@kimchaemiey
I 😜💐 U
Posts
41
Last update
2020-08-26 11:42:29
    mjerry11

    Jom join group wechat seks..tinggal id. Group baru buat.masih kosong

    chemat7602

    pvatm7602

    aigrie78

    rIe_8878

    johan838

    Johan838

    hareeyyy

    Hai_riey

    uglytica

    Uglytica

    firdauszahidah

    Firdaus 5754

    akubotaks

    mamat78627

    sudah

    zuza5632

    wakana27

    hasyimkun

    norlizawati

    Shazllan

    hafiz254

    Zul254

    zalinakina

    zakina82

    why18

    Fast19881

    farasyasya

    beutyflowers

    adytazz

    Adytazz

    kimak0112

    Cinta20sen

    fusion49

    adaf808

    ndaaz23

    jkt_01

    kutanamkasih2

    siangah0540

    norafiffah

    Keyrol_87

    kimchaemiey

    Leh add fi @ everlivinggod

    akubotaks

    Kepada followers² yg Akubotaks hormat dan syg. Total followers blog Akubotaks 62K ++…. tapi hasil reblog dan love adalah sgt rendah. Mungkinkah Akubotaks dah boleh tutup account tumblr ni? Jika ye Akubotaks dah boleh tutup tumblr ni… maka biarkan blog ini terus hambar. Jika ingin Akubotaks dan wife terus berkarya… tolong Reblog byk² post Akubotaks… boringlah bila rasa Xde penghargaan atas karya yg dihasilkan….

    Maaf kalau luahan rasa wife Akubotaks ni mengganggu kalian….

    Salam syg dan hormat dari Akubotaks & wife….

