@mr-eis
Untitled
Posts
68
Last update
2022-07-31 16:09:32
    mellicker-deactivated20160606

    Skandal Semasa Isteriku Di Hospital

     Sudah dua hari isteri aku kat Hospital Sungai Buluh kerana hendak melahirkan anak sulung kami. Tarikh jangkaannya seminggu lagi. Tapi dia terasa sakit, maka dia ditahan di hospital. Kelmarin aku terima panggilan adik isteri aku dari Tumpat mengatakan mereka sekeluarga akan datang menziarahi kakaknya itu.           

    Sedang aku berlegar-legar di Hentian Putra selepas menghantar kawanku yang nak ke Kuantan, tiba- tiba terdengar suara memanggil aku dan apabila aku menoleh ke arahnya aku dapati Sarah sedang mendukung anak kecilnya. “Mana Azmi?” aku tanya suami dia. “Elehh…dia tu buke abe tak tau, tak mau ke mana-mana, alase dia bagi..tak buleh tinggal rumah, bimbe..” , sambil membebel Sarah beritahu aku tentang suaminya.

            Azmi  adalah adik isteriku, aku tahu sangatlah sikap dia.   Aku  dengan  Sarah ni bermakna jadi biraslah.  Sarah panggil aku   abang sebab suaminya adik ipar aku. “Jadi mu mari sendiri sajalah ni?” aku jadi kehairanan. “Ho laa… semale dia hantar kat stesen bas Kota Bharu”.

           Setelah  aku menolong  bawakan beg  pakaiannya, kami pun beredar menuju ke tempat  parking  The  Mall.  Didalam   perjalanan  menuju ke rumah  aku di Kota Damansara,  kami terus  berbual- bual, bertanyakan  khabar masing-masing. “Lo ni kita kena  pi rumah abang dulu, sebab  hospital belum waktu melawat,”  aku beritahu.  Sarah  mengangguk  setuju.

           Sampai saja di rumah aku, kami pun ingin berehat   dulu sebentar. Sarah sudah nampak  keletihan kerana perjalanan jauh dengan bas ekspres tadi.  Lepas itu aku   suruh  Sarah  pergi  mandi  dulu  sementara  anaknya sedang nyenyak tidur.  Setelah  Sarah masuk kebilik air, aku pula masuk ke bilikku pula untuk menukar pakaianku.  Beberapa minit kemudian selepas  aku menyalin  pakaian, aku keluar menjengah keadaan Sarah. Aku dapati  bilik air masih senyap, tidak kedengaran pun bunyi orang mandi.

          Aku ini lelaki, kebetulan pula saat ini tiada lagi orang lain di rumah ini kecuali aku dengan birasku, Sarah beserta anak kecilnya. Tambahan pula bini aku sarat mengandung, dan kini dok tunggu nak bersalin pulak.  Iblis pun mula masuk dalam kepala.

        Aku hampiri bilik air, terdengar bunyi air berdesir seperti paip air dibuka perlahan-lahan. Mataku mulai nakal. Aku pun tunduk merangkak untuk mengintai Sarah. Pintu bilik air tu dah renggang sedikit di bahagian bawahnya. Tu dia! Sarah tengah kencing sambil mencangkung dan menghadap hala ke bahagian pintu bilik air.         Nampak clear cipapnya yang tak berapa lebat bulunya itu tersengeh memancut air kencing. Rupa-rupanya bunyi berdesing pancutan air kencingnya. Apa lagi! Batang pelir aku dengan automatik naik mengembang. Dah la air maniku lama bertakung sebab lama berpuasa batin. Mungkin dah berkarat. Aku cepat-cepat bangun dan beredar dari situ takut terserempak nanti.

          Tak lama kemudian Sarah pun keluar dari bilik air. Dia hanya berkemban tuala singkat. Pulak dah! Batang pelir aku yang dah menegang dari tadi belum mengecut lagi. Lihat situasi macam ni pulak, makinlah bertambah parah.

          Sarah terpandang tangan aku yang sedang membetulkan keadaan batang aku. Dia jadi tersenyum dan terus ke bilik untuk mengenakan pakaian.  Senyuman yang penuh makna. Kita tahu, perasaan orang yang dah berkahwin bila ternampak kelakuan yang sebegitu.

