju sjuk dia g keja, jadik dia benti n bukak box n ambik baju tu beri pada ku, dlm mase yg same dia x berkedep pun melihat bju ku yg basah n nmpk jelas bra hitam yg ku pakai, dan memang terselalah alur teteku d hadapanya, size tetek ku x la besar mane, 36d, 34,38, bontot ku agak tongek skit,

    Aku pun teros naik membonceng ipar, dlm kami menujuk ke rumah tu, tetibe ad kereta membrek, ipar pun brek mengejut, aku dgn x semena2 teros kedpan n memelok nya alang2 dah sejuk ni aku teros memelok nya, dlm mase yg same tgan leh lak ke bahagian kelakianya, dlm mase yg sme tu ku dpat merasekan senjate nya itu sdg tgak, ku diam saje, ku pikir dia sdg stim melihat ku td, sesampai d rumah ku lihat bju2 n semua basah kuyup d ampaian, jadik aku pun teros masuk rumah,

    Setiba nya ku d dlm, ku lihat sunyi sbb lu pikir ank2 belom balik sbb hujan, bila ku lihat hp ku ad 5 pgilan x d jwap dri adku, bila ku call blik. Yg dia menyatakan bahawa ank2 ku dia ambik td d sklh, dlm mase yg same tu ku x perasan ku kluar bilik sambil bercakap d phone, ku kluar ngan mini skirt kerja ku tanpa baju, aku hanya memakai bra hitam ku saje, dlm mase yg same ipar ku d hadpan ku tanpa memakai bju n cume tuwale sje, dlm mase itu la aku lihat tuwale nya agak ada bonjolan dan ku matikan perbulanku dgn adk ku, ku bertanya npe dri td akk tgk asek mengeras je,dia pun jwap dah akk pakai bra je nape, aku bru sedar bila dia kate mcm tu, dlm mase yg same tu la berahi dtg bukan ku nk nipu, aku ni tergolong wanita yg kuat nafsu nya, bila melihat lelaki yg x memakai bju, bila berahi ku dtg itu, biasa suami ku akn ku ajak, tpi ketika ini, suami ku tiada d rumah, dan dah 4 ari aku tdak dpat kepuasan, sdang aku megelamun tetiba ipar memelok ku dan teros mecium tegkok ku, aku pun teros membalas pelukanya itu, tpi ku terpikir yg dia ipar ku, ku menolak, tetapi bila dia teros mengomol ku d bahagian yg membuat ku gairah d bahagian telinga ku aku layu, dan x semena2 tangan tros saje menyelak tawel ipar, bila tgn ku sudah mengemgam senjatenya, dia pun tersenyum n teros membuka kuci bra ku dan teros menghisap puting tu yg sdang tibul tu, aku x semena mena teros mengeluarkan rengengkan maje,

    Ipar pun memainkan bibir nya menghisap puting kanan, tganya mengentil puting kiri ku, dan aku punberkate, puaskan akk, dia pun membaringkan ku d sopa, dan tgnya membuka kacing mini skirt n panty ku, hujan d luar turun ngan lebat, 10 mnit ipar mengomol ku dan aku smpi kepuncak ku yg pertama, biasa mcm ni aku ngan suami dan lesu sbb dia pun smpi jugak, tpi kali ni lain pule, bila 2 jari ipar mengorek lubang patat ku, dan aku pun melepaskan air yg pertama dia biarkan ku saje, terkang d atas sopa, sebalik nya dia pergi kedapur meminum dan kembali ke pada ku, dia pun duduk d sblah ku dan memegang kelape ku mengarahkan ke kemaluan nya, dan berkate isap btg nya, aku pun menuruti saje ni la kali pertama ku menghisap btg lelaki, bila btg nya sudah capai 100% mengeras.

