Nak share gambar bini/member/gf boleh pm

Aku bagi ayat nakal nakal.

Posts
634
Last update
2022-09-23 01:30:49

    Req dri dm,pergh suami dia mesti luck sial dapat bini cmni even anak 3 still body lawa and cantik.dengan muka suci cmni aku x kan dtng sorang2 HAHAAHAHA.aku rompak and rogol dia ramai2 aku ikat suami ngan tiga2 anak dia biar depa tgk mak dia sebenarnya sundal and gilakan batang.aku ngan kawan aku paksa masukkan batang ramai2 dlm mulut dia lepastu sorang2 facefuck dia bibir dia mesti sedp sial ARGHHH dah puas face fuck ramai2 tala kote kat muka dia pancut dia ramai2 biar makeup dia hilang trus.lepastu bawak dia pi katil dia ngan suami dia.bawak suami dia tgk mcm mana kami semua fuck bini dia atas katil dia.sorry bro harini memang kami bantai bini bro cukup2 koyakkan baju bini dia lepastu ramai2 jolok cipap ngan bontot dia biar dua2 barai.Ramai2 pancut dlam bini dia HAHAHAAAH biar mengandung tambah adik lagi .

    draculamelayu77

    CIKGU PORNSTAR : FATIMMA MOSSI ๐Ÿคค

    Okay geng aku sambung episod Cikgu Pornstar since ramai request. Kali ni aku belanja Cikgu Fatimma untuk korang jd kn modal melancap. Dia ni bini org geng fuhh mmg lg buat pelir aku keras nk tujah pepek dia.

    Muka ada mix arab ni pon fav aku. Aku dpt bayangkn muka cantik dia ni tgh blowjob batang aku, aku usap2 kepala dia yg berbalut tudung tu. Biar je pelir aku dia layan fuckk tp mmg mencabar la sial bila lidah dia main kt kepala batang. Aku rasa laki dia dh puas facefuck dia, tgk gaya pon dh tau Cikgu Fatimma ni pro layan batang

    Fuckk korang tgk la body figure dia fuhh perfect bro. Mmg idaman setiap jantan nk tutuh betina body mcm ni. Paling aku suka sbb Cikgu Fatimma ni tinggi, henjut dari belakang lps tu dia makin lentik fuckk tak kuat sial konek aku. Dpt dia ni mmg aku jilat satu badan dia

    Kalau korang nk tau aku pon ada foot fetish. Sedapnya kaki Cikgu Fatimma ni kalau lancapkn konek aku. Argh lembutnya kaki dia usap2 batang aku. Aku nk cium and jilat kaki dia, naik ke peha lps tu aku terus ratah kelengkang dia.

    Tegang sial batang aku tgk Cikgu Fatimma pakai kebaya. Dpt gesel batang celah bontot dia pon jd la sial

    draculamelayu77

    Pakai tudung singkat mcm tu mmg saja kn nk tunjuk tetek? Confirm keras pelir budak2 sekolah tgk ticer dia ni.

    Cikgu Fatimma belanja lg side boobs dia

    Kalau suami dia layan cuckold mmg nice sial. Aku fuck Cikgu Fatimma dpn laki dia hehe. Aku tak lepaskn peluang nk ratah bontot dia, aku sedut2 lubang bontot dia lps tu tolak2 lidah biar Cikgu Fatimma merengek mcm betina sundal

    Gila sial ticer ni mmg betul2 buat aku horny

    Fuckk aku terpancut sial. Tetek gila babi sial bulat lps tu confirm tegang arghh shit. Balik sekolah je aku terus baring atas riba Cikgu Fatimma menyusu tetek dia. Sambil tu batang aku dia lancapkn. Kimakk doh tak kuat sial aku tgk Cikgu Pornstar ni.

    Kalau korang dpt Cikgu Fatimma ni korang nk buat apa? Aku nak pancut dalam pepek dia biar bunting lg lps tu aku nk rasmi kn lubang bontot dia๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