    scarlettspeedster7

    Wa sokong lu der untuk terus berkarya

    akubotaks

    Thanx for following & supporting Akubotaks & Wife

    kimchaemiey

    Best🙂🙂🙂🙂

    stimgiler

    Kelemahan suami di atas ranjang kadangkala membuat aku rendah diri bila berbual di tempat kerja. Maklumla kawan-kawan sekerja aku mulut kepoh-kepoh belaka.. Pot pet pot pet tak berhenti bersembang , bergosip mengumpat sampai ke hal bilik tidur pun diceritakannya. Ada yg bertanya berapa lama suamiku bertahan nak di compare dengan suaminya yang boleh mendayung setengah jam. Namun aku cuma menjawab dengan senyuman sambil mengatakan “rahsia” . Padahal dalam hatiku sangat kecewa bersuamikan lelaki yang cepat klimaks. Sampailah suatu hari aku terasa tension dan mula menghubungi bekas teman lelaki ku Amir. Itulah permulaan bagi kisah kecuranganku sehingga sekarang. Kisah kecuranganku sehinggalah aku dengan mudah mengangkang dan menonggeng pada mana-mana lelaki yang “sasa”. Di cermin depanku sekarang ini terpamer sesusuk tubuh seorang wanita dengan peha yang mengalir air mani lelaki. Air mani Akmal, Farid, Zain dan air mani cari Cikgu Din. Maklumlah dah terpancut dalam Zira tadi, mestilah kuantiti sperma Cikgu Din dah mengurang. Namun tak menjadi faktor yang mempengaruhi kerasnya batang dia. Kalau hari ni hari subur aku dah lama aku bunting. Tak tau anak siapa yang aku kandungkan nanti. Sabtu ni aku akan ke Kuching Sarawak. Meneman suami yang akan beberapa hari kursus di sana. Harini saja dah berapa kali dia telefon aku ajak video call. Nak tunjuk batang keras dia yang dah guna gambir sarawak tapi aku malas layan sebab nak layan 4 batang keras yang tak payah guna gambir pun. Original from oven. Terasa macam pelakon lucah tadi apabila ada yang merakam. Zira merakam aku yang sedap melayan 4 orang jantan. Sedang aku kesedapan meniarap di atas tubuh zain tiba- tiba akmal menghampiri dari belakang. Zain menyantak batangnya dalam-dalam. Aku cuma mampu menggigit bibir sambil menoleh ke belakang melihat Akmal yang sedang melumur baby oil di batangnya. Koyak la pussy aku macam ni. Dah la batang si Zain ni besar bukan main , nak tambah pulak batang si Akmal. Memang mengembang la pussy aku macam ni. Kesian suami aku weekend ni. Dapat pussy longgar je nanti.  Batang Akmal digesel gesel ke celah pussy ku. Aku menonggeng melentikkan punggungku agar muda Akmal memasukkan batangnya. Zira mula zoom in apabila akmal menekan masuk batangnya perlahan-lahan.. Sedapnya kena dengan dua batang.. Pussyku terasa sungguh terisi, dua batang besar kini menyumbat pussy ku menyondol nyondol keluar masuk. Kedua- dua batang masuk keluar secara serentak. Terasa seperti isi pussy ku di tarik keluar apabila batang akmal dan zain ditarik perlahan-lahan. “Ketatnya pussy you tika. Jelous i” puji Zira sambil merakam mukaku yang sedang kesedapan. Zain yang berasa di bawahku menjilat dan mengisap puting ku menambah sensasi hubungan seks kami. “Sedap zain..sedap mal.. Sedap batang korang berdua… Ahhh…tika tak tahan…” Aku mengerang menambah kelajuan mereka menghenjut pussy ku yang makin lama makin berair. Daging pussyku mencengkam kuat batang mereka berdua.  