Hhyee korang semua,,Morning guys,,selamat melayan Monday blues harini hahaha,,pagi ni sgt excited nk cerita tentang Apa yg jadi kat Aku hari jumaat lepas...tak pernah Aku sangka yg benda ni jadi kat aku

    BTW SBLM tu ak introduced la sikit sal aku...Nama Aku member3 office n member2 lain panggil ak Dak Abg,umor ak 33 dh pun berkahwin..actually ak nk story sal pengalaman ak dpt main ngn member office ak sendiri last week.

    Ok nama member Aku ni Nurul..dia mi umor 39 dh kahwin ,anak 3 org,Tapi Ak dh paggil dia ni kak nurul..Nurul ni keje satu department dgn aku dekat office,,ak ni keeja dgn company property kt kl ni,,Ak bnyak akn pergi site la dgn dia ni..kak nurul mi org dia chubby2 bontot dia mmg padu,sapa2 tgk pun mesti geram nk tembab..kulit putih mata sepet2 sikit..dia jenis kepala msuk air gile babi,,Aku selalu jadi mangsa raba dia..dia suka parap bontot ak tampar ,,dh klau dia buat kat ak boleh xkn ak nk buat kt dia xboleh,bab raba2 bontot tampar bontot ngn dia ni dh mcm xda apa...kdg2 ak ckp jugak ini kalau kau kene henjut ngn laki ak rasa bontot kau mesti hergegar cam spring kan kak..dia pon jenis melayan dh tentu la service gelek ak buat kat laki ak..cereti bab seks dh biasa bg ak ngn dia.

    Nak dijadikam cerita baru2 ni hari jumaat lepas ak kena pergi site dipenang ngn dia..so ak pukul 7 ak dh smpai office utk ak prepare documents ap yg patut mk kena bwk..cek kete company sikit llehih kurang..kalau outstation kami mmg akn naik kete company jer..so sambil2 ak cek tu aak tunggu kak murul ni smpai xsmpai2 lgi,janji kul 8,mi dh dekat kul 9 pun xnmpak byang..ak cuba call rupanya dia xsdar sebb mlm tadi penat main mgn suami dia,bagi bekal lebih sbb suami dia pun nk kena fly ke jepun haritu..suami dia pilof..

    Dia mintk ak dtg jemput dia kt umah dia nak siap2 jup..sementara ak otw dia sempat la bersiap..smpai ie dwpan umah csll dia akk ak dh sampai,5 minut doa ckp..n tak lama pastu dia kuar dgn pakai short skirt white t shirt n blazer hitam,rambut pun masih basah lqgi,ak pun turun la tlg amik kan beg bju dia.leyak lam kete..

    Dia trus masuk kete kasut pun xpkai lagi masa tu..ak ckp ngn dia overtime smpai pkul brapa mlm tdi kak??dia jwb hurmmm kecewa tah kenapa kote laki ak xnak naik malm tadi,penat blowjob xnaรฌk3 dekat kul 3 bru la ok tu dua round je,hurm ak xsempat nak naik podium dia dh game.. teruus tido..

    Ak gelak hahahaha betul2 kecewa kau kak ,,mau ak xkecewa ak xsempat game lagi..dia dh game terus tidp..terkulat2 ak sorg2 mata xley nk lelap sebb lubang nk kote lagi tapi dia dh tido..ak ckp kat dia dpt jgk kan kote dri xdpt terus..dpt pun mcm xdpt hurmmm..ak trus ckp kau kena simpan dildo kt umah kak sennag kau nk puaskan pepek kau tu llau ap2..dia ckp dia xminat..dia minat yg ori jer

    Kalau mcm tu xpela kak ak ad biar ak yg puaskan la harini ,,utk bg hilang frustrated kau tu,jejehehje ak gelak,,dia jeling ak tgk ats bwh,,ak pun terus ckp lgi pun ak xdpt bekal semlam lampu merah xrepair lagi..so xda bekal la ak smlm..ak trus ckp kau tgk ni kak adik ak pun dh bangun stum tgk kau arini pakai short skirt ak rasa mcm nk sontot je bile ak tgk kau.. sekali lgi dia mcm terkejut bila ak ckp cm tu..