    *******         Selepas makan, kami duduk tengok TV sambil borak-borak. Aku pula jadi stim dengan bau perfume yang Sarah pakai. Batang aku mula keras lagi. Jadi aku cuba sembunyikan dengan menutup peha aku dengan bantal kecik yang ada kat sofa. Walau pun dalam fikiran dah mula fikirkan yang bukan-bukan, saja tak nak tunjuk gelojoh.

           Lama juga kami berbual, walaupun perut aku dah terasa sakit senak sebab stim memanjang. Nafsu aku pula kian memuncak… tak tau lah.. setan betul-betul menggoda aku hari itu. Sarah pula hari tu jadi manja semacam. Aku dah tak sabar. Aku pikir apa nak jadi, jadilah.

          Dari duduk bertentang aku beralih duduk disamping Sarah secara berhimpit. Dengan tak semena-mena aku terus memegang tangan Sarah dan aku cium tangannya dan dengan perlahan.  Aku usapkan teteknya yang tengah mengeras bagaikan nak meletupi tu dari luar bajunya. Maklumlah tetek ibu beranak kecil, penuh dengan air susulah.

        Dia tak marah. Malah dia merelakan perbuatan aku. Jadi aku tambah melampau dan bersemangat. Aku selak sikit baju t-shirt Sarah sampai ke teteknya. Fuh! Tersembul satu permandangan indah yang tak terfikir olehku.

          Dengan tiba-tiba terpancut susu keluar dari celah coli yang Sarah pakai hingga tersembul bukit susu kembar bagaikan nak terkeluar dari sarang coli.     Aku pun tanpa berlengah terus menyonyot susu yang keluar dengan rakus dan lahap sekali. Dah lama tak hisap susu aku pun. Terdengar rintihan Sarah yang sedap mengerang ketika susunya mengalir deras kedalam mulut aku. “Pele-pele la sikik abe Yub oii… ambo ghaso sakit tau!” kata Sarah.

            Setelah hampir 10 minit menguli kedua-dua bukit kembar Sarah sambil memicit-micit puting teteknya yang semakin mengecil, setelah kekeringan air susu tapi putingnya yang kehitam- hitaman sebesar ibu jari tetap menjadi santapan jemariku. Sambil aku merayap ke bahu Sarah sambil meramas-ramas teteknya. Sarah diam tak terkata sambil membaringkan dirinya ke sofa empuk seolah-olah mencabar kejantanan aku.

            Aku memusingkan muka Sarah supaya mengadap aku. Sarah tidak membantah lalu aku pun mencium bibirnya yang halus sambil lidahku dengan ligat memintal lidahnya. Sesekali aku menyedut lidahnya sampai tak bernafas.

           Sarah membalas dengan sedutan yang hampir serupa membuatkan kami bagai berada diawangan. Dalam hatiku berkata, “bini orang ooiiiii….” Tapi setan dah menguasaiku… aku teruskan saja perbuatan yang sepatutnya sedangkan Sarah menyerah dengan rela.

            Kemudian kami berehat sebentar mengambil nafas. Aku labuhkan kembali bibirku ke mulut Sarah dan Sarah menyambut bibirku dengan berahi sambil tanganku mula menyelak bahagian bawah pusat yang sudah penuh bertakung air nikmat.

           Kami terus bercumbuan lagi dan pada masa yang sama Sarah sudah terlalu stim dan memulakan tugasnya membogelkan aku yang hanya berkain pelekat. Batang aku tersergam terpacak. Sarah dengan rakusnya tak berlengah lagi terus menggenggam batangku yang sudah mengeras sambil menjilat lembut di hujung kepala takukku, manakala tangannya yang sebelah lagi membelai sambil memicit puting dadaku.

           Wow.. mainan Sarah sugguh nikmat sekali. Tangan ku terus meraba-raba  buah dada Sarah atas ke  bawah.  Aku ramas buah  dada  Sarah  perlahan-lahan sambil batangku masih mundar-mandir dalam kehangatan dikerjakan oleh mulut Sarah. Waduh… sungguh indah waktu itu, tak dapat aku  gambarkan  bagaimana  aku  jadi benar-benar   teransang  sehingga   aku  memegang  kepala   Sarah  dengan kedua  belah  tanganku sambil menekan masuk hampir keseluruhan batang ku  yang  sederhana   besar,  tetapi cukup bertenaga setakat nak  puaskan  wanita  bernama Sarah.  Aku tak mau  la  nak cerita  batang  besar panjang  8/9 inci macam diaorang dok cerita tu.  Sampai  perempuan  menjeritlah.  Nanti jadi  cerita karut pulak.  Nak buat  sedap cerita saja.