Hentakan semakin laju. Henjutan akmal dan zain tiba tiba terhenti. Aku kecewa. Baru aku nak sampai klimaks pertama. Namun aku jadi terkejut pabila di belakangku farid sedang menggesel batangnya yang licin disapu baby oil ke lubang ku yang satu lagi. Ketat lubang duburku. Dah lama tak disetubuhi sejak awal bulan 5 haritu. Aku menjerit kecil apabila kepala batang Farid menerobos ke dalam anus ku. Dengan dua batang di pussy, satu batang di anus, ini boleh dikira amateur gangbang. Henjutan berirama bermula apabila batang farid sudah masuk semakin dalam. Sangat penuh. Pussyku jadi sangat becak basah berair akibat dihenjut 3 jantan gila seks ni. “Fuck me..fuck me deeper” aku merintih menerima sensasi digesel dua batang dalam pussyku. Akmal dan zain menekan habis batang masing-masing. “Ahh..sedapnya .dalam lagi..right there..right there..” Aku memeluk badan Zain apabila batangnya tepat mengenai G-spot ku. Batang keras beruratnya berkilat keluar masuk menggesel pussy gatal berlendir milikku. Tak tau nak describe macam mana tapi kenikmatan di setubuhi dua batang sekaligus dalam satu pussy memang sangat sedap. Ditambah kenikmatan diliwat farid. “Laju lagi mal, Zain, farid..tika nak..ahh…” Klimaksku makin tiba.. “ sikit lagi tika, i pun nak… Ahh…emmhh…” Zain memeluk rapat badanku. Terasa batangnya tersantak-santak dalam pussyku memancutkan benih cinta.  Serentak dengan itu aku turut mencapai klimaks. Batang Zain terendam dalam pussyku beberapa ketika. Memanh hebat batang orang muda ni. Bertenaga. Terasa air mani pekatnya memanaskan rongga kelaminku. Bila sudah kendur sedikit, zain mencabut batangnya. Kini giliran akmal pula membenihi aku. Tanpa susah payah dia menjolok masuk batangnya . batang keras milik Akmal membuatku nafsuku bangkit kembali.  Di seberang katil aku lihat Zira sedang melayan suami barunya cikgu Din. Bukan main lagi Zira, aku ingatkan di malu-malu. Rupanya siap rakam lagi. Patutla aku tak dirakamnya lagi. Dia yg rakam diri sendiri ala2 mat rempit rakam awek dalam kebun sawit. Setelah 10 minit mendayung akhirny Akmal memancutkan benihnya ke dalam rahimku secara doggystyle. Dia melarangku betulkan posisi. Nak biar aku hamil anaknya agaknya. Aku tak ada halangan lagipun 2 hari lagi akan berjumpa suami. Kalau pregnant pun ada alasannya. Hehe. Memang macam bitch kan? “ tika, farid nak pancut dalam pussy jugak.” Farid membahasakan dirinya ‘Farid’ kepadaku. Polite dia ni. “Ok sayang. Farid baring, tika duk atas k.” Farid membaringkan dirinya di atas katil king size Hotel Maya. “Ahhmm..uuuu…” Aku membenamkan batang Farid ke dalam pussyku. Air putih berbuih air mani Zain dan Akmal menyelaputi batang Farid. Rilek je diorang ni. Tak rasa geli air mani kawan sendiri. Macam dah biasa gangbang perempuan. Farid ni batangnya panjang. Besarnya lebih kurang pergelangan lengan aku. Bila masuk dalam pussy memang terasa mengembang. “Make me cum farid.” Aku memeluk badan farid.  Batangnya masuk dalam sampai ke pangkal rahimku. Untung girlfriend mamat ni dapat batang panjang. Memang gerenti menjerit bila hujung batang kena pintu rahim. Senak tapi sedap. “Mmhm…ssss..” Farid mendengus sambil menarik rambut ku.  