    Ipar mengarah ku menongeng, ku bekate nape lak menongeng, sbb bru ni ku buat mcm tu, bila ku menongeng ipar pun mengarahkan btg nya ke pantat ku, dtg sekali tolakn saje btg nya teros terbenam habis d dlam pantat ku, dan dlm mase yg same, aku menjerit kesedapan sbb btg ipar lebeh besar dri suami ku, bila ea tarik keluarkan aku rase macm nak terkeluar isi pantat ku, dan ipar pun teros kan sorong tarik nya, dan dlm mase yg same aku dpt merasakan skil sex bru dlm hidup ku setelah bergelar isteri selame 18 thun, bru ni ku rase skil dogy, dan ni la kali pertama dlm hidup ku, merase nikmat sex yg sebenar dri ipar ku sendiri, aku ckp teros terang memang ku menjerit2 bila ipar sorong tarik btg nya dlm pantat ku, yg membuat kan ku menjerit kesedap, ku dpt merasakan hentakan padu ipar dan dpt rasekan begitu bila btg nya mengehentak pintu rahim ku,

    Lebeh kurang 35,40 mnit kami beraksi akhir nya kami same2 smpi kepuncaknya same2 ngan ku yg kali ke 4 climax, ipar melepaskan 6,7 das tembakan mani nya d dlm rahim ku, dan kami berpelukan keletihan yg amat sgt, ku lihat jam d hp ku sudah pukul 6,53 ptg, bermakne sudah sejam kami berasi mcm suami isteri, dan ku lihat bra, panty nini skirt ku serta tawel ipar bertabur atas lantai sedang kami berbogel berpelukan dan btg ipar maseh lg terendam dlm rahim ku, d luar hujan blom lg berhenti, ku lihat kueh serta air masih lg berbugkus rapi atas meja d dpn sopa kami beraksi, dan dlm mase yg same ku berterima kasih ngan ipar sbb memberi nikmat sex yg sbenar selame ni ku cri,

    Lepas tu kami makn berbuka same2 d situ jugak dgn berbogel, sbb ank2 berbuka bersama makcik di rumah nya sane, lepas berbuka kami lajutkan lg d dlm blik ku, yg sepatut nya aku bersame suami ku, tpi pada mlm tu aku bersame adk kepada suami ku, umo nya bru saje 23 thun, tetapi permainan sex nya jauh lebeh hebat dri suami ku, hari itu aku cukup puas dpt sex dri nya, sbb bersame suami aku hanya d beri sekali je, tpi ari tu kami lakukan 6 ruond, atas sbb ank2 tiada d rumah sbb tidur d rumah adik ku, memang ari itu ari kami mcm pengatin bru melayari mlm pertama.

    Senjak peristiwa itu kami kerap lakukan sex, x kira waktu n tempat, janji free kedua2nya, kdg suami ad d rumah pun aku curi2 kluar naiki kereta mengajak ipar konon2 pergi belanja dapur n jumpe kwan, tpi bila dah kluar umah n pintu pagar je, tangan ku pasti teros membuka zip seluar ipar kluar dri taman kami je aku teros isap btg, iar teroas meramas2 tetek ku, kami pergi kawasan agak sunyi teroskan projek, dpt 2 ruond kami bru blik, itu wajib bg kami, pnh suami melayan ank2 kat luar rumah bermain batminten, aku bermain btg ipar d bilik ipar, sbb hb tahu ipar kan tdo siang sbb dia kerja sip mlm, dan aku menyelinap masuk blik ipar tido aku duduk atas nya ayak btg nya, bila aku puas dan dia pancut dlm rahim ku aku kluar blik nya mandi n siapkan air untuk dia org,

    Dan skrg aku hamilkan ank ipar, aku dan janji akan lahir kan sulung ipar, sbb bg aku kepuasan sex, btg ipar lebeh besar dri btg suamiku, suami ku punya 5 inci lebeh skit, ipar punya 7 inci, aku membuat cerita ni, aku bru saje lepas d basahi muka ku ngan air mani ipar, skrg dia kluar umah membeli rokok, ank2 ku pulang ke kampung nenek dia org blah suami ku, skrg kami berdua saje d rumah, suami ku d tugaskan ke serawak selame 2 mingu, lg semingu bru pulang ke mari, jadik ipar la yg membuat jln bg ank nya senang kluar, skrg aku ngan ipar x leh berengang, pnh aku ambil cuti selame 3 ari bila ipar demam, ku jaga dia, tpi btg dia sentiasa d dlm pantat ku, walau ipar demam, skrg nafsu ku mangkin menjadi2 bila knl btg ipar,

