@livestream007
PENGGEMAR JANDA&ISTERI
Posts
234
Last update
2020-05-27 15:44:35
    emeraldgreen1115-deactivated201

    Milf

    Kita bagi ruang, peluang dan kepercayaan pastikan jangan perlekehkan semua tu. Tak semua wanita dalam Tumblr ni sejenis sangap dan kemaruk. Adab mmg payah nak ada dalam Tumblr ni. Yer saya jenis fun, gila² tapi adab tu kena ada. Saya hormat beberapa individu yang follow blog saya. Mereka bila bercakap dan berborak, mereka tidak melebih² dan mereka tau cara nak menghormati saya. Selalunya saya perhatikan remaja 20 an ni tak betah nak jarakkan hubungan. Dia main sondol je. Kita bukan baya² dia, nak melawak boleh tapi janganlah melebih². Bahasa kena jaga sebab saya bukan jenis cakap kasar mahupun berlawak kasar. Dalam Tumblr je saya gila² dan provokasi tapi kat luar saya tak macam tu pun. Bukan nak berlagak atau sombong tapi saya seorang isteri, ibu, wanita berkerjaya dan kami bukan taraf murahan. Jadi secara mudah korang hormat kami, kami pun hormat korang. ✌️

    #sekadar perkongsian

    #ni contoh jee

    #jangan serius sangat 😜

    mr-zam-80s

    Tackle bini org umur 30an bukan senang der..jangan buat perangai budak2..

    Hello guys. Just nak share and hope beri panduan kepada korang semua.kebanyakan lelaki 20an tak kira bujang atau baru kawen dlm 2-3 tahun masih tidak paham dlm meng"ayat" isteri atau bini org yang umur middle 30an.

    Selalu ingat benda ni mudah. Ingat isteri org akan teruja dengan tgk senjata yg besar dan pamjang.

    Biar aku cerita:

    1. Isteri org pertengahan 30an ni..jangan layan dia org mcm budak2..cara korang tunjuk batang korang yg power tidak akan buat mereka excited lebih. In fact dia org dah biasa dapat.

    2. Level bini org 30an tidak boleh disamakan dengan janda. Dia org sentiasa di sumbat batang suami sendiri dan bila2 dia org nak boleh je dapat… So jgn sembang pasal ajak main.

    3. Untuk tackle bini org berumur 30an kena ada art atau seni tersendiri. Mereka suka.lelaki.MATANG dalam berborak atau chatting. Kalau korang asyik cerita sex jer..memang buat diorg bosan boring.

    4. Cara terbaik layan bini org 30an adalah jadi buddies atau kawan2..amik berat atau take care (jangan lebih2 sgt) sehingga lama2 boleh move forward jadi GF korang. Bila dah sampai level tue, minta apa sahaja semua korang dapat😀. Layan la dia org mcm korang layan GF korang dulu..cakap sopan dan SOUND ROMANTIC.

    5. Satu lagi bila chatting atau borak..jgn sembang lebih atau gebang..dia org x suka lelaki gebang atau cakap besar. Jgn asyik cerita korag hebat main atas katil. Langkah paling silap sebab belum terbukti selagi dia x rasa btg korang.(jangan sembang lebih, sekali main terus tewas..buat malu beb)

    6. Bini org 30an ni ..kalo chatting atau nak tackle..jangan ada budaya pushy..atau paksa2..jgn la korang asyik minta pic breast la..pussy la..minta pic body la..selalunya berakhir 99% bye2..cara dia org berfikir mudah, kenapa nak gelojoh minta mcm2 gambar sedangkan kalo korang okay..nanti dapat main so tgk la puas2..nak gelojoh pergi mane?