Henjutan semakin pantas. Aku membantu Farid menghrnjut dengan menaikturunkan punggungku. Klimaksku makin hampir. Air pussyku semakin banyak.. “Tekan dalam dalam sayang…ahhh…” Aku mrncengkam batang Farid dengan pussyku. Serentaj dengan itu dia memeluk badanku rapat2. Pehanya dinaikkan menekan batangnya ke dalam.. “ tika.. Im cumming..ahh..emm..” Leherku digigit. Aku cepat-cepat menolak muka Farid sebelum leherku berbekas. Mati aku nanti kalau suamiku nampak. Setelah seminit terendam. Aku bangkit dari tubuh Farid. Dia melelapkan matanya  sementara aku terbaring lelah. 3 kali klimaks petang ni. 3 kali aku kena pancut dalam. Baru aku ingin melelapkan mata tiba tiba cikgu din memanjat badanku. “ tak cukup ke zira tu.” Aku tersenyum melihat Cikgu din yang sedang menolak masuk batangnya. Batang keempat harini. “ zira dah klimaks tu. Dah kepenatan. Lagipun saya tak pancut lagi dalam Tika .” Cikgu Din memberi alasan menyetubuhiku. “Ahh.. Ooo.. See..sddapnya.. Abang Din…” Terasa lain batang Cikgu Din.. Pussyku tiba tiba terasa panas bagai kena elektrik. Nafsuku naik serta merta. Walaupun dah klimaks 3 kali namun tak tau apa yang ada pada batang Cikgu Din buat aku bernafsu kembali. Cikgu Din menguli uli batangnya sedalam yang boleh. Pussyku menyepit batang Cikgu Din. Terasa batang cikgu Din bergesel dengan pussyku dari semua arah. Dengan wajah seperti perogol, tanpa senyuman. Hanya wajah penuh nafsu, Cikgu Din menghenjut batangnya sdkuat hati. Kalau macam ni henjutan Cikgu Din maunya aku klimaks awal. Patutla aku tengok Zira dah terkulai. Power betul Cikgu Din ni. “Sedap tak sayang. ?” “Sedap bang Din..sedap sangat..” Aku menjawab soalan dengan nafas semput. “Mana lagi sedap dengan laki tika? .” soalan keramat Cikgu Din. “Ahh.. Batang Abang Din sedap.. Panjang..keras.. Padat. ..ahh..tahan la…ahh.. “Belum sempat mdnghabiskan kata- kata aku sudah klimaks kali keempat. Cikgu Din yang tau aku sudah klimaks memeluk badanku rapat ke badannya. “Abang…pancut bang.. Tika dah sampai..” Badanku terkejang kejang. “Tika nak abang pancut mana?” Cikgu din cuba menduga aku dengan soalannya. “Kat dalam bang.. Pussy tika abang punya. .” Aku merayu kepada Cikgu Din. Badanku dipusingkan. Aku menonggsng di penjuru katil. Cikgu Din menolak masuk batang kerasnya. Panas. Batangnya sekali lagi membangkitkan nafsu ku. Tapi kali ni aku tau aku akan klimaks cepat. Aku menggoyang pussyku.. Cikgu Din meramas punggungku. Pap pap pap pap. Peha dan punggung kami berlaga. Pap pap pap pap Kelamin kami bersatu.. Pap pap pap pap. Batu merian ku di gesel batang sakti Ahhh ahh ahhhh.. Klimaksku datang lagi.. Aku mencengkam kuat cadar sambil mengemut kuat pussyku.. Ahhhh ahh ahhhh.. Cikgu din memancutkan spermA ke dalam pussyku mengakhiri babak percintaan petang ini.. Khayalanku terhenti apabila Zain masuk ke bathroom. “Ai Tika. Menung apa tu. Sini duduk kat riba i.” Zain menarik aku duduk di atas ribanya di atas toilet bowl. Batangnya yang keras terpacak tanpa masalah membelah pussyku yang becak.. Maafkan aku suamiku…