            Selanjutnya aku terus melakukan permainan seks dengan Sarah. Tetek dan cipapnya aku hisap dan jilat tanpa henti- henti sehingga Sarah memancutkan airnya ke dalam mulutku buat kali ke-dua. Sarah mengerang seperti diserang hysteria bila aku meneruskan jilatan dan gigitan lembut ke atas biji kelentitnya.        

          Agak lama jugak aku kerjakan tetek dan cipapnya.  Setelah menjilat-jilat aku mendera lubang pukinya dengan jari-jari aku pulak. Aku cucuk lubang nikmatnya dalam-dalam sambil hujung jari hantu aku lengkungkan mengkuit-kuit mencari sasaran g-spot dia.

        Bila terkena mainan jari aku. Sarah menjerit menggelepar. Habis basah lencun tapak tangan aku bila dia pancutkan air klimaks dia yang terlalu banyak meleleh keluar.. Tatkala itu Sarah tak habis-habis merengek kesedapan.

    “Abe Yub.. ambo sedap… ohhh..”, Sarah mengerang.. “Abe Yub.. moh masukke lah pulok kat dalam ambo… tak tahe doh ni..masuk ke..masukke…” dia merayu meminta aku mulakan persetubuhan.

             Perlahan-lahan aku memasukkan batang aku ke dalam lubang gua nikmat  Sarah. Dengan sekali henjut terus ke dasar hingga membuatkan matanya terbeliak menahan serangan batang aku yang begitu keras. Aku merendamkan batang aku hampir 5 minit sebelum meneruskan dayungan. Puting tetek aku menjadi mangsa gigitan buas Sarah sehingga penuh diperut aku bekas gigitan love bite.

            Aku pun dengan sepenuh tenaga memulakan dayungan.  Hampir setengah jam lamanya dengan pelbagai posisi yang aku pelajari dari buku kamasutra dan jugak dari filem-filem blue yang pernah aku tonton sebelum ni. Di akhir persetubuhan itu aku melepaskan 7 das tembakan air mani aku yang sekian lama bertakung tepat ke dalam rahim Sarah sehingga Sarah menjerit kepuasan. “AAaagghhh..abe Yub! Ambo belum pernah macam ni”.

           Kami sama-sama terkulai lemah dan batang aku masih terendam di dalam lubang cipapnya. Sarah terkulai layu dalam pelukan aku. Sesekali kedengaran suara anak kecilnya merengek.

    Dengan suara manja Sarah berkata, “Terus tereh dan ikhlas ambo nak gitau abe..” “Gapo dio, cakaplah,” tanya aku suspen. “Abe Yub berike apa yang ambo belum perolehi sebelum ini,” kata Sarah. Aku jadi terkedu seketika. “Tapi abang punya tak sebesar mana..” aku kata sambil menunjukkan batang aku padanya serta membelai manja rambutnya bagaikan sedang bercinta. “Ambo tak pande itu, tapi ambo cukup puas dan meme sedap abe punyo mainan tadi,” kata Sarah sambil mencium bertubi-tubi di seluruh muka aku. “Ambo ghoyak ikhlas ni be Yub… bate pelir abe Azmi meme besar. Tapi ambo tak ghaso nikmat dan sesedap abe punya tadi.. terima kasih abe Yub,” sambung nya lagi seakan- akan nak menangis. “Ya Sarah… abang sangka mu nak marah tadi..” kata aku sambil menciumnya sekali lagi.

            Tiba-tiba anak kecilnya menangis. Kami lepaskan pelukkan dan Sarah pergi menyusui anaknya. Jam menunjukkan pukul 4 petang, kami bergegas mandi dan bersiap-siap untuk ke hospital melawat isteri aku yang juga kakak ipar Sarah.

