@kepalakeras12
CARI SCANDAL/ISTERI /JANDA/TUNANG/GF ORANG

aku lelaki

Posts
25
Last update
2020-06-04 08:49:14
    pembuli-kucing

    Cuba cerita kat sini apa yg korang suka ttg akak ni. Komen yg nakal tapi jujur, akan dapat koleksi akak ni lagi secara DM. Kalau ramai yg bagi komen, nanti akan share lagi.

    pembuli-kucing

    Erm….nak sandar kat bahu orang yg rindukan saya mcm ni la…. (kata akak ni dalam hatinya).

    pembuli-kucing

    Cutting body yg sangat perfect. Nakal juga akak ni, pilih baju yg ikat bawah buah dada dia, mmg makin jelas la bulatnya tu.

    Korang puas hati dengan body akak ni…?

    pembuli-kucing

    Hihi, ok, koleksi raya akak ni da siap kumpul semua. Mantap punya body akak ni. Belum post, tgh edit sikit. Dah ready ker nak buat modal melancap ker…?

    pembuli-kucing

    Koleksi raya. Kot la abang2 dapat beraya rumah dia, asben dia lak tetiba dapat call masuk keje. …sambungkan….

    pembuli-kucing

    Kan best kalau boleh pakat dengan suami dia, minta letak pil penaik nafsu dalam air akak ni. Bibir dia, mesti best buat isap btg abg2. Kan….