    fafai168

    Nak ke???

    kimchaemiey

    Nak hehehehe

    stimgiler

    Kelemahan suami di atas ranjang kadangkala membuat aku rendah diri bila berbual di tempat kerja. Maklumla kawan-kawan sekerja aku mulut kepoh-kepoh belaka.. Pot pet pot pet tak berhenti bersembang , bergosip mengumpat sampai ke hal bilik tidur pun diceritakannya. Ada yg bertanya berapa lama suamiku bertahan nak di compare dengan suaminya yang boleh mendayung setengah jam. Namun aku cuma menjawab dengan senyuman sambil mengatakan “rahsia” . Padahal dalam hatiku sangat kecewa bersuamikan lelaki yang cepat klimaks. Sampailah suatu hari aku terasa tension dan mula menghubungi bekas teman lelaki ku Amir. Itulah permulaan bagi kisah kecuranganku sehingga sekarang. Kisah kecuranganku sehinggalah aku dengan mudah mengangkang dan menonggeng pada mana-mana lelaki yang “sasa”. Di cermin depanku sekarang ini terpamer sesusuk tubuh seorang wanita dengan peha yang mengalir air mani lelaki. Air mani Akmal, Farid, Zain dan air mani cari Cikgu Din. Maklumlah dah terpancut dalam Zira tadi, mestilah kuantiti sperma Cikgu Din dah mengurang. Namun tak menjadi faktor yang mempengaruhi kerasnya batang dia. Kalau hari ni hari subur aku dah lama aku bunting. Tak tau anak siapa yang aku kandungkan nanti. Sabtu ni aku akan ke Kuching Sarawak. Meneman suami yang akan beberapa hari kursus di sana. Harini saja dah berapa kali dia telefon aku ajak video call. Nak tunjuk batang keras dia yang dah guna gambir sarawak tapi aku malas layan sebab nak layan 4 batang keras yang tak payah guna gambir pun. Original from oven. Terasa macam pelakon lucah tadi apabila ada yang merakam. Zira merakam aku yang sedap melayan 4 orang jantan. Sedang aku kesedapan meniarap di atas tubuh zain tiba- tiba akmal menghampiri dari belakang. Zain menyantak batangnya dalam-dalam. Aku cuma mampu menggigit bibir sambil menoleh ke belakang melihat Akmal yang sedang melumur baby oil di batangnya. Koyak la pussy aku macam ni. Dah la batang si Zain ni besar bukan main , nak tambah pulak batang si Akmal. Memang mengembang la pussy aku macam ni. Kesian suami aku weekend ni. Dapat pussy longgar je nanti.  Batang Akmal digesel gesel ke celah pussy ku. Aku menonggeng melentikkan punggungku agar muda Akmal memasukkan batangnya. Zira mula zoom in apabila akmal menekan masuk batangnya perlahan-lahan.. Sedapnya kena dengan dua batang.. Pussyku terasa sungguh terisi, dua batang besar kini menyumbat pussy ku menyondol nyondol keluar masuk. Kedua- dua batang masuk keluar secara serentak. Terasa seperti isi pussy ku di tarik keluar apabila batang akmal dan zain ditarik perlahan-lahan. “Ketatnya pussy you tika. Jelous i” puji Zira sambil merakam mukaku yang sedang kesedapan. Zain yang berasa di bawahku menjilat dan mengisap puting ku menambah sensasi hubungan seks kami. “Sedap zain..sedap mal.. Sedap batang korang berdua… Ahhh…tika tak tahan…” Aku mengerang menambah kelajuan mereka menghenjut pussy ku yang makin lama makin berair. Daging pussyku mencengkam kuat batang mereka berdua.  Hentakan semakin laju. Henjutan akmal dan zain tiba tiba terhenti. Aku kecewa. Baru aku nak sampai klimaks pertama. Namun aku jadi terkejut pabila di belakangku farid sedang menggesel batangnya yang licin disapu baby oil ke lubang ku yang satu lagi. Ketat lubang duburku. Dah lama tak disetubuhi sejak awal bulan 5 haritu. Aku menjerit kecil apabila kepala batang Farid menerobos ke dalam anus ku. Dengan dua batang di pussy, satu batang di anus, ini boleh dikira amateur gangbang. Henjutan berirama bermula apabila batang farid sudah masuk semakin dalam. Sangat penuh. Pussyku jadi sangat becak basah berair akibat dihenjut 3 jantan gila seks ni. “Fuck me..fuck me deeper” aku merintih menerima sensasi digesel dua batang dalam pussyku. Akmal dan zain menekan habis batang masing-masing. “Ahh..sedapnya .dalam lagi..right there..right there..” Aku memeluk badan Zain apabila batangnya tepat mengenai G-spot ku. Batang keras beruratnya berkilat keluar masuk menggesel pussy gatal berlendir milikku. Tak tau nak describe macam mana tapi kenikmatan di setubuhi dua batang sekaligus dalam satu pussy memang sangat sedap. Ditambah kenikmatan diliwat farid. “Laju lagi mal, Zain, farid..tika nak..ahh…” Klimaksku makin tiba.. “ sikit lagi tika, i pun nak… Ahh…emmhh…” Zain memeluk rapat badanku. Terasa batangnya tersantak-santak dalam pussyku memancutkan benih cinta.  Serentak dengan itu aku turut mencapai klimaks. Batang Zain terendam dalam pussyku beberapa ketika. Memanh hebat batang orang muda ni. Bertenaga. Terasa air mani pekatnya memanaskan rongga kelaminku. Bila sudah kendur sedikit, zain mencabut batangnya. Kini giliran akmal pula membenihi aku. Tanpa susah payah dia menjolok masuk batangnya . batang keras milik Akmal membuatku nafsuku bangkit kembali.  