           Dalam perjalanan Sarah sempat mengadu dengan nada sedih perihal suaminya di kampung yang ambil ringan tentang batinnya. Dia dengan ikhlas beritahu aku yang suaminya itu lemah permainan seks walau pun batangnya besar daripada batang aku. Tak pernah merasa kenikmatan seperti tadi. Aku berasa seronok dan berterima kasih padanya. Dalam hati kecilku tersirat perasaan bangga walau pun batang zakarku kecil tapi dapat memuaskan wanita yang telah berkahwin dan mempunyai pengalaman bersetubuh. Itulah pengalaman benar yang tak dapat ku lupakan.

    mrbigg6

    Aku baca kau baca. Aku reblog je

    langkahseiringan

    TICER ANIS HUDA

    Class Ticer Anis la paling fav aku sbb aku dpt tgk body dia puas2. Ticer suka melentik dkt meja guru sambil mengajar. Aku selalu tanya soalan buat2 tak faham sbb aku nk dia dtg dkt aku. Time tu la aku amik kesempatan nk usha body dia sambil layan bau badan dia. Terus terpacak batang aku bila bau badan dia yg wangi perfume tu campur dgn bau masam peluh🤤

    Aku terus mintak izin nk gi toilet sbb tak tahan gila sia stim. Aku melancap bayangkn Ticer Anis terkangkang depan aku mintak aku tebuk pepek dia😩

    Satu hari tu aku mmg betul2 dh nekad, aku tggu semua murid balik. Time Ticer Anis nk kemas tu aku terus kunci pintu kelas then aku bukak seluar hala batang teras aku dkt dia sambil usap2 batang aku. Terkejut Ticer Anis tgk aku, tak sempat dia nk marah, aku terus peluk dia and usap2 badan dia. Aku ckp “baik ticer ikut ckp saya kalau tak saya ajak kwn2 saya lenjan Ticer 😎

    Dgn terpaksa, aku letak tgn Ticer dkt batang aku. Mersh muka dia sbb kagum dgn batang anak murid dia yg tebal dan bengkok ke atas. Aku terus kiss bibir Ticer, ramas tetek dia argh fuckk sedap nya bau badan Ticer. Aku angkat baju kurung dia then terus menyusu tetek Ticer. “Arghh fuckk so good baby” Ticer Anis merengek. Aku usap2 celah pepek dia fuckk pandai Ticer wax pepek kn bersih je hehe🤤

    langkahseiringan

    Lps puas menyusu Ticer, kitaorg 69 atas meja guru. Aku terus tekan muka kt celah bontot Ticer argh fuckk ratah lubang bontot Ticer. Aku sedut2 asshole dia lps tu jilat pepek Ticer Anis. Fuckk sedap sial. Terkemut kemut dua lubang dia. Time aku jilat lubang kencing Ticer, terus menjerit dia “Ohhh fuckkk im gonna cum!” Aku lajukn jilatan aku sampai Ticer terpancut atas muka aku💦

    Lps tu Ticer melutut, dia ludah batang aku then lancap kn aku laju2 arghh fuck sedap nya Ticer. Mulut dia mmg jahat, habis kantung telur aku dia sedut2. Puihh dia ludah lg batang aku then hisap kuat2. “Fuckk Ticer hisap mcm pornstar laa!” aku jerit. Senyum je Ticer, aku tau dia bangga dgn skill hisap batang dia😛

    Then kitaorg terus memantat dlm kelas. Aku dkt belakang Ticer tgh menutuh pepek dia sambil tu aku usap2 lubang bontot dia. Argh fuckk ketat nya pepek Ticer, anak dh 2 pon padu lg. Mcm2 posisi kitaorg buat, aku baring atas meja guru then Ticer ride batang aku fuck sumpah tu paling sedap. Dia henjut batang aku gila2. Ticer ckp “Nak sgt kn rasa cipap bini org, nah amik awk!”. Fuckk terus aku memancut air mani bila dia kemut batang aku💦

    Kitaorg fucking straight sebulan then lps tu Ticer Anis terus pregnant hehehe. Masa dia pregnant rupanya lg horny hehehe. Ticer suruh aku fuck bontot dia pulak. Shit berdebar aku tgk mmg dara lg bontot dia. 1st time aku fuck bontot dia, 3 kali celup je terus terpancut aku. Fuckk mmg ketat gila. Dh pancut pon aku terus henjut lubang bontot Ticer. Merengek Ticer kene tebuk dgn batang bengkok aku. I love you Ticer Anis😘

    pemburubetina77

    Ticer kangkang je biar anak murid ticer tutuh pepek sampai ticer bunting ok. Selamat Hari Guru ticer syg😘

    cuminsweetmouth

    Hello hai... 1 think to find from u... How u make all ur post can pass on tumbler? I want learn it from u...plssss