    Jikalau aku dtg bulan bontot ku, ku berikan pada nya, sedangkan suami x pnh merase bontot ku, sbb aku x nk dia thu bontot ku dah xde dare, dan memang suami ku x kan main bontot, skrg lubang bontot ku sudah boleh d masuki 2 jari, sbb d gasak oleh ipar, skrg ipar la segale2 nya bg ku,

    Sekian saje cerita ku smpi d sini, sbb ipar dan pun mengajak ku memulakan sex, jadik wanita2 d luar sane cri la scandel yg boleh memuaskan nafsu kalian semua, cri la scandel terdekat mcm ipar ke, ayah mertua ke, jadik suami x de syak, ok slmt bersahur dan berpuasa semua, bulan 7 nanti aku kan lahirkan ank ipar ku, salam ramadan

    Check out this profile on Taimi! https://6ued.adj.st?adjust_t=y0cte8l&adjust_deeplink=taimiopen%3A%2F%2Fuser_id%3D150266

    Check out this profile on Taimi! https://6ued.adj.st?adjust_t=y0cte8l&adjust_deeplink=taimiopen%3A%2F%2Fuser_id%3D150266

    Kosila Vandi-Fantasy  Story

    so yeah naanum en friendum oru functionku poirunthom…apo than inthe thevadiya kosila veh parthen

    image

    avalode structure pppahhhh semme katte….ave navel summa appadi irunthchu….ava navel parthathum ennode sunni kelambiruchu..ava sapadu edukka queue leh ninna…naanum ava pinnadi poi ninne….i was trying to get her attention but yeah thimiru pundaiku…thirimbi koode parkale…i was trying to smooch her ass using my dick…ava thirumbi partha bro oru kevalama kobama…that moment i realize i have to teach this bitch a lesson…en friend kitte sonne odane okay sonna…ava kai kaluve pinnadi pogum bothu naanum avanum ava vaaye moodi…pinnadi irukare putharu(bush) ku thookitu ponum….avalode sarre kalati avalode kanne kattitom.mutti poda vaichom..avaolode gold jacket leh naan thadave arambichen.ava boobs eh ammukunen.ennode friend aven oru kai ava vaaiye moodi innonu kaiye eduthu mudiye pudichu illuthu irunthan…avanode sunni ye vechu avalode muduge thechutu irunthan…naanum jacket avuthu avalode nipples kadichu illuthen punda mava valiyele kathuruna,,,function leh sound athigama iruntha naale yaarukum kekale…mudiye pudicheven avalode nipples nakku pode arambichan…naan kosila punde ode akkule thooki nakkitu irunthen …semme feel….appadiye irangi avalode idupe pottu pesanchen….thoppule nakku pottu nakkunen…pavadai irukki parthen…she havent shaved…athe kandukame…thevadiyave sunni sorrugi okaa arambichen…okka okaa avalode molai semmeya adanuchu..

    image

    .en friend avalode chinna soothule sunnii sorrugi anal sex panna arambitchan…..her two holes were destroyed by us.

    image

    thangachiye kanumnu avalode anna thedi thedi engale kandupudichutaru…naange enna pannanum theriya irunthom…ana thangachuye amanama parthu aduka mudiyama sunni yeduthu vaiyele sorrugi ..avale ara vittu othu edutharu…naange moonu perum holes eh mathi mathi umbi eduthom ..while reaching climax kile irunthe branch eduthu avalode ass whip panni sunniye sappa vechom…naan kanji ava udambu full ah therichen…followed by my friend and her brother…ava nadaka mudiyuma kile paduthu kitantha…we took that as video and athukku aprom kelambitom…ava annanum konjam neram sernthu ethuvum theriyathu mathir avalode safe pannaru…anthe video vechu avale blackmail panni eppolam mood ah irukkutho appo potu pundeye sattuvom….that;s how Kosila The Vandi story begins…

    How the story?….If you guys need like this story pls do dm