Di seberang katil aku lihat Zira sedang melayan suami barunya cikgu Din. Bukan main lagi Zira, aku ingatkan di malu-malu. Rupanya siap rakam lagi. Patutla aku tak dirakamnya lagi. Dia yg rakam diri sendiri ala2 mat rempit rakam awek dalam kebun sawit. Setelah 10 minit mendayung akhirny Akmal memancutkan benihnya ke dalam rahimku secara doggystyle. Dia melarangku betulkan posisi. Nak biar aku hamil anaknya agaknya. Aku tak ada halangan lagipun 2 hari lagi akan berjumpa suami. Kalau pregnant pun ada alasannya. Hehe. Memang macam bitch kan? “ tika, farid nak pancut dalam pussy jugak.” Farid membahasakan dirinya ‘Farid’ kepadaku. Polite dia ni. “Ok sayang. Farid baring, tika duk atas k.” Farid membaringkan dirinya di atas katil king size Hotel Maya. “Ahhmm..uuuu…” Aku membenamkan batang Farid ke dalam pussyku. Air putih berbuih air mani Zain dan Akmal menyelaputi batang Farid. Rilek je diorang ni. Tak rasa geli air mani kawan sendiri. Macam dah biasa gangbang perempuan. Farid ni batangnya panjang. Besarnya lebih kurang pergelangan lengan aku. Bila masuk dalam pussy memang terasa mengembang. “Make me cum farid.” Aku memeluk badan farid.  Batangnya masuk dalam sampai ke pangkal rahimku. Untung girlfriend mamat ni dapat batang panjang. Memang gerenti menjerit bila hujung batang kena pintu rahim. Senak tapi sedap. “Mmhm…ssss..” Farid mendengus sambil menarik rambut ku.  Henjutan semakin pantas. Aku membantu Farid menghrnjut dengan menaikturunkan punggungku. Klimaksku makin hampir. Air pussyku semakin banyak.. “Tekan dalam dalam sayang…ahhh…” Aku mrncengkam batang Farid dengan pussyku. Serentaj dengan itu dia memeluk badanku rapat2. Pehanya dinaikkan menekan batangnya ke dalam.. “ tika.. Im cumming..ahh..emm..” Leherku digigit. Aku cepat-cepat menolak muka Farid sebelum leherku berbekas. Mati aku nanti kalau suamiku nampak. Setelah seminit terendam. Aku bangkit dari tubuh Farid. Dia melelapkan matanya  sementara aku terbaring lelah. 3 kali klimaks petang ni. 3 kali aku kena pancut dalam. Baru aku ingin melelapkan mata tiba tiba cikgu din memanjat badanku. “ tak cukup ke zira tu.” Aku tersenyum melihat Cikgu din yang sedang menolak masuk batangnya. Batang keempat harini. “ zira dah klimaks tu. Dah kepenatan. Lagipun saya tak pancut lagi dalam Tika .” Cikgu Din memberi alasan menyetubuhiku. “Ahh.. Ooo.. See..sddapnya.. Abang Din…” Terasa lain batang Cikgu Din.. Pussyku tiba tiba terasa panas bagai kena elektrik. Nafsuku naik serta merta. Walaupun dah klimaks 3 kali namun tak tau apa yang ada pada batang Cikgu Din buat aku bernafsu kembali. Cikgu Din menguli uli batangnya sedalam yang boleh. Pussyku menyepit batang Cikgu Din. Terasa batang cikgu Din bergesel dengan pussyku dari semua arah. Dengan wajah seperti perogol, tanpa senyuman. Hanya wajah penuh nafsu, Cikgu Din menghenjut batangnya sdkuat hati. Kalau macam ni henjutan Cikgu Din maunya aku klimaks awal. Patutla aku tengok Zira dah terkulai. Power betul Cikgu Din ni. “Sedap tak sayang. ?” “Sedap bang Din..sedap sangat..” Aku menjawab soalan dengan nafas semput. “Mana lagi sedap dengan laki tika? .” soalan keramat Cikgu Din. “Ahh.. Batang Abang Din sedap.. Panjang..keras.. Padat. ..ahh..tahan la…ahh.. “Belum sempat mdnghabiskan kata- kata aku sudah klimaks kali keempat. Cikgu Din yang tau aku sudah klimaks memeluk badanku rapat ke badannya. “Abang…pancut bang.. Tika dah sampai..” Badanku terkejang kejang. “Tika nak abang pancut mana?” Cikgu din cuba menduga aku dengan soalannya. “Kat dalam bang.. Pussy tika abang punya. .” Aku merayu kepada Cikgu Din. Badanku dipusingkan. Aku menonggsng di penjuru katil. Cikgu Din menolak masuk batang kerasnya. Panas. Batangnya sekali lagi membangkitkan nafsu ku. Tapi kali ni aku tau aku akan klimaks cepat. Aku menggoyang pussyku.. Cikgu Din meramas punggungku. Pap pap pap pap. Peha dan punggung kami berlaga. Pap pap pap pap Kelamin kami bersatu.. Pap pap pap pap. Batu merian ku di gesel batang sakti Ahhh ahh ahhhh.. Klimaksku datang lagi.. Aku mencengkam kuat cadar sambil mengemut kuat pussyku.. Ahhhh ahh ahhhh.. Cikgu din memancutkan spermA ke dalam pussyku mengakhiri babak percintaan petang ini.. Khayalanku terhenti apabila Zain masuk ke bathroom. “Ai Tika. Menung apa tu. Sini duduk kat riba i.” Zain menarik aku duduk di atas ribanya di atas toilet bowl. Batangnya yang keras terpacak tanpa masalah membelah pussyku yang becak.. Maafkan aku suamiku…