    Hi ! Well to be honest, my post (submissions from followers and whatnot) get flagged and down by Tumblr immediately the only thing I can really do is just reblog posts from other blogs but after a day or so they got down as well so I try my best to be really active on Tumblr to not have a completely empty blog (for example I have my blog since 2017, I post not everyday but quite "regularly" and I have only 175 posts on my blog or so .. Normally I would have way more than that but all the other one got flagged and get down) so good luck on Tumblr 😅

    Nikmat jasad muda part 2

    image

    Selepas malam itu aku dan cikgu Tika semakin rapat dan peristiwa tersebut bagai pembuka tirai bagi hubungan seksual aku dgnnya.

    Seminggu selepas itu, aku pun dah maju dan mula lepak2 ngan cikgu praktikal yg housemate2 cikgu tika.

    Aku berkenalan dgn cikgu Rafidah dahulu dan dia merupakan seorang guru pendidikan jasmani di sekolah rendah berhampiran kawasan sini.

    Beliau mempunyai bentuk badan yg hampir dgn cikgu tika cuma cikgu Rafidah lebih gebu sedikit. Sebelum ini kami berfon seks mungkin kerana cikgu Tika mempromotekan aku kepada housematenya dan cikgu Rafidah mencabarku utk mencarinya semasa program skolah yg akan datang nnt. Dengan usahaku yg tidak putus asa, aku dapat mencarinya semasa program RIMUP yg dijalankan antara skolah aku dan skolah dia. Dan pada ketika itulah aku sempat merasa kemutan berahi seseorang selain cikgu tika.

    *seminggu sebelum*

    Rafidah : “Hi, nombor Nik ker?”

    Aku : “Ya betul tuh nih nombor saya, boleh saya tahu nih siapa ya?”

    Rafidah : “Oh Hi, nih Cikgu Rafidah lah, kita pernah berjumpa semasa awak bantu kami kemas rumah tumpangan bersama cikgu Tika.”

    Aku : “Ohh cikgu Rafidah, haa ape khabar?”

    Perbualan mesej diteruskan selama beberapa hari kadang kala sehingga larut malam. Aku sempat menyuntik beberapa unsur lucah dalam perbualan kami dan kami berdua terjebak secara tidak langsung dgn fon seks. Sehinggalah sehari sebelum program Rimup itu.

    Rafidah : “Nik, dgr cite awak boleh tahan jugak hehe”

    Aku : “Maksud cikgu?”

    Rafidah : “Cikgu tika dah beritahu semuanya”

    Aku tersimpul malu dan hatiku berdegup kencang.

    Aku : “Uhm cikgu jangan la report sya tak sengaja je. Saya tak boleh nk kawal nafsu malam tuh. PLEASE CIKGU.”

    Rafidah : “Haha awak jangan risau saya bukannya nk report pun. Esok ade program Rimupkan? Haa kita jumpa”

    Aku : “Oh terima kasih cikgu! Tapi macam mana nk cari cikgu, bukan ker ramai esok?”

    Rafidah : “Haa kalau dapat cari cikgu, i akan bagi you something special. Dah selama nih kita asyik lancap kat telefon je kan hihi. I nak jugak rasa buas you, tak aci lah cikgu Tika je merasa.”

    Aku : “OK CIKGU TUNGGU BESOK”

    Hatiku berdegup kencang lagi mengetahui aku mempunyai cabaran yg besar berserta ganjaran yg lumayan buat batinku nnt.

    Pada keesokan harinya aku duduk di pondok pak guard dah memerhati orang yg lalu lalang keluar masuk tetapi masih sukar bagiku mencari habuanku. Semasa program berjalan aku meronda2 sekeliling skolah. Sehingga lah aku seperti nampak kelibatan seorang awek yg lebih kurang sama tinggi dgnku di cabang antara tandas guru dan murid. Aku pun berlari ke situ. “Cikgu!!!” aku memanggil dgn kuat

    *awek tuh pusingkan badan*

    “Haa dapat pun awak cari saya! Ingatkan dah give up.” balas cikgu Rafidah.

