@malayerotika
Malay Erotica
Posts
10086
Last update
2020-02-16 04:22:08
    ggggggggggwp-deactivated2018050

    Elok je dia bertudung. Rasa bersalah pulak kalau aku post gambar tetek dengan puting coklat oreo dia. Kalau ada permintaan, baru aku post la. Berbuat baik sekali sekala. Bagi peluang, kan?

    seleranusantara2

    Disebabkan ada permintaan yang memberangsangkan, aku share gambar freehair dia dulu. Tengok ada permintaan lagi ke tak…

    seleranusantara2

    “Saya sudah bisa share gambar kamu ama followers mbak?”

    “Belum lagi pak”, katanya.

    “Mahu lihat apa mereka benar benar melihat tubuhku”

    Ngada pulak dia ni minta perhatian

    seleranusantara2

    Buat tatapan hujung minggu semua. Terimalah:

    titsniper

    Nah. Keluar dah collection dia

    nrlyana76

    Perhhhh