    so-dayi-trillerz

    1.. ARIES- the liar

    (the Ram - 21 March 19 April)
    * Outgoing.
    * Lovable.
    * Spontaneous.
    * Not one to mess with.
    * Funny.
    * EXCELLENT kisser.
    * EXTREMELY adorable.
    * Loves relationships.
    * Addictive.
    * Loud.
    16 years of bad luck if you do not reblog.

    2. TAURUS - The Tramp

    (the Bull - 20 April 20 May)
    * Aggressive.
    * Loves being in long relationships.
    * Likes to give a good fight for what they want.
    * Extremely outgoing.
    * Loves to help people in times of need.
    * GOOD kisser.
    * GOOD personality.
    * Stubborn but a caring person.
    * One of a kind.
    * Not one to mess with.
    * Usually are the most attractive people.
    15 years of bad luck if you do not reblog.

    3. GEMINI - Irresistible

    (the Twins - 21 May 21 June)
    * Nice.
    * Love is one of a kind.
    * Great listener.
    * Lover not a fighter, but will still knock you out.
    * Trustworthy.
    * Always happy.
    * Loud.
    * Talkative.
    * Not one to mess with.
    * Freak.
    * Outgoing.
    * VERY Forgiving.
    * Loves to make friends.
    * Has a beautiful smile.
    * Generous.
    * Strong.
    * The Irresistible one.
    9 years of bad luck if you do not reblog.

    4.  CANCER - The Cutie

    (the Crab - 22 June 22 July)
    * Most AMAZING kisser..Very high appeal.
    * Love is one of a kind.
    * Very romantic.
    * Most caring person you will ever meet!
    * Very creative.
    * Extremely random and proud of it.
    * Freak.
    * Spontaneous.
    * Great at telling stories.
    * Not a fighter, but will knock your lights out if it comes down to it.
    * Someone you should hold on to.
    12 years of bad luck if you do not reblog.

    5. LEO - The Lion

    (the Lion - 23 July - 22 August)
    * Great talker.
    * Attractive and passionate.
    * Laid back.
    * Knows how to have fun.
    * Is really good at almost anything.
    * GREAT kisser.
    * Unpredictable.
    * Outgoing.
    * Down to earth.
    * Addictive.
    * Attractive.
    * Loud.
    * Loves being in long relationships.
    * Talkative.
    * Not one to mess with.
    * Freak.
    * Rare to find.
    * Good when found.
    7 years of bad luck if you do not reblog.