    “Yes! Penat tau cari cikgu nih hehe. Jadi ape je bende special cikgu nk berikan tuh?” gesaku tidak kesabaran.

    “Haha tak sabar betul, uhm awak akan tahu malam nih jgn risau” kata cikgu Rafidah

    “Ala cikgu, penat i cari cikgu tau takkan kena tunggu lagi, alaa” mengeluhku sambil buat muka 10 sen.

    “Begini lah i bagi u rase sikit eh hihi” cikgu Rafudah mempelawaku sambil tergelak kecil manja.

    “Yay!”

    Memandangkan tandas guru sekolahku agak tersorok dan kebanyakan aktiviti dan manusia2 berada di padang, kami mengambil kesempatan utk membuat projek kecil.

    Dia membawaku masuk ke jamban dan mengunci pintu itu.

    “Cikgu nk kencing sambil hisap blow awak ya hehe nikmatilah”

    “Allah terima kasih cikgu!” ucap syukurku

    Aku melucutkan seluar trek ku dgn mudah begitu juga dgn dia.

    *ssluuurrrrppp…. chrropppp… slurrppp….. *

    Rafidah mengolom batangku dgn bersungguh2 sehinggakan niatnya utk kencing hilang, malah Rafidah mengusap2 cipapnya yg berahi dan berlendir itu. Aku juga sempat menyelak jersey sukannya dan menampakkan branya yg berwarna merah darah. Aku melucutkan branya dan bermain dengan buahnya yg montok itu dan putingnya yg gebu kemerahan itu.

    “Mmmmm…..” *slurpppp….. pokk slurrpp* “Mmmm sedapnya batang u Nik patutlah cikgu Tika puji”

    Aku hanya mampu tersenyum lebar. Aku kemudian menyuruh Rafidah berdiri dan membelakangkan ku. Aku menghalakan pelirku ke arah cipapnya dan Rafidah menonggengkan bontotnya. Aku dgn mudah menusuk cipapnya terusku jolok keluar masuk…

    “Aarrghhhh…. mmmm…. AAAHHHH!!!! sayang sedap.. Aahhh….” Rafidah meraung kesedapan.

    *pap pap pap pap pap pap*

    Aku menjolok cipapnya sedalam2 yg mungkin dgn kadar yg meningkat kelajuannya.

    “Aahhh cikgu nk terkencing niihhhh Nakk….”

    *ppsshhhhh…… Psssshhhh…..prrrrssshhh………*

    Otot cipapnya yg mengejang itu mengemut batangku dgn enak sekali rasanya. Air mani dan kencingnya berlinangan deras keluar dari cipapnya. Aku tidak kisah dan teruskan tujuhan ku. Menggeletar letar kejang aku membuatkan Rafidah yg di henjut dari belakang sambil terkencing berdiri.

    “Aahhh sedap nyaa aahhhhhh……” puji Rafidah.

    Aku mengeluarkan batangku dan menyuruh Rafidah menghadap aku sambil berdiri. Aku mengessekkan batang ku di lurah cipapnya dari depan. Koteku berdenyut2…..

    *ccrrrttttt…….. crrrtttttt…… crrrtttttttt……. *

    Berdas das tembakan maniku tepat mengenai sasaran dan membanjiri lurahnya. Rafidah sempat menadah lebihan maniku dan menjilat2.

    Rafidah kemudian menarik pantiesnya ke atas dgn maniku yg membanjiri cipapnya serta memakai semula seluar treknya. Rafidah menjilat batangku sampai bersih daripada sisa sisa mani tadi dan aku pun memakai semula seluarku. Aku menciumnya tanda terima kasih.

    “Thanks Nik. Kita jumpa lagi malam nih ya hihihi”

    “Okay cikgu sedap cikgu bagi projek tadi hehe”

    Selepas itu kami pun sambung buat hal masing2 dan pulang ke rumah. Aku mandi dan membersihkan diri serta mengenyangkan perutku setelah penat berprojek di sekolah tadi. Apabila larut malam aku terima mesej dari Cikgu Rafidah. Dia menyuruhku keluar rumah dalam 5 minit lagi. Dgn senyap2 aku mengatur gerak langkahku. Jam menunjukkan 1 pagi aku menyelinap keluar dari rumah. Kenderaan cikgu Rafidah aku nampak di jalan besar dan terus ku naiki.

