1. ENCIKBRA.COM (KOLEKSI AWEK MELAYU)

  CHANNEL BERBAYAR KOLEKSI LEAKED AWEK MELAYU. BERATUS KOLEKSI DAN SENTIASA DIUPDATE. BAYARAN KEMASUKAN HANYA SEKALI SAHAJA.

  2. CELEBLOVERS (GROUP MODAL ARTIS)

  GROUP PRIVATE KEPADA PECINTA ARTIS MALAYSIA. BERIBU MODAL DALAM GROUP NI SEJAK 2020. SENTIASA AKTIF MENYUMBANG MODAL TERLATEST. HANYA YANG CUKUP SYARAT SAHAJA YANG BOLEH JOIN.

  3. GOOGLE DRIVE KOLEKSI ARTIS MALAYSIA

  MEMPUNYAI 200+ FILES KOLEKSI MODAL ARTIS DAN BERIBU BAHAN YANG TERSUSUN RAPI. SENTIASA DIUPDATE DARI MASA KE SEMASA.

  SEKIRANYA ADA YANG BERMINAT BOLEH PM MIN DI @encikbra-com ATAU DI TELEGRAM ENCIK_ABC

  FREE COLLECTION SEMPENA PEMBUKAAN ACC BARU

  1.Misliha

  2. Haslinda

  3. Nurul Safina

  Disebabkan ramai yang mintak min buatkan free collection sempena pembukaan acc min buat kali ketiga. nah min buatkan. TETAPI HANYA PILIH SATU SAHAJA DARI 3 KOLEKSI DI ATAS DAN DENGAN SYARAT BERIKUT:

  1. WAJIB FOLLOW @encikbra-com

  2. WAJIB LIKE DAN REBLOG KESEMUA 6 POST DI TUMBLR @encikbra-com

  DAH SETTLE SYARAT DI ATAS BOLEH PM MIN DI @encikbra-com ATAU DI TELE encik_abc DAN BAGITAHU KOLEKSI YANG ANDA PILIH. TAWARAN INI UNTUK 20 ORANG TERAWAL SAHAJA. 5 ORANG TERAWAL DAPAT KETIGA TIGA KOLEKSI SEKALIGUS. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

  UNTUK PREVIEW KOLEKSI DI ATAS BOLEH PM LINK CHANNEL PREVIEW KAT MIN UNTUK PREVIEW YANG LEBIH MENARIK. DI TUMBLR HANYA PREVIEW PIC YANG SOPAN SUPAYA TAK KENA BANNED. HARAP MAKLUM.

  BINI ORANG

  BINI ORANG NI MEMANG NAMPAK SEDAP. LEBIH NAKAL DAN BERPENGALAMAN. TAK HAIRAN LA RAMAI LAKI LEBIH PREFER SCANDAL DENGAN BINI ORANG. UNTUK FULL COLLECTION BINI ORANG NI MIN DAH UPLOAD DALAM CHANNEL BERBAYAR ENCIKBRA.COM

  DI TUMBLR HANYA PREVIEW PIC YANG SOPAN SAHAJA UNTUK MENGELAKKAN DARI KENA BANNED. UNTUK PREVIEW DALAM BENTUK VIDEO BOLEH JOIN CHANNEL PREVIEW. LINK CHANNEL PREVIEW BOLEH PM MIN.