    6. VIRGO - The One that Waits

    (the Virgin - 23 August 22 September)
    * Dominant in relationships.
    * Someone loves them right now.
    * Always wants the last word.
    * Caring.
    * Smart.
    * Loud.
    * Loyal.
    * Easy to talk to.
    * Everything you ever wanted.
    * Easy to please.
    * The one and only.
    7 years of bad luck if you do not reblog.

    7. LIBRA - The AWESOME One

    (the Balance - 23 September 23 October)
    * Nice to everyone they meet.
    * Their Love is one of a kind.
    * Independent, yet likes company
    * Great kisser.
    * Always smiling, loves to laugh.
    * Silly, fun and sweet.
    * Have own unique sex appeal.
    * Most caring person you will ever meet!
    * However not the kind of person you want to mess with…you might end   up crying.
    9 years of bad luck if you do not reblog.

    8. SCORPIO - The Addict

    (the Scorpion - 24 October 21 November)
    * EXTREMELY adorable.
    *Good Lover
    * Intelligent.
    * Loves to joke.
    * Very good sense of humor.
    * Energetic.
    * GOOD kisser.
    * Always get what they want.
    * Attractive.
    * Easy going.
    * Loves being in long relationships.
    * Talkative.
    * Romantic.
    * Caring.
    4 years of bad luck if you do not reblog.

    9. SAGITTARIUS - The Promiscuous One

    (the Archer - 22 November 21 December)
    * Spontaneous.
    * High appeal.
    * Rare to find.
    * Great when found.
    * Loves being in long relationships.
    * So much love to give.
    * Not one to mess with.
    * Very attractive.
    * Very romantic.
    * Nice to everyone they meet.
    * Their Love is one of a kind.
    * Silly, fun and sweet.
    * Have their own unique appeal.
    * Most caring person you will ever meet!
    * Not the kind of person you wanna fuck with because you might end up   crying.
    4 years of bad luck if you do not reblog.

    10. CAPRICORN - The Passionate Lover

    (the Goat - 22 December 19 January)
    * Love to bust.
    * Nice.
    * Sassy.
    * Intelligent.
    * Sexy.
    * Irresistible.
    * Loves being in long relationships.
    * Great talker.
    * Always gets what he or she wants.
    * Cool.
    * Loves to own Gemini’s in sports.
    * Extremely fun.
    * Loves to joke.
    * Smart.
    24 years of bad luck if you do not reblog.

    11. AQUARIUS - Does It In The Water

    (the Water Bearer - 20 January 18 February)
    * Trustworthy.
    * Attractive.
    * GREAT kisser.
    * One of a kind.
    * Loves being in long-term relationships.
    * Extremely energetic.
    * Unpredictable.
    * Will exceed your expectations.
    * Not a Fighter, but will knock your lights out if it comes down to it.
    2 years of bad luck if you do not reblog.

    12. PISCES - The Partner for Life

    (the Fishes - 19 February 20 March)
    * Caring and kind.
    * Smart.
    * Center of attention.
    * High appeal.
    * Has the last word.
    * Good to find, hard to keep.
    * Fun to be around.
    * Extremely weird but in a good way.
    * Good Sense of Humor!!!
    * Thoughtful.
    * Always gets what he or she wants.
    * Loves to joke.
    * Very popular.
    * Silly, fun and sweet.
    * Loves being in long relationships.
    2 years of bad luck if you do not reblog.

    NubianBrothaz

    2muchbootyy

    Aquarius ♒️♒️

    misterrperfect

    Sagittarius

    naughtybutnice35

    Aquarius need all the help I can get to re posting this X

    migdoel28

    Capricorn ♑

    dsyamz77

    Aku Aquarius. ..