    Kami pergi ke taman tasik di kampung dan memakir kenderaan di parking lot situ.

    “Nik sayang, malam nih i nk bagi u rasa special sngt2” kata Rafidah dgn suara yg berahinya serta manja itu.

    Dia memulakan langkah dengan membuka seluar jeans ku lalu melancapkan koteku. Dia kemudian meludah sedikit ke atas kote ku dan terus mengolom

    *sllurrppppp…… Crrrkkkk….. Sslurrrpppppp….. *

    “Mmm sedapnya batang you nih tak tahan… Aaummm”

    *pok pok pok pok pok* semakin laju Rafidah menhisap koteku. Dia kemudian menjilat2 lubang konekku dan menhisapnya semula. Dia beralih ke buah zakarku pula dan itupun dia kerjakan dgn jayanya. Aku cuba sedaya upaya untuk tidak memancut awal…

    *pprrrrrtttttt………. ccrrrttttt……… ccrrrrtttt……. *

    Aku tertembak awal dan muka Rafidah penuh berlumuran maniku.

    “Takpa Nik awak rehat kejap” sambil2 itu dia mengurut2 koteku dengan lega sekali dan mencium2ku dengan mukanya yg penuh maniku yg berlekit2 dan pekat itu.

    Setelah 3 minit berehat Rafidah memanjat atas ku melucutkan seluarnya serta bajunya. Dgn hanya meninggalkan tudungnya. Buah dadanya yg putih gebu aku ramas kesedapan sambil Rafidah memasukkan pelirku ke cipapnya dan mengerjakannya. Setiap kali dia memberikan tujahan yg padu dan enak

    *PAP PAP PAP PAP PAP PAP PAP*

    “Aahhhh sssss aahhhh ssss aahhh” Rafidah mengerang kesedapan.

    Setelah 20 minit menujah aku pun terpancut kali kedua.

    *pprrrttttt ccrrttttt crrtttt*

    “Aaaahhh sedapnya cikguu!” cipapnya yg kini berisi air maniku dam ade juga tertembak di luar masih lagi meneruskan kemutan dan tujahan atas bawah tanpa mempedulikan rasa senaknya maniku membanjiri rongga cipapnya…

    “Aahhh nikmatnya air sayang.. Bestnyaa aahhh rasa tak nk lepaskan batang u” puji Rafidah.

    “Cipap cikgu pun sedap gila terima kasih sayang”

    Sudah sejam kami bersetubuh dan akirnya aku disuruh utk meliwatnya. Dalam keadaan masih terkangkang atasku, aku menghalakan batangku ke lubang duburnya dan melakukan aksi yg sama seperti tadi. Kemutan kali ini semakin padu dan ketat membuatkan bontotku terangkat kesedapan.

    *pprrttt…. crrttttt…. crrtttt* pancutan aku kali ini memenuhi rongga najisnya.

    Aku mencabut batangku dan maniku deras mengalir keluar dari situ dan bertakung atas seluarku. Pemandangan itu seolah2 cikgu Rafidah berak mani. Dia kemudian berlutut dan menjilat habis semua sisa2 mani di atas jeansku n batang aku dgn bersih sekali.

    Setelah puas dan penat, kami berdua pun pulang ke rumah.

    “Thanks cikgu utk surprise tadi. Saya betul2 enjoy” syukurku sebelum meninggalkan kenderaannya.

    “Nah cikgu bagi coli utk awak simpan. Awak nk lancap nnt senanglah kalau saya busy ker ape” kata cikgu Rafidah sambil mencabut colinya yg tidak bercorak dan berwarna hitam yg sedang dipakainya itu.

    “Thank u cikgu!!! Mmmm sedap bau dia” aku mencium dahi cikgu dan beredar.