    Dia pandang suar aku trus dia ckp mana nk pegang sikit betul ke stim,,dia raha2 dia terkejut serius la kau stim tgk qk,,,biasa kau ok ier..keras herul btg kau ni,,ak plak yg basah celah kangkang..tp dak abg kau kena ianji ap jadi hari ak mgn kau je tau...ak terus jwb tkkan la ak nk bg tau org lain ini kiri jackpot la utk ak.hehehejej kau setuju la ni itk ak puaskan kau hari ni..heheheh

    Ak dh basah jafi ak dh gosok biji ak lagi ak xsetuju..weiy kau stop la rnra3 dulu weiy kite jln seround dulu dia ckp ,qk btul2 nk batang mi,,ak pun fgn pantas ak tekan minyak smpai je restoran jejantas sg bulih terus masuk n cari port parking jauh sikit pada org..ak trus stop ,,ak keluar jip gi beli air n ak nk telan booster..xmk la dia tau,,,lepas setel je ak terus g kt kete.masuk je dlm kete ak tgk kaki dia dah atas dashboard sebalh terkamgkang tgh stim gentel biji,baju dh tebuka tgl skirt je..dgr suara dia arhhj fuvkk ermmmm Abg cpt la ak mk batang ,,dh mcm sundal ak tgk...nasib lq Alphard compny ak ni tinted dia 100%gelap so kau buat la ap pon mmg clear la..dia terus bukak tali pinggang aku suh ak londeh kan suar ak,,bila btg ak dh kuar terus mulot dia trrkam...dia punya blow job tip top..mcm porn star..kami pindah panjat seat blakang,turun kn kusi ak pun duduk la,,dia terus naik ats ak nk 69...fuckkkk nice kak smbil ak jilat dia dok tonyoh puki dia kat muka ak,,owhhh fuckkkkk nice dak Abg i like it..owhhhj owehhjh fuckkkk tetiba ak dgr dia ckp fuck kk im coming dear owhhjjj faster baby owhhhh athrhjh niceeee wow kau mmg teror la dak abg laki ak xblh bg ak cum dgn cata jilat.firts time i tasa i like itbaby,,,ak dgn bangga ckp tgk org la...diq terus pusing kan muke diia ngadap ak dia kiss mulot ak n dia ckp thanks dear,,,but i want more...dia senyum terus dia pegang batamg ak n hala kepuki dia ,,,muka dia senyum sambil gogit bibir owwhhhh fuckkkk niceee owhh yeahhh baby im so horny make me cum againt darling..ak ckp yeah sure baby..

    Dia sgt pandia perfome dia tau ap dia nk..ak terus ckp ngn dia u yau tak i ni dh lama sebenarnya rasa nk fuck ngn u ,i suke tgk tetek bontor u..i nk tnya tpi i takot..dia ckp asl xmintak je dia pun stim bile tvk bontot ak bile pakai slack ketat,,sebb tu dia raba je sebab dia mmg stim..sbb dia xmrh ak rba dia balik..klau holeh nk lama2...yela masing2 malu..

    Akk ak nk rasa lubang bontot kau boleh yak,,dia ckp boleh tp bukan sktg,,skrg dia nk puaskn puki dia dulu...ak ngn dia ubah posisi doggie,,lagi kuat dia merengek,,owhhh fuckkk baby faassterr baby owhj arhj sedapya arhhj h ahhhj owh yeah baby sedap baby.. laju syg owhh yeahh ak saje tnya lepad ni blh ke ak fuvk kau lagi nnti kt office,dia ckp tiap2 hari ak wajib main ngn dia...hahahahah gelak besar ak...

    Dekat sejam qk fuck ngn dia ak dh nak pancut,,tukar posisi lgi kali ni dia kt ats balik,,arhh sedap ak bagi yau ak nak pancut doa lagi laju hayun owhggglll fuck ll sedap syg i pun nak cum sygg owhhh yeah baby owhhhh fickkk terus pancitndlm m dia pun cum masa tu..dua2 bernafas mcm kerbau..

    Dia nngun n ckp tq syg puaskan dia..nnti kt penang amik 1 bilik je okay,,sumpah i puas sgt main ngn u untung wife u dpt u...wlaupun konek u yak besat tp panjang m kuat i suke sgt..jom kite herak dulu.. nk tau cite seterusnya tunggu next part ok