    7. Mane2 dah sampai level dapat jumpa..make sure korang layan mcm gf korang..sesekali beli la bunga ke..hadiah ke..walaupun dia x mintak..bukan pasal dia org nak duit korang ke apa.APPRECIATE ATAU HARGAI dia org..bahkan bini org 30an kebanyakan kerjaya dah stabil..kerja lebih 10tahun gaji dia org pun tinggi..dia org x heran pun duit korang..

    8. HORMAT..RESPECT dia org.. ingat dia org bukan budak2..tukar mind set korang..bila dapat scandal atau main..bukan korang dah berjaya main pussy dia org..tapi dia org yg berjaya meng" ANAK IKAN" kan korang atau bahasa lain dia org dah berjaya cari TOY BOY!

    Tak percaya dengan teori aku ni? Buktinya dia org boleh reject korang bila2 masa..and actually korang yg merayu bagai nak tackle dia kan?

    9. Muka hensem korang bukan jaminan korang boleh dapat tackle dia org..kalo ada maybe bonus skit je kot..

    Ok la.akhir kalam..yg muda2 umur 20an atau setakat baru kawen 2-3 tahun jangan sembang lebih. Kalo korang gagal buat no 1-8 di atas aku pasti 99% gagal utk takle bini org 30an dan paling sedih yg baru kawen 2-3 tahun..ini la QUALITY KORANG LAYAN WIFE KORANG SENDIRi

    Nak percaya ke tidak lantak korang la..aku tak rugi apa !

    P/s: Mohon suami2 yang ada isteri 30an tue untuk.komen sekali..setuju ke tidak..at least boleh la jadi endorsement apa yg aku tulis..kalo tak kang 20an ni kata aku gebang..😁😁

    Ok chow

    Zam

    van-bita

    betul ni…

    emeraldgreen1115

    Woww… Interesting.. Simple as 20% u get close with me and 80% i get u on bed… Auucchh…

    #toy man come for me #🖕

    janggutkontot

    Respect tu penting

    zizieeverywhere

    Sangat betul.. 👍🏼

    pembuli-kucing

    Kat dalam sekolah, cikgu. Kat luar sekolah, kawan. Lawa body atas bawah cikgu Nurul ni. Bahan melancap abg angkat.

    heroinmuslimah

    Kali ni fokus part belakang lak.

    Gambar yg 1st tu, lentik betul.

    Mcm ustazah Habibah.

    heroinmuslimah

    Cutting body Cikgu Nurul ni, lelaki minat ker…?

    Part mana yer…?

    Tengok banyak yang like.

    Hurm….

    heroinmuslimah

    Erm….lelaki tgk yg mcm ni, suka sangat la tu.

    Bergegar2 aset Cikgu Nurul, kata abang angkat.

    heroinmuslimah

    1st time Cikgu Nurul pose mcm ni.

    Nampak jelas part yg lelaki suka, kan…?

    heroinmuslimah

    Uish…..korang suka dengan body Cikgu Nurul ni…?

    Nak Cikgu Nurul pose mcmana lak pasni…?

    Mungkin permintaan korang akan dimakbulkan.

    pembuli-kucing

    Cuti sekolah ni, ‘belanja’ sakan Cikgu Nurul ni yer…suka tgk cutting body Cikgu Nurul. Pandai jaga.

    pembuli-kucing

    Cikgu Nurul belanja last, nanti da start sekolah, xde masa da nak ootd mcm ni. Komen sikit pasal body Cikgu Nurul, rasanya owner gambar ni baca post dalam tumblr ni.

    pembuli-kucing

    Korang suka tengok cutting body Cikgu Nurul….? Nak lagi ker…?

    pembuli-kucing

    Nampak dah berisi sikit Cikgu Nurul, kan…? Abang2 lagi suka yg sekarang ke atau yg lama…?

    pembuli-kucing

    CNY ni, kena pakai merah. Yg dalam pun pakai merah. Baru ada ONG. Betul ker…?

    p/s : untung la…cikgu Nurul belanja sempena CNY.

    polown

    untung sapa dapat jd suami dia….