@papahot992
Addin994
Posts
253
Last update
2021-11-13 18:17:31
    amgavioes

    とても可愛くてエロくていゃらしく卑猥で美味しそうな体してる女の子だね。思い切り虐めてみたいですね。おっぱいとても揉み心地良さそうだね。思い切り舐めたり吸ったり揉んだりして犯してみたいですね。おまんこにチンボぶち込んで精子中出しして犯してみたいですね。

    Pengakuan Wife

    Sejak sudah satu tahun yang lepas ni, aku perasan kemahuan sex wife banyak berubah, seperti dia ini makin kuat seks, suka pada sex grouping,3some or gangbang. Sbb mcm mn aku tahu, bila kami buat hubungan seks bersama, dia pasti akn minta supaya biji kelntitnya dijilat rakus, dgn kedua tgn nya akan menggetel puting tetek yang mengkal tu. pastu aku pun buat sport check kat hp wife, sbb kita tahu kn nk check history website, bila tgk byk dia tgok video 3some n gangbang syp2 bila aku xde kat rumah. (mostly bukan video ganas la) jenis yg soft py.

    Malam.td ktorg beraksi, n admit mahu 2 jam wife aku kene main (lama especially masa jilat2 bdn dia). pastu sdp2 py sedap, aku saje je ckp dgn wife apsl fantasi psl seks 3some or ganbang, aku ckp la aku tahu dia py wesbite view history byk video jenis tu dia bukak n aku pun ckp aku x marah kalo dia ada rs keinginan mcm tu.

    Korang nk tahu apa wife aku ckp, rupa2 nya..dia da pernah kene 4some dgn bdk2 bawahan dia masa keje kat opis tahun lepas. Punya terkejut aku dgr, aku siap ty btol ke? wifr aku admit tp jenis x smpai rodok n fuck, bdk2 bawhan dia just isap tetek n isap kelentit n main cipap je.

    Dan aku kenal bdk2 yg main dia, aku terpegun gak dgr, tp wat2 mcm jeles n ty la..mcm mn leh jadik ni. Untuk makluman, dulu wife aku kerja kompeni buat sale, so gaji ikut sale n elaun. wife aku da level manager (sng naik la). Bawah wifr aku ada 6 org la., 3 laki 3 prempuan, pastu aku lgi dulu da agak bdk2 ni kalo msg wifr aku bukan main daring (smpai puji akak cntik la, comel la, x caya da ada laki la) wifr aku lak jenis open n biasa bergaul dgn laki sbb dia ni friendly sikit.

    Jadi budak2 bawahan dia semua kan mmg kene kejar target sale bulanan tau, wife aku mmg aku admit jenis baik hati, kalo budak bawhan prmpuan dpt kejar target sale dia bagi baju la or belnje makan..mslh ny bdk2 lelaki x pernah dpt terget sale . Tp wife aku jenis hari bgi coaching la, kene buat apa, mcm mn n target sale.

    Rupa2 pun xtahu, budak2 laki ada ckp kalo dpt target sale nk tgok tetek wife aku. Wife aku lak g main2 ckp kalo dpt mmg dia bagi (sbb berani dia tahu bdk2 laki ni bukan boleh harap). sekali semua dpt ko, serentak sebulan tu masing dapat terget sale.

    Nnti aku bagi smabubgan, mcm mn boleh terjadi dlm next cerita..pnjng lak nk tulis dlm hp

    p/s wif aku da resign keje sejak tahun lepas suddenly atas alasan nk jg family, sdgkn gaji dia time tu da dkt 5 angka bulanan, bila dia cite aku mcm dpt rs sbb ape dia berhenti.

    hotwifemalay-deactivated2017021

    bini untuk dikongsi

    bole bagi idea mcm mana nk pujuk wife aku 3some? dapat tgk wife kena batang lain pun aku puas….tolong share.

    akubotaks

    Samalah…aku pun ngah plan nak ajak wife buat 3 some ni…idea plzzz

    shamshimakajang

    Kena suruh dia biasakan diri dulu agaknya. Suruh dia berskandal dulu aka makan luar.

    aimanazmi

    Bagi ubat tidur…

    ohara69

    Open topic 3some masa main.biasakan dy bual2 sal 3some

    3somecuckold

    Klo nak 3some ke.jgn pakse2 wife nanti xfun jadinye..pm sy ada caranye

    aduka20

    Wow..bleh kongsi skit ta mcm mana caranya

    kukucup

    try video dl,biasakn ngan video,