    Part 3…….

    image

    PAK GUARD SEKOLAH

    Kisah ni terjadi antara budak sekolah bernama Asya dan guard sekolahnya. Asya ni jenis suka berkawan tak kira umur, asya suka lepak kat pondok guard sekolah. Satu hari si kawan asya ni kenal kan asya dengan satu guard hensem sangat. Tak terlalu tua, nampak muda je. Tapi dah jadi bapak orang. Guard ni berkenan dngan Asya terus mintak id wechat asya. Maka berchatting lah dua tuu. Hubungan pun terjalin. Ber abang sayang. Satu hari diaorg deal untuk jumpa sebagai kekasih. Hari dah ditetapkan, tempat perjumpaan di aras tiga sekolah tu. Masa tu keadaan sekolah sunyi, hnya tinggal beberapa orang murid saja. Pukul 3.30 ptg asya naik, ada susuk badan yg dikenalinya sedang menunggu, asya cuit belkang guard “sorry abang, lambat. Dah lama ea tunggu?” Guard tu senyum je. Guard terus tarik tangan asya, masuk kelas di hujung sekali, “takpe sayang” mereka berpelukan, kuat sekali. Ahhh. Asya rasa sudah dilamun cinta. Guard tu pulak asyik tekan tekan belakang asya. Guard merasai tetek asya yang besar, sedapp. “Uhhhmmm sayang” mulut bertemu mulut, asya ditolak ke dinding, ciuman semakin kuat, cuupp cuuupppp. Mereka kembali berpeluk. Guard terus menghidu tudung sekolah asya, wangian sungguh menghairahkan. “Aaahhhhh sayang, abang …” “Ye abang~” dengan suara manja. Asya pun ingin kan perkara yg sama. Ingin dibelai. Tangan guard terus meramas tetek asya dari luar baju sekolah. Dirasakan tidak sempurna, diselaknya baju sekolah asya, dibukanya bra asya, tetek asya yanv besar sudah ada di depan mata. Guard terus “makan” tetek asya. Sebelah tangan lagi meramas tetek kiri. Disedut tetek asya sluurppp sluurrppppp. Guard mainkan lidah di puting asya “ ahhh abangg aaahhhhhh” seperti bayi minum susu guard tu. Tangan sebelah lagi tak berhenti meramas. Basah, dipenuhi dengan air liur guard tetek asya dikerjakan. Asya hanya mampu aahhh aahhhh kenikmatan yg takpernah dikecapi. Guard tukar tetek, tetek kiri menjadi mangsa kali ni. Aaahhh ahhhhh dijilatnya, digigitnyaaa. Aaahhhh sedapnyaaaaa~ yeahh. Guard cium mulut asya. “Muuahh” guard turun ke bawah, selak kain sekolah asya. Dalam keadaan berdiri, pussy asya dijilat. Sluurrppp. Ahhhh. Guard menjilat biji kelentit asya. Asya meramas teteknya sendiri. Aaahh abang aahhhh. Guard terus menjilat pussy asya, semakin banyak air asya yang keluar, guard mnjilat sluurppp sluurrpppp. Pussy asya sudah banjir, guard keluarkan batangnya. “Besarnya abang!” Guard gesel kan batang di pussy basah. “Aahhhh” dalam keadaan berdiri. “Abang nak fuck sayang” asya menggangguk. Guard msukkan batang perlahan lahan “aahhh abang” guard rasa sempit, hajatnya tergendala. “Sayang, isap batang abang” asya melutut di hadapan, asya masukkan batang ke dalam mulut, “isap sayang aahhh” asya isap dengan sekuat hati. Asya keluarkan batang, asya jilat disekeliling batang, dijilatnya kepala batang sluurpp sluurrrpppp. Dijilat sekali telor batang sluuurrppp sluurrppp ahhh aahhh aahhh.. Asya masukkan balik ke dlm mlut, disedutnya digosoknya batang abang nya. Aahhhh ahhhhh ahhhh. “Sayang abang nak pancut ahhh” guard terus cum dalam mulut asya, nak termuntah di buatnya, melimpah air mani. “Sluurpp sedapnya air abang” air mani meleleh keluar, asya masukkan ke dalam mulut. Asya menjilat bibirnya. “Uhmm sedapnya” guard terasa puas. “Nanti sayang nk lagi boleh?” “Boleh, apa saja untuk kesayangan abang” sebelum balik, guard kiss tetek asya, bercium, dan peluk. Sejak itu, mereka akan berjumpa di aras 3 pada petang tertentu. Sehingga asya berpindah ke sekolah lain, hubungan mereka terputus. Whatsapp ada tapi tak pernah guard tu msg. Asya akan tetap ingt memori terindah itu. Asya masih memerlukan abang guard tu, asya ingin dibelai. Berdasarkan kisah benar